Belgrad 2008: Finaali 24.5.

ESC 2008 -arkisto.
Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28209
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Tajuttoman pitkä viesti

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 27 Kesä 2008, 09:54

gentedimare kirjoitti:Minä en luule mitään. MINÄ TIEDÄN!!! :joojoo:
Niinpä tietennii "TIEDÄT" :heh:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 12675
Liittynyt: 18 Tammi 2008, 00:14

Re: Tajuttoman pitkä viesti

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 27 Kesä 2008, 10:12

lharju kirjoitti: Suomi ja Kroatia peräkkäisillä esiintymisnumerolla tarkoitti illan kahta vilpittömintä ja vähiten laskelmoitua esitystä peräkkäin.
lharju, kiitos älyttömän kivoista ja osuvista analyyseista - huomasin vasta nyt!!!!. Ei ole aikaa niitä enemmän eritellä (tällä kertaa :mrgreen: ), mutta vaikka jostain olen hyvinkin eri mieltä (Norja, Ruotsi), niin pääasiallisesti erittäin samaa mieltä (Azerit, lopultakin). Etenkin tuosta ylläolevasta lainauksesta - ja sitten kun siihen lisää vielä sen :mrgreen: :heh: Israelin, niin voi todeta että siinä oli kolme peräkkäistä jossa oli oikeita, aitoja arvoja. Israel siis ehdottomasti - kyllä se kosketti ja pitää lukea niihin. Itselle tuollaiset kolme on se syy miksi viisut on ihan kannatettava asia. Niitä on joukossa joka vuosi.

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 01:32
Paikkakunta: Pori

Re: Tajuttoman pitkä viesti

Viesti Kirjoittaja gentedimare » 27 Kesä 2008, 10:32

tonywerner kirjoitti:
gentedimare kirjoitti:Minä en luule mitään. MINÄ TIEDÄN!!! :joojoo:
Niinpä tietennii "TIEDÄT" :heh:
:joojoo: :joojoo: :joojoo:
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24071
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 23:57

Re: Tajuttoman pitkä viesti

Viesti Kirjoittaja Rousku » 02 Heinä 2008, 23:39

lharju kirjoitti:”kilpailun” jännitysaspektikin on kuollut jo aika päiviä sitten, koska sijoitukset on jaettu jo suurten muuttovirtojen myötä ennen kuin koko instituutio on syntynyt
Höh, onhan siellä edelleen parikymmentä maata, joilla on hyvät mahkut naapureidensa ja/tai siirtolaistensa ansiosta voittoon! Tai muuten vain hyvään sijoitukseen. Ja joskus joku tuon joukon ulkopuolelta yllättää ja sijoittuu hyvin (kuten Israel tänä vuonna), ja joskus joku tuosta joukosta yllättää ja lähettää hyvän biisin (kuten Ukraina tänä vuonna).

lharju kirjoitti:21. AZERBAIDZAN: Elnur & Samir – Day after day
Huoh. Taas lisää näitä viisufanit pissaa hunajaa -biisejä. Anteeksi nyt vain, tämä ei ole ollenkaan niin omaperäinen kuin te haluatte olettaa. Elnurin alkukiekaisut ovat tietysti taiteelliset, mutta heti kun rumpukomppi lähtee soimaan, niin alkaa ihan mainstream-biisi, joka voisi tulla ihan mistä vain. Vaikka te luulette, että tässä on jotain elämää suurempaa, kun lavalla on piruja ja enkeleitä, niin itse sanoitus on naiivi ja yksinkertainen. Ihan kuin joku ala-asteen oppilas olisi saanut uskonnon tunnin kotiläksykseen kirjoittaa runon enkeleistä ja paholaisesta. Kaiken lisäksi lavaesitys oli niin euroviisujen sääntöjen takia niin pelkistetty, että idea ei edes toiminut. Esikatseluvideossa homma toimi huomattavasti paremmin.
Yks hailee onko tämä omaperäinen vai mainstreamia, riittää että on hyvä! Pitäisikö omaperäisyyden olla jokin itseisarvo? Tuolla Azerbaidzhanin suunnalla se muuten perinteisesti ei ole sitä... Sanoitus on typerä eikä tosiaan pätkääkään syvällinen, mutta niinhän on 95 prosentissa lauluista joka tapauksessa. Nämä sitä paitsi ääntää enkkua niin surkeasti ettei sanat pääse haittaamaan. Ja eihän sitä lavaesitystä tarvitse katsella, minä ainakin tyydyn vain kuuntelemaan! Elnurin kiekaisuja parempi on se Samirin mugham-kohta.
lharju kirjoitti:23. GEORGIA: Diana Gurtskaya – Piss will come
Jos tämä edustaisi jotakin länsimaata kuten vaikkapa Alankomaita tai Belgiaa, niin viisufanit vihaisivat tätä myös, mutta eiväthän he voi mitään pahaa sanoa Itä-Euroopan aina ah, niin eksoottisista ja taiteellisista viisuista.
En sitten vissiin ole viisufani...
lharju kirjoitti:Mun mielestäni finaalin väliaikanumero oli oikein hauskaa. Ihan loistavaa balkanilaista torihumppa-meininkiä. :tapu:
Enkä sitten ollutkaan ainoa!

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 12675
Liittynyt: 18 Tammi 2008, 00:14

Re: Tajuttoman pitkä viesti

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 03 Heinä 2008, 09:55

Rousku kirjoitti:
lharju kirjoitti:21. AZERBAIDZAN: Elnur & Samir – Day after day
Huoh.
Yks hailee onko tämä omaperäinen vai mainstreamia, riittää että on hyvä! Pitäisikö omaperäisyyden olla jokin itseisarvo?
Mun on tähän sanottava, että ensivaikutelma tästä oli se keskikertainen taidekouluperformanssi, eli siis tavanomainen jne. Sitten kisan edestessä pakottauduin antamaan tsäänssin ja pidinkin jonkin hetken, mutta nyt jälkeenpäin en vaan jaksa. Tässä ei ole mulle mitään. Vaikka pitäisi, kun olen yleisesti ihan pehmeenä banaaliin rockoopperaan, goottitouhuihin, kiekujiin ja romanttiseen metalliin. Musta ongelma on, että nää ei ole täysillä ihan aidosti siinä mukana. Ongelma ei ole omaperäisyys, vaan se, että tää on enemmän ulkokohtainen show kuin pysäyttävä tosissaanolo.

Avatar
AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13143
Liittynyt: 14 Marras 2003, 14:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Belgrad 2008: Finaali 24.5.

Viesti Kirjoittaja AntSa » 10 Syys 2008, 15:26

Ja nyt on sitten FINAALIN vuoro! Jovana-Juontaja ei hehkunut vieläkään lämpöä, mutta finaalin taso oli muuten melkoisen korkea ja monipuolinenkin. Alun Marija-Show oli myöskin mukava alku itse kisalle. Tällä tavalla minä koin järjestyksen tänään : (Semifinaalista finaaliin yltäneiden laulujen arvioinnit luettavissa semi-osioista..)1. SERBIA Oro *****
Aivan ihana, unenomainen laulu ja tulkinta. Tämä uni on hyvin kaunis ja koskettava ja siitä herääminen voi olla joinain aamuina kenties epämiellyttävääkin. "Kuka tanssiikaan oroa, hän ei saisi tanssia sitä meidän kahden puolesta".. Serbian historiaakin mukana tarinassa. Ja olipa Jelena stailattu kauniiksi tähän suureen hetkeensä! Karsinnan "maatuska-look" oli mennyttä ja lavalla nähtiin upea, uljas, kansainvälinen kaunotar kauniin yksinkertaisessa puvussaan. Nämä tällaiset laulut vain ovat niin minun mieleeni! :ihana: Peräti ykköseksi! :ihana:


2. ISLANTI This is my life *****


3. KREIKKA Secret combination *****


4. KROATIA Romanca *****

5. PORTUGALI Senhora do mar (negras aguas) *****

6. ISRAEL The fire in your eyes *****

7. ALBANIA Zemren e lame peng *****

8. NORJA Hold on be strong ****1/2

9. ARMENIA Qele, qele ****1/2

10. UKRAINA Shady lady ****1/2


11. RUOTSI Hero ****1/2


12. ESPANJA Baila el chiki chiki ****
Hulvattoman hauska ja tarttuva hömpöte! Vastustamatontahan tämä on - ei liene kellään kiistämistä!? :heh: Se taustaköörin "en osaa tanssia-Miisu" oli aivan ihastuttava ilmeineen ja liikesarjoineen kaikkineen! :heh: Elämä ei tosiaankaan ole aina niin vakavaa - etenkään Euroviisuissa! Pakko päästä joraamaan ton hahmon tahtiin! :tapu: Aiku tää seurue matkas meidän kanssa samalla paluulennolla - enää ei tuntunut niin tanssituttavan!? Viralliset ohi. :heh:


13. SUOMI Missä miehet ratsastaa ****


14. VENÄJÄ Believe ****


15. TURKKI Deli ****


16. BOSNIA & HERTSEGOVINA Pokusaj ****


17. AZERBAIJAN Day after day ****


18. GEORGIA Peace will come ****


19. RANSKA Divine ***1/2
Erikoinen. On se erikoinen. :heh: Lieneeköhän tässä kaikkien aikojen epäsiistein Eurovisio-edustaja? Ainakin Ranskan useiden tyylikkäiden edustajien rinnalla Sebastien oli aivan omaa rotuansa! :heh: Ihan rullaava laulu ja erikoinen esitys. Minulla kuitenkin vasta täällä.


20. LATVIA Wolves of the sea ***1/2


21. ROMANIA Pe-o margine de lume ***


22. TANSKA All night long ***


23. ISO-BRITANNIA Even if **
Melkoisen yhdentekevää soulia tyystin ilman sielua. Lava näytti upealta kaikkine väreineen tämän aikana, mutta itse viisu oli luvattoman pliisu. Ja sen huomasivat puhelinäänestäjätkin!


24. PUOLA For life **


25. SAKSA Disappear *1/2
Apua miten onneton kokonaisuudessaan! Mitätön melodia, heikohkot laulajattaret - joilla ei tuntunut olevan enää minkäänlaista kemiaa lavalla, kauheat asut ja maailman noloimmat pyrotekniikat! :heh: Ne pommit ei käyneet yhtään tähän ponnettomaan, onnettomaan katastrofiin! Kehnoudesta ei saa pommeillakaan ihmeitä aikaiseksi! Puolikas tähti ryhmän blondille; hän muistutti hieman Laura Voutilaisen taannoista taustatanssijatarta. :heh: Mutta ko. taustatanssijatar oli kyllä parempi niin tanssimaan kuin laulamaankin kuin tämä vaaliaverinen. :heh: JUMBO!!!
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25712
Liittynyt: 26 Marras 2003, 16:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Belgrad 2008: Finaali 24.5.

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 10 Syys 2008, 20:22

AntSa kirjoitti: 6. ISRAEL The fire in your eyes *****
:uujee: :kups:

Minä taidan rakastaa sinua AntSa! :ihana: :hali:

On aivan tavattoman upeaa, että olet löytänyt tämän helmen loistamaan syksyysi.
Tähän voisi sanoa, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Hitaasti lämpenit, mutta olipa hyvä, että lopulta lämpenit! :heh: :hali:

Avatar
JeSSSe
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11427
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 01:33
Paikkakunta: Tampere

Re: Belgrad 2008: Finaali 24.5.

Viesti Kirjoittaja JeSSSe » 11 Syys 2008, 07:23

yöök! Mä en voi edelleenkään sitä Boaz-vinkujaa :eeek: mulla ehdottomasti tän vuoden viimeinen balladisarjassa. Koko vuoden kolmanneks viimoinen, taakse jää vain Viro ja Espanja.
Anything that's worth having is sure enough worth fighting for

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 12675
Liittynyt: 18 Tammi 2008, 00:14

Re: Belgrad 2008: Finaali 24.5.

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 11 Syys 2008, 08:52

Heh, Antsan jos kärkikymmenköstä heivattaisiin 2., 3., 5., 8. ja 9. pois ja sitten tilalle 13., 15., 16., 17., ja joku joukosta 17., 21., 22., tai 23. niin se ois mun kärkkymppini nyt (jos rehellisiä ollaan niin katselin kyllä jonain elokuun puolen välin iltana) katsottuna.

Ilman sinivalkoisia linssejäkin Suomen kuvaus oli jokseenkin huonoa - nykiviä ajoja esim ja lähikuvat kortilla ja ainakin mun tallenteessani (on kaverin omalle digilleen iltana tallentamasta poltettu dvd kylläkin) äänenvoimakkuuskin putoaa etäiseksi verrattuna muihin - mistä moinen? Muutamalla muullakin oli todella huonoa työtä kameroissa, kun taas esim Turkin bändiin keskittyvä kuvaus loi intensiivisen tunnelman.

Avatar
Jónsì
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 22129
Liittynyt: 02 Tammi 2005, 02:59
Paikkakunta: Helsinki.

Re: Belgrad 2008: Finaali 24.5.

Viesti Kirjoittaja Jónsì » 11 Syys 2008, 10:03

AntSa kirjoitti:25. SAKSA Disappear *1/2
Apua miten onneton kokonaisuudessaan! Mitätön melodia, heikohkot laulajattaret - joilla ei tuntunut olevan enää minkäänlaista kemiaa lavalla, kauheat asut ja maailman noloimmat pyrotekniikat! :heh: Ne pommit ei käyneet yhtään tähän ponnettomaan, onnettomaan katastrofiin! Kehnoudesta ei saa pommeillakaan ihmeitä aikaiseksi! Puolikas tähti ryhmän blondille; hän muistutti hieman Laura Voutilaisen taannoista taustatanssijatarta. :heh: Mutta ko. taustatanssijatar oli kyllä parempi niin tanssimaan kuin laulamaankin kuin tämä vaaliaverinen. :heh: JUMBO!!!
No apua. :shock:
Mistä tän saa poistettua? Apua!

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Belgrad 2008: Finaali 24.5.

Viesti Kirjoittaja mpappa » 11 Syys 2008, 19:03

Haukkukaa vaan, mutta Saksa hakkaa mielestäni finaalin USEAT esitykset (mukaan luettuna Venäjä, Ruotsi :nohyi:, Latvia :shock: , Kreikka, Espanja :nohyi: :nohyi: :nohyi: ), vaikka saksalaisten panos ei ollutkaan yhtä vahva kuin joskus takavuosina.
Love shine a light

Avatar
JeSSSe
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11427
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 01:33
Paikkakunta: Tampere

Re: Belgrad 2008: Finaali 24.5.

Viesti Kirjoittaja JeSSSe » 12 Syys 2008, 08:13

Tässä kans yks Disappear-fani :tuuletus:
Anything that's worth having is sure enough worth fighting for

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28209
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Belgrad 2008: Finaali 24.5.

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 12 Syys 2008, 10:33

Ei Saksa minunkaan jumboni ollut :draamaa:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
Mansikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4876
Liittynyt: 23 Helmi 2007, 11:06
Paikkakunta: Turku

Re: Belgrad 2008: Finaali 24.5.

Viesti Kirjoittaja Mansikka » 12 Syys 2008, 15:42

mpappa kirjoitti:Haukkukaa vaan, mutta Saksa hakkaa mielestäni finaalin USEAT
Niin haukutaankin! :rofl: :rofl:

Avatar
AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13143
Liittynyt: 14 Marras 2003, 14:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Belgrad 2008: Finaali 24.5.

Viesti Kirjoittaja AntSa » 12 Syys 2008, 18:02

Kylläpä Saksan euroviisu tuntuu täällä kansaa puhuttavan. :uujee:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
i wanna be a toy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4000
Liittynyt: 01 Helmi 2006, 16:06
Paikkakunta: Helsinki

Re: Belgrad 2008: Finaali 24.5.

Viesti Kirjoittaja i wanna be a toy » 12 Syys 2008, 18:17

Kyllä se on ihan ansaitusti siellä viimeisellä sijalla :joojoo:
Ihan voitais olla ilman niitäkään siel näin.

Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18595
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 13:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Belgrad 2008: Finaali 24.5.

Viesti Kirjoittaja Toni » 31 Tammi 2009, 16:18

AntSa kirjoitti:Kylläpä Saksan euroviisu tuntuu täällä kansaa puhuttavan. :uujee:
Jonkunhan siitäkin on pidettävä. :joojoo: Saihan se sentään 14 pistettä ympäri Eurooppaa. :draamaa: (Ympäripä hyvinnii :heh:)
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 27380
Liittynyt: 14 Marras 2003, 12:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Belgrad 2008: Finaali 24.5.

Viesti Kirjoittaja Pete » 30 Huhti 2009, 23:14

En ollut pitkään aikaan katsonut viime vuoden viisuja. Lopussa en enää oikein jaksanut kommentoida - vähän oli pakkopullaa tämä viimeinen kommentointivuosi ennen Moskovaa. Tässä koko lössi:

12 pistettä Islanti: Eurobandið - This is my life *****
Järkyttävän hyvä dancebiisi! :kups: Esittäjät laulavat energisen hienosti, ja vaikuttavat maanläheisiltä tyypeiltä.

10 pistettä Turkki: Mor ve Ötesi - Deli *****
Mystisen kiehtova, mutta ”vääryydessään” kaunis kappale! Bändin solistikin on aika mystinen, suorastaan androgyyni. :heh: Hienoa, että Turkin televisioyhtiö haluaa tarjota eurooppalaisille monipuolista turkkilaista musiikkia eikä aina vaan sitä itteään.

8 pistettä Norja: Maria Haukaas Storeng - Hold on be strong *****
Mainio popkappale. Esittäjä on kaunis ja laulaa hyvin. Asut olivat hivenen tylsähköt. Koreografiasta pidän.

7 pistettä Azerbaidzan: Elnur & Samir - Day after day *****
Kappale on mainio ja erikoinen. Lopun romahtaminen on hieno. Samir on jotenkin todella ärsyttävän oloinen.

6 pistettä Kreikka: Kalomoira - Secret combination *****-
Kerrassaan aurinkoinen popkappale. Neiti on nätti, ja tanssijoilla on hauskoja koreografian osia.

5 pistettä Serbia: Jelena Tomašević - Oro ****½
Jelena tulkitsee upeasti kauniin balladin.

4 pistettä Ruotsi: Charlotte Perrelli - Hero ****½
Hieno kappale, mutta esitys oli jotenkin liian vähäenerginen.

3 pistettä Suomi: Teräsbetoni - Missä miehet ratsastaa ****+
Hyvä rokkikappale. Hauskan fantasialliset sanat. Kappaleesta tulee aina mieleen Jan Guilloun Ristiretki-trilogia. Esitys oli aivan loistava.

2 pistettä Irlanti: Dustin the Turkey - Irlande douze points ****+
Mahtava eurodancebiisi. Se nainen on hauska.

1 piste Valko-Venäjä: Ruslan Alehno - Hasta la vista ****
Hyvä kappale, mutta kun tässä niin rokkia ollaan, niin missä bändi, ja miksi tanssitytöt. :mitvit: Ruslan lauloi mielestäni ihan kohtalaisen hyvin.

11. Malta: Morena - Vodka ****
Kappaleen alku on aivan kamala. Biitin sykkeestä pidän kovasti. Tanssijoiden koreografia on aivan loistava! <3

12. Latvia: The Pirates of the Sea - Wolves of the Sea ****-
Ihan hauska purkkapopkappale, mutta olisi ollut ehkä hieman uskottavampi, jos esittäjät olisivat olleet nuorempia. :heh: Melodia on hyvä.

13. Albania: Olta Boka - Zemrën lamë peng ***½
Pidän Oltan eleistä. Hän myös laulaa erittäin hyvin. Kappale on esityksen ansiosta parempi kuin muuten olisi.

14. Bulgaria: DeepZone & Balthazar - DJ, take me away ***+
Hauska kokonaisuus. Neiti lauloi todella hyvin.

15. Moldova: Geta Burlacu - A century of love ***+
Tämä biisi on kasvanut todella paljon ajan kuluessa. :shock: (Nousi sijalta 39.)

16. Puola: Isis Gee - For life ***
Yllättävän hyvältä nyt kuulostaa. :shock: Eihän tämä kamala olekaan.

17. Sveitsi: Paolo Meneguzzi - Era stupendo ***
Paolo vaikuttaa jotenkin vähän reppanalta. Kappale on vähän vaikea, ja esitys oli tyhjä.

18. Ukraina: Ani Lorak - Shady Lady ***
Intro on mahtava! Valokaappi on hieno, mutta muuten kaikki aika keskivertoa.

19. Portugali: Vânia Fernandes - Senhora do mar ***
Kaljusta naistaustalaulajasta mieleeni tulee jostakin syystä aina Silvia Salemi. ??? Kappale on ihan ok, mutta ei nyt herätä mitään intohimoja minussa.

20. Slovenia: Rebeka Dremelj - Vrag naj vzame ***
Lavashow oli outo. Kappaleessa on ihan hyvä poljento. C-osa on hieno.

21. Montenegro: Stefan Filipović - Zauvijek volim te ***
Pidän tässä sellaisesta tosimies-fiiliksestä. :heh:

22. Venäjä: Dima Bilan - Believing ***
Kappale ei ole kyllä kummoinen. Lisäksi Dima on pelottava.

23. San Marino: Miodio - Complice ***
Intro on kaunis. Muuten kappale on ok. Esittäjä lauloi yllättävän hyvin.

24. Israel: Boaz Mauda - Ke'ilo kan ***
Alku on hieno. Muuten niin keskivertoa.

25. Alankomaat: Hind - Your heart belongs to me ***
Hindin laulu erinomaista, vaatteet kamalat. Muuten kaikki keskinkertaista.

26. Georgia: Diana Gurtskaya - Peace will come ***
Jep. Pelottava miestaustalaulaja. :apuva:

27. Belgia: Ishtar - O julissi na jal ***
Sellistillä (vai mikä liekään) hienot tennarit! :joojoo: Tää laulajaneiti ei taida kyllä ottaa elämää kovin vakavasti, mistä isot pisteet. :joojoo:

28. Makedonia:Tamara ft. Vrzak & Adrian Gaxha - Let me love you ***
Parempi kuin Makedonian viisut yleensä. Silti niin tasaisen paksua.

29. Romania: Nico & Vlad Mirita - Pe-o margine de lume ***
Oliko sen miehen pakko laittaa farkut finaaliin!? Kappale on tylsähkö.

30. Armenia: Sirusho - Qele qele ***
Kyllähän tuon katsoi.

31. Tanska: Simon Mathew - All night long **½
Ärsyttävän mitätön.

32. Tshekki: Tereza Kerdnlová - Have some fun **½
Voi hyvänen aika. Epäseksikäs kampaus Terezalla. Hänen korvat liikaa esillä.

33. Bosnia-Hertsegovina: Elvir Lakovic Laka - Pokušaj **½
En nyt jaksa tällaista huonoa huumoria. :eiei:

34. Kroatia: Kraljevi Ulice & 75 Cents - Romanca **+
Vanhalle miehellä pisteet.

35. Unkari: Csézy - Candlelight **+
Kivat kynttilävideot lavassa. Siinäpä ne tärkeimmät.

36. Andorra: Gisela - Casanova **+
Gisela muistuttaa muurahaista.

37. Iso-Britannia: Andy Abraham - Even if **+
Kamalat vaatteet, paljon värejä.

38. Saksa: No Angels - Disappear **+
Onko tässä edes kappaletta. Lauletaan vaan biitin päälle… :roll:

39. Ranska: Sébastien Tellier - Divine **
On se erikoone.

40. Viro: Kreisiraadio - Leto svet **-
Punatakkisesta miehestä tulee eräs yläastekaveri mieleen. Toivottavasti hän ei ole yhtä pohjalla kuin nämä ressukat.

41. Liettua: Jeronimas Milius - Nomads in the night **-
Haluan korostaa: tämä oli amatöörien puuhastelua!

42. Espanja: Rodolfo Chikilicuatre - Baila el chiki chiki *
Esityksen katsoo, mutta kappaletta ei kuuntele.

43. Kypros: Evdokia Kadi - Femme fatale *-
Ihan kamalaa paskaa. :nohyi:
Liukuvärjäystä ilman piilomerkityksiä

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 38202
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Belgrad 2008: Finaali 24.5.

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 01 Touko 2009, 00:05

Pete kirjoitti: 31. Tanska: Simon Mathew - All night long **½
Ärsyttävän mitätön.
:eeek: Simon oli viimevuoden ihanin ja säihkyvin tähti :ihana: :kuolaus: Ja EHDOTTOMASTI komein :rakkaus: <3
Häntä lisää viisuissa pliis...
Pete kirjoitti: 43. Kypros: Evdokia Kadi - Femme fatale *-
Ihan kamalaa paskaa. :nohyi:
No ei ole tämäkään todellakaan tämän arvoinen :shock: Erilainen taideteos
... Yllätän itseni arvostelemasta Peten arvosteluja :puna:
Sori :roll:
Closed my eyes
So I couldn't see it
Felt so numb
But now I'm ready to feel it

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 27380
Liittynyt: 14 Marras 2003, 12:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Belgrad 2008: Finaali 24.5.

Viesti Kirjoittaja Pete » 01 Touko 2009, 01:02

Toki saa kommentoida. :joojoo:
Tanskasta: Enhän minäkään sanonut Simonissa mitään vikaa olevan - hänen kappaleensa on vaan niin umpitylsä. :heh:
Liukuvärjäystä ilman piilomerkityksiä

Avatar
+ Viisut +
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4716
Liittynyt: 15 Maalis 2008, 10:46

Re: Belgrad 2008: Finaali 24.5.

Viesti Kirjoittaja + Viisut + » 01 Touko 2009, 11:37

1. ESPANJA: Rodolfo Chikilicuatre - Baila el Chiki Chiki *****
2. SERBIA: Jelena Tomasevic - Oro *****
3. SAKSA: No Angels - Disappear *****
4. RANSKA: Sebastien Tellier - Divine ****
5. ISO-BRITANNIA: Andy Abraham - Even if ****
Who's the one that has the right?
Treat us wrong and tell us what is right?
Bringing crowd against the squad

Viestiketju Lukittu