Eurovision laulukilpailu 1962

Viisuvuosikerrat 1956–2018
Avatar
lharju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6172
Liittynyt: 27 Marras 2003, 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja lharju » 26 Tammi 2006, 00:35

Koska minulla ei ole koskaan mitään parempaa tekemistä, niin päätinpä muuttaa kuppilalaisten antamat pisteet samaan muotoon kuin tuomaristot antoivat ne v. 1962, eli kolmelle parhalle pisteet 3-2-1 ja tutkin analyyttisesti, että kuinka ratkaisevasti tulostaulukko muuttuu silloin :roll:


1. 30 p. RANSKA: Isabelle Aubret - Un premier amour
2. 14 p. SUOMI: Marion Rung - Tipi-Tii
3. 10 p. LÄNSI-SAKSA: Conny Froboess - Zwei kleine Italiener
4. 9 p. JUGOSLAVIA: Lola Novakovic - Ne pali svetlo u sumrak
5. 8 p. SVEITSI: Jean Philippe - Le retour
6. 8 p. ISO-BRITANNIA: Ronnie Carroll - Ring-a-ding girl
7. 7 p. ITALIA: Claudio Villa - Addio, Addio
8. 6 p. RUOTSI: Inger Berggren - Sol och vår
9. 5 p. ITÄVALTA: Eleonore Schwarz - Nur in der Wiener Luft
10. 3 p. MONACO: Francois Deguelt - Dis rien
11. 2 p. ALANKOMAAT: De Spelbrekers - Katinka
12. 0 p. NORJA: Inger Jacobsen - Kom sol, kom regn
13. 0 p. ESPANJA: Victor Balaguer - Llámame
14. 0 p. BELGIA: Fud Leclerc - Ton nom
15. 0 p. TANSKA: Ellen Winther - Vuggevise
16. 0 p. LUXEMBURG: Camillo Felgen - Petit bonhomme


Kärkikolmikko on ainakin ihan sama, samoin neljä viimeistä. Norja pääsi pikkupisteillä varsinaisissa tuloksissa kuitenkin yhdeksänneksi, vaikka tällä laskukaavalla tuloksena oli pyöreä nolla. Myös Ruotsi pärjäsi hyvin juuri pienillä pistemäärillä, sillä sijoitus laski neljännestä sijasta kahdeksanneksi.
Jos joskus elämänsä voisi vaihtaa unelmaan.
E troco a minha vida por um dia de ilusão.

Avatar
Ate
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3480
Liittynyt: 15 Marras 2004, 20:35
Paikkakunta: Tampere

Vs: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Ate » 14 Huhti 2007, 21:59

TIPITII LUXEMBURGISSA
APU N:o 14      7.4.1962  Kirj. Heikki Kataja

Pierre nyökkäsi minulle tavanmukaisen tervehdyksensä iloisesti ja ystävällisesti. Tänään hän oli entistäkin touhukkaamman ja juhlallisemman näköinen, sillä hän oli pukeutunut smokkiin.
En itse asiassa tiedä, oliko hänen nimensä lainkaan Pierre. Mutta ainakin hän oli kovasti Pierren näköinen. Hän oli yksi niistä neljästä kameramiehestä, jotka tv-kameroittensa avulla välittivät Eurovision laulukisat koko maanosan nähtäväksi ja joiden kanssa Luxemburgiin kokoontunut kirjavanlainen joukko lehti- ja tv-väkeä ehtii päiväkausia kestäneiden harjoitusten aikana tulla vähintään hyvän päivän tutuiksi. Mutta nyt olivat harjoitukset ohi ja tosipaikka edessä. Muutaman minuutin kuluttua tänne suuntautuisivat lähes koko maanosan katseet. Kymmenet kanavat eri puolilla Eurooppaa yhdistettäisiin tähän saliin, kymmenet miljoonat tv-katsojat näkisivät kohta kaiken, mitä täällä tapahtuu. Jos hyppäisin pystyyn ja huutaisin jotakin, sen kuulisi ja näkisi kuusikymmentä miljoonaa ihmistä. Minusta tulisi hetkessä maailmankuulu.

Kello seinällä on 21.27. Suomessa se on 22.27. Kolme minuuttia jäljellä. Yleisöä tulvii vielä saliin, vaikka kutsukorteissa oli maininta, että kaikkien piti olla paikoillaan viimeistään klo 21.15. Jotkut eivät löydä paikkojaan, ja Radio-Tele Luxemburgin herrat luotsaavat heitä lievästi hermostuneen näköisinä tuolirivien lomitse.
Sali ei ole suuri. Näyttämölavan lisäksi siellä on istumapaikkoja vain noin 300 henkilölle. Kutsuvieraita, Luxemburgin hienostoa ja seurapiirejä, on runsaasti, joten lehdistölle ja tv-väelle on jäänyt vain muutama paikka, varsinaiselle yleisölle ei lainkaan. Suomi oli näiden paikkojen jaossa pitänyt puolensa erittäin hyvin, sillä meikäläisiä on salissa kymmenkunta.

Olin neljännestunti sitten käynyt tervehtimässä Aarno Wallia hänen selostuskopissaan. Salin perälle, katonrajaan, oli pelkästään kilpailua varten rakennettu kolmetoista pientä selostuskoppia, ja Suomen paikka oli ylärivissä äärimmäisenä oikealla. Aarno kertoi tuoreitä terveisiä Helsingistä, sillä linja Pasilaan oli jo auki. Ainakin suomalaiset tv-katsojat olivat siis leikissä mukana.

Miesääni kaiuttimessa ilmoittaa, että aikaa on vain minuutti. Saliin tulee kuin taikaiskusta täydellinen hiljaisuus. Odotellaan melkein henkeä pidätellen. Vihdoin harmaaseen smokkiin pukeutunut kapellimestari Jean Roders kohottaa kätensä – panin merkille, ettei hänellä ollut tahtipuikkoa – ja antaa alkumerkin nelikymmenmiehiselle orkesterille. Eräässä kamerassa palaa punainen valo. Lähetys Eurooppaan on alkanut.
Orkesteri soittaa viimevuotisen laulukilpailun voittajasävelmää, luxemburgilaisten omaa tuotetta. Pierre kameroineen on melkein minun vieressäni, niin että kykenen näkemään muutamia hikipisaroita hänen ohimoillaan. Äkkiä hänen kameraansa syttyy punainen valo. Pierre ja Pierren kamera tuijottavat näyttämölle ja Pierren mukana sekä hänen kätensä ohjailemana kuusikymmentä miljoonaa ihmistä Espanjasta Norjaan, Jugoslaviasta Englantiin.

Eurovision laulukilpailu järjestettiin tänä vuonna seitsemännen kerran. Aikaisemmista kilpailuista oli kaksi järjestetty Cannesissa (Ranska) ja muut Luganossa (Sveitsi), Frankfurt am Mainissa (Saksa), Hilvershumissa (Hollanti) ja Lontoossa (Englanti). Voittajaksi oli selviytynyt Ranska ja Hollannin laulu kaksi kertaa ja Sveitsin ja Luxemburgin kerran. Suomalaiset katsojat olivat mukana ensimmäisen kerran v. 1960, jolloin kilpailu oli Lontoossa, ja suomalainen kilpailija (Eino Hurmeen ’Valoa ikkunassa’ ja Laila Kinnunen) vasta viime vuonna, jolloin tapahtumapaikkana oli Cannes.
Tällä kertaa oli useimpien etukäteissuosikiksi harjoitusten perusteella jäänyt Ranska. Kun varsinainen kilpailu oli sunnuntaina, olivat ensimmäiset harjoitukset jo torstaina, ja niiden perusteella näytti siltä, että Kari Tuomisaarenkin pirteällä sävelmällä saattaisi olla joitakin menestymisen mahdollisuuksia. Voittoon saakka tuskin kukaan uskalsi sitä ajatellakaan, vaikka suomalaisjoukon optimisti veikkasi sen peräti neljän parhaan joukkoon. Mutta tämä optimisti saikin kuukausipalkkansa siltä levy-yhtiöltä, joka Suomessa oli levyttänyt ’Tipitiin’.
Suomi joutui harjoituksiin aivan yllättäen. Harjoitusohjelmaan oli Finlande merkitty lauantaiksi, mutta kun perjantaina Englannin harjoitusten jälkeen odoteltiin Italian harjoitusten alkamista, kävikin selville, ettei Italian laulaja ollut vielä saapunut koko Luxemburgiin. Ei ollut kuulemma saanut paikkaa lentokoneeseen. Kun Marion Rung sattui olemaan paikalla, tiedusteltiin häneltä, olisiko hän kenties halukas harjoittelemaan. Marion oli, ja kun George de Godzinskykin saatiin kiinni hotellistaan, jossa hän oli juuri kirjoittelemassa maisemakortteja Suomeen, saatiin Italian jättämä aukko täytetyksi.

Kuusitoistavuotias Marion Rung, kilpailun kuopus, seisoi raikkaana ja jännittämättä lavalla. Aurinkoisesti hymyilevä George de Godzinsky sanoi jotakin orkesterille, luultavasti jotain hauskaa, koska viulut, jotka istuivat lähinnä kapellimestaria, näyttivät naureskelevan. Godzinsky kopautti tahtipuikollaan nuottitelineen reunaan, kohotti kätensä – ja niin kaikuivat ’Tipitiin’ sävelet ensimmäisen kerran Luxemburgissa. Salissa istui kolme-, neljäkymmentä henkilöä, lehtiväkeä, tv-ihmisiä. He näyttivät yhtä välinpitämättömiltä kuin kaikissa edellisissäkin harjoituksissa, mutta kun ’Tipitii’ oli käyty muutaman kerran läpi ja kun Marion ja George de olivat aikansa harjoitelleet sisääntuloa ja kumartelua, tapahtui sellainen ihme, että orkesteri otti ja taputti harjoituksen päätteeksi. Kenties se taputti vain sille, että Godzinsky piti lyhyen harjoituksen, kenties se todellakin piti Tuomisaaren sävellyksestä tai Marionin laulusta tai molemmista – joka tapauksessa tämä kohteliaisuus tuntui mukavalta, sillä sitä ei ollut tapahtunut niissä muissa harjoituksissa, joita olin seuraamassa.

Pääharjoitus pidettiin klo 17 sunnuntaiina, samana päivänä kuin varsinainen lähetyskin. Kaikki, mikä sitten myöhemmin nähtiin lähetyksessä, käytiin tunnontarkasti läpi, jopa pisteiden antaminen eri maista ja palkintojen jakokin. Kaikki tämä oli tietysti leikkiä ja suoritettiin vain harjoituksen vuoksi, mutta tulkoon kuitenkin mainituksi, että pääharjoituksen ’voittaja’ oli Saksa, ja punaiseen pukeutunut Conny Froboess kävi hakemassa plakettinsa aivan yhtä juhlallisin menoin kuin Ranskan Isabelle Aubret myöhemmin illalla varsinaisessa lähetyksessä. Toiseksi selviytyi pääharjoituksessa Espanja ja kolmanneksi Itävalta, mutta kun plaketit oli jaettu, kävi lattiamanu keräämässä ne kiiresti takaisin ikään kuin peläten, että kilpailijat ottavat harjoituksen tosissaan. Huvittavana yksityiskohtana en malttanut olla panematta merkille, että Suomi sai pääharjoituksessa täsmälleen saman pistemäärän kuin varsinaisessa kilpailussa, 4 pistettä.

Alkusoitto päättyy, ja Luxemburgin television viehättävä kuuluttaja Mireille Delannoy astuu kameran eteen esittämään alkutervehdyksiään. Hän toivottaa hyvää iltaa kuudentoista maan katsojille, kaikille heidän omalla kielellään. Suomi on viimeisenä. Odotan kiinnostuneena, miten hyvin lehtemme valokuvaajan opastus on kantanut hedelmää: Pentti Auer on näet esiintyjien lämpiössä opettanut hänelle, miten ’Hyvää iltaa, Suomi!’ äännetään. Ja hyvinhän se menee, tosin tietysti sen verran ranskalaisittain, ettei H kuulu lainkaan. Mutta niinpä Helsingistäkin myöhemmin tulee Mireillen suussa Elsinki.

Ranskan voitto ei tule yllätyksenä, sillä sen laulu tuntui todellakin olevan ylivoimainen ennakkosuosikki. Suomen tulosta pidetään suomalaisleirissä enemmän kuin tyydyttävänä: kokonaista 4 pistettä ja 7. sija yhdessä Ruotsin kanssa. Yhtä mieltä ollaan myös siitä, että Marion Rung hoiti tehtävänsä paremmin kuin hyvin. Monikohan kuusitoistakesäinen olisi pystynyt edustamaan maataan yhtä viehättävästi kuin Marion Luxemburgissa? Ja kun puhun edustamisesta, en tarkoita suinkaan vain niitä kahta, kolmea minuuttia, jotka oli oltava lavalla, vaan paljon muuta, joka kuuluu tällaiseen touhuun oleellisena osana.

Luxemburgilaiset isännät ovat järjestäneet lähetyksen jälkeen pienet illanistujaiset läheiseen hotelliin. Tai ei oikeastaan niin pienetkään: vieraita on kuulemma nelisensataa. Tunnelma on suurinpiirtein samanlainen kuin Suomessa teatteripäivillä: vaellusliike pöydästä toiseen ja toisesta kolmanteen jatkuu niin kauan kuin tilaisuuskin. Täällä tutustutaan ja täällä vaihdetaan kuulumisia, mutta täällä suoritetaan myös sitä välttämätöntä jälkipuintia, joka kuuluu erottamattomana osana jokaiseen kilpailuun.
Jugoslaavit ovat hiukan niin kuin masennuksissaan. Kukaan ei ollut ymmärtänyt heidän laulunsa tekstiä. Jos teksti olisi ollut ranskankielinen, olisivat hekin kenties päässeet plaketeille. En osaa lohduttaa heitä muutoin kuin toteamalla, että sama – ainakin mitä ymmärtämiseen tulee – pätee myös suomalaiseen lauluun.
Itävallan tummatukkainen ja pyöreäposkinen Eleonore Schwarz näyttää pöydässään tuhertavan jopa pientä itkua: hänen laulunsa ei päässyt pisteille lainkaan. Mutta valtaosa illan tunnelmasta on toki iloinen. Conny Froboess – jonka kilpalaulun nimi oli ’Zwei kleine Italiener’ (Kaksi pientä italialaista) – kulkee juuri ohi. Italian laulaja Claudio Vill seisoskelee jonkun toisen italialaisen kanssa lähistöllä, ja Connyn sivuuuttaessa he kyykistyvät salamannopeasti ja rupeavat hyräilemään Connyn laulua.

Pierreä ei näkynyt illanistujaisissa. En tiedä, oliko hänet kutsuttukaan, mutta vaikka olisikin, hän tuskin oli kiinnostunut enää mistään istumisesta. Kun punainen valo hänen kamerassaan sammui viimeisen kerran, hän käännähti ja hymyili iloisen, helpottuneen hymyn.
Pierrelle punaisen valon sammuminen merkitsi työn päättymistä, useita päiviä kestäneiden harjoitusten, suunnittelujen ja valmistelujen sekä viimein itse lähetyksen, sanalla sanoen koko Eurovisio-touhun loppupistettä. Muut voivat mennä juhlimaan. Hän ainakin on ansainnut pitkän ja hyvän unen.
"Kyllä Suomen luonto on sitten kaunis. Varsinkin, kun se palaa."
-Miik-

Avatar
Aintsu
Press
Press
Viestit: 16638
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Vs: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Aintsu » 15 Huhti 2007, 14:12

Addicted_to_ESC kirjoitti: Pierre nyökkäsi minulle tavanmukaisen tervehdyksensä iloisesti ja ystävällisesti. En itse asiassa tiedä, oliko hänen nimensä lainkaan Pierre. Mutta ainakin hän oli kovasti Pierren näköinen.
:repeilee:

Kaikin puolin viihdyttävä juttu, journalismin taso on kyllä hieman muuttunut näiden vuosien aikana, ONNEKSI  :mrgreen:
Euroviisuissa tärkeintä on varmasti se, että säveltäjän työ esitetään mahdollisimman paras.
-Markku Aro-

Avatar
Wilson
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6466
Liittynyt: 17 Syys 2005, 16:12
Paikkakunta: Pietarsaari

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Wilson » 16 Huhti 2007, 08:13

Kuuntelin/Katselin toissa päivänä tämän vuoden kappaleet uudestaan/uudelleen ja tässä on listani/mielipiteeni. :kuulokkeet: :telkku:

Pidän erittäin paljon Saksan edustajasta/kappaleesta, iloinen ja pirteä….Ruotsi lähetti hyvä lauluääni-artistin kisoihin Inger Berggren’in.

7,35-1962 Tyskland - Conny Froboess "Zwei kleine italiener"
6,95-1962 Sverige - Inger Berggren "Sol och Vår"
6,80-1962 Frankrike - Isabelle Aubret "Un premier amour"
6,60-1962 Finland - Marion Rung "Tipi-tii"
6,55-1962 Nederländerna - De spelbrekers "Katinka"
6,40-1962 Schweiz - Jean Phillippe "La retour"
6,25-1962 Italien - Claudio Villa "Addio Addio"
6,15-1962 Jugoslavien - Lola Novakovic "Ne pali svetla u sumrak"
6,05-1962 Monaco - Francois Deguelt "Dis rien"
6,00-1962 Storbritannien - Ronnie Caroll "Ring-a-ding girl"
5,95-1962 Norge - Inger Jacobsen "Kom sol, kom regn"
5,90-1962 Spanien - Victor Balaguer "Llamame"
5,85-1962 Danmark - Ellen Winther "Vuggevise"
5,75-1962 Belgien - Fud Leclerc "Ton nom"
5,55-1962 Luxemburg - Camillo Felgen "Petit bonhomme"
5,50-1962 Österrike - Eleonore Schwarz Nur in der Wiener luft"

Avatar
Prinsessa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5602
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 11:59
Paikkakunta: Vantaa

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Prinsessa » 18 Tammi 2009, 16:10

Tää vuosi tuli puntaroitua eilen. Ei mikään suosikkini, vaikka olihan siellä muutama hieno viisu. :rullaati:

<3 <3 <3 <3 <3
1. Iso-Britannia: Ronnie Carroll - Ring-a-ding girl
2. Espanja: Victor Balaguer – Llámame
3. Suomi: Marion Rung – Tipi-Tii
4. Ruotsi: Inger Berggren - Sol och vår

<3 <3 <3 <3
5. Ranska: Isabelle Aubret - Un premier amour
6. Sveitsi: Jean Philippe - Le retour
7. Länsi-Saksa: Conny Froboess - Zwei kleine Italiener

<3 <3 <3
8. Jugoslavia: Lola Novakovic - Ne pali svetlo u sumrak
9. Alankomaat: De Spelbrekers – Katinka
10. Tanska: Ellen Winther – Vuggevise
11. Belgia: Fud Leclerc - Ton nom

<3 <3
12. Norja: Inger Jacobsen - Kom sol, kom regn
13. Luxemburg: Camillo Felgen - Petit bonhomme

<3
14. Itävalta: Eleonore Schwarz - Nur in der Wiener Luft
15. Monaco: Francois Deguelt - Dis rien
16. Italia: Claudio Villa - Addio, Addio
"Jaa, niiden vehkeiden kuuluu hammaslääkärissä mennä suuhun."
-Jennibot

Avatar
Halima
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 551
Liittynyt: 29 Touko 2006, 17:16
Paikkakunta: Oulu

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Halima » 16 Elo 2009, 22:32

1 Ranska: Isabelle Aubret - Un premier amour
2 Suomi: Marion Rung - Tipi-Tii
3 Alankomaat: De Spelbrekers - Katinka
4 Ruotsi: Inger Berggren - Sol och vår
5 Länsi-Saksa: Conny Froboess - Zwei kleine Italiener
6 Espanja: Victor Balaguer - Llámame
7 Sveitsi: Jean Philippe - Le retour
8 Belgia: Fud Leclerc - Ton nom
9 Iso-Britannia: Ronnie Carroll - Ring-a-ding girl
10 Jugoslavia: Lola Novakovic - Ne pali svetlo u sumrak
11 Italia: Claudio Villa - Addio, Addio
12 Norja: Inger Jacobsen - Kom sol, kom regn
13 Luxemburg: Camillo Felgen - Petit bonhomme
14 Monaco: Francois Deguelt - Dis rien
15 Tanska: Ellen Winther - Vuggevise
16 Itävalta: Eleonore Schwarz - Nur in der Wiener Luft

Avatar
Mohno
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 836
Liittynyt: 03 Elo 2005, 11:47
Paikkakunta: Stockholm, Sweden

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Mohno » 24 Elo 2009, 17:01

Ihan ulkomuistista:

12 Ranska: Isabelle Aubret - Un premier amour :kups:
10 Suomi: Marion Rung - Tipi-Tii :tuuletus:
8 Ruotsi: Inger Berggren - Sol och vår :tapu:
7 Länsi-Saksa: Conny Froboess - Zwei kleine Italiener :heh:
6 Alankomaat: De Spelbrekers - Katinka
5 Belgia: Fud Leclerc - Ton nom
4 Espanja: Victor Balaguer - Llámame
3 Sveitsi: Jean Philippe - Le retour
2 Jugoslavia: Lola Novakovic - Ne pali svetlo u sumrak
1 Monaco: Francois Deguelt - Dis rien

Avatar
Mohno
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 836
Liittynyt: 03 Elo 2005, 11:47
Paikkakunta: Stockholm, Sweden

Re: Vs: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Mohno » 24 Elo 2009, 17:08

Ate kirjoitti:TIPITII LUXEMBURGISSA
APU N:o 14      7.4.1962  Kirj. Heikki Kataja

[/size]
Aivan hurmaava tiedonjyvänen :kups:

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16230
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 18 Kesä 2010, 13:31

-
Viimeksi muokannut jee euroviisut, 30 Heinä 2017, 17:31. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Zera
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1960
Liittynyt: 19 Heinä 2006, 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Zera » 25 Heinä 2011, 20:31

:stara: :stara: :stara: :stara: :stara:
01. :saksa: Conny Froboess - Zwei kleine Italiener (8,5)

:stara: :stara: :stara: :stara:
02. :ruotsi: Inger Berggren - Sol och vår (8,0)
03. :alankomaat: De Spelbrekers - Katinka (6,5)
04. :suomi: Marion Rung - Tipi-tii (6,5)
05. :ranska: Isabelle Aubret - Un premier amour (6,5)

:stara: :stara: :stara:
06. :isobritannia: Ronnie Carroll - Ring-a-ding girl (6,0)
07. :espanja: Victor Balaguer - Llámame (6,0)
08. :sveitsi: Jean-Philippe - Le retour (5,0)
09. :tanska: Ellen Winther - Vuggevise (5,0)
10. :belgia: Fud Leclerc - Ton nom (4,5)
11. :itavalta: Eleonore Schwarz - Nur in der Wiener Luft (4,5)

:stara: :stara:
12. :monaco: François Deguelt - Dis rien (4,0)
13. :italia: Claudio Villa - Addio, addio (4,0)
14. :luxemburg: Camillo Felgen - Petit bonhomme (3,5)
15. :norja: Inger Jacobsen - Kom sol, kom regn (3,5)
16. :jugoslavia: Lola Novaković - Ne pali svetla u sumrak (3,5)

TÄHTIKESKIARVO: 3,06
PISTEKESKIARVO: 5,34
Viimeksi muokannut Zera, 15 Tammi 2019, 21:57. Yhteensä muokattu 8 kertaa.

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16230
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 03 Joulu 2011, 09:10

jee euroviisujen viisupuntari 1962:

1. SAKSA: Conny Froboess - Zwei kleine Italiener
2. JUGOSLAVIA: Lola Novakovic - Ne pali svetlo u sumrak
3. SUOMI: Marion Rung - Tipi-Tii
4. MONACO: Francois Deguelt - Dis rien
5. RUOTSI: Inger Berggren - Sol och vår
6. LUXEMBURG: Camillo Felgen - Petit bonhomme
7. ISO-BRITANNIA: Ronnie Carroll - Ring-a-ding girl
8. ITALIA: Claudio Villa - Addio, Addio
9. SVEITSI: Jean Philippe - Le retour
10. TANSKA: Ellen Winther - Vuggevise
11. RANSKA: Isabelle Aubret - Un premier amour
12. BELGIA: Fud Leclerc - Ton nom
13. NORJA: Inger Jacobsen - Kom sol, kom regn
14. ITÄVALTA: Eleonore Schwarz - Nur in der Wiener Luft
15. ALANKOMAAT: De Spelbrekers - Katinka
16. ESPANJA: Victor Balaguer - Llámame
Viimeksi muokannut jee euroviisut, 30 Heinä 2017, 17:30. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Avatar
ESC93
Siivooja
Siivooja
Viestit: 12534
Liittynyt: 26 Maalis 2010, 15:35
Paikkakunta: Järvenpää / ex-Nastola
Viesti:

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja ESC93 » 13 Joulu 2011, 17:14

:stara: :stara: :stara: :stara: :stara:
1. :suomi: Marion Rung - Tipi-tii

:stara: :stara: :stara: :stara:
2. :alankomaat: De Spelbrekers - Katinka
3. :isobritannia: Ronnie Carroll - Ring-a-ding girl

:stara: :stara: :stara:
4. :italia: Claudio Villa - Addio, addio
5. :ranska: Isabelle Aubret - Un premier amour
6. :ruotsi: Inger Berggren - Sol och vår
7. :saksa: Conny Froboess - Zwei kleine Italiener
8. :espanja: Victor Balaguer - Llámame
9. :luxemburg: Camillo Felgen - Petit bonhomme

:stara: :stara:
10. :monaco: François Deguelt - Dis rien
11. :sveitsi: Jean Philippe - Le retour
12. :jugoslavia: Lola Novaković - Ne pali svetlo u sumrak
13. :itavalta: Eleonore Schwarz - Nur in der Wiener Luft
14. :tanska: Ellen Winther - Vuggevise
15. :belgia: Fud Leclerc - Ton nom

:stara:
16. :norja: Inger Jacobsen - Kom sol, kom regn
Viimeksi muokannut ESC93, 01 Huhti 2013, 17:43. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
And when I see your face, I wanna swallow your explosion
(Heran kälyn misheard)

Avatar
Dana123
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 862
Liittynyt: 23 Touko 2011, 15:13

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Dana123 » 15 Tammi 2012, 23:31

1. :ruotsi:
2. :ranska:
3. :saksa:
4. :suomi:
5. :norja:
6. :jugoslavia:
7. :tanska:
8. :italia:
9. :itavalta:
10. :espanja:
11. :isobritannia:
12. :alankomaat:
13. :monaco:
14. :luxemburg:
15. :sveitsi:
16. :belgia:
No, I can't even read the news today
cause everything reminds me of yesterday

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16230
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 18 Maalis 2012, 07:30

Kenties Suomen legendaarisimman viisun viisuedustuksesta, Ranskan kolmannesta viisuvoitosta, kaikkien aikojen ensimmäisistä nollapisteistä ja viimeisistä sunnuntaina pidetyistä viisuista tulee tänään kuluneeksi tasan 50 vuotta. :onnea:http://www.viisukuppila.fi/muistathan-e ... ailu-1962/

Asiasta myös tämän päivän Helsingin Sanomien HS 50 vuotta sitten-palstalla. :joojoo:
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6463
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Happy » 02 Kesä 2012, 03:15

Euroviisut 1962
_________________
Viisumatkailu jatkuu, outoa ajatella että näistä viisuista on tasan 50-vuotta, alan päästä koko ajan lähemmäs nykypäivään..
Maita on edelleen mukana 16, yksikään ei mennyt onneksi tauolle, mutta yksikään maa ei tehnyt debyyttiä.
Pisteytysjärjestelmäkin näyttää vaihtuneen. Nyt voin taas intoutua seuraamaan viisuja, tälläkertaa Luxemburgin järjestämänä!

1 - :suomi: Suomi: Marion Rung - Tipi-Tii
Ensimmäisenä siis Suomi! Olen kuunellut tämän saman kappaleen niin monesti aijemin, ja luulin tämän olevan parempi. Kuitenkin kappale on loppupeleissä energinen kun vertaa 60-luvun alkuun.. Marion oli ihan herttainen, mutta nuo hiukset.. Kolme tähteä.

2 - :belgia: Belgia: Fud Leclerc - Ton nom
Onpas kamala kappale! En löydä tästä mitään positiivista sanottaa, aivan liian laimea, tylsä ja raivostuttava kappale. Laulaja on myös älyttömän tylsänoloinen ja laimeasti laulaa. Tälläiset kappaleet pistävät enemmän unettamaan, ja harmittavaa koska on silti vielä 14 maata jäljellä. Yksi tähti.

3 - :espanja: Espanja: Victor Balaguer - Llámame
Dramaattisen oloinnen kappale ja mielenkiintoisen oloinen. Laulaja hoiti hommansa hyvin, lisäksi espanjankieli ilahduttaa aina korvia. Kolme tähteä.

4 - :itavalta: Itävalta: Eleonore Schwarz - Nur in der Wiener Luft
Upea mekko tuolla laulajalla, mutta kuitenkin hänellä on hirveää hirveämpi lauluääni, migreeniäkö tuo laulaja yrittää aiheuttaa? Kappale on kaikenlisäksi aivan kamalan tylsä. Laulajan kiekaisut onnistuvat kuitenkin siinä määrin, etten tätä puntarini jumboksi laita. Yksi tähti.

5 - :tanska: Tanska: Ellen Winther - Vuggevise
Tääkin on tälläistä liirum laaria. Todellakin pitkästyttävä ja ikävä kappale, ei tätä jaksaisi 30 sekunttia kauempaa kuunella. Edellinen oli jopa tätä parempi. Tämän kohdalla voisi tosiaankin nukahtaa.. Yksi tähti.

6 - :ruotsi: Ruotsi: Inger Berggren - Sol och vår
Ja tässä taas riittää enemmän yritystä kuin kahdessa edellisessä! Kappale on myös jollakin tapaa energinen. Tästä jäi todellakin positiivinen kuva, ehkä paras tähän asti, kyllä Ruotsi osasi jo viisikymmentä vuotta sittenkin :heh:
Kolme tähteä.

7 - :saksa: Saksa: Conny Froboess - Zwei kleine Italiener
Menevällä menolla jatkuu onneksi Saksankin kohdalla. Ihan mukava kappale tämäkin, edellinen oli kuitenkin hieman parempi. Kolme tähteä.

8 - :alankomaat: Alankomaat: De Spelbrekers - Katinka
Ihan kiva miesduo, jokin tässä kuitenkin ärsytti. Mitä pidempään kappale kesti, sitä enemmän alkoi ärsyttää. Kaksi tähteä.

9 - :ranska: Ranska: Isabelle Aubret - Un premier amour
Ihan kaunis kappale, mutta kuitenkin liian vaisu. Laulaja on herttainen ja lauloi ihan hyvin. Kaksi tähteä.

10 - :norja: Norja: Inger Jacobsen - Kom sol, kom regn
Onpas tämä tylsä ja laulaja laulaa aivan liian matalalta, yäk. Jos jotain positiivista pitää kappaleesta sanoa, niin laulajalla oli kaunis mekko. Yksi tähti

11- :sveitsi: Sveitsi: Jean Philippe - Le retour
Tylsä on tämäkin kappale, ja melko unohdettava. En siis muista tästä kappaleesta mitään, ehkä huonoin tähänastisista. Yksi tähti.

12 - :jugoslavia: Jugoslavia: Lola Novakovic - Ne pali svetlo u sumrak
Liian vaisu ja unohdettava tämäkin kappale, loppupuolella onnistui kuitenkin hieman petraamaan. Unettavan tylsää silti. Yksi tähti

13 - :isobritannia: Iso-Britannia: Ronnie Carroll - Ring-a-ding girl
Hieman jo parempaa musiikkia näihin kolmeen edelliseen verrattuna. Ihan mielenkiintoinen oli tämä, muttei tässäkään silti mitään kehumista ole. Kaksi tähteä.

14 - :luxemburg: Luxemburg: Camillo Felgen - Petit bonhomme
Onpas unettavaa taas vaihteeksi.. Totaallisen laimea ja unohdettava tämäkin. Yksi tähti.

15 - :italia: Italia: Claudio Villa - Addio, Addio
Wohoo 50-60-luvun suosikkimaani Italia! Tylsä kappale tälläkin, mutta laulaja kuitenkin onnistui vetämään upeasti. Lopussa myös kappale parani huimasti! Kolme tähteä.

16 - :monaco: Monaco: Francois Deguelt - Dis rien
Ja kappaleet lopettaa tämä tylsää tylsempi Monaco. Laulaja myös ärsyttää suunattomasti, laulaapas se ärsyttävästi :jupinaa:
Onneksi tämä oli viimeinen, eikä tarvitse kuunella yhtäkään kappaletta enempää ainakaan tälläkertaa. Yksi tähti.
Viimeksi muokannut Happy, 02 Kesä 2012, 19:54. Yhteensä muokattu 8 kertaa.

Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6463
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Happy » 02 Kesä 2012, 03:16

7. Euroviisujen Puntari - 1962
____________________________

:tyhja: :tyhja: :tyhja:

1 (7) - :ruotsi: Ruotsi
2 (9) - :italia: Italia
3 (6) - :saksa: Saksa
4 (13) - :espanja: Espanja
5 (7) - :suomi: Suomi

:tyhja: :tyhja:

6 (1) - :ranska: Ranska
7 (4) - :isobritannia: Iso-Britannia
8 (13) - :alankomaat: Alankomaat

:tyhja:

9 (4) - :jugoslavia: Jugoslavia
10 (13) - :itavalta: Itävalta

Nollakerho

11 Sveitsi
12 Norja
13 Tanska
14 Belgia
15 Luxemburg
16 Monaco
Viimeksi muokannut Happy, 30 Heinä 2012, 03:19. Yhteensä muokattu 4 kertaa.

Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6463
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Happy » 02 Kesä 2012, 03:16

Jälkipuinnit:
_________________
Ihan mukavasti viisut järjestivät Luxemburg, ja plussana herttainen ja taitava juontaja! Kappaleiden taso oli kylläkin huonoa, sillä puolet olivat yhden tähden kappaleita. Ranska voitti kolmannen kerran ja ihan ok voittokappale, kun vertaa huonoon tasoon.
Väliaikasesiintyjä oli piristävä, aluksi luulin että kompastui oikeasti portaissa ja voi sitä vahingoniloa :heh:
Pisteytyksiä en jaksanut tälläkään kertaa seurata, ehkä sitten kun tulee nykyaikaisemmat pisteytystavat.

Vuosi: 1962
Maat: 16
Tauolta palanneet: (kaikki mahdolliset maat mukana)
Suosikkimaani: Ruotsi ja Italia
Inhokkimaani: Belgia, Tanska, Norja, Sveitsi, Luxemburg, Monaco, Itävalta ja Jugoslavia.
Arvosana vuodelle: 2/5 tähteä.

Pisteytykseni:
________________
12p = Ruotsi
10p = Italia
8p = Saksa
7p = Espanja
6p = Suomi
5p = Ranska
4p = Iso-Britannia
3p = Alankomaat
2p = Jugoslavia
1p = Itävalta
_____________________
Yhteenlasketut pisteet 1960-luvulla
(Suluissa 60-luvun osallistumismäärät)

1 - Italia 28p (3)
2 (9) - Ruotsi 19p (3)
3 (4) - Ranska 18p (3)
4 (2) - Alankomaat 17p (3)
5 (3) - Iso-Britannia 17p (3)
6 - Espanja 15p (2)
7 (11) - Suomi 11p (2)
8 (13) - Saksa 10p (3)
9 (5) - Norja 9p (3)
10 (7) - Monaco 8p (3)
11 (8) - Luxemburg 7p (3)
12 (10) - Belgia 6p (3)
13 (12) - Sveitsi 5p (3)
14 (15) - Jugoslavia 2p (2)
15 (14) - Tanska 1p (3)
16 - Itävalta 1p (3)
____________________________
Yhteenlasketut pisteet 1956-1962
(Suluissa osallistumismäärät koko viisuhistoriassa)
________________________________________________________

1 - Italia 63p (7)

2 - Ranska 43p (7)
3 - Alankomaat 41p (7)
4 - Saksa 41p (7)

5 (8) - Ruotsi 35p (5)
6 - Iso-Britannia 30p (5)
7 (5) - Sveitsi 29p (7)

8 (7) - Tanska 25p (6)
9 - Luxemburg 23p (6)
10 - Belgia 20p (7)

11 (14) - Espanja 15p (2)
12 (15) - Suomi 11p (2)
13 - Itävalta 10p (6)
14 (11) - Norja 9p (3)
15 (12) - Monaco 9p (4)

16 - Jugoslavia 2p (2)
Viimeksi muokannut Happy, 03 Heinä 2012, 23:35. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Sagapo
Tarjoilija
Tarjoilija
Viestit: 4642
Liittynyt: 11 Marras 2003, 18:31
Viesti:

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Sagapo » 19 Kesä 2012, 16:54


Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16230
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 19 Kesä 2012, 16:56

^Apua. Sanoittajalle pisteet. :rofl:
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6472
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja WildDance » 11 Kesä 2013, 17:43

:stara: :stara: :stara: :stara:

01. [01.] Kuva Ronnie Carroll - Ring-a-ding girl (3,9)
02. [04.] Kuva Isabelle Aubret - Un premier amour (3,8)
03. [05.] Kuva Marion Rung - Tipi Tii (3,4)
04. [03.] Kuva Inger Berggren - Sol och vår (3,2)

:stara: :stara: :stara:

05. [02.] Kuva Claudio Villa - Addio, Addio (2,4)
06. [10.] Kuva De Spelbrekers - Katinka (2,2)

:stara: :stara:

07. [07.] Kuva Conny Froboess - Zwei kleine Italiener (1,8)
08. [12.] Kuva Francois Deguelt - Dis rien (1,7)
09. [08.] Kuva Inger Jacobsen - Kom sol, kom regn (1,6)
10. [05.] Kuva Lola Novakovic - Ne pali svetlo u sumrak (1,6)
11. [09.] Kuva Ellen Winther - Vuggevise (1,6)
12. [11.] Kuva Camillo Felgen - Petit bonhomme (1,6)
13. [13.] Kuva Jean Philippe - Le retour (1,5)
14. [14.] Kuva Victor Balaguer - Llámame (1,5)
15. [15.] Kuva Eleonore Schwarz - Nur in der Wiener Luft (1,5)

:stara:

16. [16.] Kuva Fud Leclerc - Ton nom (0,7)
Viimeksi muokannut WildDance, 17 Elo 2016, 20:25. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
"In my end is my beginning."

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6517
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 09 Kesä 2015, 00:47

:tyhja: :tyhja: :tyhja: :tyhja: :tyhja:
01. Kuva Länsi-Saksa Conny Froboess - Zwei kleine Italiener (4,9)
02. Kuva Suomi Marion Rung - Tipi-tii (4,3)

:tyhja: :tyhja: :tyhja: :tyhja:
03. Kuva Ruotsi Inger Berggren - Sol och vår (3,7)
04. Kuva Ranska Isabelle Aubret - Un premier amour (3,3)
05. Kuva Alankomaat De Spelbrekers - Katinka (3,1)

:tyhja: :tyhja: :tyhja:
06. Kuva Iso-Britannia Ronnie Carroll - Ring-A-Ding Girl (2,9)
07. Kuva Itävalta Eleonore Schwarz - Nur in der Wiener Luft (2,9)
08. Kuva Sveitsi Jean Philippe - Le retour (2,7)
09. Kuva Espanja Victor Balaguer - Llámame (2,6)
10. Kuva Belgia Fud Leclerc - Ton nom (2,2)

:tyhja: :tyhja:
11. Kuva Monaco François Deguelt - Dis rien (2,0)
12. Kuva Norja Inger Jacobsen - Kom sol, kom regn (1,4)
13. Kuva Italia Claudio Villa - Addio, addio (1,2)
14. Kuva Tanska Ellen Winther - Vuggevise (1,1)

:tyhja:
15. Kuva Luxemburg Camillo Felgen - Petit bonhomme (1,0)
16. Kuva Jugoslavia Lola Novaković - Ne pali svetlo u sumrak (0,7)
Viimeksi muokannut klaus-12, 12 Heinä 2017, 18:39. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Eight is sweet, ’cause I want to be free

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 44663
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 13 Kesä 2015, 20:30

SERDUCHKAN VIISUPUNTARI 1962 :lashatumbai:

:tyhja: :tyhja: :tyhja: :tyhja: :tyhja:
(4,5-5,0)

1. (1.) 🇫🇮 Suomi: Marion Rung - Tipi-tii (4,9)

:tyhja: :tyhja: :tyhja: :tyhja:
(3,5-4,4)

2. (2.) 🇬🇧 Iso-Britannia: Ronnie Carroll - Ring-a-Ding Girl (3,6)
3. (3.) 🇩🇪 Saksa: Conny Froboess - Zwei kleine Italiener (3,5)
4. (4.) 🇮🇹 Italia: Claudio Villa - Addio, addio (3,5)

:tyhja: :tyhja: :tyhja:
(2,5-3,4)

5. (5.) 🇫🇷 Ranska: Isabelle Aubret - Un premier amour (3,4)
6. (7.) 🇸🇪 Ruotsi: Inger Berggren - Sol och vår (2,9)
7. (6.) Kuva Jugoslavia: Lola Novaković - Ne pali svetla u sumrak (2,8)
8. (10.) 🇪🇸 Espanja: Victor Balaguer - Llámame (2,6)
9. (8.) 🇲🇨 Monaco: François Deguelt - Dis rien (2,5)
10. (9.) 🇳🇴 Norja: Inger Jacobsen - Kom sol, kom regn (2,5)

:tyhja: :tyhja:
(1,5-2,4)

11. (11.) 🇳🇱 Alankomaat: De Spelbrekers - Katinka (2,4)
12. (12.) 🇧🇪 Belgia: Fud Leclerc - Ton nom (2,4)
13. (13.) 🇨🇭 Sveitsi: Jean Philippe - Le retour (2,4)
14. (15.) 🇦🇹 Itävalta: Eleonore Schwarz - Nur in der Wiener Luft (2,2)
15. (14.) 🇱🇺 Luxemburg: Camillo Felgen - Petit bonhomme (2,2)
16. (16.) 🇩🇰 Tanska: Ellen Winther - Vuggevise (1,8)

:tyhja:
(1,0-1,4)
Viimeksi muokannut Serduchka, 24 Kesä 2019, 19:31. Yhteensä muokattu 5 kertaa.
"Hellästi pyllistävä Hartwall Fenix."

(Ystäväni väärinkuuleminen)

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6472
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja WildDance » 26 Kesä 2015, 02:17

Päivitys jatkuu :joojoo: Eli nyt vuosi 1962. Aika huono vuosi... Muutoksia tapahtui kärjessä, mutta sitten taas pohjalla ei tapahtunut yhtään mitään.

Puntari


Nousut

:isobritannia: 08. -> 01.
:italia: 04. -> 02.
:tanska: 10. -> 09.
:alankomaat: 11. -> 10.


Laskut

:ruotsi: 01. -> 03.
:ranska: 02. -> 04.
:saksa: 03. -> 07.
:norja: 07. -> 08.
:luxemburg: 09. -> 11.
"In my end is my beginning."

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 44663
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 26 Kesä 2015, 18:27Tanska olisi ollut paljon korkeammalla mun puntarilla tällä kappaleella. :surrur: Tässä oli jo säväyksiä myöhempiin Tanskan rempseisiin kappaleisiin.
"Hellästi pyllistävä Hartwall Fenix."

(Ystäväni väärinkuuleminen)

Avatar
janiwolf
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1642
Liittynyt: 19 Huhti 2015, 09:10
Paikkakunta: Vantaa

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja janiwolf » 27 Kesä 2015, 20:31

*****
1.Ranska Isabelle Aubret - Un premier amour
2.Iso-Britannia Ronnie Carroll - Ring-A-Ding Girl
3.Ruotsi Inger Berggren - Sol och vår
4.Alankomaat De Spelbrekers - Katinka
5.Saksa Conny Froboess - Zwei kleine Italiener
6.Jugoslavia Lola Novakovic - Ne pali svetlo u sumrak
****
7.Sveitsi Jean Philippe - Le retour
8.Suomi Marion Rung - Tipi-tii
9.Italia Claudio Villa - Addio, addio
10.Belgia Fud Leclerc - Ton nom
11.Luxemburg Camillo Felgen - Petit bonhomme
***
12.Monaco Francois Deguelt - Dis rien
**
13.Norja Inger Jacobsen - Kom sol, kom regn
14.Tanska Ellen Winther - Vuggevise
*
15.Itävalta Eleonore Schwarz - Nur in der Wiener Luft
16.Espanja Victor Balaguer - Llamame
Raha kasvaa hattuun ja lasten vaatteet pomo vaatii.

Avatar
Viiksivallu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1276
Liittynyt: 05 Huhti 2015, 22:27

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Viiksivallu » 16 Heinä 2015, 20:55

<3 <3 <3 <3 <3
1. :ranska: Isabelle Aubret - Un premier amour

<3 <3 <3 <3 ½
2. :suomi: Marion Rung - Tipi-tii

<3 <3 <3 <3
3. :saksa: Conny Froboess - Zwei kleine Italianer
4. :jugoslavia: Lola Novaković - Ne pali svetlo u sumrak
5. :monaco: François Deguelt - Dis rien

<3 <3 <3 ½
6. :isobritannia: Ronnie Caroll - Ring-A-Ding Girl
7. :ruotsi: Inger Berggren - Sol och vår

<3 <3 <3
8. :sveitsi: Jean Philippe - Le retour
9. :luxemburg: Camillo Felgen - Petit bonhomme
10. :espanja: Victor Balaguer - Llámame

<3 <3 ½
11. :norja: Inger Jacobsen - Kom sol, kom regn
12. :tanska: Ellen Winther - Vuggevise
13. :italia: Claudio Villa - Addio, addio

<3 <3
14. :belgia: Fud Leclerc - Ton nom

<3 ½
15. :itavalta: Eleonore Schwarz - Nur in der Wiener Luft

<3
16. :alankomaat: De Spelbrekers - Katinka
I’m pretty funny
But the jokes on me
Cause no one ever takes me seriously

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 22807
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 14 Elo 2015, 18:06

Lupsahdimme jälleen Luxemburgiin. :lashatumbai:

hää + mää = myö

1. Italia 12 + 8 = 20
2. Suomi 6 + 12 = 18
3. Saksa 5 + 10 = 15
4. Sveitsi 10 + 1 = 11
5. Itävalta 7 + 4 = 11
6. Ruotsi 1 + 7 = 8
7. Alankomaat 2 + 6 = 8
8. Ranska 8 + 0 = 8
9. Tanska 4 + 2 = 6
10. Iso-Britannia 0 + 5 = 5
11. Luxemburg 0 + 3 = 3
11. Espanja 3 + 0 = 3

Jugoslavia, Norja, Monaco ja Belgia = pojotonna. :rauhaa: :rauhaa: :rauhaa: :rauhaa:
Voi pullukka!

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 22807
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 14 Elo 2015, 21:59

KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
(4,1-5,0)

1. 🇫🇮 Marion Rung - Tipi-tii (4,8)
2. 🇩🇪 Conny Froboess - Zwei kleine Italiener (4,4)


KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
(3,1-4,0)

3. Kuva Lola Novaković - Ne pali svetlo u sumrak (3,9)
4. 🇸🇪 Inger Berggren - Sol och vår (3,4)
5. 🇳🇱 De Spelbrekers - Katinka (3,2)
6. 🇱🇺 Camillo Felgen - Petit bonhomme (3,1)
7. 🇦🇹 Eleonore Schwarz - Nur in der Wiener Luft (3,1)


KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
(2,1-3,0)

8. 🇮🇹 Claudio Villa - Addio, addio (3,0)
9. 🇳🇴 Inger Jacobsen - Kom sol, kom regn (2,6)
10. 🇬🇧 Ronnie Carroll - Ring-A-Ding Girl (2,6)


KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
(1,1-2,0)

11. 🇪🇸 Victor Balaguer - Llámame (1,8)
12. 🇩🇰 Ellen Winther - Vuggevise (1,7)
13. 🇨🇭 Jean Philippe - Le retour (1,6)
14. 🇲🇨 François Deguelt - Dis rien (1,2)


KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
(0,0-1,0)

15. 🇧🇪 Fud Leclerc - Ton nom (0,8)
16. 🇫🇷 Isabelle Aubret - Un premier amour (0,4)
Viimeksi muokannut TomppaJr, 04 Marras 2018, 23:06. Yhteensä muokattu 4 kertaa.
Voi pullukka!

Avatar
Viiksivallu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1276
Liittynyt: 05 Huhti 2015, 22:27

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Viiksivallu » 15 Elo 2015, 17:20

TomppaJr kirjoitti:Voittaja on kyllä täysin käsittämätön. :eiei:

15. Kuva Isabelle Aubret - Un premier amour (0,7)
Mhäh? Miten ihmeessä? :eeek:
I’m pretty funny
But the jokes on me
Cause no one ever takes me seriously

Avatar
Terasbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5764
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59

Re: Eurovision laulukilpailu 1962

Viesti Kirjoittaja Terasbekoni » 07 Syys 2015, 15:58

:italia: :sveitsi: :tyhja: :tyhja: :tyhja:
01. Italia: Claudio Villa - Addio, Addio
02. Sveitsi: Jean Philippe - Le retour

:tyhja: :tyhja: :tyhja: :tyhja:
03. Alankomaat: De Spelbrekers - Katinka
04. Monaco: Francois Deguelt - Dis rien
05. Iso-Britannia: Ronnie Carroll - Ring-a-ding girl
06. Ranska: Isabelle Aubret - Un premier amour
07. Ruotsi: Inger Berggren - Sol och vår
08. Espanja: Victor Balaguer - Llámame

:tyhja: :tyhja: :tyhja:
09. Itävalta: Eleonore Schwarz - Nur in der Wiener Luft
10. Jugoslavia: Lola Novakovic - Ne pali svetlo u sumrak
11. Belgia: Fud Leclerc - Ton nom
12. Länsi-Saksa: Conny Froboess - Zwei kleine Italiener
13. Suomi: Marion Rung - Tipi-Tii
14. Luxemburg: Camillo Felgen - Petit bonhomme

:tyhja: :tyhja:
15. Tanska: Ellen Winther - Vuggevise
16. Norja: Inger Jacobsen - Kom sol, kom regn
ESC 2019 TOP 10: 1. Alankomaat 2. Islanti 3. Italia 4. Portugali 5. Slovenia 6. Norja 7. Pohjois-Makedonia 8. Albania 9. Israel 10. Tšekki

Vastaa Viestiin