Levyraati 15 - Nollari (semifinaalit)

Een speeldoos - foorumin omat levyraadit
Avatar
Mymmeli
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 391
Liittynyt: 22 Helmi 2019, 13:27

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja Mymmeli » 07 Huhti 2019, 00:27

S-Tyyppi kirjoitti:
07 Huhti 2019, 00:14
Mymmeli kirjoitti:
07 Huhti 2019, 00:05
Miksi ihmeessä äänestysaika on niin pitkä :roll:
onko sulla jo äänet valmiina :mrgreen:
Ei oo kyllä vielä täysin valmiit, tunnustan :rofl: Ei ole tullut tarvetta vielä viimeistellä, kun äänestysaika on näin pitkä :heh:
Kaikki tekee virheitä, joskus jopa minä! :ylppis:

Avatar
jdjj22
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1377
Liittynyt: 29 Maalis 2014, 20:58

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja jdjj22 » 07 Huhti 2019, 13:01

Nyt olen saanut kaikki semit kuunneltua pariin otteeseen. Kirjoittelen (ehkä) myöhemmin kappaleista kommentteja,
nyt tyydyn sanomaan pari sanasta semien tasoista. Ensimmäinen semifinaali on hyvätasoinen, tasalaatuinen, kenties turhan
monta ennestään tuttua biisiä tuli vastaan. Toinen semi paljastui ehdottomasti parhaaksi, pisteille oli suorastaan tunkua.
Eikä biisien järjestys vieläkään ole kiveen hakattu. Kolmas kattaus sitten oli melkeinpä silkkaa ryönää. Pari mehewämpääkin
tapausta havaitsin, loput sitten suoraan viemäriin. Neljäs ja viimeinen semi jäi kauhean kahtiajakoiseksi, tasoerot olivat valtavia.
Varmaan väärät biisit menevät sieltä jatkoon :heh:
Pieni ripaus örgyn pörgöniä parantaa viisua kuin viisua - Terveisiä kielipuolueesta :kaunis:
Hatrið mun sigra! Pentele!

Avatar
Terasbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5345
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59
Paikkakunta: Tampere

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja Terasbekoni » 07 Huhti 2019, 13:54

Huh huh, viimeistä semiä viedään - tai siis ensimmäistä.

1. 🇫🇮 Indica - Vuorien taa
Hyvä tyylinäyte Indican tuotannosta. Yhtyeen musiikki on loistavaa, mutta joku Ikuinen virta olisi ollut aika kulahtanut valinta tähän raatiin. Tämä biisi sen sijaan on jäänyt ehkä vähän vähemmälle huomiolle, mutta aivan suotta. Kertsissä yhdistyvät mukavasti haikeus ja alkuvoimaisuus. Tuttu biisi omiltakin soittolistoiltani.

2. 🇩🇪 Cascada - Evacuate the Dancefloor
No juu, onhan Cascada oleellinen 2000-luvun nimi ja perustelee siten mukanaolonsa tässä raadissa. Tämä biisi on silti ehkä vähän liian hidastempoinen yltääkseen esimerkiksi Miraclen tai Everytime We Touchin sfääreihin. Tällainen maltillinen etkoiluraita lähinnä, ihan ok kuitenkin.

3. 🇦🇺 Kylie Minogue - Love at First Sight
Pitäiskö tämä biisi tietää? :sekava: Olen vähän kahden vaiheilla, johtuuko tietämättömyyteni siitä, etten ole oikeasti koskaan kuullut tätä, vaiko siitä, että tämä on vain niin unohdettava. Ihan kivaa 2000-luvun klubitunnelmaa tässä toki on, mutta kyllä mielestäni Kyliellä parempiakin biisejä olisi ollut.

4. 🇸🇪 Christian Walz - Wonderchild
Tämä on hyvä ja letkeä ralli! :joojoo: Jostain syystä aivoni haluavat aina mieltää tämän tanskalaiseksi, kuulostaa niin Tanskan nollarieuroviisulta. Mutta niin, onhan Christian osallistunut Melloihinkin ja vieläpä biisillä, joka on jäänyt soittolistoilleni elämään - aivan kuten tämäkin kappale.

5. 🇫🇮 Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad
Sunkkareiden suhteen olen ollut vähän myöhäisherännäinen. Tuolloin viime vuosikymmenellä heidän biisinsä edustivat itselleni lähinnä sellaista radion taustaräminää, mutta nyttemmin olen oppinut arvostamaan yhtyettä, ja etenkin lyriikoista on alkanut löytyä paljonkin samaistumispintaa. Tämä nimenomainen biisi on ehkä edelleenkin rahtusen kulunut, mutta hieno pala suomalaista musiikkihistoriaa silti. Mukavaa, kun tätä on mahdollista vielä nykyäänkin kuulla ulkomaalaisiltakin radiokanavilta.

6. 🇬🇧 Muse - Supermassive Black Hole
Muse tekee mielenkiintoista musiikkia, mutta tämä on harmillisesti yhtyeen sinkkujen unohdettavimmasta päästä, vaikka selkeän muistijäljen jättänyt onkin. Tunnelma on kyllä kohdillaan, mutta kaikki osa-alueet jäävät aika pikkusieviksi.

7. 🇨🇴 Shakira - Whenever, Wherever
Arvasin, että tämä olisi mukana. :heh: Vaan eipä siinä, Shakiran paras biisihän tämä on. Tarttuvia sävelkulkuja, ja instrumentaaliväliosa on huikea. Varsin ikonista 2000-lukua.

8. 🇺🇸 Dixie Chicks - Not Ready To Make Nice
Joten kuten tuttu tämäkin, vaikka taitaakin olla nyttemmin painunut hieman unholaan. Melankoliset säkeistöt ovat ehdottomasti parasta tässä, kertsi puolestaan sitten enemmän peruskauraa. Kokonaisuus pysyy joka tapauksessa melko tasapainoisena ja miellyttävänä kuunnella. Tykkään kyllä.

9. 🇪🇸 Las Ketchup - The Ketchup Song (Asereje)
Myönnän kyllä tykänneeni tästä kersana. Kokenut kuitenkin pahemman luokan inflaatiota, ja nykyään sitten jo pääsääntöisesti vihaankin kaikkia tällaisia hölynpölyrenkutuksia. On tämä kuitenkin aina ollut parempi kuin Macarena!

10. 🇺🇸 Wu-Tang Clan - Radioactive (Four Assasins)
Onhan tämä parempaa kuin nykyräppi keskimäärin. Selkeästi yritetty rakentaa biisiä enemmän soundimaailman kuin melodian varaan, ja tykkäänkin monesta tällaisella reseptillä tehdystä biisistä. Tämä ei kuitenkaan tehnyt ainakaan ensimmäisen kuuntelukerran perusteella kovinkaan suurta vaikutusta. Katsellaan, josko pari lisäkuuntelukertaa muuttaisi tilanteen.

11. 🇩🇪 Italobrothers - Stamp On The Ground
Tämän olisin sijoittanut itse johonkin vuoteen 2012, mutta niin se vain tämäkin on jo kymmenen vuotta wanha. Kaikin puolin timanttista ja selkeärytmistä jytkettä - juuri näin se tanssigenre tulee toteuttaa ilman turhia himmailuja. Tutuksi tullut biisi jo raadin ulkopuoleltakin.

12. 🇺🇸 Daughtry - Over You
Tämän 2000-lukumaisemmaksi ei voi musiikki kyllä mennä. Pätevää poprockia aikansa hengessä, ja onhan siellä pohjalla aivan loistava sävellyskin.

13. 🇩🇪 Manian - Ravers in the UK
Aika samoja polkuja kuljetaan kuin Italobrothersin biisissä. Erinomaisesti jytisee tämäkin, mutta kyllä italoveljesten kappale on itselleni henkilökohtaisesti läheisempi.

14. 🇦🇺 Casey Donovan - What's Going On
Kivaa, että näinkin normaalin kuuloinen biisi voi olla itselleni ennestään tuntematon. Itse tykkään säkeistöistä enemmän, kertsissä puolestaan nuo raskaammat sävyt ovat kyllä niin sieluttoman päälleliimattuja, että. :heh: Eipä sillä, erittäin nollarimaisiahan tällaiset sovitukselliset ratkaisut ovat.

15. 🇲🇽 Rodrigo y Gabriela - Hanuman
Menevää instrumentaalitaiturointia tässä. Aika ajattoman kuuloinen, joten jännä nähdä, miten suhteutuu juuri tämänkertaisen teeman biiseihin. Toisaalta erottuu nyt joukosta oikeinkin raikkaasti.

16. 🇬🇧 Vashti Bunyan - If I Were
Edellisessä biisissä odotin laulun alkamista, tämän puolestaan olisin suonut jatkuvan instrumentaalina. Sievä tunnelmapala kaikesta huolimatta.

17. 🇫🇮 Poets of the Fall - Carnival of Rust
Sääli, että radioiden pakkosyöttö on latistanut tämän omalla kohdallanikin lähinnä sellaiseksi masentavaksi taustakohinaksi, sillä onhan tässä kuitenkin ihan nätti kokonaisuus. Se kuitenkin toimii lähinnä vain tietyssä mielentilassa ja ajatuksella kuunneltuna, eikä soittolistojen musiikkivirrassa. Vähän vaikea tapaus pisteyttää, mutta onhan tämäkin kunnianhimoltaan ihan toista maata kuin nykyinen suomimusa.

18. 🇦🇺 Pendulum - Slam
Jees, liikunnallinen musavideo. :peukku: Kyllähän tämän tahtiin voisi itsekin jumpata. Energinen meno ja ihan messeviä soundeja. Ei ehkä kuitenkaan mikään uniikein lajissaan, ja komppaan Hanhista siinä, että nyansseja voisi olla enemmänkin.
ESC 2019 TOP 10: 1. Alankomaat 2. Islanti 3. Italia 4. Portugali 5. Slovenia 6. Norja 7. Pohjois-Makedonia 8. Albania 9. Israel 10. Tšekki

S-Tyyppi
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 364
Liittynyt: 25 Loka 2012, 18:26

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja S-Tyyppi » 08 Huhti 2019, 18:28

Kysymys, haluaisko jengi että pisteytysaikaa semeissä lyhennettäisiin 22 tunnilla nykyisestä?

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 43313
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 08 Huhti 2019, 18:42

^ Haluaisin, mutta ei liene kovin "ammattimaista" tehdä sitä, koska jotkut (oudot) ovat saattaneet tosiaan laskea seuraavan Kuppilakäyntinsä viimeisimmän mahdollisen äänestystunnin mukaan.

Haluaisin myös varmistusviestin siitä, ovatko ääneni tulleet perille. :joojoo:
"Nothing holding me down
Nothing holding me down
Nothing holding me down now"

(Kate Miller-Heidke - Zero Gravity)

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 21657
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 08 Huhti 2019, 18:44

^^ Ei halua. Tässä vaiheessa pisteytysaikaa ei enää ole soveliasta lyhentää.
Voi pullukkaa!

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 12487
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja Hazard » 08 Huhti 2019, 20:09

Jos deadline on laitettu, niin sitä ei omasta mielestäni saa missään nimessä aikaistaa.
If you’ve never seen the dark, then you’ve never seen the stars.

S-Tyyppi
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 364
Liittynyt: 25 Loka 2012, 18:26

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja S-Tyyppi » 08 Huhti 2019, 20:19

ei sitten :eiei: :joojoo: itsekin vasta ekan semin pisteyttänyt, jospa nyt kakkosen kimppuun..

Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6190
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja Happy » 08 Huhti 2019, 23:21

Raadinpitäjäl pitäis olla täysoikeus pieniin muutoksiin, varsinkin kun on vielä äänestysaikaa yli viikko jäljel nii ketä muka oikeesti haittaa 22 tunnin aikaistaminen? Jos S-Tyypil on jotai omii menoi jonka takii haluu aikaistaa äänestysaikaa, niin do it,sä oot isäntä ja sä päätät :peukku: kukkahattutädeistä ei kannata välittää sillä niitä löytyy aina.. tekee sitten mitä tahansa :mrgreen:

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 12487
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja Hazard » 09 Huhti 2019, 01:07

Omien menojen vuoksi deadlinea voi siirtää myöhemmäksi. Aikaistaminen on aina erittäin kyseenalaista. Ei vaaleissakaan oteta päivää yhtäkkiä pois deadlinesta.
If you’ve never seen the dark, then you’ve never seen the stars.

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1469
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen » 09 Huhti 2019, 08:09

Kukkahattutätikortti otettu käyttöön :heh: Mutta koska raati-isäntäkin on jo ilmoittanut, että pysytään ilmoitetussa dediksessä, asia lienee siltä osin loppuun käsitelty.

Mitä se sitten haittaisi jos dedistä aikaistettaisiin? Aikaistaminen edellyttäisi reiluuden nimissä ainakin sen varmistamista, että kaikki osallistujat tietävät asiasta ja että se sopii heille, mikä voisi olla aika hankalaa ja veisi aikaa. Ilman asian varmistamista ei ainakaan voisi antaa mitään sanktioita äänestämättömyydestä. Jos raati-isännällä on omia menoja, niin tulosten julkistamista voi siirtää myöhemmäksi, kuten on tapahtunutkin.
Töihin, töihin, mutta ei joka päivä eikä kaikkiin töihin.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 12968
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 09 Huhti 2019, 10:56

:uujee: Pitkästä aikaa on vähän aikaa ja nyt vasta huomasin ... mikäs juttu tämä levyraati on, muu kuin kiva siis :peukku: ?

Saako arviointiin osallistua vaikkei biisejä ole ehdotellutkaan vai pitääkö odottaa seuraava kierrosta?
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1469
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen » 09 Huhti 2019, 11:03

^Sääntöjen mukaan kaikki saa osallistua pisteytykseen, tervetuloa mukaan vain :joojoo: Nämä ovat hauskoja kisoja, on löytynyt paljon uutta kuunneltavaa ja oma musiikkimakukin ehkä vielä vähän laajentunut. Kulloisenkin raadin säännöt löytyy ketjun alusta.
Töihin, töihin, mutta ei joka päivä eikä kaikkiin töihin.

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 21657
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 09 Huhti 2019, 12:00

Meni kyllä todella jännästi nämä semifinaalit. :uujee: Kaikista löytyi viidellä tähdellä äänestettävää, ja jos kaikki ne pääsevät finaaliin, muodostuvat pisteeni käytännössä pelkistä viiden tähden kappaleista. :surrur:

Kolmossemi oli kaikilla paitsi yhdellä mittarilla selvästi heikkotasoisin. Mukana on vain yksi viiden tähden biisi ja esim. kahdeksan pistettä sai arvosanalla 3,7. Muissa vaadittiin 3,9, 4,1 ja 4,4. Nelossemissä yhden pisteen sai selvästi alhaisimmalla arvosanalla, siellä ykköseen riitti semiheikko kolmonen eli 2,4. Muissa semeissä yhden pisteen saivat 2,8–3,0:n arvoiset biisit.

Yleisesti ykkössemistä jäi kai paras fiilis. Siellä top-3 oli todella tasaisen laadukas.
Voi pullukkaa!

Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6190
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja Happy » 10 Huhti 2019, 17:22

Tähänmennes ehdottomasti tasokkain semi tää, 10 biiseistä tuttuja ennestään täst eräst myös!1. 🇺🇸 Dropkick Murphys - I'm Shipping up to the Boston
Huikeen folkahtava, ja asennetta iha vitust! Upee alotus kyl tälle semille :rakkaus:

2. 🇺🇸 Evanescence - Bring Me To Life
Suosikkibiisejäni mtv music channel-ajoilt! Täst biisist on kyl välittyny aina tää huikeen riipivä tunnelataus <3

3. 🇫🇮 Jope Ruonansuu - Hirviöiden valtakunta
Asennetta löytyy joo, mut on tää kyl hieman vaivaannuttava jne.. :hiips:

4. 🇫🇮 Magyar Posse - Whirlpool of Terror and Tension
Mahtava intro täs kyl, tunnelma myös aika mahtipointinen!

5. 🇸🇪 The Poodles - Metal Will Stand Tall
En oikein osta tätä, uskottavuus puuttuu kokonaan tält kokoonpanolt, vaivaannuttava kokonaisuus..
Kertosäkeis on toki ihan jytyä..mut ehkä tän biisin ois alunperinkin pitänyt olla rehellinen shlagerhomohumppa!

6. 🇺🇸 Madonna - Sorry
Tämäki tuttu mtv-ajoilt, yks mun lapsuuteni suosikkibiisejäni <3
Kyllähän tän biisin parissa nostalgiamieles edelleenkiin viihtyy vaikka aika on tehnytkin tehtäviään, Madonnan ajattomimmat & huikeimmat biisit on enemmänkin sielt 80-luvult.

7. 🇫🇮 Kukka - Hot Light
Flegmaattisen huono kokonaisuus, tästä en saanut mitään irti, sorry

8. 🇫🇮 Martti Vainaa ja Sallitut Aineet - Onnelinen nyt
Tavallaan kunnioitettavaa ettei tän laittaja halunnut osallistua isol hitil (Pelimiehel),mut se olis kyl kuitenkin toiminut paremmin mun kohdallani kuin tää, tää raatibiisi on vähän liiankin mitäänsanomaton & kunnianhimoton..

9. 🇲🇽 Paulina Rubio - Ni una sola palabra
Nostalgiaa oo, Paulina Rubio on kyl huikee! Tiesin kyl et Paulina Rubio tulee löytyy täst raadist, mut jotenkin oisin luullu et biisinä ois ollu Baila Casanova :mrgreen:
Biisinä tää raatibiisi toimii kyl edelleenkin, lattarit on ajattomii <3

10. 🇳🇴 Wig Wam - I Turn to You
Melanien alkuperäistä biisiä kyl jumaloin ja olisin osallisunu sillä tähä raatiin, mut koska muistin et tää samainen biisi soi viimevuoden UMk:s niin päätin jättää suosiolla väliin :mrgreen:
Mut ihan pätevä cover kyl tält yhtyeelt, asennettaki on sopivasti :peukku:

11. 🇸🇪 Malena Ernman - Sempre libera
Pidän kyl yllättävänkin paljon, jotenkin ylväs biisi & tunnelma katossaan

12. 🇹🇭 Tata Young - Sexy, Naughty, Bitchy
Omg, nyt ymmärrän miks rakastuin aikoinaan Solayhiin ihan kunnol, jotain tuttuu melodiaa siin oli ja sehän oli tästä biisistä :ihana:
Oon viimeks kuunellu tän biisin varmaanki yli kymmenen vuotta sitten, ihana tää on edelleenkin, tän raadin suurimmista helmistä!

13. 🇸🇪 Jens Lekman - Sipping on the Sweet Nectar
Ihan mukavan omaperäinen & persoonallinen, mut ei tää kyl suuremmin kuitenkiin sykähdytä mua..

14. 🇰🇷 TVXQ! - MIROTIC
Jee, aitoo poikabändimäisyyttä kyl täs, yllättävänkin moderni! Tää kyl erottuu edukseen täs raadis :peukku:

15. 🇬🇧 Alesha Dixon - The Boy Does Nothing
Jee, tuon ajan suurimpii suosikkejani, kaikki kaveritkin kuunteli tätä :heh:
Tää on kyl edelleenkin tosi hyvä, ja Alesha Dixonin karisma on iha valtava :rakkaus:

16. 🇸🇪 Marie Serneholt - That's the Way My Heart Goes
Lapsuuteni suurimpia suosikkibiisejäni jonka löysin uudelleen vasta tässä pari vuotta sitten :ihana:
Upee melodia ja hyväl taval beauty pageantmainen biisi! 00-lukua rakastan musiikin puolest just tällästen nasaalien naismelodien takia, esim LeAnn Rimesin Cant Fight The Moonlight on iha masterpiece ja varmasti ollu esikuvana näille samantyyppisille biiseille!

17. 🇺🇸 My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade
Hienon haikeamieline biisi, kyl tää edelleenkin toimii

18. 🇩🇪 Kai Tracid - 4 Just 1 Day
Ihan jees jumputus tähä loppuu, mut olis tää voinu säväyttää enemmänkin, jäi vähä pliisuks

Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6190
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja Happy » 10 Huhti 2019, 21:56

Kymmenisen biisii oli tästäkin semistä tuttui, taso vaikutti ihan lupaavalt :joojoo:

1. 🇩🇪 Scooter - J'adore Hardcore
Ihan viihdyttävä avaus, mut ei kyl biisinä yllä Scooterin parhaimpien biisien joukkoon.

2. 🇬🇧 Amy Winehouse - Back To Black
Mestariteos, yks kaikkien aikojen suosikkibiiseistäni. Todella tyylikäs & tummanpuhuva biisi, tunnelma myös ihan omaa luokkaansa.

3. 🇨🇭 DJ BoBo & Irene Cara - What a Feeling
Ja näin siirryttiin kasarille! Ihan kiva cover, gospelvaikutteet tuli pienoisena yllätyksenä
Dj Bobolta ois kuitenkin löytyny omastakin tuotannosta kasottain biisei tähän raatiin, aika outo valinta.

4. 🇺🇸 Fall Out Boy - Thnks fr th Mmrs
Ihan kiva & piristävä renkutus, näiden 2010-luvun tuotanto on kuitenki enemmä mun makuun!

5. 🇮🇹 Lisa - Oceano
Nyt on taidekappale mun makuun, fantastinen & monipuolinen kokonaisuus kyl täs! :tapu:

6. 🇧🇪 DHT feat. Edmée - Listen To Your Heart
Ooh ja nostalgiaa taas vaihteeks :ihana:
Tätä on kyl yllättävän jees kuunella pitkäst aikaa, hieno melodia & jumputuksessakin on sopivasti jytyy.

7. 🇩🇰 DJ Encore - I See Right Through to You
Ja nostalgiat jatkuu, iha jees :peukku:

8. 🇺🇸 Kelly Clarkson - Irvine
Wow täähän on itelleni ennestään tuntematon! Haikee tunnelma oli alussa iha jees, mut loppuukohde meno muuttu liianki flegmaattiseksi, tää nyyhkybiisi ei oikein päässy sykähdyttää mua.

9. 🇺🇸 Beyoncé - Halo
Todella upea biisi, mut kyllähän tää nowadays kuullostaa aika puhkisoitetulta.Pisteittä en kuitenkaan pysty tätä jättämään!

10. 🇷🇺 t.A.T.u. - Ya Soshla S Uma
Tää oli yks niistä biiseistä jota itsekkin harkitsin raatiin. Huikee klassikko jonka olemassaolon tiedostin jo ennen kuin tiesin mitään viisuista. Venäläisen musateollisuuden suurimpia helmiä ehdottamasti tää, ja Venäjän on muutenkin top3 musiikin suurvaltoja laatunsa puolesta :peukku:

11. 🇸🇪 Machinae Supremacy - Player One
Mahtipointinen biisi mut laulajan vokaalit & soundi oli kyl tosi epämiellyttävän kuullosia. Instrumentaalina tää olis toiminu paremmin.

12. 🇯🇵 Susumu Hirasawa - Parade
Noniin, tässä semissä on selvästi osattu laittaa hyviä taidebiisejä,todella mahtipointinen! Tää biisi kuullostaa hyväl tavalla tosi sotilaalliselta, tulee iso sotilasmarssi & sodan julistus mieleen.

13. 🇮🇹 In-Grid - Tu es foutu
Ihan hienostunut ja kesäisen fresh! Hieman monipuolisuuttu olisin kuitenkin kaivannut, jäi vähän junnaamaan paikoilleen

14. 🇭🇺 Zséda - Valahol egy férfi vár
Kiva fiilistely, hyväl taval etnomainen.

15. 🇦🇺 Sia - Breathe me
Juu ei ollu Sian varhainen tuotanto lainkaan mun mieleen, aika mitäänsanomaton & vaisu biisi.

16. 🇫🇮 Nightwish - The Poet and the Pendulum
Jotenkin oisin olettanu et jokases semis ois ollu ainakin yks Nightvishin biisi, noh hyvä juttu et selvittin vähemmälle :peukku:
Mut joo mahtipointinen biisihän tää on, pidän kyl edelleenkin.

17. 🇬🇧 Pixie Lott - Boys And Girls
Svengaava juu, ei ehkä ihan oma juttuni kuitenkaan. Artistin tyylist kyl pidän :joojoo:

18. 🇫🇮 Frederik - Hedelmäpommi
Frederikil kyl pyöriny sama levy pääl jo puol vuosisataa, noh ihan kunnioitettavaa et saa samoil trikeil leipänsä pöytään edelleenkin. Titanic & Mannerheim on mun makuuni ainoot hyvät biisit Frederikilt, muut biisit kuten tää raatibiisi on taas sitä yhden tähden roskaa.. :mrgreen:

S-Tyyppi
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 364
Liittynyt: 25 Loka 2012, 18:26

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja S-Tyyppi » 14 Huhti 2019, 17:09

20 osallistujan pisteitä odotellaan vielä saapuvaksi.

Ps. 4. semissä vaihdettiin vielä yhden videon linkki.

Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6190
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja Happy » 15 Huhti 2019, 23:16

Moneltakos muute näit semituloksii aletaa julkistaa? Ja kai finaalis on sit ihan normi viikon pisteytysaika?

S-Tyyppi
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 364
Liittynyt: 25 Loka 2012, 18:26

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja S-Tyyppi » 16 Huhti 2019, 00:23

Happy kirjoitti:
15 Huhti 2019, 23:16
Moneltakos muute näit semituloksii aletaa julkistaa? Ja kai finaalis on sit ihan normi viikon pisteytysaika?
Ajattelin et heti kun saanut pisteet ynnättyä jne, jos ei tarvii tarkkaa aikaa tietää?
Juu finaaliin lyhyempi aika pisteyttää, vähän vajaa viikko voisi olla..

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 43313
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 16 Huhti 2019, 14:43

S-Tyyppi kirjoitti:
16 Huhti 2019, 00:23
finaaliin lyhyempi aika pisteyttää, vähän vajaa viikko voisi olla..
Kuulostaa inhimilliseltä. :peukku:
"Nothing holding me down
Nothing holding me down
Nothing holding me down now"

(Kate Miller-Heidke - Zero Gravity)

Avatar
antsa798
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2681
Liittynyt: 17 Helmi 2018, 10:58
Paikkakunta: Kouvola

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja antsa798 » 16 Huhti 2019, 16:31

Taso on kyllä nyt tässä raadissa niin kova että huhhuh. :draamaa:
I'm afraid of all I am
My mind feels like a foreign land

Avatar
Queen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2704
Liittynyt: 29 Syys 2016, 13:32

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja Queen » 16 Huhti 2019, 16:34

^ Kolmos- ja nelossemi on kyl liian kova. :kups:
"OTATSÄ SAMPPANJAA???" :poks:
"no tota sanotaan nyt näin että tottakai otan..."
:kaunis:

Avatar
Spartan kuningas
Siemailija
Siemailija
Viestit: 143
Liittynyt: 15 Marras 2018, 22:55

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja Spartan kuningas » 16 Huhti 2019, 17:11

antsa798 kirjoitti:
16 Huhti 2019, 16:31
Taso on kyllä nyt tässä raadissa niin kova että huhhuh. :draamaa:
Queen kirjoitti:
16 Huhti 2019, 16:34
^ Kolmos- ja nelossemi on kyl liian kova. :kups:
heittääkö äijjät jotai omaa sairasta insideläppäänsä vai mikä homma?? :yrjo:

S-Tyyppi
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 364
Liittynyt: 25 Loka 2012, 18:26

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja S-Tyyppi » 16 Huhti 2019, 18:09

Noin 18:45 jälkeen ruvetaan lätkimään tänne finaalibiisejä!

S-Tyyppi
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 364
Liittynyt: 25 Loka 2012, 18:26

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja S-Tyyppi » 16 Huhti 2019, 18:26

19:00 jälkeen sittenkin!

Avatar
Queen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2704
Liittynyt: 29 Syys 2016, 13:32

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja Queen » 16 Huhti 2019, 18:34

^Ei paineita, laske rauhassa! Mieluummin varmat tulokset kuin hätiköiden tehdyt. :joojoo:

Kamalaa kyl hosteille kun oon yleensä aina se joka lähettää pisteet viime hetkillä. :rofl: Pitäs tsempata tällä osa-alueella mut nyttenkin oli pakko vääntää yks kuuntelukierros parhaiden välillä lisää jotten katuisi pisteitäni. :puna:
"OTATSÄ SAMPPANJAA???" :poks:
"no tota sanotaan nyt näin että tottakai otan..."
:kaunis:

Avatar
Tegu-
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 325
Liittynyt: 08 Helmi 2019, 00:44

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja Tegu- » 16 Huhti 2019, 18:57

Queen kirjoitti:
16 Huhti 2019, 18:34
Pitäs tsempata tällä osa-alueella mut nyttenkin oli pakko vääntää yks kuuntelukierros parhaiden välillä lisää jotten katuisi pisteitäni. :puna:
Jeps! Ja silti jäi pieni jännitys, että toivottavasti nyt jonkin biisin pääseminen finaaliin ei jää kiinni siitä, että palloili järjestyksen näin päin. Ja tämä ei tietenkään selviä kuin vasta finaalin jälkeen.


Parin viikon pisteytysaika oli oikeastaan ihan kiva, kun pystyi vielä lopussa kuuntelemaan biisejä "uusin korvin" pienen tauon jälkeen. Silloin tapahtui kohtalaisen isojakin muutoksia, kun osa biiseistä oli "Uu jee, tää on siisti.. mutta miksi se oli mulla näin alhaalla?", mutta osa sen sijaan valahti alaspäin. Kärjet vakiintuivat jo aika varhain.

Kaiken kaikkiaan mukava kattaus erilaista musiikkia! Joka semistä löytyi pari oikein rakastettavaa kipaletta, osa tuttuja ja osa taas täysin uusia itselleni. Nyt kun luen muiden kommentteja (pidin taas itseäni pimennossa), niin moni itselle uusi kappale oli ilmeisesti joillekin vanhoja hittejä, ehkä jopa täysin puhkikulutettuja. :P

Mukavasti tuli myös nimet kappaleille, jotka on ehkä joskus kuullut, mutta ei muistanut hyvin tai ainakaan ole kuluttanut puhki. Vastaavasti oli myös joitain artisteja/bändejä, joista on joskus kuullut, mutta joiden musiikista ei ole mitään käsitystä. Oikein kiva matka siis.

Ehkä jossain vaiheessa jaksaisi vilkuilla joidenkin muutakin tuotantoa, mutta tämmöisen määrän kahlaamisen jälkeen ei ihan heti jaksanut. :)

Nyt finaaliin pääsijöitä jännittämään! :biskop: Halusin käyttää tän hymiön.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 43313
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 16 Huhti 2019, 19:09

Tällä kertaa parin viikon äänestysaika ei lopusta ainakaan tuntunut niin tappopitkältä, kun oli kovasti tekemistä viikonloppuna ollessani Helsingissä. :uujee: :heh:
"Nothing holding me down
Nothing holding me down
Nothing holding me down now"

(Kate Miller-Heidke - Zero Gravity)

S-Tyyppi
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 364
Liittynyt: 25 Loka 2012, 18:26

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja S-Tyyppi » 16 Huhti 2019, 19:12

Sit mennään! Ensiksi kerrottakoon montako jokaisessa semissä äänesti:
sf1: 34
sf2: 29
sf3: 32
sf4: 31
Viimeksi muokannut S-Tyyppi, 18 Huhti 2019, 23:52. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
jdjj22
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1377
Liittynyt: 29 Maalis 2014, 20:58

Re: Levyraati 15 - Nollari

Viesti Kirjoittaja jdjj22 » 16 Huhti 2019, 19:14

Olemme ännän jäärellä.
Pieni ripaus örgyn pörgöniä parantaa viisua kuin viisua - Terveisiä kielipuolueesta :kaunis:
Hatrið mun sigra! Pentele!

Vastaa Viestiin