Muistutus kirjoittelusta

ESC 2006 -arkisto.
Avatar
Katie Boyle
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 502
Liittynyt: 30 Kesä 2005, 19:20
Paikkakunta: London, United Kingdom
Viesti:

Muistutus kirjoittelusta

Viesti Kirjoittaja Katie Boyle » 08 Tammi 2006, 11:51

Katie Boylen kirje kaikille Viisukuppilan käyttäjilleHyvät Viisukuppilan asiakkaat!


Olen riemuissani huomatessani, että uusi viisukausi on jälleen alkamassa. Erityisen hienoa on ollut huomata, että keskustelu on ollut vilkasta alusta lähtien. On kuitenkin muutama asia, josta tahtoisin Teitä moderaattorien puolesta muistuttaa.

Ensinnäkin, muistattehan pitää euroviisukeskustelussa käyttämänne kielen siistinä, rakkaat viisukuppilalaiset! Pulina-puolen keskustelut ovat oma lukunsa, mutta näissä "yläkerran" keskusteluissa (2006, 2005, 2004, Yleistä, Viisuhistoria, Viisutapaamiset ja SchlagerBar) olisi toivottavaa kirjoittaa hyvän tavan mukaista tekstiä.

Tällä tarkoitan sitä, että ei ole kovin kaunista varustaa viestejänsä liiallisella määrällä huutomerkkejä, isoja kirjaimia ja hymiöitä. Viestejä kirjoittaessa olisi hyvä myös pitää huolta siitä, että viestit noudattavat hyvää makua. Samoin kehotan teitä välttämään yksityiselle käyttäjälle kohdistuvia viestejä ja selvää sisäpiirikirjoittelua euroviisukeskusteluissa.

Pidättehän mielessä, kunnioitetut Viisukuppilan käyttäjät, että euroviisukeskustelun viestejä lukee erityisesti kuumimman viisukauden aikaan todella moni ensikertalainen. Nyt kun Suomen euroviisukarsinta alkaa, saattaa keskusteluun eksyä paljon uusia lukijoita, joista yllämainitsemani viestittely saattaa tuntua vieraalta. Myöskin monet viralliset tahot saattavat tutustua viisukeskusteluihimme, ja haluammehan antaa heille hyvän kuvan itsestämme, eikö niin?

Olettehan muuten jo tutustuneet Pelisääntöihin? Niihin rakkahat moderaattorit ovat kätevästi keränneet aimo joukon sellaisia ohjeita, joita noudattamalla keskustelu säilyy sellaisena, että sitä on mukava lukea. Toivon, että ymmärrätte, arvokkaat viisukuppilalaiset, minkä vuoksi Teitä tällaisella kirjelmällä lähestyn. En missään nimessä tahdo rajoittaa Teidän sananvapauttanne. Jatkossakin viisukeskusteluissa saa kirjoittaa pilke silmäkulmassa, ovathan Euroviisut iloinen asia! Jätetään kuitenkin liian vapaamuotoinen keskustelu kokonaan Pulina-puolelle, jookos? ;)

Kuva
Ennen kaikkea tahdon toivottaa teille kaikille, arvoisat ystävät, oikein hyvää viisukevättä 2006! Luulenpa, että meillä tulee olemaan paljon mielenkiintoisia keskusteluja rakkaan aiheen ympärillä!

Katie Boyle ja moderaattorit

Kuva
A day or two ago
I thought I'd take a ride
And soon Miss Fanny Bright
Was seated by my side

Viestiketju Lukittu