Harjoitusten seuranta

Евровидение 2009 пройдет в Москве! Добро пожаловать! Euroviisut 2009 Moskovassa - Eurovision Song Contest 2009 in Moscow [rss]
Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 28839
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Rousku » 06 Touko 2009, 13:52

Onpas Liettua hyvä! Noin niinkuin äänellisesti; visuaalista puolta en osaa arvioida. Hyvä säkä päästä esittämään herkkisballadi danceputken perään, ainakin erottuu ja voi lepuuttaa korviaan.

Avatar
heimohilse
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 348
Liittynyt: 19 Helmi 2007, 15:23
Paikkakunta: pks

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja heimohilse » 06 Touko 2009, 14:03

kais(t)a kirjoitti:...asennevammaista puhuin vain joidenkin tavasta suhtautua Venäjään vielä tänäkin päivänä.
Kyse ei ole asennevammasta. Tässä eletään niiden tietojen mukaan joita Moskovasta, luotettavista ja asiantuntevista lähteistä saadaan.

"Mikään ei ollut niin kuin oli sovittu! EI MIKÄÄN! ”Kuvat ovat lähes katastrofi, ääni on jo!” puuskahtaa ohjaaja Rami Lindholm, joka ruotsalaisen studio-ohjaajan tavoin yrittää nähdä otoksissa jonkinlaista logiikkaa, mutta ei...ongelma on huomattu ja siitä saimme vahvistuksen, kun vastaan tuli illan myötä toisten delegaatioiden jäseniä huolen ryppy silmäkulmissaan.(YLEn euroviisudelegaation tiedotuspäällikkö Aila Havia-Venäläinen)

"Erityisesti huolestuttaa tv-lähetysten ohjaus ja ääni, joka delegaatiomme jäseniä vapaasti lainaten on vielä ”pelottavan kaukana siitä, mitä sen kuuluisi tässä vaiheessa olla”.(Asko Murtomäki)

Avatar
Colby
Barista
Barista
Viestit: 4104
Liittynyt: 18 Marras 2003, 00:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Colby » 06 Touko 2009, 14:32

Oivoi kun Unkari kuulosti kaameahkolta :eiei: Toivottavasti johtui vain huonolaatuisesta harkkavideosta, mutta kummasti kyllä muilla kuulostaa se laulanta harkkavideoillakin ihan hyvältä (ei toki kaikilla). Azerit oli parempi kuin odotin :tapu: Ainoa vika siinä on se, että kertosäettä toistetaan ihan liikaa ennen sitä ekaa instrumentaalikohtaa, missä Aysel vähän rupee sheikkaa :heh: Tosin mun puolesta Aysel sais sheikata vaikka koko biisin :rakkaus: ja Arash vois jäädä greenroomiin

Mutta sen verran mitä noista videoista nyt näky noita kuvakulmiakin ja kamera-ajoja niin kyllä niissä on todellakin parantamista! Toivottavasti homma paranee.

Ja tosta Kreikasta pakko vielä sanoa, että voiko ne ihan oikeesti kuvitella, että se hytkyminen on jotenkin upeeta katsottavaa. Muuten kyllä huomaa, että Kreikka on taas kerran panostanut koreografiaansa, mutta toi on vaan niin nolon näköstä. Enkä mä nyt tiedä onko se koreografia muutenkaan mitenkään erityisen upea, mutta joo... Niin ja toivon, että se monojen lukitus (kutsun sitä "liikettä" kun ne lukitsee jalkansa kiinni siihen hommeliin monojen lukitukseksi) näkyy myös tv-kameroille :heh:

Mä en oikein tiedä mitä mieltä mä oisin tuosta Liettuasta, kun se on välillä tosi hyvä, mutta sit taas toisinaan ärsyttää ihan älyttömästi kun ei siitä niiden englannista saa mitään selvää. "little child ja "love love really love" vaan :heh: Itse asiassa luulinkin vielä vähän aikaa sitten, että biisi on kaksikielinen.
"Ihan **tun ruma ihminen!
Kaikin puolin.
Varsinkin ulkonäöltä!"

-Saana Uimonen

Avatar
Margot
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17668
Liittynyt: 28 Elo 2005, 09:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Margot » 06 Touko 2009, 14:39

Siis mä rakastan Sakista ja haluan saada sen lapsen, mutta onhan toi nyt vähän liikaa. :hihi: Toi lantionliike vie ainakin mun ajatukset ihan muualle kuin viisulavalle. :rofl:

Sen sijaan laulu kuulosti musta ihan hyvältä, siis ottaen huomioon, että mua ainakin etukäteen vähän pelotti.
What color is your life?

Avatar
Weewa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9437
Liittynyt: 17 Marras 2003, 15:23
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Weewa » 06 Touko 2009, 14:40

Ai jai tuo Unkarin koreografia! :rofl: Aika hyvä! Tuo täytyy harjoitella! :tapu:
...Åh jag börjar nästan (s)Weewa I mina gyllene skor.

Avatar
male
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5449
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 12:13
Paikkakunta: Helsinki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja male » 06 Touko 2009, 14:44

Colby kirjoitti:Oivoi kun Unkari kuulosti kaameahkolta :eiei: Toivottavasti johtui vain huonolaatuisesta harkkavideosta, mutta kummasti kyllä muilla kuulostaa se laulanta harkkavideoillakin ihan hyvältä (ei toki kaikilla).
AKOE:n mukaan laulu kuulosti hyvältä ensimmäisissä vedoissa, mutta sitten useamman esityksen jälkeen ihan luonnollisesti väsymyyttään huononi. En sitten tiedä, että kuinka monennesta otosta noi harkkavideot on. Semi-iltana kun ei sitten tarvitse jaksaa kuin se kolme minuuttia jumppaa ja laulantaa. :joojoo:
Weewa kirjoitti:Ai jai tuo Unkarin koreografia! :rofl: Aika hyvä! Tuo täytyy harjoitella! :tapu:
Ja esittää tanssilattialla. :tapu: Tosin tuo alun makoilu saattaa olla viisudiskossa vähän epäkäytännöllistä. :heh:
"Well, if you must know, I have written fourteen books and as I am the only one who has read them I can tell you that they have all been very well received."

Avatar
Archieboy
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 487
Liittynyt: 05 Maalis 2008, 14:46

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Archieboy » 06 Touko 2009, 14:45

kais(t)a kirjoitti:Tais tulla väärään väliin mun viestini. En minä nyt Sakiksen lonkkiin kohdistuvia heittoja tarkoittanut siis missään nimessä kun asennevammaista puhuin vain joidenkin tavasta suhtautua Venäjään vielä tänäkin päivänä.
Hyvä kuittaus mulle. Voin olla hyvinkin asennevammainen nykyäänkin Venäjää kohtaan, mutta se on kuitenkin realistista. Ei se Venäjä loppujen lopuksi niin kauhean paljon ole viime vuosien aikanakaan parempaan suuntaan mennyt. Toki siellä osataan paljon monia hyviä asioita, mutta esim. isojen kisojen (myös urheilu) organisointitaito on lähes olematonta. Ja hyvin on tiedossa sekin, että valo-, ääni- ja kameratekniikka myös. Kun olen myös urheiluhullu, niin vankkaa kokemusta tästä on. En suinkaan vihaa Venäjää/venäläisiä, varsinkaan taustani huomioon ottaen, mutta tosi asiat ovat tosiasioita. Ylen sivuilla on hyvin kommentoitu tätä ekaa harkkaa ja sen kameramiehiä jne...

Avatar
Margot
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17668
Liittynyt: 28 Elo 2005, 09:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Margot » 06 Touko 2009, 14:47

male kirjoitti:Tosin tuo alun makoilu saattaa olla viisudiskossa vähän epäkäytännöllistä. :heh:
Miten niin? Monta kertaa olen viisudiskossa maassa makaillut. :rofl: Tosin se on kyllä johtunut enemmän kaatumisesta kuin koreografiasta. :hihi:
What color is your life?

Avatar
Ate
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3480
Liittynyt: 15 Marras 2004, 20:35
Paikkakunta: Tampere

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Ate » 06 Touko 2009, 14:51

Colby kirjoitti:Tosin mun puolesta Aysel sais sheikata vaikka koko biisin :rakkaus: ja Arash vois jäädä greenroomiin
Veit sanat suustani. Arash on niiiiin turha :draamaa:
"Kyllä Suomen luonto on sitten kaunis. Varsinkin, kun se palaa."
-Miik-

Avatar
Colby
Barista
Barista
Viestit: 4104
Liittynyt: 18 Marras 2003, 00:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Colby » 06 Touko 2009, 14:57

male kirjoitti:AKOE:n mukaan laulu kuulosti hyvältä ensimmäisissä vedoissa, mutta sitten useamman esityksen jälkeen ihan luonnollisesti väsymyyttään huononi. En sitten tiedä, että kuinka monennesta otosta noi harkkavideot on. Semi-iltana kun ei sitten tarvitse jaksaa kuin se kolme minuuttia jumppaa ja laulantaa. :joojoo:
eurovision.tv:n videot on siitä vähän hassuja, että niissä näkyvä kuva voi olla monesta eri "läpivedosta". Waldonkin videolla välillä tulitaitureilla oli liekit keppien päässä ja välillä ei, Slovenialla taas Andrean edessä oli välillä se "verho" tai mikä paperi ikinä sitten onkaan. Seuraavassa kuvassa se saattoi olla poissa. Hassua silti, että jos on Unkarilta on valittu poikkeuksellisen huono veto noin niinku laulun puolesta. Tuskin sitä kuitenkaan pätkivät eri kerroilta. Toisaalta tuskin Sakiskaan siltä korokkeelta putoili joka kerta, mutta silti se piti ottaa mukaan videolle :heh: Tai ehkä se kuuluukin koreografiaan :raaps:
"Ihan **tun ruma ihminen!
Kaikin puolin.
Varsinkin ulkonäöltä!"

-Saana Uimonen

Avatar
Archieboy
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 487
Liittynyt: 05 Maalis 2008, 14:46

Re: Katastrofin ainekset ovat kasassa

Viesti Kirjoittaja Archieboy » 06 Touko 2009, 15:03

Rousku kirjoitti:Kakkossemin alkupuolen kuraballadien jälkeen huomaan pitäväni jopa tästä jälkipuolen danceputkesta, vaikkei tyylilaji aiemmin ole oikein kolahtanut.
Archieboy kirjoitti:Mutta nyt vain paketti kasaan, eli esiintymään lähekkäin niin kuin Suomen karsinnassa ja finaalissakin.
Tarttiskos Waldo & Karoliina solistikorokkeen, joka näyttää olevan päivän sana (Armenia, Azerit, Kreikka?) Tulijepet vaikka etupuolelle heilumaan, ainakin osaksi aikaa. -Noista mainitsemistani esityksistä myös näkyy, että vaikka lava on iso, ei porukkaa tarvitse koko matkalle levittää.
Aivan oiva ajatus ja voisin kuvitella, että tällaista varmaan myös harkitaan. Moni maa on ottanut opiksi siitä Suomen kömähdyksestä varmasti. Tuskinpa niin moni etukäteen oli tuollaista suunnitellut. Siis lavahan on armotta aivan turhaan niin iso. Vallankin, kun omat kameramiehet ei sitä haltsaa. Suomen show olisi aivan mahtava, jos koko lava toimis kameroineen, ja siihenhän toki Waldokin on luottanut. Mutta...

Avatar
Ate
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3480
Liittynyt: 15 Marras 2004, 20:35
Paikkakunta: Tampere

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Ate » 06 Touko 2009, 15:07

Albania yllätti meikäläisen :draamaa: Eiks tässä ollut Kalomiran koreografi asialla? Kovasti ainakin näyttäis siltä. Ja hyvin esikatselun kankea Kejsi noihin liikkeisiin taipuu :heh:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_O3cTmfX ... annel_page[/youtube]
"Kyllä Suomen luonto on sitten kaunis. Varsinkin, kun se palaa."
-Miik-

Avatar
Archieboy
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 487
Liittynyt: 05 Maalis 2008, 14:46

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Archieboy » 06 Touko 2009, 15:12

Rousku kirjoitti:Onpas Liettua hyvä! Noin niinkuin äänellisesti; visuaalista puolta en osaa arvioida. Hyvä säkä päästä esittämään herkkisballadi danceputken perään, ainakin erottuu ja voi lepuuttaa korviaan.
Liettua on oikeasti yksi mun lemppari, mutta mihin oli jätetty kitarasoolo, joka tän vuoden kisan komein/nätein? Menikö taas ääni harakoille? Saattoi kyllä johtua siitäkin, että alun alkaen tämä oli reippaasti ylipitkä biisi ja se vain on tiputettu pois. Ja kuten huomataan tästäkin, niin tekniikka kokonaisuudessaan hallitsee vain nämä simppelit esitykset, eli ei liikaa liikettä, kamerakulmia, ääniä ja valoja. Tällaiset maat ovat tänä vuonna mitä ilmeisemmin vahvoilla (tämä, Islanti, Portugal, Malta, Ranska, Ruotsi jne.) Mutta kyllä näin isossa ja tärkeessä tapahtumassa TEKNIIKAN TÄYTYY TOIMIA KAIKILLE! Katsopa Ylen sivuilta Waldon mielipiteet. Ja jopa Svantenkin...

Avatar
JUHKIS
Kapakkalaulaja
Kapakkalaulaja
Viestit: 2764
Liittynyt: 11 Marras 2003, 18:06
Paikkakunta: Hki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja JUHKIS » 06 Touko 2009, 15:14Aivan ihana Kejsi! :rakkaus:

Kovasti ovat pääkallopaikallakin Albanian harjoituksesta tykkäneet. :tapu:

Avatar
RockOn
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 528
Liittynyt: 08 Marras 2006, 16:44

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja RockOn » 06 Touko 2009, 15:17

Azereiden show ei ollut harkoissa yhtä hyvä kuin odotin. Biisin lopun renkutuskohtahan on kadonnut kokonaan -> vähemmän sheikkausta, huono juttu kun mikään muu lavashowssa ei ole tän kohdalla kiinnostavaa.

Kreikan show tulee varmasti oleen näyttävä, räjähtävää energiaa hyppyjen muodossa ja silleen :joojoo: 2 minsan kohdalla olevat liikkeet on ...vaikuttavia.

Liettuan olisin toivonut hyödyntävän samaa videota kuin mitä käytetään myös musiikkivideolla. Mutta toimiihan tuo ilmankin, tää poika osaa laulaa :joojoo: Olisko tästä mustaksi hevoseksi :mitvit: Mutta tosiaan kuten Archieboykin sanoi, missä upea kitarasoolo :niinpa:

Avatar
Archieboy
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 487
Liittynyt: 05 Maalis 2008, 14:46

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Archieboy » 06 Touko 2009, 15:20

Colby kirjoitti:
male kirjoitti:AKOE:n mukaan laulu kuulosti hyvältä ensimmäisissä vedoissa, mutta sitten useamman esityksen jälkeen ihan luonnollisesti väsymyyttään huononi. En sitten tiedä, että kuinka monennesta otosta noi harkkavideot on. Semi-iltana kun ei sitten tarvitse jaksaa kuin se kolme minuuttia jumppaa ja laulantaa. :joojoo:
eurovision.tv:n videot on siitä vähän hassuja, että niissä näkyvä kuva voi olla monesta eri "läpivedosta". Waldonkin videolla välillä tulitaitureilla oli liekit keppien päässä ja välillä ei, Slovenialla taas Andrean edessä oli välillä se "verho" tai mikä paperi ikinä sitten onkaan. Seuraavassa kuvassa se saattoi olla poissa. Hassua silti, että jos on Unkarilta on valittu poikkeuksellisen huono veto noin niinku laulun puolesta. Tuskin sitä kuitenkaan pätkivät eri kerroilta. Toisaalta tuskin Sakiskaan siltä korokkeelta putoili joka kerta, mutta silti se piti ottaa mukaan videolle :heh: Tai ehkä se kuuluukin koreografiaan :raaps:
Joo, ei näihin nettivideoihin voi luottaa. Ne on oikeesti koostettu monista eri otoksista. Niin oli Suomenkin ja Eri sivuilta katsottuja kuvia kun vertaa, niin aivan komeitakin löytyy, sils sellaisia, joissa oikeastikin tulet ja tausta tekevät sen täydellisyyden koko pakettiin. Eli ei tehdä vielä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä...

Avatar
hotdogs
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 405
Liittynyt: 11 Touko 2006, 16:55

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja hotdogs » 06 Touko 2009, 15:25

JUHKIS kirjoitti:http://www.youtube.com/watch?v=_O3cTmfX5HM

Aivan ihana Kejsi! :rakkaus:

Kovasti ovat pääkallopaikallakin Albanian harjoituksesta tykkäneet. :tapu:
Ei yhtään hassumpi veto. Kyllä Albania menee heittämällä finaaliin! *fingers crossed* :uujee:

Avatar
RockOn
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 528
Liittynyt: 08 Marras 2006, 16:44

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja RockOn » 06 Touko 2009, 15:26

Kejsi on kuin päivänsäde menninkäisten keskellä :mrgreen: Tulee väksin mieleen et onko nuo pojat Kejsin luokkakavereita :heh: Tulee todellesia vaikeuksia päättää ketä äänestää kakkossemissäkin.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13107
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 06 Touko 2009, 15:29

Archieboy kirjoitti:
Rousku kirjoitti:Onpas Liettua hyvä! Noin niinkuin äänellisesti; visuaalista puolta en osaa arvioida. Hyvä säkä päästä esittämään herkkisballadi danceputken perään, ainakin erottuu ja voi lepuuttaa korviaan.
Liettua on oikeasti yksi mun lemppari, mutta mihin oli jätetty kitarasoolo, joka tän vuoden kisan komein/nätein?
Kitarasoolo :rakkaus:, mäkin sille jo ehdin hehkua, ku näitä ei viisuissa niin usein kuulla (montako kertaa itseasiassa :mitvit: ) ... :eeek: puuttuu. Mutta muuten tämä kanssa esimerkki siitä miten helppoa kaikki on kun solisti sekä osaa laulaa että luottaa lauluunsa.

:heh: Se on nimittäin niin, että kun nämä laulut on niinkuin musiikkia niin jotenkin siinä aina käy niin, että ne jotka osaavat ilmaista asioita ihan vaan simppelisti sillä musiikilla, niin jotenkin kummasti ne vaan antaa vahvan vaikutelman tapahtui tai oli tapahtumatta siinä ympärillä mitä hyvänsä.

Sitten :rofl: :rofl: :rofl: taidan rakastaa Sakista :uujee: :rofl: . Hän toi iloa päivääni. Tuo niin innokas Veli Ponteva :rofl:

Avatar
RockOn
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 528
Liittynyt: 08 Marras 2006, 16:44

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja RockOn » 06 Touko 2009, 15:32

Moldova oli jäänyt välistä pois

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UKCukN-_ ... re=channel[/youtube]

Pettymys on suuri - missä on RRU-mies ja tanssitytöt :niinpa: Jää laimeaksi Moldovan finaaliin verrattuna. Nelly ei tainnut olla oikeen parhaalla tuulella jos nyt tulkitsin ilmeitä oikein.

Avatar
Archieboy
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 487
Liittynyt: 05 Maalis 2008, 14:46

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Archieboy » 06 Touko 2009, 15:37

Joo, Liettua oli lähes täydellinen ja harmi vaan, että se kitarasoolo puuttui/puuttuu. Esityksenä tyylikäs kaikenkaikkiaan. Ja sa ma koskee Albaniaa. Tosi hienosti vedetty. Vain laulu suhteessa soittoon oli vähän alhaalla, mutta se on tosi helposti korjattu. Harmi, että Kejsi laulaa huonolla englannilla, sillä mielestäni alkuperäinen albaaninkielinen versio oli sointuvampi.

Avatar
JUHKIS
Kapakkalaulaja
Kapakkalaulaja
Viestit: 2764
Liittynyt: 11 Marras 2003, 18:06
Paikkakunta: Hki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja JUHKIS » 06 Touko 2009, 15:40

Lava ei ole mielestäni pätkääkään liian iso. Hyvällä koreografialla ja jopa pelkällä karismallakin tuon lavan on aika moni onnistunut jo täyttämään. Joillekkin ei ole meinannut lava edes riittää.

Seuraavaksi luvassa kohutuin ja kaikkien aikojen varaallisimmaksi viisuesitykseksi tituleerattu Ukraina. :surrur:

Avatar
Margot
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17668
Liittynyt: 28 Elo 2005, 09:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Margot » 06 Touko 2009, 15:41

Eih, missä se Moldovan ihana mies on? :parku: Tosin myös Nelly on aika ihku.
What color is your life?

Avatar
Minttu
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 482
Liittynyt: 05 Maalis 2009, 15:19

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Minttu » 06 Touko 2009, 15:45


Avatar
Archieboy
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 487
Liittynyt: 05 Maalis 2008, 14:46

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Archieboy » 06 Touko 2009, 15:47

RockOn kirjoitti:Moldova oli jäänyt välistä pois

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UKCukN-_ ... re=channel[/youtube]

Pettymys on suuri - missä on RRU-mies ja tanssitytöt :niinpa: Jää laimeaksi Moldovan finaaliin verrattuna. Nelly ei tainnut olla oikeen parhaalla tuulella jos nyt tulkitsin ilmeitä oikein.
Tää oli mielestäni ihan kohtuullinen, mutta tosiaan laimeampi kuin Moldovan oma finaaliesitys. Tietysti tässä oli vähemmän tanssijoita (lavalla max 6 yht.aikaa on EBUn sääntö). En muista solistien nimiä, mutta naisen ääni kuului hyvin, sitä vastaa ne miehen huudot jäivät alle. Homma helppo korjata. Ja vähän oli nytkin kameramiehillä ongelmia, eli heti kun lavalla vähänkin liikutaan enemmän kuin yksittäiset artistit.

Avatar
mariah
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5786
Liittynyt: 13 Helmi 2005, 15:22
Paikkakunta: Helsinki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja mariah » 06 Touko 2009, 15:48

moldovalla ja albanial molemmil tosi hyvät esityxet ja taustat :tuuletus: eikä tarvi pelkää et ääni ei luistais,molemmil hyvä ääni niinku harkoista huomas :peukku:

Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18596
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Toni » 06 Touko 2009, 15:50

Kovin liikunnallisia monet näistä tämän päivän esityksistä. :hihi: En ehkä ihan täysin kestä tota Kreikkaa enkä Ukrainaa. :rofl:
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
Archieboy
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 487
Liittynyt: 05 Maalis 2008, 14:46

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Archieboy » 06 Touko 2009, 15:52

JUHKIS kirjoitti:Lava ei ole mielestäni pätkääkään liian iso. Hyvällä koreografialla ja jopa pelkällä karismallakin tuon lavan on aika moni onnistunut jo täyttämään. Joillekkin ei ole meinannut lava edes riittää.

Seuraavaksi luvassa kohutuin ja kaikkien aikojen varaallisimmaksi viisuesitykseksi tituleerattu Ukraina. :surrur:
Eihän se lava sinällään liian iso ole ja aivan varmasti Waldo ottaa sen haltuunsa. Laajimminhan Waldo on siellä liikkunut, mutta kun kameramiehesten taso sen homman hallitsemiseen ei vain toimi. Siinä se ongelma. Suurin osahan esityksistä on typistetty sumppuun juuri tämän ongelman vuoksi. Kts. Ylen sivut.

Avatar
RockOn
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 528
Liittynyt: 08 Marras 2006, 16:44

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja RockOn » 06 Touko 2009, 15:55

Ukraina lunasti mun suuret odotukset, onhan tuo mieletön show. :uujee: Mutta missä tässä se vaara piilee? Ei kai nuo rattaat kovin raskaita ole :mitvit: Suomen ratas on hieman vaatimattomampi näihin verrattuna.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13107
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 06 Touko 2009, 15:57

:mitvit: Niin mitä vaarallista tässä Ukrainassa oli :roll: (ellei noita rattaita sitten ollut tarkoitus roikottaa ilmassa ja sitä ei jostai syystä tehty tai jouduttiin luopumaan tms)

Sääli ettei ne kehitelleet sitä omien semiensä törkeää linjaa eteenpäin vaan palasivat normaaliin. Laskivat ehkä sit että ei ärsytä, whatever. No liikekieli oli kyllä modernia (ei voi verrata Sakikseen, kyllä tässä sentään tiedettiin kuitenkin mitä oltiin tekemässä ja miltä se näyttää :heh: ) ja tausta mielenkiintoinen. Mutta jo se että pääalaspäin alku puuttui oli tosi iso aukko.
Viimeksi muokannut ta1ja, 06 Touko 2009, 16:01. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Viestiketju Lukittu