Sivu 1/1

Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 29 Joulu 2018, 21:22
Kirjoittaja Samiasd
Kuva
:venaja:
Maa: Venäjä
Vuosi: 2016
Kappale: You are the only one
Esittäjä: Sergey Lazarev
Säveltäjä: Dimitris Kontopoulos, Philip Kirkorov
Sanoittaja: John Ballard, Ralph Charlie
Sijoitus semifinaalissa: 1./18
Pisteet semifinaalissa: 342
Sijoitus finaalissa: 3./26
Pisteet finaalissa: 492
Sanat: https://eurovision.tv/participant/sergey-lazarev

Wienissä vuonna 2015 hienosti toiseksi sijoittunut Venäjä lähti tosissaan tavoittelemaan toista viisuvoittoaan Tukholmaan. Edustajaksi valittiin yksi maan suurimmista pop-tähdistä Sergey Lazarev ja hänen taakseen tuttu joukko. Kappaleen sävelsivät Venäjän supertähti Philip Kirkorov sekä aiemmin muun muassa Ukrainan vuoden 2008 sekä Azerbaidžanin vuoden 2013 hopealle sijoittuneet kappaleet säveltänyt Dimitris Kontopoulos. Sanat kappaleeseen kirjoittivat John Ballard ja Ralph Charlie, jotka hekin olivat mukana tekemässä Azerbaidžanin vuoden 2013 edustuskappaletta "Hold me".

Sergey Lazarev syntyi aprillipäivänä vuonna 1983 Moskovassa. Nuorempana hän lauloi kuorossa ja hänen ollessaan 14-vuotias, hänet napattiin Neposedy-yhtyeeseen. Tuolloin ryhmässä olivat mukana myös Yulia Volkova ja Lena Katina, jotka myöhemmin perustivat t.A.T.u-duon.

Vuonna 2000 Sergey ja Neposedy-yhtyeessä mukana ollut Vlad Topalov perustivat duon Smash!!. Kaksikko osallistui vuonna 2002 ensimmäistä kertaa järjestettyyn New Wave -laulukilpailuun ja voittivat sen. Yhtyeen ensimmäinen virallinen single "Belle" ilmestyi samana vuonna ja sitä seurasi debyyttialbumi "Freeway". Smash!! ehti julkaista kaksi albumia ennen hajoamista.

Vuonna 2004 Sergey valmistui Moskovan teatterikoulusta ja esiintyi mm. Romeona Romeo ja Julia -näytelmässä. Marraskuussa 2005 julkaistiin Sergeyn ensimmäinen soololevy "Don't be fake". Suurimman osan levyn kappaleista Sergey levytti Grammy-palkitun brittituottajan Brian Rawlingin kanssa.

Toinen albumi "TV Show" julkaistiin vuonna 2007 ja seuraavana vuonna Sergey osallistui maan viisukarsintaan kappaleella "The flyer". Karsinnassa hän sijoittui neljänneksi. Vuonna 2010 ilmestyi Sergeyn kolmas albumi "Electric touch" ja vuonna 2013 albumi "Lazarev.". Kyseiseltä albumilta hiteiksi nousivat ainakin "Take it off" ja "7 wonders".

Sergeyn viisuedustuspesti julkaistiin joulukuussa 2015, mutta kappaletta saatiin odottaa maaliskuun alkuun saakka. Kevään ajan Venäjä keikkui vedonlyöntitilastojen kärjessä, samalla kun Sergey kiersi promoamassa kappalettaan muun muassa Kreikassa, Israelissa ja Maltalla. Keväällä julkaistiin myös venäjän- ja englanninkieliset kokoelma-albumit Sergeyn hiteistä.

Kappaleen live-esitykseen satsattiin myös todenteolla. Koreografiksi palkattiin viisut monesti kokenut kreikkalainen Fokas Evangelinos. Venäjä arvottiin esiintymään ensimmäiseen semifinaaliin ja maa selvisi finaaliin saaden lähes 100 pistettä enemmän kuin toiseksi sijoittunut Armenia. Finaalissa Venäjä sai eniten pisteitä puhelinäänestäjiltä, mutta tuomaristo jätti maan vasta kuudenneksi. Lopullinen sijoitus oli kolmas.

Vuoden 2017 lopussa Sergey julkaisi ensimmäisen venäjänkielisen albuminsa "V epitsentre", jota seurasi englanninkielinen albumi "The one" vuoden 2018 huhtikuussa. Uudenvuodenaattona nähdään tv-versiointi Tuhkimo-musikaalista, jossa Sergey esiintyy. Trailerilla kuullaan myös uusilla venäjänkielisillä sanoilla höystetty versio herran viisukappaleesta.

Sergey Lazarev Facebookissa

Sergey Lazarev Instagramissa

Sergey Lazarev Twitterissä

Sergey Lazarev YouTubessa

Sergey Lazarev – You are the only one (semifinaali)
http://www.eurovisioncovers.co.uk/ru16.jpg
http://www.sergeylazarev.ru/

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 29 Joulu 2018, 21:24
Kirjoittaja antsa798
:venaja: :venaja: :venaja: :venaja: :venaja:

Viisi, tietysti. Tasokkaan vuotensa parhaimmistoa. :peukku:

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 29 Joulu 2018, 21:28
Kirjoittaja TomppaJr
Vähän yllättäen jopa tämä on kestänyt kuuntelua aika hyvinkin. :miettii: En usko, että tippuu heikosta viidestä alaspäin, joten uskaltakaamme antaa vitonen myös äänestyksessä.

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 29 Joulu 2018, 21:29
Kirjoittaja klaus-12
Veikkaan edelleen, että suuresta yleisöpistepotista osa on tullut puhtaasti esityksen pohjalta. Taidokkaasti toteutettu, sitä en kiellä. Kappaleena helposti omaksuttava ja muistettava, yksinkertainen. Viisi.

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 29 Joulu 2018, 21:38
Kirjoittaja Serduchka
:venaja: :venaja: :venaja: :venaja: :venaja:

Pelottavassa nousussa mulla. :shock: Onhan tää nyt aika iskevä, vaikka melko vanhanaikainen viisujumputus onkin.

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 29 Joulu 2018, 21:58
Kirjoittaja Viisuilija_110
:venaja: :venaja: :venaja: :venaja: :venaja:

Kovan vuotensa parhaimmistoa. Ja hyvin on kestänyt jo 2,5 vuotta kuuntelua. Kyllä se esitys on mahtava :ihana:

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 29 Joulu 2018, 21:58
Kirjoittaja Terasbekoni
Sergeytä kohtaan oli kovat odotukset, ja alussa olinkin vähän järkyttynyt, kun edustusbiisi paljastui tällaiseksi perusjumputukseksi. No, myöhemmin samana vuonna muutin asuntoon, jossa näkyy venäläinen musiikkikanava RU.TV, ja tulin tulokseen, että tämähän kuulostaa vain erittäin venäläiseltä. Ehkä oli siis ihan hyvä vaan, ettemme saaneetkaan mitään ruotsalaisen kuuloista radiotapettia. Lopullisesti aloin ymmärtää tätä luontevan kuuloisen venäjänkielisen version myötä.

Live-esityksessä taisin tykätä lähinnä vain siniharmaasta värimaailmasta. Ylöspanosta paistoi läpi hengästyttävä temppuratamaisuus ja yliyrittäminen. Sergeyllä olisi riittänyt mainiosti karisma yksinkertaisempaankin numeroon. Sijoitus oli kuta kuinkin sitä luokkaa kuin tämä ansaitsikin; 361 puhelinäänestyspistettä olisi ollut jo aika ylimitoitettua. Oma lopullinen tuomioni olkoon vahvat neljä tähteä.

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 29 Joulu 2018, 22:19
Kirjoittaja jee euroviisut
Todella toimiva pop ja vuotensa moraalinen voittaja. Oli tämän yleisöäänestysmenestys kuitenkin niin murskaava, ettei sitä voi Venäjän diasporatuella kompensoida. Viisi. :joojoo:

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 29 Joulu 2018, 23:22
Kirjoittaja hra47
Pidin alun tunnelmasta, mutta latistuu pian tasapaksuksi hakkaukseksi. Show kopioi edellisten vuosien menestysviisuja taustaprojisoituine siipineen, ym siinä määrin, että tuli fiilis, onko tässä mitään omaa ja onko venäläiset näin epätoivoisina voiton perään. Lisäksi tulkitsin koko esityksen venäläisten piilokettuiluksi, että viisut voitetaan, tai ainakin menestytään kopioimalla muiden maiden esityksiä. Melkein todistivat väitteensä oikeaksi. Kolme tähteä.

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 30 Joulu 2018, 05:05
Kirjoittaja Hapa
Onhan tuo ylöspano todella taidokas, mutta en vaan tykkää tollaisesta kikkailusta, tekee biisin hengettömäksi ja sekavaksi. Sergey on loistava laulaja missä asennossa tahansa ja biisi ok jumputus. Kolmen parhaan ollessa jäljellä pistelaskussa toivoin tämän voittoa, vaikka Ukrainan voittobiisi olikin sata kertaa syvällisempi. Kurjan vuotensa neljänneksi paras Viron, Itävallan ja Alankomaiden jälkeen. Kolme vahvahkoa tähteä.

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 30 Joulu 2018, 13:36
Kirjoittaja Rousku
Neljä staraa hyvästä yrityksestä. Ei siinä ole mitään väärää, että yrittää voittaa.

Kuitenkin, kaikesta yrittämisestä huolimatta, parhaat hetket ovat alussa, kun on vain musiikilla luotu painostava tunnelma ja silmiin intensiivisesti katsova Sergei. Kaikki siitä eteenpäin on alamäkeä (vaikka kirjaimellisesti ylöspäin yritetään), jopa sinänsä näyttävä kiipeilyhärdelli. Lopun kusenkeltaisesta varsinkaan en tykkää, eikä musa enää nouse mihinkään. Miten on voitu samaan kokonaisuuteen tunkea niin paljon ideoita ja silti ne tuntuvat loppuvan kesken :draamaa:

Sergei kyllä laulaa ihan käsittämättömän hyvin, kun ottaa huomioon, minkä verran joutuu esityksessä jumppaamaan. Onko juoni se, että hän kiitää halki avaruuden hakemaan "only onelleen" kuun taivaalta?

Screenissä näkyy saumat ja muutenkin että se on vain screen. Olen miettinyt, onko kyseessä ruotsalaisten salajuoni: kukaan ei saa toteuttaa screeninkäyttöä yhtä saumattoman täydellisesti kuin Måns, johon Venäjän esitys väistämättä vertautuu. Månsia ei kieputettu yhtä armottoman näyttävästi, vaan annettiin hänen oman karismansa loistaa. Sergei hukkui kulissiinsa.

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 30 Joulu 2018, 15:22
Kirjoittaja Mattan
Kun toiseksi heikoin arvosana on kolme, niin pitää sitten kirjoittaa se yhden tähden perustelu. :draamaa:

Keskeinen ongelma on yliyrittäminen. On yksi asia kirjoittaa kappale, jolla halutaan voittaa viisut, jos siinä kuitenkin vaikuttaa päällimmäisenä olevan kappale - esimerkiksi Bulgaria 2017 toki on viisuvoittajaksi kirjoitettu, mutta siitä löytyy jo tunnetta, ja esitys on lähinnä Kristian laulamassa, mikä riittää erinomaisesti. On tyystin toinen asia kirjoittaa heikko perusjumputus, jolla epätoivoisesti yritetään menestystä ylilyödyn esityksen kautta. Sinänsä en ole itse pitänyt mistään Kontopouloksen kappaleesta vuoden 2008 jälkeen, vaikka niitä selvästi onkin äänestetty. :heh:

Epätoivo olisi kappaleelle hyvä teema, mutta kun niin sävellyksestä kuin esityksestä paistaa läpi yliyrittäminen ja voiton ns. pakottaminen (mikä sinänsä on toiminut Venäjälle jo aikaisemmin), niin kokonaisuus on luotaantyöntävä. Kappaleesta en oikein muista muuta kuin hakkaavan kompin, ja kuuntelin sen juuri. Seinä on kökkö ajatus varsinkin vuoden 2015 voittajan jälkeen, eikä se tuo kappaleeseen mitään lisäarvoa, vaan lienee sekin olemassa yliyrittämisen takia. Sergei toki laulaa ja esiintyy erinomaisesti, josta melkein voisi antaa lisätähden, mutta kaikkea on aivan liikaa. Toisella kappaleella ja luonnollisemmalla esityksellä lopputulos voisi olla parempi, joskin Sergein tämänkertaista yleisöäänitulosta on vaikea peitota. Artisti kuitenkin riittää. :miettii:

Venäjän vuonna 2013 alkanut pitkä putki yhden tähden viisuja ei siis päättynyt tähän. Venäjältä löytyy runsaasti hyvää musiikkia, mutta 2010-luvulla sitä on nähty viisuissa varsin vähän.

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 02 Tammi 2019, 23:39
Kirjoittaja Ihme_Mies
^ Hakkaava, tympeä komppi on tosiaan dominoiva osa-alue tässä tekeleessä. Kun sovitus kokonaisuudessaankin on heikohko, melodia mitätön ja laulaja ei millään lailla häikäisevä, niin kaksi tähteä on ehdottomasti tarpeeksi.

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 03 Tammi 2019, 00:18
Kirjoittaja jdjj22
Ihan ookoo kolmonen. Yliyritystä tosiaan ilmassa, Sergey täyttäisi lavan ilman vempeleitäkin.
En silti innostu tästä studiossakaan sen enempää, yllätyksetön kappale hyvällä tuotannolla.

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 03 Tammi 2019, 04:55
Kirjoittaja Hapa
Ihme_Mies kirjoitti:
02 Tammi 2019, 23:39
laulaja ei millään lailla häikäisevä
Mitenköhän voisi enempää häikäistä, kun on noin komea ääni, taidokas esitys ja huima lavakarisma! Sergey on ehdottomasti paras juttu tässä.

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 03 Tammi 2019, 23:08
Kirjoittaja WildDance
Todella kova edelleen. Biisi on niin tarttuva ja voimauttava. Sergey on upea ja karismaattinen artisti. Olisi ansainnut voiton.

:venaja: :venaja: :venaja: :venaja: :venaja:

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 04 Tammi 2019, 18:36
Kirjoittaja AntSa
Taitaa olla edelleenkin minulla vuotensa kovin. Hyvä esitys ja kaihodiscoa parhaimmillaan. Olen kuunnellut useasti toukokuun 2016 jälkeenkin. :uujee:

<3 <3 <3 <3 <3

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 06 Tammi 2019, 02:24
Kirjoittaja Hapa
Fiksu tyyppi tuo Sergey, hänellä ei ollut exibitionistisia taipumuksia esitellä lihaksiaan lavalla, vaan osasi pukeutua asiallisesti. Söpö hymykin hänellä on, mutta minkä pituinen?

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 06 Tammi 2019, 02:36
Kirjoittaja Rousku
Hapa kirjoitti:
06 Tammi 2019, 02:24
Söpö hymykin hänellä on, mutta minkä pituinen?
Oletan että tarkoitat Sergein itsensä pituutta. 180-senttiseksi väitetään. Katselin muutaman dueton muiden artistien kanssa, ja olisin sen perusteella taipuvainen uskomaan, että saattaa jopa jotain senmittainen ollakin (esim. tämä ihan kamala Ani Lorakin kanssa; huom. Anilla paikalliseen tapaan ainakin kymmensenttiset korkkarit).

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 07 Tammi 2019, 20:18
Kirjoittaja Ihme_Mies
^ Joo, on varmasti hyvä aina tehdä selväksi mistä pituuksista puhutaan! :surrur: :rofl:

"Taidokas esitys" oli jo nähty pariin kertaan ja sekin "taidokkuus" oli ihan muiden kuin itse Sergayn ansiota. Komealla äänellä minä ymmärrän jotain ihan toisenlaista kuin tässä oli kyseessä. :roll:

Okei, tässä on jo liikaakin kommenttejani näin olemattomasta tekeleestä.

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 10 Tammi 2019, 00:16
Kirjoittaja Hapa
Rousku kirjoitti:
06 Tammi 2019, 02:36
Hapa kirjoitti:
06 Tammi 2019, 02:24
Söpö hymykin hänellä on, mutta minkä pituinen?
180-senttiseksi väitetään. Katselin muutaman dueton muiden artistien kanssa, ja olisin sen perusteella taipuvainen uskomaan, että saattaa jopa jotain senmittainen ollakin (esim. tämä ihan kamala Ani Lorakin kanssa; huom. Anilla paikalliseen tapaan ainakin kymmensenttiset korkkarit).
Mä taas olen saanut sen kuvan, että on aika pieni. Mutta oli mikä oli, hyvä laulaja ja esiintyjä Sergey on silti! :tapu: Katselin You Tubesta Sergey-pätkiä niin laulajana, näyttelijänä kuin haastateltavanakin ja ei hän kyllä missään näytä niin hyvältä kuin viisulavalla!

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 05 Helmi 2019, 15:45
Kirjoittaja poika90
Sergey on oikein hyvä ja karismaattinen artisti. Kappale on oikein kiva tanssi biisi, mutta silti harmittaa kun miehellä on paljon parempiakin kappaleita joita olisin mielummin nähnyt viisuissa. Hänen In my lonely life olisi ollut minusta todella paljon parempi viisu kappale. sergey essintyi ja lauloi todella hyvin. Siksi annan vahvat :venaja: :venaja: :venaja: :venaja:

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 20 Helmi 2019, 19:13
Kirjoittaja Varpunen
Kallista laatua ja toimiva kokonaisuus. Olen silti tyytyväinen, että tämä päätyi vain kolmannelle sijalle, sillä voitto olisi mahdollisesti johtanut yhä suurempaan kilpavarusteluun ja siihen, että lopulta vain raha ratkaisee.

<3 <3 <3 <3

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 11 Maalis 2019, 15:48
Kirjoittaja iiiduli
Ihan toimiva biisi tämä on edelleen. Liveshowssa lavalla vaan tapahtuu vähän liikaa ja kaikki huomio menee siihen. Pisteet kyllä Sergeylle hyvästä laulamisesta, ottaen huomioon, kuinka paljon hän joutuu lavalla heilumaan. Neljä tähteä.

:stara: :stara: :stara: :stara:

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 16 Huhti 2019, 14:09
Kirjoittaja Elvis
:venaja: :venaja: :venaja: :venaja: :venaja:

Kun näin tämän musavideon niin katsoin sen monta kertaa peräkkäin. Venäjää parhaimmillaan. Sergey on upea artisti, jolta löytyy myös monta viisuaan parempaa kappaletta. Esitys oli ennennäkemättömän upea kaikkine elementteineen. Sergey olisi ansainnut olla Venäjän ensimmäinen viisuvoittaja. (Valitettavasti Dima meni tekemään sen 2008).

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 10 Touko 2019, 18:06
Kirjoittaja Hanhis
Kappale on onnistuneen dramaattinen. Aikoinaan mua niuhoi biisin vanhanaikaisuus, mutta onneksi tähän ei ole tuotu moderneja edm-vaikutteita mukaan. Tällaisenaan biisi tuntuu juuri oikealta. Sergey on piinkova esiintyjä ja tekee millitarkasta esityksestä luontevan oloisen. Tämä teknisesti ainutkertainen show on yksi viisuhistorian hurjimpia lavatoteutuksia (eikä näin vuosien jälkeen enää vaivaa tietoisuus, että lähtöidea on suoraan viime vuoden voittajalta napattu). Neljä ja puoli tähteä tälle veisuulle, en malta odottaa miten Sergey valtaa ensi viikolla Tel Avivin viisulavan. :peukku: ****½

Re: Venäjä 2016: Sergey Lazarev – You are the only one

Lähetetty: 10 Touko 2020, 14:17
Kirjoittaja MIH96
Tämän kappaleen saamat pisteet vuosien 2009-2012 äänestyssysteemillä, jossa yhdistettiin maakohtaisesti puhelinäänestyksen ja raadin top 10:
* Semifinaalissa 1. sija 189 pisteellä (12 pistettä Kreikasta, Moldovasta, Unkarista, Kyprokselta, Azerbaidžanista, Islannista, Maltalta ja Ruotsista, 10 pistettä Suomesta, Kroatiasta, Armeniasta, Itävallasta, Montenegrosta ja Espanjasta, 8 Virosta, 7 Bosnia-Hertsegovinasta, 6 Alankomaista ja Ranskasta sekä 3 San Marinon raadilta ja Tšekistä).
* Finaalissa 3. sija 270 pisteellä (12 Azerbaidžanista, Kyprokselta, Valko-Venäjältä ja Kreikasta, 10 Moldovasta, Bulgariasta, Latviasta, Serbiasta, Montenegrosta ja Ruotsista, 8 Armeniasta, Saksasta, Kroatiasta ja Albaniasta, 7 Itävallasta, Islannista, San Marinon raadilta, Tšekistä, Maltalta, Espanjasta, Ukrainasta, Sloveniasta ja Unkarista, 6 Bosnia-Hertsegovinasta, Israelista, Virosta, Italiasta ja Puolasta, 5 Irlannista, Suomesta, Liettuasta ja Makedoniasta, 4 Georgiasta ja Ranskasta, 3 Iso-Britanniasta, 2 Tanskasta sekä 1 Sveitsistä, Norjasta, Australiasta ja Belgiasta). Vain Alankomaat jätti Venäjän nollille.