Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Euroviisut 2012 Bakussa

Sabina Babayeva – When the music dies

*****
29
27%
****
16
15%
***
32
30%
**
16
15%
*
14
13%
 
Ääniä yhteensä: 107

Avatar
Kosti-71
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6833
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 01:48
Paikkakunta: Helsinki

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Kosti-71 » 30 Maalis 2012, 19:14

Kaunis mutta mielestäni liian tavallinen ja jotenkin tasapaksu.
Onnistumiset nostavat itseluottamusta. T: ikuinen sinkku

Avatar
Hilurimpsis
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 230
Liittynyt: 21 Maalis 2009, 18:29

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Hilurimpsis » 08 Huhti 2012, 22:23

Tuntui aika mitäänsanomattomalta ensikuuntelulla :/ Kaksi tähteä
Gangsta 4 life

Avatar
Viisuboy
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 950
Liittynyt: 10 Heinä 2011, 14:14

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Viisuboy » 09 Huhti 2012, 09:45

Hiukan tasapaksu,mutta ainakin hyvät sanat ja laulaja 3n tähden paketti
"When the hopes keep on fading
All the pieces I'm saving
Remind me that I am strong enough to
Make my puzzle of dreams"

Avatar
Huilumies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4937
Liittynyt: 09 Helmi 2004, 15:20
Paikkakunta: Vantaa

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Huilumies » 09 Huhti 2012, 23:36

Myself kirjoitti:The song has strong team behind: it was written and composed by Stefan Örn, Anders Bagge, Johan Kronlund and Sandra Bjurman. The studio work gathered together top Azerbaijani musicians: Ogtay Sharifov, Sarkhan Vahabov, Shirzad Fataliyev, Yashar Bakhish and mugham legend Alim Gasimov.
But why weren't these top Azerbaijani musicians composing Azerbaijan's song? Why does Azerbaijan always choose Swedes as composers??? This is a thing I really do not understand. One year, this can happen, but every year except the first song in 2008?! What is happening with the Azeri musicians???

Ja suomeksikin saa vastata, jos joku tajuaa miksi aina...

Avatar
werro
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1062
Liittynyt: 22 Tammi 2006, 12:28

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja werro » 10 Huhti 2012, 18:29

:loppu:

Kuva

Escforumilta bongasin tällaisen :)
SAARA AALTO 3.3.2018

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13121
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 11 Huhti 2012, 08:36

Kuulin vain loppuosan Radio Suomen esikuuntelusta. Kiinnitin huomiota Axel Ehrnströmin arviointeihin - hänelle itä noin laajasti tuntui olevan vieras ja vaikeasti arvioitavissa, maun painotukset olivat selkeästi lännessä. Monella on näin ja etenkin (henkisillä) länsisuomalaisilla, joihin suomenruotsalaiset useimmiten kuuluvat (Suomihan jakautuu kulttuurisesti joskus varsin jyrkästikin länsi- ja itä-suomeen). Kärjistyneenä tämä erilainen suhtautuminen tuli esiin kun melko peräkkäin arvioitiin Espanjan ja Azerbaidzanin viisuja. Azerit saivat varsin tyrmäävän kohtelun juuri vieraiden säveltäjien käytön takia ja itse biisi tuomittiin tylsäksi, kuolleeksi ja hengettömäksi, rivien väliin oli kirjoitettu halveksuntaa. Espanja sensijaan sai toisenlaisen kohtelun, ruotsalaisten ja espanjalaisten yhteistyön todettiin postiivisesti naureskellen olevan "perinteistä", tokikai vähän kritisoitiin, mutta viisun todettiin olevan tyylikkäästi toteutettu joskin ehkä hieman persoonaton.

Vaikutelmaksi jäi, että Azerit käyttävät ulkomaalisia säveltäjiä, koska eivät omaa itseluottamusta, koska rahaa on, koska(korruptoitunut) hallinto ostaa (todennäköisesti likaisilla) rahoillaan säveltäjiä. Espanjalaiset puolestaan käyttävät ulkomaalaisia sävletäjiä koska ymmärtävät populaarikultuurrin pelikenttää ja oikaisevat vähän kun eivät käytä omiaan. Suhtautumisessa on suunnaton ero, jossa toinen samoin toimiva lastataan kaikin mahdollsin negatiivisin määrein, toinen katsotaan itsenäiseksi toimijaksi joka seisoo omilla jaloillaan, mutta vain valitsee näin, hieman valitettavasti, mutta pelin hengessä. Tämä suhtautumistavoista syntyvä vaikutelma voi perustua tosiasioihinkin, mutta yhtä paljon siinä on kyllä ennakkoluuloisuutta, etukäteismielikuvia, stereotypioita - jopa suoranaista rasismia.

Azereiden kappale on miltei kopio kuten niin monet ruotsalaiset ovat leikkaa-liimaa biisejä. Se on kuitenkin parhaita ruotsalaisia kisassa :ylppis:.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Margot
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17668
Liittynyt: 28 Elo 2005, 09:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Margot » 11 Huhti 2012, 12:12

ta1ja kirjoitti:Kuulin vain loppuosan Radio Suomen esikuuntelusta. Kiinnitin huomiota Axel Ehrnströmin arviointeihin - hänelle itä noin laajasti tuntui olevan vieras ja vaikeasti arvioitavissa, maun painotukset olivat selkeästi lännessä. Monella on näin ja etenkin (henkisillä) länsisuomalaisilla, joihin suomenruotsalaiset useimmiten kuuluvat (Suomihan jakautuu kulttuurisesti joskus varsin jyrkästikin länsi- ja itä-suomeen). Kärjistyneenä tämä erilainen suhtautuminen tuli esiin kun melko peräkkäin arvioitiin Espanjan ja Azerbaidzanin viisuja.
Kiinnostava teoria! Se on totta, että Suomi jakautuu voimakkaasti läntiseen ja itäiseen kulttuuriin. Mun (lapsuuden)perheeseen kuuluu yhteensä kolme viisufania, me ollaan hyvin voimakkaasti länsisuomalaisia, mutta silti tykätään hyvin usein idän biiseistä. Olisi kyllä kiinnostavaa tietää, olisiko tässä kuitenkin laajemmin jotain yhteyttä. Toisaalta voisiko olla, että nimenomaan Axelin suomenruotsalaisuus on tässä se juttu? Kauhea stereotypia, mutta onhan heidän kulttuurinsa nyt hilpeämpää kuin melankolisten suomensuomalaisten.
What color is your life?

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 14175
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Hazard » 11 Huhti 2012, 12:29

Tästä tulee mieleen vähän itsekkyys, yö ja :kuolaus:

On tässä silti jotain, kyllä tämä saa 3½ tähteä.
Moi!

Avatar
Huilumies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4937
Liittynyt: 09 Helmi 2004, 15:20
Paikkakunta: Vantaa

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Huilumies » 11 Huhti 2012, 16:01

ta1ja kirjoitti:Vaikutelmaksi jäi, että Azerit käyttävät ulkomaalisia säveltäjiä, koska eivät omaa itseluottamusta, koska rahaa on, koska(korruptoitunut) hallinto ostaa (todennäköisesti likaisilla) rahoillaan säveltäjiä. Espanjalaiset puolestaan käyttävät ulkomaalaisia sävletäjiä koska ymmärtävät populaarikultuurrin pelikenttää ja oikaisevat vähän kun eivät käytä omiaan. Suhtautumisessa on suunnaton ero, jossa toinen samoin toimiva lastataan kaikin mahdollsin negatiivisin määrein, toinen katsotaan itsenäiseksi toimijaksi joka seisoo omilla jaloillaan, mutta vain valitsee näin, hieman valitettavasti, mutta pelin hengessä. Tämä suhtautumistavoista syntyvä vaikutelma voi perustua tosiasioihinkin, mutta yhtä paljon siinä on kyllä ennakkoluuloisuutta, etukäteismielikuvia, stereotypioita - jopa suoranaista rasismia.
Mutta azerit käyttävät ulkomaisia säveltäjiä jo 4:ttä kertaa peräkkäin kotimaistekoisen debyyttinsä 2008 jälkeen. Tosin Arash (2009) kyllä mainitaan Diggiloossa kappaleensa säveltäjänä kahden ruotsalaisen lisäksi. Espanjalaiset käyttävät ulkomaisia säveltäjiä 2007:sta lähtien "vain" noin joka toisena vuonna... Tämä olisi otettava huomioon tuossa vertailuteoriassa, vaikka on totta että juuri tänä vuonna nämä kaksi maata menettelevät ihan samoin.

Sekin tulee mieleen, että Azerbaidžan on hiukan totalitaristinen maa, kansallisen menestymisen edistämisen hyväksi tehdään mitä tahansa, kunhan maa sijoituu Armenian edelle. :roll: Valtiolla on siis hyvinkin mahdollisuuksia palkata ulkomaisia säveltäjiä, jotta maalle tulisi menestystä hinnalla millä hyvänsä. Kun taas Espanjassa ei menetellä noin, karsinnassa kilpailemassa on varmasti monia täysin kotimaisia tiimejä (en tiedä onko AZ:ssa?) mutta tässä nyt satuttiin valitsemaan juuri nuo ilman mitään "menestystä hinnalla millä hyvänsä" -suunnitelmaa. Sellainen kuva minulla sen sijaan on AZ:n meiningistä. :(

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13121
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 11 Huhti 2012, 16:43

Margot kirjoitti:Kiinnostava teoria! Se on totta, että Suomi jakautuu voimakkaasti läntiseen ja itäiseen kulttuuriin. Mun (lapsuuden)perheeseen kuuluu yhteensä kolme viisufania, me ollaan hyvin voimakkaasti länsisuomalaisia, mutta silti tykätään hyvin usein idän biiseistä. Olisi kyllä kiinnostavaa tietää, olisiko tässä kuitenkin laajemmin jotain yhteyttä. Toisaalta voisiko olla, että nimenomaan Axelin suomenruotsalaisuus on tässä se juttu? Kauhea stereotypia, mutta onhan heidän kulttuurinsa nyt hilpeämpää kuin melankolisten suomensuomalaisten.
Teoria tuntuu juhlavalta, mutuilusta kyse, mutta sitähän tarkoitikin varmaan :heh: - mutta joo olet oikeassa suomenruotsalisuus minun kokemukseni mukaan on avainasemassa, ainakin kaikki surut, melkein, poikkeuksin, jotka tunnen karsastavat slaavi-itää - nyt saa väittää vastaan, mutta tällaisia kokemuksia itsellä on. Toisaalta voi kyllä nauttia itäisestä musiikista vaikka muutoin karastaisi, niin idässä kuin lännessä, joko ymmärtäen ja samastuen tai varsinaisesti samastumatta, ihan kuten mistä hyvänsä vähän eksoottisesta.
Huilumies kirjoitti:Sekin tulee mieleen, että Azerbaidžan on hiukan totalitaristinen maa, kansallisen menestymisen edistämisen hyväksi tehdään mitä tahansa, kunhan maa sijoituu Armenian edelle. :roll: Valtiolla on siis hyvinkin mahdollisuuksia palkata ulkomaisia säveltäjiä, jotta maalle tulisi menestystä hinnalla millä hyvänsä. Kun taas Espanjassa ei menetellä noin, karsinnassa kilpailemassa on varmasti monia täysin kotimaisia tiimejä (en tiedä onko AZ:ssa?) mutta tässä nyt satuttiin valitsemaan juuri nuo ilman mitään "menestystä hinnalla millä hyvänsä" -suunnitelmaa. Sellainen kuva minulla sen sijaan on AZ:n meiningistä. :(
Toki totalitarismi on osatekijä tässä, mutta toisaalta onko se nyt niin varmaa, ettei Espanjassa ole korruptiota tai toisaalta ettei siellä ole halua menestyä keinolla millä hyvänsä. Entä Italia - vaihtoivat kappaleenkin, mutta lievästä närkästyksestä huolimatta alkoiko kukaan vihjailemaan mafia-rahoihin. Jos saman olisi tehnyt joku ex-neukkumaa niin porun sävyt olisivat olleet voimakkaammat, uskoisin. Entä mahdollinen agenttien ja levy-yhtiöiden rooli, eivätkö ne ole valmiita tekemään ihan mitä hyvänsä kaupallisen menestyksen eteen. Ai niin, mutta sellainenhan kuuluu populaarimusiikkipelin henkeen ja siinähän vaan etsitään menestyksen kanssa parasta mahdollista kappaletta, hittiä.

Azerien poliittinen tilanne on kaiken kuullun perusteella hirveä, mutta ollaanko kuitenkin sokeita oman järjetelmämme mustille pisteille?
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
+ Viisut +
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4857
Liittynyt: 15 Maalis 2008, 09:46

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja + Viisut + » 13 Huhti 2012, 14:53

Tässä on kappaleesta akustinen versio......sekä azerinkielinen versio Gəl.

Who's the one that has the right?
Treat us wrong and tell us what is right?
Bringing crowd against the squad

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 24932
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 14 Huhti 2012, 00:08

+ Viisut + kirjoitti:...sekä azerinkielinen versio Gəl.

Niin. Mitä vikaa tässä olisi ollut? :tajutkaa:

// Ei, en oikeasti pysty vastustamaan tätä enää! :kups: Ihan huikea, menee kylmät väreet! Nostan neljään, herajumala!
”Mut joo kyl se yö oli silti aika yö”
–antsa798

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 46390
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 19 Huhti 2012, 19:47

TomppaJr kirjoitti:Ei, en oikeasti pysty vastustamaan tätä enää! :kups:
Enkä minä. Neljään män! :puna:
#justiceforrutger

Avatar
Albin
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1710
Liittynyt: 01 Maalis 2012, 21:21

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Albin » 19 Huhti 2012, 20:08

ta1ja kirjoitti: Kärjistyneenä tämä erilainen suhtautuminen tuli esiin kun melko peräkkäin arvioitiin Espanjan ja Azerbaidzanin viisuja. Azerit saivat varsin tyrmäävän kohtelun juuri vieraiden säveltäjien käytön takia ja itse biisi tuomittiin tylsäksi, kuolleeksi ja hengettömäksi, rivien väliin oli kirjoitettu halveksuntaa. Espanja sensijaan sai toisenlaisen kohtelun, ruotsalaisten ja espanjalaisten yhteistyön todettiin postiivisesti naureskellen olevan "perinteistä", tokikai vähän kritisoitiin, mutta viisun todettiin olevan tyylikkäästi toteutettu joskin ehkä hieman persoonaton.

Tämä suhtautumistavoista syntyvä vaikutelma voi perustua tosiasioihinkin, mutta yhtä paljon siinä on kyllä ennakkoluuloisuutta, etukäteismielikuvia, stereotypioita - jopa suoranaista rasismia.

Azereiden kappale on miltei kopio kuten niin monet ruotsalaiset ovat leikkaa-liimaa biisejä. Se on kuitenkin parhaita ruotsalaisia kisassa :ylppis:.
Aika raakasti leikkasin ja liimasin ylläolevaa ta1jan viestiä, mutta pointtina kuitenkin: Huonoja ovat molemmat niin Azerbaijan kuin Espanjakin. Omaperäisyys puutuu molemmilta joten joutavatkin ihan häntäpäähän.. :jupinaa:

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12508
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 19 Huhti 2012, 22:41

Hyi hitto, tää on ihan hirveä.
Hidden deep in that beat
There’s
a calling for that leap
Got
no control but I know
There’s a fire in my soul

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 24932
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 19 Huhti 2012, 22:44

^ Mä en kestä näitä eriäviä mielipiteitä. :rofl:
”Mut joo kyl se yö oli silti aika yö”
–antsa798

Avatar
riksa[
Press
Press
Viestit: 4595
Liittynyt: 16 Touko 2010, 12:40
Paikkakunta: Helsinki

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja riksa[ » 19 Huhti 2012, 22:58

Miksi kappaletta pitää aluksi vihata, jos siitä parin viikon jälkeen tykkää ihan sikamegapaljon? :shock: Onko kyseessä joku ihmeen asennevamma vai miksei vain voi tykätä kappaleesta, jos se on hyvä?! :shock: :shock: :shock:
I'm not as think as you drunk I am

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 46390
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 19 Huhti 2012, 23:00

^ Mä vihasin tätä siitä syystä, koska tämä oli minun mielestäni tylsä. Löysin tästä mielenkiintoisia puolia vasta äskettäin. :joojoo:
#justiceforrutger

Avatar
Ticoshay
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4895
Liittynyt: 11 Huhti 2008, 16:32

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Ticoshay » 19 Huhti 2012, 23:20

Loistavaa Serdu :tuuletus: Vihoinkin kuulet oikein :peukku:
LOBODA

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 46390
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 19 Huhti 2012, 23:25

Kenelle muulle tulee mieleen Zlata Ognevich (Ukrainan karsinnat 2010 ja 2011), kun katsoo Sabinan When The Music Dies-musiikkivideota?

Kuva

Kuva
#justiceforrutger

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 24932
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 20 Huhti 2012, 08:16

riksa[ kirjoitti:Miksi kappaletta pitää aluksi vihata, jos siitä parin viikon jälkeen tykkää ihan sikamegapaljon? :shock: Onko kyseessä joku ihmeen asennevamma vai miksei vain voi tykätä kappaleesta, jos se on hyvä?! :shock: :shock: :shock:
En tiedä. En aluksi löytänyt tästä mitään hyvää, turhaa kiruntaa. Mutta parin kuuntelun jälkeen kirunta muuttui riipaisevaksi kauneudeksi ( :heh: ) ja pidin. Tätä ilmiötä kutsutaan hitaaksi syttymiseksi. :tosion: :heh:

// Monellahan oli sama Albanian kanssa. Se lopullinen versio ei edes muuttunut mihinkään alkuperäisestä, mutta kah kehvana kun niitä viitosia alkaa sadella.
”Mut joo kyl se yö oli silti aika yö”
–antsa798

Avatar
riksa[
Press
Press
Viestit: 4595
Liittynyt: 16 Touko 2010, 12:40
Paikkakunta: Helsinki

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja riksa[ » 20 Huhti 2012, 09:08

TomppaJr kirjoitti:// Monellahan oli sama Albanian kanssa. Se lopullinen versio ei edes muuttunut mihinkään alkuperäisestä, mutta kah kehvana kun niitä viitosia alkaa sadella.
No toi on kyllä täysin eri asia. Varmasti suuri osa jätti arvostelematta koko kappaleen ennen kuin saivat kuvan siitä, millainen euroviisuversio on. Itse en kuunnellutkaan kappaletta joulukuun jälkeen, kunnes tuli viisuversio. Mutta täähän on käyty läpi jo aikaisemminkin. :)
I'm not as think as you drunk I am

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 24932
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 20 Huhti 2012, 09:55

Niin on. :heh: Joillakin vaan muuttuu mielipiteet joistakin biiseistä todella nopeasti.
”Mut joo kyl se yö oli silti aika yö”
–antsa798

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 46390
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 22 Huhti 2012, 18:26

Tää aiheutti tosi suuret kylmät väreet esikatseluissa. Tää saattaa mennä jopa viiteen tähteen ensitorstain puntaripäivityksessä. :shock:
#justiceforrutger

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 24932
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 22 Huhti 2012, 18:29

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4OHPlPQP ... AAAAAAAQAA[/youtube]

Tämän liveveto oli ehdottomasti vakuuttavimpia. :joojoo: :ihana: Nousi ihan uusiin sfääreihin, mä niin näen tän siellä Idols-semifinaalissa mitä joku jo ehdotteli tän julkistuksen jälkeen. :heh: Ehdoton live-kappale, jonka voi nostaa ihan huikeaksi.
”Mut joo kyl se yö oli silti aika yö”
–antsa798

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13121
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 22 Huhti 2012, 19:04

On kyllä kiva kuunnella Sabinaa. Olen ihan varma, että jos tämä esitettäisiin amerikassa ja esittäjällä olisi rockahtavat vaatteet ja etenkin jos esittäjä olisi afroamerikkalainen, niin esikatseluhenkilöt eivät ei olisi nyrpistelleet.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Jokuvain
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 496
Liittynyt: 22 Huhti 2012, 21:21

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Jokuvain » 22 Huhti 2012, 21:29

Minä niin tykkään tästä kappaleesta! :ihana: :ihana: :ihana:

Jokuvain
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 496
Liittynyt: 22 Huhti 2012, 21:21

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Jokuvain » 25 Huhti 2012, 18:06

Väitän, että vaikka tämä biisi onkin turhan aliarvostettu, tulee keräämään paljon pisteitä ja pääsemään top-5. Jos ei top-5 niin ainakin top-10. :)

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 46390
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 26 Huhti 2012, 15:53

Piti nostaa viiteen tähteen ja top 10:iin puntarilla. Tää on upee! :draamaa: :surrur:
#justiceforrutger

Jokuvain
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 496
Liittynyt: 22 Huhti 2012, 21:21

Re: Azerbaidžan 2012: Sabina Babayeva – When the music dies

Viesti Kirjoittaja Jokuvain » 26 Huhti 2012, 16:41

Kun tuossa oli tuo azerin kielinen versio, tuli vaan mieleen , että jostain luin ettei Azerbaijan osallistu kisaan azerin kielisellä kappaleella sillä Armeniassa osat puhuvat azeria ja heillä olisi pelko, että Armeniakin laulaisi azeria niin siksi tyytyvät turvalliseen englantiin

Viestiketju Lukittu