Sivu 1/1

Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 09 Marras 2013, 12:20
Kirjoittaja Toni
:venaja:
Kuva
Maa: Venäjä
Vuosi: 2011
Kappale: Get you
Esittäjä: Alex Sparrow
Säveltäjä: Alexey Vorobyov, RedOne, Bilal 'The Chef', AJ Junior, Eric Sanicola
Sanoittaja: Alexey Vorobyov, RedOne, Bilal 'The Chef', AJ Junior, Eric Sanicola
Sijoitus semifinaalissa: 9./19
Pisteet semifinaalissa: 64
Sijoitus finaalissa: 16./25
Pisteet finaalissa: 77
Sanat: http://www.diggiloo.net/?2011ru

Alexey Vladimirovich Vorobyov syntyi tammikuun 19. päivä vuonna 1988 Tulan kaupungissa. Lapsena Alexey oli kiinnostunut jalkapallosta ja haaveili jopa jalkapalloilijan urasta. Myöhemmin urahaaveet vaihtuivat musiikkiin. Alexey on opiskellut musiikkikoulussa hanuristiksi ja on osallistunut menestyksekkäästi moniin haitarikilpailuihinkin. Valmistuttuaan musiikkikoulusta nuorimies tahtoi jatkaa musiikkiopintojaan, mutta vaihtaa suuntautumisensa lauluun. Lyhyen aikaa Alexey nähtiin jopa tulalaisen kansanmusiikkiyhtyeen solistina.

Vuonna 2005 Alex osallistui Delphic Games IV -musiikkikilpailuun, jonka voitto avasi moniakin ovia musiikin parissa. Samana vuonna mies osallistui Moskovassa järjestettyyn televisioituun kykykilpailuun, jossa hän saavutti niinikään sijoituksen kolmen kärjessä. Vielä myöhemmin samana vuonna Alexey muutti Moskovaan saadakseen paremmin jalkaa oven väliin musiikkibisneksessä. Itsepintaisuus toi tulosta, nimittäin vuonna 2006 allekirjoitettiin levytyssopimus Venäjän Universal Music -levy-yhtiö kanssa. Jo seuraavana vuonna Alexey palkittiin Venäjän MTV-gaalassa parhaana uutena tulokkaana.

Vahvan kilpailuvietin omaava Alexey osallistui myös Venäjän euroviisukarsintaan useaan otteeseen ja menestys oli nousujohteinen. Vuonna 2008 saavutuksena oli viides sija ja seuraavana vuonna puolestaan neljäs. Miehen kyvyt huomattuaan televisioyhtiö ilmoitti maaliskuun viidentenä vuonna 2011, että samaisen vuoden euroviisuedustajaksi on valittu televisioyhtiön sisäisellä päätöksellä 23-vuotias Alexey Vorobyov kappaleella "Get you", jonka tekijätiimistä löytyy kansainvälisiä listahittejä tehtaillut taustahahmo RedOne.

Ennen Eurovision laulukilpailuja Alexey Vorobyovin artistinimi muuttui kansainvälisempään muotoon Alex Sparrowiksi. Monien yllätykseksi Venäjää ei suinkaan ollut kilpailun suurimpien ennakkosuosikkien joukossa. Ennakkouumoilut kävivät myös toteen, kun Venäjä jatkoi semifinaalistaan rimaa hipoen loppukilpailuun. Loppukilpailussa pisteitä kertyi 77, joista useimmat entisen Neuvostoliiton maista. Sijoitus oli lopulta kuudestoista.

Näyttelijänäkin tunnettu Alex on sittemmin siirtynyt asumaan ja tekemään musiikkia Los Angelesiin. Vuoden 2013 tammikuussa Alexey koki kovan henkilökohtaisen takaiskun joutuessan kolariin Los Angelesissa. Vakavasti loukkaantunut tähti toipui kuitenkin kuukausissa ja mies tullaan näkemään elokuvateattereissa maailmanlaajuisesti "The Vatican Tapes" -elokuvassa ensi vuonna.
Kuva Kuva
Kuva
Kuva
http://www.alekseyvorobyov.ru/

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 09 Marras 2013, 12:31
Kirjoittaja Rousku
Ihan kammottavan tyhjä biisi. Olisiko Venäjän huonoin kautta aikojen? Harmi sikäli, että mukaan omituisesti ympätystä alkujoiusta päätellen Alex osaisi kyllä laulaa. Ei tälle voi antaa kuin ykkösen.

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 09 Marras 2013, 12:40
Kirjoittaja AntSa
Hurmurihan tämä. Mutta kappale ei kovinkaan kummoinen. Jorauspistein KOLME! :uujee:

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 09 Marras 2013, 12:44
Kirjoittaja Teräsbekoni
Minä kyllä tykkään ihan neljän tähden edestä. :peukku: Mukavasti eteenpäin rullaava poppis, ja Alex tosiaan osaa sekä laulaa että esiintyä. Mielestäni paljon toimivampi paketti kuin esimerkiksi länsinaapurimme hengästyttävä samaa genreä edustanut viritys tuona samana vuonna.

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 09 Marras 2013, 15:07
Kirjoittaja Samiasd
Get you sai siis aloittaa 2010-luvun viisujen esittelyt. :uujee: Tykkään biisistä ihan viiden tähden edestä ja lavaesitys on hienosti toteutettu. Alkuhan ei sovi muuhun biisiin juuri ollenkaan, mutta kyllä tämä kyseisen vuoden puntarini kymppikärkeen mahtuu. :joojoo:

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 09 Marras 2013, 15:18
Kirjoittaja Serduchka
:venaja: :venaja: :venaja: :venaja:

Olen parissa vuodessa oppinut viimein pitämään tästä enemmän kuin kolmen tähden edestä enkä hauku tätä enää keskinkertaiseksi. :heh:

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 09 Marras 2013, 16:30
Kirjoittaja tonywerner
Eikös tuo omituinen alkukin liimattu tähän jotenkin jälkikäteen? Ihan ekoissa versioissa sitä ei ollut? Lavaylöspanokin oli silkkaa yliyrittämisen juhlaa :heh: Ja kaikki vain peittelemään itse sävelmän keskinkertaisuutta. Kai pojalla lahjoja olikin, mutta tästä biisistä ei ole kyllä yhtään mihinkään. Ei toimi edes diskossa alkuillasta, intronsa ansiosta... Ympäripyöreä kolmonen!

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 09 Marras 2013, 16:38
Kirjoittaja WildDance
Oiken mukava ja tarttuva tanssibiisi. :venaja: :venaja: :venaja: :venaja:

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 09 Marras 2013, 16:40
Kirjoittaja Zera
Minusta tämä on yksi keskinkertaisimmista kappaleista ikinä. Ei tämä ole hyvä, mutta eipä juuri huonokaan, himmeähköt kolme tähteä.

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 09 Marras 2013, 17:46
Kirjoittaja Leo
Kappale on tosiaan vaatimaton, kertsissä eniten yritystä. Alkuintro oli ihan outo eikä sopinut jatkokappaleeseen :uujee: .
Alex on hirveän lipevä ja makeileva ja staili matkii mm. Eric Saadea jne. Koreografialla yritettiin saada huomio pois muuten ontosta kokonaisuudesta. Viisukuppilan synttäripäivän kunniaksi nostan tähtimäärän kahteen :joojoo: .

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 09 Marras 2013, 18:07
Kirjoittaja jee euroviisut
Ensinnäkin, hienoa, että viisulassa päästiin taas uudelle vuosikymmenelle. Vuoden 2009 viisuista on jo sen verran aikaa, että hyvä päästä niitä tuoreimpiakin viisumuistoja verestämään. Ja koska olen ollut viisufani koko 2010-luvun, oikeastaan kaikkiin 2010-luvun viisuihin liittyy minulla omia muistoja.

Ja mukavalla peruspopilla alkaa 2010-luvun viisulataival. Vuonna 2011 minulle ensikuulemalta kolme tähteä oli tälle melko itsestäänselvä valinta. Venäjänkielinen intro on komea, ja biittiä riittää, mutta eipä tässä mitään kovin ihmeellistä ole. Ihmettelen kylle Venäjän huonointa sijoitusta puhelinäänestysajalla, siis ihanko tosissaan Lost and forgotten oli tätä parempi. :draamaa: Tälle siis tosiaan kiva kolmonen.

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 09 Marras 2013, 18:26
Kirjoittaja Rousku
jee euroviisut kirjoitti: ihanko tosissaan Lost and forgotten oli tätä parempi. :draamaa:
No kyllä on! Sehän on ihana ja liikuttava ja yhtä aikaa höpsö ja vakava kappale. Tämä taas ei ole oikein mitään.

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 09 Marras 2013, 21:31
Kirjoittaja Leonardo
Mielenkiintoinen aloitus 2010-luvun viisujen ruotimiselle. :uujee: Intro on kyllä niin eri maailmasta kuin muu kappale, todella outo ratkaisu - kiva, että saatiin kuulla venäjääkin lavalla. Minä olisin kyllä toivonut, että koko kappale olisi jatkunut enemmän tuon upean intron tyylisuunnan mukaan eikä sellaisena tusinapoppiksena, joka siitä sitten kehittyi. :roll: Lipevähän Alex on, mutta minusta oikein hyvä laulajana. Itsevarmuuskaan ei ole pahitteeksi, joskin tuossa mennään tuon lipevyyden vuoksi ehkä vähän siinä rajalla, jossa itsevarmuus muuttuu ylimielisyydeksi. :miettii:

Kolmen tähden arvoinen keskinkertaisuus.

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 10 Marras 2013, 00:16
Kirjoittaja Happy
Sparrowin Kalinka oli huippu ja mielenkiintoinen biisi.. tää taas on tusinatavaraa :roll:

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 10 Marras 2013, 11:07
Kirjoittaja Aintsu
Varsin keskinkertainen jumputus. Tuo alun joikaus on kyllä niin päälleliimattu. :roll: Biisi oli parempi ilman sitä. Alex on myös sen verran limainen esiintyjä, ettei siitäkään heru lisäpisteitä. Kolme tähteä.

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 10 Marras 2013, 14:24
Kirjoittaja Valkealalainen
Alkujoiku kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta sitten lässähtää oikein kunnolla. Uskomattoman tylsä ja turha biisi. On jo melkoinen saavutus, jos jaksaa kuunnella tämän loppuun asti.

** tähteä.

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 10 Marras 2013, 21:15
Kirjoittaja akuankka13
Melkoinen peruspoppis, tosin oudosta introsta plussaa. Heikot neljä tähteä.

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 10 Marras 2013, 21:20
Kirjoittaja Hazard
Tästä olen alkanut pitämään. Alkutuntuma oli "yököttävä" mutta olen tottunut tähän, ja nyt se on vahvassa ja turvallisessa neljässä tähdessä.

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 10 Marras 2013, 21:39
Kirjoittaja Mattan
En haluaisi antaa yhtä tähteä kahdelle perättäiselle kappaleelle, mutta niin vain joudun tekemään. Rousku ilmaisikin sen jo parhaiten - tyhjä kappale, eli keskivertoa heikompaa laimeaa poppia, johon ilmeisesti on unohdettu lisätä sisältö. :sorivaan:

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 14 Marras 2013, 22:29
Kirjoittaja Happy
Oon eri mieltä tuosta biisin alun erikoisuudesta.. musta se on ainoo hyvä juttu tässä viisussa ja kappaleen ainoa hyvä kohta :uujee:

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 14 Marras 2013, 22:57
Kirjoittaja Rousku
^Tietenkin se alku on biisin ainoa hyvä kohta! Ei se alku itsessään olekaan erikoinen, vaan se tapa, miten alku on ympätty mukaan ihan eri biisiin (joka biisi on paljon tylsempi).

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 15 Marras 2013, 08:09
Kirjoittaja UFOPOLI
Edelleen paras osa tätä on esityksen tumma tanssija. Jostain syystä pullautan silti heikon nelosen. Pelkkänä sävellyksenä ja jonkin muun maan kappaleena tässä olisi ollut ainesta jäädä vaikka viimeiseksi, sen verran on keskinkertainen.

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 15 Marras 2013, 11:27
Kirjoittaja JedHead
Ihan kiva ja hauska bilebiisi :venaja: :venaja: :venaja: :venaja:

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 18 Marras 2013, 18:53
Kirjoittaja TomppaJr
Venäjän kolmanneksi paras viisu Lady Alpine Bluen ja Song #1:n jälkeen, ja sitten tämä on niistä kaikista käytännössä ainoa joka ei menestynyt laisinkaan. :jupinaa: Ihan tyhmää, hieno tanssikappale. Ja onhan tämä myös siinä mielessä minulle historiallinen kipale, että otin ensimmäisen yksilövoiton sanoituskilpailuissa nimenomaan tämän biisin ollessa vuorossa. <3

Neljä keskivahvasti tuikkivaa tähteä.

Re: Venäjä 2011: Alex Sparrow - Get you

Lähetetty: 03 Maalis 2014, 17:46
Kirjoittaja klaus-12
Nämä on näitä...
:venaja: