UMK24: yleiskeskustelu

Euroviisut 2024 länsinaapurissa

Keneltä odotat eniten?

1. ensijulkaisunsa tekevän artistin ysäri-dance-tanssittaja,
10
9%
2. upeaäänisen laulajan voimabiisi,
11
10%
3. indie-suosikin uran kenties hienoin kappale,
31
27%
4. kahden nimekkään artistin yllättävä duo kovalla kertsillä,
10
9%
5. räjähtävä rock-anthem maailmalla keikkailevalta bändiltä,
25
22%
6. todella intensiivinen biisi yhdeltä tämän hetken kuunnelluimmista artisteista sekä
14
12%
7. tunnetun artistin nostattava klubi-bängeri.
13
11%
 
Ääniä yhteensä: 114

hercules
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1082
Liittynyt: 12 Touko 2018, 21:06

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja hercules »

Spotifyssä Iltalehden viisupodissa haastatellaan Tapio Hakasta ja Riikka Nymania. Poimin siitä jotain tähän alle UMK:sta vapaasti referoiden.

Laatu koettu erittäin hyväksi ja ollaan positiivisessa kierteessä. Logomo myytiin päivässä loppuun ja tarvetta isommalle areenalle. Sitten kerrotaan nykyisen UMK:n kehitysprosessista ja miksi se on muovautunut: Viisut ei ole pääasia, tämä on suomalainen musiikkishow ja tarjotaan suomalaisille viihdettä ja yhteenkuuluvuutta. Ei tavoitella mailaa puristaen viisuvoittoa. Se ei ole pääasia. Tehdään suomalaisille Suomen suurinta musiikkishowta. Toki biisi ratkaisee, jolloin kaikilla on mahdollisuus päästä UMK:hon. Nämä ovat olleen avain myös viisumenestykseen. 7 artistia koettu hyväksi määräksi, vaikka isoja nimiä jää ulkopuolelle. Karsiutuminen ei ole biisien laadusta kiinni, vaan Ylen resurssit tuntien 7 on sopiva mihin panostaa. Panostettava laatu heikkenee jos artisteja tuodaan lisää. Tämä siis tämän hetken tilanne.

Mielestäni tämä erinomainen keihäänkärki millä UMK ei elä pelkästään viisuista. UMK olisi iso juttu ilman viisujakin. Toki vannoutuneelle viisufanille nämä sanat voivat olla punainen vaate joka kaipaa mellojen kaltaista viisutehdasta.
Viimeksi muokannut hercules, 03 Loka 2023, 13:44. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

AX + X0
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 773
Liittynyt: 01 Tammi 2013, 19:34

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja AX + X0 »

Pete kirjoitti: 03 Loka 2023, 08:40 Biisejä lähetettiin vain 419, mikä on kyllä pieni pettymys. No, toivottavasti siellä on kuitenkin laatua mukana.

https://www.is.fi/viihde/art-2000009895249.html
Kuinka monta biisiä siis odotit? Viime vuonna niitä lähetettiin 363 kappaletta. Mielestäni tuo 419 on ihan hyvä määrä. Toki biisejä voitaisiin lähettää vaikka tuhat, mutta ei Suomen kokoisessa maassa riitä laatua loputtomiin.

Itselläni on kyllä luottoa, että laadukas kattaus on kasassa. Käärijän kaltaista ilmiötä on toki vaikea löytää, mutta eiköhän me viisuissa ainakin finaaliin asti yltävä edustaja kuitenkin saada.
” Tämä kappale on todella erilainen, ainutlaatuinen ja persoonallinen, ja se onnistuu todella erottumaan massasta.”

- Viisu-Alno kuvaillessaan Kyprosen kappaletta 24.3.2023

Avatar
Stargazer
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3750
Liittynyt: 15 Touko 2014, 12:35

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Stargazer »

Possu kirjoitti: 03 Loka 2023, 12:21 YleX on aika paljon tuutannut TUULIa esille. Voisi hyvinkin olla mukana ainakin duetoimassa.
Totta muuten. Albumi ja hittisinglejä tänä vuonna, samoin kiertue ja pääsi korkealle YleX Läpimurto 2023 -äänestyksessä. Voisi olla tuo comebackin tekevä artisti jolta irtoaa clubibängeri.
Why? Because it's Eurovision.
Empire of the freaks, all drinks on me

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9618
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja WildDance »

Onhan tuo Suomen hakijamäärä pieni verrattuna siihen, että esimerkiksi Ruotsin Melodifestivaleniin hakee yli kuusi kertaa enemmän biisejä. :shock: Ruotsi ei kuitenkaan Suomea niin paljoa suurempi maa ole. Jotenkin muistin, että biisejä olisi kuitenkin vähän enemmän kuin muutama satanen näihin kisoihin.
It’s gonna be phenomen-phenomen-phenomenal 🦄

viisuilta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1225
Liittynyt: 08 Tammi 2022, 14:13

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja viisuilta »

Vähän jännitän mikä fiilis on jos väärä voittaa eikä ole mahdollisuutta edes sulkea näkyvyyttä (kotona sulkisin TV: n) eikä tietenkään kehtaisi lähtee ennen voittoesitystä pois :heh: No ehkä vähän aikaista miettiä tällaista :kups:
✨Must tuntuu et must ei tuu fiksumpaa tai kauniimpaa mä en saanu vaikuttaa siihen millaset kortit saan vuodet eikä kilsatkaan tee must kai tän viisaampaa mut viel voin vaikuttaa siihen mitä näil korteil saan ✨

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 35044
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja TomppaJr »

^ Sitä kutsutaan kypsyydeksi, että kestää sen, että oma suosikki ei aina voita.
”Onkohan tuo nyt ihan rakastunut minuun?”
”Mutta sinähän sanoit meneväsi nunnaluostariin.”

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9618
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja WildDance »

Suomi on kyllä osannut valita täysin oikeat biisit jo kolme vuotta putkeen. Ei enää edes muista niitä pettymyksiä vuosien takaa. :heh: 2016 oli pahin koskaan. En ole vieläkään antanut sitä anteeksi. Viimeksi eniten tunteisiin taisi mennä Norjan tämän vuoden karsinnat, kun se Happyn ristimä hovipiika meni ja voitti minun Ulrikken. Välillä karsintakaudet aiheuttavat kyllä sellaisia pettymyksiä, että on tullut mieleen, että jaksaako tähän lähteä taas ensi vuonna mukaan. Ja aina sitä lähtee. :heh:

Käytöstavat on kuitenkin hyvä muistaa ja ei tarvitse mennä esimerkiksi voittajaa netissä haukkumaan, vaikka ei olisi ollutkaan oma suosikki. Ei ole hyväkäytöksistä lähteä myöskään pois kesken tapahtuman. Lisäksi kaikille on hyvä taputtaa. Joskus UMK:ssa jouduttiin ohjaamaan ihmisiä taputtamaan kaikille kappaleille, koska vain omalle suosikille haluttiin hurrata. Se on sääli ja se on surullista.
It’s gonna be phenomen-phenomen-phenomenal 🦄

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 40253
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Rousku »

toivo kirjoitti: 03 Loka 2023, 10:38 Kahden nimekkään artistin yllättävä duettto.

Olisko tässä nyt se Meiju Suvas. Ja sitten duetto parina joku Elias Kaskinen? Thomas G:sonin säveltämä unelma-rakkaus-balladi tyyliin georgia 2013.
Noilla artisteilla se unelma-rakkaus olisi varmaan äidinrakkautta. <3 En oikein keksi, miltä muulta se näyttäisi lavalla.
hercules kirjoitti: 03 Loka 2023, 13:04 Viisut ei ole pääasia, tämä on suomalainen musiikkishow ja tarjotaan suomalaisille viihdettä ja yhteenkuuluvuutta.
Tulee mieleen eka UMK, kun juontajat otsat rypyssä huutavat "tämä ei ole viisukarsinta, tämä on uu äm koo!" :heh: Ja sittenhän kaikki muuttui, oli glitteriä ja blingblingiä ja ääni väreillen huokailtiin "iiih, euroviisut!"
hercules kirjoitti: 03 Loka 2023, 13:04 7 artistia koettu hyväksi määräksi, vaikka isoja nimiä jää ulkopuolelle. Karsiutuminen ei ole biisien laadusta kiinni, vaan Ylen resurssit tuntien 7 on sopiva mihin panostaa.
Aha, okei. Tähän olenkin halunnut jotain selvitystä. Kaikillehan on tehty video ja jollakin tapaa näyttävä lavatoteutus, niin ehkä enempään tosiaan ei ole varaa. Vrt. joku FiK ja RTSH:n oletetut resurssit; silti voi olla parikymmentä esiintyjää, ja liveorkesteri. Lavatoteutukset toki hyvin pelkistettyjä.

Jännitän sitä, onko Reija taas mukana. Onhan hän joskus onnistunut; eikös Marry Me:n esitys ollut hänen käsialaansa myös? Se istui more is more -Kristalle kuin nenä päähän, mutta artisteja ja biisejä on erilaisia, eikä kaikille (tai kaikilta) käy sama.
Viimeksi muokannut Rousku, 03 Loka 2023, 15:04. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
MerirosvoKuningas
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 78
Liittynyt: 10 Tammi 2023, 19:05

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja MerirosvoKuningas »

Aleksi kirjoitti: 03 Loka 2023, 12:33 Ehkä Poets of the Fall? Bändillähän menee muutenkin lujaa, kun pääsivät merkittävään osaan tulevaan suomalaiseen jättipeliin. Minulla on edelleen fyysistä oheiskrääsää alkuperäisestä Alan Wake -pelistä.

https://errori.net/alan-wake-2-peli-on- ... i-pelissa/
En nyt näe tuota kovin yllätyksellisenä tai vahvana paluu listoille merkkinä. V8kalisti on Remedyn taiteellisen johtajan lapsuuden ystävä, ja bändiä on kuultu enemmän tai vähemmän liki kaikissa Remedyn peleissä. Controllissa soittivat salanimellä.

Ei sillä että pidän ideaa huonona, ihan UMK potentiaalia kyllä ja vihjeekseen sopiva. PotF ja Remedy ovat olleet käsikynkkää aika pitkään jo.

Avatar
Jomard
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 547
Liittynyt: 13 Tammi 2020, 09:00

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Jomard »

Tapio Hakasen englanninkielisessä kommentissa tuo viimeisen vihjeen artisti on muuten monikossa, jos sillä nyt mitään merkitystä on, mutta voisi siis kaiketi viitata myös bändiin vai onkohan vaan kirjoitusvirhe tms.

”a hard-hitting club banger by a well-known artists making a comeback”
Täs on kaikki mitä mä tarviin
Enkä mieti mihin junien täytyy mennä
Ku se on tulevaa
Mitä sitä suremaan

viisuilta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1225
Liittynyt: 08 Tammi 2022, 14:13

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja viisuilta »

Nyt kun hyvin todennäköisesti paikan päälle tulee mentyä niin rupesi ahdistamaan se miten pitkä aika UMK: hon on. 4kk ja 1vko :shock: Ainakin koko syksy, joulu, mun synttärit, vuoden vaihtuminen ja koko jääkylmä tammikuu edessä ennen sitä! Ja vaikka tässä onkin tulossa Liigapelejä, joulu, mun synttärit ja uusivuosi jotka on kivoja niin silti tuo aika tuntuu ikuisuudelta :kups:

Jos en suunnittelisi meneväni paikan päälle niin ei kyllä ahdistaisi niin yhtään :heh:
✨Must tuntuu et must ei tuu fiksumpaa tai kauniimpaa mä en saanu vaikuttaa siihen millaset kortit saan vuodet eikä kilsatkaan tee must kai tän viisaampaa mut viel voin vaikuttaa siihen mitä näil korteil saan ✨

Rullaaja
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 4
Liittynyt: 01 Loka 2023, 17:12

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Rullaaja »

Rousku kirjoitti: 03 Loka 2023, 14:54Jännitän sitä, onko Reija taas mukana. Onhan hän joskus onnistunut; eikös Marry Me:n esitys ollut hänen käsialaansa myös? Se istui more is more -Kristalle kuin nenä päähän, mutta artisteja ja biisejä on erilaisia, eikä kaikille (tai kaikilta) käy sama.
Ei tarvitse jänskätä, Matti Myllyaho jo vahvisti instagramin puolella esityksistä vastaavaan tiimin

kuva

Laitetaanpas vielä ihan nimien kera selvennykseksi, eli

- Fredrik "Benke" Rydman
- Elias Koskimies
- Ari Levelä
- Melissa A. Thompson
- Reija Wäre
- Juha-Matti Valtonen

En nyt varma ole kuka on tarkalleen vastuussa mistä, mutta uutena naamana toimii tosiaan vain tuo Melissa

Amone
Siemailija
Siemailija
Viestit: 185
Liittynyt: 30 Maalis 2023, 08:19

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Amone »

Jomard kirjoitti: 03 Loka 2023, 15:19 ”a hard-hitting club banger by a well-known artists making a comeback”
Katsoin, että Bomfunc MC's on edelleen Warnerin listoilla. Voisiko kyse olla heistä?

AX + X0
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 773
Liittynyt: 01 Tammi 2013, 19:34

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja AX + X0 »

Laitetaan omat tämänhetkiset veikkaukset:

1: Olga Heikkala / Timmy Tattari
2: Nelli Matula / Viivi
3: Ursus Factory / Ruusut
4: Lauri Haav & Nuppu Oinas / Hätä-Miikka & Ellinoora
5: Shiraz Lane / Lost Society
6: Tuure Boelius / Reino Nordin
7: Bomfunk MC’s / Ressu Redford


Ursus Factory ja Bomfunk MC’s ovat mielestäni näistä ne todennäköisimmät.

Edit: lisäilin vielä kaikkiin vaihtoehtoja.
Viimeksi muokannut AX + X0, 03 Loka 2023, 16:23. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
” Tämä kappale on todella erilainen, ainutlaatuinen ja persoonallinen, ja se onnistuu todella erottumaan massasta.”

- Viisu-Alno kuvaillessaan Kyprosen kappaletta 24.3.2023

hercules
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1082
Liittynyt: 12 Touko 2018, 21:06

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja hercules »

Pohdin tuota comebackiä ja eikö tämä maininta ollut juurikin englanninkieliselle medialle annettu? Jos heitä puhutellaan suomalaisella ja hyvin tunnetulla artistilla joka tekee comebackin niin silloin voisi kuvitella kyseessä olevan UMK comeback eikä kukaan tauolla hiljaiseloa pitävä artisti jota ei viisuympyröiden ulkopuolella tunneta.

Edit. Ja jos olisi entinen UMK:lainen niin ei tule kyllä mieleen muita kuin Bess ja Erika Vikman viime vuotisista artisteista jotka tähän soveltuisi ja jotka ulkomailla jokseenkin viisuympyröissä tunnetaan.
Viimeksi muokannut hercules, 03 Loka 2023, 16:16. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
MerirosvoKuningas
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 78
Liittynyt: 10 Tammi 2023, 19:05

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja MerirosvoKuningas »

Amone kirjoitti: 03 Loka 2023, 15:35
Jomard kirjoitti: 03 Loka 2023, 15:19 ”a hard-hitting club banger by a well-known artists making a comeback”
Katsoin, että Bomfunc MC's on edelleen Warnerin listoilla. Voisiko kyse olla heistä?
Oijoij. Vaarallinen ehdotus. Näen potentiaalin Daruden kokoiseen floppiin, että The Rasmuksen tyyliseen kädenlämpöiseen nimi edellä nippa nappa finaaliin suoritukseen, sekä kuitenkin nostalgian makuiseen yllätyshittiin.

Avatar
Jomard
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 547
Liittynyt: 13 Tammi 2020, 09:00

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Jomard »

Noilla ulkkarisivustoilla mitä tuossa äkkiä vilkuilin tuota paluuta tekevää artistia pidetään nimenomaan aiemmista UMK:sta tuttuna ja Erika Vikmania tai Bessiä siellä eniten hehkutetaan ja toivotaan palaavaksi :joojoo:
Täs on kaikki mitä mä tarviin
Enkä mieti mihin junien täytyy mennä
Ku se on tulevaa
Mitä sitä suremaan

Avatar
Possu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1444
Liittynyt: 25 Kesä 2006, 13:44
Viesti:

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Possu »

AX + X0 kirjoitti: 03 Loka 2023, 15:56 Laitetaan omat tämänhetkiset veikkaukset:
5: Shiraz Lane
Tämä unohtui omalta listaltani. Voisi hyvinkin olla tämä.

Bomfunk MCs en jaksa uskoa. Tehneet kuitenkin keikkoja viime vuosina. Kwanin mainitsinkin jo, mutta siinä voisi olla enemmän järkeä. The Rasmuksen Paulihan on tuon bändin alulle painija. Jos hänellä olisi ollut nyt The Rasmuksesta erottuaan enemmän aikaa taas brändätä Kwania uudestaan? Tavallaan aikaikkuna olisi sopiva, kun 2000-luvun throwbackmusiikille on nyt tilausta.

Kwan on myös pyrkinyt viisuihin mukaan (2009). Eli täyttäisi tuplacomebackin kriteerit.

E. Faktojen tarkistus.

viisuilta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1225
Liittynyt: 08 Tammi 2022, 14:13

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja viisuilta »

AX + X0 kirjoitti: 03 Loka 2023, 15:56 Laitetaan omat tämänhetkiset veikkaukset:

1: Olga Heikkala / Timmy Tattari
2: Nelli Matula / Viivi
3: Ursus Factory / Ruusut
4: Lauri Haav & Nuppu Oinas / Hätä-Miikka & Ellinoora
5: Shiraz Lane / Lost Society
6: Tuure Boelius / Reino Nordin
7: Bomfunk MC’s / Ressu Redford


Ursus Factory ja Bomfunk MC’s ovat mielestäni näistä ne todennäköisimmät.

Edit: lisäilin vielä kaikkiin vaihtoehtoja.
Ensimmäinen puoli näyttää ihan UMK13 tasolta ja toinen jo paremmalta :heh: Oispa jo tammikuun 10. :draamaa:
✨Must tuntuu et must ei tuu fiksumpaa tai kauniimpaa mä en saanu vaikuttaa siihen millaset kortit saan vuodet eikä kilsatkaan tee must kai tän viisaampaa mut viel voin vaikuttaa siihen mitä näil korteil saan ✨

Avatar
MerirosvoKuningas
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 78
Liittynyt: 10 Tammi 2023, 19:05

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja MerirosvoKuningas »

Possu kirjoitti: 03 Loka 2023, 16:30
AX + X0 kirjoitti: 03 Loka 2023, 15:56 Laitetaan omat tämänhetkiset veikkaukset:
5: Shiraz Lane
Tämä unohtui omalta listaltani. Voisi hyvinkin olla tämä.

Bomfunk MCs en jaksa uskoa. Tehneet kuitenkin keikkoja viime vuosina. Kwanin mainitsinkin jo, mutta siinä voisi olla enemmän järkeä. The Rasmuksen Paulihan on tuon bändin alulle painija. Jos hänellä olisi ollut nyt The Rasmuksesta erottuaan enemmän aikaa taas brändätä Kwania uudestaan? Tavallaan aikaikkuna olisi sopiva, kun 2000-luvun throwbackmusiikille on nyt tilausta.

Kwan on myös pyrkinyt viisuihin mukaan (2009). Eli täyttäisi tuplacomebackin kriteerit.

E. Faktojen tarkistus.
Itse taas juuri pähkäilin, että kun se comeback sana oli vain englanniksi, voisi se merkitä että suomalaisittain se ei välttämättä näyttäydy comebäkkinä mutta kansainvälisesti kyllä. Siihen Bomfunk sinänsä istuisi - paluu kiertue kun jäi lähinnä kotimaan festareiden jutuksi.

Kwanin tosin itse näkisin mielummin, jos nyt nollari comebäkeistä puhutaan.

AX + X0
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 773
Liittynyt: 01 Tammi 2013, 19:34

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja AX + X0 »

Bomfunk MC’s ei ole kuitenkaan julkaissut uutta musaa, vaikka on keikkaillut. Odotan, että sitä on tulossa, jos aikovat vielä ensi kesänäkin keikkailla. Alkaa muuten idea mielestäni kadota tuosta yhtiön uudesta tulemisesta.

Tuo Olga Heikkala on myös täysin villi veikkaus siihen perustuen, että on somensa perusteella pyörinyt musastudiossa ja omaa taustaa KIDSing-laulukilpailussa. Veikkaisin siis, että häneltäkin on jotain musiikkia joskus tulossa. En tosin tiedä, miten ehtisi osallistua Salkkareilta UMK:hon. Onhan tosin Konsta Hietanenkin ollut mukana mm. Tähdet Tähdet-ohjelmassa, joten tuskin mikään sula mahdottomuus olisi Heikkalankaan osallistuminen UMK:hon. Myös tyyliltään hän voisi mielestäni hyvin mennä tohon ”90-luvun tanssipoppis”-kategoriaan.

Varmaan siltikin tuo Timmy Tattari on todennäköisempi ykkösvaihtoehdoksi Heikkalan sijasta, tiedossa kun on että hänellä on Capitolin kanssa levy-diili. Viime vuonna heiltä oli mukana Keira, nyt kenties sitten Tattari?
” Tämä kappale on todella erilainen, ainutlaatuinen ja persoonallinen, ja se onnistuu todella erottumaan massasta.”

- Viisu-Alno kuvaillessaan Kyprosen kappaletta 24.3.2023

Avatar
iiiduli
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5310
Liittynyt: 30 Touko 2010, 22:11
Paikkakunta: Tampere

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja iiiduli »

Kyllä se sitten vain on Nokia Areena ja vielä ihan koko kapasiteetissaan. En olisi vielä kesällä uskonut, mutta nyt koko homma käy kyllä ihan järkeen, etenkin kun UMK varmasti hyötyy tässä kohtaa vielä Käärijän jälkihöyryistä niin paljon. Itseä alkoi jo epäilyttää, kuinkakohan vauhdilla ne liput oikeasti tulevat torstaina menemään, kun Jodelin mukaan ulkomailtakin on halukkaita tulossa katsomaan. :kups:

Ja mitä artistispekulaatioihin tulee, niin Pudas veikkailee näitä nimiä X:ssä: https://twitter.com/MariPudas/status/17 ... 7914328270

"Miten olisi vaikkapa Anna Abreu, 69 Eyes, Maustetytöt, joku Vilmoista, Gasellit."
Elämä ajaa ohi kohta
Joten skippaa se kotisohva

Avatar
Kasper_
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3251
Liittynyt: 29 Maalis 2022, 22:01
Paikkakunta: Kotka

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Kasper_ »

Yleensä jos Pudas veikkailee niin se on myös totta. Eikös vetänyt tämänvuotisenkin UMK:n koko listan oikein?
Bejba, it's kajnda krezja :kaunis:

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9618
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja WildDance »

Kasper_ kirjoitti: 03 Loka 2023, 19:05 Yleensä jos Pudas veikkailee niin se on myös totta. Eikös vetänyt tämänvuotisenkin UMK:n koko listan oikein?
Pudas on kyllä aina kaksi kertaa väärässä, kun on kerran oikeassa. :heh:
It’s gonna be phenomen-phenomen-phenomenal 🦄

Avatar
iiiduli
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5310
Liittynyt: 30 Touko 2010, 22:11
Paikkakunta: Tampere

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja iiiduli »

Kasper_ kirjoitti: 03 Loka 2023, 19:05 Yleensä jos Pudas veikkailee niin se on myös totta. Eikös vetänyt tämänvuotisenkin UMK:n koko listan oikein?
Mietin myös, että Pudaksen veikkailut ovat tainneet pitää aika hyvin paikkansa, joten eiköhän noista nimistä nyt ainakin joku mukana ole.
Elämä ajaa ohi kohta
Joten skippaa se kotisohva

Avatar
Nekku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2692
Liittynyt: 06 Marras 2017, 10:47

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Nekku »

Mun äidillekin tuli heti ekana 69 eyes mieleen. Voisin tähän siis ehkä tällä hetkellä luottaa eniten. :heh:
"Kyllä tämä minun puolestani saa Lissaboniin lähteä." (TomppaJr)

Kaži mi, kaži mi koj

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7342
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 12:53
Paikkakunta: Espoo

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja hra47 »

Pudashan on ollut pahamaineinen nimenomaan perättömien juorujen levittäjänä, mutta ehkä nyt viime aikoina petrannut. Ehkä häntä voinee taas kutsua toimittajaksi.
"Mä nousin tähtiin palata en sieltä voi..."
- Mä elän vieläkin

Amone
Siemailija
Siemailija
Viestit: 185
Liittynyt: 30 Maalis 2023, 08:19

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Amone »

69 eyes kelpaisi kyllä. Näistä vanhemmista bändeistä aina vain mietityttää, että mikä se motivaatio olisi kyseiseen tapahtumaan osallistua. Toisaalta Jyrki69 oli kyllä mukana "Vain elämässäkin, joten ehkä tämäkin osuisi pirtaan.

Saisivatpa taas saatananpalvoja -huutajat vauhtia bändin vampyyritematiikasta.

Avatar
toivo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4729
Liittynyt: 05 Helmi 2009, 23:18
Paikkakunta: jyväskylä

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja toivo »

Kwanilla on kyllä todella hyviä biisejä, mutta ovat livenä todella väsyneitä.

Abreu on kieltäytynyt viisuista. Muistan lukeneeni. Ei ole hänen juttunsa. Mutta se taisi olla about ten years ago. Viisut ovat muuttuneet.

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7342
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 12:53
Paikkakunta: Espoo

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja hra47 »

Maustetytöistä: ehkä jos biisi olisi jotain "Jos mulla ei olis sua, mulla ei olis mitään..." tasolla, mutta pahoin pelkään ettei heitä ymmärtäis muut kuin suomalaiset. Ulkomailla ehkä vaan ihmeteltäis, että miksi Suomi löi läskiksi näin pian Käärijä-ilmiön jälkeen.
"Mä nousin tähtiin palata en sieltä voi..."
- Mä elän vieläkin

Vastaa Viestiin