Sivu 1/2

Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Loka 2012, 08:40
Kirjoittaja Roope
:ruotsi:
Kuva
Maa: Ruotsi
Vuosi: 1987
Kappale: Boogaloo
Esittäjä: Lotta Engberg
Säveltäjä: Mikael Wendt
Sanoittaja: Christer Lundh
Kapellimestari: Curt-Eric Holmquist
Sijoitus: 12./22
Pisteet: 50
Sanat: http://www.diggiloo.net/?1987se
Karsinnan tulos: http://natfinals.webuda.com/70s_80s/Sweden1987.html

Anna Charlotte Pedersen syntyi Överkalixissa Norrbottenin läänissä lähellä Suomen rajaa 5. maaliskuuta vuonna 1963. Kuusivuotias Lotta sai kirkkoherrana toimineelta isoisältään syntymäpäivälahjaksi pianon. Kun Lotta oli kuudennella luokalla, perhe muutti Laxåån keski-Ruotsiin Närken lääniin. Karlstadissa käydyn musiikkilukion jälkeen vuonna 1982 olivat vuorossa opinnot Musikaliska akademissa Tukholmassa. Opiskeluaikana Lotta teki myös kanttorin, kokin ja kuorolaulajan töitä.

Lotta Pedersen osallistui Melodifestivaleniin ensimmäisen kerran vuonna 1984 Göran Folkestadin kanssa kappaleella Sankta Cecilia. Toisesta sijasta huolimatta Lotta pääsi edustusmatkalle Luxemburgiin Herreysin taustakuoroon, josta löytyi myös tuleva aviomies Anders Engberg. Seuraavan vuoden karsintaan Lotta lähti kilpailemaan En helt ny dag kappaleella, mutta se ei yltänyt finaaliin asti, Schlager 85 kokoelmalla laulu toki kuultiin. Lotta nähtiin samana vuonna Göteborgissa järjestetyssä Eurovision Song Contestissa taustalaulajan toimissa.

Vuoden 1987 Melodifestivalen järjestettiin Göteborgin Lisebergshallenissa 21. helmikuuta. Sävelmiä oli lähetetty Svt:lle 1502, joista esiraati karsi kaksitoista ensimmäiselle kierrokselle. Yhdeksän ikäryhmiin jaettua jurya valitsi toiselle kierrokselle kuusi kappaletta. Kakkoskierrokselle pääsivät Sound of Music, Cyndee Peters, Arja Saijonmaa, Style, Lena Philipsson ja Lotta Engberg. Cyndee Petersin esittämä När morgonstjärnan brinner oli esimmäinen Bobby Ljunggrenin yli neljästäkymmenestä MF-sävellyksestä. Jännittävän äänestyksen jälkeen Arja Saijonmaan esittämä Högt över havet hävisi Lotta Engbergin Fyra Bugg & en Coca Colalle vain pisteellä.

Viimeisillään raskaana oleva Lotta siis valittiin Brysseliin edustamaan, mutta kappaleen nimi vaihtui Boogalooksi EBUn mainoskiellon vuoksi. Huhtikuun 13. päivä Lottalta ilmestyi debyyttialbumi Fyra Bugg & en Coca Cola ja viikkoa myöhemmin Lotta synnytti tyttären. Kolme viikkoa synnytyksestä Lotta nousi Brysselissä ESC-lavalle. Kuudentena esiintynyt Ruotsi sai yhteensä 50 pistettä, joka oikeutti kahdenteentoista sijaan. Suomen raati jätti Arja Saijonmaan edestä edustuspaikan viereen Lottan nollille, Israelilta puolestaan tuli täydet pisteet.

Seuraavaa lasta odottanut Lotta esiintyi jälleen raskaana seuraavan vuoden Melodifestivalenissa Triple & Touchin kanssa kappaleella 100%, tuloksena kolmas sija. Vuonna 1989 Lotta perusti miehensä kanssa Lotta & Anders Engbergs orkesterin. Seuraavana keväänä Lotta osallistui taas yhden kerran Ruotsin karsintaan, nyt En gång till sävelmällä sijoittuen kahdeksanneksi. Lotta erosi miehestään vuonna 1991 ja molemmat perustivat omat dansbandit, Lotta Engbergs ja Anders Engbergs. Lotta osallistui Melodifestivaleniin viidennen kerran vuonna 1996 kappaleella Juliette & Jonathan, joka tuli kolmanneksi, mutta voitti Ogaen Second chance contestin.

Marraskuussa 2000 Kikki Danielsson, Elisabeth Andreassen ja Lotta Engberg perustivat trion. Kikki, Bettan & Lotta osallistui sekä Ruotsin vuoden 2002 että Norjan 2003 karsintaan. Seitsemännen kerran Lotta nähtiin Melodifestivalenissa tänä keväänä yhdessä Christer Sjögrenin kanssa sävelmällä Don't Let Me Down. Ensi maaliskuussa 50 vuotta täyttävä Lotta on toiminut myös musiikinopettajana, bingolottoemäntänä ja kansan rakastamana allsångjuontajana Lotta på Lisebergissa.

Ruotsin karsinta 1987

Sound of Music - Alexandra
Annica Jonsson - Nya illusioner
Cyndee Peters - När morgonstjärnan brinner
Paul Sahlin & Anne Kihlström - Ung och evig
Jan-Eric Karlzon - Flyktingen
Baden-Baden - Leva livet
Arja Saijonmaa - Högt över havet
Robert Wells - Sommarnatt
Style - Hand i hand
Lena Philipsson - Dansa i neon
Anna Book - Det finns en morgondag
Lotta Engberg - Fyra bugg och en coca-cola

Lotta Engberg Melodifestivalenissa

Lotta Pedersen & Göran Folkestad - Sankta Cecilia (1984)
Lotta Engberg – Fyra bugg och en coca-cola (1987)
Lotta Engberg & Triple & Touch - 100% (1988)
Lotta Engberg – En gång till (1990)
Lotta Engberg – Juliette & Jonathan (1996)
Kikki, Bettan & Lotta - Vem é de du vill ha (2002)
Lotta Engberg & Christer Sjögren - Don't let me down (2012)

Lotta Engberg – Fyra bugg och en coca-cola (albumi Spotifyssa)

Lotta Engberg Spotifyssa

Aiemmin Viisulassa:

Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley (Lotta kuorossa)
Ruotsi 1985: Kikki Danielsson - Bra vibrationer (Lotta kuorossa)
Ruotsi 1990: Edin-Ådahl - Som en vind
Kuva Kuva
Kuva
http://www.lottaengberg.se/

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Loka 2012, 09:20
Kirjoittaja tonywerner
Harmillista, että Lotta pääsi edustamaan juuri tällä kaikkein surkeimmalla tyrkyllään :eiei: Ja vei vieläpä edustuspaikan upealta Arjalta ja upealta Högt över havetilta :eiei: Mikään suurensuuri Lotan äänen ystävä en ole koskaan ollut ja tuntuu että iän myötä se muuttuu vuosi vuodelta mäkättävämmäksi, mutta ihan kivoja MF-kappaleita hän on saanut esitettäväkseen - siis tätä nimenomaista kappaletta lukuunottamatta :) Olipas muuten ihan mukava uusi tuttavuus tuo Roopen mainitsema "En helt ny dag" ja kuulostipa Lotta siinä tyttömäiseltä :uujee:
Mainitsinko jo että renkutus on mielestäni karmaiseva :mitvit: Yksi ärsyttävästi tuikkiva tähti :niinpa:

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Loka 2012, 09:57
Kirjoittaja jee euroviisut
Aika tyhjä renkutus minustakin. Kaksi tähteä. :roll:

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Loka 2012, 10:37
Kirjoittaja UFOPOLI
Kun katsoo kaikki putkeen, voittajaa ei ole vaikea ymmärtää. Tulee mieleen kansainvälinen finaali 1989. Sääli, koska parempia biisejä oli ainakin neljä. Kolme tähteä.

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Loka 2012, 12:02
Kirjoittaja Zera
Minä taas pidän tästä kovastikin, lähentelee jopa viittä tähteä, mutta niukasti jää neljän puolelle. Hieno renkutus.

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Loka 2012, 12:11
Kirjoittaja Roope
Viisi tähteä :aurinko: Upea muuten koko Fyra bugg och en coca-cola levy Kuva
Roope kirjoitti: Lotta Engberg – Fyra bugg och en coca-cola (albumi Spotifyssa)

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Loka 2012, 12:27
Kirjoittaja kumpare+50
Minusta oli outoa, että esiintyi joskus ollessaan raskaana. Vuonna 1987 oli hienosti esitetty alusta loppuun koko kappale. Neljä tähteä piisaa. :joojoo:

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Loka 2012, 12:58
Kirjoittaja Serduchka
:ruotsi: :ruotsi:

Kyllä Arja aina tämmöset renkutukset voittaa. :draamaa: Ei silti, ei Högt Över Havet nyt mikään kummoinen ole.

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Loka 2012, 13:07
Kirjoittaja romualdo
no joo kyl tuo lavalla riekkuminen tualla rysselissä oli jo ehkä liikaa, ampuivat silleen niinku vähän yli... ei kai noin riehakasta voi meno olla edes Strömsön huvilan rapukesteillä jonne joku Nisse on rahdannu korillisen skumppaa... hei fadderaaa....hei fadderii ....
enkä oo ehkä oikein koskaan ymmärtänyt noita lievästi teennäisiä taustahirnumishuutoja tyyliin Daa-da-daada-Sammy Babitsin/Hafana-taimitänäitäetelämaalaisialatinohittejänytonkaanhuudellaantaustalla...senjorita por favor... ja Si si si/Irwinin lllloistava Sysäri-hitti v. -72 kuuluu samaan joukkoon....mut siihen taas ne nousuhumalanoloiset tausta- ja välihuudot sopivatkin...!) jooh mut siis ne onkin NIITÄ Sysäreitä... joilla on aivan oma paikkansa mun kehossani, sydämen oikealla puolella...! ....
ruohtin karsinnat -87 olivat yhdet kaikkien aikojen hienoimmat... tummapintainen upea Cyndee Peters tais olla Lena Nillsonin .. PHILIPSSONIN (Dansa I Neon) :ihana: ohella mun suurimmat suokkarini ja OVAT TIETYSTI YHÄ! .... gospellaulajana ittensä läpi lyönyt Cyndee kaveerasi tottakai meidän kosmopoliittamme Arjan kanssa siellä katsomossakin... jännittivät omia pisteitään... vaan pahhhhh, jälleen kerran NS. tavis- eli keskikertaisin makusuuntaus voitti ! .........


Niin ja muuten Lena Nillson .. pah,, mitä mä sekoilen... Inger Nilsson siis PH PPHILIPSSON on ja oli suosikkini myös v. 1986 ruohtin karsinnoissa Kärleken Är Evig ... sekä myös v. - 88 Om Igen.... aivan huippuesiintymisiä!!!!!!! :ihana: kahtokaa äkkiä ne linkit sieltä, ette voi juurikaan olla eri mieltä.... eli kuka olisi pitänyt lähettää Ruohtin edustajaksi kaikkina noina vuosina 1986 - 88, eli TIETENKIN yksi ja sama tyttö elikkä

:ihana:
LEEENAAAA ! (odd börren äänellä, Nor -69/2.) eli sama suloinen koomikko-och-super-laulaja kaikkiin kolmeen ERI kisaan.... vaan eiväthän nuo ruohtin marabousta tahmeatassuisiksi ittensä saaneet kermaperseet tajunneet - edes tuon vertaa !!! ...... :katkerahkoa kihinää.... : buahhhaaaa.... !!!! :ihana:


LOTTA on sillä MF-87-listallani muuten siellä ehkä puolen välin tienoilla... Karl-Erik G komealla Muukalainen- tai Pakolainen -laulullaan menee hänkin Arjan ja Lottaskan tai siis Lotan ja Arjan edelle, tässä järjestyksessä, tai kylhä Lotta taitaa mennä MF top 4:een liukkaasti, Arjan jätän siis heikommille pisteille, sen verran kolhon oloinen hän on minunkin barometrissäni... samaa kylmäkkö-luokkaa mm. Lea Lavenin ohella.... ..... !? ! ......
Arjan sinänsä komea (joskin äänitysteknisistä tms. syistä johtuen liian diskanttikaikuinen ja soundeiltaan siis aivan liian ohut, (kts. äänilevyversio!) patarummutkin oli korvattu joillain ihme kurkkupurkeilla, kts. siis tuo live-esitysveto.... voivoivoi!: sääli! ...!? .... mene tiedä, och hitostako mä sen tietäisin.... !!????
....muutenkin melko älytöntä hei laittaa tai yrittää laittaa näitäkin rakkaita lauluja mihinkään ns. arvojärjestykseen.... ! ainahan voi toki jotain suuntaa antavia listoja tehä jos oikein on tekemisen puute... ...vaaaaan (Pirkka Pekka Peteliuksen äänellä...) ...... tälle antaisin ehkä noin 2.4 - 3.3 pistettä ..? ja lepopaikka varjoisen puun alta .... ja viileä juoma, vaikkapa raikas siideri tai hyvin jäähdytetty karhu-III-olut jonne on avaamisen jälkeen lisätty noin 1 tl sokeria... kuohuu muuten nii pirusti... ku Imatran koski parhaina aikoinaan ennen maailman sotia....

sanoinko määä jo ett annan Lotan räiskyvälle esitykselle noin 2.5-3.4 pistettä.....

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Loka 2012, 18:28
Kirjoittaja Valkealalainen
Ihan kuunneltava tuotos. On Ruotsista tullut paljon huonompiakin.

*** tähteä.

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Loka 2012, 18:35
Kirjoittaja Kollega
Siis että just ja :yrjo: vaan!! Ehdottomasti Ruotsi-viisujen äklöttävyysmittarini kärkisijoilla. Ei mikään voita sitä iänkaikkista :jupinaa: , että tällainen rinkutiränkäti valittiin edustajaksi Sound of musicin ja Lenan sijaan. PYH forevö!

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Loka 2012, 19:14
Kirjoittaja Leo
Niin pirteä kappale, että se on jo hivenen ylipirteäkin. Melodia on iloinen ja tarttuva, kappale rullaa eteenpäin. Mutta voi hyvänen aika tuota kirkumista, siitä en ole ikinä pitänyt. Keltainen väri tuo Lotan pirteän persoonan hyvin esiin ja havaijipaitajoukkue taustalla sopii tyyliin. Brysselin keikka sujui Lotalta hyvin. Kuitenkin harmitti tosi paljon, ettei Arja Saijonmaa päässyt Ruotsia edustamaan ja että se jäi niin täpärälle. No, Arja sai megahitin Ruotsissa ja suursuosio siellä sen kuin jatkui vaan. Myös Lena Ph olisi ollut oiva valinta edustajaksi ja itse olen aina pitänyt Cyndee Petersin När morgonstjärnan brinner -kappaleesta. oskus on niin paljon hyviä ehdokkaita, mutta voiton viekin kappale "puskista." Juliette och Jonathan olisi ollut loistava edustaja, muulloin kuin juuri v. 1996 . Boogaloo saa minulta nelosen.

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Loka 2012, 19:30
Kirjoittaja akuankka13
Melko ärsyttävä ja tekopirteä renkutus, kaksi tähteä.

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Loka 2012, 19:46
Kirjoittaja AntSa
Tämä on jäänyt aina jotenkin itselleni vieraaksi hassutteluksi. Minusta tämä on (teko)pirteydessäänkin jotenkin epäaito. Tietysti vielä tuo sanojen muunnoskin saattaa vaikuttaa suhtautumiseeni?

Tänään ei millään irtoa KAHTA TÄHTEÄ enempää, soittakaa jo seuraava! :uujee: :heh:

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Loka 2012, 19:47
Kirjoittaja mpappa
Kyllähän tuota viisua kuuntellee ennnkuin selekäänsä otaa. 1/5

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Loka 2012, 20:19
Kirjoittaja Leonardo
Ylipirteydessään jo ärsyttävyyden puolelle päätyvä on tämä Lotan Boogaloo-rallatus. Juuri sellaisia tyhjänpäiväisyyksiä, joita en jaksaisi viisulavalla nähdä. :eiei: Lotan viisutyrkyistä ehdottomasti paras on Juliette & Jonathan, se on itse asiassa erittäin hyvä kappale. Silloin vain sattui MF:ssa olemaan vielä parempi ehdokas, joka onneksi päätyi Ruotsia edustamaankin. Historiaa ei voi muuttaa, mutta Arja olisi ollut paljon parempi valinta v. -87.

Kaksi tähteä.

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Loka 2012, 21:31
Kirjoittaja sziget
Herättää sisäisen natsini. Pitäisi olla jokin raja sille, kuinka huonoa musiikki saa olla. Ammutaanhan hevosiakin, syödäänhän matojakin. Nyt sordiinoa päälle, ennen kuin alan laukoa rasistisia yleistyksiä ruotsalaisista.

*

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 04 Loka 2012, 09:02
Kirjoittaja Aintsu
Kehtaako täällä edes tunnustaa tykkävänsä? :heh: Eihän tämä nyt ole lähellekään La Arjan veroinen, mutta silti ihan kelpo rallattelu. Tekee aina mieli laulaa mukana, sitä paitsi Lotta on mukavan pirtsakka. Annan neljä tähteä. :ylppis:

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 04 Loka 2012, 12:57
Kirjoittaja gentedimare
En ole ikinä ymmärtänyt miksi sitä Saijonmaan biisiä niin palvotaan :mitvit:
Boogaloo on paljon parempi ja IHANAA kun ei ollut sitä perinteistä Ruotsihumppaa. Erilaista ja pirteetä!!

NELJÄ :ruotsi: :ruotsi: :ruotsi: :ruotsi:

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 04 Loka 2012, 17:11
Kirjoittaja Ihme_Mies
Tekopirteys on kyllä jotain kerrassaan kammottavaa. :nohyi: Muutenkin kappale sopisi korkeintaan lasten euroviisuihin. Yksi sääli-tähti.

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 05 Loka 2012, 15:26
Kirjoittaja lharju
sziget kirjoitti:Herättää sisäisen natsini. Pitäisi olla jokin raja sille, kuinka huonoa musiikki saa olla. Ammutaanhan hevosiakin, syödäänhän matojakin. Nyt sordiinoa päälle, ennen kuin alan laukoa rasistisia yleistyksiä ruotsalaisista.
Pystyn ymmärtämään, mistä tällaiset ajatukset kumpuavat, vaikkei oma mielipiteeni toki näin ehdoton missään nimessä ole. Hömppä voi olla vain hömppää, ei sen tarvitse olla yleisöä täysin aliarvioivaa, kuten tämä Ruotsi 1987 kovasti on. Lisäsapetusta lisää vielä tosiaan ne tässäkin ketjussa jo mainitut faktat:
- Lotan KAIKKI muut MF-tyrkyt ovat parempia kuin tämä. Osa niistä on jopa aivan timanttisia. Sääli, sillä ihan tykkään Lotasta ja valtaosasta hänen tuotannostaan.
- 1987 MF sisälsi upeita biisejä. Miksi tämän renkutuksen piti mennä voittamaan.

Ja että ihan oikeesti tällaisella saatiin 50 pistettä ja päihitettiin mm. Sata salamaa. :eiei:

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 05 Loka 2012, 15:35
Kirjoittaja ta1ja
Tulipa tässä yhteydessä nyt mieleen, vaikkei kukaan tässä ketjussa seuraavaa olekaan esittänyt, mutat eiemmin on, että en ymmärrä sellaista arvostelu/pisteytysperustetta ....(hetkinen ajatus katkesi kun Radio Helsingin Paskalistalla soi juuri juna Turkuun) ... niin perustetta, että hyvä/huono, mutta kun xxxx vuonna oli vielä parempia/huonompia. Samahan se on miten se vuosi- tai karsintakavalkadissa sijoittuu, kun vuosien ja karsintojen taso vaihtelee. Ihan sama kun että hyvää koululuokkaa pakotetaan gaussin käyrälle, vaikka kaikki oliisvat vähintään kasin oppilaita ja kymppejä pitäisi antaa puolelle. Ei ole oikein :draamaa: :heh: . Ja vielä vähemmän oikein on se, että jollekin kappaleelle kostetaan se, että se vie paikan joltain suosikilta. Ei se sen vika ole :draamaa: :heh: .

No mutta asiaan, sivuraiteille meni, kun tästä ei ole mitään hyvää sanottavaa. Pöllö mikä pöllö ja lisäksi väsynyt. Yksi.

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 06 Loka 2012, 20:40
Kirjoittaja Mr Kite
'
Olin havaitsevinani jonkin verran kitkeryyttä / katkeruutta tämän ketjun kommentoinnissa (ainakin joissain kommenteissa) - jos en nyt väärin havainnut, tulkinnut.

No juu.
Läheltä piti ettei La Arja silloin vuonna 1987 päässyt edustamaan armasta naapurimaatamme Ruotsia euroviisuihin.
Tiedä sitten miten (alunperin) Mikkelin tyttö olisi mahtanut menestyä viisuissa, jos hän olisi silloin tullut valituksi sinne :mitvit:
Rehellisesti sanottuna niin ei La Arjan silloin esittämä Högt över havet niin kovin kummoiselta kappaleelta kuulosta - ainakaan meikäläisen kuuloelimissä. Mutta mistäpäs sen tietää vaikka olisi menestynyt paremmin kuin Lotta Engberg aikoinaan menestyi (?)
No jossitteluahan se on näin jälkeen päin.

Tästä Boogaloo-kappaleesta en ymmärtänyt juuri mitään.
Toisin sanoen: meni paljolti minulta yli hilseen.
Meno ja meininki oli kyllä iloista ja värikästä.....mutta siihen se melkein jäikin.
Jonkinlainen seikkailu viitakossa-juttu tai paremminkin viisuilua viitakossa à la svenskit-juttu tämä kai oli.

Yhden tähden väärti olisi tämä viisu - mutta iloinen meininki ja esiintyjien värikkäät asusteet piristävät sen verran näin synkkänä syysiltana, että pistän vielä toisenkin tähden.

Joten: Kaksi tähteä.

'

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 07 Loka 2012, 14:18
Kirjoittaja MuzaMaza
Ihan ookoo. Tykkään varsinkin a-osasta. Kertosäe lallatteluineen se heikoin tekijä tässä kokonaisuudessa. Mutta ihan jees. Kolme tähteä. Uumoilinkin, että täällä parutaan Arja Saijonmaan perään. Lena Philipsson sinne Brysseliin olisi pitänyt lähettää! :draamaa:

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 12 Loka 2012, 07:54
Kirjoittaja TomppaJr
:draamaa: Anteeksi että mitä tämä kuppilan äänestystilanne oikein näyttää meille? :draamaa: Tietenkin viisi tähteä minulta!

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 18 Loka 2012, 21:23
Kirjoittaja barbarossa
Tämän kappaleen kohdalla vuodet on tehneet mulle tehtävänsä. Rrrrakastin tätä vuonna 1987 ja sen jälkeenkin, mutta nyt tämä on kyllä ainoastaan aika rasittava. :eiei: Kaksi tähteä, mikä on meikäläiseltä ihan tosi vähän, kun kyseessä on kumminkin :ruotsi: :ihana:

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 10 Tammi 2013, 22:42
Kirjoittaja kuu-kuu
Muka karibialaista tunnelmaa jostakin yyystaadista. Ilmankin tulisi toimeen, voisi ehkä paremminkin. Koetettu tehdä sellainen rallatus, jota larrattelisi iltalähetyksen juontajanainenkin lähetysmikrofoniin ja niin lujaa, että kaikki muut peittyisivät kalkatuksen ja nitkutuksen alle. Ei vaan lähde suusta semmoisia sanoja, että tämä rupeaisi tärisemään ja kaipaamaan daigureita ja isoa, valtavan jättikokoista lierihattua, jonka alle hautautua munimaan ja kaakattamaan. 1 erikieperipullo ruokajuomaksi.

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 11 Tammi 2013, 18:47
Kirjoittaja Edwina
Ruotsin huonoimpia kappaleita.
Olisivat vaan laittaneet Arjan kehiin.
Annan peräti kaksi pinnaa.

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 24 Syys 2018, 01:26
Kirjoittaja Samiasd
Vähän rauhaton tunnelma, välihuudot ovat todella ärsyttäviä. Kertosäe kuitenkin mukavan menevä. Kaksi tähteä.

Re: Ruotsi 1987: Lotta Engberg – Boogaloo

Lähetetty: 03 Marras 2018, 11:11
Kirjoittaja romualdo
edelleen noin 2.6 pist.-3. pist. a-osa parasta... kaihoisaa tunnelmaa siitä kun kesä on kuiteskin kohta mennyttä ... Virve Rosti kun arvosteli näitä niin hän sanoi minunkin jumaloimastani Turkin esityksestä että "se oli tekohauskaa.." . eikö sitten hänen mieleensä tullut että tämä olis ollut sellaista - oikeammin... ? ei tietenkään koska eihän nyt rakkaasta naapurista voi sellaista sanoa - nej missään tilanteessa....