Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Greta Salóme – Hear them calling

*****
19
45%
****
9
21%
***
8
19%
**
4
10%
*
2
5%
 
Ääniä yhteensä: 42

Avatar
ESC93
Siivooja
Siivooja
Viestit: 15309
Liittynyt: 26 Maalis 2010, 15:35
Paikkakunta: Järvenpää / ex-Nastola
Viesti:

Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja ESC93 » 30 Joulu 2017, 00:11

KuvaKuva
:islanti:
Kuva
Maa: Islanti
Vuosi: 2016
Kappale: Hear them calling
Esittäjä: Greta Salóme
Säveltäjä: Greta Salóme Stefánsdóttir
Sanoittaja: Greta Salóme Stefánsdóttir
Sijoitus semifinaalissa: 14./18
Pisteet semifinaalissa: 51
Sanat: https://eurovision.tv/participant/greta-salome/lyrics
Karsinnan tulos: http://natfinals.50webs.com/10s_20s/Iceland2016.html

Nyt kun Viisulan kahdeksas toimintavuosi saa päätöksensä, kuulkaamme erään pyöreitään juhlineen kutsua. Islannissa oli nimittäin vuonna 2016 kulunut viisikymmentä vuotta siitä kun RÚV aloitti televisiolähetykset, ja maan ensimmäisestä viisuosallistumisestakin tuli täyteen kolmekymmentä vuotta. Niiden kunniaksi RÚV järjestikin Söngvakeppninin finaalin aiempaa suuremmissa puitteissa Laugardalshöllissa ja toi väliaikaesiintyjiksi Islannin vanhojen viisuedustajien lisäksi Sandra Kimin ja Loreenin.

Voittajaksi selviytyi viisufaneille jo neljän vuoden takaa Bakusta tutuksi tullut vaaleatukkainen viulisti Greta Salóme. Gretan itsensä kirjoittama "Raddirnar" ("Äänet") ei ollut semifinaalissa aivan kärjessä, ja finaalin ensimmäisellä kierroksella englanninkieliseksi vaihtunut "Hear them calling" jäi vielä niukasti toiseksi. Kahden kappaleen superfinaalissa äänisaalis nousi kuitenkin reiluun 61 prosenttiin.

Viisuesityksessä oli panostettu visuaalisuuteen: muodin mukaisesti tällä kertaa ilman viuluaan esiintynyt Greta pyörähteli mustassa hapsuasussaan yksin lavalla vuorovaikutuksessa taustagrafiikoiden varjokuvien kanssa. Ennen Tukholmaa jopa yhtenä voittajasuosikeista pidetylle Islannille se ei kuitenkaan riittänyt, vaan monen yllätykseksi Greta jäikin ensimmäisessä semifinaalissa 51 pisteellä sijalle 14.

Greta soittaa edelleen Islannin sinfoniaorkesterissa, mutta keskittyy sen lisäksi myös soolouraansa. Toinen albumi on tietojen mukaan ollut pidemmän aikaa työn alla; toistaiseksi siltä on julkaistu vain joitakin kappaleita.

Greta Salóme Facebookissa

Greta Salóme Instagramissa

Greta Salóme Twitterissä

Aiemmin Viisulassa: Islanti 2012: Gréta Salóme & Jónsi - Never forget
Kuva
🚜

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 33599
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 30 Joulu 2017, 00:14

Upea kappale ja yksi viisuhistorian hämmentävimmistä karsiutumisista. :eiei: Olin ihan varma, että tämä voittaa ja löin jopa kympin vetoa sen puolesta. Ei voittanunna. Viisi tähteä!
oih, oih, lovin, poom, coom

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 56692
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 30 Joulu 2017, 01:05

:islanti: :islanti: :islanti: :islanti: :islanti:

Tompan linjoilla siinä, että on kyllä yksi hämmentävimmistä karsiutumisista viisuhistoriassa. :shock: Show'han oli mitä mainioin ja ainakin mielestäni paljon parempi kuin pompöösi ja samantyyppinen Venäjä. Tässä oli tyyliä!
"Huonon maun taakse ei tässä syrjivässä räkälässä voi piiloutua." (nimierkki Requel)

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11690
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 30 Joulu 2017, 01:16

Vitonen. Vasta sillä karsiutumisen hetkellä tajusin todella tämän hienouden. :draamaa: Myös Montenegro olisi tuosta semistä ollut finaalipaikan arvoinen minulle. Ennen sitä hetkeä pidin tätä huomattavasti yliarvostettuna, mutta en enää.

Avatar
granaattiomena
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4993
Liittynyt: 27 Helmi 2016, 21:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja granaattiomena » 30 Joulu 2017, 01:21

Semifinaalin 14.? Mitä hittoa Eurooppa? Oliko tämä sitten jotenkin liian outo tai synkkä :raaps: Vahvat neljä tähteä kumminkin minulta.
:islanti: :islanti: :islanti: :islanti:
Kyllä se pianon soitto onnistuu, vaikka olisikin ruuansulatusongelmia.
- ESC Addict 98

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7395
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 30 Joulu 2017, 01:57

Minulla on videolla se, kun viimeisestä kuoresta tuleekin Islannin sijasta Malta. Haukon siinä henkeäni hokien "mitä vit*ua?!". :niinpa:

Mutta tosiaan, itsekkin näin tämän TOP10 sijoituksen varmana. - Mutta Euroviisut ovat Euroviisut. Aina (tai lähes aina) joku floppaa. :lohduton: Viisi tähteä kuitenkin tälle mestariteokselle.
Žvižej fucked up the solo

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 37916
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja Rousku » 30 Joulu 2017, 04:19

klaus-12 kirjoitti:Minulla on videolla se, kun viimeisestä kuoresta tuleekin Islannin sijasta Malta. Haukon siinä henkeäni hokien "mitä vit*ua?!". :niinpa:
Minulla se hengenhaukkomishetki oli jo siinä vaiheessa, kun tajusin, että joko Islanti tai Malta karsiutuu. Kumpaakin olin pitänyt satavarmana finalistina.

Karsiutumisen syy on minullekin mysteeri. Tietysti muutama äänestäjä saattoi ajatella, että Islanti nyt kumminkin pääsee finaaliin, ja äänesti jotain muuta; siksi esim. Suomesta "vain" viisi puhelinäänestyspistettä, vaikka tämän piti olla laskujeni mukaan suomalaisten ehdottomia suosikkeja semissään. Ja eihän tämä kuitenkaan mikään varsinaisesti raatimaun mukainen radiopoppis ole; esim. Ruotsin raati jätti pisteittä.

Oliko kokonaisuus sittenkin pikemmin sekava kuin synkkä? Ei oikein osannut päättää, mitä olisi. Synkkä kuvasto ja hilpeä folkhenkinen melodia? Greta ilmeisesti juoksee pakoon, mutta sitten pysähtyykin hymyilemään vienosti? (Minulle tulee mieleen esiintyvän koululaisen "katso, äiti!" -ilme.) Miksi hänellä on paljastavat nahkavermeet kylmissään juoksennellessaan? Ketkä oikein kutsuvat, ja onko se hyvä asia vai ei? :sekava: Kuin olisi liian monta, ehkä sinänsä hienoa ajatusta koetettu sulloa samaan biisiin. Mutta en tiedä, en ole kuullut muiden kokevan kokonaisuutta noin. Toisaalta Suomestahan Greta parhaat pisteensä saikin, joten täällä ehkä ei niin altistu negatiivisille kommenteille. Ja taisipa biisi fanisuokikkikin olla, joten muunkaankielisiltä alan harrastajien palstoilta vaikea löytää selitystä.

Edit: Nyt kun pitkästä aikaa katsoin liven, niin näytti siltä että Greta on lavalla esittämässä kivaa folkrallia, mutta joku koura tulee häiritsemään esitystä ja Greta joutuu sitä huitomaan pois, ja koettaa samalla yleisölle esittää kuin mitään ei olisi tapahtunut. Samoin välillä kompastuu mutta nousee pystyyn ja hymyilee hämillään että hupsista. :mitvit:

Mutta joo, mystinen tapaus :raaps:. Ai niin, kolme tähteä. Biisin folk-elementeistä tykkään, mutta enpä ole muuten sitä kuullakseni. Jotkut screen-efektit ovat hienoja, mutta ehkä kokonaisuuden yleinen sekavuus ja Gretan hennohko ei-ihan-priima laulaminen kiusaavat minua. En äänestänyt, joten olen osasyynä mysteeriin johon haluaisin ratkaisun. Olisi kyllä ollut Maltaa mieluisampi finalisti silti.

Ehkä jos Agneten biisi kertoi kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä niin Greta oli valinnut aiheekseen skitsofrenian? Äänineen kaikkineen. (Ja kyllä, olen tuntenut skitsofreenikkoja ja muutenkin aistiharhaisia.)
Rise, angel, shine, love!

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18744
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 30 Joulu 2017, 07:19

Todellakin yksi semifinaaliajan käsittämättömimmistä karsiutujista. Pysäyttävän dramaattinen viisu erittäin onnistuneella viisuesityksellä ja kaiken huipuksi vielä erinomaiselta esiintymispaikalta. Muistan elävästi, kun vuoden 2016 ensimmäisen semifinaalin finalisteja julkistettaessa oli jäljellä enää yksi paikka finaaliin. Olin aivan varma, että tämän kanssa olisi tehty samoin kuin vaikka Ruotsin 2011, Turkin 2012, Alankomaiden 2013 tai Itävallan 2014 kohdalla eli haluttu saada julkistukselle räjäyttävä lopetus, kun viimeisenä finalistina paljastuu se, jota koko yleisö huutaa.

Eli joo, helpot neljä tähteä minulta.

Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6319
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja Elvis » 30 Joulu 2017, 10:35

:islanti: :islanti: :islanti: :islanti: :islanti:

2016, kummallisten karsiutumisten vuosi. Odotin myös Islantia viimeisestä kuoresta. Toisin kävi. Minä pidän kappaleen lyriikoista, ovat mystiset ja persoonalliset. Esitys ei ollut mielestä sekava, vaan mielestäni se tuki kappaletta ja oli näyttävä. Gretan laulu ei ehkä semissä ollut aivan priimaa, mutta oli siellä huonompiakin suorituksia. Olisi ehdottomasti ansainnut paikan finaalissa!
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

Avatar
Teräsbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10469
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja Teräsbekoni » 30 Joulu 2017, 11:35

Liityn karsiutumista ihmettelevien kuoroon. Oma selitykseni on se, että eurooppalaisilla yksinkertaisesti on jotain tässäkin esityksessä nähtyä pohjoismaisen kylmää ja synkeää kuvastoa vastaan (Norja 2016, Suomi 2017).

Itse olen joka tapauksessa aina rakastanut tätä vauhdikasta ja omaleimaista viisua. Aihepiiri on synkkä, mutta Gretan olemus sekä vahvat instrumentaaliosiot onnistuvat luomaan kokonaisuudelle erittäin lämpimän sydämen. Tuntuu, ettei biisi voi tästä juuri enää islantilaisemmaksi mennä. <3 Toimii itselleni jo pelkästään kuunneltuna, mutta onhan se aina yhtä nautinnollista katsella esitystäkin, jossa kaikki on alusta loppuun asti tarkoin mietittyä. Toki oli yhtä huono kuin Suomen toista ääripäätä edustanut räpellys. :rofl:

Helppo vitonen. Omakin ensireaktioni tähän kokonaisuuteen oli ajatus, että viimein Islantikin pääsisi taistelemaan voitosta, mutta ei väkisin.
MIH96 kirjoitti:Myös Montenegro olisi tuosta semistä ollut finaalipaikan arvoinen minulle.
Montenegro. :ihana: Seminsä kärkikolmikossa yhdessä Islannin ja Unkarin kanssa. Onneksi edes yksi näistä pääsi jatkoon.
ESC 2023 TOP-10: 1. Suomi 2. Espanja 3. Slovenia 4. Moldova 5. Latvia 6. Belgia 7. Armenia 8. Australia 9. Norja 10. Serbia

Avatar
Mattan
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3231
Liittynyt: 20 Huhti 2012, 20:09

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja Mattan » 30 Joulu 2017, 17:36

Katsoin vuoden 2016 kakkossemin ja finaalin Islannissa, ja olisihan se lisännyt tunnelmaa, ellei Islanti olisi karsiutunut heti kättelyssä. :draamaa: Kappale ei ehkä ole viisuvoittajatasoinen, ja tätä muistaakseni povattiin joidenkin toimesta floppaavaksi fanisuosikiksi, mutta Suomen tasolle jääminen oli kyllä melkoinen yllätys. Tässä sentään oikeasti on toimiva kappale, harkittu esitys ja onnistunut kokonaisuus, Suomella ei yhtäkään, ja esiintymisnumerokin oli hyvä.

Ehkä aika oli vain ajanut tällaisen ohi, kappalehan ei ollut mitenkään huippumodernin kuuloinen, ja ehkä tällainen synkkyys ei vain Euroopassa kovin paljoa kiinnosta. Jollain käsittämättömällä tavalla Venäjä kuitenkin vei yleisöäänet paljon heikommalla kappaleella ja vähän samantyyppisellä esityksellä, joten mistäs sitä tietää.

Pistetään neljä.
Lopuksi haluaisin vielä todeta, että tänä vuonna on Euroviisut.

Avatar
toivo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4468
Liittynyt: 05 Helmi 2009, 23:18
Paikkakunta: jyväskylä

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja toivo » 30 Joulu 2017, 18:20

Floppaava fanisuosikki. Ehkä tästä ei sitten juurikaan pitänyt muut kuin viisufanit. Kyllähän tätä tehdessä on ollut mielessä viisuvoitto. Mahtipontinen biisi, jossa näyttävä show. Biisi on hieman tunkkainen. Ehkä olisi toiminut paremmin reilu 10 vuotta sitten. Silti ihmetyttää miten tämän edelle meni joku överi San Marino ja outo Bosniakin. Ja Suomen kanssa samoille pisteille? öööö.... :shock:

Annan 3 tähteä.

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 37916
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja Rousku » 30 Joulu 2017, 20:48

Hei te synkkyydellä karsiutumista selittävät, miksi Greta hymyilee laulaessaan? Ja menestyihän vuoden voittajakin synkkyydestään huolimatta, ja vaikkapa Unkari 2014 ja 2017.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
TomBoi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2135
Liittynyt: 04 Marras 2016, 17:16
Paikkakunta: Helsinki

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja TomBoi » 30 Joulu 2017, 21:38

:islanti: :islanti: :islanti:

Minäkin ihmettelin kyllä tämän karsiutumista, vaikka itse biisi ei omiin suosikkeihini kuulukaan. Pidin monesta asiasta kappaleesta, mutta tuntui toisaalta että kappale on jo liian sekava. Islanninkielinen versio on minusta parempi, se olisi korostanut kappaleen mystistä luonnetta. Esityksen tehosteet eivät toimineet isolla lavalla yhtä hyvin kuin Islannissa.
MKuvau!

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2667
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 01 Tammi 2018, 22:25

MF-tyyppistä skeidaa todella kehnolla kertosäkeellä. :eiei: En löydä kertakaikkiaan mitään positiivista esille nostettavaa! :eiei:
Jälleen kerran vain yksi tähti maalle, joka lienee viisuhistorian surkein.
"With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion."
Steven Weinberg

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 37916
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja Rousku » 03 Tammi 2018, 05:11

Esctipsin Gavster (joka toisinaan kyllä erehtyy...) mainitsee myös sen, että kun keskittyy vuorovaikutukseen screenin kanssa, vuorovaikutus kameran (eli katsojan) kanssa unohtuu. Siltä minustakin tuntuu, sama vaivasi tuonna vuonna Sergeitäkin sekä kiireisesti säntäilevää Bareita. Måns sen sijaan onnistui.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
jdjj22
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2594
Liittynyt: 29 Maalis 2014, 20:58

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja jdjj22 » 03 Tammi 2018, 14:39

Melko alhaalta aloitti, noussut hiljaksiin niukin naukin neljään tähteen minulla. Viihdyttävä kokonaisuus, mutta islanniksi olisi toiminut huomattavasti paremmin. Tuosta vuorovaikutuksesta olen samaa mieltä. Myös toistoa olisi voinut vähentää.
Pieni ripaus örgyn pörgöniä parantaa viisua kuin viisua - Terveisiä kielipuolueesta :kaunis:
Kaikesta pitäisi olla jotain mieltä ja jos et ole, olet kuukauden joka toinen lauantai Putinin tukija,
joka syö makkarakeittoa suoraan saappaasta.

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8887
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja WildDance » 04 Tammi 2018, 20:02

En ihmettele miksi tämä ei selvinnyt finaaliin. Synkkä, tunkkainen ja tylsä.

:islanti: :islanti:
It’s gonna be phenomen-phenomen-phenomenal 🦄

Avatar
ESC Addict 98
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3704
Liittynyt: 18 Tammi 2014, 17:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja ESC Addict 98 » 06 Tammi 2018, 12:35

Siis tästä niin tulee 2016 vuotena kokonaisuudessaan, mutta myös mainiona viisuvuosikertana mieleen :ihana: Upea kappale, jonka karsiutuminen Blackbirdin ohella on mielestäni 2010-luvun pahimpia oikeusmurhia viisuissa :draamaa:

:islanti: :islanti: :islanti: :islanti: :islanti:
🇪🇸 Eaea ✧ 🇱🇹 Sentimentai ✧ 🇺🇦 Shum ✧ 🇺🇦 Solovey ✧ 🇸🇮 Sebi ✧ 🇨🇾 Fuego ✧ 🇱🇻 Line ✧ 🇲🇪 The Real Thing ✧ 🇬🇪 Warrior ✧ 🇦🇿 Start a Fire ✧ 🇲🇪 Igranka ✧ 🇦🇱 Suus ✧ 🇮🇹 Madness of Love ✧

Avatar
Hapa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1814
Liittynyt: 02 Tammi 2008, 23:17
Paikkakunta: Pori

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja Hapa » 08 Tammi 2018, 01:13

Ihme_Mies kirjoitti:MF-tyyppistä skeidaa todella kehnolla kertosäkeellä. :eiei: En löydä kertakaikkiaan mitään positiivista esille nostettavaa! :eiei:
Jälleen kerran vain yksi tähti maalle, joka lienee viisuhistorian surkein.
Täydellisen samaa mieltä tästä "sävellyksestä". Ei todellakaan ollut mitään hyvää tässä. Tuli jotenkin Loreen mieleen, mutta ei sekään näin surkea ollut, laulaja oli ainakin parempi. 1 tähti.

Tosta Islannistakin pitkälle samaa mieltä, vaikka eiköhän jostain Itä-Euroopasta pari huonompaakin maata löydy. Tai jos ei sieltä, niin sitten huonompi maa saattaa löytyä siitä lähimpänä Islantia olevasta kuningaskunnasta.
"Olen huomannut nuorten naislaulajien laulavan pikkutytön äänellä. Heitä ei erota toisistaan eikä lauluista jää mitään mieleen. Minun nuoruudessani artisti ei päässyt levyttämään, jos hän ei osannut tulkita." -Anneli Sari-

poika90
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2834
Liittynyt: 03 Helmi 2016, 13:24
Paikkakunta: OULU

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja poika90 » 13 Tammi 2018, 12:20

Upea Islanti ja huutava väryys, ettei tämä päässyt finaaliin. Todella kiva ja mystisen synkkä kappale. Itse luulen, että tämän pisteitä ovat syöneet se, etttä tätä vertasi helposti Loreenin ja Månsin esityksiin ja se toi mieleen helposti sen, että Islanti kopioi Ruotsia. Mutta silti pidin esityksestä ja annan :islanti: :islanti: :islanti: :islanti: :islanti: :islanti:

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja Leo » 05 Helmi 2018, 18:03

Mustaa mystiikkaa Islannista. Säkeistö lupaa paljon. Kertosäe lässähtää aavistuksen, mutta nousee sittenkin lentoon torvisektion myötä. Se on suorastaan komea. Hyvä vahva melodia. Jonkin verran toistaa loppua kohti, muttei haittaa. Visuaalisuus on turhankin musta käsineen. Keitä ovat ne, joiden kutsua kuullaan? Minulle vuotensa parhaimmistoa, jolle finaalipaikankin olisin suonut ja nyt vahvan nelosen annan.

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11690
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Islanti 2016: Greta Salóme – Hear them calling

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 29 Huhti 2018, 14:24

Tämän kappaleen saamat pisteet vuosien 2009-2012 äänestyssysteemillä, jossa yhdistettiin maakohtaisesti puhelinäänestyksen ja raadin top 10:
Semifinaalissa 15. sija 21 pisteellä (7 San Marinon raadilta, 5 Suomesta, 3 Virosta ja Espanjasta, 2 Itävallasta sekä 1 Ruotsista).

Vastaa Viestiin