Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Euroviisut 2019 Israelissa
Avatar
Viisuilija_110
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2569
Liittynyt: 29 Loka 2018, 15:24
Paikkakunta: Porvoo

Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja Viisuilija_110 » 07 Huhti 2019, 18:46

Tätä ketjua ei vielä ollut joten pistänpä minä nyt tämän. :joojoo: Eli siis tänne Voittajaspekulaatioita mielellään hyvien perustelujen kanssa :peukku:
Viesti loppui tähän.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 49450
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 07 Huhti 2019, 19:08

Huomasin, että en usko tällä hetkellä kuin kolmen maan mahdolliseen voittoon. :shock:

:alankomaat: Alankomaat: Kerännyt jo hirveästi huomiota ja tästä tykätään paljon. Voi olla todella kova luu, jos tuomaristo tykästyy tähän kunnolla. Epäilen kuitenkin, että pidetäänkö tästä lopulta tarpeeksi.

:australia: Australia: Alkanut hiipiä voittotaistoon ns. mustana hevosena. Voisi erottua erittäin positiivisena "outolintuna" tämän vuoden kattauksesta ja joku taisi Australia 2019 -ketjun aikaisessa vaiheessa todeta kappaleen kertsin olevan ihan viisuvoittajakertsi.

:ruotsi: Ruotsi: Uskon kuitenkin edelleen vahviten Ruotsiin. Kappale on raatiystävällinen (se todettiin jo Euroopan maiden raadeilla Melloissa), se kerännee hurmoksellisuudellaan enemmän puhelinääniä kuin viime vuoden Itävalta (tavikset ovat varmaan jo unohtaneet koko biisin) ja kertsi on tarttuva.
"It is okay to dance alone"

Avatar
antsa798
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4956
Liittynyt: 17 Helmi 2018, 10:58
Paikkakunta: Kouvola

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja antsa798 » 07 Huhti 2019, 19:19

:alankomaat:
:venaja:
:ruotsi:
:sveitsi:
If the dreams we made are made of fire
I would give a life just to live the dream again

Avatar
Viisuilija_110
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2569
Liittynyt: 29 Loka 2018, 15:24
Paikkakunta: Porvoo

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja Viisuilija_110 » 07 Huhti 2019, 19:27

Ei mulla oo mitään uusia voittajaehdokkaita :draamaa:

:alankomaat: Alankomaat: Jury-äänissä on todella korkealla ja todennäköisesti voittaa ne, mutta riittääkö televoting pisteet voittoon, uskon (ja toivon) tällä hetkellä että, Kyllä.
:ruotsi: Ruotsi: Taistelee jury-äänten voitosta Alankomaan kanssa, tavikset tulee varmasti tykkäämään tästä.
:sveitsi: Sveitsi: Tällä hetkellä mulla on sellanen fiilis että tää pärjää yhtä hyvin kuin Eleni viime vuonna jury-äänissä on n. Vitossijan paikkeilla ja taistelee televoting pisteiden voitosta.
:venaja: Venäjä: Kerää varmasti paljon pisteitä molemmissa komponentti äänestyksissä, mutta jos voittaa on todennäköisesti kompromissi voittaja

Musta hevonen
:australia: Australia: Australiassa on erittäib tarttuva kertsi ja jää helposti korvamadoksi. Sitä en tiedä tuleeko tuomareilta enään Australia-lisää todennäköisesti vähän, mutta veikkaan että Australia on ekaa kertaa korkeammalla televoting-pisteissä kuin jury-pisteissä
Viesti loppui tähän.

Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2414
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja inomu » 07 Huhti 2019, 20:05

:kypros: Kypros on ollut ennakkosuosikki siitä lähtien, kun Eleni sijoittui toiseksi ja paineet ovat olleet kovat löytää yhtä hyvä ellei parempi esiintyjä ja kappale, kuin viime vuonna. Kypros on vielä toistaiseksi mysteeri, koska Tamtaa ei ole nähty viisupiireissä. Kappale on toki suosittu jo fanien keskuudessa, mutta se ei riitä vielä voittoon. Kyproksen mahdollisuudet voittoon selviävät varmaan vasta kun harjoitukset lähtevät käyntiin ja Tamta saadaan haastatteluihin.

:islanti: Islanti on voittajasuosikkeja, mutta en usko, että se tulee voittamaan. Kappale jakaa liikaa mielipiteitä ja raadit ovat erilaisempien kappaleiden suhteen yleensä äänestäneet nuivasti. Islanti saattaa kuitenkin luoda viisuviikolla sopivasti mediakohua SodaDream-jutuillaan ja muilla mahdollisilla tempauksilla, joka siivittää sen tavisten tietoisuuteen ja muuttaa mielenkiinnon ääniksi.

:sveitsi: Luca vaikuttaa kovin persoonottamalta ensimmäisten haastatteluiden jälkeen, joten media- ja somehype tulee jäämään alhaiseksi. Esitys tulee varmasti olemaan menevä ja laadukas, joten mahdollisuuksia voittoon on. Uskon kuitenkin vain top 10 -sijoitukseen.

:ruotsi: Ruotsi tulee juhlimaan tänäkin vuonna raatiäänissä ja kyllä katsojatkin Johnia tulevat pisteillä muistamaan. Ykkössija raatiäänissä on hyvin mahdollinen ja se yhdistettynä hyvään puhelinäänestystulokseen saattaa kiidättää Ruotsin jälleen voittoon ilman, että se sitä ansaitsisi tälläkään kertaa.

:venaja: Sergei oli voittajasuosikki ennen kuin oli edes julkaistu, että hän edustaa Venäjää tänä vuonna. Hänen supertähtistatustaan Itä-Euroopassa ei tule vähätellä. Kappaleen julkaisun jälkeen hype Sergein ympärillä näyttää kuitenkin kuolleen. Esitys tulee olemaan mahtipontinen, mikä saattaa kuitenkin kostautua raatiäänissä, joka ei ole aiemmin suosinut isoja show-numeroita eikä Venäjääkään. Venäjä-trollien äänillä kuitenkin mahdollinen voittaja.

:alankomaat: Suurin voittajasuosikki ja vedonlyönnin ykkönen. Itse en ole oikein tajunnut hypeä, mutta taviskollegani linkkasi tämän minulle yksi päivä, joten kappale videoineen on levinnyt tietoisuuteen viisujen ulkopuolellekin! Ja tällainen tietoisuuden leviäminen on aiemmin ollut hyvä merkki menestyksestä (vrt. Netta viime vuonna). Duncan osaa laulaa ja esitys on varmasti hillityn tyylikäs kuten Common Linnetsillä, joten voitto on mahdollinen.

:italia: Italia vaikuttaa unohtuneen sen jälkeen, kun loput kappaleet julkistettiin. Mahmood on Tamtan tavoin pysynyt poissa viisukuvioista toistaiseksi, joten persoonaan perustuvaa some-hypeä ei ole hänellekään syntynyt (Italian ulkopuolella ainakaan). Kappale saattaa olla liian "monimutkainen" suurelle yleisölle, mutta sisältää kuitenkin monia muistettavia kohtia (kuten taputus ja soldin toistaminen). Kappaleen hype saattaa nousta uudestaan viisuviikolla ja live-esitys ratkaisee tietenkin myös.


Yhteenvetona oletan Alankomaiden voittavan. En usko, että voittaja tulee näiden 7 maan ulkopuolelta (ellei Darude saa jonku meemitrolliarmeijan äänestämään sen voittoon :heh: ). Some-hypetys on nykyään tärkeä osa viisupiirejä, harva uskoi Fuegon voittoon ennen kuin Eleni alkoi esiintyä haastatteluissa viisuviikolla ja hurmasi persoonallaan viisumediat.
I could've been a princess, you'd be a king
Could've had a castle, and worn a ring
But no, you let me go

Avatar
Universal Love
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1712
Liittynyt: 26 Marras 2016, 12:47

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja Universal Love » 07 Huhti 2019, 20:19

Edelleen tuntuu siltä, että :alankomaat:
tulee viemään, tahdoin tai en.
2017-2021: 1. Moldova 2. Liettua 3. Serbia 4. Latvia :tapu:

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 49450
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 07 Huhti 2019, 20:24

inomu kirjoitti:
07 Huhti 2019, 20:05
Islanti saattaa kuitenkin luoda viisuviikolla sopivasti mediakohua SodaDream-jutuillaan
Anteeks millä jutuilla? :mitvit:
"It is okay to dance alone"

poika90
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2163
Liittynyt: 03 Helmi 2016, 13:24
Paikkakunta: OULU

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja poika90 » 07 Huhti 2019, 20:51

Tällä hetkellä näen seuraavat maat mahdollisesti voittajana

:alankomaat: Kappale on upea ja maaginen lisäksi minusta Duncanissa on jotain samaa x factoria mitä Kristian Kostovissakin oli.

:kreikka: Todella hieno ja moderni kappale, joka voisi olla maailmanlaajuinen hitti.

:sveitsi: Hyvä ja moderni tanssi biisi joka voisi olla maailmalla listahitti jos oli jonkun tunnetun laulajan kappale.

:ruotsi: John on upea artisti ja Ruotsi vaan osaa tehdä toimivan paketin kaikilla osa alueilla.

:italia: Italialla on ollut useamman vuoden ajan voittohype päällä ja suosiota heillä tuntuu aina olevan.

:serbia: Minusta tässä oli jotain Molitvamaista ja kun kuuntelin tämän vasta niin tuli voittaja fiilikset

Avatar
Mattan
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3003
Liittynyt: 20 Huhti 2012, 20:09

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja Mattan » 07 Huhti 2019, 21:01

Yhtä suurta voittajasuosikkia en löydä, joten tässä jotain:

Alankomaat on vedonlyönnin ykkönen, ja syystä. Kappale on kunnossa ja laulaja on hyvä, joskin liven myös tulee näyttää joltain, mieluiten hyvältä.

Venäjän hype lässähti heti kappalejulkistuksen jälkeen - sekin syystä - mutta Venäjä on taikonut itselleen voiton (ja muuta menestystä) yliyrittämisellä ennenkin. Sergei on supertähti, joka kerää ääniä pelkästään nimellään, ja lavaesitys on todennäköisesti näyttävä. Kappaleen ei pitäisi millään muotoa riittää voittoon, mutta Venäjä yleensä änkeää ääniapajille, ellei esitys ole täysi pannukakku.

Ruotsi on kompromissi- tai raativoittaja. Tyyli on nyt muotia, ja John on varma esiintyjä. Itseäni ei kappale eikä esitys jaksa kiinnostaa, mutta se upposi sekä ruotsalaisiin että MF:n raateihin kuin häkä, joten jotakuta kiinnostaa. Tätä ei kannata aliarvioida - pessimistinä saatan veikata tätä jopa todennäköisimmäksi voittajaksi, joskin se olisi henkilökohtaisesti hieman mieluisampi kuin Venäjä.

Sveitsi pyörii vedonlyönnissä kakkosena, mutta sen voittoon uskon vähemmän kuin edellä mainittuihin. Kappale on moneen kymmeneen kertaan kuultu latinopoppis, joka saattaa hyvän liven siivittämänä olla korkealla, mutten oikein tiedä, mistä voittohype on kotoisin. Luca kai ainakin osaa tanssia.

Islannista puhutaan, mutten usko sen voittomahdollisuuksiin. Mielipiteiden jakaminen ei ole yksinomaan huono asia (ks. esim. Toy ja 1944), mutta sen suurmenestys vaatisi jonkinlaisen ilmiön kappaleen ympärille (siis viisufanien ulkopuolella). Ehkä sellainen tulee, mutta vielä ei. Kypros mainittakoon, koska se on ainoa lähelläkään ennakkosuosikkia oleva kappale, jolla on naislaulaja. Tiedä sitä, onko sillä merkitystä, kun päättivät lähettää Fuegon uusintana, mutta sillä on kuulijakuntansa. Italia pärjännee, mutten usko yleissuosion olevan yhtä kovaa kuin viisufanien keskuudessa. Joku muista vahvoista naispopeista (Kreikka, Malta, Armenia) yltää kärkiviisikkoon, mutta suurempaan menestykseen tarvitaan Fuego-ilmiö.
Viimeksi muokannut Mattan, 07 Huhti 2019, 21:15. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Lopuksi haluaisin vielä todeta, että tänä vuonna on Euroviisut.

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 15250
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja Hazard » 07 Huhti 2019, 21:08

Mattan kirjoitti:
07 Huhti 2019, 21:01
Kappale on moneen kymmeneen kertaan kuultu latinopoppis
On se melko epätavallinen yksilö näin viisuissa. Tekee kenties Fuegot, mutta Duncan (oletettavasti) voittaa.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Edwina
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2834
Liittynyt: 11 Tammi 2013, 12:25
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja Edwina » 07 Huhti 2019, 21:08

Alankomaat tai Italia. Luultavasti Alankomaat. :joojoo:

ingman15carl06
Siemailija
Siemailija
Viestit: 143
Liittynyt: 07 Huhti 2015, 17:29

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja ingman15carl06 » 07 Huhti 2019, 21:49

Ihan sama kuka voittaa. Itse en vaan haluaisi nähdä :ruotsi: taas voittavan kun se on jo voittanut kahdesti edellisen seitsemän vuoden aikana. :eiei: Voisi antaa mahdollisuuden joillekin muille. Tämän hetken suursuosikkeihin lukeutuvista maista :alankomaat: ja :sveitsi: olisivat ne joille itse antaisin voiton vain siksi että heidän edellisistä voitoista on kulunut jo kolme-neljä vuosikymmentä. :joojoo:

Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2414
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja inomu » 07 Huhti 2019, 22:32

Serduchka kirjoitti:
07 Huhti 2019, 20:24
inomu kirjoitti:
07 Huhti 2019, 20:05
Islanti saattaa kuitenkin luoda viisuviikolla sopivasti mediakohua SodaDream-jutuillaan
Anteeks millä jutuilla? :mitvit:
Hatari on kaikissa haastatteluissa maininnut sponsorikseen SodaDream-yhtiön, joka on tietysti parodia israelilaisesta SodaStream-yhtiöstä. Aikovat kuulemma avata SodaDream-ständin Tel Aviviin kisojen ajaksi. :mrgreen:
I could've been a princess, you'd be a king
Could've had a castle, and worn a ring
But no, you let me go

Avatar
mariah
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5965
Liittynyt: 13 Helmi 2005, 15:22
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja mariah » 07 Huhti 2019, 22:34

Australia :joojoo: Alankomaat, Italia, Venäjä, San Marino :joojoo:

Avatar
jamira
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1708
Liittynyt: 29 Huhti 2010, 00:15

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja jamira » 08 Huhti 2019, 06:06

Kyllä tällä hetkellä näen selvänä voittajana Alankomaat :alankomaat:

Uskon kuitenkin Sveitsin :sveitsi: Venäjän :venaja: Kyproksen :kypros: Ruotsin :ruotsi: ja Italian :italia: taistelevan myös voitosta hyvin onnistuessaan.

Kreikkaan en usko :kreikka: enkä kyllä Australiaankaan :australia:

Potentiaalisimmat yllättäjät :tsekki: :isobritannia: :serbia:

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 27347
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 08 Huhti 2019, 12:46

Mitä pidemmälle kevääseen mennään, en näe mitään muuta voittajaa kuin Sveitsin. :sekava:
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12891
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 10 Huhti 2019, 00:09

Alankomaat voittaa kaikkien aikojen suurimmalla pistemäärällä.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 49450
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 10 Huhti 2019, 00:43

^ Toi olisi kyllä jo kauhukuva. :apuva:
"It is okay to dance alone"

Avatar
Hanhis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5034
Liittynyt: 30 Tammi 2010, 22:04

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja Hanhis » 10 Huhti 2019, 01:28

Alankomaat vie raati- ja yleisöäänet. Vahva ja kaunis balladi, josta löytyy yhteislaulun voimaa ja toisaalta herkkyyden maksimointia. Venäjä tulee tuntumaan Alankomaiden rinnalla paasaukselta ja turhan musikaalimaiselta, joka tulee syömään Sergeyn menestystä länsimaissa. Sveitsillä ammutaan live pipariksi ja Duncanin suosio tulee olemaan sen verran vankkaa, että kompromissiin nimeltä Ruotsi ei tarvitse turvautua tänäkään vuonna.

Islannissa muhii isomman ilmiön itu, mutta raateihin se ei ylety.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 49450
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 10 Huhti 2019, 01:34

Hanhis kirjoitti:
10 Huhti 2019, 01:28
kompromissiin nimeltä Ruotsi ei tarvitse turvautua
Tänä vuonna se voisi olla enemmän kuin tarpeellista. :aivanmaassa:
"It is okay to dance alone"

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8848
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 10 Huhti 2019, 23:14

Serduchka kirjoitti:
10 Huhti 2019, 00:43
^ Toi olisi kyllä jo kauhukuva. :apuva:
Minä kyllä uskon, että Salvador saa pitää enkkansa.

Avatar
Mymmeli
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 737
Liittynyt: 22 Helmi 2019, 13:27

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja Mymmeli » 10 Huhti 2019, 23:44

Toivottavasti Ruotsi voittaisi, niin saataisiin taattu laadukas viisutapahtuma ensi vuodeksi lol
Kaikki tekee virheitä, joskus jopa minä! :ylppis:

Avatar
Haksis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1600
Liittynyt: 27 Joulu 2007, 18:04
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja Haksis » 12 Huhti 2019, 18:11

jamira kirjoitti:
08 Huhti 2019, 06:06
Kyllä tällä hetkellä näen selvänä voittajana Alankomaat :alankomaat:

Uskon kuitenkin Sveitsin :sveitsi: Venäjän :venaja: Kyproksen :kypros: Ruotsin :ruotsi: ja Italian :italia: taistelevan myös voitosta hyvin onnistuessaan.
Täsmälleen samaa mieltä kanssasi :hali: Italia voisi olla oikeasti koville sijoilla tänä vuonna, jotenkin aistin, että raadit sorsivat tätä ja suosivat sen sijaan enemmän Venäjää. Toivottavasti Sveitsi yllättäisi kaikki, olisihan se jo ansaittua käkikelloilla että saisivat sen voiton pitkästä aikaa.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9379
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja romualdo » 13 Huhti 2019, 20:16

jotta näillä katselmuksilla olisi vielä edes jonkinlainen tulevaisuus ja ettei tarttis lukemattomien minun kaltaisteni Wanhan Liiton Fanien huokaista että "musiikki on tainnut kuolla näissä pippaloissa..." jonkun vanhemman Azerien biisin sanoman mukaisesti... - niin toivoisin että ykköstilalle äänestettäisiin joko Kroatia, Unkari tahi Georgia. (Mikä mulle ite periaattessa on kuitenkin jo tässä vaiheessa aiwan sama...)

Mutta varmaan ei eurooppalaisten maku ole vieläkään jalostunut NIIN korkealle, joten... mutta joo spekuloikaa vaan kuulkaa ihan rauhassa, mut aattelin nyt pistää vielä yhden eli sen kuuluisan viimeisen viestini tänne... Kevät on, tipi-tii... ulkoilla saa yhä enemmän ja enemmän ja pyöräillä kuin hullu...
jk. lopuista joita en ole kuullut, niin uskon jollain tapaa mieltyvän vielä Italian ja Israelin esityksiin, mutta niiden aika on sitten joskus... ehkä radion esikatselujen aikaan...
Viimeksi muokannut romualdo, 14 Huhti 2019, 10:58. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Viisufani80
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 12
Liittynyt: 26 Maalis 2019, 08:51
Paikkakunta: Akaa

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja Viisufani80 » 14 Huhti 2019, 08:13

Luulen Alankomaiden voittavan. omasta mielestä viisu on ok, mutta ei ole minun top kympissä.

Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6141
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja Elvis » 16 Huhti 2019, 13:59

Minusta tämä tuntuu vahvasti miesten vuodelta. :joojoo:

:alankomaat: Vahva ennakkosuosikki, promokiertueellaan on kuulostanut hyvältä. En näe että tätä syrjäytettäisiin kärjestä.
:italia: Joukosta erottuva, puhutteleva kappale. Esitys tulee vaikuttamaan paljon Italian sijoitukseen, mutta Mahmood saattaa haastaa Duncanin. Hänellä on persoonallinen soundi ja karismaakin löytyy.
:ruotsi: Loistavaa livelaulua, mukaansatempaavuutta ja iloa. Ruotsi on taas kerran kärkipäässä, mutta saako kuitenkaan yleisöääniä riittävästi? Luulen, että tuomarit tulevat tästä pitämään. Tästä on "helppo tykätä". John on sympaattinen esiintyjä.
:islanti: Saattaisi olla kisojen musta hevonen. Kantaaottava kappale, ja mieleenpainuva esitys. Saattaa olla kärjessä, tai sitten floppaa kunnolla.
:sveitsi: Kisojen toinen musta hevonen. Menevä aikansa poppis, jossa on tarttuvuutta, ja tanssittavuutta. Huippukoreografi tulee olemaan esityksen takana. Luca varmasti sulattaa monen sydämen hymyllään.
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja rosetta » 18 Huhti 2019, 09:35

Oneuropen hauskoja arvioita siitä miksei yksikään näistä (kirjoittajan mielestä) voita: :heh:

https://oneurope.co.uk/eurovision/why-y ... sion-2019/
Todo en la vida es como una canción
Que cantan cuando naces y también en el adios

(Massiel: La la la)

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6917
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 18 Huhti 2019, 15:28

Voittaja tulee joukosta :alankomaat: :italia: :islanti: :ruotsi: .

olvr20
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 215
Liittynyt: 23 Heinä 2016, 12:44

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja olvr20 » 18 Huhti 2019, 16:27

Jos miettii viime vuosien voittajia, niin Islanti sopisi siihen jatkoksi aika hyvin. Sellaisenkin trendin osaisin nähdä jatkuvan, että Hollanti esiintyisi finaalissa paikalla 25. ja sijoittuisi toiseksi. :heh:

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8848
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuka voittaa Euroviisut 2019?

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 26 Huhti 2019, 13:10

olvr20 kirjoitti:
18 Huhti 2019, 16:27
Sellaisenkin trendin osaisin nähdä jatkuvan, että Hollanti esiintyisi finaalissa paikalla 25. ja sijoittuisi toiseksi. :heh:
The Common Linnets sijoittui kakkoseksi aikoinaan myös loppupäästä, paikalta 24.

Viestiketju Lukittu