Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Een speeldoos - foorumin omat levyraadit
Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2381
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja inomu » 01 Loka 2020, 21:50

Joukossa oli tosiaan vaan 6 huonoa kappaletta :mrgreen: Piti siis laittaa hyviäkin kappaleita pisteille. Vähän pelkäsinkin, että tulen enemmän pitämään näistä kuin vihaamaan. Oli silti pari kappaletta, joiden kohdalla meinasin Jufon tapaan luopua periaatteestani kuunnella kaikki kappaleet vähintään kerran kokonaan.
Ja kiitos ihanasta "Sexii Sexii"-kappaleesta sen lähettäjälle :ihana: En ollut kuullut aiemmin, mutta on soinut nyt toistolla :mrgreen:
I could've been a princess, you'd be a king
Could've had a castle, and worn a ring
But no, you let me go

Avatar
UFOPOLI
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13186
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI » 01 Loka 2020, 22:59

Aika päättyy virallisesti tunnin kuluttua, ja kourallinen pisteitä puuttuu vielä, mutta tavalliseen tapaani annan armoa kaikille, jotka ehtivät sisään aamuun mennessä, missä aamu määritellään hetkeksi jona herään ja istahdan koneelle (suomen aikaa).
Exploring new adventure
The thrill is in the denture

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 27291
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 01 Loka 2020, 23:47

Ei tässä raadissa lopulta ollut viittätoista, joille olisin halunnut antaa pisteitä. Sain silti helpohkosti viisitoista pisteiden saajaa kasaan. Riitti karsia pois ne, joista jollakin tasolla pidin, sekä epäbiisit, kellaridemot ynnä muut vastaavat. Jäljelle jäi vain hieman yli viisitoista kappaletta. Muutamasta aloin pitää lisäkuuntelujen myötä. :mrgreen: Lukitsin tilanteen siinä vaiheessa, kun jäljellä oli täsmälleen viisitoista.

Järjestystä oli vaikeampi määrittää. Päädyin sijoittamaan pisteskaalan alaosaan pääasiassa sellaisia kappaleita, jotka kyllä olivat epämiellyttäviä mutta joiden epämiellyttävyyden oletin ominaisuudeksi enkä virheeksi. Keskisuuria ja suuria pisteitä saivat pääasiassa kappaleet, jotka eivät vedonneet mutta jotka musiikin tekemisen lähtökohtien puolesta olisivat voineet vedota.

Lupasin, etten olisi pisteissäni täysin johdonmukainen, enkä ollutkaan. Täydet pisteeni menivät ainoalle kappaleelle, jonka kohdalla teki mieli anella huonosti täytetyltä karhulta armoa. Muilla pisteytysperusteilla ei ollut siinä vaiheessa väliä. Korkeat pisteet sai yksi sellainenkin kappale, jolle olisin voinut kuvitella antavani pisteitä, jos pisteet olisi jaettu normaaliin tapaan parhaille tästä samasta biisijoukosta. Kyse ei ole niin-huono-että-se-on-hyvä-keissistä. Sellaiset raakkasin armotta harkinnasta, mikäli tykkäsin. Sen sijaan tarkoittamassani biisissä oli elementtejä, joista pidin, mutta kokonaisuus tökki. Ehkä toisesta suunnasta raatikattausta lähestyessäni olisin painottanut hyviä puolia.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
antsa798
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4935
Liittynyt: 17 Helmi 2018, 10:58
Paikkakunta: Kouvola

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja antsa798 » 01 Loka 2020, 23:51

Voin nostaa esiin biisit, joista tykkäsin eniten. :joojoo:

🇫🇮 Tulivuori sisälläin / Anneli Mattila
🇫🇮 Penelope / william feat. Clever
🇫🇮 Parempi mies / Cheek feat. Samuli Edelmann
If the dreams we made are made of fire
I would give a life just to live the dream again

Avatar
BronZe
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1341
Liittynyt: 27 Marras 2003, 23:12
Paikkakunta: Turku

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja BronZe » 02 Loka 2020, 00:01

inomu kirjoitti:
01 Loka 2020, 21:50
Ja kiitos ihanasta "Sexii Sexii"-kappaleesta sen lähettäjälle :ihana: En ollut kuullut aiemmin, mutta on soinut nyt toistolla :mrgreen:
Niin tämä! ”Sexii sexii” oli tosin itselleni tuttu reilun 20 vuoden takaa, mutta olin täysin unohtanut sen. Heti biisin nimen luettuani tajusin, että mistä biisistä on kyse ja muistui mieleen miten sitä salaa kuunneltiin yhdeltä nauhoitetulta kasetilta. Käsittämättömästi muistit sanat lähes täydellisesti, vaikka edellisestä kuuntelukerrasta on jo tosiaan aikaa. Iso kiitos kappaleen lähettäjälle, vaikka versio olikin mitä oli.

Zazpikaleak
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 802
Liittynyt: 21 Helmi 2019, 12:11

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Zazpikaleak » 02 Loka 2020, 00:06

No huh huh, olipa tässäkin urakka. Olen samaa mieltä siitä, että raati oli poikkeuksellisen vaikea pisteyttää. Aioin alun perin pisteyttää kappaleet subjektiivisesti sen mukaan, mistä itse pidän vähiten, mutta kappaleet kuunneltuani päätin ottaa pääkriteeriksi kuitenkin "objektiivisemman" huonouden. Tämän linjan ansiokkaita edustajia oli raadissa niin monta. :peukku: Yritin siis äänestää sellaisia kappaleita, jotka olivat jollain tavalla hieman tahattomasti huonoja ja jokseenkin tosissaan tehtyjä, vaikka täydellinen tällainen kriteeri ei tietenkään ole, koska monista kappaleista on hyvin vaikea arvioida, mitkä niiden tekomotiivit ovat olleet. Loppujen lopuksi pisteytin kappaleet siis eri kriteerein kuin omani lähetin. No, ehkei tämä ole niin kriittistä tällaisessa raadissa.

Raadin teema oli melko onnistunut. Huonoutta oli tulkittu monella eri tavalla ja pystyin pääasiassa ymmärtämään, miksi jotkin tietyt kappaleet oli mukaan lähetetty. Muutama hyväkin biisi oli toki eksynyt mukaan ja jopa sellaisia, joiden huonoutta en kyllä ymmärrä yhtään. Erityinen maininta kappaleelle Tulivuori sisälläin, joka on aivan upea löytö ja olisi monessa raadissa saanut minulta täydet pisteet. <3 Olen kyllä hieman katkera, että se on lähetetty tällaiseen raatiin. Toivottavasti kuulemme valinnalle perusteluita kappaleen lähettäjältä. :peukku:
We are lost in corona :pipi:

Avatar
wigwam
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2840
Liittynyt: 27 Tammi 2006, 14:42
Paikkakunta: Kouvola

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja wigwam » 02 Loka 2020, 00:11

Ei täällä ollut kuin yksi kappale, jolle haluammalla halusin antaa huonouspisteitä. Oli tuskaa raapia 15 kasaan. EI lainkaan hullumpi taso noin niinkun hyvyysmielessä, mutta mulla nyt on hieman erikoinen maku.

Muutamia hajamainintoja:

🇫🇮 Bart Simpsonin kesäloma / Juhani Heino
Hieno löytö, mahtaa olla isolla rahalla tuotettu. Lapsille matkamusaa mökkireissulle huoltoasemalta.

🇫🇮 Sexii Sexii (Live Home Made Amateur Sexii Tape Version) / Tutti Frutti feat. Jorgos Wigwammeister
Timanttinen biisi, tämä versio ei pärjää alkuperäiselle, paitsi ehkä huonousaspektilla. Tätä kuunnellessa on hyvä mennä kauppaan niin pärjää ilman ostoslista: Ananas, mansikka ja mandariini. Sitruuna, kiwi ja kirsikka...

🇫🇮 AIH-OIH Disco / Ismon Kirotut Lempikeksit
Oikein hyvä tällaiseksi ismo-remix biisiksi. Itse harkitsin vakavasti raatiin Per Saukon Tulin minä kaapista ulos (ruotsalainen kansanlaulu) -kappaletta. Luulen, että se olisi ollut tyhmyydessään menestyskandidaatti tässä raadissa. Se olisi ollut siinäkin mielessä mielenkiintoinen valinta, että tällöin sekä nolousraadin, että huonousraadin biisini olisivat olleet samalta levyltä (Suomi Seksiä 2).

🇨🇦 Hotline Bling / Drake
Ei tämä huono ole, mutta kun joillekin täytyy pisteitä antaa niin antaisinko sitten vaikka tälle???

🇨🇳 Hong Kong's Fall (feat. Donald Trump) / CD Rev
Biisinä oikein menevä, mutta lähestymistapa huonousraatiin oli hyvä. :peukku:

🇫🇮 Back to Astrakhan / Blashemia
Tässä on kivoja elementtejä, ei huono lainkaan. Pitää ottaa huomioon, ettei tämä ei taida olla mikään kaupallinen julkaisu vaan tyyliin demo ja jos tämä tuotettaisiin kunnolla niin ei muuta kuin Halla-aho bändeineen viisuihin, hehe... :heh:

🇮🇸 Ég Ætla Að Sigra Eyjuna / Fm95Blö feat. Jóhanna Guðrún
Aika hauska bile(?)biisi. Miksiköhän tämä oli valittu mukaan. Samaa voisi toki kysyä joistain muistakin.

🇫🇮 Penelope / william feat. Clever
Keskimääräistä omaperäisempi kiva rytmitys ja hyvä melodia. Tykkäsin paljonkin, mutta miinuksena fiittaajan osuus on jotenkin päälleliimattu. Tarttuva biisu.

🇫🇮 On tää menoa / Aneurysma
Aivan ihana.

🇫🇮 Jammu Setä / Oranssi Paska
Todella surullinen tapaus Jammu edesottamuksineen. "Hieman" häiritsevää, että töissä soi päässä: kädet ilmaan, housut alas... Jollain tapaa tykkään tästä biisinä ja ihan onnistuneesti tässä on synkkää tunnelmaa luotu. Sanoitus menee vähän yli hilseen. Vaikka Jammulla oli kunnia hyvin vähissä niin olisi tullut mielenkiintoiset käräjät, jos Jammu olisi nostanut tästä kunnianloukkaussyytteen.

🇫🇮 Summer Up -rap / Henna Kalinainen
Öö, oliko tämä biisi ollenkaan. No joo menkööt.

🇨🇦 A True, True Friend / Kazumi Evans, Shannon Chan-Kent, Andrea Libman, Ashleigh Ball, Rebecca Shoichet
Eikö huonompaa lastenlaulua löytynyt?? Perkele. Tässä menevä kertsi.

🇫🇮 Parempi mies / Cheek feat. Samuli Edelmann
Noniin, tää voi pärjätä. Itse harkitsin Mamban tuotantoa, Finlandersin Oikeesti ja Neon 2 - Kemiaa. Olisiko tullut pojoja? Lopulta en halunnut näille lisää katselukertoja.

🇫🇮🇭🇺 Ei tuo punainen / J. K. Ihalainen ja Sándor Vály
Aivan loistava. Kiitos!

🇷🇴 Ce face boala din om / Călin Campionu'
Tämä(kin) on sellaista humppaosastoa, josta minun on vaikea olla pitämättä.

Avatar
CottonJoel
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3175
Liittynyt: 17 Heinä 2016, 13:13

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja CottonJoel » 02 Loka 2020, 00:35

Pisteyttämistavan päättäminen oli vaikeaa, kunnes päätin lopulta mennä samalla tavalla, kuten olin valinnut kappaleeni, eli guilty pleasure -linjalla (huonousjärjestyksessä, pikkupisteiden kanssa piti sovitella).

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10154
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja sziget » 02 Loka 2020, 00:51

Koska virallinen dedis on ylitetty, valikoivat kommentit lienevät sallittuja. Älköön lukeko, ken ei ole pisteyttänyt.

2. 🇭🇺 Stop the War / Speak the Hungarian Rapper
Hauskimpia rauhanlauluja ikinä. Jotkut tunnistaa vitseiksi, tästä jannusta en uskalla edes arvata. Peace lähettäjällekin!

5. 🇵🇱 Uranoid / Diabarha
Speedcore ja extratone olivat uutta. Raskaan rockin äärimuotoja en aktiivisesti ihmettele, faninsa kaikella, mutta tämä ylitti hirvityskynnyksen. Atomiajan kauhuja.

8. 🇳🇴 Santa's Summer / Iselin Michelsen
Ihana ihminen. :rakkaus: - Valitettavasti tämä on ensimmäinen osuma Google-haulla "worst song ever". Liian helppoa. Jouluraadissa olisin fanittanut (tai ehkä lähettänyt tämän sinne itse).

10. 🇵🇦 Chacarron / El Chombo
Artikulaatio hallussa. Ja itseironia. Kuului niihin, joista olisi mukava tietää taustoja.

12. 🇫🇮 Tulivuori sisälläin / Anneli Mattila
Rakkausraadissa Herätä mut kuiskaten sai täydet. On tässä karmeuksia, Jorma Toiviaisellakaan ei paras päivä (alkutekstin vika?), mutta come on, suomi-iskelmästä löytyy paljon huonompia.

13. 🇫🇮 Bart Simpsonin kesäloma / Juhani Heino
Etenkin 70-80-lukujen huoltamokasetti-iskelmiä odotin. Tämä jopa ylitti ne.

14. 🇫🇮 Sexii Sexii (Live Home Made Amateur Sexii Tape Version) / Tutti Frutti feat. Jorgos Wigwammeister
Hörähtelin. Kappale olisi kelvannut ihan sellaisenaan, vaikka tämä "versio" on vitsikkäämpi ja ymmärrän, ettei DJ Jorgos voinut vastustaa kiusausta.

21. 🇺🇸 PopoZão / K-Fed
Huonous tuntui lisääntyvän kuuntelujen myötä, jee. Kannattaa usein lukea YouTube-kommentteja. Joku suositteli videota, jossa kaveri joraa studiossa ihan onnessaan. Jee.

25. 🇫🇮 Penelope / william feat. Clever
Hieno näkökulma teemaan. Viihdeohjelmissa on aina "tähti"vieraiden surkeita playback-vetoja, jotka eivät kiinnosta ketään. Tässä ei näköjään herra artistia itseäänkään.

26. 🇷🇸 Zašto žene nisu verne / Vera Matović
Hävytöntä. Kuka uskaltaa tunnustaa pitävänsä tätä huonona? :nuija:

27. 🇨🇿 Rich Boy / Nicky Tuckova
Tahallista ja erittäin hyvää huonoutta. Work/pork-riimi liikutti sydäntäni.

29. 🇨🇳 Two Wives and One Husband / Trio Oriental Brega
Kesto todellakin. Mistä tämä on repäisty? Jostain stadionkonsertista kai. Ympärillä 50 000 kiinalaista etnohumpan ystävää ulvoo kurkku suorana?

32. 🇫🇮 Laula kukko / Marjatta ja Martti Pokela
Ensin hylkäsin, koska en pitänyt huonona. Lähettäjällä on ehkä pointti. Levykansi lienee jostain kauhuelokuvasta. :eeek:

36. 🇫🇮 Parempi mies / Cheek feat. Samuli Edelmann
Vesku Loiri vielä kolmanneksi, ja siinä olisi Paskin Trio Ikinä. Yksinään molemmat sankarit ovat tehneet jotain kelvollistakin.

40. 🇷🇴 Ce face boala din om / Călin Campionu'
Oli muuan tv-sarja, jossa morsiamet pisteyttivät toistensa häitä. Joko nyt haukutaan hautajaisetkin? Musiikki oli kliseistä, ruoka mautonta ja kalmo huonosti meikattu.
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 31821
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Rousku » 02 Loka 2020, 00:53

Rousku kirjoitti:
01 Loka 2020, 21:30
Mihin aikaan tulosshow on odotettavissa?
Ai niin joo, eihän avausviestissä mitään showta luvata, vaan vain tulokset. Ehkä Worsthost vain latelee ne yhtä nopeasti kuin ladeltiin Wienin viisuissa semistä finaaliin selvinneet.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10154
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja sziget » 02 Loka 2020, 01:12

Rousku kirjoitti:
02 Loka 2020, 00:53
Ehkä Worsthost vain latelee ne yhtä nopeasti kuin ladeltiin Wienin viisuissa semistä finaaliin selvinneet.
Huonosti täytetty karhu! :tajutkaa: - Toivottavasti saamme kuunnella sitä koko illan.
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13256
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 02 Loka 2020, 08:15

Se mikä aluksi tuntui helpolta ei sitten ollutkaan. Mukana oli vain muutama, tai ainakin reilusti alle 15 sellaista jotka edustavat sellaista huonoutta jota hain. Eli kunnianhimoisesti ja osin laadukkaastikin - tai ainakin laatuun pyrkien - toteutunutta huonoutta. Löytyi kyllä muutama huonoushelmi, mutta muutoin oli vaikea raapia kaikki 15 kasaan, siitäkään huolimatta, tai juuri sen takia, että paria selkeästi raatiin kuulumatonta biisiä lukuunottamatta ei mitään haluja kuunnella yhtäkään koskaan enää. Kun liikutaan tuollaisella kriteerittömällä tasolla niin voisi ihan hyvin arpoa keille antaa pisteet. Päädyin sitten rankaisemaan lähinnä genrelähtöisyydestä - ei pisteteitä, tai totaalisesta amatöörimaisuudesta - ei pisteitä. Kai. Voi olla että aikomus oli ja vaan arvoin, en muista tarkkaan tämän koettelemuksen vaiheita enää :heh: .
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 15139
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Hazard » 02 Loka 2020, 09:01

sziget kirjoitti:
02 Loka 2020, 00:51
8. 🇳🇴 Santa's Summer / Iselin Michelsen
Valitettavasti tämä on ensimmäinen osuma Google-haulla "worst song ever". Liian helppoa.
Kappas, aika random osuma Googlesta noilla hakusanoilla. Itselleni hän on tuttu Staysmanin & Lazzin videoilta. Ei ole sooloura oikein lähtenyt lentoon - ainakaan positiivisesti.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2356
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04
Paikkakunta: San Marino

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen » 02 Loka 2020, 09:15

Children Cry for Castoria -kappaleen esittäjä ja monin tavoin muutoinkin musiikkimiehenä ansioitunut Nicolas Slonimsky oli näköjään Frank Zappan hyvä kaveri. Se ehkä selittää jotain :mrgreen:
Tasajalkaa hyppiminen kielletty (Tove Jansson)

Avatar
UFOPOLI
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13186
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI » 02 Loka 2020, 11:01

Pisteytys on päättynyt. Tervetuloa tulosshow'hun kello 21.00.

Kappaleiden lähettäjiä saa täten alkaa arvailla. Oikeat vastaukset paljastuvat jonkin verran ennen tulosten alkua, kenties noin 19.

Karhu pyysi kertomaan, että hän on parhaillaan metsässä keskellä ei mitään keräämässä kuivahtaneita kukkasia voittajalle ojennettavaa kaunista kimppua varten.


kuva
Exploring new adventure
The thrill is in the denture

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 31821
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Rousku » 02 Loka 2020, 12:49

Koirankuonolainen kirjoitti:
02 Loka 2020, 09:15
Children Cry for Castoria -kappaleen esittäjä ja monin tavoin muutoinkin musiikkimiehenä ansioitunut Nicolas Slonimsky oli näköjään Frank Zappan hyvä kaveri. Se ehkä selittää jotain :mrgreen:
Haluaisin kuulla sen selityksen. Minusta kun kuulosti lähinnä, että ummetuksessa on kakkaa = se on siis hauskaa, hah haa. Setä laulaa ihan pieleen -> hah haa. Lisätään näihin vielä ihan kuunneltava pianopimputus = enpä ole eläissäni nauranut näin makeasti. Hoh hoijaa. Minulla meni ihan ansiokkaaksi edustajaksi sarjaan "huono, mutta ei aiotulla tavalla". Saatoin ymmärtää aikeen väärin. Ehkä olikin tarkoitus parodioida huonoja vitsejä :mitvit: Olikin ekä eniten päätäni raavituttanut biisi tässä raadissa.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2356
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04
Paikkakunta: San Marino

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen » 02 Loka 2020, 13:36

Rousku kirjoitti:
02 Loka 2020, 12:49
Koirankuonolainen kirjoitti:
02 Loka 2020, 09:15
Children Cry for Castoria -kappaleen esittäjä ja monin tavoin muutoinkin musiikkimiehenä ansioitunut Nicolas Slonimsky oli näköjään Frank Zappan hyvä kaveri. Se ehkä selittää jotain :mrgreen:
Minulla meni ihan ansiokkaaksi edustajaksi sarjaan "huono, mutta ei aiotulla tavalla".
Olikin ekä eniten päätäni raavituttanut biisi tässä raadissa.
No sama täällä siis pään raapimisen osalta. Ja Frank Zappankin musiikki saa usein raapimaan päätä. Minä puolestani rankkasin tämän sarjaan "aiotulla tavalla huono" sen tiedon perusteella, mitä tästä mieltäni kovin vaivaamaan jääneestä teoksesta ehdin näihin hätiin löytää. Kappale on sävelletty 1920-luvun puolivälissä ja kuuluu viiden mainosteksteihin tehdyn laulun sarjaan. Lyriikat eivät siis ole taiteilijan omia eikä lauluja ole ao. tuotteiden mainostamiseen tiettävästi käytetty.
Viimeksi muokannut Koirankuonolainen, 02 Loka 2020, 15:50. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Tasajalkaa hyppiminen kielletty (Tove Jansson)

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 27291
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 02 Loka 2020, 15:31

UFOPOLI kirjoitti:
02 Loka 2020, 11:01
Kappaleiden lähettäjiä saa täten alkaa arvailla.
Yksi selvä tapaus. Lou Reed & Metallica oli ta1jan valinta. Tekijöiden muuta tuotantoa pitää arvostaa, että tämän yhteislevytyksen osaa nostaa esimerkiksi epäonnistumisesta. Vrt. myös ta1jan kommentit tässä ja ilmoittautumisketjussa.

Monesta muusta kappaleesta ei tullut kukaan nimiRaateilija erikseen mieleen, tai jos tulikin, saatan olla täysin hakoteillä. Yksi veikkaus pitää silti sanoa. Veikkaan wigwamin valinneen taktisesti Disfiguring the Goddessin tai Guttural Slugin sillä ajatuksella, että jos suurin osa vain kääntää puntarinsa mekaanisesti ympäri, kärkeen nousee äärigenrejen edustajia. Wigwam ei itse pidä raatikappalettaan erityisen epämiellyttävänä vaikkei välttämättä miellyttävänäkään. Toisen näistä on valinnut joku, joka on lähtenyt etsimään nimenomaan itselleen epämieluisimman genren edustajaa tähän raatiin (vaihtoehtoja on kolmisenkymmentä).

Diabarhan valinnassa lienee sama ajatus. Genre, tuottaja tai kappale on varmaan tarvinnut tuntea valmiiksi, että Diabarhan on voinut valita; miten tuollaista muuten löytäisi? Rajaa ehkä vaihtoehtoja niihin, jotka muutenkin valitsevat raateihin ainakin ajoittain valtavirrasta poikkeavaa musiikkia, mutta pitävätkö he tätä tarpeeksi huonona? Ehkä wigwamin taktinen valinta olikin tämä. Tai Nurse With Wound? Kuka senkin on muka löytänyt, ellei yhtään ole kiinnostunut kokeellisesta industrial-musasta? Jos veikkaan wigwamia kaikkien biisien lähettäjäksi, saan ainakin yhden oikein! :uujee:

Tulikuwa tunakuja? :miettii: Kuka kirjoittaa YouTube-hakuun v-sanan ja valitsee häröimmän vastaantulevan kappaleen? Ehkä en uskalla veikata. Äh, uskallan. Klaus-12. Olen edelleen sitä mieltä, että swahilinkielistä kappaletta ei voi julkisesti saatavilla olevien tietojen perusteella luokitella ainakaan suomalaiseksi. Ellei valitsijalla ole kappaleestaan tietoa, jota Googlella ei löydy, kappale pitäisi kirjata kansallisuudeltaan tuntemattomaksi. Tälle ja vastaaville tapauksille (esim. Rouskun leffaraatibiisi) voisi olla levyraatiwikissä oma "maasivu".
Rousku kirjoitti:
02 Loka 2020, 12:49
Minusta kun kuulosti lähinnä, että ummetuksessa on kakkaa = se on siis hauskaa, hah haa. Setä laulaa ihan pieleen -> hah haa. Lisätään näihin vielä ihan kuunneltava pianopimputus = enpä ole eläissäni nauranut näin makeasti. Hoh hoijaa.
Jos vitsi oli huono, eikö se ollut oikeassa raadissa? Olisin veikannut Slonimskya Koirankuonolaisen valinnaksi, mutta puhuisiko hän tästä ikään kuin jonkun muun valintana tässä vaiheessa? Ehkä puhuisikin. Tai sitten Koirankuonolainen valitsi Pokelat uudestaan ja sziget (vai Erakkorapu?) Slonimskyn.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
ESC93
Siivooja
Siivooja
Viestit: 13635
Liittynyt: 26 Maalis 2010, 15:35
Paikkakunta: Järvenpää / ex-Nastola
Viesti:

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja ESC93 » 02 Loka 2020, 15:54

Penelope on varmaankin Hazardin tai Palikan. :joojoo: Molempien oletettu musiikkimaku puoltaisi vahvasti sitä, samoin kuin se että molemmat olivat ilmoittautuneiden listalla ennen minua (itsehän olin siis se joka jäi soittelemaan toista viulua).
Assanvessankassa Ukrainassa

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2356
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04
Paikkakunta: San Marino

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen » 02 Loka 2020, 16:33

Olen ollut aina erittäin huono arvaamaan kappaleiden lähettäjiä, mutta huonot arvauksethan sopivat teemaan hyvin.

Slonimskyn mahdollisena lähettäjänä tuli vahvimmin mieleen sziget.

Laula kukko on varmaan nuoremmalle polvelle tuntematon, ellei sitten joku ottanut kappaleesta selvää kun viittasin siihen nolousraadissa. Mutta eniten kuitenkin veikkaisin lähettäjäksi Rouskua, Jufo81:tä tai ta1jaa.

Entä kuka pitäisi A. Mattilan tyylisestä musiikista yhtä vähän kuin minä? akuankka, CottonJoel tai Erakkorapu? Mutta lähtisivätkö he kuitenkaan hakemaan huonousraatiin tällaista (teemaan sinänsä erittäin hyvin sopivaa) kappaletta?

Uranoid kuulosti jotenkin Tegu-:lta.

Ei tuo punainen on loistava kappale, joten lähettäjän täytyy olla joku, jonka musiikkimaku poikkeaa huomattavasti omastani. Eli.. tai..kenties..tai ehkä sittenkin.. -No, heitähän riittää.
Tasajalkaa hyppiminen kielletty (Tove Jansson)

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8381
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 02 Loka 2020, 17:02

Pisteyttäjälistan mukaan kaikki muut osallistujat ovat pisteyttäneet paitsi Magicmello, toinen ensikertalaisista.

Avatar
jiiii
Jalat ristissä
Jalat ristissä
Viestit: 617
Liittynyt: 05 Helmi 2019, 21:00
Paikkakunta: Kuopio

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja jiiii » 02 Loka 2020, 17:25

14. 🇫🇮 Sexii Sexii (Live Home Made Amateur Sexii Tape Version) / Tutti Frutti feat. Jorgos Wigwammeister

Tämä nyt on ainakin selkeä tapaus. Muista paha mennä sanomaan.
Älä ota aina niin tosissasi

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 27156
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 02 Loka 2020, 17:38

Kiinalaiset vaimot ja mies tietty akuankka13, jolla hän on kilpaillut samantyylisessä kisassa sekä toisaalla ja neljäällä.
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8381
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 02 Loka 2020, 18:05

Kaikkien aikojen pisin levyraatibiisi on On the Silver Globe raadista 10 kestolla 29:39. Raadissa 45 kuullun The Harridanin kesto on vähän alle puolet siitä eli 14:04, mikä päihittää tämän raadin kiinabiisin 27 sekunnilla. Onko välissä vielä jotain vai meneekö Two Wives and One Husband tilastokolmoseksi? :mitvit:

Avatar
Jufo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2604
Liittynyt: 11 Touko 2011, 19:14

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Jufo » 02 Loka 2020, 18:14

^ Jouluraadin 2019 Christmas Eve Suite oli pituudeltaan 23:47. Raadin 48 biisini oli 16:04 pitkä mutta ilmoitin siitä mukaan epävirallisen pätkityn version, joten sitä ei laskettane.
Luulin aina että elämäni on tragedia mutta sitten oivalsin että se on komedia.
- The Joker

Avatar
UFOPOLI
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13186
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI » 02 Loka 2020, 18:25

Vielä reilut puoli tuntia aikaa arvailla ennen paljastuksia.
Exploring new adventure
The thrill is in the denture

Avatar
wigwam
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2840
Liittynyt: 27 Tammi 2006, 14:42
Paikkakunta: Kouvola

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja wigwam » 02 Loka 2020, 18:32

Heitetään nyt yksi veikkaus: Bart Simpsonin kesäloma & Koirankuonolainen.

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7884
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 02 Loka 2020, 18:39

:kaunis: Tässä teille totuuksia:
 1. Zazpikaleak: 🇺🇸 Feeding of Nihility / Disfiguring the Goddess
 2. TomBoi: 🇭🇺 Stop the War / Speak the Hungarian Rapper
 3. WildDance: 🇺🇸 Get Up (I Feel Like Being a) Sex Machine / James Brown
 4. Pete: 🇩🇰 Eyes of the Cyclops / Guttural Slug
 5. Tegu-: 🇵🇱 Uranoid / Diabarha
 6. UFOPOLI: 🇯🇵 Front door / Namiko Shinozaki
 7. iSani: 🇫🇮 Tulikuwa Tunakuja / Munaleja Vitut
 8. Hazard: 🇳🇴 Santa's Summer / Iselin Michelsen
 9. Erakkorapu: 🇺🇸 Children Cry for Castoria / Nicolas Slonimsky
 10. Mymmeli: 🇵🇦 Chacarron / El Chombo
 11. Rousku: 🇿🇦 Umkhulu Somandla / Derrick Ndzimande
 12. CottonJoel: 🇫🇮 Tulivuori sisälläin / Anneli Mattila
 13. Hanhis: 🇫🇮 Bart Simpsonin kesäloma / Juhani Heino
 14. wigwam: 🇫🇮 Sexii Sexii (Live Home Made Amateur Sexii Tape Version) / Tutti Frutti feat. Jorgos Wigwammeister
 15. BronZe: 🇦🇺 Staple Tapeworms on My Penis / Passenger of Shit
 16. klaus-12: 🇫🇮 AIH-OIH Disco / Ismon Kirotut Lempikeksit
 17. ESC93: 🇨🇦 Hotline Bling / Drake
 18. sziget: 🇫🇮 Siskon lasten vanhoja vaatteita / Jonna Geagea
 19. GuoZu8: 🇨🇳 Hong Kong's Fall (feat. Donald Trump) / CD Rev
 20. Koirankuonolainen: 🇫🇮 Ei sorsan sorsaa / Kaius Tihtonen
 21. Timoteus: 🇺🇸 PopoZão / K-Fed
 22. antsa798: 🇫🇮 Back to Astrakhan / Blashemia
 23. inomu: 🇮🇸 Ég Ætla Að Sigra Eyjuna / Fm95Blö feat. Jóhanna Guðrún
 24. Magicmello: 🇫🇮 Uni Corn Song / Maria Monde
 25. Palikka: 🇫🇮 Penelope / william feat. Clever
 26. ratamo1: 🇷🇸 Zašto žene nisu verne / Vera Matović
 27. jiiii: 🇨🇿 Rich Boy / Nicky Tuckova
 28. Jufo81: 🇬🇧 Night Time / The XX
 29. akuankka13: 🇨🇳 Two Wives and One Husband / Trio Oriental Brega
 30. Teräsbekoni: 🇫🇮 On tää menoa / Aneurysma
 31. Muisto: 🇫🇮 Jammu Setä / Oranssi Paska
 32. Queen: 🇫🇮 Laula kukko / Marjatta ja Martti Pokela
 33. MIH96: 🇬🇧 The Bottom Feeder / Nurse With Wound
 34. Nevski: 🇫🇮 Summer Up -rap / Henna Kalinainen
 35. granaattiomena: 🇨🇦 A True, True Friend / Kazumi Evans, Shannon Chan-Kent, Andrea Libman, Ashleigh Ball, Rebecca Shoichet
 36. Bomboclaat: 🇫🇮 Parempi mies / Cheek feat. Samuli Edelmann
 37. ta1ja: 🇺🇸 The View / Lou Reed & Metallica
 38. TomppaJr: 🇫🇮🇭🇺 Ei tuo punainen / J. K. Ihalainen ja Sándor Vály
 39. jdjj22: 🇩🇪 Ich will Spaß / Markus
 40. Mini3765: 🇷🇴 Ce face boala din om / Călin Campionu'
Qaj.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13256
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 02 Loka 2020, 18:43

Timoteus kirjoitti:
02 Loka 2020, 15:31
Yksi selvä tapaus. Lou Reed & Metallica oli ta1jan valinta. Tekijöiden muuta tuotantoa pitää arvostaa, että tämän yhteislevytyksen osaa nostaa esimerkiksi epäonnistumisesta. Vrt. myös ta1jan kommentit tässä ja ilmoittautumisketjussa.
Täytit lottorivisi väärin. Vastaan, että ehdit vielä 17 minuuttia pohtia asiaa toisin :mrgreen:

:eeek: tätä ei varmaan olisi saanut paljastaa :puna: .
Viimeksi muokannut ta1ja, 02 Loka 2020, 18:46. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 27291
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Levyraati 54 ❥ Huonoushulabaloo ❥ Pisteytys

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 02 Loka 2020, 18:45

jiiii kirjoitti:
02 Loka 2020, 17:25
14. 🇫🇮 Sexii Sexii (Live Home Made Amateur Sexii Tape Version) / Tutti Frutti feat. Jorgos Wigwammeister

Tämä nyt on ainakin selkeä tapaus. Muista paha mennä sanomaan.
:stupido: Enpä ollut kytkenyt aivojani päälle. Nyt vasta tajusin tarkistaa, milloin video on upattu YouTubeen. :rofl: Tapa osallistua raatiin tämäkin. Jos sopivaa valmisratkaisua ei löydy, biisiä voi tuunata itse.

Tulikuwa tunakujan kohdalla tuli mieleen epäillä, että se on jonkun osallistujan tarkoitusta varten itse tekemä, mutta biisi oli upattu yhdeksän päivää ennen kilpailukutsua.
Koirankuonolainen kirjoitti:
02 Loka 2020, 16:33
Uranoid kuulosti jotenkin Tegu-:lta.
Mutta pitääkö Tegu- biisiä huonona? Ai niin, Tegu-:han uhkasi lähettää suosikkikappaleensa. Joo. Tegu-:n biisi tuo on. :joojoo:
ta1ja kirjoitti:
02 Loka 2020, 18:43
Täytit lottorivisi väärin. Vastaan, että ehdit vielä 17 minuuttia pohtia asiaa toisin :mrgreen:
Okei. :mrgreen: Osumaprosentti on niin huono, etten taida yrittää enää.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Vastaa Viestiin