Firevisionin paluu?

Muiden musiikkikilpailujen ja Musiikin arkisto.
Latwis
Maistelija
Maistelija
Viestit: 36
Liittynyt: 08 Marras 2006, 16:10

Firevisionin paluu?

Viesti Kirjoittaja Latwis » 14 Helmi 2007, 14:46

Tässä yksipäivä kun selailin Youtubea ja suomen vanhoja euroviisuedustajia/karsijoita osui kohdalle Firevisionin 2005 karsinnassa ollut kappale The Stars Are On Our Side. Rupesin miettimään, että mitäs kyseiselle bändille nykyään kuuluu vai kuuluuko mitään. Bändihän lopetti pian euroviisukarsinnan jälkeen, ja bändin nettisivut on melko kuolleet. Löytyy toki netistä mutta näyttää olevan spämmäreiden valtaama.

Sieltä löyty kuitenkin linkki bändin myspace sivuille. Siellä taas heillä oli uusi miksaus erään Vaasalaisen bändin The Conquistadors http://www.theconquistadors.com/ bändin biisistä (Mainittakoon, että myös Firevision oli/on Vaasasta). Yllättäen The Conquistadors bändin jäsenten naamoja ei ole julkaistu, eikä jäsenten nimiä kerrottu  :raaps: Joten voisiko olla mahdollista että bändi on sama kuin Firevision, mutta vain eri nimellä, ja erityylisellä musiikilla. Bändin myspace sivuilla voi käydä kuuntelemassa promo singlen ja katsoa bändin videon http://myspace.com/theconquistadorsmusic

Aika hyvää settiä kyllä. Vanhana Firevision fanina toi iski heti, vaikka onkin enemmän poppia kuin Firevision. Toi kiippareiden soittaja on melko varmasti Firevisionin Mikko, ja en yhtään ihmettelisi vaikka laulajan maskin takaa paljastuisi Firevisionin Arttu. Mainittakoon vielä että ko bändin levy ilmestyy 11.4.2007  :tapu:

Viestiketju Lukittu