Sivu 1/12

Saksa 2011: Lena – Taken by a stranger

Lähetetty: 30 Kesä 2010, 19:20
Kirjoittaja jv
Eurovision TV:n mukaan NDR on vahvistanut aiemmat tiedot, joiden mukaan Lena Meyer-Landrut puolustaa voittoaan eli edustaa Saksaa kotikisoissa.
http://www.eurovision.tv/page/news?id=1 ... na+returns!
Tykkäsin Lenan tämänvuotitestsa voitosta, mutta uusimisyrityksestä en innostu.

Re: Saksa 2011

Lähetetty: 30 Kesä 2010, 19:43
Kirjoittaja esc2010
Lenahan joutuu tai saa, laulaa kaksi kertaa finaalin aikana?
Alussa voittobiisi ja myöhemmin tämä ensi vuoden edustuskappale, toivottovasti ei peräkkäin mene, ettei tule Lenalle kunnon keikka. :heh:

Re: Saksa 2011

Lähetetty: 30 Kesä 2010, 19:45
Kirjoittaja Samiasd
^ No niimpä.

Mutta, tosta toisen kerran peräkkäin edustamisesta; :draamaa:

Re: Saksa 2011

Lähetetty: 30 Kesä 2010, 19:47
Kirjoittaja jv
^^ Kolme, kun hän lopuksi pisteiden laskun jälkeen vetää vielä sen uuden edustuskappaleen uudestaan :heh:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 30 Kesä 2010, 20:00
Kirjoittaja Ticoshay
Saksassa siis viisuillaan myös 2012 :uujee: Jos vaikka Berliini sais viisut 2011 ja sitten toinen kaupunki sais ne 2012 viisut :joojoo:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 30 Kesä 2010, 20:11
Kirjoittaja Serduchka
^ Älä nyt nuolaise ennen kuin tipahtaa :heh: Minä en ainakaan innostunut tästä uutisesta, menee vaan menestys Lenalta hukkaan ja Saksa goes jumbosijat :lohduton:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 30 Kesä 2010, 20:18
Kirjoittaja Jonnuli
Joo, mielikuvituksetonta. Vaikuttaa semmoselta varman paalle vetamiselta joka paistaa liikaa lapi. Veikkaanpa etta jos Suomi ois toisen kerran lahettany Lordin ni jumboks oltais paadytty. Ois se Lena nyt alynny kieltaytya, huipulle on hyva lopettaa. :joojoo:

Ja eikos Saksa saa siita kamalasti etua kun kahdesti esiintyy :mitvit: Menee katsojilla kappaleet sekasin ja aanestavatkin mielestaan sita tan vuotista biisia. :niinpa:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 30 Kesä 2010, 20:34
Kirjoittaja jv
Serduchka kirjoitti:, menee vaan menestys Lenalta hukkaan
... ja ennenkaikkea hieno elämys. Oli varmaan aivan mahtavaa olla Lena tänä keväänä. Kiinnostusta, innostusta ja myönteistä huomiota tuli roppakaupalla, mutta ennakkosuosikin paineet onnistuttiin aika hyvin torjumaan. Kisoihin palaaminen edellisvuoden voittajana on ihan toisenlainen tilanne. Silloin hän ei ole enää uusi, tuore kasvo, muttei toisaalta mikään pitkän uran rutinoima ammattilainenkaan. Kokemus toisista euroviisuista ei mitenkään voi vetää vertoja ensimmäiselle ja pelkään pahoin, että asetelma on sellainen, että negatiivisita huomiota ja palautetta ei voi välttää. Mahtaakohan Lenakaan enää edes tulevana syksynä pitää tätä ideaa kovin hyvänä. Toivottavasti ensi vuodesta ei vain tule niin rankkaa, että se kokemus jälkikäteen heittää varjon Lenan tämän vuoden kisoista saaman muiston ylle.
Ajatelkaa nyt esimerkiksi millaista elämä olisi ollut Alexander Rybakille, joka muutenkin repeilee liitoksistaan, jos hän kaiken muun lisäksi olisi vielä edustanut Norjaa tänä vuonna Didrikin sijaan! Kyllä nyt Stefan Raab saa pitää hyvää huolta suojatistaan.

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 30 Kesä 2010, 20:47
Kirjoittaja Aintsu
Todella typerä veto Saksalta! Munkin mielestä tää haiskahtaa siltä, että saksalaisilla on noussut nyt menestys päähän ja yrittävät pysyä huipulla hinnalla millä hyvänsä. En usko heidän pärjäävän yhtä hyvin, vaikka Lena edustaisikin uudestaan, koska esityksessä ei ole enää mitään uutuudenviehätystä. Vaikka Lena vetäisi täysin toisenlaisen biisin ja show'n kuin "Satellite", yleisö ei taatusti innostuisi samassa mittapuussa. Toivon kuitenkin vielä loppuun asti, että kyse olisi uutisankasta ja Saksa valitsisi jonkun toisen edustajakseen. :draamaa:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 30 Kesä 2010, 21:15
Kirjoittaja Weewa
Toivottavasti tämä ei ole totta, vaikka varmaan nää ikuiset vanhojen artistien paluuta toivovat henkilöt ei nyt pysy housuissaan. :heh: Nythän Saksalla olisi saumat tehdä loistava kotimaansa karsinta ja kasvattaa viisujen suosiota. :miettii: Ehkäpä tosiaan mennään mistä aita on matalin? Ja miksi Lenakin lähtee mukaan, huipulla olisi hyvä lopettaa. :roll: Ehkä paluu korkeintaan viiden vuoden päästä?

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 30 Kesä 2010, 21:49
Kirjoittaja Valkealalainen
Ihanko oikeasti Saksa aikoo laittaa Lenan uudestaan edustamaan? :shock: Toisaalta ihan mielenkiintoinen veto... Mutta toisaalta aika tyhmää. :roll: Noh, vielähän ne suunnitelmat voivat muuttua saksalaisilla.

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 30 Kesä 2010, 22:19
Kirjoittaja Pete
Erittäin tylsä valinta! :eiei: Noh, hyvällä tuurilla biisi on tällä kertaa jopa hyvä. :roll:

En usko, että Lena saa esittää voittoviisuaan finaalin alussa. Mikään sääntöhän se ei ole, ja ennen vuotta 2001 edellisen vuoden voittokappaletta ei kai esitetty finaalissa koskaan, enintään harvoissa tapauksissa (viisaammat saavat tulla valistamaan). Veikkaan, että kuulemme Satellitesta uuden version jonkun tunnetun artistin esittämänä, jos Satellite yleensä finaalissa kuullaan. :joojoo:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 30 Kesä 2010, 22:48
Kirjoittaja Hurrican
Aintsu kirjoitti:Toivon kuitenkin vielä loppuun asti, että kyse olisi uutisankasta ja Saksa valitsisi jonkun toisen edustajakseen. :draamaa:
Samaa toivon minäkin, en millään suostu uskomaan että tää pitäis paikkansa. :draamaa: Jos pitää niin en tykkää yhtään, surkeaa Saksa, olisitte valinneet jonkun muun. :tajutkaa:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 30 Kesä 2010, 23:01
Kirjoittaja tomato
Hmmm... /me ei tykkää :(

Onkohan tällä merkistystä muiden maiden osallistujiin. Meinaan jos joku tähtönen olis miettynyt osallistumista mutta ei nyt viitsikkään koska Lena varmaan kerää PR-huomion.

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 30 Kesä 2010, 23:08
Kirjoittaja Oopperan kummitus
Todella mielenkiintoinen uutinen. Olen jo aiemminkin leikitellyt sillä ajatuksella, että mitä jos edellisvuoden voittaja kilpailisi uudestaan seuraavana vuonna samankaltaisella esityksellä ja kappaleella. Miten esim. Lordi olisi pärjännyt Helsingissä tai Rybak puolestaan Oslossa vaikkapa tällä kappaleella.

Nyt tähän kysymykseen olisi mahdollista saada vastaus, mutta luulenpa että viime vuoden tyylistä saatetaan poiketa, eikä kappaleellakaan yritetä jäljitellä Satelliten tyyliä.

Joka tapauksessa minä ainakin olen tyytyväinen jos Saksan edustaja on Lena, ja seuraan suurella mielenkiinnolla miten hän tulee kisassa pärjäämään.

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 30 Kesä 2010, 23:43
Kirjoittaja Timoteus
Voittajan osallistuminen heti seuraavana vuonna uudestaan kuulostaa niin huonolta idealta voittaja-artistin ja isäntämaan kannalta ja niin pahasti viisuperinteiden vastaiselta, etten pidä TV-yhtiön vahvistustakaan juuri minään. Uskon, kun näen. Näin off-seasonilla on hyvä lypsää medialehmää ja sitten syksyllä ilmoittaa, että sorge, Lenalle tuli "yllättäen" muita suunnitelmia ensi kevääksi.

Jos Lena todella kilpailee, Peten tapaan uskon, ettei hän saa esittää Satellitea finaalissa.
tomato kirjoitti:Onkohan tällä merkistystä muiden maiden osallistujiin. Meinaan jos joku tähtönen olis miettynyt osallistumista mutta ei nyt viitsikkään koska Lena varmaan kerää PR-huomion.
Tuskin sentään. Euroviisuihin osallistuvat paneurooppalaiset tähdet ovat joka tapauksessa niin harvassa, että kyllä heille palstatilaa riittää. Artistin kotimarkkinoillaan saamaan huomioon taas ei isäntämaan edustaja ratkaisevasti vaikuta.

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 30 Kesä 2010, 23:52
Kirjoittaja MuzaMaza
Yksi sana: Hämmentävää. :shock:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 01 Heinä 2010, 01:01
Kirjoittaja Samiasd
Pete kirjoitti:Veikkaan, että kuulemme Satellitesta uuden version jonkun tunnetun artistin esittämänä, jos Satellite yleensä finaalissa kuullaan. :joojoo:
Charlotte Kero voisi esittää tuon Kiertokuun :uujee:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 01 Heinä 2010, 02:08
Kirjoittaja riksa[
omg tukehduin just vesimeloniin


please no

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 01 Heinä 2010, 09:53
Kirjoittaja tomato
Lena vihjaili muuten osallistumisestaan tällä viikolla Metro-lehdessä.

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 01 Heinä 2010, 10:10
Kirjoittaja The_Sipi
Ihmettelin jo, kun huomasin, että tuoreimmat jutut kahdella viisualueella on Lenasta, mutta saatiinhan tälle järkeenkäypä selitys. :heh:
Oopperan kummitus kirjoitti:Todella mielenkiintoinen uutinen. Olen jo aiemminkin leikitellyt sillä ajatuksella, että mitä jos edellisvuoden voittaja kilpailisi uudestaan seuraavana vuonna samankaltaisella esityksellä ja kappaleella.
Itsekin olen leikitellyt samalla ajatuksella ja siinä mielessä olisikin ihan mielenkiintoista nähdä, miten käy, jos Lena tosiaan osallistuu heti peräkkäin. Olen vain niin skeptinen, että luulen, että ihan vain periaatteesta eurooppalaiset eivät tässä tilanteessa äänestäisikään Saksaa, vaikka kappale olisi kuinka hyvä (enkä puhu nyt omasta mausta, kun eihän Satellite tänä vuonna yltänyt lähellekään omia suosikkejani). :eiei: Kuitenkin toivoisin, että ihmiset tekisivät äänestyspäätöksen tykkäämänsä kappaleen perustella eikä sen mukaan, että artisti on jo voittanut kerran eli jos Lenan kappale olisi oikeasti hyvä (massan mielestä), niin he antaisivat sille sitten arvoa, mutta lienee turha toivo :mitvit: ?

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 01 Heinä 2010, 10:23
Kirjoittaja JeSSSe
Mä tykkään :tapu: Ainakin on mieleinen artisti Saksalta kisaamassa ensi vuonna. Toivottavasti kappale olisi jälleen yhtä hyvä kuin esittäjänsä :uujee:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 01 Heinä 2010, 10:47
Kirjoittaja Anna_M
Tämähän on ihan hauska uutinen :uujee: Lenan esikoislevyn perusteella hänelle voisi hyvinkin povata mukavaa uraa teinisuosikkina, ja Saksan viimeaikaisia artisteja katsellessa en juuri keksisi parempaakaa edustajaa. Mutta että ensi vuoden edustaja julkistetaan jo kesäkuussa - se on hölmöä. Olisivat nyt hehkutelleet vielä tätä (ensimmäistä) voittoa, ja alkaneet paljastella tulevia vasta syksymmällä.

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 01 Heinä 2010, 11:18
Kirjoittaja Mr Kite
Lena heti uudestaan edustamaan Saksaa......? .........Onko se nyt sitten sitä.....? ......Kyllä, kyllä........kyllä sen täytyy olla sitä........SAKSA 2012 :uujee:

.....no joo, jos kyse onkin vain uutisankasta...... :mitvit:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 01 Heinä 2010, 11:57
Kirjoittaja jv
^ Täysin ankaksi en arvelisi, koskapa tieto on virallisilla euroviisusivuilla, joilla lähteeksi mainitaan Saksan puolesta viisuja hoitava TV-yhtiö. Eri asia on sitten se, miten perusteellisesti asia on harkittu ja miten pitävät suunnitelmat ja sopimukset asiasta on tehty. Kuten tässä keskustelussakin on aiemmin mainittu, joku asianosainen taho kuten vaikkapa Lena tai hänen managementinsä voi vielä muuttaa mieltään. TV-yhtiön on ehkä hieman vaikeampi yksipuolisesti vetäytyä tästä lausunnosta, jos Lena ja jänen edustajansa ovat ottaneet sen tosissaan ja pitävät tarjouksesta kiinni.
Aivan uusi ideahan tämä ei ole. Stefan Raab sanoi jo pian Oslon kisojen jälkeen, että Lenan tulee puolustaa tietteliään ensi vuonna, mutta tuolloin en kiinnittänyt lausuntoon sen kummempaa huomiota. Se vaikutti voiton huumassa heitetyltä.

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 01 Heinä 2010, 12:04
Kirjoittaja Subculture
Anna_M kirjoitti: Mutta että ensi vuoden edustaja julkistetaan jo kesäkuussa - se on hölmöä. Olisivat nyt hehkutelleet vielä tätä (ensimmäistä) voittoa, ja alkaneet paljastella tulevia vasta syksymmällä.
Samaa mieltä, upea titteli "Lena, Eurovision laulukilpailun voittaja" vaihtuu nyt turhan nopeasti puheissa titteliksi "Lena, Saksan viisuedustaja". :eiei:

:miettii:
Olisikohan Johnny Logan voittanut Hold Me Now- kappaleella heti seuraavana vuonna?

Re: Saksa 2011

Lähetetty: 01 Heinä 2010, 14:30
Kirjoittaja Rousku
jv kirjoitti:^^ Kolme, kun hän lopuksi pisteiden laskun jälkeen vetää vielä sen uuden edustuskappaleen uudestaan :heh:
Ja sitkun se voittaa, se pääsee ojentamaan pokaalin itselleen ja halaamaan itseään ja muiskauttaa pusun kämmeneensä jonka lättäisee poskelleen?

Re: Saksa 2011

Lähetetty: 01 Heinä 2010, 14:53
Kirjoittaja TomppaJr
Rousku kirjoitti:Ja sitkun se voittaa, se pääsee ojentamaan pokaalin itselleen ja halaamaan itseään ja muiskauttaa pusun kämmeneensä jonka lättäisee poskelleen?
Sen minä haluan nähdä :heh:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 01 Heinä 2010, 15:07
Kirjoittaja Timoteus
Ja kun Lena voittaa uudestaan, hänen tietysti pitää puolustaa voittoaan myös vuonna 2012. Koska Lena voittaa myös vuonna 2012 ja yleisemminkin aina osallistuessaan, hän edustaa Saksaa myös vuosina 2013, 2014, 2015, ... ja niin hän edustaa Saksaa onnellisena elämänsä loppuun asti. Sen pituinen se. :kaunis:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Lähetetty: 01 Heinä 2010, 16:04
Kirjoittaja Ticoshay
Timoteus kirjoitti:Ja kun Lena voittaa uudestaan, hänen tietysti pitää puolustaa voittoaan myös vuonna 2012. Koska Lena voittaa myös vuonna 2012 ja yleisemminkin aina osallistuessaan, hän edustaa Saksaa myös vuosina 2013, 2014, 2015, ... ja niin hän edustaa Saksaa onnellisena elämänsä loppuun asti. Sen pituinen se. :kaunis:
:peukku: Oikea asenne :joojoo: