Käännökset vierailulle!

Sanoituskilpailukausi 2004
Avatar
TOMItu
Keittiömestari
Keittiömestari
Viestit: 3090
Liittynyt: 11 Marras 2003, 17:08

Käännökset vierailulle!

Viesti Kirjoittaja TOMItu » 22 Syys 2004, 13:39

Tein nyt oikein oman aiheen, kun toivon tähän tosiaan runsaasti kommentteja. Käännöskisathan alunperin startattiin ATY-kisalla joka käytiin ylen "punaisella palstalla" Suomelle kävi kuten kävi ja silloinen palsta suljettiin meiltä kaikilta. Siirryimme viisupalstaan kisaamaan kisoja ja nyt olemme täällä kuppilassa.

Kuitenkin nyt kuten on huomattukin, nämä kisat ovat hieman sanotaanko kuivuneet kasaan. Toki kisaajia aina tulee ja menee, eikä kaikilla riitä aikaa. Siispä nyt olisi aika ryhdistää rintaa, pöyhistellä ja olla todellakin ylpeitä meidän KÄÄÄNNÖSKISOISTAMME.

Kaipaamme siis lisää kisaajia, konsteja on monia ja varmaan ei ole olemassa ainutta ja oikeaa ja täysin aukotonta ratkaisua, mutta yksi ehdotus olisi tämä. Teemme kuppilan kääntäjäporukan kanssa muutaman kisan "vaihdon" tuonne Ylen puolelle" Eli kisaamme kisat tuolla ylen puolella (tietenkin myös täällä kuppilassa) mutta pääpaino olisi ylen puolella. Yhden kisan pyrähdys ei varmaan tuota tulosta, täytyy ottaa todella hieman laajempi otos. Ajankohta voisi olla tuossa marraskuun alussa, jolloin vipinää kisabiisien ympärillä muutenkin tulee.

Nyt jo seuraavia kisoja voitaisiin mainostella ja availla tuolla ylen puolella ja sitten marraskuussa mentäisiin "vierailulle" esitellen koko komeutta kaikille viisuista kiinnostuneille.

Laittakaa kommentteja, ehdotuksia ja kaikkea muutakin pientä infoa mitä kannattaisi ottaa huomioon, jos tämä vierailu toteutuu. Toiveena tietenkin olisi, että mahdollisimman moni saataisiin innostumaan kääntämisestä ja yleensäkin käännöksistä!

Viestiketju Lukittu