Radio-ohjelmat

Just nu! - keskustelua tv-ohjelmista ja ajankohtaisista asioista
romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9543
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja romualdo » 23 Tammi 2019, 19:57

vaik en mie mistään mittään tiijä niin ... (Putous Sirpan äänellä) ... paitsi sen että Radio Suomi on nimenä oikea irvikuva... ei ole tullut enää vuosiin seurattua ja jos joku sitä seuraa niin ilmoittautukoon ja perustelkoon sen että miksi tuntee jonkinlaista sympatiaa vielä sitä hirvitystä kohtaan...

Arki-illatkin ovat näköjään rocktoimittajien valtaamia, mm. Jorma H:n sekä Kalevi "v.-72 euroviisut pidettiin Maltalla" Pollari. Musiikista noin 80% ? on popin ja rockin alueelle menevää...
Tai ei jospa koostettais kaikkien aikojen parhaat ohjelmat ao. kanavalta. Ja radion rinnakkaisohjelmista sitten erikseen niin sehän vasta mielenkiintoinen tehtävä olisikin... aiemmin eurooppalaista muutamalla eri kielellä esitettyä musiikkia esitellyt sarja loppui aikoja sitten, Yle 1:llä oli jonkin aikaa samantapainen mutta tylsempi ohjelma. Liekö loppunut. Yle1 päihittää muutenkin asiaohjelmillaan R.S:n.

arkisin tulevat puheohjelmat iltakuuden jälkeen ovat enimmäkseen melko ok. mutta musiikin takia nekin jäävät ja menevät ohi.

// Muutin otsikon selkeäksi.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9543
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: RADIO-OHJELMISTA mie haastaisin,

Viesti Kirjoittaja romualdo » 30 Elo 2019, 12:31

Radio Pookista tulee tänä iltana jälleen tuota hauskan pitoa, koomikko Ari Kettuharjun vetämänä. Oulun seudun murre kaksoiskonsonantteineen on hauskan symppiksen ärsyttävää kuuloista... Tuohan käsittää siis kuuntelijoiden jututtamista, toivelevyjä (joista liian iso osa on tietysti niitä tavanomaisimpia, tutuimpia ja ehkä liikaa Souvareita, niin heidän fani kuin olenkin!) vakiosoittajista mainittakoon ainakin Eelis Kalajoelta sekä Seppo Reisjärveltä, Kirunan ukko, Kotalegenda... ja Arskan vetämiä vitsejä ja imitointeja. Ja lauantai-iltana sitten taas tanssipaikkatunnelmia, artistihaastatteluja (jota on joskus perjantai-iltaisinkin, viimeksi Juha-Matti)
Muistakaa käydä myös äänestämässä omaa suosikkiasi Pookin sunnuntai-iltaisessa Lista-ohjelmasa.

Yle Areesta, Radio Puheen Akti-ohjelmista on varsin kattava arkisto. Siellä on monia mielenkiintoisia, vielä kuuntelemattomia jaksoja, mm. nudismista. Ohjelma on arkisin ma-pe klo. 10.00-12.00 tämän päiväinen ohjelma käsitti velan ottoa. Tulevan viikonlopun ohjelmista nostaisin esille vielä Järviradion Top 7 la klo. 13.00 sekä hengellisen musiikin toivekonsertin su. 11.00-13.00. Ja puhumattakaan tauttomasta äänilevykonsertista. Pookin terveiset ja toivelevyt arkisin klo. 11.00-13.00.
Radio Suomen ohjelmista en löydä enää niin mielenkiintoisia ohjelmia että jaksaisin niistä tässä semenempää rutista. Arkisin on 19.00-21.00 asiaohjelmia. Keskiviikkoisin 18.00-21.00 luonto-ohjelmaa mutta nekin ovat menettäneet arvoni silm..korvissani lähes täysin. Tietysti sen takia kun Sieni-ilta jätettiin järjestämättä KOLMENA peräkkäisenä vuonna! Uskomatonta! (esim. Kalaruoka iltana on tullut tällä kautena jo kahdesti, enkä muista että sieniruoka iltaolisi koskaan edes tullut!) Johtunee lähinnä niistä lintu- ja kala -fanaatikoista, pääpiruna lähinnä juha laaksonen. Yksi esimerkki tästä oli viime luontoilta josa juontaja kyseli että mitä lähiaikoina on odotettavissa? muut panelistin jäsenet vastasivat heti että "sieniä - sieniä tässä odotellaan" kun
taas juha alkoi luetella siinä heti muutamien lintujen nimiä! Niille bongareille ei siis riitä mikään, viikon luontoäänet ovat poikkeuksetta lintuja, (kun tulis - joskus edes joskus viikon kasvi, -sieni- nisäkäs, ...! ihan tasapuolisuuden nimissä. Mitä nämä luonto-ohjelmat eivät ole vaikka niin tuolla etusivulla ajattelemattomasti mainostetaan! Ja kaiken huipuksi jopa (tai tietysti) metsäradiossakin on linnuista ohjelmia, ja monista muistakin ilmiöistä, metsäasiat ovat jääneet taka-alalle. Että mielenkiinnolla ja jännityksellä seuraamme mitä on odotettavissa seuraavina 2 viikkoina... täytyy kirjoittaa palautetta sinne, ensimmäistä kertaa. Että hei, kuuntelijan täytyy muistuttaa että sienetkin ovat yhtenä neljästä pääeliöryhmästä !

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10385
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: RADIO-OHJELMISTA mie haastaisin,

Viesti Kirjoittaja sziget » 30 Elo 2019, 17:04

Kuuntelin heinäkuussa kuunnelmasarjan Paul Temple ja tapaus Conrad, pääosassa komisario Palmu -elokuvista tuttu Joel Rinne. Ennestään tunsin kaksi Paul Temple -sarjaa ja Hyvää iltaa, nimeni on Cox -sarjan, siinäkin nimiosassa Rinne. Nämä 1960-luvun jännityskuunnelmat ovat yhä viehättäviä vaikka joskus vähän hupsuja. Mukana on aina näyttelijöitä, jotka nykyihminenkin voi tuntea (Pentti Siimes, Elina Pohjanpää, Esko Salminen...). Areenasta löytyy otsikon Radiodekkareita alta myös komediaa, esim. Mauri Sariolalle vinoileva Sentillä pieleen, Sisuposki (1965).

Lisätietoa Paul Temple -kuunnelmista: https://www.kirjastot.fi/kysy/yle-on-uu ... m=comments

romualdo kirjoitti:
23 Tammi 2019, 19:57
aiemmin eurooppalaista muutamalla eri kielellä esitettyä musiikkia esitellyt sarja loppui aikoja sitten, Yle 1:llä oli jonkin aikaa samantapainen mutta tylsempi ohjelma.
Tarkoititko Euroopan taivaan alla? Sen nimi on nykyään Euroopan valot, toimittajana yhä Pasi Hiihtola. :surrur:
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9543
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: RADIO-OHJELMISTA mie haastaisin,

Viesti Kirjoittaja romualdo » 02 Heinä 2020, 10:43

kauhean suosittu tämäkin ketju, en ehkä kestä tätä menestyksen ja viestimäärien huumaa....


Tuija Pehkosen juontajamasa ohjelmasa juuri nyt meneillään Toni Edelmanin pojan haastattelu...

tämä ohjelma on näköjään nyt huippusuositun Akti- kontaktiohjelman tilalla, sen ollessa siis kesälomalla. Tulisipa juuri tähän ajankohtaan viikottain tai vaikka kolmesti viikossa haastatteluja kiinnostavista taiteilijoista...


ah, haluaisin seuraaviksi vieraiksi :

"ev-karsinnoista... Peggy ..." n. clo. 00:34 muuten.


Eija Ahvo

Harri Saksala

Jukka Kuoppamäki

Katri Helena

Meiju Suvas

Heikki Kinnunen

Katriina Honkanen

Ilkka Lipsanen (Danny)

Pepe Willberg

Eija Vilpas

Marion

Vieno Kekkonen

Pirkka-P ... Petelius

......

...

...


...

...

...

.... voih, meinasin laittaa Tapani Pertun ... mutta ...

ja haastattelija voisi olla Petri Tuunainen, Toni Latva sekä minä, eli euroviisuihin VARMASTI palattaisiin välillä... ohjelman aikana (noin 1 tunti ja 55 minuuttia...) ainakin 2-3 otteeseen .... :surrur:


Oih mikä ohjelmaidea.... !


"Hei Katri, miksi et ollut innoissasi Maailman Pihamaat -biisistä, etkä halunnut sitä oikein keikoillakaan esittää, tai ainakaan konserteissasi... !!?"
(Siis Hävetkää muuten, vai kuunteletteko ihan tosissanne näin vähän radiota... tai ovatko (lähes) kaikki wanhemmat esc-fanit jo kaikonneet täältä ... !!!!!!???????

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 28531
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 04 Loka 2020, 15:45

Tunnin päästä ensimmäinen Papananaaman K-pop-show YleX:llä. :ihana: En malta odottaa! :uujee: Ilta-ajelua pukkaa. :mrgreen:
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
Tegu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3461
Liittynyt: 08 Helmi 2019, 00:44

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja Tegu » 23 Loka 2020, 20:14

Juuri klo 20 alkoi BBC:n Europe's Biggest Dance Show, jossa pääsee kuulemaan elektronisen tanssimusiikin radio-ohjelmia ympäri Eurooppaa. Tänä vuonna Suomikin on mukana ensimmäistä kertaa, joten lähetyksen kuulee myös YleX:ltä. Suomelta mukana on DJ Orion ja Yotto.

Suomen oma tunti on Suomen aikaa klo 02–03. Koko aikataulu brittien ajassa (huom. käänteinen aikajärjestys): https://www.bbc.co.uk/programmes/m00094 ... odes/guide

Harmillisesti en juuri tänä viikonloppuna itse oikein voi valvoa tuohon asti. :lohduton: Pitää kuunnella tallenne sitten.

E: Mittaa koko lähetyksellä on siis yhteensä 8 tuntia: 20 -> 04 :mrgreen:

EE: Vielä aikataulu Suomen ajassa:

20–21: Iso-Britannia, BBC Radio 1
21–22: Alankomaat, 3FM
22–23: Ruotsi, P3
23–00: Saksa, 1LIVE ja Radio Fritz
00–01: Belgia, Studio Brussel
01–02: Irlanti, RTÉ 2fm
02–03: Suomi! YleX
03–04: Norja, mP3
Viimeksi muokannut Tegu, 23 Loka 2020, 23:40. Yhteensä muokattu 5 kertaa.

Avatar
Teräsbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8347
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja Teräsbekoni » 23 Loka 2020, 20:22

^ Oi, kiitos vinkistä! Olen nyt ehkä taas aktivoitumassa radion kuuntelijana, joten kaikki ehdotukset tällaisista spesiaaleista ohjelmista ovat tervetulleita. :surrur:
ESC 2021 TOP-10: 1. Liettua 2. Suomi 3. Tanska 4. Italia 5. Venäjä 6. Belgia 7. Ukraina 8. Bulgaria 9. San Marino 10. Norja

Avatar
Jufo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3269
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja Jufo » 23 Loka 2020, 21:07

Oih, pitääpä kuunnella. :peukku: Hyvä jos toi on kuunneltavissa myös jälkikäteen (ihan kun tässä ei olisi muutenkin jo mahdoton määrä kuunneltavaa :sekava: )

Avatar
Tegu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3461
Liittynyt: 08 Helmi 2019, 00:44

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja Tegu » 12 Marras 2020, 13:16

Kuuntelin muuten sittenkin vahingossa ton Suomen osuuden Europe's Biggest Dance Show -lähetyksestä suorana, minkä jälkeen unet jäivätkin vähäisiksi. zzz Tallenteen kuuntelin kokonaan.

Lisää spesiaalia pukkaa! Taas tosin tylsästi samalta kanavalta, mutta ei voi mitään. YleX:n Naurumaraton meinaan käynnistyi jälleen tuossa kuudelta aamulla, ja jatkuu siitä suorana 42 tuntia huomisiltaan asti. :surrur: He siis keräävät rahaa Nenäpäivä-keräykseen. Äskettäin vieraana kävi peräti Antero Mertaranta.

Vaikka tämä nyt radioketkuun menikin, niin tässä on myös suoraa kuvaa Helsingin keskustan "Nenäkulmasta": https://yle.fi/aihe/ylex/studio

Avatar
DenEurovise
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 526
Liittynyt: 22 Touko 2019, 19:15
Paikkakunta: Joensuu

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja DenEurovise » 12 Marras 2020, 17:27

^Joo, olen kuunnellut luentoja lukuunottamatta aamusta asti. Taattua Vikiä ja Köpiä. Tykkään. :D Ylen radiokanavien tiimeillä on kyllä joka vuosi hieno panostus Nenäpäivään, ja hyvin saavat rahaa kerättyäkin. Huomenna Areenassa ja Femillä klo 18-23 Yle X3M:n improvisoitu sitcom (Sekin siis on audiovisuaalista sisältöä eikä radio-ohjelma, vaikka radiokanavan tuotanto onkin.) Viime vuonna oli ainakin hassu. Meinasin tänäkin vuonna katsoa. Sitä odoteltaessa. :)
Jag fattar om du inte orkar med mig / Det är helt okej / Inom kort så vet jag att du kommer bli helt matt och irriterad / För jag är komplicerad

Miss Li: Komplicerad

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 28531
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 12 Marras 2020, 19:25

Sattumalta avasin radion, kun haastattelivat Sauli Niinistöä. :sekava: Aika huima hetki.
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
Unihiekkamyrsky
Vielä yhdet
Vielä yhdet
Viestit: 665
Liittynyt: 27 Tammi 2021, 19:26
Paikkakunta: Oulu

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja Unihiekkamyrsky » 31 Maalis 2021, 15:46

TomppaJr kirjoitti:
04 Loka 2020, 15:45
Tunnin päästä ensimmäinen Papananaaman K-pop-show YleX:llä. :ihana: En malta odottaa! :uujee: Ilta-ajelua pukkaa. :mrgreen:
Olen kuunnellut tätä taustalla nyt useampana sunnuntaina, ja ihan kiva on :ihana:
”Of all the things I've lost, I miss my mind the most.”
- Ozzy Osbourne

Avatar
Unihiekkamyrsky
Vielä yhdet
Vielä yhdet
Viestit: 665
Liittynyt: 27 Tammi 2021, 19:26
Paikkakunta: Oulu

Re: RADIO-OHJELMISTA mie haastaisin,

Viesti Kirjoittaja Unihiekkamyrsky » 31 Maalis 2021, 15:51

romualdo kirjoitti:
02 Heinä 2020, 10:43
(Siis Hävetkää muuten, vai kuunteletteko ihan tosissanne näin vähän radiota... tai ovatko (lähes) kaikki wanhemmat esc-fanit jo kaikonneet täältä ... !!!!!!???????
Olen alle 30v, ja kuuntelen radiota päivittäin. Tai ohjelmaa joka lasketaan radio-ohjelmaksi. Itse FM:ää aika vähän, joskin autossa Hitmix tai Ysäri kaupungin sisällä pikkusiirtymissä yleensä päällä.

Nettiradioita tosiaan enimmäkseen, esim nyt soi Italialainen M2O-kanava josta tulee EDM-musaa.

Norjalainen NRK MP3 ja Turkkilainen Metro FM kans ollut tällä viikolla kuuntelussa. Niin ja YleX:ltä sit nauru&huunorijuttuja aamuisin. Ja Uuden Musiikin X jos muistaa.
”Of all the things I've lost, I miss my mind the most.”
- Ozzy Osbourne

Avatar
Jufo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3269
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja Jufo » 31 Maalis 2021, 18:06

^ Itse en siedä mitään ohjelmia missä juontajat viihdyttävät tuulipukukansaa. Sellainen kanava, missä musiikki soi non-stop, on ok. Tosin mm. hiihtäessä on tullut kuunneltua eniten Yle Puheen keskusteluohjelmia ja harvemmin musiikkia.

Mikäs on eksoottisin / oudoin / vähiten mainstream nettiradio jota oot kuunnellut?

Avatar
Sämpy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1523
Liittynyt: 25 Touko 2004, 21:56
Paikkakunta: Sippola

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja Sämpy » 31 Maalis 2021, 19:19

Täältä on tullut kuunneltua vaikka minkä moisia kanavia:
radio.garden
Me on aina ennenkin pärjätty tulevaisuudessa. Ja jos tää nykyinen tulevaisuus on yhtään samanlainen kun edelliset niin kyllä me siinäkin pärjätään.

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 28531
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 31 Maalis 2021, 23:40

Jufo kirjoitti:
31 Maalis 2021, 18:06
Mikäs on eksoottisin / oudoin / vähiten mainstream nettiradio jota oot kuunnellut?
ESC Radio? :mrgreen:
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
ESC93
Siivooja
Siivooja
Viestit: 13848
Liittynyt: 26 Maalis 2010, 15:35
Paikkakunta: Järvenpää / ex-Nastola
Viesti:

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja ESC93 » 01 Huhti 2021, 06:21

Jufo kirjoitti:
31 Maalis 2021, 18:06
Itse en siedä mitään ohjelmia missä juontajat viihdyttävät tuulipukukansaa. Sellainen kanava, missä musiikki soi non-stop, on ok.
Minulla ainakin menee kaikki sekaisin ellen saa joka-arkipäiväistä annostustani Minna Kuukkaa & Aki Linnanahdetta, Esko Eerikäistä ja Anssi Honkasta & Niina Backmania (tai perjantain liikenneohjelmaa). :heh: Toisaalta mitä nyt Retroperjantaita on Orionilta ehtinyt välillä kuuntelemaan, samaan aikaan kun sattuvat tulemaan, niin pakko sanoa että Matti Airaksinen on jopa parempi kuin Oku. :peukku:
Assanvessankassa Ukrainassa

Avatar
Unihiekkamyrsky
Vielä yhdet
Vielä yhdet
Viestit: 665
Liittynyt: 27 Tammi 2021, 19:26
Paikkakunta: Oulu

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja Unihiekkamyrsky » 01 Huhti 2021, 10:27

Sämpy kirjoitti:
31 Maalis 2021, 19:19
Täältä on tullut kuunneltua vaikka minkä moisia kanavia:
radio.garden
Tää on kyllä tosi kova, monta kanavaa löytänyt tätä kautta. Kiintoisaa laittaa vaikka joku Vladivostokin kanava soimaan et mitäs tulee :heh:
”Of all the things I've lost, I miss my mind the most.”
- Ozzy Osbourne

Avatar
Unihiekkamyrsky
Vielä yhdet
Vielä yhdet
Viestit: 665
Liittynyt: 27 Tammi 2021, 19:26
Paikkakunta: Oulu

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja Unihiekkamyrsky » 01 Huhti 2021, 10:32

Jufo kirjoitti:
31 Maalis 2021, 18:06
Mikäs on eksoottisin / oudoin / vähiten mainstream nettiradio jota oot kuunnellut?
Hardstyle ei varmaan ole mainstreamia? Q-Dance radio siis

Eilen kuuntelin Technobase.fm, tuskin sekään mainstreamia on enää, vaikka jumpstyle olikin suosittua 2009 tms

Sama kysymys takaisin sulle jufo, mikä on hipsterein mitä kuuntelet?
”Of all the things I've lost, I miss my mind the most.”
- Ozzy Osbourne

Avatar
Jufo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3269
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja Jufo » 01 Huhti 2021, 12:12

Unihiekkamyrsky kirjoitti:
01 Huhti 2021, 10:32
Sama kysymys takaisin sulle jufo, mikä on hipsterein mitä kuuntelet?
Kuuntelen nettiradioita tosi vähän niin ei ole oikein mitään sellaista :sorivaan: Jos tekee mieli kuunnella radiota niin yleensä Bassoradio tulee laitettua ensimmäisenä päälle. Tai no, joskus täällä juteltiin YLE:n Avaruusromua-ohjelmasta niin ehkä se on vähän hipsterimpää :miettii: Se on enemmänkin tuollaista ambienttia taustalla eikä varsinaisesti kuunneltavaa.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9543
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja romualdo » 05 Huhti 2021, 19:39

Korona ajan iltamat, radio pookissa maanantaisin klo 19-21

Muualta, ruvennut Stiller ja Romania schatzin keskustelut
Muistojen bulevardi ma-la on edelleen kova juttu, esc-lauluja saisi tulla tietysti joka kerralla. Viimeksi taisi tulla Refrain.

Järviradio top 7 la. 13-14 on jännä katsaus uusiin omakustanne levyihin levyraati hengessä. Saatat kuulla minunkin ääneni joskus. Harmi että se tulee ratio suomen vastaavan kans samaan aikaan.

Vammaiskultti sekä se feministien ohjelma ovat myös pysäyttäneet kuunteleen.

Ja poppikoulu toki jos ja kun sen muistaa.

Ja tietysti radio pookin to pe sekä la iltojen toivekonsertit. Levykassilla ohjelma tiistaisin klo 19 eija kantola on ollut siellä myös rakkauden kirja muisteloineen.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9543
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja romualdo » 12 Huhti 2021, 20:22

Miten minusta tuli minä sarjassa on parhaillaan Ruben Stillerin haastatteluja. Kanava on tietysti yle puhe

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2754
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen » 17 Huhti 2021, 21:59

romualdo kirjoitti:
05 Huhti 2021, 19:39
Ja poppikoulu toki jos ja kun sen muistaa.
Poppikoulun pyrin kuuntelemaan aina. Tänään siellä kysyttiin tämän vuoden UMK-voittajakappaleen nimeä, eikä kumpikaan kilpailijoista tiennyt :shock:
Tasajalkaa hyppiminen kielletty (Tove Jansson)

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9543
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja romualdo » 19 Huhti 2021, 21:44

Yle 1 teemana täl viikolla on porno ja erotiikka taiteessa ja tänään klo 21 lähtien ollaankin
kuultu alan viisuja, toim. Amanda Kauranen. "KYPPÄ Rukka"

Tunnekultti yle puheella oli toissa kerralla erityisen koskettavaErotiikan kevät on tuo siis tuo Radio yle 1n teema oikeammin, korjattavaa riittää.
Viimeksi muokannut romualdo, 22 Huhti 2021, 12:15. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Unihiekkamyrsky
Vielä yhdet
Vielä yhdet
Viestit: 665
Liittynyt: 27 Tammi 2021, 19:26
Paikkakunta: Oulu

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja Unihiekkamyrsky » 21 Huhti 2021, 19:48

Teekkareiden wappuradiot on taas äänessä :tuuletus: :rakkaus:

Jos poikkitieteellinen häröily ja (paska) musa kiinnostaa niin kannattaa kuunnella :vonkaus:

https://www.rattoradio.fi/ Oulu 91.6 MHz

https://wappuradio.fi/ Tampere 101.6 MHz

https://www.turunwappuradio.com/ Turku 93.8 MHz

https://radiodiodi.fi/ Helsinki 107.4 MHz
”Of all the things I've lost, I miss my mind the most.”
- Ozzy Osbourne

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6959
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 18 Elo 2021, 18:39

Ylen kesäiset musiikkidraamat jatkavat tutun vahvalla linjalla. Juuri sain kuunneltua loppuun tämän kesän Armi Aavikko - siinä välissä olin elossa. Suosittelen. :kuulokkeet2:

Ilokseni huomasin kanssa, että edelliset teokset Itkisitkö onnesta? Tarina Gösta Sundqvistista ja Kikka - tarina tähdestä ovat kanssa taas Areenassa. :surrur: Pitää tuo Kikka ainakin kuunnella nyt loppuun, kun jäi kesken silloin. :draamaa:

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9543
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja romualdo » 19 Elo 2021, 20:27

aha, mut minne jäivät kuunnelmat Babitsineista ja Carola S:stä !?

Avatar
Unihiekkamyrsky
Vielä yhdet
Vielä yhdet
Viestit: 665
Liittynyt: 27 Tammi 2021, 19:26
Paikkakunta: Oulu

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja Unihiekkamyrsky » 07 Marras 2021, 21:53

Bongasin tässä uuden hyvän nettiradion. SLAM! Nonstop

Olen monesti harmitellut että kun tuo Hollantilainen kanava soittaa hyvää EDM:ää ja myös Hardstyleä joskus, mutta kun mainoksia on niin pirun paljon. Ja juontajat tykkää molottaa sitä Hollantiansa biisien päälle. Nyt sit tuli kuitenkin mieleen taas vaihteeksi vähän kuunnella. Haku slam toi ruutuun pääkanavan lisäksi myös muita vaihtoehtoja. Ja toi nonstop näyttää soittavan musiikkia tosiaan tauotta. Edes niitä vähiä mainoksia mitä tuli saman firman hardstyle-kanavalta en ole vielä kuullut :kuulokkeet2:

https://tunein.com/radio/SLAM-Non-Stop-s253879/
”Of all the things I've lost, I miss my mind the most.”
- Ozzy Osbourne

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9543
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Radio-ohjelmat

Viesti Kirjoittaja romualdo » 09 Marras 2021, 19:52

yle akti, puhe ohjelmien aatelia, ... vaikka Jussi puhuukin liian nopeasti ja liika energialla ja yli intonaatioin... tiistai illan teemaohjelmat RS:ssa ja ...

Vastaa Viestiin