Ruotsin semifinaalikeskustelut

ESC 2004 -arkisto.
Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26682
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 21 Helmi 2004, 23:04

Colby kirjoitti:Ei varmaan siinä humpassa miellyttänyt mikään, vaan Sarassa. Fame Factory 2003:n voittaja, näin kerrottiin irkissä.
No niin no. Se selittääkin sitten kaiken. Toivottavasti suosio ei sentään koko MF:n voittoon riitä.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 28904
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Pete » 21 Helmi 2004, 23:20

Hyvä, että Sara pääsi jatkoon, mutta olisin sinne kaivannut myös Jocke Bergströmiä...
- Mihin tyä määttä?
- Kajjaanniin!
- No jo mäni pölijjään!

Avatar
Katten-Gustaf
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11843
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 17:29
Paikkakunta: Siellä sun täällä...

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Katten-Gustaf » 22 Helmi 2004, 01:24

Mä en erityisesti pidä Sara Löfgrenin äänestä, enkä juuri Starkare-biisistä, joka on Ruotsissa megahitti, mutta Som stormen oli upea. Samoin Tango tango vakuutti esityksenä, mutta Jari pysyy sen edellä. (Kerrankin vedän Suomeen päin).

Mutta, luoja että mä riemuitsin, kun se Ninan ja Kimin Village People-plagiaatti In the Navy tippui! Järkyttävä. Brandstojen esittämänä mä sen olisin ymmärtänyt, mutta toi oli illan pahin pohjanoteeraus.
...kan inte säga nej,
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...

Avatar
Jvvv
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9695
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 12:43
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Jvvv » 22 Helmi 2004, 01:26

Olipas pettymysten MF!

Yksikään ei kovasti säväyttänyt, mutta mieluisia olivat Nina & Kim ja LaGaylia. Sarek oli ehdottomasti tämän vuoden etnotrion (Toarie-Tii-Älvorna) kärkeä, vaikka olikin joikumista ja halitulijallaa-meininkiä pahimmillaan.

Eka järkytys oli kun Nina & Kim putosivat toiselta kierrokselta, toinen järkytys oli LaGaylian putoaminen kokonaan pois finaalikisailusta. Miten voi ruotsalaiset näin pettää MF-fanin? :shock:

Ja Tango! Tango! oli aivan kamala. (Ja Thomas G:son oli ihan Lucius Malfoyn näköinen velhoviitassaan). Petra oli suorastaan luotaantyöntävä ilmestys ja biisi oli tosiaan Hernando-kopiota pahimmillaan. Yäk, yäk, YÄK! Luotan kuitenkin, että ruotsalaiset eivät ole NIIN tyhmiä että antaisivat tuon kuv(a/o)tuksen voittaa... Ja kun tässä nyt on englannin ääntämisiä haukuttu puolin ja toisin niin ei tämäkään kielellinen tulkinta mitenkään vahvaa ollut.

Sarasta en esiintyjänä tykännyt yhtään, mutta kipale oli varsin ok.

Yllättävän ruotsinkielipitoista tarjonta oli ja aikanaan MF-levyltä tullaan näistä vaihtoehdoista totaalisesti eniten popittamaan Nina & Kimiä.
"Olen kivi joka kukkii lailla hauraan joutsenen."

Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21773
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Roope » 22 Helmi 2004, 02:42

Turun Ogae-raati oli täysin samaa mieltä ruotsalaisten kanssa läpimenijöistä, tosin se olisi suonut LaGaylialle jatkoäänestyksen sen toisen huivipään sijaan :shock:. Ruotsihan näyttää muuten olevan 30 vuotta Suomea jäljessä, Petra Nielsenin esitys muistuttaa erehdyttävästi Ritva Oksasen tangoilua vuoden 74 Suomen karsinnassa :lol: .
Viimeksi muokannut Roope, 22 Helmi 2004, 13:47. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Robby
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3074
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 11:30
Paikkakunta: Helsinki

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Robby » 22 Helmi 2004, 12:45

Mulle neljä parasta oli kyllä ihan oma lukunsa.

Ykkösenä Sarek! Olispa ollut jännää, jos Ruotsi olisi valinnut (no...onhan se teoriassa vieläkin mahdollista) "Älvorna", Suomi "Toarien" ja oltaisiin sitten voitu jännittää kenen etno puree parhaiten, Ruotsin, Suomen vai Viron.

Musta Sarekin esitys oli upea, samoin vaatteet. Biisi tosin avautuu kunnolla vasta useamman kuuntelukerran jälkeen, joten sinänsä ei mikään hyvä valinta viisuihin. Mutta minä tykkään! Nyt odottamaan seuraavaa Sarek CD:tä.

Petra Nielsenin "Tango tango":ssa olis tosiaankin ytyä. HUH! Mahtava esitys ja biisi iskee tajuntaan täysillä. Voisi pärjätä viisuissa vaikka kuinka hyvin.

Musta oli suuri vääryys, ettei Nina&Kim päässyt jatkoon. Hauska esitys ja kiva ralli. Ei nyt ehkä jää viisuhistoriaan minään mestaritekeleenä, mutta hauska kuin mikä. Harmittaa heidän puolestaan.

Sara Löfgrenin biisi on hyvä, mutta en vaan sitten YHTÄÄN tykkää koko eukosta. En tyylistä sen enempää kuin jääkylmästä äänestäkään. Harmi, ettei hyvää biisiä esitä joku muu.

Mutta onpa todellakin mukavaa, että ruotsinkielisiä viisuja on niinkin paljon mukana. Vanhaa MF-tunnelmaa taas! :)

Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18596
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Toni » 22 Helmi 2004, 13:01

Must noi oli ihan karseita kaikki. :shock: Toi kitschin määrä meni ihan yli :? Etenkin Ninan ja Kimin tapauksessa, Tango tangosta puhumattakaan. Olis kiva kuulla pitkästä aikaa hyviä biisejä ilman, et keskinkertaiseen renkutukseen olis liitetty jokin kökkö lavashow, jossa vaatteet lentää ja tanssijat taivuttelee toisiaan irvokkaisiin asentoihin kamalissa 80-luvun asusteissa. :cry: Toivottavasti taso paranee Ruotsissakin. It's the 80's coming back - and that makes me wanna cry! :evil:
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja gentedimare » 22 Helmi 2004, 13:44

VOI VOI VOI VOI VOI!! Mul on nyt kauheet painajaiset tosta Tango tangosta! Onhan se hyvä, mutta kun EI SE SAA VOITTAA!!!! APUA! :shock:
Ja niinkuin jo eilen sanoin Se on Hernandon salaisuus, Ole [/i]
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
male
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5449
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 12:13
Paikkakunta: Helsinki

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja male » 22 Helmi 2004, 16:50

Kahden laulun jälkeen sanoin että kumpi vaan voi voittaa Suomen. Tango tango! oli kamala :!: HYYYYI! Sarek oli mielestäni pahaan aikaan koska joka maan karsinnoissa on joku laulu joka voidaan leimata Sanomin kopioksi. Se toinen finalisti ei ollut mikään huono mielestäni, mutta Still believe oli sitä parempi tai Love turns water into wine.
"Well, if you must know, I have written fourteen books and as I am the only one who has read them I can tell you that they have all been very well received."

Mikkelsson
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4724
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 15:15
Paikkakunta: Helsinki

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Mikkelsson » 22 Helmi 2004, 18:27

Minulle kyllä kolisee tuo Nina & Kim.. Jos joku kertosäe junttaa kerrasta päähän niin se on tuo.

Mutta mitäs tässä kitisemään, meni miten meni ja olihan tämä yksinhuoltaja puffattu voittajaksi jo komiasti ennen koko kisoja. Eikä sillä, että se nyt ihan huono olisi ollut. -Tangokin toimii lahden takana paremmin.
Men jag vara stark, jag kan få allt.
Jag kan sprida färg, jag kan regera.
Men det blir nog en till kaffe och en cigarett.

Avatar
barbarossa
Tiskijukka
Tiskijukka
Viestit: 7998
Liittynyt: 18 Marras 2003, 11:30
Paikkakunta: Helsinki

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja barbarossa » 23 Helmi 2004, 10:37

Ensinnäkin vastauksesi sille, joka kysyi, että iltapäivälehdistäkö ruotsalaiset lukevat, keitä pitää äänestää, niin ei. Silloin olisivat äänestäneet Ninaa&Kimiä, jotka tulivat joka tuutista ennen lauantaita ja vielä lauantaina!

Mun suosikkejani oli Sarek ja Sara Löfgren. Jälkimmäisellä oli harmittavan huono biisi, mutta äänensä ja muu tuotantonsa (!) niin huumaavaa, että sai multa artistipisteet. :oops: Ja teki kyllä parhaansa palstaakseen tylsän biisin! Mainittakoon vielä, että Löfgren on jo jonkin aikaa keikkunut albumilistan ykkösenä ja sinkkulistankin ykkösenä oli ainakin äskettäin vielä, joten on sellaisessa nosteessa että oksat pois. Siinä ei heikohko biisikään estä. :wink: Biisit kuultiin radiosta lauantaina päivällä ja samassa yhteydessä haastateltiin artisteja. Sara oli kyllä niin flunssassa, että luulin, ettei laulusta tule illalla mitään, mutta toisin kävi! Kulkihan se ääni.
Sarekin kledjut eivät kyllä meikäläiseen vedonneet, mutta ihan piristävä biisi.
Kolmanneksi paras oli LaGaylia, jonka olisin kyllä suonut pääsevän keräilyerään. Karl Martindahlin biisissä oli pari hyvää ideaa, mutta sanomaa/sanoja ei sitten juuri ollutkaan..
Petra Nielsenin Tango!Tango!:sta olin niin shokissa, että latoin sen listani viimeiseksi... Se nainen täytyy kampittaa Globenissa, vaikka kuinka eri päivänä Jartsan kanssa esiintyisikin... Biisi oli tarttuva, myönnän, mutta kritisoidaan nyt sitten vaikka sitä, että Petra on niin selvästi kabaree- (okei, musikaali-) esiintyjä, vetää show'n eikä eläydy. Eikä ole laulaja sinänsä. Mutta myönnän suoraan, että tämä on kateellista panettelua. :roll: Jarin biisi on kyllä parempi, ei siinä mitään, mutta tartteeko sitä astua meidän reviirille?!
"Laka laulaja kielsi tulemasta alas parvekkeelta ennen kuin rakkaus kestää... " -Pokušaj

Avatar
Marjukka
Juomanlaskija
Juomanlaskija
Viestit: 11691
Liittynyt: 25 Marras 2003, 23:25
Paikkakunta: Helsinki

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Marjukka » 24 Helmi 2004, 14:05

Laitan tämän Ruotsi-aiheen sekaan, että huhu Agnetha Fältskogin esiintymisestä MF:n väliaikaesiintyjänä vahvistetaan tämän päivän Aftonbladetissa: http://www.aftonbladet.se/vss/noje/stor ... 90,00.html

Jokohan uskoisi! Eli keräilyerässä aikoo laulaa hän. Samassa muutenkin juttua Agnethan comebackista.

Kuva
Haluaisin mieluummin olla täällä euroviisuissa kuin kotona! -Kwak

Avatar
Katten-Gustaf
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11843
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 17:29
Paikkakunta: Siellä sun täällä...

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Katten-Gustaf » 24 Helmi 2004, 14:15

Katos vaan, miten onnistuinkin ton missaamaan, vaikka pari tuntia sitten lueskelin Aftonbladetin version netistä aika tarkkaan... Ei paha juttu ollenkaan Agnethan paluu. Nuo soololevyt 80-luvulta ovat ihan mukavaa musaa, vaikkakin täytyy sanoa, että enemmän pidän Agnethan "vanhasta" tuotannosta ennen ABBA-aikoja.
...kan inte säga nej,
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...

Avatar
TerMari.
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2201
Liittynyt: 08 Helmi 2004, 09:58
Paikkakunta: Jiipää

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja TerMari. » 24 Helmi 2004, 18:30

Mäpäs olinnii täysin tyytyväinen Ruottin jatkoonpääsijöihin.
Ja olisi enemmän kuin HERVOTTOMAN mielenkiintoista jos TANGO, TANGO
valittaisiin edustamaan..
Siitä sitä syttyisikin kunnon maaotteluhenkeä. !
:termari:

Avatar
Colby
Barista
Barista
Viestit: 4104
Liittynyt: 18 Marras 2003, 00:56
Paikkakunta: Helsinki

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Colby » 24 Helmi 2004, 18:32

Sarekin "Älvorna" kuulostaa kuuntelu kuuntelulta aina vain paremmalta. Oli niin väärin, ettei se päässyt suoraan finaaliin, vaan joku bore Sara Löfgren :cry:
"Ihan **tun ruma ihminen!
Kaikin puolin.
Varsinkin ulkonäöltä!"

-Saana Uimonen

Avatar
Katten-Gustaf
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11843
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 17:29
Paikkakunta: Siellä sun täällä...

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Katten-Gustaf » 26 Helmi 2004, 10:41

Tein muuten huvikseni tässä yhtenä iltana pientä tilastollista laskentaa (äh, työasioita siis vapaa-ajallakin?) siitä, millä starttinumerolla MF:ssä on voitettu viimeisen viiden vuoden aikana paikka loppukilpailuun. Aikaisempia vuosia en huomioinut siksi, että ainoa vuosi, jonka olen kuullut/nähnyt on vuosi -94.

1999: Charlotte Nilsson (oops, nykyään Perrelli) Tusen och en natt, esiintyi nymerolla 1 MF:ssä
2000: Roger Pontaré: När vindarna viskar mitt namn, 6
2001: Friends: Lyssna till ditt hjärta, 8

Ja tässä tämä muuttuu mielenkiintoiseksi. :)

2002: Afro-Dite esiintyi toisessa semifinaalissa ja aloitti Globenissa numerolla yksi.

2003: Fame esiintyi toisessa semifinaalissa ja aloitti Globenissa numerolla yksi.

Eihän tästä isoja linjavetoja voi tehdä, eikä suuria johtopäätöksiä, mutta villi arvaukseni on, että se MF:n voittaja löytyy tulevan lauantain semifinaalista ja aloittanee Globenissa numerolla 1. :)
...kan inte säga nej,
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13211
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja AntSa » 26 Helmi 2004, 15:38

Mäkin sain nyt viimein cd:llisen noita Ruotsin ekan semin tyrkkyjä (+Serbian laulut ja Kyproksen laulut.. :lol: ) ja useamman kuuntelukerran yksiössäni ovat saaneet NINA & KIM (miten ihmeessä tippui...?!??!) ja PETRA NIELSEN. Jälkimmäisen kohdalla odotukset olivat korkealla, ja alkupettymyksestä toivuttuani huomasinkin ihan pitäväni tästäkin dramaattisesta tangopoljentoisesta iskusävelmästä.. Ei kuitenkaan meidän edustussävelmämme veroinen, enkä usko voittavan koko karsintaa..?! :lol:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21773
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Karlstad 21.2 äänestyksen tulos

Viesti Kirjoittaja Roope » 27 Helmi 2004, 19:04

En gång för alla - Nina & Kim
23% [ 6 ]
Still believe - Jocke Bergström
11% [ 3 ]
Älvorna - Sarek
19% [ 5 ]
Love turns water into wine - Karl Martindahl
0% [ 0 ]
It's in the stars - LaGaylia Frazier
11% [ 3 ]
Som stormen - Sara Löfgren
11% [ 3 ]
Tro på mig - Niklas Andersson
0% [ 0 ]
Tango! Tango! - Petra Nielsen
23% [ 6 ]

Total Votes : 26

Avatar
Sagapo
Tarjoilija
Tarjoilija
Viestit: 4710
Liittynyt: 11 Marras 2003, 18:31
Viesti:

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Sagapo » 28 Helmi 2004, 11:48

Kuva
Fame vuosimallia 2004!

Kuva
Baccara vuosimallia 2004!

(Kuvat Aftonbladetilta.)
Jouez, jouez, musiciens / Enchantez-moi, magiciens
Tourne, tourne dans ma tête à moi / Fais briller les yeux des enfants-rois

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25752
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 28 Helmi 2004, 12:38

Katten-Gustav on pannut merkille saman asian kuin mistä mie aioin kirjottaa.. Kuullaanko tänään Ruotsin edustusbiisi.
Enteet velvoittaa...

Avatar
TOMItu
Keittiömestari
Keittiömestari
Viestit: 3090
Liittynyt: 11 Marras 2003, 17:08

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja TOMItu » 28 Helmi 2004, 15:47

Fredrik Klempe Finally: onpas oudohko biisi, tosi hidasti käynnistyy. Tästä tulee jokin Turkki/israel mieleen alusta! Kovin tasanen tuotos. Kiva lopetus

Baccara Soy tu Venus por esta noche: Ihanaa viuluja :) heh...kiva englanti! Heh..tää olikin sit melkein kokonaan englanniksi, ylläri!

Fame Vindarna vänder oss: Olipas massa ruotsipoppia tämä Famen tykytys. No esitys on huipussaan, mut täytyy sanoa, et parempi biisi näil viime vuonna oli. Mutta kyl tää melkein kaikki suomen kappaleet voittaa...ellei kaikkia

Jennifer Eskola You Are The Sunshine Of My Life: Olipas neidolla ääni. Mikä Stiina Jean kakkonen tää o? Mut aikas tasapaksu eikä niin viisumainen tuotos. Rumpu jää takaraivoon.

Pay TV Trendy Discoteque: jahas...nintendo kakkonen biitti :) Jahas...no ei kyl muhun kolahtanut tää biisi. Agua Playa ehkä lähinnä tulee tästä mieleen, mut se oli noin 3 kertaa parempi biisi ko tää. Loppus jo...

Anne-Lie Rydé Säg att du har ångrat dig: no täs oli kyl kaikki mahdollinen sit sekotettu tähän biisiin. 80 luku bra vibrationen. Jotenkin vähän sekava. Take me to your heaven sekotettuna kaikkee mahdollista ja kauhee kaiku mummolla. No oli tää ihan pirtee, mut tää o jo kyl kuultu 20 vuotta sitten!

La Roxx (Are U) Ready Or NotHip hip...jee huomattavasti selkeämpi tuotos!Mut tämmönen pikku söpö tuotos. eip mitää erikoista sanottavaa.

E-type Paradise: Voi kun tää äijän ääni olis viel normaali. Mut ihan kiva jytky jytky biisi, jopa kuunneltava :) En mä sit tiiä...mä en kyl syty oikee näil joissa lauletaan takaseinästä. Mut kyllä tää on silti ihan upee biisi, ja jopa viisuksi luokittelen.

Tosi vaikea arvata mitkä menis jatkoon, mut Fame, Baccara tai E-type, näistä se kaksikko tulee!

Avatar
JUHKIS
Kapakkalaulaja
Kapakkalaulaja
Viestit: 2764
Liittynyt: 11 Marras 2003, 18:06
Paikkakunta: Hki

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja JUHKIS » 28 Helmi 2004, 15:58

Nyt on kuultu sitten Ruotsin kakkos satsikin.
Hmmm... Omaperäisyys ei oo kyllä kovin kunniassa Melodi festareilla.

Tähänastinen taso on kuiteskin mielestäni parempi kuin viime vuonna.

Eniten minua riemastutti kasari syntikka discoilu "Trendy Discoteque". :P

Vallan aurinkoinen, mutta tutulta kuulostava oli Jenniferin "You Are The Sunshine Of My Life". Neidon äänessä on saamaa kuin ihanalla Vanessa Paradiksella.

Fredrik Kempen balladista Abbailuksi muuttuva "Finally" oli ihan mukavaa kuultavaa.

Baccaran "Soy tu Venus" ei vedä vertoja rouvien vanhoille hiteille. Tykkäilen, mutten ole hurmiossa.

Fame oli melkeen yhtä kamala kuin vuosi sitten. :x

Saas taas nähdä kuin hölmösti naapurit osaa valita jatkoon menijät. :roll:

Robby
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3074
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 11:30
Paikkakunta: Helsinki

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Robby » 28 Helmi 2004, 16:07

Musta "Finally" on niin Abbaa kuin olla saattaa. Mutta eri tavalla kuin "Give me your love" "Take me to your heaven" ja muut. Hieno biisi. Mutta Fame on yllättäen mun illan suosikki. Ja "Säg att du har ångrat dig" on "My heart goes boom" ruotsiksi. Kiva biisi!

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 28904
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Pete » 28 Helmi 2004, 16:09

Olipa keskivarto taso tässä semissä :? Näistä lähettäisin varmaan Famen ja E-typen jatkoon.
Ei tainnu tässä semissä tulla vielä Istanbuliin lähetettävää...
- Mihin tyä määttä?
- Kajjaanniin!
- No jo mäni pölijjään!

Avatar
Katten-Gustaf
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11843
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 17:29
Paikkakunta: Siellä sun täällä...

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Katten-Gustaf » 28 Helmi 2004, 16:20

Kattenin tuomio:

Luoja, miten huono taso verrattuna viime vuotiseen Göteborgin semiin. Haluu takas sen päivän elämästään!!!!!!!!!!!! :cry:

Jos viime lauantain satsissa oli kolme hyvää ja viisi keskinkertaista, niin tästä ei löydy kuin kolme hyvää, kaksi keskinkertaista ja loput sucks!!!

Ne hyvät: Fredrik Kempe, Fame (watch out Globen!) ja E-Type. Viimeksi mainittu EI YLEENSÄ ole mun musaa, (ei tulis mieleenkään kuunnella sellaista), mutta tää on catchy. Mielenkiintoista nähdä, mitä ne tekee siellä lavalla, kun muusta ei Ruotsin päivälehdet olekaan puhuneet viime päivinä...

Keskiverrot: Anne-Lie Rydé, La Roxx. Ihan kivoja humppia, mut ei saanut tassua vippaamaan.

Ja se sucks-osasto: Baccara, (siis, hyi yäk! Kyllä vanhat hitit oli hyviä tohon verrattuna), Jennifer Escola (vai onks se k:lla?) oli järkyttävää Supremes-kamaa ja Pay TV, en jaksanut edes kuunnella loppuun...
Viimeksi muokannut Katten-Gustaf, 28 Helmi 2004, 16:37. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
...kan inte säga nej,
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...

Avatar
ESC_Hullu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5770
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 17:18
Paikkakunta: Helsinki

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja ESC_Hullu » 28 Helmi 2004, 16:22

Mä en löytäny noita uusia biisejä ollenkaan .(En osaa kunnolla ruotsia)

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26682
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 28 Helmi 2004, 16:24

Ruotsin toinen semi on tasaisen keskinkertainen ilman yhtäkään huippubiisiä, etenkin E-Typelta sellaista odotin mutta pettyäpä sain. Taso on kuitenkin keskimäärin kovempi kuin ensimmäisessä semifinaalissa (jossa oli yksi erittäin hyvä kappale ja seitsemän keskitasoa huonompaa). Jotenkin Ruotsin taso on kuitenkin tänä vuonna huolestuttavan kehno, tuhansissa ehdokkaissa on taatusti ollut huomattavasti parempia biisejä kuin mitä nämä kliseiset semifinalistit ovat. Jopa Suomen semifinaalien keskimääräinen taso oli mielestäni parempi (vaikkei erityisen hyvä ollut sekään), vaikka tällaista loukkausta ei kai viisumielessä "suuresta ja mahtavasta" naapurista saisi sanoa. :roll:

Järjestykseen näitä oli aika vaikea laittaa, viisi "parasta" olivat sen verran samantasoisia mutta Pay TV:n teknoviritelmä kuulosti kuitenkin parhaalta ja Baccaran viisukin miellytti. Jos tästä kärkiviisikostani valitaan finaaliin menijät, nousee finaalin taso, ja iltaan voi olla siltä osin tyytyväinen. Pahoin pelkään, että Fame sinne jatkoon kuitenkin tunkee tusinaviisullaan.

Tässäpä rankinglistani:
1. Pay TV - Trendy Discoteque
2. Baccara - Soy tu Venus por esta noche
3. E-Type - Paradise
4. Fredrik Kempe - Finally
5. La Roxx - (Are U) Ready or not
- suuuri hyppäys tasossa -
6. Anne-Lie Rydé - Säg att du har ångrat dig
7. Fame - Vindarna vänder oss
8. Jennifer Eskola - You are the sunshine of my life
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21773
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Roope » 28 Helmi 2004, 16:25

Fredrik Kempen Finally oli mun mielestä paras, joskaan ei ihan yllä samannimisen CeCe Penistonin tuotoksen tasolle :wink: . Pay TV:n
Trendy Discotequen päästäisin myös jatkoon, mutta taso on huonompi kuin viime viikolla, puhumattakaan nyt viime vuoden Scandinaviumin semistä.

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26682
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 28 Helmi 2004, 16:26

ESC_Hullu kirjoitti:Mä en löytäny noita uusia biisejä ollenkaan .(En osaa kunnolla ruotsia)
Suora linkki: http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=11483&dep=12897
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Ruotsin semifinaalikeskustelut

Viesti Kirjoittaja gentedimare » 28 Helmi 2004, 16:27

Fame oli ehdottomasti paras! Finaaliin mennään niin et jyrisee, muut oli vähän keskinkertoja!

E-type menetteli vaiks toi sama on kuultu kyseiseltä herralta paremminkin!
Jennifer Escola lämmitteli jotain vanhaa Supremes-hittiä uudelleen!
Baccara ei iskenyt ollenkaan
Pay-Tv ihan hirvee!!!!
Frederik Kempe ihan kiva mut sen jytkeen ois saany jättää pois
La Roxx BOOOORING
Anne-Lie no jaa, ei pahemmin sykäyttänyt!
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Viestiketju Lukittu