Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Een speeldoos - foorumin omat levyraadit
Avatar
wigwam
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2818
Liittynyt: 27 Tammi 2006, 14:42
Paikkakunta: Kouvola

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja wigwam » 31 Elo 2020, 22:10

Hazard kirjoitti:
31 Elo 2020, 22:04
Hahaa, siellä oli Kliffin Maija, jonka huulipuna maistui mansikalta. Joskus OGAE Song Contestin Suomen karsinnoissa sen kuulin. Sittemmin soinut aika-ajoin soinut päässä, vaikkei se kappaleena silloin edes säväyttänyt.
Hauska juttu oli se, että luulin Maijan olleen aiemmin jossakin levyraadissa. Piti käydä kuppilahaut ja raatiwiki läpi, muttei sieltä mitään löytynyt. :heh: Vieläkin mietityttää, mistä moinen väärä mielikuva.

Avatar
Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8024
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja Happy » 31 Elo 2020, 22:20

Bella Stella ollu itselläni jonotuslistassa ihan kärkibiisejä jo pidemmän aikaa, enkä edes hoksannu käyttää sitä tässä raadissa :surrur:
On vain yksi velvollisuus – kauneus

Avatar
Hanhis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4497
Liittynyt: 30 Tammi 2010, 22:04

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja Hanhis » 31 Elo 2020, 22:44

Iltahupia: ensireaktiokommentteja vailla minkäänlaista sisältöä. :mrgreen: Lisää on tulossa tai sitten ei.

40. 🇫🇮 Kirka - Igor (Igor, 5.6.)
En tiedä Kirkalta muita biisejä kuin ne kaikkein ikivihreimmät, joten mahtavaa saa Kirkalta raatiin jotain muuta: ja täähän on hyvä! Hauska countrymainen fiilis, laukkaava rytmi ja Kirkan soundi sopii kuvioon. Ouh: itämaista beatles-kitaraa. Ei paha. Sanoitusta en ehtinyt ajattelemaan, papasta ainakin laulettiin (omg Tean Pappa laulu... :rofl: ).

39. 🇺🇸 Suzanne Vega - Tom’s Diner (Tom, 21.12.)
Tämä biisi... tällainen... ööö... what... mitä... Hauska versio, voisiko jopa olla alkuperäinen versio (nyt en ala googlailemaan, vaan kirjoitan näitä ensireaktioitani öökkösittäin). Melodia on siisti + raadeissa on kuultu harvoin acapellaa, joten erottuu siinäkin mielessä hienosti ihan raatihistoriallisesti. Ei jättänyt kylmäksi.

38. 🇫🇮 Litku Klemetti - Mona (Mona, 15.6.)
Monat on kivoja. <3 Annetaan Litkulle mahdollisuus: hyvä alku! Aaa, tää on tää ihan uusi biisi: tykkään, tällaset syntikkavetoisemmat soundit sopii Litkulle. Ja ei kuitenkaan tunnu liian mainstreamiltä. Kivoja sanoitus aihioita... höpötellä... leperrellä... kikatella... sekoitella peiton alla... mitä tapahtuu: poika joka on ollut jonkun sortin litku-dissari on ehkä vähän huumassa Litkuun ja sillein positiivisesti. :shock:

37. 🇨🇦 TR/ST - Iris (Iris, 14.11.)
Rouheampaa, koneellisempaa, tärinää... tulee mieleen se yksi k18-russiabiisi siitä toisesta wigwamin raadista. Tää on kuitenkin melodisempi, kaarevampi, popimpi... ja nyt kun tää etenee alan jopa miettimään antoiko alku odottamaan vielä rohkeampaa, tärähtäneempää meininkiä. Eiköhän tämä kuitenkin vetoa joihinkin raatilaisiin... ja onhan tää hyvä, en kiellä. Ja oikeastaan ihan oikeasti hyvä, mutta ei ihan oikeasti huippu tai ihan oikeasti todella hyvä tai ihan oikeesti oikeesti hyvä: ainakaan vielä.

36. 🇵🇱 TGD feat. Kasia Cerekwicka - Noel (Noel, 23.12.)
Kaunista pianoa... tunnelmaa.. poolaa ehkäpä... puulaa... eteerinen, muttei indiesti eteerinen vaan tälleen lähempänä disneymäistä eteerisyyttä. Noel Noel (btw, Noel on aika kiva nimi!). Tuntuu laadukkaalta viisu täyteballadilta. Ja tää muutes kasvaa, sanokaa minun sanoneen: ei vielä, mutta kohta... nyt... ei... nyt sen on tapahduttava: joo! Ihan komea ja kaunis... kyllä tämä äärellä pilviä katselisi, vaikka jonkun kivan Noelin tai Joelin tai Soelin... tai tai... Poelin... Poolii.... poolaa... puulaa... laa la la la

35. 🇫🇮 Business City - Seppo Räty Berghainissa (Seppo, 10.6.)
Hei: eiks tää ollut sillä jollain hiihtoobiisillä joskus raadeissa... ja tää on ehkä jopa parempi! :o HAUSKA! Tuolla jossain on se jessebiisi ja tää muutes haastaa sen! Uhmakas, tuhmakas, rumakas, jumakas, uumamamas, ug:ta koko Suomelle. Voisin rakastaa tätä... tää on oikeesti jotenkin eroottinen biisi! POLIISIBIISI! Tai sellanen... poliisitv... itsemurhatiistai... iik... tun-tun-tun... piip-piip... Aarnio kotka... liihottaa... vainoja... tää on niin ug:ta koko Suomelle. Tiedä sitten jaksaisinko biisiä kuunnella toisen kerran.

34. 🇳🇴 Cecilia - Ave (Maria, 2.7.)
Norjan Enya! (Onks Enya muutes koskaan ollut raadeissa...!!!) Onks tää nyt se joulubiisi vai joku muu biisi... ja olkoot mikä olkoot: tykkään. Tämmöistä ihanaa onnellista lötköttely musiikkia, kaunis päivä, punaiset pallosukat jalassa, sänky pedattu, siihen niin, lammas kainaloon (minulla on semmoinen lammaspehmolelu), lai-lai, aave maria, kaunis aurinko tuolla ikkunassa ja lunta sattaa. (TALVI TULEE! <3) Voisko tää olla kristillistä eteerisyyttä! Jos jumiksissa soisi tällainen musa, voisin joskus käydäkin (voisin joskus muutenkin käydä, esim. Kampin kappalien jossain hiljentyimsessä). Tässä ei kyllä mitään tapahdu, mutta ehkä se ei haittaa... nyt kun tässä loikoillaan... ojoj... vähän on bokserit huonosti jalassa, mutta ojoj... sukassakin on sämpyläreikä kantapäässä... levottomuus iski... eikä: minä ja minun aivoni, jotka ovat menneet pilalle ja ei edes sängyillä makoilu onnistu ilman häiriötä.

33. 🇫🇮 Mira Luoti - Kun me diskossa suudeltiin (Manu, 26.3.)
VAIN ELÄMÄÄÄÄäääääÄÄÄääää... MIRAAAaaaaaAAAAAaaaa (onneksi tää ei oo live :heh: ). Kivaa. Ehkä tulee vähän semmonen "öhöm, se Harakiri oli jo aika vasta että että"-fiilis, varsinkin kun tää biisi on aika samanlainen kuin se... noin perusteiltaan... hilpeetä melankoliaa ja tiukka droppikäänne. Koska minä en voi unohtaa biisejä pisteyttäessä kaikkea ulkomusiikillisia asioita, vaikka kaikki muut osaavatkin ja ovat niin objektiivisen subjektiivisia. Mut siis... joo... ihan ihanaa aikaa, mutta joku semmonen wautsi wau -fiilis puuttuu. Ja tää alkuperäinen on btw on yksi Wiskarin parhaista, että sekin vielä tähän läjään: mutta pompitaan vielä, kun niin pomputtaa.

32. 🇫🇮 Kliff - Maija (Maija, 2.7.)
Apua mikä aloitus... :rofl: :rofl: :rofl: Onks tää läppä vai ei? Maijalla on monta ihailijaa: mutta siis onks tää 1D-läppä? Ihanasti vanha ja tämmönen söötti-pöötti, mutta siis... en mä jotenkin osaa ottaa tätä ihan tosissaan ja sellanen nostalgia-lölleryyskin puuttuu, koska kuuntelen tän vasta nyt ensi kertaa. Mutta tsemppiä ja kaikkea pehmeää! <3

31. 🇬🇧 Rebecca Mader - Wicked Always Wins (Regina, 7.9.)
Kevyttä musikaalisuutta. Noita tolla videolla seikkailee. En kuitenkaan nyt katso hauskaa videota, vaan kuuntelen tätä kappaletta. (Video on kuitenkin aika mielenkiintoinen, harmi kun tää biisi on tällanen tasaisen ei-minkään-värinen sininen eikä vaikka vihreä ja vähän pinkki ja inusesti sähkön turkoosi tai jotain! Tahtoisin tähän jotain särmää, rätinää, häiritsevää noitakikatusta, käkätystä... mikä se oli se noita: noita känkkäränkkä mikä lie... nyt tää muuttui ostos-tv:ksi... johas... taikaa! HALUAN OIKEAA TAIKAA! En tällaista netflixin täytetaikaa, vaan ihan oikeaa 100 miljoonaa $$$ maksavaa hollywood-tehostetta!)

30. 🇫🇮 Faa Haa - Sontsan alla (Esteri, 16.5.)
Kun Rihanna ja Justmus ovat samalla Vain elämää -kaudella. Onks tää nyt fatfobiaa? Vai fathumoria? Fatsketsiä? Fatseksiä? Sumopainia... mmm.... Faa faa... vitsin vähän... mmm... jotenkin... niin... on jossain kohdin hauska, mutta välillä vähän ärsyttävä enkä oikein tiedä, mitä ajatella, kun olen kuitenkin tällainen... (okei: napanuora juttu oli hauska). Ehkä oikeesti laadukas tuotanto voisi viedä vitsin paremmille vesille... koska nyt ei oikein tiedä mitä ajatella. Ja sekin on hyvä! Taiteen pitääkin ravistaa! Raviraviravi.

29. 🇬🇧 The Streets - Blinded by the Lights (Dan, 11.12.)
Oonko... eiku... tästä tulee mieleen yks Britney Spearsin biisi (se oli Femme Fatalen (about) kolmanneksi viimeinen tsipale, mutta en muista sen nimeä). Tykkään kun tää biisi on jotenkin väärästi pysähtynyt... tällanen... aneeminen... ja siksi just kaunis. Tällaista mun mielen toiminta yleensä on, kun tuolla jossain kävelen ja junassa istun maski naamalla ja oon vaan, että taas tätä samaa samaa samaa.... ja tällainen tykytys ja samantekevyys, mutta silti kaiken kattava kauneus (filosofi aina herää tässä vaiheessa kommentointia). Jotenkin halusin, että tää biisi loppuisi, jotenkin en... mutta siis... olipa outo. Hyvällä tavalla. Katotaan miten hyvällä.

28. 🇫🇮 M - Kaarina (Kaarina, 25.11.)
Spotify tökkii tätä M:ää minulle, mutta aina päädyn kuuntelemaan muita suomiämmiä, mutta katotaan, millainen biisi tää on... joo... kiva sitko... hauska ääni... sellainen kaunis ilta, joku sellanen... taitekohtamaisuus... väreilevyys, että nyt ollaan tässä ja tuntee oman ihon ja hiukset ja vähän tulee... pimeä. Tuuli... penkki... puisto... kivaa hereilläolevaa unenomaisuutta. Oi! Tulipa oikeaan kohtaan pysähdys... ja joo... mielenkiintoinen sanoitus. Tulee mieleen Psyko. Se tuli, se vei, se meni, se... jotain... en mä tiedä: kuunnellaan joskus uudestaan.

27. 🇫🇮 CMX - Matti (Matti, 24.2.)
Ciic migä xyge! Tähän on hyvä lopettaa.

Avatar
Jufo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1934
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja Jufo » 31 Elo 2020, 23:02

Katos vaan, Tom's Diner jota soittelin joskus Discordissakin. :heh: Alkuperäisen version taustojen pois jättäminen mielenkiintoinen valinta.
Elämä on keitto, minä olen haarukka

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 30515
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja Rousku » 01 Syys 2020, 00:08

Miten arvasinkin, että teema houkuttaisi ns. huumoribiisejä :roll:

Kuuntelin siivotessani Matin ja Kaarinan peräkkäin, ja luulin ensin että ne ovat samaa biisiä :rofl:. Minusta se olisi ollut luova yhdistelmä! Odottelin, milloin Kaarina vaihtuu taas hetkeksi Mattimaiseen rymistelyyn. Ei sitä vaihdosta sitten tullut :sorivaan:. Olisin tykännyt (vielä) enemmän sillä lailla.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2204
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04
Paikkakunta: San Marino

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen » 01 Syys 2020, 08:30

Aika monta tuttua on mukana, ja kyllä tuo Maikki-rehumainoskin kuulostaa maatalon lapselle jotenkin etäisesti tutulta :heh: Ennakkoveikkaukseni menivät useimmissa tapauksissa rytinällä metsään ja useimmissa tapauksissa myös hyvä niin. Tosin ehdin jo innostua, että Mary on varmaan The Wind Cries Mary.
Historiasta opimme, että historiasta ei opita mitään.

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7157
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 01 Syys 2020, 11:59

CMX:n Matista tuli mieleen: mikä on kaikkein lyhin levyraatibiisi, jos kaikkien aikojen lyhimmän kappaleen maailmanennätyksen omaavaa You Sufferia raadista 40 ei lasketa? :mitvit:

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26695
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 01 Syys 2020, 12:34

^ Kyllä Matti taitaa tilastokakkoseksi päästä. Tornion kevät (41 sekuntia, Levyraati 10) putoaa pronssille ja Title Part 2 (43 sekuntia, Levyraati 9) mitaleilta. Levyraadeissa 11–51 saattaa kyllä olla ollut jotakin muutakin lyhyttä kuin You Suffer mutta ei tule mieleen.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26695
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 01 Syys 2020, 17:43

Seuraa nipotusta.
wigwam kirjoitti:
23 Elo 2020, 12:44
12. 🇷🇸 Sara Jo - Lava (Sari, 19.7.)
Sanoissa esiintyvä nimi on Sara (Сара), joka vain taivutettuna saa muodon Sari (Сари). Kertoja viittaa itseensä toisen henkilön näkökulmasta: "Hänen täytyy, hänen täytyy ihmetellä, mitä Saralle tapahtui, mitä Saran päässä liikkuu". Puolen tunnin serbian opintojen perusteella tulkitsen, että nimi esiintyy ensin datiivissa ja sitten lokatiivissa, jotka ovat onnekkaasti samanmuotoiset.

Ei vaikutusta kilpailukelpoisuuteen, koska Sara löytyy nimipäiväkalenterista eikä ollut kenenkään muun varaama nimi.
wigwam kirjoitti:
23 Elo 2020, 12:44
30. 🇫🇮 Faa Haa - Sontsan alla (Esteri, 16.5.)
Nimimerkki Faa Haa on upannut kappaleen YouTubeen mutta ei ole sen enempää sen esittäjä kuin TomppaJr Elämän sirkuksen.

Googlailun perusteella esittäjäksi on merkitty vaihtelevasti Sir Iivo Johansson, Sir Iivo Alone Orchestra tai Sir Iivo Orchestra. Virallista muotoa ei ole, koska versiota ei ole julkaistu kaupallisesti. Kirkkovene-niminen kokoonpano on äänittänyt samoilla sanoilla rockimman version kappaleesta. Raativersio ei ole kuitenkaan Kirkkoveneen versio.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 25923
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 01 Syys 2020, 17:50

Timoteus kirjoitti:
01 Syys 2020, 17:43
mutta ei ole sen enempää sen esittäjä kuin TomppaJr Elämän sirkuksen.
:kaunis: Mistäs te tiedätte, kuka täällä oikeasti kirjoittelee? :ritvaoksanen:
And I ain't losing no more sleep
Falling down and begging please
'Cause I've been down that road before
And I don't need to hurt anymore

Avatar
GuoZu8
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 329
Liittynyt: 25 Helmi 2019, 00:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja GuoZu8 » 01 Syys 2020, 20:17

Timoteus kirjoitti:
01 Syys 2020, 17:43
Googlailun perusteella esittäjäksi on merkitty vaihtelevasti Sir Iivo Johansson, Sir Iivo Alone Orchestra tai Sir Iivo Orchestra.
Kiitos Timoteus!
Palautit juuri mieleeni kappaleen ja esittäjän oikean nimen: Sir Iivo Alone Orchestera - Sateenvarjo
Tää biisi tuo mieleen kultaiset alakoulumuistot. Kuuntelin kappaletta erään silloisen koulukaverini kanssa, joka on ikävä kyllä hiljattain menehtynyt. :rip:
”我是一只臭臭臭臭嗓,想要唱呀唱却唱也唱不好,
我寻寻觅觅寻寻觅觅一个除臭的良药,这样的要求算不算太高?“

——国足8

Avatar
wigwam
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2818
Liittynyt: 27 Tammi 2006, 14:42
Paikkakunta: Kouvola

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja wigwam » 02 Syys 2020, 16:19

Timoteus kirjoitti:
01 Syys 2020, 17:43
Seuraa nipotusta.
wigwam kirjoitti:
23 Elo 2020, 12:44
12. 🇷🇸 Sara Jo - Lava (Sari, 19.7.)
Sanoissa esiintyvä nimi on Sara (Сара), joka vain taivutettuna saa muodon Sari (Сари). Kertoja viittaa itseensä toisen henkilön näkökulmasta: "Hänen täytyy, hänen täytyy ihmetellä, mitä Saralle tapahtui, mitä Saran päässä liikkuu". Puolen tunnin serbian opintojen perusteella tulkitsen, että nimi esiintyy ensin datiivissa ja sitten lokatiivissa, jotka ovat onnekkaasti samanmuotoiset.

Ei vaikutusta kilpailukelpoisuuteen, koska Sara löytyy nimipäiväkalenterista eikä ollut kenenkään muun varaama nimi.
Kiitos. Asia on juurikin näin. Korjattu.
Timoteus kirjoitti:
01 Syys 2020, 17:43


Nimimerkki Faa Haa on upannut kappaleen YouTubeen mutta ei ole sen enempää sen esittäjä kuin TomppaJr Elämän sirkuksen.

Googlailun perusteella esittäjäksi on merkitty vaihtelevasti Sir Iivo Johansson, Sir Iivo Alone Orchestra tai Sir Iivo Orchestra. Virallista muotoa ei ole, koska versiota ei ole julkaistu kaupallisesti. Kirkkovene-niminen kokoonpano on äänittänyt samoilla sanoilla rockimman version kappaleesta. Raativersio ei ole kuitenkaan Kirkkoveneen versio.
Oma tulkintani on se, että esittäjä sekä kappaleen nimi menee vaihtoon. Sir Iivo Alone Orchestra - Sateenvarjo lienee "virallisin" muoto.

Avatar
Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8024
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja Happy » 03 Syys 2020, 05:05

1. 🇬🇧 One Direction - Diana
Rennon letkee & aurinkoinen biisi täähän on, vähän Maltaviisut vibat mut tälläkertaa positiivises mieles.

2. 🇩🇪 Kraftklub - Songs für Liam
Täs on kyl asennetta ja potkuu, hyvä hyvä. Lisää tälläsii saksalaisii vaan raateihin!

3. 🇫🇮 Movetron feat. Poju - Nyt on jatkot
Tälläset jatkot kelpais mullekkin! Biisi tosin hieman liian jankkaava makuuni, loppuukohden meno täs kyl parani, varsinkin tollaset taustahuutokohdat on just mun mieleen!

4. 🇩🇰 Kloster - Benjamin's Song
Täs on mielenkiintoinen äänimaailma, mut ehkä liian vaikee biisi itelleni näin ensikuuntelul: vaatii varmasti monia kuuntelukertoja avautuakseen mut jotain nättii täs kyl on.

5. 🇫🇮 Antti Tuisku - Jesse on mun frendi
Tuisku ei tosiaankaan ole meikäläisen suosikkiartistei, mut ajottain hänen biisinsä ovat olleet yllättänkin toimivia. Tuiskun soundi näyttää muuttuneen ainakin tän biisin perusteel parempaan suuntaan, siitä aiemmasta määkivästä laulutavasta en koskaan ole pitänyt.. :puna:
Tää biisi ei ihan mun juttuni kuitenkaan mut ei yhtään niin huono kuin olisin ennakkoon odottanut!

6. 🇫🇮 Marion Rung - Oi, Jaakko
Ihan sympaattinen juu mut mun mielenkiinto ei oikein riitä tähän, ajatukset harhailee muihin aiheisiin tätä kuunellessa,

7. 🇬🇧 Florence + the Machine - Jenny of Oldstones
Mä en ollut muuten edes kuunellut tätä ennen tätä sarjaa, jotenkin se yllätti tässä itsenikin vaikka artisti tuttu.
Tunnelmallinen ja kaunis biisi on kyllä, ja Florence on kyl todella lahjakas artisti, suorastaan rakastan hänen soundiaan :rakkaus:

8. 🇭🇺 Freddie - Mary Joe
Freddie on edelleen minun viisuvoittajani vuodelle 2016 :ylppis:
Biisi on itsessään aika tavanomainen kantrirallattelu yksinkertaisella kompillaan.... mutta Freddien raspiääni kyllä pelastaa tässä paljon ja tuo biisin oman mausteensa, jatkoon jatkoon.

9. 🇫🇮 BEHM - Frida
Eiköhän kaikki osannut odottaa että tää löytynee raadista, eniten ihmettelin ettei tätä nimeä varattu heti ensimmäisten joukossa :mrgreen:
Mut juu onhan tää aika ihana biisi, Behmin ja Erikan nousukiitoa on kyl hieno seurata... jompikumpi näistä on kyl tälmenol Suomen kaikkien aikojen myydyin naisartisti tulevaisuudessa! :joojoo:

10. 🇬🇧 Cockney Rebel - Sebastian
Liian vaikea pala purtavaksi, koin tän itselleni aika pitkäveteiseksi.

11. 🇵🇭 Freddie Aguilar - Magdalena
Mun on vaikee päättää et onko tää tän raatijoukon ärsyttävin taikka sittenkin sympaattisin biisi! :miettii:
No ainakin on mieleenjäävä!

12. 🇷🇸 Sara Jo - Lava
Wow :kups:
Ehdottomasti menee artisti tarkempaan kuunteluun tän raadin ansiosta, tää biisi on vaikuttava & kiehtova, tää artisti on hot as fuck ja asennettaki vaikka muille jakaa. Eniten täs yllättää et tää artisti on siitä Moje viisusta, sillä mähän suorastaan vihasin sitä viisua, hienosti kasvanut artistina tässä 7 vuodessa!

13. 🇫🇮 Gjallarhorn - Ella Lilla
Mulla on sellasii aikakausia milloin etnotaidepaukut sytyttää todella paljon ja sitten on taas aikoja jolloin en kestäis kuunella niistä ensimmäistäkään ja nyt on kyl vähän sellanen fiilis :lohduton:
Biisissä on kyl itsessään kiehtovia elementtei mut jotenkin liian raskas kuunneltava nyt itelleni.

14. 🇫🇮 Kai Lind ja Erik Lindströmin orkesteri - Tanssiva lehmä
Tää rallattelu ei nyt vaan napannut, lähinnä tuli mieleen jokin ikivanha maitomainos..

15. 🇫🇷 Broken Back - Jack & Jill
Odotin alun perusteella tylsää indiebiisii mutt nää viisumaiset elementit herätti todellakin eloon, tää biisi on itelleni isoin yllättäjä moneen moneen raatiin, täähän kuullostaa hyvällä tavalla viisuvoittajalta :rakkaus:
Artistin soundi oli myös sen verran hyvä et artistiin muuhunkin tuotantoon tutustuu enemmän kuin mielellään!

16. 🇩🇰 Lydmor - 四 Claudia
Pula-ajan Kerli tuli mieleen tästä :heh:
Ihan mielenkiintoinen artistituttavuus silti ja olihan biisissäkin omat hetkensä, taustajytinää ois voinu olla enemmänkin tässä!

17. 🇫🇮 Marita Taavitsainen - André
Lapsuuden risteilymatkathan tulee tästä biisistä mieleen, mut on joo kyl hyväl taval nostalginen biisi ja tää on niin ihanan suomalainen :ihana:

18. 🇫🇮 Pyhimys - v!@#mikko
Pyhimyksen musiikki tarjoaa itselleni kerta toisensa jälkeen epämieluisan kuuntelukokemuksen, tästäkään en välitä, pahoitteluni :lohduton:

19. 🇩🇪 Highland - Bella Stella
Raatijonotuslistabiisini ja viel erittäin tärkeä sellainen, oon aina miettinyt et ysäraadin toistuessa putsaan voittopöydän tällä :surrur:
Mut positiivises mieles oon kyl yllättänyt tämän mukanaolosta tässä raadista, damn että on vaikuttava biisi, todella monipuolinen ja huikee kokonaisuus kyl tässä... edelleenkin tän kuuntelu on musiikkiorgasmia :kuolaus:

20. 🇫🇮 Pedro's Heavy Gentlemen feat. Pave Maijanen - Kleo
Haitarin olemassaolo on kyl aina nättii, ihan hurmaava kokonaisuus maukuineen :joojoo:

21. 🇬🇧 The Fratellis - Chelsea Dagger
Ehkä vähän liian ummehtunut biisi mun makuun, vaikka tuohan tää nollarimusiikki aina ne lapsuusmuistot mieleen.

22. 🇧🇬 Evitceles - Eva's Blue Dream
Nyt on kyl liian vaikeasti lähestyttävää taidetta itselleni..

23. 🇦🇹 Falco - Der Kommissar
Harmittaa ettei Saksa tajunnut laittaa tätä genreä viisuihin silloin kauan kauan sitten.
Ihan piristävä muinaisjäänne!

24. 🇫🇮 Spekti feat. Titta - Vain yksi sinä
Ihan piristävä tämäkin, ehkä vaan vähän liian geneerinen suomibiisi.
Titan soolobiisinä tää olis toiminut kyl paremmin, Spektin läsnäolo on lähinnä vaivaannuttavaa

25. 🇷🇺 Filipp Kirkorov - Leila
Kirkorovin monipuoliseen tuotantoon on aina tehnyt mieli tutustua mut en oo saanut aikaseks, no onneks tulee nyt näin raatikäytössä tutuksi. Huikeeta bollywood meininkii muute täs biisis :peukku:

26. 🇭🇺 Kelemen Kabátban - Niki Lauda
Ihan kiva jytkytys ehkä vaan vähän liian jankkaava..
Damn mulla muuten mennyt kokonaan ohi tää ettei Niki ole enää elävien kirjoissa!

27. 🇫🇮 CMX - Matti
Jaså.. sellanen punkränkytys tälläkertaa, eikä edes yhtään niin huono kuin olisin olettanut.

28. 🇫🇮 M - Kaarina
Ihan nätti tunnelmallisuus, vaatinee varmasti vielä lisää kuuntelukertoi avautuakseen.

29. 🇬🇧 The Streets - Blinded by the Lights
Genrestä ehdottomasti plussaa, erottuu edukseen mut ehkä vähän liian laiska tulkinta tältä artistilta, tää biisi ois vaatinu enemmä asennetta & jytyy.

30. 🇫🇮 Sir Iivo Alone Orchestra - Sateenvarjo
Jotenkin muistelisin et Umbrellasta on paljonkin näitä parodioita..
Ei tää nyt oikeen napannut vaikka erottuukin joukosta.

31. 🇬🇧 Rebecca Mader - Wicked Always Wins
Vaikka inhoankin musikaaleja, niin tää oli kyl yllättävänkin siedettävä ja jopa paikottain hyvä!

32. 🇫🇮 Kliff - Maija
Tää kyl ollu aina ollu mun guilty pleasure, Kliff oli kyl ihan hirvee yhtye mut oon kyl kuunellut näiden biisejä jopa luvattomankin paljon silloin aikoinaan, tätä Maijaa toki eniten :joojoo:

33. 🇫🇮 Mira Luoti - Kun me diskossa suudeltiin
Nää Vain Elämää coverit ei vaan oikein uppoo, ihan kiva jytkytys mut joku tässä jää uupumaan.
Mut Mira on kyl huikee, ehdottomasti paljon miellyttävämpi & mielenkiintoisempi artisti kuin ylihehkutettu Vesala..

34. 🇳🇴 Cecilia - Ave
Joo Hanhiksen Enyakommentit oli kyl osuvat sama tulee tästä itellänikin mieleen :heh:
Tän olis pitänyt olla vielä melodisempi niin olisin suorastaan kussut kultaa tälle biisivalinnalle, mut oikein ylväs kokonaisuus kyllä!

35. 🇫🇮 Business City - Seppo Räty Berghainissa
Ai jumalauta tää on kova :riemu:
Iso kiitos tän lähettäjälle tästä biisilöydöstä, tuskin ilman raateja olisin koskaan löytänyt tätä huikeaa biisiä elämääni :kups:

36. 🇵🇱 TGD feat. Kasia Cerekwicka - Noel
Nätti & eteerinen balladi, tää biisi huutaa Celine Dionin tulkintaa!

37. 🇨🇦 TR/ST - Iris
Intro vie mukanaan, mut biisi kyl vaatii selvästi enemmän kuuntelukertoja avautuakseen, mut ihan kiehtova kokonaisuus kyl!

38. 🇫🇮 Litku Klemetti - Mona
Yllättävänkin piristävä biisi! Parasta Litkua mitä tähänmennes kuunellut artistilta!

39. 🇺🇸 Suzanne Vega - Tom’s Diner
Tattadaddaaa muistoja! Aika erikoinen valinta tää acappellaversio.

40. 🇫🇮 Kirka - Igor
Ihan mukava lopetusralli, äänenrevittelyistä plussaa.
On vain yksi velvollisuus – kauneus

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 28925
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja Pete » 04 Syys 2020, 14:39

Minulla on vapaapäivä, ja ajattelin liikunnan vastapainoksi kirjoitella tänne lyhyitä kommentteja näistä.

1. 🇬🇧 One Direction - Diana (Diana, 16.10.)
Kivan poikkeava rytmiikka. Ei yhtään hullumpi biisi.

2. 🇩🇪 Kraftklub - Songs für Liam (Liam, 6.4.)
Saksan kielestä plussaa. Hieman enemmän melodiaa tai jotakin yllättävää kaipaisin.

3. 🇫🇮 Movetron feat. Poju - Nyt on jatkot (Päivi, 16.6.)
Genrestä ja Pasi Heinosesta (eli Pojusta) plussaa. Melodia on vähän riitasointuinen ja toistoa on aika paljon. Kyllä tämä puutteistaan huolimatta on ihan mielellään kuunneltava. Aiheen vierestä: Jos jollakulla on Pasi Heinosen 00-luvulla julkaisema "Miksi rakkaudesta lauletaan?" -sinkku, tulisin kovin onnelliseksi sen löytämisestä. :vonkaus:

4. 🇩🇰 Kloster - Benjamin's Song (Benjamin, 20.12.)
Erikoisia soitinyhdistelmiä tässä on. Melodiassa on kivoja kohtia, mutta laulajan ääni on liian aneeminen makuuni. Jos melodia olisi mehukkaampi, saattaisin sietää ääntä paremmin. Pitkä sähkökitararii'utus on kamala.

5. 🇫🇮 Antti Tuisku - Jesse on mun frendi (Jesse, 13.8.)
Hakkaa liian aggressiivisesti. Olisin itse valinnut syvemmän ja matalamman biitin tämän kuivan ja kovan sijaan. Wau-kohdat kuulostavat ihan Paula Koivuniemeltä.

6. 🇫🇮 Marion Rung - Oi, Jaakko (Jaakko, 25.7.)
Apua, mikä kontrasti edelliseen biisiin! :rofl: Tätä kai levyraadit ovat parhaimmillaan. :heh: Marion ei kuulosta ollenkaan itseltään tässä. Onko tämä vähän saksalaistyylinen alppi-iskelmä? Oboe-kohta (vai mikä) on erityisen kiva.

7. 🇬🇧 Florence + the Machine - Jenny of Oldstones (Jenny, 21.7.)
Alku on aika tylsä, mutta puolivälissä paranee. Keskiaikatunnelmaa on saatu aika hyvin tähän.

8. 🇭🇺 Freddie - Mary Joe (Mary, 2.7.)
Freddien ääni on hieno. Biisi on aika kulunut.

9. 🇫🇮 BEHM - Frida (Frida, 29.12.)
Kertosäe on tämän vahvin osa.

10. 🇬🇧 Cockney Rebel - Sebastian (Sebastian, 20.1.)
Jouset ovat dramaattiset, eikä biisi olisi mitään ilman niitä. Solisti taitaa olla enemmän esiintyjä kuin laulaja. :puna:

11. 🇵🇭 Freddie Aguilar - Magdalena (Magdalena, 22.7.)
Magdalena-kohdat ovat biisin parasta antia. Muuten jää valitettavan tasapaksuksi.

12. 🇷🇸 Sara Jo - Lava (Sara, 19.7.)
Sara on tässä huomattavasti uskottavampi kuin viisuissa. Tyylikästä menoa, joka sopii vaikkapa muotinäytöksiin.

13. 🇫🇮 Gjallarhorn - Ella Lilla (Ella, 10.2.)
Tässä on rikkoutunut rakenne. Halutaan ehkä kuvastaa sekasortoa ja hallitsemattomuutta. Tämä on vähän ahdistava.

14. 🇫🇮 Kai Lind ja Erik Lindströmin orkesteri - Tanssiva lehmä (Hertta, 4.11.)
Sävelmä on ihan hauska ja pieni, vaikka lehmänkello toisaalta rasittava. Pakko kuitenkin nyt sanoa, että video vei pisteitä alas hurjasti. Aloin vaan miettiä tuon videon Tapion elämäntilannetta ja ahdistuin taas. :puna: Antin frendin kuuluisia sanoja mukaillen: "Hän ei tiedä, mitä hän tekee." Toivottavasti hän ei saa paskaa niskaansa.

15. 🇫🇷 Broken Back - Jack & Jill (Jack, 24.6.)
Tämä tuutulaulusta kaukomaaelementtiseksi jytkyksi kehittyvä biisi vei ahdistukseni pois! <3

16. 🇩🇰 Lydmor - 四 Claudia (Claudia, 7.7.)
En epäile Lydmorin kokaiinikokemusten todenperäisyyttä. Toivon hänelle parempaa tulevaa. :hali: Tämä menee aika vahvasti oman makuni ohi.

17. 🇫🇮 Marita Taavitsainen - André (André, 30.11.)
Edelleen naureskelen Maritan reaktiolle viisukarsintojen semifinaalivaiheessa, kun hänen finaalityrkkynsä selvisi. :heh: Kertosäe on hyvä, ja on tässä pientä nostalgialisää.

18. 🇫🇮 Pyhimys - v!@#mikko (Mikko, 29.9.)
Olen itse asiassa yllättäen tykännyt muutamista Pyhimyksen biiseistä. Videosta tulee mieleen, että mitäköhän Molli-Ollille kuuluu. :miettii: Yksi tällä videolla näkyvistä henkilöistä oli kanssani äsken yhtä aikaa uimassa. :shock: Tykkään sanoista.

19. 🇩🇪 Highland - Bella Stella (Stella, 16.10.)
Muistelin, että tämä olisi julkaistu 2000-luvulla, mutta olikin jo aiemmin. Kovin tuttu biisi, jota aika on kyllä jonkin verran kuluttanut.

20. 🇫🇮 Pedro's Heavy Gentlemen feat. Pave Maijanen - Kleo (Kleo, 3.3.)
Muutamia kivoja kohtia lukuun ottamatta ihmettelen koko tekelettä.

21. 🇬🇧 The Fratellis - Chelsea Dagger (Joanna, 21.7.)
Kovin tavanomaista brittipoprokkia, luulen.

22. 🇧🇬 Evitceles - Eva's Blue Dream (Eva, 24.12.)
Voisin kuvitella tämän olevan vaikuttava genrestä tykkääville. Tulee vähän pelimusiikki mieleen.

23. 🇦🇹 Falco - Der Kommissar (Jill, 12.4.)
Kappaleen viehätys perustuu varmaan kertosäkeeseen ja sen jälkeiseen pimpelipompeliin. On tässä mielenkiintoisia rytmityksiä.

24. 🇫🇮 Spekti feat. Titta - Vain yksi sinä (Eino, 17.11.)
Nurmes! :mrgreen: Mitäköhän nimimerkki Blackburnille kuuluu. Ei yllätä, että Jimi Pääkallo ollut tekijätiimissä. On tässä jonkin verran vetoa.

25. 🇷🇺 Filipp Kirkorov - Leila (Leila, 5.3.)
Vähän jää tasapaksuksi. Esimerkiksi Arashilla on tämän tyyppisiä biisejä, mutta niissä melodia kantaa vahvemmin.

26. 🇭🇺 Kelemen Kabátban - Niki Lauda (Niki, 6.12.)
Onpa riitasointuisa. :sekava: Piristävän nopeatempoinen.

27. 🇫🇮 CMX - Matti (Matti, 24.2.)
Tämäpäs oli paskanraikas uusi tuttavuus! :uujee: Repesin. :rofl:

28. 🇫🇮 M - Kaarina (Kaarina, 25.11.)
Tässä herkkä lauluääni toimii. Yhtäkkinen hiljaisuus oli iso yllätys! :shock: Olin jo kirjoittamassa tähän, että dramaturgia puuttuu, mutta tuo hiljaisuus katkaisi kivasti. Lopun haitariosuudet ovat kamalat ja vievät pisteitä alas. :lohduton:

29. 🇬🇧 The Streets - Blinded by the Lights (Dan, 11.12.)
En yleensä tykkäisi tällaisesta, mutta taustat ovat rikkaat ja pitävät kiinnostusta yllä. Dialogisuudelle annan myös aina pisteitä.

30. 🇫🇮 Sir Iivo Alone Orchestra - Sateenvarjo (Esteri, 16.5.)
Naurahdin kyllä tällekin, vaikka onhan tämä aivan sopimatonta. :mrgreen: Sävellys on kerrassaan upea.

31. 🇬🇧 Rebecca Mader - Wicked Always Wins (Regina, 7.9.)
Oikein kiva melodia! :peukku:

32. 🇫🇮 Kliff - Maija (Maija, 2.7.)
Täydellinen poppis. :cool:

33. 🇫🇮 Mira Luoti - Kun me diskossa suudeltiin (Manu, 26.3.)
Lauluosuudet erinomaisia, mutta instrumentaaliosuudet oudon plankot.

34. 🇳🇴 Cecilia - Ave (Maria, 2.7.)
Tämäkin on sellaista keskiaikaa muistuttavaa materiaalia. Ihan ok!

35. 🇫🇮 Business City - Seppo Räty Berghainissa (Seppo, 10.6.)
Tässäkin on vähän ahdistava meininki. Lattea lausunta lienee pakotettu tyylikeino kun ei ole laulutaitoa? :brr:

36. 🇵🇱 TGD feat. Kasia Cerekwicka - Noel (Noel, 23.12.)
Kaunis balladi, johon puolan kieli tuo oman lisänsä!

37. 🇨🇦 TR/ST - Iris (Iris, 14.11.)
Syntikoista plussaa mutta noin vahvasti kaiutettua lauluääntä vierastan. Melodia ei ole huikea, mutta herättelee.

38. 🇫🇮 Litku Klemetti - Mona (Mona, 15.6.)
Litku on Kuhmosta lähtöisin, kuten Ulla Tapaninen. Biisissä on vahva retromeininki. Melodiassa on muutamia kivoja juttuja.

39. 🇺🇸 Suzanne Vega - Tom’s Diner (Tom, 21.12.)
Erottuu joukosta ilman instrumentaaliraitaa. Tämä lienee helpommin lähestettyvää Vegaa...

40. 🇫🇮 Kirka - Igor (Igor, 5.6.)
Onpa dannymainen biisi. Kirkan ääni kyllä herättää. Enpä odottanut intialaisviboja tähän. :shock:

Ihan hyvä taso raadissa. Huippuja on vain muutama, mutta en joudu antamaan pisteitä huonoille kappaleille.
- Mihin tyä määttä?
- Kajjaanniin!
- No jo mäni pölijjään!

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2204
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04
Paikkakunta: San Marino

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen » 04 Syys 2020, 15:44

Tällä erää vaikkapa pikaiset kommentit niistä muutamasta, jotka ovat ennestään tuttuja.

9. 🇫🇮 BEHM - Frida (Frida, 29.12.): Hei rakas -hitin lähellekään ei yllä tämä.

14. 🇫🇮 Kai Lind ja Erik Lindströmin orkesteri - Tanssiva lehmä (Hertta, 4.11.): Ihan tanakka ja suorastaan kisakelpoinen cha-cha. En ole kylläkään ihan satavarma, olenko tätä sittenkään ikinä kuullut, mutta siitä olen varma, että jotain Juoma-Maikki-rehumainoksia olen lapsena nähnyt.

17. 🇫🇮 Marita Taavitsainen - André (André, 30.11.): Tämän nimen kohdalla osui kappalearvaus oikeaan. Sävelmä on kaunis, mutta Taavitsainen ei ole laulajana koskaan oikein säväyttänyt.

20. 🇫🇮 Pedro's Heavy Gentlemen feat. Pave Maijanen - Kleo (Kleo, 3.3.): Hyvänmielen huumorikappale, kuten Pedron porukalla usein. Pave Maijanen täytti eilen 70 vuotta, mutta hänen asiansa valitettavasti ovat huonosti :lohduton:

23. 🇦🇹 Falco - Der Kommissar (Jill, 12.4.): Tässäpä kelpo poljento. Tulee nuoruus mieleen. Vieläkin tanssittaa. Alles klar, Herr Kommissar?

27. 🇫🇮 CMX - Matti (Matti, 24.2.) Tiukka kannanotto maamme vähäosaisten tilanteeseen. Kappaleen lähettäjä ansaitsee kunniamaininnan.

39. 🇺🇸 Suzanne Vega - Tom’s Diner (Tom, 21.12.): Mukava tilannekuva, jota alkaa helposti hyräillä. Solitude Standing -levy tuli aikoinaan kuunneltua lähes puhki, mutta nyt huomaan etten muista levyltä tämän lisäksi muita kappaleita kuin Luka ja Gypsy.

40. 🇫🇮 Kirka - Igor (Igor, 5.6.): Lapsena kun tämän kuulin, ahdistuin kovasti koiran kohtalosta. Ehkä siitä syystä edelleen vähän vaikea kuunnella. Vaikka nimimerkkini ei liity oikeisiin koiriin millään tavoin, pidän kovasti koirista ja useimmista muistakin eläimistä.

No eipä noita tuttuja sitten kovin monta ollutkaan. Ensivilkaisulla luulin tuntevani useamman näistä :roll:
Historiasta opimme, että historiasta ei opita mitään.

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7157
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 05 Syys 2020, 14:15

Pisteytysaika päättyy ensi viikon sunnuntaina samaan aikaan kuin The Winner of the Winnersin kohdalla. Meneeköhän tulosshow't kuinka paljon päällekkäin? :miettii: Onko wigwam neuvotellut asiasta TomppaJr:n kanssa? :mitvit:

Avatar
wigwam
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2818
Liittynyt: 27 Tammi 2006, 14:42
Paikkakunta: Kouvola

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja wigwam » 05 Syys 2020, 14:39

MIH96 kirjoitti:
05 Syys 2020, 14:15
Pisteytysaika päättyy ensi viikon sunnuntaina samaan aikaan kuin The Winner of the Winnersin kohdalla. Meneeköhän tulosshow't kuinka paljon päällekkäin? :miettii: Onko wigwam neuvotellut asiasta TomppaJr:n kanssa? :mitvit:
Ei tule olemaan päällekkäin.

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7157
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 05 Syys 2020, 16:03

^ Eli aloitetaan tämän tulosten purkaminen vasta sitten, kun TWotW:n voittaja on selvillä?

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 30515
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja Rousku » 08 Syys 2020, 10:20

Tuntuu, että arviointiin meinaa vaikuttaa se, että mukana on muutama nimi, joista puhtaasti nimenä en pidä.
Rise, angel, shine, love!

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9193
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja romualdo » 08 Syys 2020, 10:52

Tuokin on totta. Antaisin pohjapisteet esim. Jussi tahi Janne nimisille stygeille koska pidän noita ärrättömiä super pehmeitä ja naisellisia nimiä miehelle sopimattomina, ekasta on liian helppoa riimittää pornolauluksi ja jälkimmäinen tuo mieleen ihanan nainen grönvallin jA muutaman myös henkisesti erikoisen epätasapainoisen henkilön,yöhhhh..... miten muuten älykännykän näppäimistöllä peruutetaan,jos on huomannut kirjoitusvirheen monta monta kirjainta taaempana...

Avatar
Queen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4170
Liittynyt: 29 Syys 2016, 13:32

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja Queen » 09 Syys 2020, 03:08

Kiva nähdä kommenttien osalta aktiivisempaa menoa ja päätin tukea sitä, kun raadin taso vaikutti yllättäen erityisen hyvältä. :uujee: Yksi aiempi kuuntelukerta takana ihan vaan taustalla ja nyt tarkempaa perehtymistä ensimmäisen kerran. Olen vähän myöhässä junasta, kun perehdyin ensin All Starsiin ja tein sille jo alustavat pisteet valmiiksi.

Kommentit kirjoitettu useassa osassa, ja tutustuin ryhmiin rauhassa. Onneksi tutustuin, koska muuten tulisi varmaan kiire näiden raatien kanssa. :draamaa:

1. 🇬🇧 One Direction - Diana
Järjestys on varmaan arvottu, mutta kuulostaa varsin passelilta aloitusnumerolta. On siis löytänyt oikean paikkansa. Perushyvä ja varma, eli ei tarvitse sen enempää jäädä miettimään että mitä mieltä tästä oikein on. :peukku:

2. 🇩🇪 Kraftklub - Songs für Liam
Saksa ei ole kaunis kieli. Itse asiassa se on tökerimpiä mitä tiedän. Mutta kuten kaikkien muidenkin korvaan sattuvien kielten kohdalla, niin on olemassa poikkeuksia, joissa kielen näkee paremmassa valossa. Tämä biisi on todiste siitä.

3. 🇫🇮 Movetron feat. Poju - Nyt on jatkot
Onpa paljon näyttökertoja, en edes muista kuulleeni kuin ehkä etäisesti. Kertsiä haluaisi fiilistellä mukana mutta kun en ole oppinut milloin pitää ottaa paita pois ja milloin taasen luopua housuista. :lohduton: Kaipaisinkin enemmän vuorottelua ja miksausta näiden välille, kun tekee mieli hyräillä juuri toisinpäin miten sanotaan. Ja olisihan se vähän monipuolisempaakin ettei toisteta samaa vaatekappaletta kymmentä kertaa peräkkäin. :mrgreen:

4. 🇩🇰 Kloster - Benjamin's Song
Raadin taso on hyvä, joten pidetään jatkoonmenijöidenkin suhteen tolkullinen raja. Kaikessa tunnelmallisuudessaan ja rauhanomaisuudessaan en näe tällä mahdollisuuksia omille pisteilleni. Ihmettä odotellessa muut löytäjät saavat pitää. Kuuntelin kuitenkin mielellään loppuun asti.

5. 🇫🇮 Antti Tuisku - Jesse on mun frendi
Antti Tuisku on sellainen jonka tuotantoon pitäisi ehdottomasti tutustua enemmän. Erilaista ja persoonallista, mutta kuitenkin helposti lähestyttävää. Radiosoiton ehdoton valopilkku. Toki Tuiskun voi nähdä menestyksensä puolesta laiskana valintana, mutta niin kauan kun liikkeelle on lähdetty ei-hitillä, niin en koe aiheelliseksi valittaa.

6. 🇫🇮 Marion Rung - Oi, Jaakko
Kuuntelin biisit kerran aiemmin TAUSTALLA - enkä edes sen kummemmin keskittynyt - ja kuulostaa jo niin tutulta. En kuitenkaan löytänyt mitään viitteitä sille että olisin todennäköisesti kuullut aiemmin. Kaipa Marion on vain niin ääneltänsä tuttu? Ja miellyttävää kyllä kuunnellakin häntä.

7. 🇬🇧 Florence + the Machine - Jenny of Oldstones
Tätä pitäisi yrittää kuunnella tunteella. Olen atm levollinen eli en yhtään oikeassa moodissa. Voihan se toki kertoa jotain biisistäkin ettei koe saavansa niitä tunteita irti mitä se hakee, mutta aistin tässä kuitenkin jotain sellaista mikä voisi toimia paremmin tiettynä hetkenä. Nyt ei vaan ole oikea hetki.. ja me kaikki tiedämme ettei tuon sanominen ole kovin uskottavaa, joten ehkä totuus tässäkin tapauksessa on se, ettei oikeaa hetkeä tule.

8. 🇭🇺 Freddie - Mary Joe
Opin tykästymään tai jopa rakastumaan Pioneeriin ihan vasta about vuosi sitten. Viisujen aikaan en pitänyt lainkaan. Uskon että se johtui Freddien aksentista, jota piti aikansa sulatella. Tämä biisi toimii ihan ensimmäisellä kuuntelukerrallaan ja pääsee oikeuksiinsa heti. Kiva kuulla välillä viisuartistien muutakin tuotantoa, kun ei tule muuten kuunneltua kuin hyvin satunnaisesti. Itsekin olen paria käyttänyt.

9. 🇫🇮 BEHM - Frida
BEHM on hyvä. En kuitenkaan rakasta niin paljoa mitä monet muut tuntuvat hehkuttavan. Tarjoaa biisejä, jotka soivat radiossa tietyn ajan ja niitä on miellyttävä kuulla, mutta joihin ei juuri palata myöhemmin jos ollenkaan. Hei rakasta olen soittanut pari kertaa paremman puutteessa ja pidän tästäkin jotakuinkin yhtä paljon, joten saa nähdä mitä tälle käy. Jos nyt kysyttäisiin kumman laittaisin soimaan, niin vastaisin että tämän.

10. 🇬🇧 Cockney Rebel - Sebastian
Kuulostaa ajoittain vähän rikkinäiseltä, mutta se on toki ymmärrettävää 70-luvun biisiltä. Se luo tähän omanlaista tunnelmaansakin: ja onnekseni pääsin kerrankin todistamaan ennakkoluulojani vääräksi, sillä olin alussa käytännössä varma ettei tälle ole lisäkuunteluja tarjolla. Toisin kuitenkin kävi, sillä havahduin pitäväni tästä dramaattisuudesta. :kups: Pitää vielä vähän tunnustella tuota pituutta.

11. 🇵🇭 Freddie Aguilar - Magdalena
Oho, mietinkin että kuulostaako tsekki muka tältä, mutta lippuhan on Filippiinien. Pisteet siis rikkaasta valinnasta kulttuurisella tasolla, ja biisikin oli kelpo. Riittää tai ei, niin ei ainakaan jää paremmasta samankaltaisesta vastustajasta kiinni.

12. 🇷🇸 Sara Jo - Lava
Serbiakaan ei nyt kielenä ole se puutarhan kaunein ruusunen, mutta varsin toimiva jos sitä käyttää oikein. Se joko toimii tai ei toimi, mutta tässä se enemmän toimii kuin ei toimi. Antanut ehkä omat mahdollisuutensakin tähän terävyyteen mikä pukee biisiä. Saralla on munat! :draamaa:

13. 🇫🇮 Gjallarhorn - Ella Lilla (Ella, 10.2.)
Videokuva antaa viitteitä Oonagh..ihtavaisuudesta, joten roolimallinsa on ainakin pätevä. Ei valitettavasti yllä mainitsemani roolimallin tasolle, eikä ehkä olekaan niin vertauskelpoinen sen kanssa. Ihan nätti, helposti kuunneltava, muttei tarjonnut itselle juuri mitään mitä olisin kaivannut.

14. 🇫🇮 Kai Lind ja Erik Lindströmin orkesteri - Tanssiva lehmä (Hertta, 4.11.)
Hauska. Kai.

15. 🇫🇷 Broken Back - Jack & Jill (Jack, 24.6.)
Kun ennakkoluuloista oli aiemmin puhetta, niin tästä uskon pitäväni mahdollisesti paljonkin. Eihän tuollainen kansikuva voi tarjota mitään epämiellyttävää? Joo, ihan kiehtova eikä instrumenttirimputtelut iske häiritsevästi päälle. Mutta onko tässä mitään, mitä erityisemmin fiilistelisin? Kaipaa lisäkuunteluja päästäkseen todelliseen arvoonsa tai vajotakseen alemmas.

16. 🇩🇰 Lydmor - 四 Claudia (Claudia, 7.7.)
Taas enteillään hyvää. Ja tarjolla onkin silkkaa laatua! Sanotaan nyt suoraan, että jos pitäisi tutustua johonkin näistä biiseistä lisää nyt heti, niin tässä olisi valintani. Pidin tästä mystisyydestä jo ensimmäisellä (kunnon) kuuntelukerralla, ja tiedän, tai suorastaan odotan sen tarjoavan lisää tulevilla. :uujee: Ja kas vain laitoin sen vaistonomaisesti uudelleen pyörimään. Teki pahaa keskeyttää, mutta elämässä on pakko mennä vain eteenpäin. :aivanmaassa:

17. 🇫🇮 Marita Taavitsainen - André (André, 30.11.)
Andren on parasta olla edellisen keskeytyksen arvoinen. Eikun jaa, tämähän on tämä? Ikivihreä, jota ei koskaan kuuntele mutta jostain se vaan on mielen syövereihin jäänyt. On toki ikivihreytensä ansainnut, ja nyt ainakin osaan etsiä, jos tekee mieli kuunnella jotain klassista ja tuttua. Kaipuudenkipeä kertsi on tässä se juttu.

18. 🇫🇮 Pyhimys - v!@#mikko (Mikko, 29.9.)
En tiedä Pyhimyksestä mitään muuta kuin että menestynyt on. Biisiä en edes muista kuulleeni. Se paljastuu edetessään paremmaksi mitä antoi aluksi olettaa. Onhan tää nyt aika mood. Sellanen jonka lyriikat vituttavat hyvällä tavalla. :heh:

19. 🇩🇪 Highland - Bella Stella (Stella, 16.10.)
Paljastuukohan Eurodanceksi? Ei näköjään ainakaan ihan tyypilliseksi sellaiseksi. Aika euromainen kuitenkin (t. melkein genreasiantuntija). Mutta toisin kuin monet niistä, niin tämä erottuu joukosta ja tarjoaa jonkinlaista uutta muistikuvaa. Eritoten Eurodance-raadissa tuli sellainen olo että kaikki on jo nähty.. vaan kuinkas sitten kävikään. :surrur:

20. 🇫🇮 Pedro's Heavy Gentlemen feat. Pave Maijanen - Kleo (Kleo, 3.3.)
Hämmentävä. Onneksi Kleo löytyi! <3

21. 🇬🇧 The Fratellis - Chelsea Dagger (Joanna, 21.7.)
Tiedän monta samankaltaista kappaletta, joihin on tunneside ja ovat sitä myötä jääneet elämään. Tätä kohtaan ei ole tunteita. Tulee lähinnä mieleen pelkästään aikansa elänyt perushyvä rallatus. Luulen, että monet tämänkaltaiset kappaleet tarvitsevat nimenomaan sen nostalgisen fiiliksen jotta voisivat tarjota vielä nykypäivänäkin jotain. Kenties kappale onkin lähettäjälleen jo vuosia elänyt tuttavuus. Uskon, että itsekin rakastaisin tätä, jos olisi sattunut olemaan se luukuttamani biisi vuosien takaa.

22. 🇧🇬 Evitceles - Eva's Blue Dream (Eva, 24.12.)
Kulutin aikaani katsomalla kuvaa ja pohtimalla mitä se esittää. Alienia? En tiedä. Kuulostaa siltä, että eri planeetalta ainakin.

23. 🇦🇹 Falco - Der Kommissar (Jill, 12.4.)
Vähän samat fiilikset kuin Joanna-nimikkobiisin kohdalla hiljattain. Pitäisi olla jotain uutta tai erittäin hyvää jotta nämä vähän vanhemmat biisit iskisivät näin jälkikäteen itseeni. Mutta varsin kelvollinenhan tämä on ja ehkä jopa hieman edelläkävijä? Olisin veikannut ysäriksi.

24. 🇫🇮 Spekti feat. Titta - Vain yksi sinä (Eino, 17.11.)
En juuri kuuntele Spektiä, mutta olen raadeista pitänyt ja yhtä raatien ulkopuolistakin biisiä olen kuunnellut häneltä. Biisi ei suinkaan ole poikkeus tälle pitämisjatkumolle. Helppohan tästä on pitää ja Tittan laulama kertsi on huikea! :kups:

25. 🇷🇺 Filipp Kirkorov - Leila (Leila, 5.3.)
Apua, nyt on Leila eksynyt ihan randomiin paikkaan :rofl: Eihän tälle voi muuta kuin hymyillä. On muuten myös ihan hiton iskevä. Kertsiä on helppo fiilistellä näin vieraskielisenäkin. Tällainen huumori yleensä uppoaa, kun sitä ei olla vedetty överiksi ja tuodaan jopa uskottavasti esille.

26. 🇭🇺 Kelemen Kabátban - Niki Lauda (Niki, 6.12.)
Nikilauta on hänkin jättänyt mielikuvan. Kuvailisin jopa bängeriksi. :rok: Biisissä oli omat vaaransakin, kun nuo hiljaiset ja robottimaiset nikilauta-sanelmat häiritsivät. Niitä oli kuitenkin onneksi vain parissa kohtaa eivätkä täten häirinneet fiilistä liikaa. Muutoin on erittäinkin mukaansavievä! :peukku:

27. 🇫🇮 CMX - Matti (Matti, 24.2.)
Ennakkoluulo: en tule pitämään tästä. CMX:llä on toki yksi hyväkin tuttavuus.. ai se loppui.

28. 🇫🇮 M - Kaarina (Kaarina, 25.11.)
Kaarina vaikuttaa pelottavalta. Ja niin hän näköjään onkin. Sain näköjään ihan kylmät väreetkin. :mrgreen: Mutta eihän tästä tunnelmasta voi olla pitämättä, ihan jotain uutta ja vierasta itselle. :shock: Erityisesti alun ensimmäiset sekunnit olivat jopa kiehtovia. Mielenkiinnolla odottelen miten kestää kuuntelua eli rikkoutuuko biisin viehättävyys siihen kun se tulee tutuksi.

29. 🇬🇧 The Streets - Blinded by the Lights (Dan, 11.12.)
Tästä tuli aito olo. Aito sen takia, koska ei kuulosta sellaiselta jolle löytyisi paikkaa tulostaulukon vasemmalta puolelta. Voin toki olla väärässäkin. Tuo mielestäni jotain erilaista mukaan tähän kattaukseen, joten siitä plussaa. :joojoo:

30. 🇫🇮 Sir Iivo Alone Orchestra - Sateenvarjo (Esteri, 16.5.)
Ei itselle oikein sitä iskevintä huumoria. Ei nyt huonoakaan, vaan lähinnä mautonta. Varmasti jonkun toisen huumoriin iskee paremmin.

31. 🇬🇧 Rebecca Mader - Wicked Always Wins (Regina, 7.9.)
Tutunoloinen. Tällainen biisi oli jokaisessa musikaalileffassa. Varmaan siksi niin ihana ja nostalginen, vaikkei entuudestaan tietäisikään. <3 Once Upon A Time on tosin etäisesti tuttu.

32. 🇫🇮 Kliff - Maija (Maija, 2.7.)
Aa, tää on tää. Kertsistä muistuu mieleen jotain. Helposti uppoaa ja pidän erityisesti tuon räpähtävän kohdan tuomasta fresheydestä: ilman sitä olisi paljon tavanomaisempi ja useaan otteeseen jo kuultu biisi. Tuntuu, että mainitsen usein tämän "useaan otteeseen kuultu" mutta siis se ei ole yleensä lainkaan paha asia, mikäli genre on miellyttävä. Tarkoitan siis lähinnä sitä että yleensä ne biisit eivät jää kuunteluun, joiden kaltaisiin on jo kyllästynyt eivätkä ne tarjoa mitään uutta. Tämä biisi on juuri sellainen, josta pidän, mutten koe tarpeelliseksi jäädä luukuttamaan.

33. 🇫🇮 Mira Luoti - Kun me diskossa suudeltiin (Manu, 26.3.)
Tästä coverista olen aina alitajuntaisesti pitänyt, vaikken tosin koskaan omatoimisesti kuunnellut. Yllättävän hyvin jäänyt mieleen erityisesti säkeistöt. Harmi vaan kun kertsin en yhtään muistanut olevan tuollainen jumputus, whyyyy? :lohduton: Vaikea arvioida näitä joissa on paljon hyvää, mutta myös jotain, mistä ei pidä. Onko tässä raadissa edes varaa pisteyttää muita kuin jotakuinkin täydellisiä kokonaisuuksia?

34. 🇳🇴 Cecilia - Ave (Maria, 2.7.)
Kaunis alku, joka jättää heti odotuttamaan miten tästä edetään. Toivon pikku hiljaa mukaan tulevan jotain uutta ja kiinnostavaa.. ja parasta olisikin, kun kestoakin löytyy. Kuoro ainakin on aina plussaa. Mitään mahtipontisia ja suuria eleitä en havainnut, mutta se ei häirinnyt, koska aloin pitämään kovasti tästä pelkistetystä harmoniasta. Eikä biisi oikeastaan missään vaiheessa tuntunut junnaavan paikallaan. :peukku:

35. 🇫🇮 Business City - Seppo Räty Berghainissa (Seppo, 10.6.)
Odotin jotain raskasta. Odotin, mutten toivonut, koska oletin tämän olevan kovin räyhäävää sellaista. :mrgreen: Pääsin kyllä sisälle tähän ja viihdyin jonkin aikaa: onhan näissä deejiirillutteluissa oma jytäisä tunnelmansa. Alkoi pikku hiljaa kuitenkin tulla sellainen fiilis, ettei ihan loppuun asti jaksa. Voi siis todeta, että biisillä oli hetkensä.

36. 🇵🇱 TGD feat. Kasia Cerekwicka - Noel (Noel, 23.12.)
Hei, tästä muistan pitäneeni jo taustakuuntelulla. :surrur: Aluksi en muistanut että mikä tässä niin ihmeellistä oli, mutta se olikin tuo kertsi joka vie mukanaan. :rakkaus: Vielä kun säkeistöihin tutustuu paremmin, niin paketti on valmis. Toivottavasti siis säkeistöt eivät tule Noelin hyvien pisteiden tielle.

37. 🇨🇦 TR/ST - Iris (Iris, 14.11.)
Lähettäjä olisi voinut viime raadissa imitoida Teräsbekonia, tai ainakin näen hänen musiikkimakunsa hyvin tämänkaltaisena maailmana. Jatkaa toiselle kuuntelukierrokselle, mutta vaatii lisäkuunteluilla enemmän avautumista jotta pisteille asti on asiaa. Melankolisuus & arvoituksellisuus on aina hyvä lähtökohta näissä raadeissa menestymiseen. Uskon siis, että tästä pidetään täällä.

38. 🇫🇮 Litku Klemetti - Mona (Mona, 15.6.)
Kuulostaa niin toiveikkaalta ja haikealta samaan aikaan jos keskittyy sanoihin. Ikään kuin yksipuolista ihastumista ja nimenomaan haaveilua siitä, että voisi höpötellä, leperrellä, kikatella, sekoilla peiton alla. Iloisia ja rempseitä sanoja, mutta ne ilmaistaan laulussa ihan eri tyylillä. Se tekee tästä biisistä symppiksen: kukapa meistä ei olisi joskus haaveillut mahdottomia. :draamaa:

39. 🇺🇸 Suzanne Vega - Tom’s Diner (Tom, 21.12.)
Maailmassa tehdään paljon täysin instrumentaalisia biisejä, mutta mieluummin kuuntelisin enemmän näitä, joissa ei käytetä niitä. Ihan mielenkiintoista olisi kuulla lisääkin. Tässä oli pelkällä laululla saatu paljon tunteetonta tunnetta mukaan. En tiedä juuri yhtään biisiä, joissa ei käytetä musiikkia ollenkaan. Jos tulisi siis sellainen raati, jossa olisi vastaavanlaisia kappaleita, niin todellakin ulpparoisin sen vaikken löytäisikään itse miellyttävää biisiä.

40. 🇫🇮 Kirka - Igor (Igor, 5.6.)
Viimeistä viedään. Kirka on sopivan kevyt lopetus raadille. Ja on muuten nimenomaan sellainen biisi, johon olisin voinut hyvin törmätä lapsuudessani vanhempien soittaessa levyltä. Olisi varmaankin ollut levyltä se biisi, mikä ei ollut valikoiman parhaita, muttei huonoimpiakaan. Eli ei herätä ainakaan halua skipata. :joojoo:

--
Voin nyt virallisesti todeta, että yksi lempiraadeistani biisivalikoiman suhteen. Odotan pisteiden muodostumista innolla, mutta myös kauhulla. :kups:
✨👑✨💫✨💫✨👑✨💫✨💫✨👑✨
✨"The concept of Queen is to be regal and majestic.✨
✨ Glamour is part of us, and we want to be dandy!"
✨
✨👑✨💫✨💫✨👑✨💫✨💫✨👑✨

Avatar
Jufo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1934
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja Jufo » 09 Syys 2020, 03:46

Täällä on näköjään muitakin yökyöpelöimässä. :mrgreen: Yritän saada tän raadin pisteet sisään huomenna päivällä, koska loppuviikolla tulee muuten aikamoinen pisteytysruuhka :kups:

Täs kommentteja osasta biiseistä. Näiden kommentointi ehkä auttaa mua itseäkin pisteiden pähkäilyssä.

EDIT: Lisäilen kommentteja

2. 🇩🇪 Kraftklub - Songs für Liam (Liam, 6.4.)
Biisissä on hyvä meno ja tunnelma ja tätä kuuntelee mielellään. Jaahas videolla miehetkin pussaa, en oo kuitenkaan ihan niin helppo että pelkästään sillä irtoais pisteitä. :heh:

3. 🇫🇮 Movetron feat. Poju - Nyt on jatkot (Päivi, 16.6.)
En ole tällaisten bilehuumoribiisien suurin ystävä mut tää on lajissaan ihan hyvä.

4. 🇩🇰 Kloster - Benjamin's Song (Benjamin, 20.12.)
Oi, täähän on kuin Mystery Of Love. Tää oli harvoja raadissa, jotka teki mieli kuunnella uudelleen.

7. 🇬🇧 Florence + the Machine - Jenny of Oldstones (Jenny, 21.7.)
Mahtipontisuutta kyllä riittää mut tämä jää sisällöltään vähän ontoksi.

12. 🇷🇸 Sara Jo - Lava (Sara, 19.7.)
16. 🇩🇰 Lydmor - 四 Claudia (Claudia, 7.7.)

Tällä genrellä on selvästi täällä ystävänsä, koska tämäntyyppiset ovat vakiokamaa raadeissa. Näistä kahdesta toinen teki suuremman vaikutuksen kuin toinen - ja vain yhdelle oli tilaa pisteissä.

19. 🇩🇪 Highland - Bella Stella (Stella, 16.10.)
Jaa, mun pitäis kyllä tietää kaikki tällaiset ysärin lopusta mut tää on mennyt ohi. Ihan kiva eurodance-aikakaudelta.

22. 🇧🇬 Evitceles - Eva's Blue Dream (Eva, 24.12.)
Tää on näitä joista haluais tykätä mutta tästä ei saa oikein mitään otetta. Kivoja kolkahteluja mut en saa irti oikein muuta.

28. 🇫🇮 M - Kaarina (Kaarina, 25.11.)
Vähän sama ongelma kuin edellisessä. Jos ylitaiteellisuuden jättää pois niin kuinka paljon jää jäljelle? Jää tästä varmaan jotain.

29. 🇬🇧 The Streets - Blinded by the Lights (Dan, 11.12.)
Oikein vangitsevaa tunnelmointia siitä hetkestä bileissä kun tietää ottaneensa liikaa ja tietää että oksut on jo lähellä. Olisin toivonut tähän jotain hienoa kasvua lopussa, nyt tää jää vähän lättänäksi.

30. 🇫🇮 Sir Iivo Alone Orchestra - Sateenvarjo (Esteri, 16.5.)
Tää uppoaa kyl meikäläisen huumorintajuun :rofl: Oikein hauska versio Umbrellasta, tykkään. Lyriikat ruudulla ehkä vähän turhat kun sanoista saa hyvin selvää.

33. 🇫🇮 Mira Luoti - Kun me diskossa suudeltiin (Manu, 26.3.)
Haluaisin tykätä Miran biiseistä, koska hän on pääkaupunkiseudun parhaan spinning-tuntien vetäjän vaimo. En vain diggaa tuosta hardstylestä sitten yhtään ja se aina pilaa nämä Miran biisit mulla.

34. 🇳🇴 Cecilia - Ave (Maria, 2.7.)
On nättii mut kasvaako tää suuriin mittoihin... hmm aika samanlaisena pysyy loppuun asti.

35. 🇫🇮 Business City - Seppo Räty Berghainissa (Seppo, 10.6.)
Siistii saada lisää Business Citya raateihin :uujee: Tää ei ehkä ihan yllä Hiihtää, hiihtää tai Yks yö Lahes tasolle mut muuten varsin jees :peukku:

37. 🇨🇦 TR/ST - Iris (Iris, 14.11.)
Biisissä on upeat taustat ja soundit mut en oikein löydä sitä varsinaista biisiä tästä. On komeat kuoret mutta en ole varma sisällöstä. Pitää kuunnella vielä uudelleen ja pisteille pääsy riippuu siitä löytyykö sitä varsinaista kappaletta tästä.

39. 🇺🇸 Suzanne Vega - Tom’s Diner (Tom, 21.12.)
Preferoin ehkä kuitenkin alkuperäistä versiosta a cappellan asemesta. Rohkea valinta lähettää tällainen mutta on vähän vaikea arvioida tätä suhteessa alkuperäiseen.
Viimeksi muokannut Jufo, 09 Syys 2020, 17:13. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Elämä on keitto, minä olen haarukka

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 30515
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja Rousku » 09 Syys 2020, 05:53

Jufo81 kirjoitti:
09 Syys 2020, 03:46
39. 🇺🇸 Suzanne Vega - Tom’s Diner (Tom, 21.12.)
Preferoin ehkä kuitenkin alkuperäistä versiosta a cappellan asemesta. Rohkea valinta lähettää tällainen mutta on vähän vaikea arvioida tätä suhteessa alkuperäiseen.
Mikä versio sinun mielestäsi on alkuperäinen? Nyt kun etsin, niin se olisi juuri tämä a cappella -"versio".
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Jufo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1934
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja Jufo » 09 Syys 2020, 16:22

Rousku kirjoitti:
09 Syys 2020, 05:53
Jufo81 kirjoitti:
09 Syys 2020, 03:46
39. 🇺🇸 Suzanne Vega - Tom’s Diner (Tom, 21.12.)
Preferoin ehkä kuitenkin alkuperäistä versiosta a cappellan asemesta. Rohkea valinta lähettää tällainen mutta on vähän vaikea arvioida tätä suhteessa alkuperäiseen.
Mikä versio sinun mielestäsi on alkuperäinen? Nyt kun etsin, niin se olisi juuri tämä a cappella -"versio".
Tätä versiota tarkoitan. Kappas vaan tämähän onkin tosiaan kolme vuotta myöhemmin tehty remix, aina oppii näköjään uutta :peukku: Toisaalta ei ole ihme että remix on näistä tunnetumpi ja sitä erehtyy pitämään alkuperäisenä versiona [wikipedia]:

The remix became a much larger hit than Vega had with the song originally, peaking at number 2 on the UK Singles Chart and number 5 on the US Billboard Hot 100, and it became one of a handful of tracks to chart in the top 10 of both the Modern Rock Tracks (number 7) and Billboard R&B/Hip-Hop Tracks (number 10) charts. The remix also reached number 1 in Austria, Germany, Greece and Switzerland. A music video was also made of this version.
Elämä on keitto, minä olen haarukka

Avatar
wigwam
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2818
Liittynyt: 27 Tammi 2006, 14:42
Paikkakunta: Kouvola

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja wigwam » 11 Syys 2020, 17:25

Oi, mahtavaa lukea kappaleiden kommentointeja. <3 Kiitos kirjoittajille. :ihana:


Muistakaa, että tämän raadin deadline on ylihuomenna sunnuntaina kello 18:00. EDIT: -> 20:00.

Vielä ei ole varmaa julkistetaanko tulokset maanantaina alkuillasta vai sunnuntaina myöhäisillasta. Ehkä maanantai kuulostaa tällä tietoa korvaani paremmalta vaihtoehdolta. :miettii: En tod. näk. lähetä vahvistusviestejä äänestämisestä, joten ei kannata huolestua siitä.
Viimeksi muokannut wigwam, 13 Syys 2020, 16:43. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9193
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja romualdo » 12 Syys 2020, 10:21

Järkyttävän vähän tullu mielipiteitä tästä levystörastikaisesta, sikälikin harmi koska oma erikoisen komea etu eli kutsumanimen mainitaan tuolla eräässä juutalais syntyperäisen leirit lavalla tähtöset esittämässä
Kuuskytluvun hittibiisissä joka alkaa j kirjaimella tai siis oi sanalla...

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9193
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja romualdo » 12 Syys 2020, 10:38

Tai siis se a-
Kirjaimella alkava nelikirjaiminen name... ah... toinen nimeni on myös samanpituinen, se waan alkaa e-kirjaimella ja on sama kuin senhän sanoo järkikin laulun veteraanisäveltäjälläkin... hänen biisejään ovat myös ranskalaiset korot, yksi vain sekä päivä kerrallaan, (euroviisut 1993)

Avatar
wigwam
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2818
Liittynyt: 27 Tammi 2006, 14:42
Paikkakunta: Kouvola

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja wigwam » 12 Syys 2020, 18:27

En ollut avausviestiin kirjannut, mikä on seuraus äänestämättömyydestä. Näettekö siinä ongelmaa, jos tulkitsen seurauksen olevan sama kuin edellisessä levyraadissani 51? Toivotaan kaikkien osallistujien äänestävän.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9193
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja romualdo » 13 Syys 2020, 10:01

Toivotaan runsasta osan ottoa ja uusia jäseniä levyraateihin
Suurta kummastusta on herättänyt kahvipöytä keskusteluissa monien wanhojen patukan puuttuminen levyraadeista, eli mm, Tony latva ja haba... varsinaisia levyjen keräilijöitä hekin vaan minne ovat juuttuneet, omien rinnakkais todellisuuksiensa vangeiksi? Ei voi mitenkään ymmärtää tuollaista passiivisuutta, siis tosi ärsyttävää!

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9193
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Levyraati 52: Pertti Kurikan Nimipäivät

Viesti Kirjoittaja romualdo » 13 Syys 2020, 10:01

Toivotaan runsasta osan ottoa ja uusia jäseniä levyraateihin
Suurta kummastusta on herättänyt kahvipöytä keskusteluissa monien wanhojen patukan puuttuminen levyraadeista, eli mm, Tony latva ja haba... varsinaisia levyjen keräilijöitä hekin vaan minne ovat juuttuneet, omien rinnakkais todellisuuksiensa vangeiksi? Ei voi mitenkään ymmärtää tuollaista passiivisuutta, siis tosi ärsyttävää!

Vastaa Viestiin