Näin Viisukuppila uudistui!

Ik heb zorgen - palautteet ja tiedotteet. Voit kirjoittaa tänne ilman rekisteröitymistä.
Avatar
Sagapo
Tarjoilija
Tarjoilija
Viestit: 4695
Liittynyt: 11 Marras 2003, 18:31
Viesti:

Näin Viisukuppila uudistui!

Viesti Kirjoittaja Sagapo » 05 Touko 2005, 10:27

Sydämellisesti tervetuloa uudistuneeseen Viisukuppilaan!

Aina silloin tällöin on hyvä hieman uudistua, ja nyt on uudistumisen aika Viisukuppilan kohdalla. Vaihdoimme tyylikkään sinisen upeaan keväiseen punaiseen. Samalla mukaan tuli paljon uusia toimintoja. Esittelemme tässä Viisukuppilan uudistukset.


UUSI YLÄVALIKKO

Houkutellaksemme ulkomaisia viisufaneja foorumillemme uuden ylävalikon nappulat ovat nyt englanninkielisiä. Tämä saattaa aluksi osaa teistä kauhistuttaa, mutta uusien nappuloiden toiminnan oppii varsin pian.

FAQ vastaa kysymyksiinne Viisukuppilan tekniikasta. Search eli Haku hakee tuttuun tapaan viestejä hakusanojen perusteella. Memberlististä eli Jäsenlistasta näet, ketkä ovatkaan rekisteröityneet foorumiin, sieltä voit myös lukea käyttäjien pofiileja. Register-nappulasta voit rekisteröidä itsellesi tunnuksen, ellet ole tehnyt sitä vielä. Private Messages eli Privaattiviestit on nappula, jonka takaa voit lukea ja lähettää yksityisviestejä. Cal-nappulasta avaat uuden toiminnon, Kalenterin. Siitä lisää alempana.

Oikealla on nappula Log in/out. Siitä voit kirjautua sekä sisään että ulos. Molemmat toiminnot käyvät nyt siis samasta napista! Mikä parasta, sinun ei enää tarvitse siirtyä etusivulle uloskirjautumista varten. Sisäänkirjautumisen voit kuten ennenkin tehdä suoraan aloitussivulla. Nykyään kirjautumislomake sijaitsee aloitussivun alalaidassa, ennen se oli ylhäällä. Profile-nappulasta voit tuttuun tapaan säätää omaa profiiliasi. Etusivulle pääset jokaisen sivun yläreunassa olevalla linkillä Viisukuppila Foorumin päävalikko.

UUDET KATEGORIAT

Olemme jakaneet sekä Viisukeskustelun että Muun keskustelun useampaan osaan. Älä anna sen hämmentää, vaan tutustu rauhassa uuteen jakoon. Sen tarkoituksena on ehkäistä turhaa klikkailua. Tästä lähtien jokainen voi valita, millaista keskustelua seuraa. Esimerkiksi jotakuta ei kiinnosta urheilu yhtään. Nyt hän voi jättää helposti urheiluviestit huomiotta, kun Pulina ei enää vilku punaista niiden vuoksi. Lisäksi Viisukeskustelusta on nyt huomattavasti helpompi löytää haluamansa viestit. Kokeile vaikka!

Viime, tällä ja ensi vuodella on nyt omat kategoriansa. Enää eri vuosien viestit eivät siis sekoitu toisiinsa. Viisuhistoriassa keskustellaan vuosista ennen vuotta 2004, ja siellä käydään jo tutuksi tulleita kilpailuja ja äänestyksiä vanhoista vuosista. Yleistä-keskusteluun tulevat sitten ne viisuviestit, jotka eivät mihinkään mainituista osista kuulu. Ole tarkkana, ettet suotta keskustele siellä tämän vuoden asioista. Upouusi nurkkaus kuppilassamme on SchlagerBar. Se on tarkoitettu muulla kielellä kuin suomeksi tapahtuvalle viisukeskustelulle. Tiedämme, että sivuilla vierailee paljon ulkomaisia ja muuta kieltä kuin suomea puhuvia vierailijoita. Nyt heillä on helpompi astua remmiin ja kysellä Suomen karsinnoista. Samalla me saamme tietoa, mitä muualla omasta ehdokkaastamme pidetään. Käännöskilpailut jatkavat tuttuun tapaan kisailuaan omassa otsikossaan.

Muussa keskustelussa Musiikki-niminen kategoria jatkaa siitä, mihin Muu musiikki vanhassa kuppilassa jäi. Nyt tosin aiemmin vain lievästi viisuja sivunneet aiheet (kuten juhlaviisut ja Lasten Euroviisut) mahtuvat Yleistä-keskusteluun viisupuolelle. Televisio, Uutiset ja Urheilu ovat saaneet omat toivotut kategoriansa. Uutisissa on pyrkimyksenä pitää keskustelutyyli asiallisena, mutta ei kuitenkaan turhan vakavana. LaDolceVita on aivan uusi osio. Siellä on tarkoituksena keskustella kaikesta tavallisen viisufanin elämään kuuluvista asioista, kuten kodista, kulttuurista ja elämäntavasta. Pulina-keskusteluun tulevatkin sitten kaikki muut keskustelut, ja siellä keskustelua voidaan käydä selvästi vapaammin. Tekniikka-osiossa voit kysyä Viisukuppilan toiminnoista ja ilmoittaa vioista. Siellä saat myös avun yleisiin tekniikkaongelmiin esimerkiksi oman tietokoneesi kanssa.

UUDET NAPPULAT

Nappulat ovat vanhat tutut, mutta uusissa asuissa.

NewTopic = Uusi keskustelu
PostReply = Vastaa
Quote = Lainaa
Edit = Muokkaa (vain omien viestiesi kohdalla)
x = Poista viesti (vain omien viestiesi kohdalla)

UUDET HYMIÖT

Uusia hymiöitä on toivottu todella paljon, ja olemme vastanneet toiveisiin muhkealla hymiöpaketilla. Uskallamme väittää, että nyt hymiövalikoimastamme löytyy oikea ilme tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lisäksi hymiöt saa esiin nykyään selvästi aiempaa helpommin käskyin. Tutustu vaikka! Mukana on nyt myös paljon pyydetyt maasydämet sekä uusia, suomenkielisiä viisuaiheisia kylttihymiöitä! Uudet hymiöt löytyvät Lisää hymiöitä -nappulan takaa viestiä kirjoitettaessa.

MUITA PARANNUKSIA

Kalenteriin kirjataan kaikki tärkeät päivämäärät. Näin voit käyttää sitä hyvänä pohjana suunnitellessasi omia menojasi. Mikään viisutapahtuma ei jää enää huomiotta, kiitos Kalenterin!

Viisukuppila on entistä nopeampi. Punainen ja harmaa muodostavat tyylikkään, ajan hermolla olevan värikokonaisuuden. Teksteihin on nyt entistä kätevämpi liittää eri värejä ja muita muotoiluja, sillä ne eivät enää jätä välilyöntiä jokaisen muotoilun perään. Nyt kuppilassamme on väriä ja eloa entistäkin enemmän!

--

Kehotammekin Sinua arvoisa Viisukuppilan asiakas tutustumaan uusittuihin tiloihin. Kokeile rauhassa kaikkea ja testaa, miten uudet paikat pelaavat. Palautteesi on elintärkeää, jotta tiedämme, että kaikki toimii.

Viisukuppila on nyt uudistunut, ja olemme valmiita vastaanottamaan 50. Eurovision laulukilpailut. Käyköön keskustelu entistäkin vilkkaampana! Tervetuloa vielä kerran keskustelemaan!
Jouez, jouez, musiciens / Enchantez-moi, magiciens
Tourne, tourne dans ma tête à moi / Fais briller les yeux des enfants-rois

Vastaa Viestiin