ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Euroviisut 2021 Alankomaissa

Kymmenen suosikkiasi toisesta semifinaalista?

San Marino: Senhit – Adrenalina
117
9%
Viro: Uku Suviste – The lucky one
50
4%
Tšekki: Benny Cristo – Omaga
76
6%
Kreikka: Stefania – Last dance
116
9%
Itävalta: Vincent Bueno – Amen
40
3%
Puola: Rafał – The ride
48
4%
Moldova: Natalia Gordienko – Sugar
76
6%
Islanti: Daði & Gagnamagnið – 10 years
103
8%
Serbia: Hurricane – Loco loco
82
6%
Georgia: Tornike Kipiani – You
31
2%
Albania: Anxhela Peristeri – Karma
79
6%
Portugali: The Black Mamba – Love is on my side
41
3%
Bulgaria: Victoria – Growing up is getting old
80
6%
Suomi: Blind Channel – Dark side
136
10%
Latvia: Samanta Tīna – The moon is rising
59
4%
Sveitsi: Gjon's Tears – Tout l'univers
120
9%
Tanska: Fyr & Flamme – Øve os på hinanden
83
6%
 
Ääniä yhteensä: 1337

Avatar
Murrimarri
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1063
Liittynyt: 27 Marras 2015, 20:51
Paikkakunta: Helsinki

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Murrimarri » 19 Touko 2021, 18:59

Itseasiassa finaalissakin nähdään harkkaesitys, koska he ilmoittivat jo etteivät aio esiintyä livenä ilman sitä yhtä jäsentä.
"We are safe in the circle of light, nothing bad will never across the line."

Avatar
Ange82
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 55
Liittynyt: 20 Touko 2008, 14:26

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Ange82 » 19 Touko 2021, 19:09

Oh no, Islanti! Kävipä huono tuuri. Pistin silti finaaliin, vaikka voi käydä Australiat.. :roll:

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 49520
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 19 Touko 2021, 19:19

Onneksi nähdään sentään kunnon harkkapätkä Islannista eikä mitään typeriä live-on-tape-vetoja. :roll:
🍐 Mikä päärynä!! Miten menee!!?? EI!!!

Avatar
Haksis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1601
Liittynyt: 27 Joulu 2007, 18:04
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Haksis » 19 Touko 2021, 19:43

Vaikea semifinaali kieltämättä ennustaa jatkajien osalta.

Varmoina :sveitsi: :bulgaria: :suomi: :kreikka: :sanmarino:

Melko varmat: :islanti: :serbia: :moldova:

Islanti muuten vaikuttaa varmalta, mutta vaikea sanoa vielä kuinka nämä "ei livet" vaikuttavat taviskatsojiin,
tuleeko katsojille luotaantyöntävä fiilis kun biisi ei ole "livenä" esitetty.

Moldovan sokeriviisu on sen verran meemikamaa, että eiköhän kerää hyvin irtipisteistä ympäri eurooppaa.

Ei jatkoon: :tsekki: :georgia:
Tsekki vaikutti ennen harjoituksia potentiaaliselta jatkajalta, mutta noiden clippien osalta hieman vaisu fiilis jää. Georgian
jatkopaikka olisi kyllä kaikkien aikojen yllätys!

Kahdesta jatkopaikasta käy kyllä melkoinen kuhina, Viro :viro: ja Puola :puola: vaikuttavat heikoimmilta. Portugal ja Itävalta voivat
repiä pisteitä sieltä täältä ja raadeilta riittävästi. Latvia voi olla jopa toimivalla show:lla yllätysjatkaja tästä semistä.
Tanskan kasaripläjäys jää vielä mysteeriksi. Albania voi saada diasporatukea hyvin. Pitäisin sitä vahvimpana näistä seitsemästä veitsenterällä olevista maista.

murka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1922
Liittynyt: 08 Loka 2008, 16:31

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja murka » 19 Touko 2021, 19:55

Murrimarri kirjoitti:
19 Touko 2021, 18:59
Itseasiassa finaalissakin nähdään harkkaesitys, koska he ilmoittivat jo etteivät aio esiintyä livenä ilman sitä yhtä jäsentä.
Onhan se selvää pässinlihaa, että jos on altistunut niin testataan sekä ei esiinnytä. Korona kun itää 2-14 vuorokautta. Koko porukka voi saada koronan jos ovat keskenään olleet ilman maskeja. Tuskin heistä kukaan haluaa altistaa muita yhtään enempää.k

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 32782
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Rousku » 19 Touko 2021, 20:17

Haksis kirjoitti:
19 Touko 2021, 19:43
Moldovan sokeriviisu on sen verran meemikamaa, että eiköhän kerää hyvin irtipisteistä ympäri eurooppaa.
Moldovan meemi on vain videossa, sitä ei ole tuotu lavalle. Venäjänkielisen väestön alueilla varmaan puree, mutta ei muualla. Moldovalle ei nyt ihan makein mahdollinen munkki sattunut näissä semiarvonnoissa tällä kertaa.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Creeperqueen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1156
Liittynyt: 20 Huhti 2011, 00:34

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Creeperqueen » 20 Touko 2021, 01:42

Tehdään nyt kakkossemistäkin tämmöinen

Haluan jatkoon
:sanmarino: :viro: :tsekki: :kreikka: :puola: :serbia: :suomi: :latvia: :sveitsi: :tanska:

Jatkoonmenijä veikkaukseni:
:sanmarino: :kreikka: :itavalta: :islanti: :serbia: :albania: :portugali: :bulgaria: :suomi: :sveitsi:
2021: Dark Side, 2020: Solovey, 2019: Hatrið mun sigra, 2018: Viszlát nyár, 2017: Line, 2016: LoveWave

Avatar
UpeetaMahtavaa
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 207
Liittynyt: 29 Tammi 2020, 13:02

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja UpeetaMahtavaa » 20 Touko 2021, 03:51

RAPORTTI PAIKAN PÄÄLTÄ, olin Rotterdamissa kakkossemin juryshowssa.
Voi että sellaiset 3 minuuttia euroviisuesitystä menevät nopeasti ohi. Ja vielä nopeammin menee se kun lavalle vaihdetaan seuraavan esiintyjän tavarat.

Lava todella mopitetaan jokaisen esiintyjän välissä. Kun lava oli tyhjä enne showta, näimme ihmisiä kontillaan puunaamassa lavaa rätillä. Joka esityksen välissä moppiryhmä sutii äkkiä puhtaaksi.
Kun käytetään lisättyä todellisuutta, katosta laskeutuu valtava screeni lavaan nähden diagonaalisesti.
Katosta laskeutuu muutenkin kamaa. Aina kun pitää nostella lavasteita katonrajaan tai laittaa ne roikkumaan tai liikuttaa, katosta laskeutuu palkki, johon laitetaan vaijerit kiinni, ja sen avulla nostetaan ylös yllärit.

Yleisölle jaettin rannekkeet, joissa automaattisesti vilkkuu tunnelmavalo aina kun halutaan yleisön näkyvän valopisteiden merenä. Yleisöä viihdytti etukäteen DJ, joka soitti parhaita euroviisuhittejä. Salin takaa käytävältä saa kahvia, hot dogeja ja cocktaileja ja on juomatiski. Hinnat: lasi pepsiä tai mineraalivettä 3,50 euroa.... Istuimet ovat kuin urheilukatsomossa, taitettavat, pienet, kovamuoviset. Joka showssa on 3500 ihmistä liveyleisöä parvilla, jokainen on testattu negatiiviseksi samana päivänä.

San Marino: Flo Rida on todellinen. Ruutulava pyörii vinhasti. Isot Liekit tulevat ja uskomatonta, että niiden lämmön tuntee katsomossa kaukanakin lavasta. On ihan oikeaa tulta. Lisäksi kipinäsuihkuja. Lopussa Flo Ridan kanssa etummaisella pikkulavalla. Esityksen jälkeen Senhit ja Flo Rida halasivat.

Viro: Uku lauloi oikein hyvin ja esitys oli suvereeni. Tykkään muutenkin tästä kappaleesta. Uku istui keskellä ryhmänsä sohvaa aika chillinä ja Viron lippua naputellen koko ajan. Minulla oli aika hyvä näköyhteys Ukun sivuprofiiliin koko illan ajan. :vonkaus:

Tsekki: Lauloi mielestäni myös hyvin ja oli hyväntuulinen esitys. Benny ilmestyy lavan takaa kahden puoliskon välistä, aloittelee katsomolle näkymättömissä ja kävelee ensimmäisten tahtien jälkeen esiin portista. Poseeraan etummaisella pikkulavalla lähikameralle kyykyssä.

Kreikka: Esitys meni todella hyvin. Upea laulu, ja digitaalinen esitys meni ihan nappiin. Lavalla näkyy iso green screen, rappuset on rullattu paikalle, mutta katsomo näkee pienistä ruuduista katonrajassa kuvan, miltä se näyttää televisiolähetyksessä. Puku kimaltelee tosissaan. Hurraus on kovaa, koska Stefania on puoliksi hollantilainen.

Tähän saakka tuntuu, että kaikki esitykset menevät hyvin ja kaikki osaavat laulaa - tuleeko tässä mitään huonoa ollenkaan?? Nämä ekat neljä ovat jo todella kovia ja ansaitsisivat finaalipaikan mielestäni kaikki.

Itävalta: Vincentiä varten lavalle rakennetaan muutamasta osasta pitkulainen koroke, tie, jonka päällä hän kulkee. Laulu edelleen ihan priimaa tässä semissä, vaikuttavaa tässä marssissa.

Puola: Hyvin tanssi miestanssiryhmä. Lisätyn todellisuuden screeni tulee alas, missä näkyy niitä Warszawa-valoja. Ei tässäkään esityksessä ole moitittavaa, laulu kulkee ihan jees.

Moldova: Pyörivällä neliölavalla tanssia. Vauhtia. Kappale ei ehkä niin ime mukaansa kuin useimmat muut. Instrumentaalivetoinen eli paljonhan on niitä osioita, joissa esiintyjät vain tanssivat. Basso jyrää tässä täristen koko salin, wummm. Laulu on ehkä vähän epämääräistä kappaleen hektisissä osissa, mutta lopussa tähän Natalia veti aivan järkyttävän pitkän pysyvän nuotin loppukaneetiksi!

Islanti: Onneksi videoesitys ei hirveästi eroa livestä samalla lavalla. Välillä shown aikana näytetään videokuvaa heidän hotellihuoneestaan, heiluttavat lippuja siellä koko bändi. Yleisö hurrasi Islannille todella kovasti. Kiva esitys.

Serbia: Lavalle kärrättiin Suuri Valkoinen Laatikko ja sieltä nostettiin esiin Maailman Suurin Diskopallo. Nauratti. Pallo vaijerin päähän ja hilaus katonrajaan. Se laskeutuu sieltä esityksen aikana alemmas. Hyvin tytöt ketkuttelivat ja lauloivat, ihan intona. Laulukin hyvän kuuloista.
Green Roomissa myöhemmin naistrio tanssahteli recapin aikana kaikkien maiden kappaleita sohvansa edessä, hyvä meininki. Ja oman recap-pätkänsä aikana hyvin pylly heilui siinä silmieni alla Green Roomissakin. :rofl:

Georgia: Tornike on ilmeisesti varastanut Daruden kuution. Kuutio on tosin pienempi ja loistaa sinisiä valoheijastuksia ja myöhemmin Tornike menee istumaan kuution päälle. Intiimi esitys. Se tiedetään jo videolta, ettei laulusuoritus mene ihan nuotilleen, vaan vähän heijaa sinne tänne; ei uutta siinä, että tähän mennessä vocals-suorituksista ensimmäinen vähän heikompi. Taustalle heijastetaan laulun tekstiä englannin lisäksi georgiaksi (kiemuraiset aakkoset).
Green Roomissa Tornike ainoastaan istuu musta maski päällä ja katsoo hyvin eleettä kameraan aina kun kuvataan, vähän outo meno.

Albania: Draamaa on takana isolla led-näytöllä, punaiset savut ja abstraktit räjähdykset. Vaikka Anxhela on yksin lavalla, draama saadaan rakennettua. Oliko tässä tuulikonekin, varmana oli, juu, katsoi taakseen ja sit täytyy huolehtia etteivät kutrit ole suusssa ja naamalla, hetken olivat.

Portugali: Vihdoin oikea bändi lavalla rumpusetteineen. Eteen pikkulavalle solisti soittamaan kitaraa myöhemmin. Valojen väritys on upea ja lämmin tässä, purppuranpunaista, lämmintä oranssia ja punaista yhdistettynä siniseen. Kaunis violetihko värimaailma leijuu salissa. Ja söpöt sydämet grafiikkoina.

Bulgaria: NO NIIN. TEKNINEN MOKA. Se palkki, joka auttaa siirtämään ja nostamaan kamaa lavalle, jumittui silloin kun Bulgarian kalliota yritettiin asettaa lavalle. Crewtä pyöri ihmeissään ja Chantal laitettiin tekemään spontaani välijuonto, ja taskusta kaivettiin pieni välifilmikin, kun salin ongelmaa ratkaistiin. Noin 2-3 minuutin viivästyksen jälkeen Victoria pääsi asettumaan kalliolleen.
Hiekkaa tuli jostain säiliöstä aika pitkään melkoinen määrä laulun aikana. Se varmaan meni tasan niin kuin on tarkoitettu.
Sinfonia paisuu tässä tietysti tunnelmalliseksi mutta loppu on makuasia.

Suomi: Hyvin meni. Ihan kuin on tarkoitettu. Onhan pojilla jo koreografia selkäytimessä. Ovat aika hajallaan lavan leveydellä eli kaukana toisistaan. Pyroja riittämiin. Suomelle hurrattiin todella lujaa. Liekkejä nousi useaan kertaan, niiden lämmön tunsi, ja liekkiräjähdyksistä tuli pikku viiveellä sellainen ilotulitteen PAM-pamaus, josta ihmettelee, eikö se muka kuulu häiritsevästi esityksen taustalla. Suomen esityksen jälkeen liekkejä oli ollut niin paljon, että katsomossa alkoi haista polttoaineelta, mitä se sitten onkaan se käry.
Pojat chillasivat Green Roomissa, siellä oli juomaa, jotain siemailivat.
Kun sali tyheni koko shown jälkeen ja artistit marssivat alhaalla kohti ovea, riehuin ylhäällä katsomossa heiluttaen Suomen lippua (saatu hallin puolesta ovella sisään tullessa) ja ainakin Aleksi huomasi sen ja katsoi ylös pitkään lippushowtani. Ulos marssiessa Joonas näytti ylös kitaran takapuolta jossa luki JOIN.

Latvia: Samanta tanssii aika reippaasti ja suurin elkein tässä esityksessä. Erilaisten naisten elementti, kuten videolla nähty, puuttuu tästä esityksestä, ehkä jäi kaipaamaan jotain kun on vain vihreät leidit katsottavana ja ornamenttikuvio.

Sveitsi: Valtava hurraus salissa. Joka kerta hurrausta kun Gjon vetää jonkun kertsin alun tai aloittaa kovan huudon suvantokohdan jälkeen. Lavasteena oli valkoisia palkkeja ja kuutioita erillisnä osina, joita kesken esityksen taas rullattiin irralleen toisistaan. Hieno esityshän tämä ja komea laulu.

Tanska: HUPS! Solistin täytyy olla tarkkana, ettei liukastu silloin kun juoksee eteen pikkulavalle ja riehuu siellä. Hän horjahti koska oli melkein liukastumassa. Lava on siis yhtä sileä kuin miltä se näyttää. Yleisö taputtaa tahtia tässä ja nauttii hauskasta esityksestä. Tästä tunnuttiin pidettävän paljon.

Kakkossemissä haastatellaan lyhyesti Blas Cantó, joka on hyvin pieni Nikkien vieressä, ja heitä näytetään vierekkäin tv-kuvassa vaikka tämä kokoero menee jo naurattavuuden puolelle. James Newmanilta kysytään kappaleen nimestä ja Barbara Pravi esitellään ensimmäiseksi ja kysytään Piafin tradition vaikutuksesta. Laitan näistä kappaleista livekommentit Finaali-ketjuun.

Itse esityksissä ei mikään mennyt pieleen (paitsi Tanskan melkein-liukastuminen) ja en tiedä kuinka katsomon äänentoisto eroaa tv-signaalista, mutta minusta lähes jokainen lauluesitys tunti sujuvan kelvollisesti. Kovalta tasolta ja kovalta semiltä tuntui.

Avatar
DenEurovise
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 489
Liittynyt: 22 Touko 2019, 19:15
Paikkakunta: Kuopio

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja DenEurovise » 20 Touko 2021, 07:23

^Uuu! Hienoa, että joku täältä on tänäkin vuonna päässyt paikan päälle. 😁 Hyvä raportti. Toivottavasti varsinaisessa semifinaalissa vältetään tuollaiset ikävät laitteiden hajoamiset, joita tapahtui ekassa semissä ja nyt sitten ilmeisesti tuossa juryshowssa. 🤞🏻
Jag fattar om du inte orkar med mig / Det är helt okej / Inom kort så vet jag att du kommer bli helt matt och irriterad / För jag är komplicerad

Miss Li: Komplicerad

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6937
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 20 Touko 2021, 07:28

Hyvin todennäköinen finaalisti:
16. :sveitsi: Sveitsi: Gjon's Tears – Tout l'univers

Hyvin todennäköiset kanssa, mutta ei silti niin kiveen hakatut:
4. :kreikka: Kreikka: Stefania – Last dance
8. :islanti: Islanti: Daði & Gagnamagnið – 10 years
13. :bulgaria: Bulgaria: Victoria – Growing up is getting old
14. :suomi: Suomi: Blind Channel – Dark side

Comme ci comme ça:
1. :sanmarino: San Marino: Senhit – Adrenalina
3. :tsekki: Tšekki: Benny Cristo – Omaga
6. :puola: Puola: Rafał – The ride
7. :moldova: Moldova: Natalia Gordienko – Sugar
9. :serbia: Serbia: Hurricane – Loco loco
10. :georgia: Georgia: Tornike Kipiani – You
11. :albania: Albania: Anxhela Peristeri – Karma
12. :portugali: Portugali: The Black Mamba – Love is on my side
15. :latvia: Latvia: Samanta Tīna – The moon is rising
17. :tanska: Tanska: Fyr & Flamme – Øve os på hinanden

Ulko-ovelle suuntaavat hyvin todennäköisesti:
2. :viro: Viro: Uku Suviste – The lucky one
5. :itavalta: Itävalta: Vincent Bueno – Amen (tai no enkyltiiä, Itävalta on viimeisessä jatkopaikassa kiinni semin vedonlyönissä :sekava: . Hämmentävämpöö.)

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 27798
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 20 Touko 2021, 07:41

UpeetaMahtavaa kirjoitti:
20 Touko 2021, 03:51
Ulos marssiessa Joonas näytti ylös kitaran takapuolta jossa luki JOIN.
Missasin sitten sanan ”kitaran”. :hiips:

Suurkiitos raportista, tekstiäsi oli ilo lukea. :ihana:
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
-kaitsu87-
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5429
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 06:09
Paikkakunta: Pori

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja -kaitsu87- » 20 Touko 2021, 11:34

Mä en tahdo ymmärtää, miksi tuottajat ovat laittaneet Georgian, Albanian, Portugalin & Bulgarian esiintymään peräjälkeen! :mitvit:. Koituu vielä näistä joillekin kohtaloksi tämä! Sen takia epäilen, ettei Albania pääse finaaliin.
At my worst I found my army strong
All the demons are gone
You can try and scare me now
But I ain’t scared no more

Avatar
Tegu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3245
Liittynyt: 08 Helmi 2019, 00:44

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Tegu » 20 Touko 2021, 11:35

UpeetaMahtavaa kirjoitti:
20 Touko 2021, 03:51
RAPORTTI PAIKAN PÄÄLTÄ, olin Rotterdamissa kakkossemin juryshowssa.
Ihan mahtavaa reportaasia etenkin tällaisena vuonna, kun niin harva pääsee paikan päälle! :kiitos: Mahdatkohan olla peräti ainoa Kuppilalainen siellä?

Kuuntelin tuota juryshow'ta nettistriimin kautta, ja harjoitusketjunkin puolella kiinnitettiin huomiota pitkään taukoon ennen Bulgariaa. Siinähän on aiemman kenraaliharkan perusteella normaalistikin tauko, mutta en tajunnut, että taas oli mennyt jotain teknistä pieleen. Kiinnostavaa siis kuulla ensikäden havaintoja! Harmi, tuossa show'ssa kuitenkin annetaan puolet pisteistä, joten se on kilpailun kannalta yhtä tärkeä kuin suora lähetys. Kaikki tuollaisethan varmaan haittaavat esiintyjän keskittymistä.

Avatar
Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10166
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Happy » 20 Touko 2021, 11:36

-kaitsu87- kirjoitti:
20 Touko 2021, 11:34
Mä en tahdo ymmärtää, miksi tuottajat ovat laittaneet Georgian, Albanian, Portugalin & Bulgarian esiintymään peräjälkeen! :mitvit:. Koituu vielä näistä joillekin kohtaloksi tämä! Sen takia epäilen, ettei Albania pääse finaaliin.
Ööh tuohan on mitä paras paikka esiintyä Albanialle hitaiden biisien välissä!
Jos ei tuosta paikalta mene finaaliin niin ei sitten mene myöskään miltään muultakaan paikalta
On vain yksi velvollisuus – kauneus

Avatar
Unihiekkamyrsky
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 437
Liittynyt: 27 Tammi 2021, 19:26
Paikkakunta: Oulu

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Unihiekkamyrsky » 20 Touko 2021, 11:50

On kyllä jännät paikat tänään :biskop:
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
- H. P. Baxxter

Avatar
jdjj22
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2020
Liittynyt: 29 Maalis 2014, 20:58

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja jdjj22 » 20 Touko 2021, 12:04

Kyl maar juu alkaa jänskättää tosissaan :mrgreen: Vähintään yhtä paljon kuin Suomen puolesta jännitän vuosisuosikkini Tanskan läpipääsyä. Jos jäävät semiin nousen barrikadeille :draamaa:
Pieni ripaus örgyn pörgöniä parantaa viisua kuin viisua - Terveisiä kielipuolueesta :kaunis:
Kaada metsän suurin puu! Sillillä!

Jadine
Siemailija
Siemailija
Viestit: 170
Liittynyt: 07 Touko 2014, 22:11

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Jadine » 20 Touko 2021, 12:17

UpeetaMahtavaa kirjoitti:
20 Touko 2021, 03:51
Islanti: Onneksi videoesitys ei hirveästi eroa livestä samalla lavalla. Välillä shown aikana näytetään videokuvaa heidän hotellihuoneestaan, heiluttavat lippuja siellä koko bändi. Yleisö hurrasi Islannille todella kovasti. Kiva esitys.
Siis oliko se koronan saanut siellä huoneessa muiden kanssa? :eeek:

Avatar
Tegu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3245
Liittynyt: 08 Helmi 2019, 00:44

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Tegu » 20 Touko 2021, 12:20

Jadine kirjoitti:
20 Touko 2021, 12:17
Siis oliko se koronan saanut siellä huoneessa muiden kanssa? :eeek:
Mä muuten mietin samaa tuon lukiessani, mutta unohdin kysyä. :miettii:

Avatar
Creeperqueen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1156
Liittynyt: 20 Huhti 2011, 00:34

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Creeperqueen » 20 Touko 2021, 12:21

jdjj22 kirjoitti:
20 Touko 2021, 12:04
Vähintään yhtä paljon kuin Suomen puolesta jännitän vuosisuosikkini Tanskan läpipääsyä. Jos jäävät semiin nousen barrikadeille :draamaa:
:samaamielta:
2021: Dark Side, 2020: Solovey, 2019: Hatrið mun sigra, 2018: Viszlát nyár, 2017: Line, 2016: LoveWave

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 49520
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 20 Touko 2021, 12:25

TomppaJr kirjoitti:
20 Touko 2021, 07:41
UpeetaMahtavaa kirjoitti:
20 Touko 2021, 03:51
Ulos marssiessa Joonas näytti ylös kitaran takapuolta jossa luki JOIN.
Missasin sitten sanan ”kitaran”. :hiips:
Ei olisi ollut enää edes kovin yllättävää, jos tuota sanaa ei olisi ollutkaan. :heh: Johan ne aiemminkin medialle takapuoltaan näyttivät. Tosin housut jalassa, mutta niin.
🍐 Mikä päärynä!! Miten menee!!?? EI!!!

Avatar
UpeetaMahtavaa
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 207
Liittynyt: 29 Tammi 2020, 13:02

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja UpeetaMahtavaa » 20 Touko 2021, 13:02

Jadine kirjoitti:
20 Touko 2021, 12:17
UpeetaMahtavaa kirjoitti:
20 Touko 2021, 03:51
Islanti: Onneksi videoesitys ei hirveästi eroa livestä samalla lavalla. Välillä shown aikana näytetään videokuvaa heidän hotellihuoneestaan, heiluttavat lippuja siellä koko bändi. Yleisö hurrasi Islannille todella kovasti. Kiva esitys.
Siis oliko se koronan saanut siellä huoneessa muiden kanssa? :eeek:
Hyvä kysymys. Väläykset menivät melko nopeasti, mutta olin näkevinäni kaikki ja ajattelin, että ovat sitten yhdessä eristyksissä... eihän se olisi järkevää. Onkohan pätkät filmattu jo aiempina päivinä vai mitäh.

Avatar
UpeetaMahtavaa
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 207
Liittynyt: 29 Tammi 2020, 13:02

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja UpeetaMahtavaa » 20 Touko 2021, 13:05

Tegu kirjoitti:
20 Touko 2021, 11:35

Kuuntelin tuota juryshow'ta nettistriimin kautta, ja harjoitusketjunkin puolella kiinnitettiin huomiota pitkään taukoon ennen Bulgariaa. Siinähän on aiemman kenraaliharkan perusteella normaalistikin tauko, mutta en tajunnut, että taas oli mennyt jotain teknistä pieleen. Kiinnostavaa siis kuulla ensikäden havaintoja! Harmi, tuossa show'ssa kuitenkin annetaan puolet pisteistä, joten se on kilpailun kannalta yhtä tärkeä kuin suora lähetys. Kaikki tuollaisethan varmaan haittaavat esiintyjän keskittymistä.
Niin voisi kuvitella, mietin oliko Irlanti ekassa semissä sen takia vielä huonompi suoritukseltaan, kun ensin oli kamerasähläys. Mutta Victoriaa ei näyttänyt haittaavan, veti rauhallisesti ja varmasti. Ehti asettautua kalliolle etukäteen kaikessa rauhassa.

Avatar
UpeetaMahtavaa
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 207
Liittynyt: 29 Tammi 2020, 13:02

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja UpeetaMahtavaa » 20 Touko 2021, 13:10

TomppaJr kirjoitti:
20 Touko 2021, 07:41
UpeetaMahtavaa kirjoitti:
20 Touko 2021, 03:51
Ulos marssiessa Joonas näytti ylös kitaran takapuolta jossa luki JOIN.
Missasin sitten sanan ”kitaran”. :hiips:
Hahah, you never know. Pojat päinvastoin istuivat hyvin sivistyneesti pebat penkeissään Green Roomissa ja riehuivat vain sopivasti tuulettamaan aina lähikameran tullessa.
Synkrohyppy-pyro-hetki oli muuten myös onnistunut.
Jännä oli nähdä, kuinka niitä korkeita taustoja (roikkuva rokkari, joka on välillä tuplakuvanakin) aseteltiin etukäteen leditaululle, siellä oli jotkut punaiset kohdennusympyrät, että tuohon osuu tuo filmi ja tuohon kohtaan tuo vierekkäinen filmi.

Zolt-
Maistelija
Maistelija
Viestit: 30
Liittynyt: 09 Maalis 2013, 23:08
Viesti:

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Zolt- » 20 Touko 2021, 13:34

Carboni kirjoitti:
02 Touko 2021, 10:57
Tehdään tähänkin semiin viritelmä, miten juryt ja tele voisivat äänestää. Toki tämä muuttuu harjoitusten jälkeen, mutta sehän se pointti onkin että pystytään katsomaan, kuinka paljon yksittäinen maa voi osakkeitaan vahvistaa tai heikentää livellään.

Juryt

1. Sveitsi :sveitsi:
2. Islanti :islanti:
3. Bulgaria :bulgaria:
4. Suomi :suomi:
5. Kreikka :kreikka:
6. Portugali :portugali:
7. Itävalta :itavalta:
8. Albania :albania:
9. San Marino :sanmarino:
10. Viro :viro:
-----------------------------------
11. Moldova :moldova:
12. Serbia :serbia:
13. Tsekki :tsekki:
14. Georgia :georgia:
15. Latvia :latvia:
16. Tanska :tanska:
17. Puola :puola:

Tele

1. Suomi :suomi:
2. Sveitsi :sveitsi:
3. Bulgaria :bulgaria:
4. Kreikka :kreikka:
5. Islanti :islanti:
6. San Marino :sanmarino:
7. Moldova :moldova:
8. Tanska :tanska:
9. Serbia :serbia:
10. Albania :albania:
----------------------------------------
11. Tsekki :tsekki:
12. Latvia :latvia:
13. Itävalta :itavalta:
14. Portugali :portugali:
15. Viro :viro:
16. Puola :puola:
17. Georgia :georgia:

Näillä TOP5 erottuu selvästi : Sveitsi Bulgaria Suomi Islanti ja Kreikka. San Marinon ja Moldovan siivittää tele jatkoon ja Albania pärjää molemmissa riittävästi. Kaksi viimeistä paikkaa onkin sitten hankalampi nakki, taistelussa ainakin Itävalta Portugali ja Serbia. En laskisi täysin ulos vielä Tsekkiä tai Tanskakaan.
Nöyrä toive harkkojen jälkeiselle päivitetylle listalle :roll: :tuuletus:

Sveitsin jury shöy oli aika paljon vakuuttavampi taas, mitä välillä noissa harkoissa näytti. Islannin suorana esiintymättömyyttä vaikea arvioida, mikä sen todellinen vaikutus on. Semiin nyt ei juuri väliä, koska menee heittämällä jatkoon, mutta itse finaaliin vaikuttaako minkä verran ettei ole suora.

Avatar
UpeetaMahtavaa
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 207
Liittynyt: 29 Tammi 2020, 13:02

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja UpeetaMahtavaa » 20 Touko 2021, 13:37

Ai niin ja se täytyy sanoa havainnoista, joita voi tehdä paikan päällä: siellä näkee ja kuulee kokonaiskuvan, mutta ei mitään lähietäisyyden yksityiskohtia.
Eli esim. Kreikan esitys näytti menevän hyvin ja pikkuruudulta näki tv:hen menevän kuvan, suunnitelma näytti toimivan ja Stefania pyöri avaruudessa. Mutta lopulta telkkarista voi huomata, jos sieltä puuttuukin jotain pohkeita tai silmiä (tai maksa). Sitä ei katsomosta käsin havaitse.
Savua käytettiin monessa esityksessä, sellainen ghostbuster tussautteli sitä etukäteen lattialle. Haisi 90-luvun teknoravelta. Kyllähän se vähän jäi leijumaan koko salin ilmaan ja aiheutti usvaa. Jos vaikka Kreikka syyttää Ukun usvaa kuten luin tuolta harjoitusten keskustelusta.

Eikä paikan päällä näe, tekeekö joku laulaja jotain omituisia ilmeitä vai ei.

Hämmentävä on aina kappaleiden aloitus. Ruudulta näkee, että telkassa pyörii se postikorttifilmi, jonka aikana yleisö huutaa jo koska näkee artistin tulevan lavalle asemiin. Sitten tulee välipimputus ja sali pimennetään, ja sitten vaan laulaja alkaa vetää tyhjästä esitystään. Kuvittelen sen korvanapin, että "no nyt, laula!" Ja laulaa sitten. :mrgreen:

Carboni
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 559
Liittynyt: 19 Tammi 2016, 23:27

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Carboni » 20 Touko 2021, 13:42

Zolt- kirjoitti:
20 Touko 2021, 13:34
Carboni kirjoitti:
02 Touko 2021, 10:57
Tehdään tähänkin semiin viritelmä, miten juryt ja tele voisivat äänestää. Toki tämä muuttuu harjoitusten jälkeen, mutta sehän se pointti onkin että pystytään katsomaan, kuinka paljon yksittäinen maa voi osakkeitaan vahvistaa tai heikentää livellään.

Juryt

1. Sveitsi :sveitsi:
2. Islanti :islanti:
3. Bulgaria :bulgaria:
4. Suomi :suomi:
5. Kreikka :kreikka:
6. Portugali :portugali:
7. Itävalta :itavalta:
8. Albania :albania:
9. San Marino :sanmarino:
10. Viro :viro:
-----------------------------------
11. Moldova :moldova:
12. Serbia :serbia:
13. Tsekki :tsekki:
14. Georgia :georgia:
15. Latvia :latvia:
16. Tanska :tanska:
17. Puola :puola:

Tele

1. Suomi :suomi:
2. Sveitsi :sveitsi:
3. Bulgaria :bulgaria:
4. Kreikka :kreikka:
5. Islanti :islanti:
6. San Marino :sanmarino:
7. Moldova :moldova:
8. Tanska :tanska:
9. Serbia :serbia:
10. Albania :albania:
----------------------------------------
11. Tsekki :tsekki:
12. Latvia :latvia:
13. Itävalta :itavalta:
14. Portugali :portugali:
15. Viro :viro:
16. Puola :puola:
17. Georgia :georgia:

Näillä TOP5 erottuu selvästi : Sveitsi Bulgaria Suomi Islanti ja Kreikka. San Marinon ja Moldovan siivittää tele jatkoon ja Albania pärjää molemmissa riittävästi. Kaksi viimeistä paikkaa onkin sitten hankalampi nakki, taistelussa ainakin Itävalta Portugali ja Serbia. En laskisi täysin ulos vielä Tsekkiä tai Tanskakaan.
Nöyrä toive harkkojen jälkeiselle päivitetylle listalle :roll: :tuuletus:

Sveitsin jury shöy oli aika paljon vakuuttavampi taas, mitä välillä noissa harkoissa näytti. Islannin suorana esiintymättömyyttä vaikea arvioida, mikä sen todellinen vaikutus on. Semiin nyt ei juuri väliä, koska menee heittämällä jatkoon, mutta itse finaaliin vaikuttaako minkä verran ettei ole suora.

Pyynnöstä jälleen :peukku: :heh:

Juryt

1. :sveitsi: Sveitsi
2. :bulgaria: Bulgaria
3. :islanti: Islanti
4. :kreikka: Kreikka
5. :portugali: Portugali
6. :suomi: Suomi
7. :itavalta: Itävalta
8. :albania: Albania
9. :sanmarino: San Marino
10. :serbia: Serbia
--------------------------------------------
11. :viro: Viro
12. :tsekki: Tsekki
13. :moldova: Moldova
14. :georgia: Georgia
15. :tanska: Tanska
16. :latvia: Latvia
17. :puola: Puola

Tele
1. :suomi: Suomi
2. :sveitsi: Sveitsi
3. :islanti: Islanti
4. :bulgaria: Bulgaria
5. :sanmarino: San Marino
6. :kreikka: Kreikka
7. :serbia: Serbia
8. :albania: Albania
9. :tanska: Tanska
10. :portugali: Portugali
-----------------------------------------
11. :moldova: Moldova
12. :itavalta: Itävalta
13. :viro: Viro
14. :latvia: Latvia
15. :tsekki: Tsekki
16. :georgia: Georgia
17. :puola: Puola

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 32782
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Rousku » 20 Touko 2021, 15:04

-kaitsu87- kirjoitti:
20 Touko 2021, 11:34
Mä en tahdo ymmärtää, miksi tuottajat ovat laittaneet Georgian, Albanian, Portugalin & Bulgarian esiintymään peräjälkeen! :mitvit:. Koituu vielä näistä joillekin kohtaloksi tämä! Sen takia epäilen, ettei Albania pääse finaaliin.
Tarkoitus on, että Albanian rummunpauke päräyttää hereille Georgian jälkeen?

Suhtaudun toistaiseksi luottavaisesti Albanian finaalimahdollisuuksiin. Kuulemma näyttää ruudussa ihan hyvältä, ja Anxhela osaa esiintyä.
Rise, angel, shine, love!

Nevski
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2127
Liittynyt: 14 Maalis 2009, 15:32

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Nevski » 20 Touko 2021, 17:03

Kenen entisen viisuvoittajan videohaastattelu ja voittokappaleen pätkä tänään nähdään? Vai Månsin kappaleesta joku toinen pätkä?

Avatar
toivo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3921
Liittynyt: 05 Helmi 2009, 23:18
Paikkakunta: jyväskylä

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja toivo » 20 Touko 2021, 17:09

Olisko Lordia luvassa tänään? :uujee:

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 32782
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: ESC 2021: 2. semifinaali 20.5.

Viesti Kirjoittaja Rousku » 20 Touko 2021, 17:20

Minusta olisi virkistävää, jos olisi vaihteeksi kooste vaikkapa seitsemänneksi viisuissa sijoittuneista kappaleista! Mitä artisteille kuuluu nykyään, miten viisuosallistuminen vaikutti uraan tms.
Rise, angel, shine, love!

Vastaa Viestiin