Kaikkien maiden puhelinäänet 2008?

ESC 2008 -arkisto.
Avatar
Juurovissön
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9110
Liittynyt: 18 Tammi 2006, 15:55
Paikkakunta: Turku

Kaikkien maiden puhelinäänet 2008?

Viesti Kirjoittaja Juurovissön » 04 Kesä 2008, 05:16

Hei, uteliaana tiedustelen, julkaiseeko EBU med Svante Stockselius (wonderful show tonight and i hav the winner here in my kompuuutter) kaikkien maiden ÄÄNIMÄÄRÄT?

Joku vuos olin näkevinäni jostain, että jos Ruotsissa äänestää 400 000, niin Espanjassa vain 35 000? Ranskassa vaivaiset 15 000? Huh huijjaa, viisut lienevät huijausta?

Todellinen kansan maku ei siis missään tapauksessa tule voittamaan. Tosin jokin viisas kai tutki, että jos nämä kaikki suhteutetaan, todellinen voittaja silti on selvillä, säger Svante Stockselius från EBU...

Mikähän se Saksankin OIKEA musiikkimaku on? Tai Ranskan? Tai Hollannin? Tai Espanjan? hihii, faniäänestyksissä Ruotsi ois voittanu, mut kun KANSA ei seuraa Viisuja, saadaan uskomattomia floppeja voittajiksi ;) hihii

Siitähän saadaan kärsiä joka vuosi. Ens vuoden voittaja saattaa olla vihdoin ARMENIIIII: jos sympatiat osuu, oikee biisi, maassa vaikee tilanne tai jotain muuta vastaavaa, koska nyt jo länsikin on sinne lääpällään, vai onko Belgiassa ja Hollannissa niin paljon armenialaisia? ( toki en ihmettelisi yhtään, onhan noissa maissa about vapaimmat olot Euroopassa Tanskan lisäksi..)

Viestiketju Lukittu