Terminal 3 (Matkustaminen)

La dolce vita - vapaata keskustelua arjesta ja harrastuksista

Kuinka monessa maassa olet vieraillut?

vain Suomessa
5
4%
1-5
33
24%
6-10
29
21%
11-15
22
16%
16-20
11
8%
21-30
20
15%
31-40
5
4%
41-50
4
3%
51-
6
4%
 
Ääniä yhteensä: 135

Avatar
MrMemory
Kondiittori
Kondiittori
Viestit: 7499
Liittynyt: 25 Maalis 2004, 00:25
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja MrMemory »

Itselleni tuo Blue Lagoon on yksi kaikkein upeimmista paikoista maan päällä. Varsinkin se hieronta siinä altaassa oli jotain taivaallista. :rakkaus:
"Kun myrskyt riehuu ja kaataa heikkoja
pää nosta pystyyn ja pysy vahvana"

Avatar
Jvvv
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9695
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 12:43
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja Jvvv »

Varmaan aikamoisia sesonkieroja väenpaljoudella. Omasta vierailusta on toki jo yli puoli vuosikymmentä, mutta ei siellä silloin ollut keskellä päivää kuin parikymmentä henkeä meidän lisäksemme. Ihana paikka! Vähän haisi pieru mutta silti oli ihanaa!
"Olen kivi joka kukkii lailla hauraan joutsenen."

Avatar
Jónsì
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 22138
Liittynyt: 02 Tammi 2005, 01:59

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja Jónsì »

Blue lagoon on kyllä sen verran kaukana Reykjavíkista, että siinä meneekin sitten koko päivä matkojen kanssa. Viikonlopussa ehtisi kyllä näkemään kaikki Reykjavíkin oleelliset nähtävyydet ja vähän päällekin. :heh:
Mistä tän saa poistettua? Apua!

Avatar
ESC93
Siivooja
Siivooja
Viestit: 16168
Liittynyt: 26 Maalis 2010, 15:35
Paikkakunta: Järvenpää / ex-Nastola
Viesti:

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja ESC93 »

Jónsì kirjoitti:Blue lagoon on kyllä sen verran kaukana Reykjavíkista, että siinä meneekin sitten koko päivä matkojen kanssa.
Kannattaa yhdistellä lentokenttämatkan kanssa mikäli mahdollista, itse ainakin menin suoraan Keflavíkista tullessani SAS:in aamupäivälennolta. :joojoo: Icelandairilla aikataulut taitavat olla kuitenkin hankalampia, jos aikoo pidemmän aikaa viettää siellä.
Kur protestojmë e nga dremitja kolektive zgjohemi
Ne përsërisim, përsërisim, përsërisim

Avatar
UFOPOLI
Viestit: 16610
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI »

Wadde kirjoitti:
UFOPOLI kirjoitti:No jos kerran vaadit... :heh: Kävin tuossa kesällä molemmissa, ja totesin, että Sydney on kuin epäonnistunut Lontoon ja New Yorkin sekasikiö. Auckland oli jonkin verran kiinnostavampi, mutten sinnekään olisi mennyt, jollen työn puolesta olisi ollut valmiiksi niillä nurkilla.
Molemmissa maissa kaikista kiinnostavampia paikkoja ovat ne pikkukylät maaseuduilla. Pelkästään Sydneyyn/Aucklandiin ei kannata lähteä lomalle, vaan todellakin kannattaa varata aikaa maiden kiertelyyn. (Ellei nyt sitten tosiaan ole käymässä työmatkalla pikaisesti tms.) Olin Uudessa-Seelannissa tänä vuonna pari viikkoa ja Australiassa toissa vuonna samat, ja molemmissa tosiaan ne pienet kohteet ja luonto ovat ylivertaisia. Uusi-Seelanti on ehkä paras paikka, jossa olen käynyt.
Ylläoleva lausuntoni oli nimenomaan vastaus alkuperäisen kirjoittajan pyyntöön auttaa hillitsemään matkustushalua :heh: Tiedän, että molemmat maat ovat luontonsa puolesta maailman kiinnostavimpia, ja haluan ehdottomasti palata jossain vaiheessa, kun on paremmin aikaa ja rahaa. Ensimatkallani kun pääkohde tosiaan määrittyi konferenssin sijainnin mukaan, minkä päälle oli käytettävissä kaksi päivää pikapistäytyä jossain.
inomu kirjoitti:Onko täällä ihmisillä kokemuksia Blue Lagoonista? En osaa yhtään päättää viitsinkö sijoittaa rahaa siellä vierailuun vai en?
Jollei ole käynyt missään muussa vastaavassa paikassa, paikka on kokemisen arvoinen, vaikka tosiaan aika kallis, turistinen, ja kohtalaisen matkan päässä. Itse kävin (sielläkin) konferenssin yhteydessä. Muualla Islannissa on kuulemani mukaan vaikuttavampia ja paljon halvempia vastaavia paikkoja. Laguunivierailun voi tosiaan yhdistää lentokenttämatkaan. Muistaakseni suorastaan lentokenttäbussi itse tarjoaa sellaisia paketteja.

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 33082
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja Pete »

En olekaan vielä täällä kirjoittanut joulunaikaisesta matkastani Etelä-Koreaan ja Japaniin. Olivat kyllä mahtavia maita molemmat – uudestaan pitää päästä! :mrgreen:

Korealaisen katukeittiön antimet ovat kyllä järkyttävän huikeat! Etuni oli tietysti se, että kuljin korealaisen mukana, joten sain selitykset kaikille suuhunpantaville. Melkein kaikkea tulikin pantua, suuhun. :heh: Taksilla kulkeminen oli melkein yhtä edullista kuin Taiwanissa. Soulin metro oli monisuuntaisuudestaan huolimatta kuitenkin melko selkeä. Yllättävän vähän näin länsimaalaisia lukuun ottamatta Itaewonin aluetta Soulissa. Minua ei kuitenkaan tuijotettu niin silmiinpistävästi kuin Taiwanissa. :heh: Jeonjussa yövyimme perinteisessä korealaisessa talossa, jossa nukuimme lattialla patjoilla. Kivan askeettinen meininki verrattuna suhteellisen korkeatasoisiin hotelleihimme. Jeonjussa näki paljon aasialaisia turisteja pukeutuneena vuokrattuihin hanbokeihin eli paikallisiin perinneasuihin. Rakastuin, varmaankin Japanista rantautuneisiin, vuokrattaviin karaokehuoneisiin. Käytiin jopa kolme kertaa hoilaamassa, mm. Sertabin "Here I am" ja The Rasmuksen "First day of my life". :shock: Olipa mahtavaa kailottaa ilman häpeää ja muita (kuin seuralaistani) häiritsemättä tuhansien kappaleiden valikoimasta suosikkejaan. <3 Soulissa oli muuten suomalainen joulu vahvasti esillä. Etelä-Korean suurimman tavarataloketjun (Lotte nimeltään) tiloissa vieraili suomalainen joulupukki ja Muumeille oli etuovien vieressä oma pieni osasto.

Japani oli ensimmäinen vierailemani maa, jossa on vasemmanpuoleinen liikenne. Aluksi tuntui yllättävänkin erikoiselta. Kävimme Osakan lisäksi Narassa, Himejissä, Awajin saarella (lähellä Kobea) ja Kiotossa. Kioto oli todella perinteinen kaupunki, jonka turismiin suuntautunut temppelialue oli tupaten täynnä. Siellä söin järkyttävän hyvää perunakeittoa! :shock: Näin geishakadun, jolla geishoja edelleen työskentelee. Nolasin itseni, kun luulin, että heidän toimintansa on kuin laillistettua prostituutiota, mutta ei heillä kuulemma seksi kuulu toimenkuvaan. Nara on vanha pääkaupunki, joka on nykyään suurelta osin Unescon perintölistalla. Paikka on täynnä kesyyntyneitä peuroja, koska kaupungissa sijaitsee maailman suurin puinen rakennus, jossa sijaitsee valtavan suuri buddhan patsas, ja peura on buddhan lempieläin. Narassa söin mielenkiintoista japanilaista perinnejälkiruokaa, jossa oli sellaisia hassuja hyytelökuutioita, jäätelöä, hedelmää ja mocheja. Himejissä oli Unescon perintölistalla oleva juuri restauroitu linna ja hieno japanilainen puutarha-alue. Matkalla Himejistä Osakaan kävimme tunnetussa takoyakiravintolassa, joka on pyörinyt vuosikymmenien ajan (siltä työntekijät näyttivätkin :heh:). Minä olin ilmeisesti ensimmäinen suomalainen, joka on sinne eksynyt. Sain luonnollisesti suuret aplodit kaikilta työntekijöiltä. :shock: Japanissa hyvin harvoissa julkisissa vessoissa on käsienkuivauspaperia, joten kaikki kantavat pientä pyyhettä mukanaan. Monissa vessoissa on elektroninen pytty, jossa istuinreunat ovat aina lämpimät ja jossa voi nappia painamalla laittaa äänekkään ulostamisen peittämiseksi musiikkia. Toki myös takapuolen voi pestä pytyn sisäreunoilta tulevalla vesisuihkulla. Isäntäperheeni koti Osakan keskustassa on kyllä kapein talo, jonka tiedän. Vain olohuoneessa oli lattialämmitys, joten makuuhuoneessa nukuin kahden paksun peiton alla. Osakassa oli mukavanoloiset saksalaiset joulumarkkinat joulupäivänä. Isäntäperheeni oli ostanut minulle myös samuraioppitunnin, joka oli melkoinen kokemus. Siitä on jopa videomateriaalia. :puna:

Tuli muuten aloitettua uusi traditio tuolla matkalla. Alan ostaa kaikilta matkoilta matkalaukkuuni tarran, jossa on kuvattuna jotakin paikallista, kuten lippu, kartta tai kansallissymboli. Löytää oman laukkunsa laukkuhihnalta helpommin. Vanhempi perinteeni on, että ostan kaikista vierailemistani maista heilutettavan lipun.
Riskinä seniorilaumat

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 41806
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Pete kirjoitti:Rakastuin, varmaankin Japanista rantautuneisiin, vuokrattaviin karaokehuoneisiin.
Onko idea, että huoneeseen mahtuu vain itse, tai korkeintaan paras kaveri mukaan (jollei ole kovin lihavia kumpikaan)? Oletko varma, että äänieristys on ensiluokkainen?
Pete kirjoitti:Monissa vessoissa on elektroninen pytty, jossa istuinreunat ovat aina lämpimät ja jossa voi nappia painamalla laittaa äänekkään ulostamisen peittämiseksi musiikkia.
Onko siellä jukeboksi, josta voi valita mieleisensä peittomusiikin? Haluaisin ehdottomasti Händelin vesi- tai ilotulitusmusiikkia!

Itä-Aasia taitaa siis olla koppimusiikin luvattua aluetta :uujee:
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 33082
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja Pete »

^ Mahtuu huoneisiin varmaan maksimissaan kymmenen ihmistä. Paikkojen taso ja koko vaihtelevat ymmärtääkseni paljonkin. Äänieristys oli kovin huono, eli käytävällä kävi melkoinen älämölö. :heh: Ulkopuoliset eivät kuitenkaan näe sinua, joten itse en ainakaan häpeillyt yhtään, vaan annoin mennä ihan koko rahan edestä. :laulaa: Puolituntia maksoi noin seitsemän euroa eli 3,50 €/hlö. Haluan ehdottomasti vastaavia Suomeenkin! :megafoni:

En tutustunut vessanpyttyjen äänivalikoimaan. En itse asiassa edes tiedä, olisiko sieltä tullut musiikkia vai jotakin muuta äänimaailmaa. Varmaan joitakin luonnonääniä voi joissakin paikoissa laittaa kuulumaan.
Riskinä seniorilaumat

Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2673
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja inomu »

Blue Lagoonin liput on varattu ja menen suoraan lentokentältä lillumaan veteen kuten täälläkin neuvoitte :joojoo: Oletan ja toivon, että siellä on ilta-aikaan hiljaisempaa kuin päivällä. :kylpy:
Dancing to electropop like a robot from 1984

Avatar
The_Sipi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8765
Liittynyt: 24 Touko 2006, 22:28
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja The_Sipi »

jee euroviisut kirjoitti:Mutta joo, itsekin viime toukokuussa kävin Wienin yhteydessä myös Bratislavassa. Näppärä yhdistelmä oli, junamatka ei kestänyt kuin tunnin ja menopaluulippu oli vain 16 euroa. :joojoo:
Joo. Ja toiseen suuntaan voi mennä vaikka lautalla, niin saa vaihtelua. En muista hintaa, mutta ihan kiva oli sekin. :joojoo:
Mahatma Gandhi walked barefoot most of the time, causing lots of calluses on his feet. He also ate very little, which made him frail and with his odd diet, he suffered from bad breath. This made him... A super calloused fragile mystic hexed by halitosis.

Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2673
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja inomu »

ESC93 kirjoitti: Lisäksi mieleeni jäi peseytymistiloja putsannut äreä siivoojasetä. :heh:
Itsellänikin oli äreä siivoojasetä siellä :heh: Käski minun kuivata itseni, vaikka olin tehnyt juuri sitä viimeiset pari minuuttia :mitvit:
Anyway, helmikuisena perjantai-iltana ei ollut tungosta Blue Lagoonissa. Paljon oli tilaa lillua rauhassa, ilmeisesti aluetta on juuri laajennettu. Itseäni ärsytti ainoastaan äänekkäät amerikkalaiset, muuten oli hyvin rentouttavaa. Suosittelen käymään siis ainakin kerran :peukku: Ja tosiaan, menin suoraan lentokentältä lillumaan, suosittelen!
:kylpy:
Muuten Islannista jäi mieleen upeat maisemat, islanninhevoset, kylmä tuuli, skyr-smoothiet ja kalliit hinnat :mrgreen:
Dancing to electropop like a robot from 1984

Avatar
riksa[
Press
Press
Viestit: 4595
Liittynyt: 16 Touko 2010, 12:40
Paikkakunta: Helsinki

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja riksa[ »

Menen Dubliniin St. Patrick's dayn aikaan! :uujee: Onko mitään must see/do -vinkkejä? :surrur: :surrur: :surrur: Ei ihan valtavan kalliita tai aikaavieviä, olemme opiskelijoita ja matka-aika on tiistai-illasta perjantai-aamuun. :heh:
I'm not as think as you drunk I am

pmama
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1151
Liittynyt: 25 Elo 2013, 15:39
Paikkakunta: Lahti

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja pmama »

Minä lähden vastahakoisesti Madridiin. (Olisin halunnut Osloon :ihana: )

Olisko muita vinkkejä kuin sangria tai tapas?

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja Toni »

En tiedä onko Madrid tähän paras paikka (Andalusia olisi ehkä ominaisempi), mutta kannattaa hankkiutua flamenco-musiikin konserttiin tai -tanssiesitykseen. :peukku:

Matkauutisia on tavallaan minullakin, nimittäin kävin elämäni ensimmäistä kertaa Kanarialla. Las Palmas de Gran Canaria oli oikein mukava kaupunki, jossa kanssaturistit eivät välttämättä hypi joka kadunkulmassa silmille. Yleensä välttelen viimeiseen asti massaturistikohteita, mutta nykyinen toimintakykyni huomioon ottaen on mentävä sinne, mihin pystyy. :rullaati:
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
Roope
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18474
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Tampere

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja Roope »

Onhan Madridissa ainakin yksi pakollinen nähtävyys viisufanille :joojoo:

https://youtu.be/ZrDU8Zh_lj4

pmama
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1151
Liittynyt: 25 Elo 2013, 15:39
Paikkakunta: Lahti

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja pmama »

Kiitos vinkeistä, piipahlin Madridissa. Se oli minun ensi kertani Espanjan mantereella. Pääkaupungiksi yllättävän hipsteri mesta. Tyttäreni avulla suunnistimme kaikki nuorison mestat (halvat sämpylät ja isot tavaratalot).

Flamenco-vinkki oli paras. Suosittelen muillekin! On se niin hienoa, kun mies ojentaa nilkkaa ja kävelee jalat yhdessä. (Jos ymmärrät mitä tarkoitan. :ihana: )

Tapas-jutut mulle ylimainostettu juttu, paras ruokakokemus oli churrot aamupalaksi siinä alkuperäisessä chocolateriassa, San Gines. Mut vaan vietiin sinne. Tarjoilu oli tosi hyvin organisoitu. Porukkaa lapattiin alakertaan, jotain 50 ihmistä. Jokaisella oli kuitti tilauksesta ja sitten alkoi tulla korkeita kasoja churroja ja kuppeja useita kerralla. Nopeasti kaikki ihmiset oli saaneet eteensä ihanat rasvaherkut. Ja yhtä nopeasti kaikki lähti pois ja tilalle tuli uutta porukkaa.

Paras pihvi oli argentiinalaisessa ravintolassa, joka olikin tupaten täynnä. Pihvit paistettiin kadulle näkyvän ikkunan ääressä. Ei tarvinnut kauan miettiä astuako sisään.

Vierailimme myös parissa puistossa (Molinas ja Retiro). Ekassa mantelipuut olivat kukassa, ja munkkiarratit söivät kukkia ahmimalla (papukaijalaji, joka esiintyy parvina joissain Espanjan kaupungeissa).



Opiskelijat pääsivät ilmaiseksi Reina Sofia- museoon. Suosittelen! (Picasso, Dali ja muita moderneja taitelijoita.)

Espanjassa kun oltiin, ei voitu välttyä joutumasta mielenosoituskulkueeseen. Opiskelijat vaativat lisää tukia valtiolta.

Avatar
Aancon
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9787
Liittynyt: 22 Tammi 2006, 20:41
Paikkakunta: Riika, Latvia

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja Aancon »

^Madridissa mun paras ruokakokemus oli paellat. Varsinkin mustekalan musteella värjätty musta paella. Mutta ei sekään niin kamalan erikoista ollut. Espanja ei oo oikein mun makuun, edes ruoan suhteen.
Ir laiks, viss kādreiz beidzas. Viens vārds, ej, lai tev veicas. Durvis vējš tūlīt aizraus ciet,
arī man jāaiziet.

Avatar
riksa[
Press
Press
Viestit: 4595
Liittynyt: 16 Touko 2010, 12:40
Paikkakunta: Helsinki

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja riksa[ »

Saan ensi viikolla ainakin kaksi uutta maata suppeahkoon kokoelmaani, kun lähden jenkkiseurassa Budapestin kautta Prahaan ja jonnekin. :surrur: En ole ennen reppureissannut, tulee jännää! :uujee:
I'm not as think as you drunk I am

Avatar
Margot
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17668
Liittynyt: 28 Elo 2005, 09:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja Margot »

Budapest ja Praha on molemmat kivoja. <3 Tai olivat ainakin silloin 15-17 vuotta sitten. :mrgreen:
What color is your life?

Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2673
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja inomu »

Ah, reppureissaus <3 Tässä onkin aikaa viime kerrasta, silloin matka alkoi Budapestistä :joojoo: Nyt suunniteilla on loppuvuodesta pidempi reppureissu, jonnekin eksoottisempaan kohteeseen.
Minun mielestä Budapest ja Praha ovat hyvin samankaltaiset kaupungit sekä tunnelmaltaan että maisemaltaan. Kummastakaan en valitettavasti kauheasti innostunut :/ Mutta kauniita kaupunkeja ovat ja tiedän monia, jotka ovat aivan lumoissaan niistä :joojoo:
inomu kirjoitti: Matkamessujen aikaan Turkish Airlinesilla oli alennukset, joten keväinen reissu Istanbuliinkin on tiedossa :peukku:
Ja tää olis tasan kahden viikon päästä, katotaas kuinka monta pommia ehtii vielä räjähtää :rofl:
Dancing to electropop like a robot from 1984

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2667
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies »

inomu kirjoitti: Minun mielestä Budapest ja Praha ovat hyvin samankaltaiset kaupungit sekä tunnelmaltaan että maisemaltaan. Kummastakaan en valitettavasti kauheasti innostunut
Molemmissa kaupungeissa kahdesti käyneenä täytyy sanoa, että onpa sinulla erikoinen näkemys! :shock:
Budapesthan on paljon modernimpi, iloisempi ja jotenkin "avarampi". Prahalla taas on tarjota enemmän historian siipien havinaa, mutta kaupunki on jotenkin kompaktimpi ja ihmiset tuntuu juroilta ja masentuneilta jopa suomalaisesta näkökulmasta! :raaps: Prahalaisen synkkyyden ja keskiaikaisuuden varsinainen huipentuma on se 'Kaarlen silta', jonka patsaat näyttää mun mielestä joltain viikatemiehiltä kaikki! :mrgreen:
"With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion."
Steven Weinberg

Avatar
UFOPOLI
Viestit: 16610
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI »

Kävin Budapestissa viime keväänä Wienin yhteydessä, mutta kovin suurta vaikutusta se ei tehnyt. Muinaismetro oli paras :voitto: Prahaa olen kuullut kaupunkina ylistettävän paljon, ja sen asukkaita haukuttavan yhtä paljon :heh:

Avatar
Aintsu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17126
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja Aintsu »

Itse näin Budapestista vain pintaraapaisun syksyllä siellä käydessäni. Ihmiset olivat ainakin ystävällisiä ja tuppasivat puhumaan minulle unkaria kaupoissa yms. :heh:
You're not ugly, you are smart, talented
And have abilities to make the world better

UsvaAuer
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2009
Liittynyt: 15 Touko 2005, 15:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja UsvaAuer »

Pete kirjoitti:En olekaan vielä täällä kirjoittanut joulunaikaisesta matkastani Etelä-Koreaan ja Japaniin [...} Minua ei kuitenkaan tuijotettu niin silmiinpistävästi kuin Taiwanissa. :heh: .
Miten Taiwan vertautuu Japaniin ja Koreaan matkailukohteena. Onko yhtä mielenkiintoinen tai antoisa?

Japanista kiinnistuneille hyvä radio-ohjelma: http://areena.yle.fi/1-3362136

Minna Eväsoja kertoo kirjastaan Melkein Geisha ja kokemuksistaan elämästä Japanissa erittäin hauskasti! Kauhea maa tuo Japani... :shock:

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 33082
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja Pete »

UsvaAuer kirjoitti:Miten Taiwan vertautuu Japaniin ja Koreaan matkailukohteena. Onko yhtä mielenkiintoinen tai antoisa?
Taiwanissa on huomattavasti vaikeampaa selviytyä itsenäisesti ja pelkällä englannilla. Muutenkin paikka on aika syrjässä, eikä siellä ole ollenkaan massaturismia lukuun ottamatta kiinalaisia. Itse kuljin kaikissa näissä maissa paikallisten kanssa, joten on hieman vaikea arvioida. Menin minne minut vietiin. :heh: Kaikissa näissä maissa on kuumia lähteitä ja niissä pelataan baseballia. :mrgreen: Taiwan on näistä huomattavasti halvin. Kaikki koin kyllä mielenkiintoisiksi - riippuu varmaan aika paljon ihmisestä, minkälaiset kohteet kokee mielenkiintoisiksi.
Riskinä seniorilaumat

Avatar
Mattan
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3318
Liittynyt: 20 Huhti 2012, 20:09

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja Mattan »

Jätän viisuissa käymisen väliin ja vietän viisuviikon kuoron kiertueella Tanskassa ja Islannissa. Eipä siinä sitten muuta, ohjelma selvinnee viimeistään paikan päällä. :heh:
Lopuksi haluaisin vielä todeta, että tänä vuonna on Euroviisut.

Avatar
Viiksivallu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1596
Liittynyt: 05 Huhti 2015, 22:27

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja Viiksivallu »

Olin perjantaista eiliseen ystäväporukalla Münchenissä. Ehkä hieman kerettiläistä, mutta pidän siitä paljon enemmän kuin Berliinistä (joka on aina tuntunut vähän tylsältä ja yliarvostetultakin). :heh: Kävimme mm. hienoissa museoissa, kauniissa ja keväisessä Englischer Gartenissa sekä Olympiapuistossa kuljeksimassa ja katselemassa näkymiä kaupunkiin. Alpeille näkyi jotenkuten, sää oli harmillisen pilvinen. Viisutkin katsoimme. Ruoka oli edullista ja erinomaista. Täytetty brezel on maukas ja paikallisvärinen eväs. Teimme myös pari retkeä Baijerin maaseudulle, kun Deutsche Bahnilla pääsi edullisesti ja nopeasti Garmisch-Partenkircheniin ja Neuschwansteinin linnalle. Alpit ovat niin kauniita. :rakkaus:
I’m pretty funny
But the jokes on me
Cause no one ever takes me seriously

Avatar
ESC93
Siivooja
Siivooja
Viestit: 16168
Liittynyt: 26 Maalis 2010, 15:35
Paikkakunta: Järvenpää / ex-Nastola
Viesti:

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja ESC93 »

Viiksivallu kirjoitti:Ehkä hieman kerettiläistä, mutta pidän siitä paljon enemmän kuin Berliinistä (joka on aina tuntunut vähän tylsältä ja yliarvostetultakin). :heh:
Ihanaa, joku muukin on kanssani samaa mieltä! :uujee: :ihana: Harmi etten ehtinyt viimekesäisen viisureissun yhteydessä tutustua kaupunkiin kuin noin puoli päivää, mutta sekin pintaraapaisu oli vaikuttava. <3
Kur protestojmë e nga dremitja kolektive zgjohemi
Ne përsërisim, përsërisim, përsërisim

Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2673
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja inomu »

Varasin elokuulle lennot Tbilisiin! Aikaa on kaksi viikkoa, joten Armenia on Georgian lisäksi suunnitteilla vierailtavaksi. :peukku: Suosituksia otetaan vastaan!

Azerbaidzan olisi ollut myös kiva liittää samaan reissuun, mutta en jaksa alkaa vääntää viisumin kanssa. :mrgreen:
Dancing to electropop like a robot from 1984

Avatar
jee euroviisut
Press
Press
Viestit: 19771
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Terminal 3 (Matkustaminen)

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut »

Aina mun pitää matkailla! Tuli nimittäin varattua elokuuksi viikko Maltalle. Kesätöistä kun jäi se viikko lomaa, ja palkaakin tulee sen verran, että on varaa lähteä. Saas nähdä, miten menee Euroopan suurimmassa viisufanimaassa, kuinkakohan paljon asiaa "Yllättäviä viisubongauksia" -ketjuun tulee vai onko jokainen Maltalla tapahtuva viisubongaus suoraan "Ei-niin yllättävät viisubongaukset" -ketjuun. :heh:

Mutta joo, elokuussa Maltalle. :uujee:

Vastaa Viestiin