Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Een speeldoos - foorumin omat levyraadit
Avatar
Jufo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1945
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Jufo » 02 Loka 2020, 23:40

Teräsbekoni kirjoitti:
02 Loka 2020, 23:11
Penelopesta: Kyseessähän on siis Suomen Spotifyn historian pisimpään listaykkösenä pysynyt kappale. :tajuton: Ei se nyt ehkä mikään kaikkien aikojen surkein biisi ole, vaan todennäköisesti satunnaisotannalla Spotifyn New Music Fridaysta olisi löytynyt jokin vieläkin geneerisempi ja hengettömämpi rap- tai reggaeton-tekele (tai sitten olisin vaan voinut lähettää edellisen ennätyksen haltijan Despaciton), mutta kun tälle subjektiivisesti jo ihan tarpeeksi kehnolle kappaleelle sattui tupsahtamaan tuo objektiivisesti huono "live"taltiointi, en voinut vastustaa kiusausta lähettää sitä mukaan tähän raatiin. Kaiken kaikkiaan olen ihan s.aatanallisen kyllästynyt näihin mukasyvällisiin ostarien kasvatteihin, jotka kuulostavat kaikki ihan samalta ja piilottavat puuttuvan karismansa joidenkin nopeet.fi:n aurinkolasien alle. Myöskään kappaleen lyriikoista en tajua hölkäsen pöläystä: siis joo, loven haluamisen vielä ymmärrän, vaikka kyseessä onkin maailman kliseisin ilmaus, mutta miksi edes haluaisit paskaa? Mutta joo, hyh hyh sentään! Erästä YouTube-kommenttia lainatakseni: olen tullut virallisesti vanhaksi.
Sori mut tää oikeasti melkein kuulostaa jonkun vanhan ukon paasaukselta :rofl:
Elämä on keitto, minä olen haarukka

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 28932
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Pete » 02 Loka 2020, 23:44

Zazpikaleak kirjoitti:
02 Loka 2020, 00:06
Erityinen maininta kappaleelle Tulivuori sisälläin, joka on aivan upea löytö ja olisi monessa raadissa saanut minulta täydet pisteet. <3 Olen kyllä hieman katkera, että se on lähetetty tällaiseen raatiin. Toivottavasti kuulemme valinnalle perusteluita kappaleen lähettäjältä. :peukku:
Mahtavaa, että tykkäsit! :tapu:
MIH96 kirjoitti:
02 Loka 2020, 22:45
39. 🇫🇮 Pete: Tulivuori sisälläin / Anneli Mattila
:uujee: tai siis :niinpa:

Olen osallistunut levyraateihin netissä noin 15 vuoden ajan enkä ole koskaan lähettänyt kappaletta, josta en itse pitäisi. Päätin pitää linjani ja etsiä huonoimman pitämäni kappaleen. :heh: Annelin biisissä on mainio melodia, mutta kaikki muu onkin sitten hanurista: tuotanto, sovitus ja erityisesti sanoitus! :puna: Kohokohta sanoituksessa on Annelin venyttämä Ville, joka kuulostaa viileeltä. Mattilan perheen laulajia kohtaan minulla ei sinänsä ole antipatioita. Annelilla ja erityisesti Annella on muutamia hyviä biisejä. :joojoo:

Onnea ankalle voitosta! :peukku:
- Mihin tyä määttä?
- Kajjaanniin!
- No jo mäni pölijjään!

Avatar
Hanhis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4520
Liittynyt: 30 Tammi 2010, 22:04

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Hanhis » 02 Loka 2020, 23:57

Valloittava juontaja <3 ja muutenkin kivaa panostusta UFOPOLIlta, mutta musiikkiraatina huonoushulabaloo ei kiinnostanut allekirjoittanutta. Tästä jäi samanlainen tunne kuin nolousraadista eli raatikokemus olisi voinut olla antoisempi, jos kaikki tulkitsisivat teeman samalla tavalla kuin minä. :heh: Yleensä teemojen vaihteleva tulkinta ei vaivaa itseäni, mutta valitettavasti aivoni eivät suostu ymmärtämään, miksi hauskuusarvoa sisältävät kappaleet olisivat noloja tai huonoja (toki JOSKUS ne voivat olla, mutta siis niin... ehkä joku tajuaa pointtini, jota en edes itse osaa sanallistaa... hauskuus on ihana asia ja sellaisenaan voittaa huonon ja nolon).

Mutta kaikki saivat tulkita teemaa, miten parhaaksi kokivat ja minun tulee vain hyväksyä se. :aivanmaassa: :enkeli:

Toivottavasit joskus tulee raati, joka on tarkoitettu hubailuille ja kainalopieruille. :surrur: (Ja toki sellaisia kappaleita voisi lähettää about joka raatiin. :joojoo: )

Voittajabiisi mokasi kestossa eli siinä oli jotain huonoa, joten ei pöllömpi kultapallilainen. Toivottavasti raatinumero 56 olisi mukavasti mieltä kihelvöivä eikä vanhusraadin tavoin pienen pelokkaan huokauksen aiheuttava. :heh:

Ja joo, itse sijoituin Cheekillä top-kahteenkymppiin - jee kai. Laiska kappalevalinta, mutta sellaisella mentiin ja se on sentään makuuni oikeasti huono eikä hihi-haha-huono. Huonoja biisejä oli itseasiassa hankala löytää. Vaihtoehtoja ei kertynyt monia, mutta mm. Janna Hurmerintaa ja (szigetin kappalettani koskevassa kommentissa mainitsemaa) Vesa-Matti Loiria oli tyrkyllä. Cheek & Edelmann on kuitenkin melko lyömätön valjakko, joten tartuin enempiä etsintähikiä valuttamatta siihen. Kummaltakin herralta löytyisi kappaleita, jotka voisin kuvitella lähettäväni raatiin hyvinä biiseinä, mutta Paremmassa miehessä tunnelma menee huti: kertosäe on väsyttävän painokas ja Cheekin egoilu murheille ei tahtoisi antaa korvissa tilaa.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 47455
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 03 Loka 2020, 00:00

Hanhis kirjoitti:
02 Loka 2020, 23:57
Tästä jäi samanlainen tunne kuin nolousraadista eli raatikokemus olisi voinut olla antoisempi, jos kaikki tulkitsisivat teeman samalla tavalla kuin minä. :heh: Yleensä teemojen vaihteleva tulkinta ei vaivaa itseäni, mutta valitettavasti aivoni eivät suostu ymmärtämään, miksi hauskuusarvoa sisältävät kappaleet olisivat noloja tai huonoja (toki JOSKUS ne voivat olla, mutta siis niin... ehkä joku tajuaa pointtini, jota en edes itse osaa sanallistaa... hauskuus on ihana asia ja sellaisenaan voittaa huonon ja nolon).
Juurikin näin. :joojoo:
Let's discoteque right at my home

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9800
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja sziget » 03 Loka 2020, 00:03

Viihdyttävä huonous voitti, iloitsen. Huonoin lastenlaulu Bart Simpsonin kesäloma sai lopussa vähän oikeutta. Otetaan suosittu piirroshahmo, ei tarvita ideaa, vitsiä tai edes kytkentää Simpsoneihin, lapsethan ovat idiootteja, niille kelpaa kaikki. :rofl: - Olin eri kannalla kuin esim. Rousku. Jos lapset pitävät karamelliväreistä ja söpöhöpö piirrosponeista, antaa pitää. Tuote vaikutti siistiltä lajissaan, en vain ole kohderyhmää. Inhopisteeni menivät Cheekille & Sampalle, itsensä liian vakavasti ottaville pelleille.
TomppaJr kirjoitti:
02 Loka 2020, 21:46
Pituus on tärkein osa sen huonoutta, ja se vyöryy yli kaikkien sen vähänkään positiivisten ansioiden.
Täysin täten. Kolmiminuuttisena menisi etnisestä erikoisuudesta kuten joiku tai jodlaus tai suomalainen tubehitti Ievan polkka. Loputtomuuden absurdius oikeuttaa huonoksi kokemisen, vaikka itse nautin joka minuutista. :p
Timoteus kirjoitti:
02 Loka 2020, 22:22
Henna Kalinaisen räpissä yritystä oli vain hieman enemmän kuin mikrofoniin pieraisussa.
Jos tyytyy pikkutuhnuun. Raikuvan megapierun tuottaminen on haaste, pitää miettiä treenit ja ruokavaliot ja venyttää peräpään suorituskyky äärimmilleen. (Timoteuksen kriteerien perusteella odotin jotain pisteitä Markukselle, eipä tullut. No ehkä se ei ollut hänestä epäonnistunut vaan juuri mitä NDW:n pitääkin olla.)
MIH96 kirjoitti:
02 Loka 2020, 20:14
pisteidenantajina olisi kunkin raati-isännän käyttämiä juontajia: akuankalla Kane Tanaka (117-vuotias vanhusraadin juontaja, joka on tiettävästi maailman vanhin elävä ihminen), granaattiompulla Ralph, Bekonilla Lee Lin Chin, Tompalla Conchita Worsthost, UFOPOLIlla huonosti täytetty karhu jne. Muille keksittäisiin sitten jotkut nimimerkkiin sopivat tyypit. :heh:
Anneli Saaristo. :kaunis:
Henry Saari. :cool:
Saarioisten maksalaatikko. :sekava:
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 47455
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 03 Loka 2020, 00:07

sziget kirjoitti:
03 Loka 2020, 00:03
Raikuvan megapierun tuottaminen on haaste, pitää miettiä treenit ja ruokavaliot ja venyttää peräpään suorituskyky äärimmilleen.
Olen varmaan vain väsynyt, kun nauran täällä tälle virkkeelle. :rofl:
Let's discoteque right at my home

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 30540
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Rousku » 03 Loka 2020, 00:14

sziget kirjoitti:
03 Loka 2020, 00:03
Olin eri kannalla kuin esim. Rousku. Jos lapset pitävät karamelliväreistä ja söpöhöpö piirrosponeista, antaa pitää. Tuote vaikutti siistiltä lajissaan, en vain ole kohderyhmää. Inhopisteeni menivät Cheekille & Sampalle, itsensä liian vakavasti ottaville pelleille.
En huomannut ajatella, että ponilaulun kohderyhmäksi pitäisi ajatella lapset. Enpä ole varma että hekään siitä pitävät. En sitä silti ollut heiltä kieltämässä. Pisteeni kertovat ihan vain omasta epämieltymyksestäni.

Kaikilla lauluillahan on joku kohderyhmä, myös Cheekillä & Sampalla. Sinä varmaan ei siihen kuulu, joten et voi sitä laulua arvostella.
Rise, angel, shine, love!

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7165
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 03 Loka 2020, 00:22

CottonJoel sai pitkän, vanhusraadista asti kestäneen kuivan kautensa poikki top 10 -sijoitusten osalta ja ansaitusti. :tapu: Passenger of Shitin kuudes sija on myös hänen kautta aikain kolmanneksi paras tuloksensa normiraadeissa Sigur Rósin voiton ja SIAMÉSin pronssin jälkeen.

Avatar
Teräsbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7055
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Teräsbekoni » 03 Loka 2020, 00:37

Jufo81 kirjoitti:
02 Loka 2020, 23:40
Teräsbekoni kirjoitti:
02 Loka 2020, 23:11
Penelopesta: Kyseessähän on siis Suomen Spotifyn historian pisimpään listaykkösenä pysynyt kappale. :tajuton: Ei se nyt ehkä mikään kaikkien aikojen surkein biisi ole, vaan todennäköisesti satunnaisotannalla Spotifyn New Music Fridaysta olisi löytynyt jokin vieläkin geneerisempi ja hengettömämpi rap- tai reggaeton-tekele (tai sitten olisin vaan voinut lähettää edellisen ennätyksen haltijan Despaciton), mutta kun tälle subjektiivisesti jo ihan tarpeeksi kehnolle kappaleelle sattui tupsahtamaan tuo objektiivisesti huono "live"taltiointi, en voinut vastustaa kiusausta lähettää sitä mukaan tähän raatiin. Kaiken kaikkiaan olen ihan s.aatanallisen kyllästynyt näihin mukasyvällisiin ostarien kasvatteihin, jotka kuulostavat kaikki ihan samalta ja piilottavat puuttuvan karismansa joidenkin nopeet.fi:n aurinkolasien alle. Myöskään kappaleen lyriikoista en tajua hölkäsen pöläystä: siis joo, loven haluamisen vielä ymmärrän, vaikka kyseessä onkin maailman kliseisin ilmaus, mutta miksi edes haluaisit paskaa? Mutta joo, hyh hyh sentään! Erästä YouTube-kommenttia lainatakseni: olen tullut virallisesti vanhaksi.
Sori mut tää oikeasti melkein kuulostaa jonkun vanhan ukon paasaukselta :rofl:
Noni, tästä se lähtee. :heh: Kyllä se The Streetsin poitsu osasi silloin herran vuonna 2004 (raati 42) puhelaulaa niin paljon paremmin. :juhaukki:
UMK21 TOP-7: 1. Blind Channel 2. Ilta 3. Teflon Brothers x Pandora 4. Aksel 5. Oskr 6. Danny 7. Laura

Zazpikaleak
Jalat ristissä
Jalat ristissä
Viestit: 617
Liittynyt: 21 Helmi 2019, 12:11

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Zazpikaleak » 03 Loka 2020, 02:36

Pete kirjoitti:
02 Loka 2020, 23:44
Olen osallistunut levyraateihin netissä noin 15 vuoden ajan enkä ole koskaan lähettänyt kappaletta, josta en itse pitäisi. Päätin pitää linjani ja etsiä huonoimman pitämäni kappaleen. :heh: Annelin biisissä on mainio melodia, mutta kaikki muu onkin sitten hanurista: tuotanto, sovitus ja erityisesti sanoitus! :puna: Kohokohta sanoituksessa on Annelin venyttämä Ville, joka kuulostaa viileeltä. Mattilan perheen laulajia kohtaan minulla ei sinänsä ole antipatioita. Annelilla ja erityisesti Annella on muutamia hyviä biisejä. :joojoo:
Ahaa, nyt ymmärrän valintasi. Ihmettelinkin vielä lähettäjät nähtyäni, että ei kyllä kuulostanut ihan sellaiselta kappaleelta, jota vihaisit. Pakko minunkin tunnustaa, ettei biisi nyt mikään laadullinen mestariteos ole, mutta itse kyllä tykkäsin sanoituksesta. :heh:
We are lost in corona :pipi:

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9800
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja sziget » 03 Loka 2020, 02:54

Serbian eukon lisäksi kiistin jyrkimmin Jonna Geagean huonouden. Kappale kuvasi lapsettomuuden tuskaa luontevasti. Ei noista kumpikaan kärjessä hillunut, mutta Siskon lasten vanhoja vaatteita rikkoi sata pistettä. Kaikkea voi inhota eikä mistään kannata hämmästyä. Musamatkakuume-podcast lohdutti, 9/10 pistettä ja mielestään paras Jonnan neljästä viime singlestä (en tunne muita enkä Naikkari-fanikaan ole).
Hanhis kirjoitti:
02 Loka 2020, 23:57
Tästä jäi samanlainen tunne kuin nolousraadista eli raatikokemus olisi voinut olla antoisempi, jos kaikki tulkitsisivat teeman samalla tavalla kuin minä. :heh: Yleensä teemojen vaihteleva tulkinta ei vaivaa itseäni, mutta valitettavasti aivoni eivät suostu ymmärtämään, miksi hauskuusarvoa sisältävät kappaleet olisivat noloja tai huonoja
Huonous inspiroi suuresti, vaikka nolousraadissa jättäydyin ulppariksi. Ei huvittanut edes leikillään nolostella omia suosikkeja. Huonoudessa on monta ulottuvuutta, ja oli viisasta, ettei UFOPOLI yrittänyt holhota äänestäjiä. Annoin mielelläni pisteitä sekä hauskalle että epämieluisalle musiikille, kunhan ymmärsin, miksi jotkut tai monet pitävät sitä huonona. Voittajaksi kelpasi yhtä mielellään huono huono kuin hyvä huono kappale. Bart Simpsonin huonous ei vähene siitä, että se naurattaa minua. Rich Boyn huonous oli tahallista mutta silti huonoutta. Uranoid ei ehkä ollut huono mutta kiehtovan epämiellyttävä, jne.
Rousku kirjoitti:
03 Loka 2020, 00:14
En huomannut ajatella, että ponilaulun kohderyhmäksi pitäisi ajatella lapset. Enpä ole varma että hekään siitä pitävät. En sitä silti ollut heiltä kieltämässä. Pisteeni kertovat ihan vain omasta epämieltymyksestäni.
Tietysti. En kritisoinut epämieltymystäsi vaan pohdin, miksi oma lastenlaulujen rankingini oli erilainen. Imelä söpöily oli minulle enemmän yhdentekevää kuin epämieluisaa. Pisteeni olivat yleensä pluspisteitä antoisasta huonoudesta. Parempi mies lunasti pisteensä ärsyttävyydellään.
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

Avatar
antsa798
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4460
Liittynyt: 17 Helmi 2018, 10:58
Paikkakunta: Kouvola

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja antsa798 » 03 Loka 2020, 06:30

Aih-oih
Crying
Loving
Dancing
Fighting
All of this time

Avatar
UFOPOLI
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 12817
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI » 03 Loka 2020, 07:00

ta1ja kirjoitti:
02 Loka 2020, 22:51
Kiitos kaikille huonouden ytimen tajunneille, etenkin huonouden asiantuntijalle, raatimestari Ufopolille <3
Night Timesta välittyy suuri tiedostamaton kökköys, minkä lisäksi se on subjektiivisesti epämiellyttävä :apuva:
GuoZu8 kirjoitti:
02 Loka 2020, 23:39
UFOPOLI kirjoitti:
02 Loka 2020, 21:46

Olen alkanut miettiä, onkohan sekin kenties omassa lajissaan ihan hyvä (mikä se laji sitten liekään). Pitäisi varmaan kysyä joltakulta kiinalaisen musiikkikulttuurin tuntijalta :miettii:
Täältä löytyy yksi. Kysele vaan UFOPOLI mitä vaan yksityisviesteissä.
Kommentoi ihmeessä täällä vaan kaikkien iloksi miten voittokappa asettuu kiinalaisen musiikin yleisempään kontekstiin, varmasti muitakin kuin minua kiinnostaa. Mitä tavallinen kiinalainen siitä mahtaisi ajatella, tai toisaalta kansanmusiikin tuntija?
Rousku kirjoitti:
03 Loka 2020, 00:14
En huomannut ajatella, että ponilaulun kohderyhmäksi pitäisi ajatella lapset.
Kyllähän aikuisetkin poneista pitävät, mutta tämä oli ainakin YouTuben asetusten mukaan suunnattu juurikin lapsille. Samoin kuin tokikin Laula kukko, johon itseni oli hieman hankala suhtautua, koska äitini lauloi sitä minulle kun olin pieni. Enkä yllättyisi vaikka edelleen jonain päivänä spontaanisti laulaisi :heh:
Hanhis kirjoitti:
02 Loka 2020, 23:57
Valloittava juontaja <3
:kaunis:, sanoo huonosti täytetty karhu.
Exploring new adventure
The thrill is in the denture

Nevski
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1688
Liittynyt: 14 Maalis 2009, 15:32

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Nevski » 03 Loka 2020, 08:48

Teräsbekoni kirjoitti:
02 Loka 2020, 23:11
Kaiken kaikkiaan olen ihan s.aatanallisen kyllästynyt näihin mukasyvällisiin ostarien kasvatteihin, jotka kuulostavat kaikki ihan samalta ja piilottavat puuttuvan karismansa joidenkin nopeet.fi:n aurinkolasien alle. Myöskään kappaleen lyriikoista en tajua hölkäsen pöläystä: siis joo, loven haluamisen vielä ymmärrän, vaikka kyseessä onkin maailman kliseisin ilmaus, mutta miksi edes haluaisit paskaa? Mutta joo, hyh hyh sentään! Erästä YouTube-kommenttia lainatakseni: olen tullut virallisesti vanhaksi.
Aamen. Voi niitä aikoja, kun Suomessa menestyi teinienkin keskuudessa hevi- ja rockmusiikki, räppisuhertaminen oli marginaalia...

Lökäpöksyiset, kajareita kantavat, tunkkaisen pöllyiset ostarilaiset ei ole minunkaan juttu. Helppo kelpaa nykyään ihmisille. Onko maku kadonnut kansalta. Vai aikako kultaa muistot?

Nevski
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1688
Liittynyt: 14 Maalis 2009, 15:32

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Nevski » 03 Loka 2020, 08:53

Pete kirjoitti:
02 Loka 2020, 23:44


Olen osallistunut levyraateihin netissä noin 15 vuoden ajan enkä ole koskaan lähettänyt kappaletta, josta en itse pitäisi. Päätin pitää linjani ja etsiä huonoimman pitämäni kappaleen. :heh: Annelin biisissä on mainio melodia, mutta kaikki muu onkin sitten hanurista: tuotanto, sovitus ja erityisesti sanoitus! :puna: Kohokohta sanoituksessa on Annelin venyttämä Ville, joka kuulostaa viileeltä. Mattilan perheen laulajia kohtaan minulla ei sinänsä ole antipatioita. Annelilla ja erityisesti Annella on muutamia hyviä biisejä. :joojoo:

Onnea ankalle voitosta! :peukku:
No mitäs ihmettä, missäs kaikilla sivuilla ja forumeilla voi ja on voinut pelata levyraateja? Muutenkin kun tuntuu että on neljäkin foorumia missä pelataan, saatikka että jo jotkut pelanneet 15 vuoden ajan.

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 28932
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Pete » 03 Loka 2020, 09:47

Nevski kirjoitti:
03 Loka 2020, 08:53
No mitäs ihmettä, missäs kaikilla sivuilla ja forumeilla voi ja on voinut pelata levyraateja? Muutenkin kun tuntuu että on neljäkin foorumia missä pelataan, saatikka että jo jotkut pelanneet 15 vuoden ajan.
Yhteen aikaan (kenties vieläkin) jotkut viisufanit perustivat ihan oman verkkosivuston omaa raatiaan varten ja haalivat osallistujat viisukeskustelupalstoilta. Yksi raati oli esimerkiksi Itämeren maiden välinen. Ensimmäistä kertaa törmäsin nettiraatiin varmaan vuonna 2001 EuroBosnia-viisusivustolla, jossa kilpailtiin Real Player -tiedostoilla. :mrgreen: Silloin vain seurasin sitä sivusta.
- Mihin tyä määttä?
- Kajjaanniin!
- No jo mäni pölijjään!

Avatar
GuoZu8
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 333
Liittynyt: 25 Helmi 2019, 00:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja GuoZu8 » 03 Loka 2020, 10:27

antsa798 kirjoitti:
03 Loka 2020, 06:30
Aih-oih
Onnittelut antsallekin! Kappaleesi oli tulosten perusteella levyraadin paras! :mrgreen:
”我是一只臭臭臭臭嗓,想要唱呀唱却唱也唱不好,
我寻寻觅觅寻寻觅觅一个除臭的良药,这样的要求算不算太高?“

— Blind Channel 是我们的良药。

Avatar
Erakkorapu
Maistelija
Maistelija
Viestit: 36
Liittynyt: 15 Joulu 2013, 11:57

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Erakkorapu » 03 Loka 2020, 11:06

akuankka13 kirjoitti:
02 Loka 2020, 22:59
Raati oli mielestäni tasokas, ja teemaa toteutettiin varsin ansiokkaasti. Katkeransuloiset erityiskiitokset täytyy kuitenkin antaa Jufo81:lle – Ei tuo punainen on yksi epäironisesti vaikuttavimpia musiikkielämyksiä, joihin olen viime aikoina törmännyt. Harmi, että se sattui osumaan juuri tähän raatiin, jossa hyvyydestä palkitseminen ei ollut mahdollista.
Tähän on pakko itsekin yhtyä. Ei tuo punainen olisi aika monessa normiraadissa ollut top-3 kamaa joten kiitokset tästä löydöstä Jufo81:lle :heh: :peukku:

Lou Reedin & Metallican yhteisalbumin Lulu hauskuus on siinä, minkälaiselle kohdeyleisölle tuo aikanaan ilmestyi. Jos omaperäisenä taitelijana tunnettu Lou Reed olisi julkaissut tuotoksen omalla nimellään ja levyttänyt sen vain satunnaisten studiomuusikoiden kanssa, olisi se tuskin herättänyt kauheasti huomiota. Mies esimerkiksi julkaisi 70-luvulla albumillisen kitaran kiertoääntä, joten Lulu olisi varmaan nähty vain yhtenä erikoisena lukuna lisää miehen jo valmiiksi monitahoisessa tuotannossa. Kun mukana kuitenkin oli kenties maailman suurin metallibändi, oli levyn saama huomio huomattavasti suurempaa. Moni Metallican fani onkin varmasti kuunnellut erittäin suuri hämmennys kasvoillaan kun 70-vuotias, hieman krapulaiselta kuulostava Reed mumisee melko kokeellista runouttaan heidän lempibändinsä riffittelyn päälle. The View taisi olla levyn ensimmäinen (ja ainoa) single, ja valintaani vaikutti myös se, että toisen kertosäkeen I am the Table!-huudot ovat jääneet metallipiireissä elämään jonkinlaisena meeminä.

Avatar
Jufo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1945
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Jufo » 03 Loka 2020, 11:46

Arvelin et jotkut saattais digata piisistäni kun ilmoitin sen raatiin mut en kyllä ois arvannu että se olis näin suosittu hipstereiden keskuudessa :shock: Nyt kyllä harmittaa että tuhlasin sen tähän raatiin :parku:
Elämä on keitto, minä olen haarukka

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 25964
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 03 Loka 2020, 12:27

Joo, minultakin olisi tullut täydet melkeinpä missä tahansa kisassa Jufolle tuolla kapalla. Harkitsen jopa sen lähettämistä toisaalla. :heh:
And I ain't losing no more sleep
Falling down and begging please
'Cause I've been down that road before
And I don't need to hurt anymore

Avatar
Jufo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1945
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Jufo » 03 Loka 2020, 12:31

^ Lähetä ihmeessä ja kerro sit miten pärjäs :uujee:
Elämä on keitto, minä olen haarukka

Avatar
wigwam
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2818
Liittynyt: 27 Tammi 2006, 14:42
Paikkakunta: Kouvola

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja wigwam » 03 Loka 2020, 12:35

Multakin olisi tullut normiraadissa korkeat pisteet Jufon kappaleelle, kenties täydet. Harmi, että tässä raadissa sen käytit.

Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2224
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja inomu » 03 Loka 2020, 13:12

wigwam kirjoitti:
02 Loka 2020, 22:37
Kiitokset vielä Tutti Fruttia ja Jorgosta rakastaneille ja inhonneille. :vonkaus: Ja erityiskiitos sille yhdelle, joka oli laittanut YouTubessa peukun ylös videolle. :rofl:
Ihanaa, että selvisi kenen seksikästä hönkäilyä oli tuossa remixissä :kaunis:

Omaa kappalettani en pidä erityisen huonona, mutta ihmisten kommentit ovat olleet yleensä inhoavia kappaleesta, joten lähetin sen sillä perusteella tähän kisaan. Kiitos Calinia rakastaneille ja inhonneille!
Toinen vaihtoehtoni tähän kisaan olisi ollut Arttu Wiskarin Tuntematon potilas.
I could've been a princess, you'd be a king
Could've had a castle, and worn a ring
But no, you let me go

Avatar
Jufo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1945
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Jufo » 03 Loka 2020, 13:22

^ Tuntematonta potilasta muuten tarjottiin jo sotaraatiin mutta se ei läpäissyt sotaisuusseulaa. Wigwam vois olla hyvä ASMR-artisti :kaunis:
Elämä on keitto, minä olen haarukka

Avatar
Teräsbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7055
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Teräsbekoni » 03 Loka 2020, 15:59

inomu kirjoitti:
03 Loka 2020, 13:12
Toinen vaihtoehtoni tähän kisaan olisi ollut Arttu Wiskarin Tuntematon potilas.
Oih, tätä olisi ollut terapeuttista päästä muistamaan kunnon pistepotilla! :nohyi: Kamala populistinen biisi, jonka jokainen säe yrittää laskelmoidusti vedota suomalaisten tunteisiin. Biisin aihe sinänsä ihan hyvä, mutta onnistuneissa lyriikoissa ei tarvitsisi selittää kaikkea yksityiskohtaisesti auki. Tuollaista huonoutta olisin kuullut tässä raadissa enemmänkin.
UMK21 TOP-7: 1. Blind Channel 2. Ilta 3. Teflon Brothers x Pandora 4. Aksel 5. Oskr 6. Danny 7. Laura

Avatar
Palikka
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 80
Liittynyt: 24 Kesä 2020, 11:32
Paikkakunta: PVVMSK 1/21

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Palikka » 03 Loka 2020, 21:09

Kiitos muuten vielä omastani puolesta, tämä taitaa olla toistaiseksi paras sijoitus levyraadeissa. Jotain tämänkaltaista odotinkin. Sain kerrankin pisteitä aika tasaisesti monelta, yleensä olen saanut vain harvoilta korkeita pisteitä.
Epäkaupallisuus on toinen nimeni.

Avatar
Tegu-
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1938
Liittynyt: 08 Helmi 2019, 00:44

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Tegu- » 04 Loka 2020, 23:24

Tulipa taas näpyteltyä biisin lähettämisen aikoihin hieman tunnelmia:

Olin jotenkin ihan avuttomana tämän raadin kanssa, kun en millään meinannut keksiä mitään. Mielessä kävi kaikenlaisia ennestään tuttuja biisejä, mutta ne ehkä menisivät guilty pleasuresta. Tuli taas vaihteeksi fiilis, että voisi melkeinpä yhtä hyvin vetäytyä, mutta haluaisin kuitenkin pisteyttää vaikka sitten ulpparina ihan vaan kiinnostavan formaatin vuoksi.

Viimeisenä iltana sitten päätin lähteä etsimään edes jotain. Kuuntelin muutamaan kertaan jotain ennestään tuttuja biisejä, mutta ei niissä oikein ollut fiilistä lähettää.

Yritin hetken etsiä myös joitain vanhoja YleX:n Disko2000- ja DJ Orion ohjelmien mashuppeja ja muita, jotka olivat välillä vähän.. öö.. kyseenalaista tasoa. Kuuntelin muutamia satunnaisia vanhoista biisilistoista kaivamiani nimiä, mutta eivät ainakaan ne olleet niin kehnoja. Osan varmaan voisi laittaa normaaliin raatiinkin. En tosin kovin kauaa jaksanut yrittää etsiskellä, kun tuli toinen idea mieleen:

Nakkasin YouTuben hakukenttään taikasanan "speedcore".

Sitä lajia en edes kuuntele, kun se vähäkään määrä mitä olen kuullut ei oikein ole innostanut. Ehkä se ei siis menisi samalla tavalla guilty pleasureen kuin aiemmin mieleen tulleet kappaleet.

Eka hakutulos oli vain joku "Never stop speedcore" -joka ei vaikuttanut nimen perusteella niin kiinnostavalta eikä siinä ollut suorilta esittäjääkään, joten hyppäsin yli kuuntelematta. Toinen tulos oli joku parin tunnin miksaus, joka olisi tietty hassu valinta tähän raatiin, mutta nääh, seuraava. Sitten tulikin jo jotain, jossa oli ihan esittäjä ja nimi, joten klikkasin soimaan.

Vähän ehkä kökön (sori) PowerPoint-kalvon tyyppinen aloituskuva ei ainakaan haittaa tässä raadissa. Melodian alkaessa kummallinen ja vähän viimeistelemättömän kömpelön oloinen "tii. tii. tii. tii. tyy. tyy. tii. tyy." -saundi kiinnitti huomion. Ja vähän myöhemmin sitten.. wat. Biisi vain jatkui ja jatkui, ja yhtäkkiä alkavat ja loppuvat pörinät hämmensivät sen verran, että se alkoi jo naurattaa. Lisähauskuutta tarjosi katselukerrat, joita oli hämmentävästi melkein 1,3 miljoonaa.

Ajattelin speedcorea hakiessani vähän erityyppistä musiikkia, mutta tämä näköjään onkin jotain "extratonea". Enpä muista ikinä kuulleeni genrestä tai tällaista pärinää. Olikin hauska törmätä johonkin aiemmin tuntemattomaan erikoisuuteen. Kuuntelin perään pari speedcore-biisiä, mutta tällaisen jälkeen ne eivät enää hirveästi vakuuttaneet tämän raadin kannalta.

Kappale oli niin absurdi, että se muutti jotenkin omaa mielentilaani ehkä hieman kepeämmäksi. Ajattelin, että ei tätä raatia niin vakavasti kannata ottaa. Laittaa vaikka tän, ei ole mieltä lähteä ylitulkitsemaan teemaa ja lukkiutumaan sitä kautta täysin. Enkä oikeastaan hirveästi jaksanut enempää etsiskelläkään kappaletta.

Suunnilleen tässä vaiheessa aloitusviestiä uudelleen lukiessani oivalsin yhtäkkiä jotain: viestissä lausuttiin vain, että vihatuin laulu voittaa, eli eihän tässä edes pyydetty kappaletta, jota itse vihaisi!

Kuppilassa on sen verran monenlaista makua, että kappale varmaan saisi ihan normaalejakin pisteitä eikä jäisi nollille. :heh:

–––––

Heh, ketjua lukiessa jäi fiilis, että jotain pisteitä olisi tosiaan tullut normaalillakin pisteytyksellä. :mrgreen: Sellaisia tapauksia taisikin olla hieman liikaa, kun kappale ei ihan kärkeen yltänyt. Eipä siinä tosin mitään, tämä viides sijoitus tosiaan sivuaa aiempaa parasta sijoitustani, kuten MIH96 huomasi aiemmin. Kiitos siis kaikille, joita biisi kuvotti edes sen verran, että se ylsi pisteille! Kiitos ja myötätuntoa eiku toki myös kappaleesta pitäneille. :hali:

Olisipa hauskaa, jos kappale olisi saanut täydet pisteet (en tarkistanut) ja päässyt puntariykköseksi (ESC93 hoiti jo tämän :peukku: ). Pitääpä vielä lueskella ketju paremmin läpi, kun sitä ei ole tullut tehtyä. Tekisi mieli kommentoida vielä joitain biisejä, mutta just nyt ei jaksa. Tulosiltanakin oli sen verran hässäkää, että julkistusta tuli vilkuiltua lähinnä silloin tällöin. Jossain vaiheessa kappaleeni keikkuessa kärjen tuntumassa kävi mielessä, että taidan vielä sabotoida tulokseni akuankka13:n biisiä äänestämällä. No, marginaali oli lopulta selvä.

Jaa katsoin sittenkin pistetaulukon: Täysiä ei pisteitä ei tullut lainkaan, joten olipa huono kappalevalinta. :aivanmaassa: Erityiskiitos siis lähimmäksi päässeelle eli wigwamille. :tapu:
Enjoy your puberty!

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7783
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 05 Loka 2020, 01:31

Raato aukeaa tänään! Valmistautukaa hämmästymään.
Ärsyttää se, että häpypitoiset paikannimet ovat houkuttelevia jopa minunkaltaisilleni viattomille pikkupojille.

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 25964
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 05 Loka 2020, 10:19

akuankka13 kirjoitti:
05 Loka 2020, 01:31
Raato aukeaa tänään! Valmistautukaa hämmästymään.
Onko se nyt se kuolleiden raato? :miettii:
And I ain't losing no more sleep
Falling down and begging please
'Cause I've been down that road before
And I don't need to hurt anymore

Avatar
Jufo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1945
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Jufo » 05 Loka 2020, 14:39

Raato-sana enteilee vähän pahaa, toivottavasti se oli vain typo :heh: Olisi kyllä haastetta jos vaatimuksena on että artisti on biisin julkaisuhetkellä raato.
Elämä on keitto, minä olen haarukka

Vastaa Viestiin