Selviytyjät Suomi

Just nu! - keskustelua tv-ohjelmista ja ajankohtaisista asioista

Suosikkisi vuoden 2019 Selviytyjät Suomessa? (max 4)

Sara Sieppi
7
13%
Tommi Läntinen
1
2%
Petra Gargano
3
6%
Arttu Lindeman
1
2%
Juhani Koskinen
2
4%
Alma Hätönen
8
15%
Markus Pöyhönen
4
8%
Taina Ojaniemi
1
2%
Janne Karjala
1
2%
Viivi Vaattovaara
1
2%
Kai Fagerlund
2
4%
Inga Chaudhary
4
8%
Kimmo Nupponen
0
Ei ääniä
Anu Toikka
6
11%
Kasperi Kauppinen
9
17%
Nora Kuitunen
3
6%
 
Ääniä yhteensä: 53

Avatar
Viisuilija_110
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2570
Liittynyt: 29 Loka 2018, 15:24
Paikkakunta: Porvoo

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Viisuilija_110 » 24 Marras 2019, 22:00

Koko ajan suosikkini tippuvat. :lohduton: Nora oli aivan huikea tässä jaksossa. :draamaa: Kai on alkanut v*tuttaa nyt mua ihan kunnolla. Laitetaan vaikka tähän vielä puntari, jos totta puhutaan kukaan ei noista ansaitsisi voittaa.

1. Nora
2. Viivi
3. Taina
piiitkä ero
4. Juhani
5. Kai
Viesti loppui tähän.

Avatar
antsa798
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4967
Liittynyt: 17 Helmi 2018, 10:58
Paikkakunta: Kouvola

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja antsa798 » 24 Marras 2019, 22:10

Nautin, kun kukaan pudonneista ei aio äänestää Kaita finaalissa, että siinä mielessähän Noran ansaitut suorat sanat piti jopa aivan paikkansa. :mrgreen:
We're like fire and gasoline
Come and light it up with me
So high on adrenaline
You're my adrenalina

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10287
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja sziget » 25 Marras 2019, 22:32

Täysi fiasko koko kausi. Viikkoihin ei ole tapahtunut mitään, kaikki menee niin kuin Kasperi, Sara ja Anu tajusivat jo kauan sitten. Kuningaspari hallitsee ja hovi peesaa siinä toivossa, että joku näistä kuhnureista pulpahtaisi finaaliin Kain tai Viivin kaa. Kasperin pudotessa kuoli viimeinenkin toivo, että himmailu loppuisi ja alettaisiin pelata. :rullaati:
Viisuilija_110 kirjoitti:
24 Marras 2019, 22:00
jos totta puhutaan kukaan ei noista ansaitsisi voittaa.
Näin. Noran ainoa "ansio" on puhua paskaa muista, pelillisesti hän on täysi nolla. Taina on urheilija ja poliisi, huijatako pitäisi, hui kamalaa! Juhani on Kain paras kaveri, ilmainen pronssi tarjolla. Viivi koko ajan täysin turvassa. Ainoa "pelaaja" on alfauros Kai, joka tarvittaessa puhuu naiset pyörryksiin. Ei voi edes sanoa että tylsin voittaja, kun muut ovat yhtä tylsiä.
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

Avatar
Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10166
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Happy » 25 Marras 2019, 23:15

Suurena Selviytyjätfanina harmittaa miten noi pelaajat on otettu tähän kaudelle mukaan, todella huono casting, kukaan ei haluu pelata ees tätä peliä taktiksesti, ei siinä mut eihän noilla ees ole mitään persoonallisuutta jota jaksais vihteen nimissä seurata :mitvit:
Kai on voittonsa ansainnut, ainoa omilla aivoilla ajatteleva tuost loppuviisikost :mrgreen:
On vain yksi velvollisuus – kauneus

Avatar
Queen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4958
Liittynyt: 29 Syys 2016, 13:32

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Queen » 26 Marras 2019, 04:50

Queen kirjoitti:
15 Touko 2019, 16:36
Joo ei lupaa kyllä hyvää näiden lauseiden kohdalla...

"Mua ärsyttää ilkeät ja muihin väheksyvästi suhtautuvat pelaajat."
"En siedä vääryyttä tai ilkeyttä. Niille olen allerginen."
"Mä en oo vahvin, mä en oo nopein, mä en oo ketterin, mä en oo älykkäin, mut mä oon kyl jengipelaaja."
"Varmasti on sellaisiakin ihmisiä, joiden kanssa ei tulla toimeen, mutta olen ajatellut olla aika sellainen neutraali."


Ei vaan jaksa innostaa ihmiset jotka eivät ymmärrä pelin päälle n. yhtään mitään. :sorivaan:
Merkit pitivät paikkansa. :niinpa: Komppaan täysin näitä floppikausi väitteitä, siis kaudella oli avoin haku ja tuloksena oli silti huonoin kausi mitä ollaan tähän mennessä nähty. :kups: En ihmettele jos koko formaatti taas unohdetaan hetkeksi. Isoin ongelma on se ettei juuri ketään näytä kiinnostavan edes yrittää pelata peliä ovelasti. Ihan sama onko se pelillisesti järkevää eli kostautuuko (esim kuten "ekan" kauden Villelle kävi), mutta mieluummin arvostan sitä pelaajaa joka putosi ensimmäisenä antaen jotakin kuin sitä joka jatkaa jotain epämääräistä selviytymisleikkiä viidakossa loppuun asti.

Selvästi kaikista kirkkain pelaaja on Kai ja ylimielisestä asenteestaan huolimatta on ollut se tyyppi tuolla, jonka mielellään näkisin voittavan. Harmi vaan kun pudonneiden tilityksissä saa koko ajan paskaa niskaansa. Erityisesti Saran, Kasperin ja Anun reaktiota ihmettelen kun he itse pyrkivät juonitteluun eivätkä vissiin halua antaa kirkkainta pokaalia sille joka on onnistunut siinä hyvin? :mitvit: Tulee väkisin mieleen että pääseekö Kai finaaliin ollenkaan kun noin suorasti on näytetty juryn kantaa vai tapahtuuko vielä jotain ennen ratkaisevaa äänestystä ja kaikesta huolimatta Kai voittaa. Veikkaan ensimmäistä, mutta toivon jälkimmäistä.

Toki Viivinkään voitto ei haittaisi, joten toivottavasti tässä olisi sitten se Kain päihittäjä. Opin hänestä pitämään jo aika alkuvaiheessa. Harmi vaan kun ei ainakaan vielä ole lunastanut odotuksia.. annan kuitenkin jonkinlaista kunniaa Saran & Ingan pudotuksista joissa vaikutti olevan melko isossa roolissa. Lähinnä kuitenkin on ollut aika tossu.

Norassa elää suht räväkkä persoona joten tässä tilanteessa hänenkin voitto olisi ihan fine.

1. Kai
--
2. Viivi
3. Nora
--
4. Taina
5. Juhani

Avatar
Mymmeli
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 737
Liittynyt: 22 Helmi 2019, 13:27

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Mymmeli » 27 Marras 2019, 02:03

Olisipa ne puolikkaat amuletit olleet kokonaisia... Kasperi ja Anu olisivat varmasti käyttäneet amuletin hyödykseen. :lohduton:
Kaikki tekee virheitä, joskus jopa minä! :ylppis:

Avatar
Jufo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2855
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Jufo » 27 Marras 2019, 13:08

Happy kirjoitti:
25 Marras 2019, 23:15
Suurena Selviytyjätfanina harmittaa miten noi pelaajat on otettu tähän kaudelle mukaan, todella huono casting, kukaan ei haluu pelata ees tätä peliä taktiksesti, ei siinä mut eihän noilla ees ole mitään persoonallisuutta jota jaksais vihteen nimissä seurata :mitvit:
Kai on voittonsa ansainnut, ainoa omilla aivoilla ajatteleva tuost loppuviisikost :mrgreen:
Tässä kolumnissa oli aika hyvin kirjoitettu viime kaudesta ja siitä mikä Suomi-selviytyjissä on pielessä:

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/ ... 42dd389711
Näkökulma: Kiltti kiintiötubettaja vei potin, vaikka oikea selviytyjä oli rohkeasti kusipäinen riskinottaja Kim Herold
12.05.2019 klo 22:18
Heimoneuvosto otti Kim Heroldin rajut peliliikkeet lapsellisen henkilökohtaisesti ja antoi voiton ilman riskejä edenneelle Miska Haakanalle, kirjoittaa uutispäällikkö Anne Leinonen.

Selviytyjät Suomi -sarjan toisen kauden finaaliin eteni kaksi niin toisilleen vastakkaista pelaajaa kuin mahdollista.
Miska Haakana (vasemmalla) voitti ylivoimaisesti viimeisen heimoneuvoston äänestyksessä Kim Heroldin.Miska Haakana (vasemmalla) voitti ylivoimaisesti viimeisen heimoneuvoston äänestyksessä Kim Heroldin.
Miska Haakana (vasemmalla) voitti ylivoimaisesti viimeisen heimoneuvoston äänestyksessä Kim Heroldin. Lars Johnson / Nelonen

Tämän kauden ”pakollisena” nuoriin vetoavana tubettajaosallistujana mukaan tullut Miska Haakana lipui läpi peli hämmentyneesti hymyillen ja pahoittamatta kenenkään mieltä. Juonittelu tai vahvat peliliikkeet eivät kuuluneet nuoren miehen repertuaariin. Jo pelin alkuvaiheessa Miska sai äitihahmon Virpi Kätkästä ja isähahmon Wallu Valpiosta. Heimoaan johtaneen Wallun vanavedessä olikin sitten helppo lipua pudotuksesta toiseen.

Miskalta kysyttiin viimeisessä heimoneuvostossa aivan oikeutetusti, onko hän tehnyt yhtäkään omaa peliliikettä koko kauden aikana. Hetken Miska yritti jotakin selittää vastaukseksi, mutta pian kaikille kävi aika selväksi, että ei, sellaisia ei löydy.

Ex-malli ja muusikko Kim Herold taas tarjosi katsojille täysin toisenlaista viihdykettä. Kimin leireissä herättämä raivo oli kutkuttavaa seurattavaa. Samalla, kun mies onnistui raivostuttamaan hyvin monia hyvin paljon, hän esitti roimasti yksinkertaisempaa ja suoraviivaisempaa, kuin mitä oikeasti oli.

Kim pelasi raivokkaasti koko ajan, eikä yrittänyt peitellä sitä. Alussa hän yritti jopa ostaa ääniä pois itseltään, mitä selitteli viimeisessä heimoneuvostossa sillä, että oli alussa pihalla kaikesta ja halusi vain käyttää kaikki keinot varmistaakseen selustansa. Juuri siitähän Selviytyjissä on kyse! Ei tässä jaeta eettisimmän pelaajan palkintoja, vaan katsotaan, mikä homma toimii.

Kimillä ei ollut tarvetta esittää itseään televisiossa kultaisena vävypoikana, vaan hän oli rohkeasti kusipää eikä pelännyt suututtaa ihmisiä, jos se toimi hänen hyväkseen pelissä.

Suurin asia, joka puhui Kimin voiton puolesta, oli se, että hänen Selviytyjät-taipaleensa oli kaikkea muuta kuin helppo. Häntä siirreltiin heimosta toiseen, hänet haluttiin ulos, häntä petettiin ja hänestä puhuttiin pahaa. Miehellä ei ollut koko aikana kiinteää omaa klikkiä, johon luottaa.

Tästä huolimatta Kim pelasi viikosta toiseen niin ovelasti, että sai itseään pahiten uhkaavat kilpailijat ulos. Tässä hän onnistui, vaikka Kimillä oli enemmän vihamiehiä kuin kenelläkään muulla. Aivan loistava suoritus, jota ei voi edes verrata Miskan mukavaan lötköttelyyn muiden kilpailijoiden katveessa.

Kim itse yritti moneen otteeseen muistuttaa vaikeasta taipaleestaan viimeisessä heimoneuvostossa, mutta tiukkailmeistä jurya ei kiinnostanut. Heille vaakakupissa painoi enemmän se, että Kim oli joskus ehkä näpistänyt itselleen ylimääräisen banaanin. Esimerkiksi Lola Odusoga nyrpisteli kaikelle, mitä Kim sanoi, vaikka hän analysoi ja perusteli jokaisen vastauksensa paljon paremmin ja aikuismaisemmin kuin itsestäänselvyyksiä latteasti änkyttänyt Miska. Heimoneuvosto oli selvästikin ottanut Kimin peliliikkeet henkilökohtaisesti.

Kaksi täysin erilaista finalistia tarjosivat toki katsojille hienon mahdollisuuden valita juuri omaan näkemyksensä mukaisen voittajasuosikin. Kumpaa arvostat enemmän, kiltteyttä ja ystävällisyyttä, vai kovaa pelaamista, jossa ei kaihdeta harmaita keinoja ja muiden loukkaamista?

Itselleni on suorastaan kristallinkirkasta, että paljon kovemman työn selviytymisessään finaaliin asti teki Kim. Hän olisi ansainnut voiton, mutta sai vaivaisen yhden äänen. Kim oli myös finaalikilpailussa niin murskaavan ylivoimainen sekä fyysisissä että älyllisissä osioissa, että luulisi, että heimoneuvosto olisi jotenkin huomioinut sen.

Ja mitä siitäkään tulisi, jos voiton toivossa kaikki alkaisivat pelata kuin Miska. Nämä ärsyttävät, kieroilevat ja jatkuvasti omia siirtojaan punnitsevat kimit ovat juuri niitä, jotka tekevät Selviytyjistä niin koukuttavan ohjelman.
Jenkki-selviytyjissä ei voittoa ole tippunut enää aikoihin olemalla vain hyvä tyyppi vaan nykyään pitää olla kunnon ansioluettelo peliliikkeistä joita on tehnyt pelin aikana. Suomalaisille tuntuu olevan tärkeää tuo ettei saa puukottaa selkään mutta toisaalta jos hakeutuu reality-ohjelmaan koko kansan pällisteltäväksi niin pitäis olla valmis tekemäänkin jotain. Eikö nää kilpalijat muista olevansa tv-ohjelmassa tuottamassa katsojille viihdettä?
Jos haluaa sateenkaaren, on ensin kestettävä sadetta -Dolly parton

Avatar
Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10166
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Happy » 27 Marras 2019, 13:40

Jufo81 kirjoitti:
27 Marras 2019, 13:08


Jenkki-selviytyjissä ei voittoa ole tippunut enää aikoihin olemalla vain hyvä tyyppi vaan nykyään pitää olla kunnon ansioluettelo peliliikkeistä joita on tehnyt pelin aikana. Suomalaisille tuntuu olevan tärkeää tuo ettei saa puukottaa selkään mutta toisaalta jos hakeutuu reality-ohjelmaan koko kansan pällisteltäväksi niin pitäis olla valmis tekemäänkin jotain. Eikö nää kilpalijat muista olevansa tv-ohjelmassa tuottamassa katsojille viihdettä?
No jep, hyvät formaatit eivät yksinkertaisesti voi menestyä Suomessa,koska suomalaiset eivät osaa tehdä hyviä tv-formaatteja eivätkä katsojatkaan myöskään ymmärrä hyvän päälle, en enää jaksa ihmetellä miks kaikenmaailman Huutokauppakeisarit on Suomessa niin katsottuja tai että miks Sara Siepin kaltaiset itsenäiset ja omilla aivoillaan ajattelevat päämäärätietoset naiset on niin vihattuja Suomessa..

Syyllistän myös Nelosen tuotantoa tästä koska ovat vastuussa pelaajien valitsemisessa, jos 3/4 pelaajista sössöttää jo ennen ohjelman alkua ettei ole valmiina pelaamaan mitään kieroa peliä, niin kai siitä voidaan jo päätellä et melkonen floppi tulossa.
Jos olisin itse hakenut tälle kaudelle mukaan niin harmittais varmasti enemmän noi pelaajavalinnat, :heh:
On vain yksi velvollisuus – kauneus

Avatar
antsa798
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4967
Liittynyt: 17 Helmi 2018, 10:58
Paikkakunta: Kouvola

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja antsa798 » 01 Joulu 2019, 21:17

Voittaispa Taina viimeisen koskemattomuuden. :heh:
We're like fire and gasoline
Come and light it up with me
So high on adrenaline
You're my adrenalina

Avatar
Mymmeli
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 737
Liittynyt: 22 Helmi 2019, 13:27

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Mymmeli » 02 Joulu 2019, 04:11

En edes ihmettele, ettei Kaita pudotettu, mutta miksei Noran ja Viivin liittoa rikottu? Siitä ei tainnut olla koko jaksossa kertaakaan edes puhetta. :roll:
Kaikki tekee virheitä, joskus jopa minä! :ylppis:

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2642
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 02 Joulu 2019, 18:53

Happy kirjoitti:
27 Marras 2019, 13:40
Sara Siepin kaltaiset itsenäiset ja omilla aivoillaan ajattelevat päämäärätietoset naiset on niin vihattuja Suomessa..
:roll: :surrur: :surrur: (ps. "päämäärätietoiset" & "ovat". ;) )

:rofl: Nimim. Happy ei ole ihan niin naiivi kuin vielä muutama vuosi sitten, mutta tämä on silti todella paksua scheissendaalia. :eiei:
Itsenäiset ja omilla aivoilaan ajattelevat naiset (Saralla taitaa olla botoxia tai silikonia aivotkin :lohduton: ) saattavat joissain tapauksissa olla vihattuja Suomessa, mutta ko. aivoton kana ei vähimmässäkään määrin istu kumpaankaan esittämääsi kategoriaan.

Tuosta "itsenäisyydestä" ja "omilla aivoillaan ajattelevuudesta" olisi tosi pitkä litania kumoavia esimerkkejä, mutta moisen bimbon takia en jaksa vaivautua. Ja Miss Suomi v. 2011 oli aivan muu, selvästi kauniimpi nainen. :ylppis:

Noi Jufo81:n ja muidenkin "pitää olla kiero moraaliton persreikä ja puukottaa mahdollisimman monia selkään"-älyttömyydet skippaan kylmästi. Tästä asiasta on tehty tutkimuksiakin: epä-lojaalit ja itsekkäät ihmiset arvostavat eniten epä-lojaaleja & itsekkäitä ääliöitä - häkellyttävää! :uujee: vitun

En vähimmässäkään määrin kannata mitään "kieroile, kuseta ja solmi 15 liittoutumaa, joista mistään et lopulta pidä kiinni"-meininkiä Suomen - tai minkään muunkaan maan- Survivoriin. Sen sijaan mielestäni nämä pitäisi tehdä sillä metodilla, että kaikki kilpailijat (+ heimot) olisivat mahdollisimman tasaväkisiä, eikä suinkaan tyyliin 40 vuotta eri ikäisiä ja fyysiseltä & henkiseltä suorituskyvyltään rajusti poikkeavia.

Kaiken tämän jälkeen... Monipuolinen, lahjakas, asiallinen, lojaali, fiksu ja oikein hyvän peban omaava Viivi voittoon! ;) :peukku: :rakkaus:
"With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion."
Steven Weinberg

Avatar
antsa798
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4967
Liittynyt: 17 Helmi 2018, 10:58
Paikkakunta: Kouvola

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja antsa798 » 02 Joulu 2019, 19:17

^ Mieti kaksi kertaa ennen kuin seuraavan kerran kirjoitat tänne viestin, kiitos.
We're like fire and gasoline
Come and light it up with me
So high on adrenaline
You're my adrenalina

Avatar
Mymmeli
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 737
Liittynyt: 22 Helmi 2019, 13:27

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Mymmeli » 03 Joulu 2019, 01:06

^^ Tämä formaatti ei ehkä vaan sovi sinulle. :) Tämä on vain peli ja kieroilu ja pettäminen suuri osa sitä.
Kaikki tekee virheitä, joskus jopa minä! :ylppis:

Avatar
Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10166
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Happy » 03 Joulu 2019, 02:03

Ihme_Mies kirjoitti:
02 Joulu 2019, 18:53
Happy kirjoitti:
27 Marras 2019, 13:40
Sara Siepin kaltaiset itsenäiset ja omilla aivoillaan ajattelevat päämäärätietoset naiset on niin vihattuja Suomessa..
:roll: :surrur: :surrur: (ps. "päämäärätietoiset" & "ovat". ;) )

:rofl: Nimim. Happy ei ole ihan niin naiivi kuin vielä muutama vuosi sitten, mutta tämä on silti todella paksua scheissendaalia. :eiei:
Itsenäiset ja omilla aivoilaan ajattelevat naiset (Saralla taitaa olla botoxia tai silikonia aivotkin :lohduton: ) saattavat joissain tapauksissa olla vihattuja Suomessa, mutta ko. aivoton kana ei vähimmässäkään määrin istu kumpaankaan esittämääsi kategoriaan.

Tuosta "itsenäisyydestä" ja "omilla aivoillaan ajattelevuudesta" olisi tosi pitkä litania kumoavia esimerkkejä, mutta moisen bimbon takia en jaksa vaivautua. Ja Miss Suomi v. 2011 oli aivan muu, selvästi kauniimpi nainen. :ylppis:

Noi Jufo81:n ja muidenkin "pitää olla kiero moraaliton persreikä ja puukottaa mahdollisimman monia selkään"-älyttömyydet skippaan kylmästi. Tästä asiasta on tehty tutkimuksiakin: epä-lojaalit ja itsekkäät ihmiset arvostavat eniten epä-lojaaleja & itsekkäitä ääliöitä - häkellyttävää! :uujee: vitun

En vähimmässäkään määrin kannata mitään "kieroile, kuseta ja solmi 15 liittoutumaa, joista mistään et lopulta pidä kiinni"-meininkiä Suomen - tai minkään muunkaan maan- Survivoriin. Sen sijaan mielestäni nämä pitäisi tehdä sillä metodilla, että kaikki kilpailijat (+ heimot) olisivat mahdollisimman tasaväkisiä, eikä suinkaan tyyliin 40 vuotta eri ikäisiä ja fyysiseltä & henkiseltä suorituskyvyltään rajusti poikkeavia.

Kaiken tämän jälkeen... Monipuolinen, lahjakas, asiallinen, lojaali, fiksu ja oikein hyvän peban omaava Viivi voittoon! ;) :peukku: :rakkaus:

Pia Pakarinen on kyl tän vuosituhannen kaunein suomalainen missi, siinä oon kyl samaa mieltä :peukku:
mut on Sara Sieppikin todella kaunis nainen nykyään suomalaiseksi missiksi, se varmasti katkeria mammatantta vauva-palstalaisia on vituttanutkin nää viimevuodet :mrgreen:
Sara pelas tätä peliä täysillä kuten tässä formaatissa kuuluukin, sen sijaan Viivi ei ole tehnyt tuolla muutakuin alistettuna peesaillut Kaita, mikäs siinä jos saat Viivist viboi mut eiks joka toinen kolmikymppinen suominainen oo vähän ku Viivi.... :mrgreen: :hiips:


Juonittelu, taktikointi ja se että pystyy kääntämään mahdottoman tilanteen voitoks omalla sinnikyydelllään/kieroiluillaan kuuluu nyt vaan oleellisesti Selviytyjien formaattiin! Voin myöntää ylpeänä olevani omaa etuani ajatteleva itsekäs persreikä ja sen takia Selviytyjät onkin ollu mun suosikki tv-sarja 8vuotiaasta lähtien, en todellakaan kaipaa Selviytyjiin mitään Äiti Teresa-meininkiä koska sitä on jo tarpeeks muissakin ohjelmissa.. :heh:
On vain yksi velvollisuus – kauneus

Avatar
Jufo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2855
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Jufo » 03 Joulu 2019, 13:33

Ihme_Mies kirjoitti:
02 Joulu 2019, 18:53
Noi Jufo81:n ja muidenkin "pitää olla kiero moraaliton persreikä ja puukottaa mahdollisimman monia selkään"-älyttömyydet skippaan kylmästi. Tästä asiasta on tehty tutkimuksiakin: epä-lojaalit ja itsekkäät ihmiset arvostavat eniten epä-lojaaleja & itsekkäitä ääliöitä - häkellyttävää! :uujee: vitun
Höpsistä. Tuo on sama kuin väittäisit, että murhatrillereitä katsovat ihmiset ovat itse potentiaalisia murhaajia.

Selviytyjissä on mielenkiintoista valta-asetelmien muuttuminen eli se miten underdogit pääsevät valtaan ja joskus kauden aikana valta-asetelemat heittelehtivät useaan otteeseen edestakaisin. Tämä siinä on mielenkiintoista, ei se onko joku yksittäinen pelaaja persreikä pahis.
Jos haluaa sateenkaaren, on ensin kestettävä sadetta -Dolly parton

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10287
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja sziget » 03 Joulu 2019, 23:16

Ihme_Miehelle suosittelen Strömsötä. Se voisi olla formaatti hänen makuunsa. En ole Selviytyjät-fani, koska harmittaa kun omia suosikkeja pudotetaan, mutta ei tässä mitään pyhäkoulupoikia kaivata vaan tyyppejä, jotka tajuavat sarjan idean. Menikö casting pieleen vai onko Suomi toivoton nössölä, en tiedä. Ongelma näkyi jo ykköskaudella, kun rehellinen Lapin mies voitti juonittelevan muijan - siis se millä perusteella voitti. Muutama Kasperi tai Anu ei auta, jos muut ovat sopuleita.
Ihme_Mies kirjoitti:
02 Joulu 2019, 18:53
Tuosta "itsenäisyydestä" ja "omilla aivoillaan ajattelevuudesta" olisi tosi pitkä litania kumoavia esimerkkejä, mutta moisen bimbon takia en jaksa vaivautua.
Älä suotta rasita itseäsi. Sieppi vain sattuu olemaan harvinaisen älykäs viihdejulkkis, rimanalituksia ei ole tullut tv-uralla eikä eroa kummempia mediakohujakaan. Ei häntä enää kutsuta minnekään pelkän missitittelin vaan näyttöjen perusteella. Tässäkin teki tosissaan viihdeohjelmaa eikä jättäytynyt taustalle löhöämään. Vihaajia varmaan riittää, siitä osasta somea pysyn kaukana. Täällä viisukuplassa sisällötön henkilöön menevä törkyviesteily on onneksi harvinaista. :D
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2642
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 05 Joulu 2019, 20:17

Jufo81 kirjoitti:
03 Joulu 2019, 13:33
Ihme_Mies kirjoitti:
02 Joulu 2019, 18:53
Noi Jufo81:n ja muidenkin "pitää olla kiero moraaliton persreikä ja puukottaa mahdollisimman monia selkään"-älyttömyydet skippaan kylmästi. Tästä asiasta on tehty tutkimuksiakin: epä-lojaalit ja itsekkäät ihmiset arvostavat eniten epä-lojaaleja & itsekkäitä ääliöitä - häkellyttävää! :uujee: vitun
Höpsistä. Tuo on sama kuin väittäisit, että murhatrillereitä katsovat ihmiset ovat itse potentiaalisia murhaajia.
Hoh hoijaa. :eiei: :roll: Vertauksesi on jopa vielä enemmän ontuva kuin aiemmat urpoilusi aiheeseen liittyen. :( Kuten kirjoitin asiasta on olemassa tutkimuksiakin, jotka vahvasti tukevat näkemyksiäni. Ja lisäksi kas kummaa... vaikkapa opportunistiset ja itsekkäät kokoomuslaiset pitävät opportunistisia ja itsekkäitä ihmisiä "arvokkaampina" kuin epäitsekkäitä ja lojaaleja ihmisiä. :roll: Tässä kohtaa tulee mieleen, että onkohan demokratia niinkään hieno järjestelmä, kun se takaa itsekkäitten, ajattelemattomien & asioista tietämättömien ikuisen määräysvallan. :lohduton:

Nimimerkit Mymmeli voi ensiksi katsoa peiliin ja kun se kuva on niin helkkarin puistattava, yrittää tehdä asialle jotain. :mulk:

Nimim. Szigetiä pidin joskus jostain jotain ymmärtävänä... siitä ei ole enää yhtään mitään jäljellä. :lohduton: (En aio kommentoida ko. pellen juttuja enää ikinä. )
"With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion."
Steven Weinberg

Avatar
Viisuilija_110
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2570
Liittynyt: 29 Loka 2018, 15:24
Paikkakunta: Porvoo

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Viisuilija_110 » 05 Joulu 2019, 22:01

Itse en oikeastaan voi sanoa itseäni Selviytyjät-faniksi, vaikka formaatista tykkäänkin. Mutta kirjoittelempas jotain tähän kieroiluun liittyen.
Ihme_Mies kirjoitti:
05 Joulu 2019, 20:17
Jufo81 kirjoitti:
03 Joulu 2019, 13:33

Höpsistä. Tuo on sama kuin väittäisit, että murhatrillereitä katsovat ihmiset ovat itse potentiaalisia murhaajia.
Hoh hoijaa. :eiei: :roll: Vertauksesi on jopa vielä enemmän ontuva kuin aiemmat urpoilusi aiheeseen liittyen. :(
Tuota itseasiassa se on oikeastaan sama väite, vaikka siitä kieroilu yms. jutusta olisi tehty vaikka mitä tutkimuksia. :roll: Samaan tapaan voisi tehdä musiikkimakuun tehdyn tutkimuksen ja väitää sitä totena, että musiikkimaku määrää ihmisen luonteen.

Ei tarvitse katsoa Selviytyjiä, jos ei tykkää kieroilusta ja selkään puukottamisesta. Se on vain yksi televisio-ohjelma. Selviytyjiin kuitenkin kuuluu se kieroilu ja selkään puukottaminen, samaan tapaan kuin Master Chefiin ruuan valmistaminen. Se on osa sitä formaattia.

Totean tähän lopuksi, että tänä vuonna oli todella huono casting, vaikka esim. Saran, Kasperin & Anun, kieroilusta jota oli aivan liian vähäntykkäsin niin eivät he pelasta tuota yleiskuvaa. Olen puhunut, Amen.
Viesti loppui tähän.

Avatar
antsa798
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4967
Liittynyt: 17 Helmi 2018, 10:58
Paikkakunta: Kouvola

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja antsa798 » 05 Joulu 2019, 22:44

Ihme_Mies kirjoitti:
05 Joulu 2019, 20:17
Jufo81 kirjoitti:
03 Joulu 2019, 13:33

Höpsistä. Tuo on sama kuin väittäisit, että murhatrillereitä katsovat ihmiset ovat itse potentiaalisia murhaajia.
Hoh hoijaa. :eiei: :roll: Vertauksesi on jopa vielä enemmän ontuva kuin aiemmat urpoilusi aiheeseen liittyen. :( Kuten kirjoitin asiasta on olemassa tutkimuksiakin, jotka vahvasti tukevat näkemyksiäni. Ja lisäksi kas kummaa... vaikkapa opportunistiset ja itsekkäät kokoomuslaiset pitävät opportunistisia ja itsekkäitä ihmisiä "arvokkaampina" kuin epäitsekkäitä ja lojaaleja ihmisiä. :roll: Tässä kohtaa tulee mieleen, että onkohan demokratia niinkään hieno järjestelmä, kun se takaa itsekkäitten, ajattelemattomien & asioista tietämättömien ikuisen määräysvallan. :lohduton:

Nimimerkit Mymmeli voi ensiksi katsoa peiliin ja kun se kuva on niin helkkarin puistattava, yrittää tehdä asialle jotain. :mulk:

Nimim. Szigetiä pidin joskus jostain jotain ymmärtävänä... siitä ei ole enää yhtään mitään jäljellä. :lohduton: (En aio kommentoida ko. pellen juttuja enää ikinä. )
Kiitos, että saan näyttöä ilmiantamaan sinut asiattomasta viestistä. :peukku: Toisten käyttäjien haukkuminenhan ei liity aiheeseen. Kannattaa siirtyä toisen sarjan pariin, jos menee näin tunteisiin.
We're like fire and gasoline
Come and light it up with me
So high on adrenaline
You're my adrenalina

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10287
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja sziget » 06 Joulu 2019, 00:53

Malttia. Ihme_Mies on pääosin myönteinen hahmo foorumilla ja tietää paljon viisuista. En vain ymmärrä hänen intoaan maalata viholliskuvia henkilöistä, joita ei tunne. Julkkiksetkin ovat ihmisiä. Sama politiikassa: en fanita kokoomusta mutta pidän Suomen poliittisesta järjestelmästä, jossa melkein kaikki pystyvät tarvittaessa yhteistyöhön. Demonisointi on älytöntä.

Jufo81:n argumentti oli minustakin pätevä. Taktisen pelin todesta ottaminen on sama kuin väkivaltaisten elokuvien leimaaminen raaistaviksi. Huolestuneet sedät ja tädit loivat Suomeen 80-luvulla videolain, joka esti aikuisia katsomasta aikuisille tarkoitettuja elokuvia. Oli myös eräs kansanedustaja, joka luki tarkoin kaikki pornolehdet voidakseen paheksua niitä asiantuntevasti. Nykyään kauhuleffoilta, pornolta ja Selviytyjiltä voi suojautua katsomalla jotain muuta. :heh:
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

Avatar
Queen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4958
Liittynyt: 29 Syys 2016, 13:32

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Queen » 06 Joulu 2019, 04:32

Hyvä Kai! :rok:

seuraava viesti on tahalteen dramatisoitu, mutta siinä on oikeatakin asiaa. toivon pelkkää rakkautta ja piikkilankaa kaikille! :kaunis:
antsa798 kirjoitti:
05 Joulu 2019, 22:44
Kiitos, että saan näyttöä ilmiantamaan sinut asiattomasta viestistä. :peukku: Toisten käyttäjien haukkuminenhan ei liity aiheeseen. Kannattaa siirtyä toisen sarjan pariin, jos menee näin tunteisiin.
Kuva

= Ihme_Miehen viestissä ei ollut mitään shokeeraavaa ja olen valmis taistelemaan sAnAnVapAUdEN puolesta niin kauan kun pysytään hyvän maun rajoissa. Jos raja ylitetään niinkin pienellä asialla kun sanomalla "Mymmeli kato peiliin Ismo-avatar on ruma" tai toisena esimerkkinä "toi on... (rumpujenpärinää ja orkesterinmekkalaa)... PELLE" :eeek: niin en halua olla osa tätä yhteisöä ja lähden tällä gifilläni mieluusti seuraavalla junalla perässä. Käyttäydynhän minä nyt hirveästi kun uhkaan lyödä antsaa..call 999! (eli gif on vitsi ja vieläpä sisäpiirivitsi kun ollaan antsan kanssa Emmerdale-faneja, viestilläni en halua loukata antsatoveria [uskon+toivon että ymmärtää tämän] vaan puolustaa sAnaNvaPaUTTA! ja teen sen vieläpä olemalla PELLE)

vaikka koen Ihme_Miehen viestit esim. täällä typerinä ja ylipäätään olen usein eri mieltä (sziget ei ole PELLE) niin mitään yhtä pahaa kun Bernicen Emmerdalesta lähtö (sori spoilers) ei ole tapahtunut. :ylppis:

PS. Kannattaa siirtyä Emmerdalen pariin jos otit sarjanvaihtoneuvosta vaarin!

Avatar
antsa798
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4967
Liittynyt: 17 Helmi 2018, 10:58
Paikkakunta: Kouvola

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja antsa798 » 06 Joulu 2019, 10:41

^ Lastenhakkaaja! :shock: Tähän nyt se Emman historiaa jääny hymy, kun Moira tönäsee sen sillalt alas.

No siis arvon rouvahan ei ole lähdössä mihinkään. :ihana: :hali:
Queen kirjoitti:
06 Joulu 2019, 04:32

vaikka koen Ihme_Miehen viestit esim. täällä typerinä ja ylipäätään olen usein eri mieltä (sziget ei ole PELLE) niin mitään yhtä pahaa kun Bernicen Emmerdalesta lähtö (sori spoilers) ei ole tapahtunut. :ylppis:
Tämä, vaikka sarjaan parhan hahmon poistuminen laittaa jo riman aika korkealla (vaatis jo kolmannen maailmansodan). :lohduton: Toivunkohan koskaan...
We're like fire and gasoline
Come and light it up with me
So high on adrenaline
You're my adrenalina

Avatar
Queen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4958
Liittynyt: 29 Syys 2016, 13:32

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Queen » 06 Joulu 2019, 11:23

^ Hyvä kun otit hyvällä, se oli tarkoituskin. :kaunis: ja onhan meillä Emmerdalessa vielä murhaajajajakorasia-Moira ja itkupelle-Aaron.. pitäis kai olla kiitollinen :nohyi: (tarvis kyllä oman ketjun koko sarjalle :draamaa:)

Offtopic sikseen ja Selviytyjistä sen verran että Kasperi on näköjään julkaissut Q&A-videon tubeen. :peukku: Potentiaalinen pelaaja kyllä mutta vähän Hussimainen loppu ettei saanu lopulta "mitään" (=suurta) aikaan. Antoi ymmärtää muttei ymmärtänyt antaa. :mrgreen:


Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2642
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 10 Joulu 2019, 01:59

sziget kirjoitti:
06 Joulu 2019, 00:53
Malttia. Ihme_Mies on pääosin myönteinen hahmo foorumilla ja tietää paljon viisuista. En vain ymmärrä hänen intoaan maalata viholliskuvia henkilöistä, joita ei tunne.
Kiitos tästä kommentista nimim. Sziget (aka. Pelle)! ;) :) (Sorry, tuota purkausta... laskuhumala + pettymys johonkuhun/johonkuihin ei ole kaunista luettavaa... :puna: ) Itseasiassa tunnen muutamia "julkkiksia", mutta toki jonkun Sara Siepin suhteen olen kenties vähemmän seurannut kuin monet tällä foorumilla. Mutta en pitänyt hänen pelistään Suomen selviytyjissä. (huom! Siinä suhteessa olen tietämättömämmässä asemassa kuin useimmat tähän ketjuun kirjoittaneet, että en ole niitä ekstroja katsonut kuin sen missä oli se vempula turkulainen, eli Juhani! )

Tiedänkö paljon viisuista? :eeek: Olen omasta mielestäni yhä edelleen "sunnuntai viisuilija"! :hiips:

Antsa798 ei sen sijaan ole pelle, vaan jotain pahempaa... :heihaloo: En todellakaan ole kirjoittanut mitään tässä(kään) ketjussa, jossa olisi ilmiantamisen arvoista. :heihaloo: Vai onko sellaista lojaalisuuden, rehellisyyden ja luotettavuuden puolustaminen? Ehkäpä kaltaisesi "takaa toimivan " mielestä on... :roll:

Lahjakas, fiksu (ainakin jääkiekkoilijaksi :heh: ), lojaali, suoraselkäinen ja ihastuttavan naisellinen (hui kamala! :eeek: Koittakaa te nimeltä mainitsemattomat tampiot kestää :roll: ) Viivi on finaalissa! <3 <3 <3 Mitään olematonta kieroilua ei tarvittu, kun oli monen "hyvissä kirjoissa" ja paljon taitoja. :p
"With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion."
Steven Weinberg

Avatar
Mymmeli
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 737
Liittynyt: 22 Helmi 2019, 13:27

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Mymmeli » 12 Joulu 2019, 20:40

Ongelmana nään näissä kussakin 3 kaudessa, että yhdistyksessä vain 1 liitto pärjää ja sitä ei edes yritetä rikkoa. :heihaloo: Varsinkin 2. kaudella oli typeriä ratkaisuja yhdistyksessä... kuten liittolaisen uhraaminen, jotta saisi luottamusta vastaliitolta tai sen, että jättää amuletin käyttämättä selvässä tilanteessa. :stupido:

Ps. Tylsää, ettei viime jaksossa ollut heimoneuvostoa. Vaikka Taina sieltä todennäköisesti olisi pudonnut ja se olisi ollut vain hyvä. Näistä lopuista luulen, että "vastoin kaikki odotuksia" Nora voittaa ja se olisikin aika antikliimaksi. :heh:
Kaikki tekee virheitä, joskus jopa minä! :ylppis:

Avatar
Mymmeli
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 737
Liittynyt: 22 Helmi 2019, 13:27

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Mymmeli » 15 Joulu 2019, 21:04

Oli kyllä paljon parempi finaaliheimoneuvosto kuin edellisillä kausilla. :kups:
Kaikki tekee virheitä, joskus jopa minä! :ylppis:

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 27796
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 15 Joulu 2019, 21:46

Huikea finaali, vaikka lopputulos oli vähän meh. :ihana:
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
antsa798
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4967
Liittynyt: 17 Helmi 2018, 10:58
Paikkakunta: Kouvola

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja antsa798 » 16 Joulu 2019, 00:40

Nora ja Taina oli henkiset voittajat. <3 Kovasta tykityksestä tuomaristolle iso plussa. :peukku:
We're like fire and gasoline
Come and light it up with me
So high on adrenaline
You're my adrenalina

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10287
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja sziget » 16 Joulu 2019, 01:08

Finaali pelasti paljon, varsinkin uuvuttavan Vain elämää -ulinajakson jälkeen. Nelikosta paras voitti. Kai sentään näytti taktista osaamista, ei ollut hänen vikansa, että sai tahtonsa läpi ja välttyi vastaiskuilta. Anu ja Sara eivät pettäneet lopussakaan. Kasperi kiintoisasti valitsi Viivin, jonka peliliikkeet olivat varsin vähäisiä. Taisi Kain liiba laaba ärsyttää liikaa.

Sekö ratkaisi, että Viivi vetosi vain hänen ja Kain sopimukseen eikä sanonut suoraan, että Nora olisi viimeisessä äänestyksessä vaarallisempi? Tainan perustelu omalle taktiikalleen voi olla pätevä. Kun kuningasparin kaataminen jäi pulina-asteelle, kannatti mieluummin kieliä puheet pääliitolle kuin ottaa riskiä.
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

Avatar
Viisuilija_110
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2570
Liittynyt: 29 Loka 2018, 15:24
Paikkakunta: Porvoo

Re: Selviytyjät Suomi

Viesti Kirjoittaja Viisuilija_110 » 29 Heinä 2020, 12:48

Uuden kauden kuvaukset alkoivat tänään lapissa! :surrur: Mukana ovat: Aki Manninen, Johanna Pakonen, Joalin Loukamaa, Juuso Karikuusi, Arttu Harkki, Kerttu Rissanen, Kristian Heiskari, Sara Vanninen, Archie Cruz, Marianne Kiukkonen, Karoliina Tuominen, Niko Saarinen, Sabina Särkkä, Elias Gould, Suvi Pitkänen ja Oskari Katajisto!

https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a ... 8cb58634ec
Viesti loppui tähän.

Vastaa Viestiin