Levyraati 18: Video video

Een speeldoos - foorumin omat levyraadit
Avatar
Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7009
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Happy » 11 Kesä 2019, 02:56

Onnittelut Ufopolille sekä muille menestyjile :ihana:

WildDance kirjoitti:
11 Kesä 2019, 02:44
"En kommentoi". :heh: On vastaus, mitä minulta saatte tälle raadille. En halua porttikieltoa, joten ilmeisesti ainoa vaihtoehto on vain kommentoida ympäripyöreitä voittajasta ja muista kilpailijoista, joten... "hyvä meininki kaikki! Aina ei voi voittaa, mutta kannattaa koittaa." :heh: :peukku:
:hali:
Ainakin sanoit sanottavasi suoraan etkä mennyt henkilökohtaisuuksiin, esim mähän itse sain raatini jälkeen anonyymisti "fanipostia" Levyraatini p*skuudesta, huvituin silloin ja huvituin uudelleen tässä Levraadissa kun just se samainen käyttäjä oli kritisoimassa WildDancea :mrgreen:

Tänkertanen Levyraati oli kyl dramaattinen :heh:
On vain yksi velvollisuus – kauneus

Avatar
Mymmeli
Vielä yhdet
Vielä yhdet
Viestit: 674
Liittynyt: 22 Helmi 2019, 13:27
Paikkakunta: Tampere

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Mymmeli » 11 Kesä 2019, 03:00

Onnittelut voittajille. :peukku:


Toivoisin pitkästä aikaa rajatumpaa aihetta. Viime raati, jossa oli kunnon rajattu aihe, oli Serduchkan electro swing -raati.
Viimeksi muokannut Mymmeli, 11 Kesä 2019, 03:01. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Kaikki tekee virheitä, joskus jopa minä! :ylppis:

Avatar
Tegu-
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1262
Liittynyt: 08 Helmi 2019, 00:44

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Tegu- » 11 Kesä 2019, 03:00

Ai niin, pitäisihän tässä onnitella Elizabethiakin, jos parin seuraavan raadin järjestäminen menee kärkikaksikolle? :uujee:

E: Onkohan tuloslistan tasapelit ratkottu jo tuossa edellisessä, vai tuleeko lopullinen lista vielä? Tarkemmat videopisteetkin olisi kivat jossain vaiheessa, muttei tietty just nyt heti.

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 24419
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 11 Kesä 2019, 03:11

Huh, miten ylivoimainen voitto UFOPOLILLE. :hali: Tiesin tämän!
”Onkohan tämä rakennus joku vanha sikala?”
”Se on Etu-Töölön lukio...”

Avatar
Queen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3787
Liittynyt: 29 Syys 2016, 13:32

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Queen » 11 Kesä 2019, 03:15

Onnee UFOPOLI (ja Elizabeth?) mutta erityisesti tietenkin voittajalle. Paras musavideo hyvällä biisillä otti kyl todellisen murskavoiton. Tiedän odottaa jotain mielenkiintosta teemaa ja toivottavasti tosiaan vähän rajatumpaakin pitkästä aikaa. :surrur:

Ja kiitti Evelle raadista - erityisesti tästä päivästä kun näit selvästi vaivaa koko päivän, ei voi syyttää panostuksen puutteesta. :kiitos: Teemakin oli kiva. Draamaa syntyi mut kaikesta selvittiin jne. plus olihan se kaikki draamailu ainakin omiin silmiin piristävää, vaikka toki toivon ettei se jäänyt kenellekään erityisemmin mieltä painamaan. Ite oon kans välillä aika draamaqueen (yleensä tiedostaen) joten en oo mikään ketään tuomitsemaan. :mrgreen:

Oman biisini saattoi tarkkamuistisimmat yhdistää nimestä, se oli genreraadin yksi..en muista monesta, mutta monesta, hylätystä biisistä. :rofl: :rofl: :rofl: Aluks aattelin laittaa jotain muuta samalta sirkukselta mutta jotenkin tää palas aina mieleen kummittelemaan ja piti saada ympyrä suljettua. Normipisteissä pärjäsin aika odotetusti mut ite videolle odotin pisteitä vähän enemmän: yritin nimenomaan panostaa nyt siihen videon erottuvuuteen enkä biisiin (vaik senkin takana seison). Melko erilainen valinta itseltäni ja sen huomasi pisteidenantajissa, kun sain suht. hyviä pisteitä niiltä joilta en yleensä saa. Ja Timoteuksella oli hyvä pointti nimestä, en oikein tiennyt mitä olisi pitänyt laittaa mut ainakin se O-ympyrä nyt sulkeutui hienosti samalla kun UFOPOLI meni vieläpä voittamaan. :joojoo:

Ai niin, ja se pieni draamanhakuisuushan näky mulla kyllä siinä UFOPOLIN viime raadissa kun olin ihan täysin hukassa koko hirveistä genreistä mitä sain.. ufis parka kun joutu yv:nä kuuntelee niitä itkuja että miks tämä ei nyt kelpaa ja tuleppa nyt puolitiehen vastaan ja NYT LÖYTYI GAMELANBIISI JEE (gamelan oli mulle = taustalla kuulu jotain outoja ääniä). :draamaa: olin aika hirvee ja keskustelu alko menee omalta osalta just siihen "kyl mult aivot löytyy joten jätetään se turha jaarittelu vähemmälle :ylppis:" -tasolle. Mut lopulta sain kivan biisin menemään läpi ja se nostaakin tän genreraadin omassa raatihistoriakirjassani ikimuistoseks. En mä huvikseen siitä puhuis vielä näin kymmenen raatii myöhemminkin. :heh: :tapu:
AMAZING RACE: 🌏 Brooke & Scott 🌏 Hayley & Blair 🌏 Tim & Marie 🌏
SELVIYTYJÄT: 🔥 S4. Vecepia 🔥 S15. Courtney 🔥 S25. Abi 🔥
EMMERDALE: 🏡 Emma 🏡 Bernice 🏡 Harriet 🏡
SALKKARIT: 🔑 Ulla 🔑 Dahlia 🔑 Isabella 🔑
CASUALTY: 🚑 Rita 🚑 Cal 🚑 Connie 🚑

Avatar
Elizabeth
Siemailija
Siemailija
Viestit: 132
Liittynyt: 19 Joulu 2018, 13:06

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Elizabeth » 11 Kesä 2019, 03:28

Suuret kiitokset kaikille, jotka antoivat pisteitä I Love You -biisille :ihana:
Oli jännittävää seurata tulosiltaa, vaikka se tavallista pitemmäks venykin! (jopa pidemmäks kun 14. levyraadin :eeek:)

Ja kun täällä on ollut puhetta tosta muutoksesta juontajuuden siirtymisestä seuraavalle, niin kyllä mä mielelläni järkkään 20. raadin! Viime kerralla kieltäydyin juontajuudesta aikataulullisist syistä, mutta tällä kertaa juontaminen sopii mulle täydellisesti; on aikaa ja ideoita sekä mun ensimmäistä raatia juontaessa opin, miten hommat kannattaa hoitaa. Lisäksi kun nyt on kunnolla tota valmisteluaikaa, niin enköhän mä jotain uutta ja kivaa keksi ;)

Lisäks vielä suuret onnittelut Ufopolille jo peräti kolmannesta voitosta ja aika murskaavasta sellaisesta! Tietenkin kiitokset myös Evelle juontamisesta! Selvisit vastoinkäymisistä huolimatta etkä luovuttanu <3
Are you afraid of God?

Avatar
Tegu-
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1262
Liittynyt: 08 Helmi 2019, 00:44

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Tegu- » 11 Kesä 2019, 03:55

Tässäpä unilukemista. Yötila vielä päälle, niin sinisen valon määrä rajoittuu, ja nukahtaa helpommin. :heh:


Number one / Another one on puhdasta audiovisuaalista efekti-iloittelua, josta tuskin kannattaa juonentynkää etsiä. Värikkyyttä ja yksityiskohtia piisaa vaikka millä mitalla. Pidän erityisesti alkuosasta möyrivine bassoraitoineen. Suosittelen kuuntelemaan tarpeeksi jytisevällä äänentoistolla (messuhalli on ihan kelpo ;) ). Jossain vaiheessa kuuntelin automatkalla huonoilla nappikuulokkeilla, ja se hukkui täysin auton meteliin!

Myös pallon kanssa juoksevat tyylikkäät kissaeläimet ja samanaikaisesti muuttuva ääniraita jäivät mieleen. Olen katsonut tämän jo aivan liian monta kertaa raadin aikana, ehkä hieman kyllästymisen asti, mutta silti fiilistellen. :D

Sitten hieman taustoihin:
Timoteus kirjoitti:
08 Kesä 2019, 14:37
Assemblyn demokisan voittaja Number one / Another one ei taida olla sanan perinteisessä merkityksessä musiikkivideo, vaikka onkin video, jolla kuullaan musiikkia. :raaps:
Hyvin huomattu! Oletkin ainoa, joka sen on huomannut (tai ainakin maininnut). Kyseinen teos taitaakin olla tehty nimenomaan kokonaisuutena eikä niin, että "musiikkivideo" olisi erillinen osa. Tein tietoisen valinnan hieman haastaa teemaa, ehkä riskillä. Samalla saisin tuotua raatiin jotain, jota tuskin kukaan muu olisi tuonut.

Olen nimittäin jo muutaman raadin ajan mietiskellyt, että olisi hauskaa esitellä raatilaisille hieman demotaidetta. Lyhyesti: Demot ovat tietokoneohjelmia, jotka tuottavat audiovisuaalisen esityksen reaaliajassa. Tekniikat ovat usein samoja kuin peleissä, mutta demot eivät ole interaktiivisia, vaan saattavat muistuttaa esimerkiksi musiikkivideota. Klassisena esimerkkinä monet Suomen pelitaloista pohjautuvatkin demoskenelle, etenkin aiemmin.

Demoissa nimenomaan reaaliaikaisuus on olennaisessa osassa. Muuten voisi yhtä hyvin katsella jotain etukäteen laskettua animaatiovideota, joka on tehty vaikkapa Cinema 4D- tai After Effects -ohjelmilla. Demot julkaistaan usein kilpailuissa, joita järjestetään demotapahtumissa. Esimerkkeinä vaikkapa yllä mainittu Assembly tai ulkomailta Revision. Jonkinasteinen kilpailullisuus siis on mukana.
Timoteus kirjoitti:
08 Kesä 2019, 14:37
Pelkkä tekninen näyttävyys ei riitä kummoisen tunnereaktion synnyttämiseen. Tekniikka on vain väline, ei päämäärä itsessään.
Edit: Tämä pitää vielä nostaa tähän väliin. En tiedä tarkoititko tuolla myös meitsiä ( :heh: ), mutta demoskenessä tekniikka itse asiassa on nörttityyliin välillä itse päämäärä. Voidaan esimerkiksi kilpailla siitä, kuka saa toteutettua rajoitetulla alustalla näyttävimmät efektit.

Demot ovat audiovisuaalisia kokonaisuuksia, joten ajattelin, että tämänkertainen musiikkivideoteema voisi olla sopiva tilaisuus lähettää demo. Sitten pitäisi enää löytää sopiva demo, jossa musiikki olisi olennaisessa osassa, ja josta voisi nauttia ymmärtämättä teknistä puolta. Ylimääräistä pohdintaa aiheutti se, että pystyn lähettämään näihin raateihin käytännössä vain yhden demon. Muuten anonymiteetti murtuisi heti näin niche-kamalla.

Aluksi ajattelin ikisuosikkejani Conspiracyn Chaos Theorya ja CNCD/Fairlightin Ceasefirea (biisinä hunz - All Falls Down). Ensimmäinen on kokorajoitettuun kategoriaan kuuluvana ehkä turhan tekninen, mutta jälkimmäinen voisi toimiakin, kun siinä on ääniraitana jopa laulua. Yhtenäisen ja vaikuttavan kokonaisuuden olisi tarjoillut Andromeda Software Developmentin (lyhyemmin ASD) Lifeforce-demo. Se tosin lienee hieman lähempänä lyhytelokuvaa kuin musiikkivideota. Hm, tosin olihan nollariraadissa pitkä Nightwishin biisi.

Sitten muualta tuli yhtenä ehdotuksena CNCD/Fairlightin Number one / Another one -demo, jonka pitäisi kääntää päät. Se ei varsinaisesti ole kuulunut suosikkeihini, mutta uusintakatselun jälkeen olin aluksi innoissani, ja lähetinkin sen aika melko pian. Sitten aloin jostain syystä miettiä, että onkohan demo hieman liian sekava? Onko biisi tarpeeksi kiinnostava? Harkitsin vaihtoa Ceasefireen, mutta annoin kuitenkin olla. Tässä vaiheessa tuntui hyvin se, että voin lähettää demon vain kerran.

Tämä on kuitenkin mielestäni päräyttävä visuaalisesti, vaikka mitään varsinaista tarinaa ei ole yritettykään. Musiikkityylikin uppoaa, vaikka joskus kuuntelin vastaavaa vielä enemmän. Tuotannollisesti laatu on demojen kärkiluokkaa, vaikka paikoin efekteissä on ehkä menty hieman överiksi. Osittain se saattaa olla osan ryhmän jäsenistä kehittämän (kaupallisen) työkalun esittelyä, kenties jopa mainostarkoituksessa. Mahdollinen kaupallisuus hieman mietitytti, mutta huojennuin myöhemmin, kun näin raadissa sirkus- ja luontodokumenttivideot.
Timoteus kirjoitti:
08 Kesä 2019, 14:37
Demoskene on minulle vieras enkä tiedä, kenen osuutta tässä mikäkin on. Ovatko CNCD/Fairlight, keitä ovatkaan, tehneet sekä musiikin että visualisoinnin vai vain jommankumman?
CNCD ja Fairlight ovat tosiaan kaksi eri ryhmittymää, joiden jäsenet ovat tehneet sekä visuaalisen puolen että musiikin. Kokonaisuudessaan tekijöiksi on merkitty neljä henkilöä (mainitaan myös itse demon lopussa). Mietin hieman, että olisiko esittäjäksi pitänyt merkitä nimenomaan musiikin tehnyt henkilö (nimimerkki Gloom). Samalla kolmesta lipusta olisi tullut vain yksi Norjan lippu. Päädyin kuitenkin käsittelemään teosta kokonaisuutena.
Timoteus kirjoitti:
08 Kesä 2019, 14:37
No, löytyy sekin [musiikki] Soundcloudista ilman videotaan, joten kai musiikilla on videosta irrallistakin elämää.
Edit: No joo, mutta en tiedä, kuinka erillistä elämää se tosiasiassa elää. Sen sijaan nyt kun katselin, niin Ceasefiren ääniraitana on hunz - All Falls Down, joka on julkaistu peräti albumilla ja löytyy vaikkapa Spotifystä. Tältäkin pohjalta se olisi ehkä ollut parempi valinta. Tosin en tiedä, olisinko älynnyt katsoa musiikin tekijöitä erikseen vai lätkäissyt jälleen kokonaisuuden.

Videon lähettämisen jälkeen huomasin sattumalta, että osa sen tekijöistä liittyy viisuihin. Pari tekijöistä on nimittäin ollut toteuttamassa visuaaleja vuoden 2014 viisuihin (yksi tekijöistä mainitsee). Olisi kiva tietää tarkemmin, mitä efektejä he olivat toteuttaneet. Kenties Conchitan siivet? Jaa-a.

Jos muuten alla on tarpeeksi tehokas pelikone, niin suosittelen kokeilemaan demon lataamista ja ajamista koneella videokaappauksen katsomisen sijaan. Nuo muut vanhemmat demot saattavat toimia hieman heikommallakin koneella.

Lopuksi voisin vielä vinkata Ylen tekemään Demoskene-dokumenttiin ja Skrolli-lehden pohdintaan siitä, miten demoja kannattaisi lähestyä.


Raatimenestystä ei ehkä tullut, mutta oli silti kiva näyttää vähän erikoisempaakin settiä. Oli myös kiinnostavaa nähdä, miten se otetaan vastaan tyypillisen yleisönsä ulkopuolella. Viisupisteiden jälkeen oli ehkä pieni pettymys. Ajattelin, että edes videopisteitä olisi tullut enemmän. Nope. Olisi ehkä pitänyt mennä oman pään mukaan ja pistää Ceasefire, kun tykkään kuitenkin siitä loppujen lopuksi enemmän.. Katsoin sen taas uudelleen äsken, ja osui aika hyvin tunnelmaan. Olisi pitänyt jälkikäteen ajatellen mennä mieluummin omalla ikisuosikillaan, kävi sille miten kävi.

Kiitän pisteistä Samiasdia, akuankka13:a, Spartan kuningasta ja toistaiseksi tuntemattomia videopisteiden antajia(/antajaa)! :hali: Ja oikeastaan kiitos myös TomppaJr:lle, jolta luin ensimmäisen positiivisen kommentin. Miksi edes negailinkaan äsken?


TL;DR: Liian pitkä sepustus. Katsokaa kuitenkin muitakin demoja! Edes Ceasefire.

Joo-o, nyt on tullut mainittua Ceasefire niin monta kertaa, että olen ehkä hieman takertunut siihen..
Viimeksi muokannut Tegu-, 11 Kesä 2019, 12:28. Yhteensä muokattu 5 kertaa.

Avatar
Hanhis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4088
Liittynyt: 30 Tammi 2010, 22:04

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Hanhis » 11 Kesä 2019, 04:40

Wuuhaa, kolmossijalla on hyvä olla. :violette: Kiitos kannatuksesta! Saving Lightin järkelemäinen voitto oli itselleni yllätys, koska omiin korviini se on turhankin geneerinen edm-pläjäys, mutta selvästi se kolahti moneen niin kappaleena kuin videona. Muuten top-kymppiin rantautui useampi kappale, joille itsekin annoin pisteitä. :peukku: Tosin raadin innostavin löytö, Le Freakin remixversio, jäi aivan liian alas. KUUDENNEKSI VIIMEINEN. Täh. Sehän on todella tarttuva ja bassolinjoiltaan kutkuttava jamipala. Remixversioita näkisin raadeissa mieluusti muutenkin enemmän (voisivat olla joskus raatiteemana). :joojoo:
Mymmeli kirjoitti:
11 Kesä 2019, 03:00
Toivoisin pitkästä aikaa rajatumpaa aihetta.
Kannatan! :surrur:
Tavallinen olio. Mielellinen mieletön ituhippi. Jännittäjä ujo, Hanhis. Avara nopea ihmettelijä. Mutka, onnekas ikuisuukseton lihakasa. Armollinen nisäkäs. Erehtyvä nössö.

Avatar
Maalaispoju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1178
Liittynyt: 06 Syys 2012, 21:15

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Maalaispoju » 11 Kesä 2019, 06:50

Onnea voittajalle ja muille menestille! :tuuletus:

Itse otan iloisesti vastaan 9. sijan, joka on paras sijoitus hetkeen :kups:

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1966
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen » 11 Kesä 2019, 08:02

Onnittelut voittajalle, jolle perinteiseen tapaan en antanut kappalepisteitä, mutta video sai yhden pisteen tärkeälle asialle. Oman pitkäaikaisen lemmikkieläimeni Kaskelotin menestys oli niinikään perinteinen, mutta aika monelle tursaan tarjouksen sisältö ilahduttavasti kuitenkin avautui ja kiitän kaikista pisteistä :joojoo:

Cockroach King ja Zoolook erottuivat tasavahvaksi kärkikaksikoksi heti ensimmäisellä kuuntelukierroksella; ensin mainittu sai lopulta ykkössijan, koska ei ollut ennestään tuttu. Zoolookin palkitsin kuitenkin parhailla videopisteillä. Cockroach sai videopisteen erityisesti mainion Queen-viittauksen (yhtye :heh: ) ansiosta.
Joukkovelkakirjalainan otti Luciano Pavarotti

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26401
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 11 Kesä 2019, 08:11

Koskettavin video voitti. Onnittelut. Musiikki toimi videon ääniraitana hyvin, mutta biisi ei kolahtanut minulle videosta erillisenä teoksena. En harkinnutkaan normaalipisteiden antamista Saving Lightille ja yllätyin, että se voitti nekin ylivoimaisesti.

Nelossija on parhaani kappaleella, joka ei ole saanut Suomessa radiosoittoa. Hittiallergikkona olen tyytyväisempi tämänkertaisesta nelossijasta kuin Gambling Manin kakkossijasta. Kiitos kannatuksesta. :surrur:
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Terasbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6303
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Terasbekoni » 11 Kesä 2019, 08:50

Jees, hyvälle kappaleelle napsahti voitto. Onnea UFOPOLIlle ja kiitos Evevevelle meidän hätähousujen kestämisestä. Me olemme viisufaneja, joten me elämme kaikesta turhastakin draamasta. :draamaa: :mrgreen:

Kiitoksia myös BronZelle täysistä pisteistä sekä muillekin Fortitudea äänestäneille. Sijoitus oli odotetunlainen. Biisi ei kuulu mielestäni HAEVNin parhaisiin, mutta video oli alle miljoonan näyttökerran rainoista paras, jonka onnistuin ennen deadlinea löytämään. Täytyy kyllä sanoa, että teema oli yllättävän haastava. Musiikkivideoiden kulta-aika on selvästikin ohi. Jos sitä alkaisi taas tulevissa raadeissa panostaa enemmän. :heh:
ESC2020 TOP-10: 1. Liettua 🔥 2. Iso-Britannia 3. Kroatia 4. Tšekki 5. Sveitsi 6. Norja 7. Australia 8. Bulgaria 9. Islanti 10. Ukraina

Avatar
UFOPOLI
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11895
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI » 11 Kesä 2019, 08:53

Kiitokseni ylitsevuotavasta kannatuksesta :kiitos: Voitto on erityisen mieluinen jo siksi, että raadin teema oli, kuten aiemmin jo mainitsin, myös omalla konsepti-idealistallani :ihana:

Pisteenlaskun aikana voiton alkaessa näyttää todennäköiseltä mietin, että ehdottaisin kakkoselle ottavani mieluummin 20:n ja antavani hänelle 19:n, koska olen lähdössä huomenna puolentoista viikon intensiiviselle kiertomatkalle, jolla kolutaan kymmenen kaupunkia viidessä maassa, mutta varsinkin jos kerran Elizabeth arvostaa pidempää valmistautumisaikaa kun taas itselläni on nippu ideoita valmiina takataskussa, pidetään vaan alkuperäinen suunnitelma, eli alan saman tien valmistella viimeistä heti voiton perään avattavaa raatia :surrur:

Tämä myös käytännössä ratkaisee, minkä teemaideoistani valitsen, koska näissä olosuhteissa on syytä olla edellyttämättä nopeaa reagointia puolin ja toisin, ts. ei mitään "jokaista X voi olla vain yksi"-sääntöä (korkeintaan "vain yksi kappale per esittäjä", jota pidän hyvänä perussääntönä ylipäänsä). Haastavaa teemaa on moni, itseni mukaanluettuna, toivonut jo pidempään, ja kun tässäkin ketkussa jo useampi ehti sellaista himoita, on selvää, että pyrin toteuttamaan tämän toiveen.
I will be your bimbo
Take me in your limbo

Avatar
antsa798
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4133
Liittynyt: 17 Helmi 2018, 10:58
Paikkakunta: Kouvola

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja antsa798 » 11 Kesä 2019, 09:22

Onnea UFOPOLI! Kiitoksia myös Evelle hyvästä hostauksesta. <3 Kiitän vielä kaikkia Imagine Dragonsin kannattajia, koska kyllähän näitä mukavasti löytyi. :ihana:
How can something so wrong feel so right?

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 13987
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Hazard » 11 Kesä 2019, 09:54

Ylivoimaisesti vaikuttavin video voitti. :joojoo: Onnea UFOPOLI.

Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva
1. Kuva Saara Aalto - Dance Like Nobody's Watching
2. Kuva Kuva Gareth Emery & Standerwick feat. HALIENE - Saving Light

Kuva Kuva Kuva Kuva
3. Kuva Coldplay - Life In Technicolor ii
4. Kuva Indila - Derniére Danse
5. Kuva AURI - Night 13
6. Kuva Ellie Goulding & Steven Price - In This Together
7. Kuva Kuva Syn Cole feat. Madame Buttons - The Daze
8. Kuva OneRepublic - Love Runs Out
9. Kuva Kuva Namewee feat. Meu Ninomiya - Tokyo Bon 2020
10. Kuva Kuva Kuva Studio Killers - Eros and Apollo
11. Kuva Major Lazer feat. Bruno Mars, 2 Chainz, Tyga & Mystic - Bubble Butt

Kuva Kuva Kuva
12. Kuva Weyes Blood - Movies
13. Kuva Delta Goodrem - The River
14. Kuva Anna Puu - C'est la vie
15. Kuva Doruntina - Dreamworld
16. Kuva Eliza Rickman - Pretty Little Head
17. Kuva Woodkid - Run Boy Run
18. Kuva Imagine Dragons - Natural

Kuva Kuva
19. Kuva It Lives, It Breathes - We Didn't Start The Fire
20. Kuva Nylon Beat - Anna mulle
21. Kuva Zap Me Strobe feat. Boyana - Katamana
22. Kuva HAEVN - Fortitude
23. Kuva The Beards - Got Me a Beard
24. Kuva O - Gamelan
25. Kuva Beats and Styles - You Got The Light
26. Kuva Lil Peep & ILoveMakonnen feat. Fall Out Boy - I've Been Waiting
27. Kuva Woodkid - I Love You
28. Kuva Ralf Hildenbeutel - Disco

Kuva
29. KuvaKuvaKuva CNDC/Fairlight - Number One/Another One
30. Kuva iamnotshane - LIFEGUARD
31. Kuva Leevi and the Leavings - Rakkauden työkalu
32. Kuva Kuva Chic - Le Freak (Oliver Heldens Remix)
33. Kuva Jean-Michel Jarre - Zoolook
34. Kuva HAKEN - Cockroach King
35. Kuva POLYSICS - How Are You?
36. Kuva WÖYH! - Kaskelotti
37. Kuva LIBYTHTH - It's My Break
39. Kuva Тимати feat. Мот, Егор Крид, Скруджи, Наzима & Terry - Ракета
Viimeksi muokannut Hazard, 11 Kesä 2019, 11:33. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Moi!

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 24419
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 11 Kesä 2019, 10:16

Hazard kirjoitti:
11 Kesä 2019, 09:54
9. Kuva
🇲🇾, ei 🇺🇸. :tosion: :heh:
”Onkohan tämä rakennus joku vanha sikala?”
”Se on Etu-Töölön lukio...”

Avatar
granaattiomena
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3649
Liittynyt: 27 Helmi 2016, 21:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja granaattiomena » 11 Kesä 2019, 10:33

Olipas ylivoimainen voittaja. No, video oli melko todennäköisesti raadin puhuttelevin, vaikka kappale ei yltänytkään normipisteilleni. Täysin ansaittu voitto siis. Onnittelut UFOPOLI:lle! :tapu:

16.sija tuntuu varsin mainiolta lukuisien bottom 3 - sijoitusten jälkeen. Kiitokset kaikille merenpoikia pisteillä muistaneille, erityisesti Happylle ja TomBoille täysistä pisteistä. Omasta kärkikolmikostani Run Boy Run sekä Eros And Apollo olivat vanhoja ja toimiviksi todettuja tuttuja. 10 pisteen saaja Weyes Blood oli puolestaan uusi mielenkiintoinen tuttavuus, josta kiitokset siis Maalaispojulle. Yleisesti raati oli tasokas niin biisien kuin videoiden osalta ja lukuisia kivoja kappoja joutui jättämään normipisteiden ulkopuolelle (esim. Natural, Gamelan, C'est la vie, Tokyo Bon 2020). Onneksi näitä pystyi muistamaan sitten videopisteiden puolella. :mrgreen:
Minä: Yhteen baariin mahtuu sata kiloa paskaa!
ratamo1: Me ollaan se
💩
:toilet:

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6668
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 11 Kesä 2019, 10:59

Onnea voittajalle.

12. 🇬🇧 🇩🇰 🇫🇮 Studio Killers - Eros And Apollo
16. 🇫🇮 WÖYH! - Kaskelotti
6. 🇲🇾 🇯🇵 Namewee ft. Meu Ninomiya - Tokyo Bon 2020
15. 🇷🇺 Тимати feat. Мот, Егор Крид, Скруджи, Наzима & Terry - Ракета
34. 🇦🇺 The Beards - Got Me a Beard
21. 🇫🇷 Jean-Michel Jarre - Zoolook
33. 🇪🇪 🇺🇸 Syn Cole - The Daze ft. Madame Buttons
17. 🇫🇮 Anna Puu - C'est la vie
4. 🇯🇵 POLYSICS - How are you?
30. 🇺🇸 It Lives, It Breathes - We Didn't Start The Fire
5. 🇺🇸 Imagine Dragons - Natural
35. 🇳🇴 Doruntina - Dreamworld
20. 🇫🇷 Woodkid - Run Boy Run
8. 🇬🇧 Coldplay - Life in Technicolor ii
28. 🇬🇧 HAKEN - Cockroach King
9. 🇫🇮 Saara Aalto - Dance Like Nobody’s Watching
24. 🇦🇺 Delta Goodrem - The River
25. 🇫🇮 Nylon Beat - Anna mulle
36. 🇺🇸 OneRepublic - Love Runs Out
11. 🇫🇷 Woodkid - I Love You
29. 🇬🇧 - Ellie Goulding & Steven Price - In This Together
19. 🇫🇮 Beats and Styles - You got the light
2. 🇩🇪 Ralf Hildenbeutel - Disco
32. 🇺🇸 iamnotshane - LIFEGUARD
31. 🇫🇮 AURI - Night 13
38. 🇺🇸 Lil Peep & ILoveMakonnen feat. Fall Out Boy - I've Been Waiting
26. 🇺🇸 Eliza Rickman - Pretty Little Head
22. 🇺🇸 Weyes Blood - Movies
37. 🇺🇸 LIBYTHTH - It's My Beak
10. 🇨🇦 O - Gamelan
23. 🇫🇮 🇳🇴 🇬🇧 CNCD/Fairlight - Number one / Another one
14. 🇺🇸 🇳🇱 Chic - Le Freak (Oliver Heldens remix)
27. 🇺🇸 Major Lazer feat. Bruno Mars, 2 Chainz, Tyga & Mystic - Bubble Butt
3. 🇷🇸 Zap Me Strobe feat. Boyana - Katamana
13. 🇳🇱 HAEVN - Fortitude
1. 🇫🇷 Indila - Dernière Danse
18. 🇬🇧 🇺🇸 Gareth Emery & Standerwick feat. HALIENE - Saving Light
"Nuo kolme koiraa eivät pelkää mitään. Siksi ne ovat niin pelkäämättömiä."

Avatar
Spartan kuningas
Puuteroi nenää
Puuteroi nenää
Viestit: 258
Liittynyt: 15 Marras 2018, 22:55

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Spartan kuningas » 11 Kesä 2019, 11:25

oikee järjestys äijjille:

★ ★ ★ ★ ★
1. // 🇷🇺 Тимати feat. Мот, Егор Крид, Скруджи, Наzима & Terry - Ракета
2. // 🇦🇺 Delta Goodrem - The River
3. // 🇫🇷 Woodkid - I Love You
4. // 🇺🇸 OneRepublic - Love Runs Out
5. // 🇺🇸 Lil Peep & ILoveMakonnen feat. Fall Out Boy - I've Been Waiting
6. // 🇺🇸 Imagine Dragons - Natural

★ ★ ★ ★
7. // 🇫🇷 Woodkid - Run Boy Run
8. // 🇫🇷 Indila - Dernière Danse
9. // 🇫🇮 🇳🇴 🇬🇧 CNCD/Fairlight - Number one / Another one
10. // 🇺🇸 Major Lazer feat. Bruno Mars, 2 Chainz, Tyga & Mystic - Bubble Butt
11. // 🇪🇪 🇺🇸 Syn Cole - The Daze ft. Madame Buttons

★ ★ ★
12. // 🇲🇾 🇯🇵 Namewee ft. Meu Ninomiya - Tokyo Bon 2020
13. // 🇬🇧 Coldplay - Life in Technicolor ii
14. // 🇬🇧 - Ellie Goulding & Steven Price - In This Together
15. // 🇺🇸 It Lives, It Breathes - We Didn't Start The Fire

★ ★
16. // 🇺🇸 iamnotshane - LIFEGUARD
17. // 🇫🇮 Beats and Styles - You got the light
18. // 🇫🇮 Anna Puu - C'est la vie


19. // 🇺🇸 Eliza Rickman - Pretty Little Head
20. // 🇳🇱 HAEVN - Fortitude
21. // 🇺🇸 Weyes Blood - Movies
22. // 🇫🇮 Nylon Beat - Anna mulle


23. // 🇷🇸 Zap Me Strobe feat. Boyana - Katamana
24. // 🇫🇮 Saara Aalto- Dance Like Nobody’s Watching
25. // 🇫🇮 AURI - Night 13
26. // 🇦🇺 The Beards - Got Me a Beard
27. // 🇬🇧 🇩🇰 🇫🇮 Studio Killers - Eros And Apollo
28. // 🇺🇸 🇳🇱 Chic - Le Freak (Oliver Heldens remix)
29. // 🇫🇮 Leevi And The Leavings - Rakkauden Työkalu
30. // 🇬🇧 🇺🇸 Gareth Emery & Standerwick feat. HALIENE - Saving Light
31. // 🇬🇧 HAKEN - Cockroach King
32. // 🇨🇦 O - Gamelan
33. // 🇯🇵 POLYSICS - How are you?
34. // 🇳🇴 Doruntina - Dreamworld
35. // 🇫🇮 WÖYH! - Kaskelotti
36. // 🇫🇷 Jean-Michel Jarre - Zoolook
37. // 🇺🇸 LIBYTHTH - It's My Beak
38. // 🇩🇪 Ralf Hildenbeutel - Disco

Avatar
jdjj22
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1663
Liittynyt: 29 Maalis 2014, 20:58

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja jdjj22 » 11 Kesä 2019, 11:31

Onnitteluja kärkipään suuntaan :peukku: Varsin mainioita biisejä tällä kertaa keikkui siellä, Studio Killers olisi tosin ollut
minulle noista se mieluisin voittaja. Oma sijoitus, 35, ei yllättänyt, eihän tämä raateilu mitään tikanheittoa kännissä ole :heh:
Silti eipä näillä menestyksillä järjestämään pääse, joten petrattavaa jäi taas kerran.
Pieni ripaus örgyn pörgöniä parantaa viisua kuin viisua - Terveisiä kielipuolueesta :kaunis:
Hatrið mun sigra! Pentele!

Avatar
Tegu-
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1262
Liittynyt: 08 Helmi 2019, 00:44

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Tegu- » 11 Kesä 2019, 12:11

Hanhis kirjoitti:
11 Kesä 2019, 04:40
Saving Lightin järkelemäinen voitto oli itselleni yllätys, koska omiin korviini se on turhankin geneerinen edm-pläjäys, mutta selvästi se kolahti moneen niin kappaleena kuin videona.
Jonkinlainen geneerisyys tuli oikeastaan itsellenikin mieleen, mutta se unohtui jossain vaiheessa, kun keskityin fiilistelemään biisiä ja videota.
Hanhis kirjoitti:
11 Kesä 2019, 04:40
Tosin raadin innostavin löytö, Le Freakin remixversio, jäi aivan liian alas. KUUDENNEKSI VIIMEINEN. Täh. Sehän on todella tarttuva ja bassolinjoiltaan kutkuttava jamipala.
Tämä tässä on kyllä huutava vääryys! Se oli ensimmäinen, joka tempasi ylös tuolilta heilumaan ja kirjoittamaan kommenttejakin seisten. :kuulokkeet: Bassolinjoista on pakko olla samaa mieltä. <3 Video ei tosiaan mikään kovin erityinen ollut, vaikkakin värikäs ja ihan hauska. Nollavideopisteet olivat silti vähän karut.

Alkuperäistä versiota en itse asiassa ole edes kuullut. Pitänee hoitaa sekin alta.

Avatar
UFOPOLI
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11895
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI » 11 Kesä 2019, 13:27

Avannen 19:n ilmoketkun myöhemmin tänään, minkä jälkeen on noin puolitoista vuorokautta aikaa valmistautua, ja sitten riittävästi aikaa lähettää kappoja.
I will be your bimbo
Take me in your limbo

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 46129
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 11 Kesä 2019, 20:59

Lupaavan alun jälkeen sijoitukseni on melkoinen pettymys. :lohduton: Olin jo melkein valmistautunut isännöimään toista raatiani. Joskus toisten sitten. :mrgreen:
"All you have to do is to be ready for some action now"

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26401
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 11 Kesä 2019, 21:49

Tegu- kirjoitti:
11 Kesä 2019, 03:55
Timoteus kirjoitti:
08 Kesä 2019, 14:37
Pelkkä tekninen näyttävyys ei riitä kummoisen tunnereaktion synnyttämiseen. Tekniikka on vain väline, ei päämäärä itsessään.
Edit: Tämä pitää vielä nostaa tähän väliin. En tiedä tarkoititko tuolla myös meitsiä ( :heh: ), mutta demoskenessä tekniikka itse asiassa on nörttityyliin välillä itse päämäärä.
Tarkoitin ehkä vähän teitsiäkin mutta enemmän Woodkidiä, Ralf Hildenbeutelia, Katamanaa, mitä näitä nyt oli. Samaa sarjaa oli hämmentävin videopistemenestyjä eli Our Planet -dokkarimainos: sinänsä näyttävistä mutta tyystin irrallisista otoksista koottu eläinvideokollaasi.

Number one / Another one oli oikeastaan ainoa, jota harkitsin videopisteille pelkän näyttävyyden perusteella – juuri siksi, että siinä se riitti pointiksi, ja musiikki ja kuva pelasivat niin hyvin yhteen. Jos videopisteet olisi jaettu viisupisteytyksellä, olisin luultavasti antanut neljä tai viisi pinnaa.
Tegu- kirjoitti:
11 Kesä 2019, 03:55
TL;DR: Liian pitkä sepustus. Katsokaa kuitenkin muitakin demoja! Edes Ceasefire.
Juuri sopivan pitkä taustoitus, kiitos siitä. :joojoo: Ceasefire ja Chaos Theory katsottu, Skrolli-lehden juttu luettu ja Ylen dokkari bookmarkattu. Ceasefire tosiaan iski enemmän kuin Number One / Another One. Olisin luullakseni antanut sille pisteitä, ehkä molemmissa sarjoissa. Vaikea tietenkin sanoa näin runsaan taustoituksen jälkeen. Tätä taustoitustahan en olisi oikeassa raadissa saanut.

Joskus voisi olla sellainen raati, jossa jokaisen osallistujan pitäisi kirjoittaa kappaleelleen lyhyehkö esittelyteksti. Mikään teos ei synny tyhjiössä. Välillä teoksen ymmärtämisen kannalta on hyvinkin tarpeellista tietää jotakin sen syntytarinasta.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9499
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja sziget » 12 Kesä 2019, 01:35

Kiitos Evevevelle hyvästä työstä, videoteemalle oli selvästi kysyntää. Onnea kärkikaksikolle, kelpo kappaleita molemmat, vaikka Woodkidin ohitin pisteytyksessä. - Valitettavasti täytyy palata tähän:
TomppaJr kirjoitti:
10 Kesä 2019, 16:40
Äläkä välitä negatiivisista hahmoista. Ihmiset on.
Viestin alkuosa puolusti järjestäjää. Tämä tölväisy viittaa selvästi yhteen kirjoittajaan, joka oli arvostellut tiedotusvajetta muita tiukemmin. Hänet leimataan "negatiiviseksi hahmoksi" ei vain tässä tilanteessa vaan "ihmisenä".
Samiasd kirjoitti:
10 Kesä 2019, 16:45
TomppaJr kirjoitti:
10 Kesä 2019, 16:40
Äläkä välitä negatiivisista hahmoista. Ihmiset on.
Tämä on kyllä todella ikävä ilmiö. Ihmiset voisivat hankkia muuta sisältöä elämiinsä, jos jostain Levyraadista pitää suuttua.
Toinen henkilökunnan jäsen komppaa edellistä. Monikko ei hämää ketään, tiedämme kenestä puhutaan. Jos metakeskustelu halutaan lopettaa, tällainen nälvintä ei edistä asiaa. WildDancen seuraava viesti ei jatkanut aiempaa kiistaa vaan vastasi näihin syytöksiin. Siis perusteli sitä, miksi viestien sävy oli ollut niin jyrkkä.

Valvojat olivat hiljaa, kun raadin 17 jälkeen haukuttiin kolmea äänestämättä jättänyttä melko ronskisti. Vaadittiin häpeämään, ehdotettiin jatkossa suoraa diskausta, syytettiin käytöstä "epäkunnioittavaksi". Kuten sanoin, taustasyihin kohdistuvat oletukset ovat itsessään epäkunnioittavia. Syitä ei tarvitse avata julkisesti, ellei itse halua.

Ei silti tullut mieleenkään luokitella wigwamia "negatiiviseksi hahmoksi", kun olimme eri mieltä. Sunnuntain keskustelu ei ollut sen kummempaa. Joku oli pettynyt, toisella oli vain joutilasta aikaa. Jos hyödytön suunsoitto häiritsi, punakynää olisi voinut käyttää silloin, ketään sormella osoittamatta. Tai jättää koko väliepisodin omaan arvoonsa, kun tauko maanantaina päättyi.

Syytetyllä on oikeus puolustautua.

Tämän pitäisi olla selvää, vaikkei sitä lukisikaan Viisukuppilan säännöissä. Varoitukseen johtanut viesti oli hyvinkin relevantti suhteessa siihen, että kirjoittaja oli juuri leimattu "negatiiviseksi hahmoksi". Raadin voitti kappale, joka vastustaa kiusaamista. Tomppakin antoi sille täydet pisteet. Samaan aikaan kollektiivimme poimii yhden kirjoittajan syntipukiksi asioista, joihin ei todellisuudessa ole yhtä syyllistä. :puna:

Ehkä varoituksen voisi perua ja muuttaa kollektiiviseksi huomautukseksi? On erikoista, että henkilökunta ensin provosoi ja sitten lätkäisee rangaistuksen, kun keskustelua ei ennen sitä yritetty suitsia lainkaan. Eveveve hoiti tehtävänsä mallikkaasti ja ansaitsi täyden tuen niin kuin järjestäjä aina. Tukeminen ei olisi vaatinut toisten mustaamista.

Tietokatkon kritiikki oli turhan kärkevää omaan makuuni (samoin kuin edellisen raadin jälkipuheet), mutta se pysyi asiassa. Kun vedetään vapaamielistä linjaa, kirjoittajat odottavat sen jatkuvan. Jos alkaa mennä överiksi, siitä olisi reilua varoittaa avoimesti kaikkia eikä järjestää ylläriä yhdelle.
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 24419
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 12 Kesä 2019, 02:21

Kello on kaksi yöllä, joten en toimi ihan kunnolla. Tahdon silti vastata.
sziget kirjoitti:
12 Kesä 2019, 01:35
Monikko ei hämää ketään, tiedämme kenestä puhutaan.
Minä en kohdistanut kommenttiani WildDancelle, vaan yleisesti ketjussa esiintyneelle painostavalle ilmapiirille, joka aiheutti kilpailun valvojalle ahdistusta. Sille en voi mitään, jos et usko tätä. Lisäksi ihmisten kutsuminen hahmoiksi on osa normaalia kielenkäyttöäni, mikä on tarttunut itseeni muualta. Se ei ole millään tavalla väheksyvää tai muuta, vaan kutsun usein esim. ystäviänikin hahmoiksi.
sziget kirjoitti:
12 Kesä 2019, 01:35
Valvojat olivat hiljaa, kun raadin 17 jälkeen haukuttiin kolmea äänestämättä jättänyttä melko ronskisti.
Itse voin sanoa, etten ollut linjoilla tämän keskustelun aikana, enkä seurannut käytyä keskustelua edes jälkikäteen kovinkaan tarkasti. En siis osaa muodostaa mielipidettä tai verrata tapauksia.
sziget kirjoitti:
12 Kesä 2019, 01:35
Kun vedetään vapaamielistä linjaa, kirjoittajat odottavat sen jatkuvan. Jos alkaa mennä överiksi, siitä olisi reilua varoittaa avoimesti kaikkia eikä järjestää ylläriä yhdelle.
Kiitos, otan opikseni. Keskustelu oli jo pitkään ollut hieman painostavaa, mutta en ollut itse tietokoneen äärellä ja kaiken lisäksi viettämässä aikaa ystävieni kanssa, joten en viitsinut lähteä puhelimitse lätkimään mitään yleistä "rauha maahan"-viestiä. En olisi edes uskonut siinä vaiheessa, että sellaista olisi tarvittu.
sziget kirjoitti:
12 Kesä 2019, 01:35
On erikoista, että henkilökunta ensin provosoi ja sitten lätkäisee rangaistuksen, kun keskustelua ei ennen sitä yritetty suitsia lainkaan.
Henkilökunnan staff-leima on aina selässä, ja se joskus pääsee unohtumaan. Kirjoitin tsemppiviestini järjestäjälle täysin yksityishenkilön näkökulmasta. Ei olisi pitänyt.
”Onkohan tämä rakennus joku vanha sikala?”
”Se on Etu-Töölön lukio...”

Avatar
wigwam
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2565
Liittynyt: 27 Tammi 2006, 14:42
Paikkakunta: Kouvola

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja wigwam » 12 Kesä 2019, 02:37

Onnea voittajalle! Itse pidin videota hieman kliseisenä ja ennalta-arvattavana, mutta biisinä oikein mainio. :peukku:
Happy kirjoitti:
11 Kesä 2019, 02:56

mähän itse sain raatini jälkeen anonyymisti "fanipostia" Levyraatini p*skuudesta, huvituin silloin ja huvituin uudelleen tässä Levraadissa kun just se samainen käyttäjä oli kritisoimassa WildDancea :mrgreen:
En ollut sitten minä ainakaan. :draamaa: Mainitsinpahan vain, koska kaikki varmaan epäilivät. :heh: Muutenkin olisi tällaisissa tapauksissa melkein reilumpaa mainita nimimerkiltä silloin, kun epäilys voi kohdistua useampaankin henkilöön. Harmillista joka tapauksessa, jos kyseenalaista palautetta on tullut.


Ps. en haukkunut myöskään äänestämättömiä ronskisti. Suorastaan ronski ja törkeä syytös. :draamaa: Häpeä szigetti :femme: No okei, ei tarvi, sää sentään äänestit, ( :heh: ) ja oli viestissäsi perusteltu ja asiallinen näkökulma.
www.sodadream.is
Dare to Dream

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12473
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 12 Kesä 2019, 09:17

TomppaJr kirjoitti:
12 Kesä 2019, 02:21
sziget kirjoitti:
12 Kesä 2019, 01:35
Monikko ei hämää ketään, tiedämme kenestä puhutaan.
Minä en kohdistanut kommenttiani WildDancelle, vaan yleisesti ketjussa esiintyneelle painostavalle ilmapiirille, joka aiheutti kilpailun valvojalle ahdistusta. Sille en voi mitään, jos et usko tätä.
Samoilla linjoilla. Tässä vaiheessa keskusteluun oli osallistunut aika moni ihminen, eikä kommentti itselläni henkilöitynyt keneenkään yhteen ihmiseen.
TomppaJr kirjoitti:
12 Kesä 2019, 02:21
sziget kirjoitti:
12 Kesä 2019, 01:35
Valvojat olivat hiljaa, kun raadin 17 jälkeen haukuttiin kolmea äänestämättä jättänyttä melko ronskisti.
Itse voin sanoa, etten ollut linjoilla tämän keskustelun aikana, enkä seurannut käytyä keskustelua edes jälkikäteen kovinkaan tarkasti. En siis osaa muodostaa mielipidettä tai verrata tapauksia.
En minäkään, eikä ilmoituksiakaan tästä keskustelusta tullut.

WildDancelle osoitettu varoitus koski vain tätä keskustelua, sillä halusimme lopettaa vain turhan jankkaamisen aiheesta tässä ketjussa. Jos joku muu olisi vielä asiasta jauhanut, olisi häntäkin varmasti huomautettu, sillä asia meni täysin liian pitkälle.

Viesti myös ilmoitettiin ulkopuolisen toimesta.
Hidden deep in that beat
There’s
a calling for that leap
Got
no control but I know
There’s a fire in my soul

Avatar
Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7009
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja Happy » 12 Kesä 2019, 14:13

Komppaaan aikalail szigetii kyl :joojoo:
Itseäni ei ärsyttänyt lainkaan kolmen tyypin äänestämättömyys viimeraadis, kuten ei haitannut myöskään hostaajan viivästykset täs raadis. Wigwaman sekä WIlddancen tapa tuoda mielipiteensä esiin oli ehkä liian kärkäs, mut mitä sitten: tää on kuitenkin avoin keskustelufoorumi ja molemmilla suotakoon oikeus omiin mielipiteisiinsä, Jäi vaan jotenki sellane fiilis että nyt nähtiin vaan hyvä tilaisuus päästä näpäyttämään Wilddancea.

Samiasd kirjoitti:
10 Kesä 2019, 16:45

Tämä on kyllä todella ikävä ilmiö. Ihmiset voisivat hankkia muuta sisältöä elämiinsä, jos jostain Levyraadista pitää suuttua.
Samiasd kirjoitti:
12 Kesä 2019, 09:17

Tässä vaiheessa keskusteluun oli osallistunut aika moni ihminen, eikä kommentti itselläni henkilöitynyt keneenkään yhteen ihmiseen.
Mukava juttu kuitenkin että ymmärrät myös nykyään itsekkin ettei Levyraadeista kannata suuttua, ehkä kohdensitkin viestisi kenties itsellesi? :ihana: :hali:
On vain yksi velvollisuus – kauneus

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 24419
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 18: Video video

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 12 Kesä 2019, 20:17

Ensimmäisissä sulkeissa biisiarviot, toisessa videoarviot, jotka eivät tosin täysin korreloineet lopullisten videopisteiden kanssa.

:stara: :stara: :stara: :stara: :stara:

12: 18. 🇬🇧 🇺🇸 Gareth Emery & Standerwick feat. HALIENE - Saving Light (4,9) (4,4)
2. 6. 🇲🇾 🇯🇵 Namewee ft. Meu Ninomiya - Tokyo Bon 2020 (4,6) (3,5)
10: 31. 🇫🇮 AURI - Night 13 (4,6) (2,9)
8: 34. 🇦🇺 The Beards - Got Me a Beard (4,3) (4,7)
7: 26. 🇺🇸 Eliza Rickman - Pretty Little Head (4,3) (4,1)
6: 1. 🇫🇷 Indila - Dernière Danse (4,2) (3,8)

:stara: :stara: :stara: :stara:

5: 37. 🇺🇸 LIBYTHTH - It's My Beak (4,0) (4,3)
4: 3. 🇷🇸 Zap Me Strobe feat. Boyana - Katamana (3,8) (4,0)
3: 12. 🇬🇧 🇩🇰 🇫🇮 Studio Killers - Eros And Apollo (3,7) (3,1)
2: 22. 🇺🇸 Weyes Blood - Movies (3,7) (3,4)
1: 30. 🇺🇸 It Lives, It Breathes - We Didn't Start The Fire (3,7) (2,1)
12. 9. 🇫🇮 Saara Aalto- Dance Like Nobody’s Watching (3,6) (4,6)
13. 14. 🇺🇸 🇳🇱 Chic - Le Freak (Oliver Heldens remix) (3,6) (2,8)
14. 35. 🇳🇴 Doruntina - Dreamworld (3,6) (2,6)
15. 23. 🇫🇮 🇳🇴 🇬🇧 CNCD/Fairlight - Number one / Another one (3,5) (3,6)
16. 33. 🇪🇪 🇺🇸 Syn Cole - The Daze ft. Madame Buttons (3,5) (2,9)
17. 17. 🇫🇮 Anna Puu - C'est la vie (3,4) (3,4)
18. 27. 🇺🇸 Major Lazer feat. Bruno Mars, 2 Chainz, Tyga & Mystic - Bubble Butt (3,2) (3,2)
19. 36. 🇺🇸 OneRepublic - Love Runs Out (3,2) (3,0)
20. 25. 🇫🇮 Nylon Beat - Anna mulle (3,1) (4,0)

:stara: :stara: :stara:

21. 24. 🇦🇺 Delta Goodrem - The River (3,0) (2,5)
22. 13. 🇳🇱 HAEVN - Fortitude (3,0) (3,3)
23. 5. 🇺🇸 Imagine Dragons - Natural (2,9) (2,9)
24. 20. 🇫🇷 Woodkid - Run Boy Run (2,9) (2,8)
25. 38. 🇺🇸 Lil Peep & ILoveMakonnen feat. Fall Out Boy - I've Been Waiting (2,8) (2,9)
26. 11. 🇫🇷 Woodkid - I Love You (2,8) (3,1)
27. 2. 🇩🇪 Ralf Hildenbeutel - Disco (2,7) (4,2)
28. 10. 🇨🇦 O - Gamelan (2,7) (1,9)
29. 32. 🇺🇸 iamnotshane - LIFEGUARD (2,6) (3,2)
30. 16. 🇫🇮 WÖYH! - Kaskelotti (2,4) (3,0)
31. 29. 🇬🇧 - Ellie Goulding & Steven Price - In This Together (2,2) (2,9)
32. 19. 🇫🇮 Beats and Styles - You got the light (2,2) (1,1)
33. 7. 🇫🇮 Leevi And The Leavings - Rakkauden Työkalu (2,2) (3,1)

:stara: :stara:

34. 4. 🇯🇵 POLYSICS - How are you? (1,7) (3,1)
35. 21. 🇫🇷 Jean-Michel Jarre - Zoolook (1,7) (2,3)
36. 8. 🇬🇧 Coldplay - Life in Technicolor ii (1,2) (1,3)
37. 15. 🇷🇺 Тимати feat. Мот, Егор Крид, Скруджи, Наzима & Terry - Ракета (1,2) (1,5)

:stara:

38. 28. 🇬🇧 HAKEN - Cockroach King (0,1) (1,4)

Videopisteet:

4: 26. 🇺🇸 Eliza Rickman - Pretty Little Head
3: 34. 🇦🇺 The Beards - Got Me a Beard
1: 9. 🇫🇮 Saara Aalto- Dance Like Nobody’s Watching
1: 18. 🇬🇧 🇺🇸 Gareth Emery & Standerwick feat. HALIENE - Saving Light
1: 37. 🇺🇸 LIBYTHTH - It's My Beak
”Onkohan tämä rakennus joku vanha sikala?”
”Se on Etu-Töölön lukio...”

Vastaa Viestiin