Tangomarkkinat

Just nu! - keskustelua tv-ohjelmista ja ajankohtaisista asioista
romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9166
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Tangomarkkinat

Viesti Kirjoittaja romualdo » 08 Heinä 2017, 21:52

joo tosi noloa ettei Alfa-TV:n ohjelmatietoja ole meidänkään päivälehdessä, sen sijaan kaikki nuo hömppäsaasta-usa-propaganda-kanavat...kyllä esitellään! Oikea ääni eli Teijo Lindström valittiin kuninkaaksi, naisista en ole varma, kun en katsonut heidän kisaansa.. kuningattaren ääni on mielestäni jotenkin tukkoinen, ehkä väritönkin.. joka tapauksesa raati pilaa yleensä asiat, kuten meinas tai osittain tekikin näin tässäkin. 2:ksi laskettua Markkua en ymmärrä, hänellä ei ole tangomaista ääntä, ohut ääni ja lapsellinen,poikamainen sellainen.. riittikö vain kun oli pitkä tumma ja useiden mielestä komia... mutta kun raatiin päästetään Närhen Tarjat summuut, niin ei voi paljoa odottaakaan... silti kisassa oli kolme komeaa ääntä, lisäksi siis Pasi Kivimäki sekä Antti Kuhmoinen. Lopputulosta pitkitettiin turhaan... silti komiat kisat. Laulut ovat vain liiaksi samaisia vanhoja 500:n sataan kertaan soitettuja ja kuluneita... hhohhoijakkaa tyyliin Satumaa, ei oikeesti !? ...ehkäpä komeapartainen kapelimestari ym. vaihtoon !? kyllä, raadissa Esa Nieminen on ainoa joka ei ärsyttänyt ja Korkialan Matti toki myös...

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9515
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tangomarkkinat

Viesti Kirjoittaja sziget » 09 Heinä 2017, 19:20

Hyvät kuninkaalliset. Teijo Lindström, 39, oli kolmatta kertaa mukana, ja tämä oli nyt tai ei koskaan -tilaisuus hänelle. Uskalsi olla hauska mutta hallitsi myös totisemman tyylin. Pidin hänen tangolupauksestaan, että nostaisi unohdettuja tangoja ohjelmistoonsa. Markku Uhlbäck ehtii voittaa myöhemmin, jos intoa riittää. Pasi Kivimäki ja Antti Kuhmonen olivat myös vahvoja, oikea nelikko jatkoon alkukierrokselta.

Aino Niemi, 18, on historian toiseksi nuorin tangokuningatar. Kirkasääninen ja uskottava. Ei hänkään tyhjästä tullut, koska voitti jo 2013 Tangojuniori-kilpailun. Juontajanoviisi Kaj Kunnas töppäsi väittämällä, että Niemi olisi nuorin voittaja, lähteenään Google, mutta oikea vastaus on Tiina Räsänen 1994. Kokenut Mia Leivo ylsi nyt superfinaaliin. Olisin ehkä jo päästänyt hänet piinasta, samoin yksi tuomareista, äänet siis 4 - 1.

Oma suosikkini oli tietysti Ailamari Vehviläinen. Maailmassa on virhe, kun hän ei ole kansallinen tähti. :draamaa:
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9166
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Tangomarkkinat

Viesti Kirjoittaja romualdo » 09 Heinä 2017, 22:34

kieltamatta oli loppu metreilla hieman huvittava pari, Markku ja Teijo, kuin isa ja poika, kuningas eli se lyhyempi mies vain hymyili ja katsoi valilla ylospain sittemmin toiseksi tullutta kilpakumppiaan ...

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9166
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Tangomarkkinat

Viesti Kirjoittaja romualdo » 22 Kesä 2018, 22:49

jos on esim. Turkkiviisukisoilla melkosia vaikeuksia niin Tangokisat senkunvaan komiasti porskuttavat ja tulevat jälleen ties monettako kertaa. Semifinaali katsottiin cumppanin kanssa vasta tässä noin 3 pv sitten, Alfa Tv:n Permannosta. Sieltä löytyy monenlaista ao. kenreen kuuluvaa klippiä, mm. viime vuotiset kisailut.
Taso ei mielestäni ollut ehkä ihan viime vuotisen (?) eikä ainakaan toissavuoden veroista, sillon kun Aki Samulin kruunattiin.

Miehistä tällä erää pidin ehkä eniten Benjamin Enroothista (laulaja jo toisessa polvessa, Pepen poika siis) sekä Pyry Hautamäki joka tosin lauloi vähän liikaa ns. nenään. Marko Haapaniemi ehkä ennemmin. Ja ei voi noita romanilaulajia noinvaan ohittaa, Tino Ahlgren tulee olemaan mukana voittokamppailuissa.
Naisissa ehdoton suosikkini on monet kisailut kolunnut Virpi Piippo. Toivottavasti hänelle tulee ny SE kirkkain mitali. Monia viehättäviä iskelmiä laulanut konkari. Piia Savo on toinen jonka nostan tässä esille, Raisa Laine taas on erityisen ilmeikäs, kaunis elekieli.
Esitettävien tangojen valikoima on edelleen ärsyttävän kapea...koko tiimi vaihtoon! Tuli sentään oma tangosuosikkini, yksi niistä suurimmista eli Jos sielusi löydän, Gardell-K.Mäki-Mattila. Itse valkkaisin sinne esim. Jukka Kuoppamäen Hyvästi ystäväin -75. Musta Tangokin olisi vallan hulvaton nähdä siellä... :heh:
Raimo Keron säveltämä Haavetango tuli paitsi täällä niin myös Kokkolan iltatorilla, missä Hannu Ilmolahti sekä Nikula tanssittivat kansaa, niitä muutamia rohkeimpia pareja. Ja kyllä, sieltä tuli myös yksi ev-kappale, - On Hetki- luonollisesti!

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9515
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tangomarkkinat

Viesti Kirjoittaja sziget » 14 Heinä 2018, 23:32

Jarno Kokko on uskottava kuningas, siinä ei mitään epäselvää. Tino Ahlgrenin odotin olevan vähintään superfinaalissa, eipä ollut. Mahtoiko lööppilehden juttu hänen petostuomiostaan vaikuttaa? Ensi kerralla se on varmaan unohdettu, ellei tule uusia kohuja. Tinon isä Sebastian voitti kruunun ensimmäisenä romanina 1993.

Kuningatarfinaalissa kannatin Nina Åkermania. Hänet palkittiin yleisön suosikkina. Uusi kuningatar Saana Sassali esitti omana valintanaan Yö saaristossa -tangon, joka on minunkin suosikkini. Toinen superfinalisti Virpi Piippo, viidettä kertaa finaalissa, oli vakuuttavampi, etenkin Sen teen -tulkinta häikäisi. Pitkin viikkoa on jostain syystä soinut päässäni Nuoruustango, se kuultiin Kia Heiskanen omana valintana. Erottuva ääni, vaikkei vielä edennyt jatkokierroksille.

Susanna Heikki (kuningatar 2015) on mukava juontaja, ihan Yle-vuosien Piia Pasasen tasoa, mutta Kaj Kunnas ei korvaa Peltsiä. Rasittava yhdistelmä Touho-serkkua ja Hessu Hopoa, huteja tulee liikaa, treeniä tarvitaan. Alkoi jauhaa Virpi Piipon iästä ja yllytti tuomaristonkin mukaansa, taustatiedosta tehtiin pääasia.
romualdo kirjoitti:
22 Kesä 2018, 22:49
Alfa Tv:n Permannosta. Sieltä löytyy monenlaista ao. kenreen kuuluvaa klippiä, mm. viime vuotiset kisailut.
Hyvä muistutus. Pitäisi joskus hyödyntää, kun ehtisi.
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9166
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Tangomarkkinat

Viesti Kirjoittaja romualdo » 15 Heinä 2018, 22:05

juu,kansa se osaa unohtaa nopiasti, vrt. esmes tapaus Juhantalo ja loppu kamppailussa nuoruus ja kauneus jylläsivät jälleen - Dannykin olisi valinnut tuon sinänsä hyvin suloisen ja taitavan solistin. hän nousi mun listallani sitten lopulta finaalin loppupuoliskon tienovilla noin toiseksi, hieman erikoinen ääni hänellä kylläkin on... ja ennennäkemättömän wahva Polinamainen (2016) liikutus tulosten julkistamisen kynnyksellä oli tietysti ihan nätin hämmentävää.

Jarnon veikkasin minäkin muuten sinne kärkeen. Jotenklin ylimielinen vaikutelma hänestä kuitenkin jäi ihan siinä loppuratkaisun hetkillä ja samaa kuulin eilen lähipiiristäkin. Pyry Hautamäki, ihan komea kokonaisuus hänkin, joskin ns. nenään laulaminen vähän häiritsi, lähin mielleyhtymä tulee Pekka Niskan Pojat --yhtyeen laulusoundista. Mika Haapaniemi vakuutti kyllä semeissä mutta vaikutelma kyllä rapisi sittemmin... lauloi myös turhan korkealta ja liikaa einogrönmäisesti sanoja venytellen.
Tino Ahlgren oli vakuuttava ja ilmeikäs laulaja myös, eikä romaneille ominainen väräjävä raskas vibraattokaan pahemmin häirinnyt, mutta - ulkoiseltakin puitteeltaan liian poikamainen (vrt. esimerkillisen ja harvinaisen kuninkaallisen näköiseen ja kuuloseen Kyösti Mäki-Mattilaan.
ja sen sanon vielä tähän samaan pitkälliseen hengelliseen vetoon että kappalevalikoima on edelleen järkyttävän kapea, samat tietyt biisit siellä pyörivät edelleenkin, mutta onneksi uusiakin tangosovituksia tulee silloin tällöin, ainakin Neon2:n oikiastaan ihan tuntemattomaksi (ainaakin radiosoittojen) perusteella jäänyt Tiimalasi sai tänäkin kesänä ihan hienon herkän ja erilaisen tulkinnan. jokseenkin huomattava yllätys oli sen sijaan she ettei kapellimestarin v-04 euroviisua kuultukaan näissä hippaloissa. eikä vieläkään Jari Sillanpään silkaksi suomeksi vetämänä. siis miten noloa edelleenkin sille tiimille.
vielä naisista, kisan hienoimmat kappaleet olivat tietenkin ensinnäkin se uusien tango sävellysten ykköseksi nostettu jälleen tekstiltään hyvin koskettava laulu jonka nimeä en tässä ny muista, ja missä osa niistä muistiinpanoistanikin on? >Loppukisan nuorin osanottaja Kira oli solistina hyvin mielenkiintoinen ja hänen valitsema laulu Nuoruustango oli myös kisan vaikuttavinta antia. Ja kunpa Virpi Piippo olis saatu vielä kruunupääksi niin sittenhän se kaikki oliskin mennyt ihan napanappiin. tosin lauluista se taas lasken tiilet päät olisi myös saanut jäädä esittämättä, että ei ihan joka kesä tuotakaan paatosta...

jk. ja niin hieno ja valloitava mies kuin tämä miespuolien juontaja onkin niin en vain jaksaisi enää sitä hänen huutamista joka on tietysti jäänyt päälle sieltä urheilupuolelta.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9166
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Tangomarkkinat

Viesti Kirjoittaja romualdo » 18 Heinä 2019, 11:32

ihan oikeat kuninkaalliset veikkasin. Miehistä Vatjus erottui heti komealla äänellään vaikka vähän pelkäsinkin tummempiäänisemmän ja pitkätukkaisemman herran ohimenoa. Naisista myös erottui täysin tämä upea tumma kaunotar joka tosin tykkää liikaa meikistä. Upea ääni. Ja erilaista oudompaa tangovalintoja häneltä. Myös Pasi oli ihan vaikuttava,hämähäkkilaulussaan. Kiuruveden Iskelmäviikollakin laulukisassa ollut miekkonen. Parhaillaan Kiuruvedellä soi siis viikon verran monenlainen iskelmä. Permanto.fi.

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9515
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tangomarkkinat

Viesti Kirjoittaja sziget » 22 Heinä 2019, 23:13

Uusi kuningatar Pirita Niemenmaa ja vanha kuningas Marko Maunuksela (2010) olivat A-studiossa. Maunuksela kummasteli, että kentällä iskelmällä menee hyvin, sitä julkaistaankin mukavasti, mutta radio- ja tv-kanavilla se ei kuulu eikä näy.

Hyvä voittajat. Johannes Vatjus oli vakuuttava, Pasi Kivimäki olisi käynyt yhtä hyvin, sen sijaan Juha Pirisen hienoutta en tajunnut. Naisten superfinaalissa vähän sama tilanne: olisin hyväksynyt Mervi Koveron, mutta kisan kuopus Silla Pöyry ei kuulostanut vielä kruunun arvoiselta. Jari Sillanpää ei ollut onneksi missään karanteenissa vaan kelpasi tuomaroimaan ja laulamaan. Tapahtuman 15-kertainen juontaja Heikki Hietamies, 86, hauskuutti yleisöä finaalin alussa - toista kuin kulttuuriministerin pitkäveteinen puhe finaalin karsinnassa. Lola Odusoga ja Ismo Jokinen juonsivat sujuvasti.

Seura-lehdessä oli Piritan henkilökuva. Ehti vaivoin toipua flunssasta karsintatorstaiksi. Tosiaan jo viides yritys, ei vain ollut ennen päässyt 16:n joukkoa pitemmälle. Arkinen työhistoria, jaksaa varmasti paiskia hommia laulu-uran eteen.
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13206
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Tangomarkkinat

Viesti Kirjoittaja AntSa » 23 Heinä 2019, 14:45

Mäkin tykkäsin Piritasta. Oma soundi, joka varmaan jakaa mielipiteitä. Mutta sehän onkin tunnistettavuuden kannalta hyvä. :uujee:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Vastaa Viestiin