Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Een speeldoos - foorumin omat levyraadit
Avatar
CottonJoel
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2939
Liittynyt: 17 Heinä 2016, 13:13

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja CottonJoel » 27 Loka 2019, 19:57

wigwam kirjoitti:
27 Loka 2019, 19:56
Mä oon vissiin sokea tai jotain, mutta mistä tämä biisikattaus ja osanottajaluettelo edes löytyy? :mrgreen:
Soittolista löytyy Youtubesta. Ihmettelin itsekin samaa asiaa :heh:

https://www.youtube.com/watch?v=lNP6L1b ... y1q2eKWVPs
Viimeksi muokannut CottonJoel, 27 Loka 2019, 19:58. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Viha voittaa puhelimet itsellesi

Avatar
Tegu-
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1262
Liittynyt: 08 Helmi 2019, 00:44

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja Tegu- » 27 Loka 2019, 19:58

^^ Mäkään en nää. o.O En edes erillistä ketjua (ajattelin, että kävi taas sillein, että tuijotin sokeasti ilmoituksia seuratuista ketjuista, ja sitten onkin tullut uusi ketju, jota en ole huomannut).

E: Ahaa, tubessa.

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1966
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen » 27 Loka 2019, 20:17

No niin, onnistuiskohan tämän viestin lähettäminen... En ole päässyt kuppilaan koko päivänä kuin satunnaisesti ja viestiä lähettäessä tulee välillä bad gateway ja välillä "sivustoon ei saada yhteyttä" ym. ym.

Nyt onnistuin vihdoin päivittämään osallistujaluettelon ja soittolistalinkin ketjun toiseen viestiin. Olkaa hyvät!
Joukkovelkakirjalainan otti Luciano Pavarotti

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9118
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja romualdo » 27 Loka 2019, 21:49

no kiits koiruli, ihtekki ihimettelin kun en saanut tätäkään ketjua auki, erroriterroria vaan meinas julistaa joku trölli, hitto kun tulee taas hyvää musaa, Järviradion Yösoitossa joka siis alkaa su-ti päivinä siinä 19.00 jatkuen aina seuraavaan aamuun 6.30 asti. josta jesse-tarinat taas sitten jatkavat siitä, länsirannikolla kun olhaan... ilahduttavan paljon heillä onkin sitten noita varsinaisia puhe-asia-ohjelmia, päivän mittaan. Mm. Laila Kinnunen, Matti Esko, Jukka Kuoppamäki ja Leif Lindgren ovat tämän jakson artisteja. Ihan "uusilta oudoilta" kuulostivat nuo Jukankin esitykset, jollei ne sitten ole siinä hänen Väinämöinen (-75) LP:levyltä, ei voi tietenkään kaikkea nii tarkkaan muistaa, vinyyleitä kun minullekin on kertynyt melkonen määrä...
Leif lauloi tuossa aiemmin uudelta levyltään Muistojeni Laulun, joka oli uusi iloinen yllätys sekin, kyllä hänenkin jämptin toteavaan lyyriseen laulutapaansa alkaa jo ihan tottua, alussa se ehkä lähinnä ärsytti... samoin kuin hänen hymypoikamainenyli(?)iloisuus... Laila Kinnunen on myöskin artistilistalla ja tulkinta Eino Hurmeen v. -61 viisusta ruotsinkielellä on tietysti ns. harvinaista herkkua. Tämän kertaisen omakustannelystin maksaa sitten eräs komea ääninen herra, 60 v. taiteilijajuhlaansa viettävä Aatos Ilomäki, Kurikasta... sukunimi unohtui, mutta jahtaan erityisesti hänen tulkintoja. Kaunis kotimaani tuli häneltä. Hienoa, se kun on totuttu kuulemaan yleensä Mauno Kuusistolta. Siinä toinen erikoisen upea klassisen laulukoulutuksen läpikäynyt tenori, ikoni, legenda vailla vertaa... jos nyt noin tohtis sanoa. täytyy taas kerran vaan todeta että johan on laulajalla ja "laulajalla" (tai täsä tapauksesa tulkitsijalla) eroa kun vertaa tuolla joukon eräänlaiseen, harmaavarpuseen, varsin ohut- ja värittömän äänen omaavaan tulkitsijaan (ei siis laulajaan, sanan vars. mielessä tai sen miten itse koen tämän vertailun, arvottamisen) Seppo Tammilehtoon, mutta hänhän onkin Sorsakosken Topin sukua... että ymmärtänette hyvin...

jk. huomaan ettei tämä kone suostunut tekemään noita tiettyjä lisäyksiäni tähän viestiin. Laila esitti Kesän Palmassa ruotsiksi ja nyt Aatos vetelee pohjalaismaisen jäyhän herkästi Pientä sanaa... v. -66, viime yönä tuli valvottua hyvän radiomusan äärellä noin klo 2.00een, yritän olla tolkumpi tällä erää... :lohduton: :lohduton: :ylikierroksilla:

Avatar
Hanhis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4090
Liittynyt: 30 Tammi 2010, 22:04

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja Hanhis » 28 Loka 2019, 01:27

Muutamat kommentit loppupuoliskon biiseistä. :mrgreen:

35. :sweden: Molly Sanden: Satellites
Tasaista ruotsihumppaa. Yllätysprosentti nolla. Mollyn soundissa on jotain samaa kuin Katy Perryllä. Hassu juttu näissä ruotsihumpissa on nää todella muoviselta kuulostavat aa-aa-aa osiot? Eikö niistä saada yhtään luonnollisemman oloisia?

36. :it: Mina: Tintarella di luna
Italiaa. Kai. Lipun mukaan ainakin... mmm... hauska alku! Joo. Lannetta ja jalkoja... twistausta vaikka vai mitä se on. Okei. Saksofonisoolo jos mikä sopii tunnelmaan, hyvää mieltä... mutta... ehkä vähän ohutta sellaista?

37. :us: Katy Perry ft. Kanye West: E.T.
Tuttuu huttuu. Kanyen startti on kiva. Biisissä on omaa nostalgiaansa, mutten ole koskaan ihan kybällä tätä liputtanut. Ja niin... täähän on tää t.A.T.u kertsi. Mehevämpänä yrityksenä toimisi paremmin. Nyt jää vähän puolitiehen miellyttämään.

38. :finland: Jukka Kuoppamäki: Satamiljoonaa kertaa satamiljoonaa
Pysäyttää. Hyvää rauhaa. Sovitus ei ole liian humppa... tässä on jotain westerniä. Aurinko nousee vaiko laskee, hiekka pöllyää, tunteet ovat tässä ja nyt... meneekö lopussa liian iskelmäksi? Mmm. Lisäkuunteluun.

39. :us: The Devil Wears Prada: Alien
Johan pärähti. Välikohdat ovat varsin karmivia, niitä voisi olla enemmän. Vaikea sanoa nyt mitään. Ois voinut olla vielä rajumpi, että näin poppirokkarille valahtaisi helpommin tunteisiin.

40. 🇧🇪 Samson & Gert: Wij Gaan Naar De Maan
Avaruuslaskentaa! Kasaria. Vähän pokemonia... hah... voiskohan tää olla jotain seiskaria sittenkin... eikä kasaria... en osaa sanoa. Ihan hauska. Videoraadissa peukuttaisin.

41. :de: Pharao: There Is a Star
Ok. Hoh-hoo. Ysäriä. Vänkää! Nojaa, ehkä intro antoi odottaa liikoja. Käyttää lajinsa temppuja tasaisesti... ei tällainen voi täysin epäonnistua, mutta kymppisuoritukseen tarvittaisiin vielä jotain muutakin, parempi kertsi ei tilannetta huonontaisi.

42. :uk: Lamb: What makes Us Human
Piano. Okei... en odottanut tällaista laulusoundia, karun pehmeä. Naksuttavia ääniä, kertsi... mmmh... ei hullumpi! Jostain syystä aloin ajattelemaan seksiä. Tässä on jotain seksikästä... jotain... toivottavasti ei aleta liikaa tumputtamaan, koska eteerisessä painottomuudessa on jotain toimivaa. Äh... tulihan tähän mössöbiitti... mutta onko tää hyvää mössöä?

43. :netherlands: W&W & Blasterjaxx: Rocket
Bileet. Tsunamibiitti. Nousee-nousee-nousee. Ja vielä, ja vielä, ja vielä. Vieläkin. Harvinaisen pitkä silta jytkytykseen. Ei vieläkään! Mitä tapahtuu... taas nousee... nousee... nousee... nousee... nyt on pakko lähteä. Jee, lähti. En tiedä miten tämä eroaa muista vastaavista, mutta ihan jees. OHO! Tässä onkin vielä joku tämmönen eksoottisempi tsembaloo. Onpa tässä nyt kaikenlaista. Yllättävän runsas kokonaisuus, joka tekee kokonaisuudesta hahmottoman.

44. :finland: Ressu Redford: Kuusi Kuuta ja Saturnuksen Renkaat
Poikabändibiitti. Ihan jotenkin tunteikas... semmonen... kertsiä pantataan. Ehkä sieltä on tulossa jotain hienoa? Joo! Biisin voisi kuvitella sopivan Anna Puulle, vähän modernimmalla tuotannolla toki, mutta jotain hyvää poppi-iskelmää tässä on! Yllättävää.

45. :gb::us:J2 ft. Keeley Bumford: Dreamweaver
Lipuu omassa synkkyydessään. Tulee mieleen WITCH-sarjakuva... Elektronisena pimputuksena voisi olla lähempänä omia makunystyröitä. Nyt jää tavanomaisuuden suohon.

46. :finland: Wintersun: Sons of winter on stars
Syöksähtävä ja väkevä alku, genressään runsas... aito ja sisukas. Laulajan soundi on ehkä liian hahmomainen, luonnollisempi soundi tuntuisi paremmalle, mutta soitannasta pidän. Kappaletta vielä kymmenen minuuttia jäljellä, pitkä biisi: tapahtuuko jonkinlainen asennevaihdos, millainen? Oi, nopeampi kitararulla... Hytkyttää! Kappaleen syke elää, ois hienoa jos tää loppuisi oikein pitkiin ääniin... suvantoon. Kohosi! Tässä on jotain mistä pidän. ~ Okei, nyt alkoi viikinkilaulu osuus, kaipasinkohan sykkivän meiningin jälkeen tätä? En ehkä. Liian fantasiamaista. Mmmh... tahdon kuunnella kappaleen uudestaan.
Viimeksi muokannut Hanhis, 02 Marras 2019, 16:22. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Tavallinen olio. Mielellinen mieletön ituhippi. Jännittäjä ujo, Hanhis. Avara nopea ihmettelijä. Mutka, onnekas ikuisuukseton lihakasa. Armollinen nisäkäs. Erehtyvä nössö.

Avatar
Terasbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6303
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja Terasbekoni » 28 Loka 2019, 07:17

Kiinnostavalta näyttää osallistujalista. Erityisesti mieltä lämmittää erään toissa raadista tutun yhtyeen mukanaolo. Ken lienee kyseisen valinnan takana? :uujee:
ESC2020 TOP-10: 1. Liettua 🔥 2. Iso-Britannia 3. Kroatia 4. Tšekki 5. Sveitsi 6. Norja 7. Australia 8. Bulgaria 9. Islanti 10. Ukraina

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1966
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen » 28 Loka 2019, 07:59

Avaruusaluksessa oli lähtötohinassa syntyä paniikinpoikanen kahdestakin eri syystä. Ensiksikin kuppila temppuili koko päivän enkä saanut osallistujalistaa lisätyksi. Soittolistan olin jo avannut, ja jotkut nokkelat sen ehtivät löytää ilman linkkiäkin :joojoo: Kappaleita on mukana niin paljon, että eiköhän sieltä löydy jokaiselle edes jotakin mieluista. Osallistujan oma kappale toivottavasti ainakin.

Toinen pasmoja sotkenut seikka oli valvontakameran kuvassa näkynyt epäilyttävästi käyttäytyvä ulkopuolinen, joka yritti soluttautua mukaan raatiin. Sirius tunnisti vanhan kiistakumppaninsa ja heitti niskasta pihalle, kuten monesti ennenkin.
DV.jpg
DV.jpg (29.98 KiB) Katsottu 1011 kertaa
Salamatkustaja yritti salakuljettaa raatiin kappaleen, joka periaatteessa noudattaa teemaa, mutta on muutoin hieman...erikoinen ellei suorastaan sopimaton:
Joukkovelkakirjalainan otti Luciano Pavarotti

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 24427
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 28 Loka 2019, 08:20

^ Kas, Molvanian euroviisuhan se siinä. :uujee:
”Onkohan tämä rakennus joku vanha sikala?”
”Se on Etu-Töölön lukio...”

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9118
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja romualdo » 28 Loka 2019, 12:20

kiitts nm. koiruliini, tässähän sitä onkin taas sulateltavaa pitkäks aikaa, käsitin ja oletin että pisteytysaikaakin on nyt ennätyksellisen eli tolkullisen pitkään...? ja pitihän tässä heti kuunnella tuo yksi enemmän kuin täsmä ja nappiteos tuolta, ja kuten monesti aiemminkin, tuon laulun loppupuolella alako kurkkua kuristamaan ja silimät kostumaan..., siis onhan tuo Warsinainen Vuosisadan Taideteos, henkevyyttä, tarkkanäköisyyttä äärimmilleen vietynä, ja tarkoitankin tässä nyt tällä hetkellä ehkä ennenkaikkea tuota musiikillista osuutta... tahi mahoton arvottaa tässäkään, nostaa toista puolta toisen edelle - mahotonta..., mykistää niin vaan tälläinen osaaminen...! taito sanoa pukea univers..., öh, no mitämänytäsäeesyritänkään..... , Siis harvinainen taideteos siinäkin tuossakin ja usemmassakin mielessä ... suuressa epätodellisuuden tuntua kiskovassa tasapainossa...muuhun kommentointiin mulla ei ole toistaiseksi juurikaan aikaa, joten jatkan urakkaani sitten mitä ilmeisimmin myöhemmin ....
hmm, tulipas täs tään sanoilla ja tunteilla maalailun jäläkehen mieleen ihan se pekka..no mikäsetoimittajanytonsunnuntaiaamupäivisinklol10.00ratiosuomessa-pekkatlaine-joo...kunhänalakaapamlaamaanniistäomistavalinnoistaan,entosinolemuistanute nkäehtinytenkämyöskäänjaksanutkuunnellahänenohjelmiakuinjoskusihanpalasen...
Viimeksi muokannut romualdo, 06 Marras 2019, 09:58. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Avatar
Jufo81
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1279
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja Jufo81 » 28 Loka 2019, 12:41

Mun mielestä kappaleita on ihan liikaa. Sellainen 25-30 olisi sopiva määrä tällaiseen levyraatiin, jossa järjestetään vain finaali. On huomattavasti miellyttävämpi urakka pisteyttää top-kymppi 30 kappaleesta kuin top-viisitoista 46 kappaleesta.

Ehdottaisin jatkossa, että osallistujamäärä rajataan kolmeenkymmeneen niin, että edellisissä viisuissa huonoiten menestynyt 10-15 henkilön joukko menettää oikeutensa osallistua seuraaviin viisuihin, samaan tapaan kuin euroviisuissa tehtiin ennen semifinaaleja. Tämä myös toisi lisää kilpailuhenkisyyttä raatiin ja vähentäisi motivaatiota lähettää roskaa.

Tai sitten biisejä otetaan vastaan 30 ensimmäiseen osallistujaan asti ja ilmoittautuminen katkaistaan siihen.

Mitä mieltä tästä?
Le temps d'apprendre à vivre, il est déjà trop tard

Avatar
jdjj22
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1663
Liittynyt: 29 Maalis 2014, 20:58

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja jdjj22 » 28 Loka 2019, 13:16

En kannata edellisessä raadissa loppupäähän sijoittuneiden pudottamista tulevasta raadista. Itseltä olisi jäänyt yli kymmenen raatia väliin tällä tavalla tehtynä :mrgreen: minusta jokaisen pitäisi saada osallistua eikä loppusijoitus sinänsä ole osoitus motivaation puutteesta, joskus vaan ei kuppilaa nappaa tietty kappale vaikka sen lähettäjä siitä itse diggailisikin. Myöskään nopeuskilpailua en halua, sehän nyt vasta ahterista olisikin. Paras ratkaisu olisi käyttää semejä useammin, minähän suorastaan RA-KAS-TAN niitä, mutta ymmärrän myös miksi monikaan ei viitsi lisääntyvän työmäärän yms. vuoksi niitä käyttää.

Itse raadista muutaman sanasen sanoakseni taso on erittäin kelvollinen. Tosin monien tuttujen automaattinollat helpottavat pisteytystä ja aivan huippukärki ei pikakuuntelulla vaikuta erityisen leveältä.
Pieni ripaus örgyn pörgöniä parantaa viisua kuin viisua - Terveisiä kielipuolueesta :kaunis:
Hatrið mun sigra! Pentele!

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1966
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen » 28 Loka 2019, 13:32

^Toisen roska on toisen aarre ja päinvastoin - raatien järjestämisestä jidjj22:n kanssa samaa mieltä muusta paitsi semifinaaleista, joista en perusta :heh: Tätä keskustelua olisi ehkä kuitenkin hyvä jatkaa esimerkiksi Yleiskeskustelua Levyraadeista -ketjussa? :joojoo:
Joukkovelkakirjalainan otti Luciano Pavarotti

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 46131
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 28 Loka 2019, 14:40

Matkalle avaruuteen! :stara:

1. 🇫🇮 Nicepappi: Kuumatkalla
Ihan kepeä aloitus.

2. 🇫🇷 M. Pokora: Les planètes
Jotain kivaa tässä on, mutta muuten aika tasapaksu kappale.

3. 🇺🇸 Lady Gaga: Venus
Kiva poppis, mutta ei kyllä yllä Gagan parhaimmistoon.

4. 🇫🇮 Johanna Kurkela: Matkalla aurinkoon
Voisi olla paljon huonompikin balladi. Johannan ääni on kyllä kaunis.

5. 🇩🇰 Babou: Supernova
Haitari saa toivomaan, että olisi taas kesä ja lämpöä.

6. 🇫🇮 Ketonen: Interstellar Medium
Yllättävän kiehtova melodia!

7. 🇱🇻 Витас: Звезда
Vitaksella on hyvä ääni, mutta biisi ei puhuttele tarpeeksi... eipäs kun puhuttelee sittenkin.

8. 🇱🇹 Rasabasa: Interstellar
Jotenkin hieman tasapaksu electropoppis.

9. 🇰🇷 MAMAMOO: Starry Night(별이 빛나는 밤)
Mamamoo on kyllä ollut tähän asti mulle turha tyttöbändi eikä tääkään biisi tee poikkeusta.

10. 🇺🇸 Beach House: Space Song
Hieman laiskanpuoleinen pimputtelu.

11. 🇮🇹 Franco Battiato: No Time No Space
Tää on taas tämmöstä "muka niin hienoa" italoroskaa.

12. 🇬🇪 Marikhi: Ganymede
Miten tämmöisestä saa edes mitään irti? Outolintu melkeinpä pahimmasta päästä.

13. 🇯🇵 DJ Sharpnel: World Sound
Blümchen, is it you? Apua, mikä jytke! Vaihtelevuuden laadussa olisi kyllä toivomisen varaa.

14. 🇸🇪 Europe: The Final Countdown
Legendaarinen biisi. Varmaan ainoita kasarirokkeja, joista pidän.

15. 🇺🇸 Melodysheep: Children of Planet Earth: The Voyager Golden Record Remixed
Nääh, ei nyt innosta tämä poppis.

16. 🇬🇧 David Bowie: Life on Mars?
Jaa tää on tää! Säkeistöt kuulostavat kyllä tutummilta kuin kertsi. En ole koskaan välittänyt suuremmin tästä kuitenkaan.

17. 🇺🇸 Zac Efron & Zendaya: Rewrite the Stars
Kertsi on viisuvoittajamatskua. Sääli, ettei kappale kasva tarpeeksi aikaisin mun makuuni.

18. 🇺🇸 Lindsey Stirling: Stars Align
Njoo. Onhan tässä ideaa, mutta kokonaisuus on hieman tasapaksu. Mutta mutta... Anze Skrube tehnyt koreografian videoon!

19. 🇧🇬 Kristian Kostov: Glubina
Tää ei kyllä aikoinaan kestänyt kuuntelua. Ollut ihan kiva biisi, mutta nykyään ihan vain ok.

20. 🇵🇱 Ewelina Lisowska: W stronę słońca
Toisen peräkkäisen raadin 20. biisi on Puolasta! Tämä nyt on aika turhanpäiväistä pop/rockia.

21. 🇺🇸 Fleurie & Tommee Profitt: Undone
Mahtipontinen ja hieman jopa uhkaava. Ei tarpeeksi hyvä kuitenkaan.

22. 🇺🇸 B.o.B feat. Hayley Williams: Airplanes
Tämäkin on jo tuttu biisi radiosta. Niin turhanpäiväinen vaan.

23. 🇬🇧 Black Sabbath: Planet Caravan
Ei taida olla ihan raskaimmasta päästä Black Sabbathin tuotantoa. Hieman ahdistavahko kappale.

24. 🇬🇧 Mike Oldfield & Anita Hegerland: Pictures in the Dark
Jotain kivaa tässä kyllä on, mutta ei paljoa.

25. 🇩🇰 Blaue Blume: Sky
Laulajan ääni on ihana! Kuin tyyliin Céline Dion ja Mikael Saari oltaisiin yhdistetty. Biisi ei ihan ole kuitenkaan mieleeni.

26. 🇫🇮 Juha Tapio: Sydän jota rakastan
Tuttu tämäkin, vaikken biisin nimestä olisi välttämättä tunnistanut. En ole koskaan suuremmin tykännyt tästä biisistä.

27. 🇬🇧 Sting: Moon Over Bourbon Street
Tässä on mielenkiintoinen, melkein jopa jazzahtava tunnelma. Kiehtoo.

28. 🇹🇹 Nicki Minaj: Starships
Hitti minun mieleeni.

29. 🇮🇪 Jedward: POP Rocket
Ai niin, olen mä tätäkin joskus kuunnellut. Kertsi vähän liian monotoninen eikä biisi tosiaan kestä kuuntelua tarpeeksi.

30. 🇩🇪 Kraftwerk: Spacelab
Njääh, tylsää electro/indietä.

31. 🇳🇱 GAIA: (Lost) (S/2003J12) [Moons of Jupiter]
Melkoisen sopiva jatkumo edelliselle biisille. Tässä tosin tuntuu olevan sitäkin junnaavampi melodia.

32. 🇸🇪 Sound of Arrows: Nova
Periaatteessa ihan melodinen poppis, mutta jättää silti kovasti toivomisen varaa.

33. 🇨🇦 Arcade Fire: No Cars Go
Turhanpäiväistä rokkia.

34. 🇺🇸 Alice Kristiansen: Moon and Back
En saa tästäkään biisistä oikein mitään irti.

35. 🇸🇪 Molly Sanden: Satellites
Täähän on kiva.

36. 🇮🇹 Mina: Tintarella di luna
Oo, rock'n'rollia?! Erottuu mukavasti tämänkertaisten raatibiisien joukossa.

37. 🇺🇸 Katy Perry feat. Kanye West: E.T.
Jotenkin multa on päässyt menemään tämä koko biisi ihan ohitse. En silti paljoa menettänyt, vaikka ihan ok onkin.

38. 🇫🇮 Jukka Kuoppamäki: Satamiljoonaa kertaa satamiljoonaa
Kaihoisa, mutta vähän tylsä kappale mun makuuni. Kuulostaa melodialtaan jumbosijalle jäävältä vanhalta Portugalin euroviisulta.

39. 🇺🇸 The Devil Wears Prada: Alien
Kiva, kun on välillä örinäheviäkin mukana, mutta tää biisi ei ole tarpeeksi melodinen mun makuuni.

40. 🇧🇪 Samson & Gert: Wij gaan naar de maan
Tämä taas kuulostaa tyyliltään joltain kasariviisulta. Onhan tässä melodiaa, mutta voisi olla kokonaisuudessaan parempikin.

41. 🇩🇪 Pharao: There Is a Star
No joo, jumputtaahan tuo tuossa, mutta vähän liian kulahtaneelta kuulostaa omiin korviini.

42. 🇬🇧 Lamb: What Makes Us Human
Ei kyllä tämäkään indiepala uppoa muhun.

43. 🇳🇱 W&W & Blasterjaxx: Rocket
Onpas turhanpäiväinen teinihelvettibiisi.

44. 🇫🇮 Ressu Redford: Kuusi kuuta ja Saturnuksen renkaat
Huonoa ysärihuttua. Tällaista en oikein enää jaksaisi kuunnella lainkaan.

45. 🇬🇧 🇺🇸 J2 feat. Keeley Bumford: Dreamweaver
Kerrassaan turha biisi tämäkin.

46. 🇫🇮 Wintersun: Sons of Winter on Stars
Loppuun vielä heviä. Mä olen vähän kyllästynyt tällaisiin biiseihin.

- - -

Ei tämä ollut yhtään niin hullumpi raati kuin ennakkoon olisi voinut pelätä. :uujee: Täältä olisi löytynyt hyvä kappale melkein jokaiselle sijalle viisupisteytyksessä, mutta nyt joutuu jakamaan vähän reilummin turhanpäiväisille kappaleillekin pisteitä.
"All you have to do is to be ready for some action now"

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12477
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 28 Loka 2019, 18:37

Jufo81 kirjoitti:
28 Loka 2019, 12:41
Ehdottaisin jatkossa, että osallistujamäärä rajataan kolmeenkymmeneen niin, että edellisissä viisuissa huonoiten menestynyt 10-15 henkilön joukko menettää oikeutensa osallistua seuraaviin viisuihin, samaan tapaan kuin euroviisuissa tehtiin ennen semifinaaleja. Tämä myös toisi lisää kilpailuhenkisyyttä raatiin ja vähentäisi motivaatiota lähettää roskaa.

Tai sitten biisejä otetaan vastaan 30 ensimmäiseen osallistujaan asti ja ilmoittautuminen katkaistaan siihen.

Mitä mieltä tästä?
En kannata kumpaakaan vaan pitäisi vain sopia, että jos kappaleet ylittää tietyn määrän, järjestetään semifinaalit.
Hidden deep in that beat
There’s
a calling for that leap
Got
no control but I know
There’s a fire in my soul

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 46131
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 28 Loka 2019, 18:39

^ Tästä tosiaan keskustellaan jo muussa ketjussa. :supati:
"All you have to do is to be ready for some action now"

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12477
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 28 Loka 2019, 18:49

^ Hupsis. :hihi:
Hidden deep in that beat
There’s
a calling for that leap
Got
no control but I know
There’s a fire in my soul

Avatar
Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7011
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja Happy » 28 Loka 2019, 22:17

Loppupuolisko hitusen tasokkaampi mut ei täälläkään kovin montaa hyvää biisiä ole... ainakaan pisteytys ei tuota täl kertaa vaikeuksia :mrgreen:

24. 🇬🇧 Mike Oldfield, Anita Hegerland: Pictures in the Dark
Tää taitaa olla sellasta taidetta jonka päälle en oikein ymmärrä, onhan täs biisis hyvätkin kohtansa mut mun makuun silti aika vaikeasti lähestyttävä tunnelmallisuus.

25. 🇩🇰 Blaue Blume: Sky
Oho, tää yhtye on kyl aika mielenkiintoinen & kiehtova, Tanskaa on edustanu viisuis täl vuosikymmenel pelkkii keskinkertasii poikabändei, joku Blaue Blumen kaltanen olis ollu kova sana! Näiden soundi on tosi khuul, nyt on kyl osattu käyttää falsettii oikein! Biisi menee kyl ehdottomasti soittolistaan ja aijon kyl tutustuu näiden muihinkin biiseihin. :peukku:
Just tässä pitäis olla Levyraadissa kyse: uusien artistien & biisien löytämisessä, eli pisteet tälle käyttäjälle tän biisivalinnan takaa, harmi etteivät kaikki kuppilaiset ole tajunneet saman asian päälle..

26. 🇫🇮 Juha Tapio: Sydän jota rakastan
Ihan sympaattinen laulelma, ehkä loppupeleis liian yllätyksetön ja kuiva kokonaisuus tässä silti.

27. 🇬🇧 Sting: Moon over Bourbon Street
Tosi tunnelmallinen, tulee heti mieleen sikarit & 60luvun leffat. Biisi on itsessään silti liian melankolinen mun makuun, tässä olis pitäny olla vahvempi melodia!

28. 🇹🇹 Nicki Minaj: Starships
:yrjo:
Teini-iän suurimpia inhokkejabiisejäni, ei tää puhkisoitettu migreenibiisi kyl iske nyt vuosien jälkeenkään, saaks tälle antaa ne juhlaraadin miinuspisteet? :pannu:

29. 🇮🇪 Jedward: POP Rocket
Oon joskus jopa pitäny näiden biiseist... nyt vaan hämmästelen et miks :heh:
Ei nää nyt niin ärsyttäviä ole kuin aijempi Nicki Minaj mut juuh ei tälläset purkkapopit enää säväytä mua yhtään, ehkä joskus vuonna 2012 olisin pitänyt tästä jopa.

30. 🇩🇪 Kraftwerk: Spacelab
Ihan kivat taustat täs biisis mut laulusoundi on mixattu kyyl ihan päin persettä :draamaa:

31. 🇳🇱 GAIA: (Lost) (S/2003J12) [Moons Of Jupiter]
Täs raadis on liikaa instrumentaalibiisei mut tää kyl erottuu niistä edukseen, intro herätti täs heti mielenkiinnon. Tän jytkytyksen parissa kyl viihty ihan loppuunkin asti, kiehtovan uhkaava tunnelma täs :peukku:

32. 🇸🇪 Sound of Arrows: Nova
Ihan pirtee leijailu, täs välittyy hyvää fiilist vaikkei biisi mikään mestariteos olekaan!

33. 🇨🇦 Arcade Fire: No Cars Go
Lupaavan alun perusteella olisin odottanut parempaa, biisi jäi junnaamaan paikalleen. Ihan kiva mut en mä tätä silti uusiks kuuntelis..

34. 🇺🇸 Alice Kristiansen: Moon and Back
Liian laahaava ja yllätyksetön biisi mun makuun, jäänee tän raadin seinätapetiks..

35. 🇸🇪 Molly Sanden: Satellites
Molly Sanden on kova, varsinkin Phoenix on fantastinen :kuolaus:
Tästä biisistä en oo koskaan pahemmin välittäny mut kyllähän nyt kuuneltuna on ihan jees..

36. 🇮🇹 Mina: Tintarella di luna
Täs on kyl selvästi vahva taiteilija asialla, viekotteleva soundi herätti heti mielenkiinnon! Mukaansa tempaava biisi, tulee menestymään täs raadis! :joojoo:

37. 🇺🇸 Katy Perry ft. Kanye West: E.T.
Vuoden 2011 soitetuimpia biisejäni, osasin kyl arvata et tää löytyy 100% tästä raadista mut sen sijaan yllätti ettei kukaan laittanu Coldplayn A sky full of starsii. :eeek:
Vaikka tää onkin tosi yllätyksetön ja tylsä raativalinta niin en silti pysty jättämään tätä täysin pisteittä, sillä tähänki biiisiin lukeutuu hyvii muistoi ja biisihän on toimiva edelleenkin :peukku:

38. 🇫🇮 Jukka Kuoppamäki: Satamiljoonaa kertaa satamiljoonaa
Tää yllätti positiivisesti, Jukan soundihan on aika mahtipointinen ja biisis säily toi herkkä tunnelma alusta loppuun saakka :ihana:


39. 🇺🇸 The Devil Wears Prada: Alien
Luokattoman huonoa rääkymistä kyl tässä: tän raadin pahin migreenibiisi ja se on paljon vaadittu tänkertaisessa tasossa :mrgreen:
Erottuu silti joukosta ja ihan kunnianhimoinen raativalinta vaikken itse tän kuunteluelämyksestä nauttinutkaan...

40. 🇧🇪 Samson & Gert: Wij Gaan Naar De Maan
Äskösen rääkymisen jälkeen tällänen kevyt humppa on ihan paikallaan. Ihan sympaattinen biisi mut en mä tätä silti jatkokuunteluun kelpuuttais..

41. 🇩🇪 Pharao: There Is a Star
Harmi ettei ysäriraadis ollu pahemmin tälläsii eurojumputuksii! Tää on kyl viihdyttävä nostalgisuus ja sopii tänkertaiseen raatiteemaan täydellisesti :peukku:

42. 🇬🇧 Lamb: What makes Us Human
Ehkä hiukan liian melankolinen & laahava meininki täs mun makuun.

43. 🇳🇱 W&W & Blasterjaxx: Rocket
Ihan kiva jumputus, kyl tää jossain klubil menis hyvin taustal, mut en mä ehkä tätäkään silti jatkokuunteluun kelpuuttais

44. 🇫🇮 Ressu Redford: Kuusi Kuuta ja Saturnuksen Renkaat
Ihan nättii, ei ehkä ihan mun musiikkia mut kyl täst välittyy sellanen kaunis tunnelma :joojoo:

45. 🇬🇧🇺🇸J2 ft. Keeley Bumford: Dreamweaver
Ihan kiva tunnelmallisuus, mut toimis paremmin ehkä enempi peli/elokuvamusiikkina!

46. 🇫🇮 Wintersun: Sons of winter on stars
Se oli sellainen..
Taitaa kuitenkin olla tän raadin voittaja :miettii:
On vain yksi velvollisuus – kauneus

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13107
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 29 Loka 2019, 14:19

Tyhmä kysymys, mutta eikö saa vai saako omaa ehdokasta äänestää :mitvit:
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1966
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen » 29 Loka 2019, 14:24

ta1ja kirjoitti:
29 Loka 2019, 14:19
Tyhmä kysymys, mutta eikö saa vai saako omaa ehdokasta äänestää :mitvit:
Omaa ehdokastaan ei saa äänestää. :kuulokkeet2: :tosion:
Joukkovelkakirjalainan otti Luciano Pavarotti

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13107
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 29 Loka 2019, 14:36

Koirankuonolainen kirjoitti:
29 Loka 2019, 14:24
Omaa ehdokastaan ei saa äänestää. :kuulokkeet2: :tosion:
:peukku: Hyvä, niin arvelinkin, mutta hyvä varmistaa ettei ole ainoa joka ei äänestä :heh:
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 28464
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja Pete » 31 Loka 2019, 15:15

Arvioin kappaleita. :eeek:

1. 🇫🇮 Nicepappi: Kuumatkalla
Venytyksistä en oikein tässä pitänyt, mutta muuten ihan perus.

2. 🇫🇷 M. Pokora: Les planètes
Uudemppoo Mattia. Tämä olikin tuttu.

3. 🇺🇸 Lady Gaga: Venus
Tulee jokin ruotsalainen bändi tästä mieleen. Erikoinen rakenne.

4. 🇫🇮 Johanna Kurkela: Matkalla aurinkoon
Yllättävää, että tämä on Markku Impiön kynästä. :shock:

5. 🇩🇰 Babou: Supernova
Eri aurinkoinen rallatus. :joojoo:

6. 🇫🇮 Ketonen: Interstellar Medium
Olisin kaivannut lisää utua ja pulssiääniä.

7. 🇱🇻 Витас: Звезда
En muistanutkaan, että Vitas latvialainen. Yllättävän tavallinen kappale häneltä.

8. 🇱🇹 Rasabasa: Interstellar
Mielenkiintoinen sekamelska.

9. 🇰🇷 MAMAMOO: Starry Night(별이 빛나는 밤)
Kivan kansainvälinen saundi.

10. 🇺🇸 Beach House: Space Song
Jotain kivoja juttuja tässäkin vetelyksessä.

11. 🇮🇹 Franco Battiato: No Time No Space
Harpusta pisteitä.

12. 🇬🇪 Marikhi: Ganymede
Aivojen rakenteissa kuomuja.

13. 🇯🇵 DJ Sharpnel: World Sound
Oivoi.

14. 🇸🇪 Europe: The Final Countdown
No, nyt lähti halvalla.

15. 🇺🇸 Melodysheep: Children of Planet Earth: The Voyager Golden Record Remixed
Miellyttävä idea ja taustat.

16. 🇬🇧 David Bowie: Life on Mars?
Pianosta plussaa.

17. 🇺🇸 Zac Efron & Zendaya: Rewrite the Stars
Poppia. :peukku:

18. 🇺🇸 Lindsey Stirling: Stars Align
Mahdollisuuksia olisi ollut paljon parempaankin.

19. 🇧🇬 Kristian Kostov: Glubina
Kivoja rytmivaihdoksia laulussa.

20. 🇵🇱 Ewelina Lisowska: W Stronę Słońca
Tästä ei valitettavasti jää oikein mitään mieleen.

21. 🇺🇸 Fleurie & Tommee Profitt: Undone
Dramatiikalle pisteitä.

22. 🇺🇸 B.o.B: Airplanes feat. Hayley Williams
Täydellinen. <3

23. 🇬🇧 Black Sabbath: Planet Caravan
Ei ole oikein minun kuplateetäni.

24. 🇬🇧 Mike Oldfield, Anita Hegerland: Pictures in the Dark
Ehkä herttainen?

25. 🇩🇰 Blaue Blume: Sky
Ei oikein saa otetta tästä, mutta jotakin hyvääkin löytyy.

26. 🇫🇮 Juha Tapio: Sydän jota rakastan
Ei Juhan parhaimpia.

27. 🇬🇧 Sting: Moon over Bourbon Street
Liian pientä.

28. 🇹🇹 Nicki Minaj: Starships
Kamala väliosa, mutta muuten ihan hauska luritus.

29. 🇮🇪 Jedward: POP Rocket
Hyvä miinus.

30. 🇩🇪 Kraftwerk: Spacelab
Onpas nyt paljon tällaista samanlaista tässä levyraadissa. Väsyttää.

31. 🇳🇱 GAIA: (Lost) (S/2003J12) [Moons Of Jupiter]
Ei kun jatkuu... :lohduton:

32. 🇸🇪 Sound of Arrows: Nova
Kuulostaa tässä kohtaa todella raikkaalta.

33. 🇨🇦 Arcade Fire: No Cars Go
Ei oikein inspiroi.

34. 🇺🇸 Alice Kristiansen: Moon and Back
Kaunista. <3

35. 🇸🇪 Molly Sanden: Satellites
Aika kiva.

36. 🇮🇹 Mina: Tintarella di luna
Hauska meininki.

37. 🇺🇸 Katy Perry ft. Kanye West: E.T.
Vähän liian särmikäs ja kylmä.

38. 🇫🇮 Jukka Kuoppamäki: Sata miljoonaa kertaa sata miljoonaa
Jukan ääni on todella miellyttävä. Hieno biisi.

39. 🇺🇸 The Devil Wears Prada: Alien
Deathmetalpunkkia.

40. 🇧🇪 Samson & Gert: Wij Gaan Naar De Maan
Viatonta hömppää

41. 🇩🇪 Pharao: There Is a Star
Upeaa nostalgiaa.

42. 🇬🇧 Lamb: What makes Us Human
Erikoista kolinaa, mutta voittaneeko tämä levyraadin?

43. 🇳🇱 W&W & Blasterjaxx: Rocket
Sangen yksioikoinen.

44. 🇫🇮 Ressu Redford: Kuusi Kuuta ja Saturnuksen Renkaat
Upea pop-kappale.

45. 🇬🇧🇺🇸J2 ft. Keeley Bumford: Dreamweaver
Kenollaan oleva tujautus.

46. 🇫🇮 Wintersun: Sons of winter on stars
Örinät poies, kiitos.
Hetkenä minä hyvänsä sinulle voi tapahtua jotakin hyvää.

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 24427
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 01 Marras 2019, 12:39

Olisipa tässä raadissa ollut semifinaalit, sillä taso on huikaisevan huikea, ja minulla tulee olemaan suuria ongelmia saada top-15 aikaan. :kups: Ainakin, jos taso pysyy samanlaisena, millainen se on toistaiseksi ollut. Olen nyt kuunnellut näitä noin 15 ja saanut karsittua kaksi. :eiei:

Noh, hyvä vaan, sillä uusi hyvä musiikki on aina :rakkaus: .
”Onkohan tämä rakennus joku vanha sikala?”
”Se on Etu-Töölön lukio...”

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9501
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja sziget » 01 Marras 2019, 23:48

Luin Heikki Ojan kirjasen Maailmankaikkeuden rakenne. Sakotan, jos biiseissä esiintyy epätieteellisiä väitteitä. :tosion:

Pienille pisteille löytyy helposti ottajia, parhaat eivät heti erottuneet. Odotukset taisivat olla liian korkealla, jopa avaruudessa asti. Kappaleissa saattaa olla myös pimeää energiaa, jonka havaitsemiseen tekniikkani ei riitä. Muutaman avaruusromun voisi tunkea mustaan aukkoon.
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13107
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 02 Marras 2019, 00:07

:harppu: Maratoni urakoitu.

1. 🇫🇮 Nicepappi: Kuumatkalla
Eikauheesti innosta. Yritystä laulaa "viattomasti" suu auki ala Paula Vesala ja jotain göstamaista, samaa jota markkinointisensaatio Maustetytöt käyttää, mutta kaikki taittuu kertsissä sitten joksikin muuksi, eikä melodia sytytä.
2. 🇫🇷 M. Pokora: Les planètes
Tämä on ihan kiva ranskalainen ralli, en ymmärrä sanaakaan, mutta ei hulumpi. Laulajalla on miellyttävä ääni.
3. 🇺🇸 Lady Gaga: Venus
Toiminee klo 3.30 aamuyöstä kun pitää vielä repiä tanssilattia vauhtiin. Mutta ei todellakaan ihan vain kuunneltuna.
4. 🇫🇮 Johanna Kurkela: Matkalla aurinkoon
15v kakistelun jälkeen olen alkanut sietää Johanna Kurkelan söpöstelyä - ja hänhän laulaa tässä aikuisemmin ja vähemmin maneerein - ai tää olikin varhaisempaa tuotantoa, eli tilanne pahentunut :shock: , taustat ovat aika kliseisen sietämättömät ja biisi hahmoton.
5. 🇩🇰 Babou: Supernova
Normijytke. Seuraava.
6. 🇫🇮 Ketonen: Interstellar Medium
Tässä on mielenkiintoista ja sitten jotain tylsää. Enempää en nyt osaa sanoa kuin että selkeästi joku vielä tuntematon jolla on tällainen juttu. Tsemppiä.
7. 🇱🇻 Витас: Звезда
Ei tämäkään ole kuppini tsajua. En kuuntelisi, kääntäisin ehkä kanavaa, vaikka onhan laulajan äänessä ja melodiassakin ajoittain lämmintä slaavilaista kaihobluesia.
8. 🇱🇹 Rasabasa: Interstellar
Juu ei. Aavaruuskliseitä ja tavisjytkettä.
9. 🇰🇷 MAMAMOO: Starry Night(별이 빛나는 밤)
Pokoran jälkeen eka jossa oli jotain tarttumispintaa. Plikat veisaavat kivasti, ja biisisssä on tapahtumia, tällaiseksi itselle oudoksi muzakkilajiksi ihan ok.
10. 🇺🇸 Beach House: Space Song
Hei tämä on kiva, leijaileva virtaava tunnelma, ajatus lentää kattojen yllä mukana. En ole kuunnellut aiemmin, mutta taitaa olla suosittu orkesteri. Plimputteluosasta en niin paljon tykännyt.
11. 🇮🇹 Franco Battiato: No Time No Space
No en nyt lämpene tuolle säksätykselle. Ja biisi tuntuu liian teatraaliselle, erilaisista osista kasaan liiamtulle kollaasille.
12. 🇬🇪 Marikhi: Ganymede
Tässä oli jonkin verran imua. - Mistä te näitä oikein kaivatte, 123 katsontakertaa, 35 tilaajaa, Georgia :heh: ??
13. 🇯🇵 DJ Sharpnel: World Sound
Ei oo mun maailmani ääni. Ei. Rytmihäiriö, tyypin pulssi käy sydänkohtaukseen juoksevilla kierroksilla. Ei.
14. 🇸🇪 Europe: The Final Countdown
Next. Ei innostanut kasarilla eikä tilanne parantunut. Sietämätön.
15. 🇺🇸 Melodysheep: Children of Planet Earth: The Voyager Golden Record Remixed
Niin miksi tääkin on noin hermostunut?
16. 🇬🇧 David Bowie: Life on Mars?
<3 :rakkaus: Oi David <3 Odotin koko teini-ikäni että tuut mun luo ja mennään naimisiin. Marsissa sitten, seuraavassa elämässä? Matkaan kummallisen avaruuden halki. Tämä on Laulu isolla L:llä, ehjä, täydellinen, melodia, sovitus, laulu, kaikki soi.
17. 🇺🇸 Zac Efron & Zendaya: Rewrite the Stars
Perusteinipoikapoppis, muttahyvä sellainen
18. 🇺🇸 Lindsey Stirling: Stars Align
Viulu soi kivan etnoisasti mutta jumputus on on kyllä ihan kamalaa. Eikö rymiä ja tanssittavuutta muka vähemmällä saa aikaan?
19. 🇧🇬 Kristian Kostov: Glubina
Kaiketi ihan pätevä mutta en tykkää tällaisesta tunkkaisesta slaavipopista jossa itkuvirsi kohtaa naksunnat ja konekumurummut.
20. 🇵🇱 Ewelina Lisowska: W Stronę Słońca
Perusradiopoprock. Next
21. 🇺🇸 Fleurie & Tommee Profitt: Undone
Ihan hyvä valita ettei tällaista valittu GoT:n, koska tämä on sellainen teinisarjaversio aiheesta. Mutta ihan hyvä sellainen.
22. 🇺🇸 B.o.B: Airplanes feat. Hayley Williams
Tollainen äänikikkailu, laini jossa "shooting stars ja sit alkaa räppäily. Olen kuullut tällaista tsiljoona kertaa vaikken kuuntele yhtään. Kamalaa klisettä, eikä auta yhtään vaikka olisi kuinka iso hitti.
23. 🇬🇧 Black Sabbath: Planet Caravan
:kups: <3 Tony Iommin kitara, meditatiivinen tunnelma, progressivinen kehittely. Vaikka tämä ei ole Black Sabbathin paras slovari ja avaruusteemalla olisi ollut parempia, hämmentämävän ajankohtaisia ilmastonmuutos/ilmakehä-kannanotto sanoituksia niin on tämä niin oikeaa musiikkia ja täydellinen raatibiisi.
24. 🇬🇧 Mike Oldfield, Anita Hegerland: Pictures in the Dark
Mike Olfield <3 - kyllä olen Mikeakin kuunnellut, timanttiset melodiat ja kirkas naisääni. Tämä oli vieraampi biisi, mutta tykkäsin kyllä.
25. 🇩🇰 Blaue Blume: Sky
:uujee: No vihdoinkin todella hyvä ihan uusi artisti minulle. Ihana ääni ja vaikka sanoista äänenkäytön takia vaikea saada selvää ei haittaa, älyttömän mielenkiintoinen tuttavuus. Hienoa soittoa. Hieno biisi. Oli pakko keskeyttää tämä raatimaraton ja tsekata miten mikä bändi, mitä muita biisejä, miten selviää tästä livenä ja kyllä selviää. Jää seurattavksi, täytyypä yrittää katsastaa, niin hyvä oli.
26. 🇫🇮 Juha Tapio: Sydän jota rakastan
Tämä alkaa jollain tutulla viitteellä, onko joku Saint-Saënsin Eläinten karnevaalin osan teema vai mitä - hieno alku, mutta sitten mennään Juha Tapion kaavaiskelmään. Juha on läsnä kuten aina ja biisi ei ole niitä joissa rahaste... voimautetaan harmaita hiirulaisnaisia, vaan niitä vähän parempia Juha Tapion biisejä, muttei kuitenkaan paras. Ja ajatus linnunradasta meidän partsille ja sydämeen on vähän naiivi.
27. 🇬🇧 Sting: Moon over Bourbon Street
En ole ikinä tykännyt Stingistä. En nuorena Policen aikaan, tunkakista, enkä Stinginä, tylsää, vaikka siitä kuuluisi kyllä tykätä. Kai se muusikkona on silleen taitava ja hyvä tekemään juttujaan, mutta en saa näistä biiseistä muuta kuin taidokasta käsityötä irti. ihan kiva muttei kiinnosta.
28. 🇹🇹 Nicki Minaj: Starships
Jumputi jumps. Eikä tämä mikään huippuanaconda ole. Next
29. 🇮🇪 Jedward: POP Rocket
Ei. Ei. EI. Norsut polkevat brittipoppia tantereeseen.
30. 🇩🇪 Kraftwerk: Spacelab
Kraftwerk, olen aina ollut liiaksi tunneihminen ... tai siis rakastanut liian vähän kalkyyleja ja commondore 65:ta. Tässä on kyllä silti yllättävänkin ilmavaa lentoa. ja onhan Kraftwerk silloin tällöin ihan kiva.
31. 🇳🇱 GAIA: (Lost) (S/2003J12) [Moons Of Jupiter]
Juu ei. Tanner tömisee umtstuk. Aika hirveetä.
32. 🇸🇪 Sound of Arrows: Nova
Ja lisää jytkettä, nyt kevyemmin. Suattaapi olla sitä eeteeämmää.
33. 🇨🇦 Arcade Fire: No Cars Go
En useinkaan hirveästi innostu tällaisesta keskikaistojen musiikista, silloinkaan kun kyse taiderockista. Mutta kivaa lentoa tässäkin on. Avaruusteema selvästi innoittaa yläpuoliseen ohikiitävään lentoon, ilmaan, tilaan ja hengittämiseen.
34. 🇺🇸 Alice Kristiansen: Moon and Back
Se oli kauniisti laulettu nätti biisi. Hengähdyspaikka jytkeen keskellä. Selloko siellä taustalal laulaa myös?
35. 🇸🇪 Molly Sanden: Satellites
Night is young ja sitten jumppaamaan töms töms ja a-a-aa. Ollaan Ruotsissa, säkert.
36. 🇮🇹 Mina: Tintarella di luna
Kuulostaa lastenlaululta tämä vanha rokkenrolli.
37. 🇺🇸 Katy Perry ft. Kanye West: E.T.
Melko täydellinen nykybiisi. Mielenkiintoinen ja Kanye Westissä kuulostaa vaarallisen ennakoimattomalta, mitä onkin. Hieno biisi.
38. 🇫🇮 Jukka Kuoppamäki: Satamiljoonaa kertaa satamiljoonaa
Ihanaa 1960-70-lukulaisuutta, vapautta jossa kaikki myöhemmin omiksi lajeikseen erotetut ovat vain musiikkia. Kuoppamäen tapa laulaa on kuitenkin makuuni liian papillinen.
39. 🇺🇸 The Devil Wears Prada: Alien
Energistä. Hyökkäävää. Ei välttämätät jaksa niinkään kuunnella, mutta keikkaelämyksenä varmasti hieno.
40. 🇧🇪 Samson & Gert: Wij Gaan Naar De Maan
TV:n väliakanumero.
41. 🇩🇪 Pharao: There Is a Star
Pumppumppumppump. Next.
42. 🇬🇧 Lamb: What makes Us Human
Ihan jees. Bassosärinää, kilkuttelua ja virtausta. Laulumelodia vähän tylsä.
43. 🇳🇱 W&W & Blasterjaxx: Rocket
Seuraava. Ei jaksa enää näitä rakettiääniä.
44. 🇫🇮 Ressu Redford: Kuusi Kuuta ja Saturnuksen Renkaat
Melko täydellinen aikautensa poppis. Ressu Redford kuin myös musiikkinsa on ehkä mahdollisimman kaukana murjottavasta raskaasta mielenlaadustani, mutta eihän hänen esiintyjän karismaansa ja musikaalisuuttaan ei voi vastustaa. kuin
45. 🇬🇧🇺🇸J2 ft. Keeley Bumford: Dreamweaver
Ihan kiva. Parempaa osaa näistä biiseistä.
46. 🇫🇮 Wintersun: Sons of winter on stars
Oooh Wintersun. Jatkaa siitä mihin Nightwish lopettaa, enemmän näyttää olevan oikeati enemmän. Kerroksia, osia ja sitten noustaan vielä niiden päälle.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Hanhis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4090
Liittynyt: 30 Tammi 2010, 22:04

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja Hanhis » 02 Marras 2019, 00:48

Lissää kommentteja! :shokki:

20. 🇵🇱 Ewelina Lisowska: W Stronę Słońca
Mmm. Vetävä. Kaija Koo voisi inspiroitua tästä.

21. 🇺🇸 Fleurie & Tommee Profitt: Undone
Mihin tunnetilaan tämä sopii? Milloin mun pitäisi kuunnella tätä, jos ei jonkun leffan aikana tms. kun hevoset laukkaa ja kruunut kilisee. Sinänsä komeeta, mutta en usko, että tätä koskaan kuuntelisin oma-aloitteisesti.

22. 🇺🇸 B.o.B: Airplanes feat. Hayley Williams
Apua. :mrgreen:

23. 🇬🇧 Black Sabbath: Planet Caravan
Tuttu bändin nimi, mutta tuotanto tuntematon. On niin monia bändejä ja yksilömuusikoita joiden tuotantoon tahtoisin tutustua. Rauhallinen tunnelma, pientä värähtelyä ja kiihdyttämistä. Less is more on ymmärretty.

24. 🇬🇧 Mike Oldfield, Anita Hegerland: Pictures in the Dark
Ilahduttava.Yllättän monilentoinen, koska aluksi ajattelin tämän olevan yksiselitteisempi ilopoppis. Lopussa tää lähtee tutkimaan universumia laajemminkin. Oivitsit. Oi. Oi!

25. 🇩🇰 Blaue Blume: Sky
Ooh. Mitä tapahtuu kun Cher sekoitetaan Kate Bushiin? TÄMÄ! --- hetkinen... mies? SIIS häh... onko laulaja tässä mies? Mitä ihmettä. :rofl: Olen hämmentynyt. Jatketaan.

26. 🇫🇮 Juha Tapio: Sydän jota rakastan
Juhis ekaa kertaa raadissa mukana, eiks vaan oo näin. En ole tästä koskaan ihan kybällä tykännyt, vaikka tarina on sinänsä kaunis ja helposti samaistuttava. Avaruusmaiset viulut.

27. 🇬🇧 Sting: Moon over Bourbon Street
Englishman in New York on mun suursuosikkeja, mutta hyvä, ettei sitä ole raadissa mukana (olisi teemaan sopinut). Hellää jazzia, vaarallisen vaaratonta nousemista, tunnehipiäisiin osuvia notkahduksia.

28. 🇹🇹 Nicki Minaj: Starships
Yks mun lemppareita jortsubiisien osalta. Motherfucker ja menoksi.

29. 🇮🇪 Jedward: POP Rocket
Aa, nää jannuskat. Mmmh. Soundit ovat ajanhengelle tyypillisiä, vähän töhnäistä ja täyttä, mutta oonhan mäkin näistä tykännyt ja taidan tykätä vähän edelleen. :heh:

30. 🇩🇪 Kraftwerk: Spacelab
Makea alku. Odotin jotain tällaista raatiin. Näyttää olevan seitkytluvulta. Joo... miellyttävä. Yksi annos menee nautiskellen.

31. 🇳🇱 GAIA: (Lost) (S/2003J12) [Moons Of Jupiter]
Hmm... voisiko olla rehdimmin noisemeininkiä? Nyt jää hieman keskeneräiseksi lajissaan. Hommat voisivat edetä hitaammin, transsia voitaisiin luoda hartaammin, koska onhan tässä ihan vetäviä soundeja ja ihmisäänen manipulointi onnistunutta

32. 🇸🇪 Sound of Arrows: Nova
Mukavaa mieltä, toivon pilkahduksia.

33. 🇨🇦 Arcade Fire: No Cars Go
Ardace Fire on niitä bänejä, joiden tuotantoon tahtoisin tutustua syvemmin. Vie jostain syystä ajatukseni PMMP:hen, joka ei ole huono juttu. Tää saattaisi toimia hyvin myös puhtaana bändisoittona, mutta viulut ja muut tuovat tiettyä eloisuutta. Jään kaipaamaan biisiin jotain raspia.

34. 🇺🇸 Alice Kristiansen: Moon and Back
Onnistuu olemaan sievä. Melodia ei ole mikään When We're Old, mutta runotyttömäisyys välittyy sen vaatimalla pehmeydellä. Jos biisn esittäisi esim. The National tyylilleen uskollisesti, voisin tykästyä tähän kunnolla.
Tavallinen olio. Mielellinen mieletön ituhippi. Jännittäjä ujo, Hanhis. Avara nopea ihmettelijä. Mutka, onnekas ikuisuukseton lihakasa. Armollinen nisäkäs. Erehtyvä nössö.

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1966
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen » 02 Marras 2019, 11:45

Tässäkin raadissa on pisteille pyrkijöitä paljon enemmän kuin pistesijoja jaossa. Lienen tullut vanhemmiten hellämieliseksi. Terävin kärki erottui aika helposti, mutta sitten on tunkua.

Tähän mennessä kuudet pisteet vastaanotettu :peukku:
Viimeksi muokannut Koirankuonolainen, 02 Marras 2019, 18:14. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Joukkovelkakirjalainan otti Luciano Pavarotti

Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2145
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Turkki

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja inomu » 02 Marras 2019, 17:03

Nyt on niin paljon kappaleita, että pitää kirjoitella kommentteja näistä :uujee:

1. 🇫🇮 Nicepappi: Kuumatkalla
- Kuulostaa 80-luvulta, tulee mieleen Dingo! Tosi kiva kappale itseasiassa! (Googlaa: Ai tää oli oikeesti 80-luvulta!)

2. 🇫🇷 M. Pokora: Les planètes
- Pokoralle on tullut lisää charmia iän myötä. Ihan kiva poppi.

3. 🇺🇸 Lady Gaga: Venus
- Tää on ollut Gaga-suosikkejani ilmestymisestään lähtien. Tykkään tän erilaisuudesta verrattuna muuhun tuotantoon.

4. 🇫🇮 Johanna Kurkela: Matkalla aurinkoon
- Johannalla on tietenkin upea ääni, mutta harvemmin jaksan tällaista musiikkia kuunnella.

5. 🇩🇰 Babou: Supernova
- Sellanen kesähumppa. Ilmeisesti jonkun Tanskan Temptation Islandin tai vastaavan tunnari.

6. 🇫🇮 Ketonen: Interstellar Medium
- Mietinkin jo, milloin tulee ensimmäinen tällainen kappale. Ihan kiva, mutta ei aiheuttanut suurempia tuntemuksia.

7. 🇱🇻 Витас: Звезда
- Enpä ole kuullut Vitasilta muuta tuotantoa sen meemikappaleen lisäksi. Mukavaa itäeurooppadraamaa.

8. 🇱🇹 Rasabasa: Interstellar
- Ainekset hyvään kappaleeseen olisi, mutta jotenkin ei nyt iskenyt.

9. 🇰🇷 MAMAMOO: Starry Night(별이 빛나는 밤)
- Taas ihan kiva, mutta ei tarjonnut mitään ihmeellisempää.

10. 🇺🇸 Beach House: Space Song
- Tässä on ihana tunnelma. Saundista tulee hieman mieleen ranskalainen Air. Tykkään!

11. 🇮🇹 Franco Battiato: No Time No Space
- Tykkään rauhallisemmasta kertosäkeestä! Säkeistöt on ehkä hieman liian hektisiä. Kokonaisuus on sekava, mutta mielenkiintoinen!

12. 🇬🇪 Marikhi: Ganymede
- No nyt jumputtaa! Ihan mielenkiintoinen teos.

13. 🇯🇵 DJ Sharpnel: World Sound
- Aika erilainen jumputus verrattuna edelliseen :heh: Välissä olleet drum&bass-kohdat kuulosti hyviltä, mutta muuten tämä on liian japanilainen hektisyys :heh:

14. 🇸🇪 Europe: The Final Countdown
- Enpä ole kuunnellut tätä aikoihin kokonaan! Ihan kiva klassikko, johon kyllä on tullut jo pieni kyllästyminen.

15. 🇺🇸 Melodysheep: Children of Planet Earth: The Voyager Golden Record Remixed
- Oon lueskellut paljon tuosta Golden Recordista ja kuunnellut sen läpi. Tämä oli hauska remix tervehdyksistä! Olisipa levyllä olevaa musiikkia lisätty myös tähän remixiin.

16. 🇬🇧 David Bowie: Life on Mars?
- David Bowie on alkuperäinen Starman. Upea klassikko!

17. 🇺🇸 Zac Efron & Zendaya: Rewrite the Stars
- En oo nähny The Greatest Showmania, joten uusi tuttavuus tämä kappale. Aika perusmusikaalikappale. Efronin ja Zendayan äänet ei aiheuta suurempaa ihastumista.

18. 🇺🇸 Lindsey Stirling: Stars Align
- Stirling on kyllä tuttu youtube-hahmo, mutta en ole koskaan hänen tuotantoonsa tutustunut. Eikä tämäkään nyt saanut oikein innostumaan tästä artistista.

19. 🇧🇬 Kristian Kostov: Glubina
- Olipa se laahaava kappale. Ei innosta.

20. 🇵🇱 Ewelina Lisowska: W Stronę Słońca
- Tytöllä oli asennetta. Ihan kiva pop-rock.

21. 🇺🇸 Fleurie & Tommee Profitt: Undone
- Mukavan mystistä GoT-henkeä.

22. 🇺🇸 B.o.B: Airplanes feat. Hayley Williams
- En oo kuunnellu tätä hittiä sitten varmaan vuoden nakki ja keppi. Nostalginen kappalehan tämäkin alkaa olemaan.

23. 🇬🇧 Black Sabbath: Planet Caravan
- Oho, enpä tiennyt, että Black Sabbath on tehnyt tällaistakin musiikkia :shock: Tykkäsin!

24. 🇬🇧 Mike Oldfield, Anita Hegerland: Pictures in the Dark
- Sekava tuotos, joka ei nyt innostanut

25. 🇩🇰 Blaue Blume: Sky
- Mielenkiintoinen lauluääni. Ihan hyvä kappale.

26. 🇫🇮 Juha Tapio: Sydän jota rakastan
- Ihan kiva tämäkin, mutta jää vähän lässyksi.

27. 🇬🇧 Sting: Moon over Bourbon Street
- Mukavan hämyinen kappale, jonka voisin kuulla soivan kapakassa viskiä juodessani.

28. 🇹🇹 Nicki Minaj: Starships
- Arvasin, että tämä renkutus olisi mukana. Kyllähän tämä saa edelleen hytkymään!

29. 🇮🇪 Jedward: POP Rocket
- Ihan hauska popraketti! Harmiton, mutta miellyttävä.

30. 🇩🇪 Kraftwerk: Spacelab
- Olihan tässä avaruusmatkan tuntua. Ihan mielenkiintoinen teos tämäkin.

31. 🇳🇱 GAIA: (Lost) (S/2003J12) [Moons Of Jupiter]
- Hmm, odotin nimen perusteella enemmän tältä kappaleelta. Oli se silti ihan ok.

32. 🇸🇪 Sound of Arrows: Nova
- En tiedä, miksi aloin ajatella, että Tuure Boelius vois tehä tällasen kappaleen :heh: Olisi se silti ihan hyvä!

33. 🇨🇦 Arcade Fire: No Cars Go
- Olen aika varmasti kuullut tämän aikaisemmin. 00-luvun indietä, me like!

34. 🇺🇸 Alice Kristiansen: Moon and Back
- Yksinkertainen, mutta nätti laulelma.

35. 🇸🇪 Molly Sanden: Satellites
- Olipas se hyvä! Ennustan, että tämä kilpailee raadin voitosta.

36. 🇮🇹 Mina: Tintarella di luna
- Kuten raadin toinenkin italokappale, tämäkin tarjoaa vaihtelevia tunnelmia. Ihan hauska ralli!

37. 🇺🇸 Katy Perry ft. Kanye West: E.T.
- Yksi suosikeistani Katylta. Tykkään myös Kanyen osuudesta, vaikka muistan ihmisten silloin singlen julkaisun aikaan valittaneen siitä.

38. 🇫🇮 Jukka Kuoppamäki: Sata miljoonaa kertaa sata miljoonaa
- Tämä voisi olla 70-luvun euroviisu. Mukavaa mahtipontisuutta laulussa.

39. 🇺🇸 The Devil Wears Prada: Alien
- Joo, ei.

40. 🇧🇪 Samson & Gert: Wij gaan naar de maan
- Ransu avaruudessa! Mukavan hyväntuulinen kasarihöpsötys.

41. 🇩🇪 Pharao: There Is a Star
- Vähän valjuksi jäi tämä ysärijumputus.

42. 🇬🇧 Lamb: What makes Us Human
- Mun pitäis kai tykätä tästä, mutta olin kyllä hieman tylsistynyt. Pitää kuunnella uudestaan.

43. 🇳🇱 W&W & Blasterjaxx: Rocket
- Hyvä yritys, mutta mielestäni kappaleessa oli yritetty liikaa ängetä kaikkia mahdollisia elementtejä eikä lopputulos oikein innosta.

44. 🇫🇮 Ressu Redford: Kuusi kuuta ja Saturnuksen renkaat
- "Ai tää on tää". Kertosäe on kiva, mutta säkeistöt eivät oikein innosta.

45. 🇬🇧🇺🇸J2 ft. Keeley Bumford: Dreamweaver
- Tämä mahtipontisuus yritys ei nyt iskenyt.

46. 🇫🇮 Wintersun: Sons of winter on stars
- Eeppinen hevi ei edelleenkään kuulu suosikkeihini. Myönnän, että en kuunnellut koko 13 minuutin kappaletta :draamaa:
Viimeksi muokannut inomu, 06 Marras 2019, 20:30. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
I could've been a princess, you'd be a king
Could've had a castle, and worn a ring
But no, you let me go

Avatar
jdjj22
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1663
Liittynyt: 29 Maalis 2014, 20:58

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja jdjj22 » 05 Marras 2019, 13:06

Pisteskaala ainakin oli passeli tähän raatiin eikä ihme kyllä järjestystäkään tarvinnut kauheasti puljata eestaas tällä kertaa.
Kärkikaksikkoni noussee suhteellisen korkealle omalla all time listallani :peukku: Voittajaan olen tyytyväinen, jos se tulee Pohjoismaiden ulkopuolelta.
Pieni ripaus örgyn pörgöniä parantaa viisua kuin viisua - Terveisiä kielipuolueesta :kaunis:
Hatrið mun sigra! Pentele!

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9118
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja romualdo » 05 Marras 2019, 19:26

nojoo,olihan taas meleko sekalaistajasekopäistä seurakuntaa taidenautintoineen, oli rannalla keimailevaa silikonbotoxnukkea....(ei siis hirviötä-sellaista,anteeks?), wanhaakunnon kraftwerkkiä,battiatoa,maanistasiivoushullunmatontamppaamista (ts. jkn bändintasarytmistäääninäytettä), kusikytluvunitalojiveä, ja flaaminkielistä huumoria,ihanan oivaltavasti rakennettu video muuten sekin ja katoin samoilta jannuilta myös sen hulvattoman skottihenkisen filmin. sannakojoamukaillen : nuo aina iloiset flaamit (ainakin -80-luvulla/kts.esc-86)... kuuntelu on tietysti vielä hyvästi kesken, noin 1/3 on vielä jotenkuten sisäistettävä, ulkoistettava paremminkin, tällä hetkellä listani noin 4 mieluisinta ovat,eilainkaanyllättävääsuomenkielisiä, plus yksi miehenpuolen britiksi esittämä tunnelmointi plus yksi instrumentalesitys, ... ratio suomen illassa on muuten jälleen tärkeää keskusteluohjelmaa, tällä kertaa liiankin tutusta aiheesta eli kiusaamisesta, ...
huoh: "kiusaa huomaamattaan...",
niin, tästä potpurista ei puuttunut juuri muuta kuin Sateliitti kahdelle sekä Telstar - kts. youtubesta. mikäs sen yhtyeen nimi nyt olikaan...? ja kyllä, tuli myös Leonin -96 esc- esitystä ikävä.! ... (puhumattakaan siitä T Gärdestadin suurhitistä...) kyllä, oli aivan pakko mainita vielä nämä jutut! en voi mitään levottomalle mielelleni ja sielulleni ja kielelleni ja sormilleni....
Viimeksi muokannut romualdo, 07 Marras 2019, 20:04. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1966
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04

Re: Levyraati 30: Kun maailma ei riitä

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen » 05 Marras 2019, 22:25

romualdo kirjoitti:
05 Marras 2019, 19:26
niin, tästä potpurista ei puuttunut juuti muu kuin Telstar - kts. youtubesta. mikäs sen yhtyeen nimi nyt olikaan...?
Olin ihan viime metreille asti lähdössä Telstar-klassikon kyytiin :heh: - The Tornados on yhtye. Kappaleesta on Laila Halme tehnyt suomenkielisen lauletun version, ei ehkä ihan suomenkielisen iskelmämusiikin tähtihetkiä se.

Pisteytysaikaa on jäljellä viikon verran. Yhdeksät pisteet ovat tähän mennessä päässeet kuppilan teknisistä ongelmista huolimatta perille. Darth Vader ehkä vihapäissään rupesi hajottamaan paikkoja kun ei päässyt mukaan.
:teknoraivo:
Joukkovelkakirjalainan otti Luciano Pavarotti

Vastaa Viestiin