Levyraati 38: Winners at War

Een speeldoos - foorumin omat levyraadit
MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6069
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 04 Maalis 2020, 18:14

Arvasin oikein Nevskin, szigetin ja WildDancen.

Avatar
Queen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3787
Liittynyt: 29 Syys 2016, 13:32

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Queen » 04 Maalis 2020, 18:20

Tosiaan, ne toisen puoliskon kommentit ja kuvitteelliset pommituskohteeni. PS. Olen jo valmiiksi pahoillani siitä ettei pisteille mahtunut läheskään kaikkia hyviä!

21 🇬🇧 Paul Hardcastle - Nineteen (youtube)
Ilmeisesti armeija-aiheisella biisillä jatketaan. Täten yllätyinkin siitä miten kiinnostava ja ennakko-odotuksiin verrattaen erilainen tämä heti ensimetreiltä oli. Keskellä tulee vielä kunnon lauluakin mukaan. Kiva yllättyä pitämällä jostain sellaisesta, mitä ei yleensä kuuntele, joten mielenkiinnolla alkoi toinen puolisko. :peukku:

22 🇫🇮 Eleanoora Rosenholm - Valo kaasumeren hämärässä (youtube)
Tässäkin oli alkuunsa jotain kiehtovaa. Alkaa kuitenkin vajota, eli uutta nousua tarvitaan nyt. No höh, sehän tuli vasta viimeisen minuutin kohdalla. Viisumittainen versio kiitos! :mrgreen:

23 🇮🇹 Alice - 1943 (youtube)
Hattutemppu hyville valinnoille, koska vaikkei tämä soiva biisi nyt ihan tähtihetkiä omissa silmissä nähnytkään, niin Alice tuntuu tulkitsevan kappaletta hyvin. Uskoin sanomaan, vaikken ymmärtänyt sanaakaan. <3

24 🇲🇰 Next Time - Nesto ke te pitam babo (youtube)
Jee, vähän uudempaa tuotantoa, jota kaipasikin tähän väliin! :uujee: Hyvä paikka olla tyrkyllä, vaikka olisin tämän muualtakin huomannut helposti. On meinaan erityisen hyvä. :joojoo:

25 🇺🇸 Fletcher - War Paint (youtube)
Syystä tai toisesta oli niitä ensimmäisiä joita avasin pikaisesti biisilistaa selaillessa. Tuo pikkukuva tai mikskä ikinä sitä kutsutaankaan kertoo yleensä jo paljon, eikä se ollut tälläkään kertaa väärässä. Odotin pitäväni ja totesin pitäväni, ja tuskin olen asian kanssa yksin. :joojoo:

26 🇯🇵 Hiroyuki Sawano ft. Cyua & Gemie - Vogel im Käfig (youtube)
Ai, lisää uusjapsua. Vähän erilaisempaa kun odotin. Hyvä vaan koska tässähän raadissa oli jo yksi menevämpi animehtava biisi. Nyt hetken kuuntelun jälkeen alkaa tapahtuakin, juuri kun olin menettämässä toivoani! :surrur: Pitää kuunnella vielä uudestaan, koska ensimmäinen kerta meni miettiessä sitä miten paljon biisi lopulta nouseekaan ja pysyyköhän mielenkiinto loppuun asti.

27 🇫🇷 🇹🇳 Myrath - Believer (youtube)
Dance with me, dance, jäänyt korvamadoksi tuo kohta bändin viisuraatibiisistä. Muistaakseni siitä oli samankaltainen musavideokin olemassa, jota ei kuitenkaan käytetty. Eksyin sen kuitenkin katsomaan aikoinaan. :joojoo: Samanlaista settiä näköjään tarjolla, vaikka tässä kertsi ei pääse samanlaiseen loistoonsa, joten korvamatoa tästä tuskin tulee. Annoin kuitenkin Myrathille viisuraadissa pisteitä ainakin semifinaalissa ja eehkä finaalissakin, en jaksa tarkistaa, mutta se fakta antaa tälle jo hyvät lähtökohdat ansaita niitä jälleen. :peukku:

28 🇰🇿 Gaukhartas - Qazaghym-ay (youtube)
Olen (ainakin) kahdesti antanut vastaavanlaisille suuret pisteet, joten edellisen biisin tapaisesti lähtökohdat ovat loistavat. Toivotaan ettei näkyvyys koidu kohtaloksi, koska nimenomaan tällaisten hyvien - mutta mielipiteitä jakavien - biisien takia pelkään pommeja.

29 🇨🇦 Rush - Manhattan Project (youtube)
Hämmentävä. Aluksi ajattelin että voisi olla kiintoisa, mutta pian havahduin siihen että selailin muita sivuja samaan aikaan ja melkein unohdin biisin olemassaolon. Nyt kun pakotin itseni keskittymään uudestaan niin ei meinaa päästä tunnelmaan mukaan. Oletettavasti pitää kuunnella siis uudestaan vielä. :draamaa:

30 🇬🇧 Marina And The Diamonds - Savages (youtube)
Kelpaa. Tähän väliin kaipaan kuitenkin taukoa, ja kirjoitan loput kommentit myöhemmin. Toivottavasti kyllästyminen ei johdu biisistä. :heh:

31 🇬🇧 Muse - Psycho (youtube)
.. ja pari päivää myöhemmin jatketaan. Odotukset ovat biisin suhteen korkealla. :joojoo: Ja kyllähän se biisikin siitä lähti tahmean alun jälkeen, mitä pidempään tätä kuunteli niin sitä enemmän pääsi mukaan. Hyvän biisin merkki!

32 🇬🇧 James Blunt - No Bravery (youtube)
Ihan nätti. Tätä kohtaan ei kuitenkaan ole mitään sen suurempia tunteita. Tiedostan olevan nätti, mutten tunne sitä. En pääse tunnelmaan sisään. :draamaa:

33 🇺🇸 Christina Aguilera - Cease Fire (youtube)
Christina Aguilera!! :rok: Fighter on hänen paras biisinsä ja joo varmaan aika kliseinen valinta suosikiksi. :mrgreen: Hyvin lähti käyntiin ja vie perille asti. Ihmettelen suuresti, jos ei pääse pisteille, vaikka biisien yleistaso onkin parempi kuin parissa edeltäjäraadissaan.

34 🇳🇴 Moddi - A Matter of Habbit (youtube)
Alkuintro enteili tuhoa, ja niin vain sellainen tapahtuikin ja siinä ruljanssissa tämä katosi jatkoonmenijöiden listalta. :sorivaan:

35 🇷🇺 ВИА Гра - Перемирие (youtube)
ELLO <3 okei, tuleehan tuolta kanavalta myös niitä halpisyritelmiä. :mrgreen: Onneksi soiva biisi ei sellainen ole ainakaan huonolla tavalla, ja kertsi jää soimaan päähän kerrasta. Itse asiassa jäänyt jo korvamadoksi, eli tätä on todistetusti helppo lähestyä. Vahvoilla kun alan pikaselaamaan biisejä vielä läpi ja kertsi on silloin suuressa roolissa. Kyllä pisteille pääsee parhaiten kun jättää jälkensä.

36 🇮🇹 Kalidia - The Frozen Throne (youtube)
Italia osaa, ei minkäänlaisia epäilyksiä laadun suhteen. Ala jo. Noniin, luulisi tämän kelpaavan kohdeyleisölleen eli odotan kohtalaista menestymistä. Ei yltä varmaan kirkkaimman pokaalin lähelle koska raskaampaa musaa on mukana niin paljon, mutta paremmalle puoliskolle kuitenkin. :joojoo: Haluaisin tukea muutamalla pojolla jos vaan mahdollista.

37 🇳🇱 B2A & Woodz. ft. Job Lentferink - Guide Me Home (youtube)
Tässä toinen, joka voisi kokea menestystä. Näitäkin on nähty hyvillä sijoilla. Jopa voittajina, kun mukaan tulee tuota jumputusta. Minä en kuitenkaan koe tarpeelliseksi tätä tukea, koska se jumputus on usein liian poistyöntävää. :lohduton:

38 🇫🇮 Ultra Bra - Kahdeksanvuotiaana (youtube)
Ultra Bran raatibiiseistä tämä on ehkä vahvin toistaiseksi, kuulostaa ihan heidän hiteiltään (eihän tämä ole sellainen? :mrgreen:) Vanhempani kuuntelivat aikoinaan paljon Ultra Braata ja erityisesti ne suurimmat hitit ovat sitä myöten jääneet hyvin muistiin. Osaan varmaan muutamat ulkoakin, vaikkei se varmaan mikään saavutus ole.. tai no ehkä tällaselle parikymppiselle on.

39 🇺🇸 Toby Keith - American Soldier (youtube)
Viimeistä viedään. Olipa jotenkin tylsän hyvä valinta ja tylsän hyvä biisi. Katsotaan mihin se riittää tällä kertaa. :heh:

.. ja nyt kunniamainintoihin. :heh: Pommi olisi lentänyt joko Hurra die Welt geht unteriin ja/tai Evakon lauluun. Ensimmäiseen sen takia, kun en päässyt koskaan yli kertosäkeen hirveydestä joka muuten korostui kertauspätkissä. Se oli ehdottomasti ärsyttävin kaikista! :draamaa: Ja jos olisin pyrkinyt taktikoimaan, niin olisin pommittanut tuota jälkimmäistä sen takia koska koen sen menestyvän enkä itse siitä niin syttynyt. En kuitenkaan tukenut twistiä jo aiemmin mainitsemistani syistä: eli lähinnä sen takia että tuloksia väärentävästä käänteestä ei kerrottu etukäteen sen tarkemmin. Toki kannatan rohkeasti yrittämään erilaisia twistejä tulevissa raadeissa, eikä kyse siis missään nimessä ollut siitä ettenkö olisi siitä pitänyt, vaan ongelmakohtana koin toteutuspuolen. No, tekevälle sattuu ja yrittänyttä ei tuomita. Muutoin olen pitänyt raadista kovastikin. :peukku:
AMAZING RACE: 🌏 Brooke & Scott 🌏 Hayley & Blair 🌏 Tim & Marie 🌏
SELVIYTYJÄT: 🔥 S4. Vecepia 🔥 S15. Courtney 🔥 S25. Abi 🔥
EMMERDALE: 🏡 Emma 🏡 Bernice 🏡 Harriet 🏡
SALKKARIT: 🔑 Ulla 🔑 Dahlia 🔑 Isabella 🔑
CASUALTY: 🚑 Rita 🚑 Cal 🚑 Connie 🚑

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 24427
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 04 Maalis 2020, 19:24

Ihanaa, kohta saadaan tuloksia täälläkin. :surrur: Jännä mun Alces alces!
”Onkohan tämä rakennus joku vanha sikala?”
”Se on Etu-Töölön lukio...”

Avatar
Jufo81
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1279
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Jufo81 » 04 Maalis 2020, 19:29

^^ Joo Queen hyviä pointteja ja palataan niihin tulosten julkistuksen jälkeen.
TomppaJr kirjoitti:
04 Maalis 2020, 19:24
Ihanaa, kohta saadaan tuloksia täälläkin. :surrur: Jännä mun Alces alces!
I hope so... Tässä väsäilen tuloskuvia hiki hatussa. Pisteytysvaiheen tulostukset menivät helposti Melbournella mutta tämän pommitusvaiheen joudun tekemään kuva kerrallaan käsin. Joka vaiheessa on 2 kuvaa, eli yhteensä 2 x 39 = 78 kuvaa tehtävänä. Ja työkaluna pieniruutuinen läppäri ja Windowsin paint. Näyttää siltä, että menee yhdeksään että ehdin saada kaiken tehtyä. Sori, toivottavasti maltatte... :draamaa:
Le temps d'apprendre à vivre, il est déjà trop tard

Nevski
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1394
Liittynyt: 14 Maalis 2009, 15:32

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Nevski » 04 Maalis 2020, 19:39

Näin unta että tulen neljänneksi tänään. Joten mun tavoite on olla neljäs. :heh:

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 13992
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Hazard » 04 Maalis 2020, 19:49

Kympin sakki kelpaisi taas, ja eritoten jokin paikka akselilta 1-9. Näyttää hienommalta levyraatiwikissä kuin kaksinumeroinen luku. :heh: Lisäksi uumoilen suosikilleni suhteellisen suurta menestystä, ellei jopa voittoa.
Moi!

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6069
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 04 Maalis 2020, 20:01

Tavoitteenani on päästä tässäkin raadissa kahdenkymmenen sakkiin.

Avatar
Maalaispoju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1178
Liittynyt: 06 Syys 2012, 21:15

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Maalaispoju » 04 Maalis 2020, 20:02

Koitan saada menestystä, mutta en tiedä miten käy :rofl:

Nevski
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1394
Liittynyt: 14 Maalis 2009, 15:32

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Nevski » 04 Maalis 2020, 20:03

Nää tulokset voi olla yks iso sotku. :rofl:

Nevski
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1394
Liittynyt: 14 Maalis 2009, 15:32

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Nevski » 04 Maalis 2020, 20:16

Aloiteltaiskos? :uujee:

Avatar
Queen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3787
Liittynyt: 29 Syys 2016, 13:32

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Queen » 04 Maalis 2020, 20:19

^ Huomasitko tätä? :heh:
Jufo81 kirjoitti:
04 Maalis 2020, 19:29
Näyttää siltä, että menee yhdeksään että ehdin saada kaiken tehtyä. Sori, toivottavasti maltatte... :draamaa:
AMAZING RACE: 🌏 Brooke & Scott 🌏 Hayley & Blair 🌏 Tim & Marie 🌏
SELVIYTYJÄT: 🔥 S4. Vecepia 🔥 S15. Courtney 🔥 S25. Abi 🔥
EMMERDALE: 🏡 Emma 🏡 Bernice 🏡 Harriet 🏡
SALKKARIT: 🔑 Ulla 🔑 Dahlia 🔑 Isabella 🔑
CASUALTY: 🚑 Rita 🚑 Cal 🚑 Connie 🚑

Nevski
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1394
Liittynyt: 14 Maalis 2009, 15:32

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Nevski » 04 Maalis 2020, 20:22

Queen kirjoitti:
04 Maalis 2020, 20:19
^ Huomasitko tätä? :heh:
Jufo81 kirjoitti:
04 Maalis 2020, 19:29
Näyttää siltä, että menee yhdeksään että ehdin saada kaiken tehtyä. Sori, toivottavasti maltatte... :draamaa:
:roll:

Kiitos kun sanoit, nyt huomasin. :hali:

Avatar
Hanhis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4091
Liittynyt: 30 Tammi 2010, 22:04

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Hanhis » 04 Maalis 2020, 20:26

Pekka Kuusisto ja Paula Vesala osuivat tällä kertaa minun pihteihini. Raadin teema ei ollut itselleni lähtökohtaisesti helppo, mutta yllättävän nopeasti mieleen tuli Kiestinki-albumi, jonka muistin käsittelevän jossain määrin Suomen sotia. Levy lähti kuunteluun ja "Hiljaiset vuodet" herätti jo ensikuuntelulla sellaisen fiiliksen, että tää se on. Kappaleen teksti onnistui kouraisemaan oikealla tavalla, ja sotavaimon näkökulma avaa vaikuttavasti portin yleisinhimillisiin tunteisiin. Tuskin näin pysäyttävällä kappaleella jään viimeiseksi, vaan voisin ujuttautua jonnekin keskikastin paremmalle puolelle. Sanotaan vaikka sijalle 19.
Nevski kirjoitti:
04 Maalis 2020, 19:39
Näin unta että tulen neljänneksi tänään. Joten mun tavoite on olla neljäs. :heh:
Tämä uni voi hyvin toteutua. :joojoo: Uumoillen myös, että Thirty Seconds to Mars ja Iveta pärjäävät raadissa hyvin, Fletcherilläkin voi olla ottajansa, koska kovin montaa radiopoppista raadissa ei ollut. Metallibiiseistä Amaranthe ja Myrath voisivat olla ne, joissa raskaus, melodisuus ja sovituksellinen runsaus kohtaa raatilaisia miellyttävällä tavalla. Vaihtoehtoisista haahuiluista veikkaan Eleanoora Rosenholmille illan parasta pottia.

Itse olen alusta alkaen pitänyt pommitwististä, jännittävää nähdä miten se tulee vaikuttamaan tuloksiin. :uujee:

EDIT: Unohdin sanoa ketä veikkaan koko raadin voittajaksi: B2A & Woodz vie tän sodan! :mrgreen:
Viimeksi muokannut Hanhis, 04 Maalis 2020, 20:38. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Tavallinen olio. Mielellinen mieletön ituhippi. Jännittäjä ujo, Hanhis. Avara nopea ihmettelijä. Mutka, onnekas ikuisuukseton lihakasa. Armollinen nisäkäs. Erehtyvä nössö.

Avatar
Tegu-
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1262
Liittynyt: 08 Helmi 2019, 00:44

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Tegu- » 04 Maalis 2020, 20:35

Oman biisini valinnan kanssa tuli pientä sähellystä. Mieleeni tosiaan tuli jo alussa tietty kappale, mutta ajattelin vielä miettiä muitakin vaihtoehtoja. Deadlinea edeltävänä iltana päätin sitten kuitenkin lähettää alkuperäisen kappaleen. Kävi kuitenkin niin, ettei kappale välttämättä kuvannut nimenomaan sotaa tarpeeksi hyvin. Lisäksi video ohjasi ehkä hieman väärään suuntaan sanoihin verrattuna, joten harkitsin saman kappaleen lähettämistä ilman videota. Tai siis videon kanssa biisiä tulisi helposti tulkittua vain videon asiayhteydessä eikä tämän raadin sota-asiayhteydessä. Biisi olisi kuitenkin kelvannut, mutta päätin silti lähteä metsästämään vielä paremmin sopivaa kappaletta viimeisen yön/aamun aikana.

Yöllä koetin etsiskellä kaikenlaista, mutta ei siitä tullut oikein mitään, joten oli parempi mennä nukkumaan. Ketjussa mainittiin silloin sodanvastaisista lauluista, ja aamulla otinkin suunnakseni ne. Englanninkielisestä Wikipediasta löytyi pitkä lista sodanvastaisista lauluista. Listalla tosin oli paljon tunnettuja yhtyeitä ja kappaleita, joista osasta yllätyin niiden olevan listalla. Jonkin aikaa selailtuani vaihdoin sivupalkista kieltä ja kokeilin huvikseen japaninkielistä Wikipediaa. Kieltä osaamattomalle lista näytti äkkiseltään aika pelottavalta, mutta lähdin kuitenkin haeskelemaan kappaleita YouTubesta kopioimalla nimiä. Muutama hyvin teemaan sopiva löytyi, mutta en sitten niistä biiseinä pitänyt tarpeeksi, että haluaisin lähettää raatiin.

Lopulta vastaan tuli Naotarō Moriyama - Natsu no Owari (tai 森山直太朗 - 夏の終わり), joka vangitsi jo alkuun upealla äänellä ja rauhallisella kokonaisuudella. Alun ja lopun "ulinat" ovat jotenkin hyvin kauniita kuten myös kertosäkeet. Säkeistötkin soljuvat pehmeällä äänellä nautinnollisesti. Taustan minimaaliset pjongahtelut toimivat myös. En oikeastaan tajunnut, että biisi oli noin pitkä, mutta ehkä se ei haittaa. Kappale on myös aika erilaista kuin mitä yleensä olen lähettäny, mikä oli oikeastaan ihan hyvä asia.

Piti kuitenkin vielä selvittää, sopiiko se raatiin tarpeeksi hyvin. No, olihan se tietenkin sodanvastaisten laulujen listalla, johon voisi nojata. Kappaleen sanoitus (konekäännös) vaikuttaa kuitenkin hyvin kielikuvalliselta eikä suoraan sodasta kertovalta, joten sopivuus hieman mietitytti. Wikipediassa kuitenkin mainittiin (konekäännös), että sodanvastaiset laulut ovat usein kielikuvallisia eikä niissä mainita sotaa, mikä helpotti hieman. Lisäksi kappaleelle oli peräti artikkeli (konekäännös), jossa mainittiin, että tekijät ovat myöhemmin tunnustaneet, että kappale on sodanvastainen. (Jos nyt tulkitsin konekäännöstä oikein.) Tässä vaiheessa elettiin jo viimeistä aamua ennen dedistä, joten päätin lähettää tämän.

Lähtökohtana ajattelin siis etsiä jotain paremmin raatiin sopivaa, mutta taisinkin jälleen päätyä hienoiseen rajatapaukseen. :puna:

Oikeastaan mieleen tuli tuossa yöllisessä hässäkässä vielä toinenkin kappale. Olin kuitenkin hieman vastahakoinen lähettämään sitä, koska se oli demoskenestä, eli anonymiteetti olisi aiempaan raatiin lähettämäni demon takia koetuksella. Muistin MFX-demoryhmän hienon Ultimatum to the World: First Days of the Last War -demon jostain vuosien takaa ja päätin katsoa sen uudelleen. Siinä on tyylikkäät visuaalit ja ärhäkkä soundtrack, jossa on hieman presidentillistä maustetta mukana. :hihi: Ainakin se takuuvarmasti sopisi raatiin eikä sotateemasta olisi epäilystäkään! Kirjoittelinkin varalle tiedot kappaleesta, joka olikin yllätyksekseni hiljattain julkaistu peräti kaupallisesti kokoelma-albumilla. Anonymiteettiongelman lisäksi en ehkä ollut ihan varma, onko kappale tarpeeksi hyvä, kun se riisutaan pois päräyttävästä audiovisuaalisesta kokonaisuudesta. Siksi löpisen siitä nyt (mutta en alkuperäisestä valinnastani :kaunis: ).

Nyt sitten tuloksia odottelemaan. En muuten ole edes lukenut kommentteja, niin ei ole mitään hajua, miten itse sattuisi pärjäämään. Veikkaan kuitenkin, että edes joku suosikeistani on korkealla.

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6069
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 04 Maalis 2020, 20:37

Olen tänään kylässä ja minun pitää mennä klo 22 nukkumaan, joten valitettavasti pystyn seuraamaan tulosshow'ta suorana vain tunnin ajan. Tsekkaan loput sitten huomisaamuna heti kotiin päästyäni, jolloin on luvassa myös mietteeni lopputuloksista sekä puntari. Toivottavasti seuraavaa raatia ei avata ihan liian pian, etten spoilaannu sen myötä voittajasta.

Avatar
Queen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3787
Liittynyt: 29 Syys 2016, 13:32

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Queen » 04 Maalis 2020, 20:40

Veikkaan voittajaksi Tyhjää kenttää, Seven Nation Armya tai Evakon laulua. Luulen että kaikista selvimmät voittajakanditaatit tulevat saamaan pommeja enemmän tai vähemmän niskaansa. :joojoo: Ivetalleni odotan hyvää menestystä normipisteissä (n. 10. sija +-5?), mutta kyllä viisuartistina on sen verran näkyvä ja mielipiteitä jakava että pommi tai pari sieltä päähän putoaa ja lopullinen sijoitus on siellä kahdenkymmenennen paikkeilla. Saa nyt nähdä kuinka moni on uskaltanut pommittaa täysin pistein. :mrgreen:
AMAZING RACE: 🌏 Brooke & Scott 🌏 Hayley & Blair 🌏 Tim & Marie 🌏
SELVIYTYJÄT: 🔥 S4. Vecepia 🔥 S15. Courtney 🔥 S25. Abi 🔥
EMMERDALE: 🏡 Emma 🏡 Bernice 🏡 Harriet 🏡
SALKKARIT: 🔑 Ulla 🔑 Dahlia 🔑 Isabella 🔑
CASUALTY: 🚑 Rita 🚑 Cal 🚑 Connie 🚑

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9501
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja sziget » 04 Maalis 2020, 20:50

Tegu- kirjoitti:
04 Maalis 2020, 20:35
Lisäksi kappaleelle oli peräti artikkeli (konekäännös), jossa mainittiin, että tekijät ovat myöhemmin tunnustaneet, että kappale on sodanvastainen. (Jos nyt tulkitsin konekäännöstä oikein.)
Löysin saman artikkelin, kun yritin keksiä, millä perusteella kappale on raadissa. Kappale siis kiinnosti ainakin niin paljon, että aloin kaivata lisätietoa. Vielä kun joku osaisi kertoa, miksi sitä pidetään sodanvastaisena. Pidettiin ehkä jo ennen tekijöiden tunnustusta? Hienosti löydetty joka tapauksessa.
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6069
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 04 Maalis 2020, 21:03

No niin, kello on jo muutaman minuutin yli yhdeksän.

Avatar
Jufo81
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1279
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Jufo81 » 04 Maalis 2020, 21:12

Juuh, nyt pitäisi olla valmista, tosin menisin mielummin koululle kun siellä on helpompi tehdä tämä isolta screeniltä kuin läppärillä. Mutta vedetään nyt ainakin pisteytysosio tässä ensin läpi. Jos välissä pidetään tauko niin ehdin ehkä siirtyä koululle siinä välissä.

Ja kiitos tegulle ja muille jotka viihdytitte viesteillänne tässä odotellessa.
Le temps d'apprendre à vivre, il est déjà trop tard

Avatar
Jufo81
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1279
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Jufo81 » 04 Maalis 2020, 21:13

BronZe avaa kisan ja näyttää kaipaavan opastusta löytääkseen takaisin kotiinsa.

1 – BronZe.png
1 – BronZe.png (282.86 KiB) Katsottu 248 kertaa
Le temps d'apprendre à vivre, il est déjà trop tard

Avatar
Jufo81
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1279
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Jufo81 » 04 Maalis 2020, 21:13

Mikäs olikaan se optimaalinen aikaväli taulukoiden välissä?
Le temps d'apprendre à vivre, il est déjà trop tard

Avatar
Jufo81
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1279
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Jufo81 » 04 Maalis 2020, 21:14

Ja pisteyttäjät tosiaan kerrotaan samassa järjestyksessä kuin soittolistalla eli MIH96 (jos on vielä paikalla) antaa viimeiset, ratkaisevat pisteet.
Le temps d'apprendre à vivre, il est déjà trop tard

Avatar
viisujänö
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 285
Liittynyt: 19 Marras 2019, 09:18

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja viisujänö » 04 Maalis 2020, 21:14

Mahtavaa, vihdoin tuloksia :tapu: ja kiitos myös heti ensimmäisistä pisteistä BronZe!
Måns 2015. Duncan 2019. Paul Rey 2020.

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6069
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 04 Maalis 2020, 21:14

Heti avattu oma tili kahdeksalla pisteellä! :tapu:

Avatar
viisujänö
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 285
Liittynyt: 19 Marras 2019, 09:18

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja viisujänö » 04 Maalis 2020, 21:16

Kai se optimaalinen oli jossain sanottu 2-3 minuuttia, mutta tämän myöhästymisen johdosta ainakin itse toivoisin mahdollisimman nopeaa :heh: kiitos kuitenkin että aloitit edes yhdeksän pintaan sen kymmenen sijaan, se jo auttoi paljon :joojoo:
Måns 2015. Duncan 2019. Paul Rey 2020.

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6069
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 04 Maalis 2020, 21:16

Jufo81 kirjoitti:
04 Maalis 2020, 21:14
Ja pisteyttäjät tosiaan kerrotaan samassa järjestyksessä kuin soittolistalla eli MIH96 (jos on vielä paikalla) antaa viimeiset, ratkaisevat pisteet.
En ole ikävä kyllä paikalla, sillä klo 22 minun täytyy mennä nukkumaan, kun olen kylässä.

Avatar
Jufo81
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1279
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Jufo81 » 04 Maalis 2020, 21:16

MuumiAnkka on varsin patrioottisella tuulella tänään. Koti, uskonto ja isänmaa!

2 – MuumiAnkka.png
2 – MuumiAnkka.png (284.5 KiB) Katsottu 205 kertaa
Le temps d'apprendre à vivre, il est déjà trop tard

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6069
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 04 Maalis 2020, 21:17

Täydet pisteet! :tuuletus:

Avatar
Jufo81
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1279
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Jufo81 » 04 Maalis 2020, 21:18

Ok yritän pitää vähän alle 2 minuutissa
Le temps d'apprendre à vivre, il est déjà trop tard

Avatar
Jufo81
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1279
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 38: Winners at War

Viesti Kirjoittaja Jufo81 » 04 Maalis 2020, 21:18

wigwam luotti omassa kappalevalinnassaan talvisodan muistoihin

3 – wigwam.png
3 – wigwam.png (281.68 KiB) Katsottu 178 kertaa
Le temps d'apprendre à vivre, il est déjà trop tard

Vastaa Viestiin