Kuppilan tulevaisuus

Ik heb zorgen - palautteet ja tiedotteet. Voit kirjoittaa tänne ilman rekisteröitymistä.
Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 24599
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 08 Helmi 2012, 15:40

Minusta Viisu vs. Viisu-ketju on jotenkin (ehkä) jopa provoava ja käyttäjät tahtovat tehdä itsekin noin suositun topicin. :tapu: :heh: Tavallaan sekin olisi hyvä poistaa. :mitvit:
”Onkohan tämä rakennus joku vanha sikala?”
”Se on Etu-Töölön lukio...”

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4931
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 08 Helmi 2012, 15:53

Ei voisi vähempää kiinnostaa tuollaiset hölynpöly-ketjut. Aivan turhia ovat. Pois vaan!
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
ESC93
Siivooja
Siivooja
Viestit: 12976
Liittynyt: 26 Maalis 2010, 15:35
Paikkakunta: Järvenpää / ex-Nastola
Viesti:

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja ESC93 » 08 Helmi 2012, 15:56

Aika on ajanut ohi sellaisista ketjuista. :joojoo:
"Söpöt pojat vie mun hengen"

Avatar
skidi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7546
Liittynyt: 18 Huhti 2008, 17:54

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja skidi » 08 Helmi 2012, 16:38

kais(t)a kirjoitti:Millaisena te näette Kuppilan nykyisen politiikan hyväksyttyjen ja ei-hyväksyttjen ketjuen suhteen? Säädelläänkö Kuppilaa liikaa vai pitäisikö kaikenmoiset "viisuketjut" taas hyväksyä mahdollisesti jopa resurssien kustannuksella?
Jos se tapahtuu resurssien kustannuksella, ei missään nimessä. Muussa tapauksessa se on yksi hailee, kunhan ne eivät vain hypi silmille. Ne nimittäin tuppaavat myös rasittamaan yhden jos toisenkin Kuppilan käyttäjän henkilökohtaista (ärsytys)kapasiteettia, jos (meidän mielestämme) oikea asia hukkuu niiden sekaan. Työnjakona voisi pitää sellaista, että pelit kuuluvat pelipalstoille ja keskustelu keskustelupalstoille. Tietysti siitä, mikä on keskustelua, voisi käydä pidemmänkin keskustelun, mutta tyydytään nyt ainakin siihen, että pelit eivät sitä ole.

Itse ainakin tykkään Kuppilan nykyisestä linjasta, enkä tunne oloani lainkaan rajoitetuksi. Jokaisella hyvällä paikalla on sääntönsä, ja keskustelufoorumeissa on se hyvä puoli, että jos kokee niiden rajoittavan henkilökohtaista ilmaisuvapauttaan, voi lähteä nostelemaan.
Homer: The problem in the world today is communication. Too much communication.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 46205
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 08 Helmi 2012, 16:42

^^^^ Niin, olisihan tuokin hyvä poistaa. :miettii:
"Helena Petäistö... ai se korvapuusti?"

Avatar
Aancon
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9787
Liittynyt: 22 Tammi 2006, 20:41
Paikkakunta: Riika, Latvia

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Aancon » 08 Helmi 2012, 21:43

Mun mielestä on ainakin tosi hyvä, että pidetään kontrollissa sitä ettei kuppila täysin tukkiuku kaiken maailman turhista ketjuista! :peukku:
Ir laiks, viss kādreiz beidzas. Viens vārds, ej, lai tev veicas. Durvis vējš tūlīt aizraus ciet,
arī man jāaiziet.

Avatar
Hurrican
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4986
Liittynyt: 13 Tammi 2007, 14:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Hurrican » 08 Helmi 2012, 22:15

Mun viestillä nyt ei varmaan paljon sisältöarvoa ole, koska yhdyn kaikkiin aiempiin. Eli olen oikein tyytyväinen Kuppilan nykylinjaan, en tunne oloani rajoitetuksi vaan saan keskustella asioista asianomaisissa ketjuissa asiallisesti hyvän maun rajoissa niin kuin pitääkin, ja höpöhöpö-ketjut on mielestäni hyvä pitää jatkossakin poissa. Itse oon siinä asiassa jopa niin tiukka, että mun mielestä kaikki viisu vs. viisu-leikit on aika höpöjä ja minusta niitä leikkii kovin pieni osallistujamäärä, jolla ehkä on vaan viestimäärä mielessä. :miettii: No en tiedä, ei se mua kuitenkaan häiritse kun ne on siellä omilla alueillaan joita harvemmin luen. Ja hauskaa, ettei modet kuitenkaan ihan supertiukkoja oo, eli huumori ja välillä vähän sivuraiteille karkaavat hullunhauskat keskustelut eivät heti tuo moden punakynän jälkeä ketjuun. :peukku: Sopimattomuuksiin menneeseen turhan jankkaamiseen / ihkutukseen joka ketjussa on myös puututtu hyvin. Eli summa summarum: olen oikein tyytyväinen, ja nuo edellä mainutut höpöhöpö-ketjut voi pitää jatkossakin poissa Kuppilasta. :joojoo:
Varhain opin miten hauras onni onkaan kuinka se ei kestä kauaa - PMMP

Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18596
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Toni » 08 Helmi 2012, 22:23

"Mikä sai sinut nauramaan tänään?" -ketjussa olisi varmaan arvokkaita vinkkejä viis...siis UMK-kuppilan kehittämiseksi. :heh:

Todellisuudessa olen useimpien kanssa ihan samaa mieltä. Mitään chat-ketjuja ei tarvitse, koska ne eivät hirveästi anna useimmille kuppilalaisille kuitenkaan. Minusta kuppila voisi olla jopa siinä mielessä vähän selkeämpi, että kellarikabinetti ja pulina yhdistettäisiin ja siivottaisiin. Myös Uutiset ja Urheilu voisi olla yksi ja sama ketju. Uutisiahan nuo urheilujututkin ovat suureksi osaksi.
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
skidi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7546
Liittynyt: 18 Huhti 2008, 17:54

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja skidi » 08 Helmi 2012, 22:30

Toni kirjoitti: Myös Uutiset ja Urheilu voisi olla yksi ja sama ketju. Uutisiahan nuo urheilujututkin ovat suureksi osaksi.
Eiiiih. Tuhma :termari: Lehdissäkin uutiset ja urheilu ovat erillään. Siihen on ihan syykin: urheilusivut on helppo siitä heittää roskikseen :joojoo:
Homer: The problem in the world today is communication. Too much communication.

Avatar
Jónsì
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 22132
Liittynyt: 02 Tammi 2005, 01:59
Paikkakunta: Helsinki.

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Jónsì » 08 Helmi 2012, 22:32

Ilmanurheilusivuja aamua skidille. :hei:
Mistä tän saa poistettua? Apua!

Avatar
Weewa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9440
Liittynyt: 17 Marras 2003, 15:23
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Weewa » 09 Helmi 2012, 15:13

Uutispuolella voisi toki olla enemmänkin ajankohtaisista asioista keskustelua. Mutta siihenhän me käyttäjät voimme itse vaikuttaa avaamalla ketjuja. :joojoo:
...Åh jag börjar nästan (s)Weewa I mina gyllene skor.

Avatar
Aintsu
Press
Press
Viestit: 16707
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Aintsu » 09 Helmi 2012, 17:16

Toni kirjoitti:Minusta kuppila voisi olla jopa siinä mielessä vähän selkeämpi, että kellarikabinetti ja pulina yhdistettäisiin ja siivottaisiin.
Tästä olen samaa mieltä. Pulinapuolella on kuitenkin joitakin aika henkilökohtaisia ketjuja, jotka ovat myös rekisteröimättömien lukijoiden nähtävillä.

Muuten olen kyllä ollut Kuppilaan viime aikoina enemmän kuin tyytyväinen, enkä näe suuremmille uudistuksille tarvetta. Jatketaan samaan malliin! :peukku:
Euroviisuissa tärkeintä on varmasti se, että säveltäjän työ esitetään mahdollisimman paras.
-Markku Aro-

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9511
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja sziget » 11 Helmi 2012, 00:51

Ai nytkö saa antaa palautetta? Mielestäni viestimäärän nostatusketjuja ei tarvita. Keskustelun valvonta toimii. Viisukarsintojen livekommentointi omassa ketjussaan oli hyvä uudistus. Minulla on vain yksi toivomus.

Eräillä alueilla (Pulina, Uutiset) ketjujen vanhenemisajat supistettiin taannoin puoleen vuoteen. Käyttäjien piti avata rohkeammin uusia ketjuja. Ajatus oli hyvä, mutta se ei toiminut käytännössä. Ensinnäkin: jos harkitsen uuden ketjun avaamista, haluaisin ensin nähdä, mistä alueella on keskusteltu aikaisemmin. Se ei onnistu, kun vanhat aiheet on siirretty arkistoon, ja siksi kynnys uuden ketjun avaamiselle on nyt korkeampi kuin ennen. Toiseksi: kuolleelta näyttänyt aihe voi tulla ja usein tuleekin uudestaan ajankohtaiseksi. Tai jos kukaan ei kirjoita puoleen vuoteen esim. teatteriketjuun, ei se tarkoita, ettei kukaan kävisi enää teatterissa.

Toisilla alueilla vanhat keskustelut saavat levätä rauhassa viimeisillä sivuilla eikä niistä ole kenellekään mitään haittaa. Esim. Televisio-alueella tämä on luonnollista, koska tv-ohjelmat menevät tauolle ja palaavat ruutuun, niitä esitetään uusintoina ja julkaistaan levyinä milloin sattuu. Uutisissa ja Pulinassa arkistointi voi olla järkevää, mutta vasta kun aihe on selvästi vanhentunut ja vain jos alueelle jää tarpeeksi muita ketjuja.

Ehdotin keväällä 2010, että ketjujen vanhenemisaika olisi vähintään vuosi niilläkin alueilla, joilla se on nykyään puoli vuotta. Saman vuoden lokakuussa lähetin vielä uutisalueen valvojalle yksärin. Lyhyestä vastauksesta ymmärsin vain, että hänellä oli kiire. Ei se mitään. Voisikohan joku henkilökunnasta nyt vastata?
Toni kirjoitti:Myös Uutiset ja Urheilu voisi olla yksi ja sama ketju. Uutisiahan nuo urheilujututkin ovat suureksi osaksi.
Suureksi osaksi eivät. Tennistä pelataan aina, mutta lajille omistettua ketjua tarvitaan vain silloin kun joku haluaa kirjoittaa siitä. Urheilu on oma maailmansa. Jarkko Niemisen menestys ei ole pienempi eikä suurempi uutinen kuin keskustan puheenjohtajakisa vaan aivan eri asia.
Weewa kirjoitti:Uutispuolella voisi toki olla enemmänkin ajankohtaisista asioista keskustelua. Mutta siihenhän me käyttäjät voimme itse vaikuttaa avaamalla ketjuja. :joojoo:
Samaa mieltä. Alueen on hyvä olla olemassa, kun jotain järisyttävää tapahtuu, mutta väliaikoina olisi hauska lukea muiden kommentteja pienemmistäkin asioista. Toisaalta minäkin käyn siellä vain silloin kun kaikelta muulta ennätän. Jos taas alueiden valvojat haluavat lisää ketjuja, he voisivat avata niitä itse. Henkilökunnan avaamiin ketjuihin tulee helpommin myös vastauksia.
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

Avatar
Margot
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17668
Liittynyt: 28 Elo 2005, 09:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Margot » 11 Helmi 2012, 11:59

Noista vanhenemisajoista olen kyllä samaa mieltä szigetin kanssa. Olisiko ihan mahdoton ajatus, että joku mode ihan käsipelillä siirtäisi ketjuja arkistoon? Aikarajat on silleen vähän hassuja, että siinä kohdellaan sitten ihan erityyppisiä ketjuja samalla tavalla. Jos nykyiset modet ovat jo ylityöllistettyjä, voisi ehkä harkita paria uutta modea.
What color is your life?

Avatar
Weewa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9440
Liittynyt: 17 Marras 2003, 15:23
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Weewa » 11 Helmi 2012, 13:07

^ Samaa mieltä. Moni ihan hyvä ketju on siirtynyt arkistoon, kuten Stand up. En itsekään käy kuin muutaman kerran vuodessa stand upissa, joten siksi halu uuden ketjun perustamiseen on vähän laantunut, koska ketju siirtyisi kuitenkin pian arkistoon. Ehkä arkistoraja voisi olla vuosi, tai sitten joku mode käy käsipelillä siirtämässä ketjut arkistoon? Tuo on ihan totta, että yleistä -puolella ketjut näyttävät olevan aina auki.

Pulinan ja Superpulinan voisi ehkä yhdistää. :miettii:
...Åh jag börjar nästan (s)Weewa I mina gyllene skor.

Avatar
Jónsì
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 22132
Liittynyt: 02 Tammi 2005, 01:59
Paikkakunta: Helsinki.

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Jónsì » 11 Helmi 2012, 23:58

Weewa kirjoitti:yleistä -puolella ketjut näyttävät olevan aina auki.
Menisivät sossuun. :niinpa:
Mistä tän saa poistettua? Apua!

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Violette » 12 Helmi 2012, 00:01

^Hei nyt oikeesti. :rofl2:

Minustakin olisi tosi kivaa, jos ketjut pysyisivät auki pidempään kuin puoli vuotta, koska on kurjaa avata uusia ketjuja edellisten jatkoksi, kun ei ole tullut kirjoittaneeksi niihin aikaisempiin tarpeeksi usein. :joojoo:
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
Wadde
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6714
Liittynyt: 20 Touko 2006, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Wadde » 12 Helmi 2012, 16:06

Weewa kirjoitti:Pulinan ja Superpulinan voisi ehkä yhdistää. :miettii:
Tuo on tosi hyvä idea. Sieltä voisi myös siivota ja heivata turhat ketjut pois.

Itselläni on ainakin tosi iso kynnys kirjoittaa Pulinoihin, koska ne näkyvät kaikille. Mun puolesta vaikka kaikki ketjut voisivat näkyä vain rekisteröityneille.

Avatar
Margot
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17668
Liittynyt: 28 Elo 2005, 09:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Margot » 12 Helmi 2012, 17:05

^ Tavallaan samaa mieltä. Viisuketjut voisi näkyä kaikille ja muu keskustelu sitten vaan rekisteröityneille. Se on aika yleinen tapa foorumeilla (siis että foorumin varsinaisen aiheen mukaiset ketjut ovat julkisia, mutta kaikki jäsenten muu höpinä rekisteröitymisen takana).
What color is your life?

Avatar
kais(t)a
VIP-emäntä
VIP-emäntä
Viestit: 18238
Liittynyt: 24 Heinä 2005, 00:51
Paikkakunta: Tampere

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja kais(t)a » 12 Helmi 2012, 19:49

Tuostahan oli paljon puhetta silloin kun tuo pulina-jako reilu kolme vuotta sitten tehtiin. Siihen muutokseen oli silloin painavat syyt. Koska olen laiska niin kopioin vanhaa.
Valitettavasti kaikkea ei voi laittaa piiloon eli kirjautuneille. Mitä enemmän ketjut ovat niin sanotusti julkisia, sitä turvatumpaa Kuppilan tulevaisuus on sillä tällä tavalla saatamme saada Kuppilalle juuri sen verran mainostuloja, ettei sen ylläpitoa kustanneta kenenkään yksittäisen henkilön omasta pussista.Mitä enemmän on julkista, sitä enemmän nuo harvatkin mainokset näkyvät. Valitettavasti varsinaisen viisu-osaston keskustelu ei ole niin vilkasta ja aktiivista, että se riittäisi. Koko uudistus on siis tehty sen takia, että Kuppila pysyy pystyssä myös tulevina vuosina. Ymmärrämme jos uudistus jurppii mutta sitä ei edelleenkään ole tehty kenenkään kiusaksi vaan tulevaisuuden turvaamiseksi.

Jonkilainen jako siis pulinan ja superpulinan välille oli tehtävä. Se ei sinänsä ollut kovin helppoa, koska ihmiset kokevat eri asioita henkilökohtaiseksi. Siksi kaikkien toiveita on mahdoton toteuttaa.
Wadde kirjoitti:
Weewa kirjoitti:Pulinan ja Superpulinan voisi ehkä yhdistää. :miettii:
Tuo on tosi hyvä idea. Sieltä voisi myös siivota ja heivata turhat ketjut pois.

Itselläni on ainakin tosi iso kynnys kirjoittaa Pulinoihin, koska ne näkyvät kaikille. Mun puolesta vaikka kaikki ketjut voisivat näkyä vain rekisteröityneille.
Ihanneoloissahan se olisikin loistava ajatus. Jokaisen kannattaa kuitenkin myös muistaa, että Kuppilassa on tällä hetkellä hieman alle 2000 käyttäjää nyt kun jonkin aikaa sitten sieltä siivottiin pois "turhat". Sen verran on siis silläkin puolella potentiaalisia lukijoita ja kuka tahansa voi aina myös kirjautua eli ei senkään puolen kirjoitukset kovin salaisia ole mutta harvapa asia verkossa onkaan nykypäivänä.
sziget kirjoitti: Eräillä alueilla (Pulina, Uutiset) ketjujen vanhenemisajat supistettiin taannoin puoleen vuoteen. Käyttäjien piti avata rohkeammin uusia ketjuja. Ajatus oli hyvä, mutta se ei toiminut käytännössä. Ensinnäkin: jos harkitsen uuden ketjun avaamista, haluaisin ensin nähdä, mistä alueella on keskusteltu aikaisemmin. Se ei onnistu, kun vanhat aiheet on siirretty arkistoon, ja siksi kynnys uuden ketjun avaamiselle on nyt korkeampi kuin ennen. Toiseksi: kuolleelta näyttänyt aihe voi tulla ja usein tuleekin uudestaan ajankohtaiseksi. Tai jos kukaan ei kirjoita puoleen vuoteen esim. teatteriketjuun, ei se tarkoita, ettei kukaan kävisi enää teatterissa.
Vanhenemisajat ja arkistoinnit täytyy ottaa mietintään ja katsoa mitä niille tehdään. Siitä olemme samaa mieltä, että jos joku ei toimi käytännössä, sille ehkä pitää tehdä jotain. Siihen asti en osaa neuvoa muuta kuin ottamaan yhteyttä johonkin modeen ja pyytämään ketjun avaamista. Tai sitten voi avata uuden ketjun ja pyytää sen yhdistämistä vanhaan. Mutta palaamme asiaan asap.
Послушай - у сердца голос мой.

Avatar
JeSSSe
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11428
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 00:33
Paikkakunta: Tampere

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja JeSSSe » 12 Helmi 2012, 20:10

Mun mielestä myös noi ketjujen aukioloajat on liian lyhyitä. Vähentänyt paljon kirjottelua varmasti monenkin osalta kun eivät ole viitsineet uutta ketjua perustaa aiemman jouduttua arkistoon. Miks ihmeessä sen ajan täytyy olla niin lyhyt? Ei voi tajuta..
Anything that's worth having is sure enough worth fighting for

Avatar
Margot
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17668
Liittynyt: 28 Elo 2005, 09:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Margot » 12 Helmi 2012, 20:27

Olin unohtanut ton mainospointin. Ei se sitten taida tosiaan onnistua, että Superpulina yhdistettäisiin Pulinaan.
What color is your life?

Avatar
kais(t)a
VIP-emäntä
VIP-emäntä
Viestit: 18238
Liittynyt: 24 Heinä 2005, 00:51
Paikkakunta: Tampere

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja kais(t)a » 12 Helmi 2012, 20:33

Joo, kyllä siinä oli joku pointti sillon. Onnistuu toki jos haluutte mutta silloin juurikin Superpulina yhdistettäisiin Pulinaan eikä toisten päin ja kaikki suuttuisi. :mrgreen:
Послушай - у сердца голос мой.

Avatar
MrMemory
Kondiittori
Kondiittori
Viestit: 7963
Liittynyt: 25 Maalis 2004, 00:25
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja MrMemory » 12 Helmi 2012, 20:37

Helpoin olisi tietysti keskittyä täällä vain itse asiaan eli euroviisuihin ja jättää kaikki muu sälä muun sosiaalisen median valvottavaksi. :ihana:
"Kun myrskyt riehuu ja kaataa heikkoja
pää nosta pystyyn ja pysy vahvana"

Avatar
Margot
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17668
Liittynyt: 28 Elo 2005, 09:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Margot » 12 Helmi 2012, 20:40

Musta taas olisi kiva, jos täällä olisi enemmän keskustelua kaikenlaisista aiheista, vähän vakavammistakin, koska mä nautin kunnon foorumikeskusteluista. Tämä ei nyt tietenkään enää ole viesti ylläpidolle, vaan keskustelijoille, koska mehän ne keskustelut tehdään.
What color is your life?

Avatar
admin
Ravintolapäällikkö
Ravintolapäällikkö
Viestit: 546
Liittynyt: 09 Marras 2003, 01:00
Paikkakunta: Berliini

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja admin » 12 Helmi 2012, 23:23

Kiitos palautteesta, olemme nyt tarkentaneet arkistointisääntöjämme siten, että jos ketju on ollut vähintään vuoden ei-aktiivisena (aika lasketaan viimeisestä viestistä) niin sen VOIDAAN siirtää arkistoon. Arkistointia tehdään manuaalisesti silloin tällöin kun siihen on aikaa ja se katsotaan tarpeelliseksi. Muusikki-ketjujen arkistointi lopetetaan kokonaan.

Floodaavat peliketjut eivät kuulu Viisukuppilaan, joten myös "viisu vs. viisu" suljetaan tämän selventämiseksi. Viisupelit ja -veikkaukset -alueelle tulee pian tarkennuksia siitä, millaisille ketjuille kyseinen alue on tarkoitettu.

Aluejakoihin ja -yhdistelyihin liittyen otamme pienen aikalisän. Näitä voidaan pohtia laajemminkin kesälomien aikana, mikäli resurssit sallivat muutokset.

Viisukuppilan ylläpito

Avatar
Jónsì
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 22132
Liittynyt: 02 Tammi 2005, 01:59
Paikkakunta: Helsinki.

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Jónsì » 12 Helmi 2012, 23:35

admin kirjoitti:Floodaavat peliketjut eivät kuulu Viisukuppilaan, joten myös "viisu vs. viisu" suljetaan tämän selventämiseksi.
:tapu: :tapu:
Mistä tän saa poistettua? Apua!

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 24599
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 13 Helmi 2012, 08:07

Erinomaista. :tapu:

Kaksi pientä muutos vaan häiritsee minun silmääni: 1) Viestiketjut, joihin on kirjoitettu uusi viesti, ei ole enää lihavoitu. 2) Etusivulla ei näy Uusin viesti-lootassa minne uusin viesti on kirjoitettu. :heh: Totuttelukysymyksiähän nämä vain ovat. :tapu:
”Onkohan tämä rakennus joku vanha sikala?”
”Se on Etu-Töölön lukio...”

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4931
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 13 Helmi 2012, 08:11

TomppaJr kirjoitti:1) Viestiketjut, joihin on kirjoitettu uusi viesti, ei ole enää lihavoitu.
Huomasin juuri tämän saman ja ihmettelin, että mitä kummaa! :shock: Mutta eipä tuo nyt kamalasti haittaa, vaikka jäisikin pysyväksi ominaisuudeksi.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
Weewa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9440
Liittynyt: 17 Marras 2003, 15:23
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Kuppilan tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Weewa » 13 Helmi 2012, 09:48

Loistavaa! :peukku:

Itsekin unohdin tuon mainospuolen, siksi varmaan ihan hyvä että täällä on pulina-puoli nähtävänä kaikille. Hienoa, että arkistointirajaa on laskettu. :peukku: Kiitos ylläpito! :kiitos:

Edit: Ai niin, ja mun mielestä myös kaikenlaisille keskusteluille ja aiheille on sijansa. Toivottavasti keskusteluja ei rajoiteta vain viisuihin.
...Åh jag börjar nästan (s)Weewa I mina gyllene skor.

Vastaa Viestiin