Eurovision laulukilpailu 2006

Viisuvuosikerrat 1956–2018
Avatar
Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21770
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Roope » 02 Helmi 2008, 23:02

1. Sveitsi: six4one - If we all give a little
2. Moldova: Arsenium & Natalia Gordienko - Loca
3. Israel: Eddie Butler - Ze hazman
4. Latvia: Cosmos - I hear your heart
5. Norja: Christine Guldbrandsen - Alvedansen
6. Espanja: Las Ketchup - Bloody Mary
7. Malta: Fabrizio Faniello - I do
8. Saksa: Texas Lightning - No no never
9. Tanska: Sidsel Ben Semmane - Twist of love
10. Venäjä: Dima Bilan - Never let you go
11. EJT Makedonia: Elena Risteska - Ninanajna
12. Romania: Mihai Traistariu - Tornerò
13. Bosnia-Hertsegovina: Hari Varešanovic - Lejla
14. Liettua: LT United - We are the winners
15. Iso-Britannia: Daz Sampson - Teenage life
16. Kreikka: Anna Vissi - Everything
17. Suomi: Lordi - Hard rock hallelujah
18. Ukraina: Tina Karol - Show me your love
19. Ranska: Virgine Pouchin - Il était temps
20. Kroatia: Severina - Moja štikla
21. Irlanti: Brian Kennedy - Every song is a cry for love
22. Ruotsi: Carola - Invincible
23. Turkki: Sibel Tüzün - Süper star
24. Armenia: André - Without your love

Kollega
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6472
Liittynyt: 07 Tammi 2007, 10:49

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Kollega » 29 Joulu 2008, 00:32

Villi veikkaus, että kattavan viestikokoelman muodostamaa ”2006”-osastoa on kiittäminen siitä, ettei tälle ketjulle ole ilmaantunut kommentin kommenttia. No, asia korjaantuu nyt ja heti. Kommentointi kisaamisjärjestyksessään, numerointi viittaa The Kollega Juryn viisuformaatin mukaiseen pisteytykseen.
EUROVIISUFINAALI 2006
yksihenkinen The Kollega Jury 2008

SVEITSI six4one - If we all give a little
Kauhistus, mihin se toi Andreas on mennyt mukaan. Niin imelä biisi kuin olla voi, yäk. No, onhan tämä kyllä vertaansa vailla mahtipontinen aloitus viisukisaamiselle, mutta silti.

MOLDOVA Arsenium & Natalia Gordienko - Loca
Kertakäyttöviisuhuttua, jonka parissa The Kollega Jurylla oli vaikeuksia pysytellä loppuunsa asti.

ISRAEL Eddie Butler - Ze hazman
Vuoden turhakeviisu. Kokovalkoisuus on toki näyttävää, mutta johan toi on jo niin monesti nähty. Hieno valaistuksen toteutus pitkin matkaa, mutta siinäpä se sitten onkin.

LATVIA Cosmos - I hear your heart
Kiva idea, mutta minkäs teet, kun biisi on ihan hirveää nukutusainetta. The Kollega Jury piipahti jääkaapilla tämän aikana.

NORJA Christine Guldbrandsen - Alvedansen
Hieman nousee vastenmielisyyskäyrä, kun näin kimeä-ääninen lauluääni ei mitään ole pitemmän päälle mitään miellyttävää kuunnella. Tuulikoneen tuuletukset hameenhelmoja kohti hienon näköistä ja luo mielikuvaa Christinestä seisomassa jossain kallionkielekkeellä. Pidin.

ESPANJA Las Ketchup - Bloody Mary
Tätä katsellessaan lähinnä pohtii, miten ihmeessä tämä kappale on valittu edustamaan maataan. Eikö tosiaan ollut parempaa vaihtoehtoa, kysyn vaan. Tästä on vaikea keksiä kommentoitavaa, niin viimeistellyn harjoitellun oloinen suoritus kuin onkin.

1 MALTA Kuva Fabrizio Faniello - I do
Erityispointsit aloituksensa hienosta väritystoteutuksesta. Sääli, että tässä ei artistin laulutaito kuulosta olevan ihan biisin eduksi. Muilta osin huipputuotos.

SAKSA Texas Lightning - No no never
Voiko country-viisu muuta ollakaan kuin tosi kesäinen? Tämä on mukaansatempaavan pirteä tekele. Tämän seurassa on mukava oleskella ja hengähtää, valmistautuen illan varsinaisiin tunteenkuohuttajiin. Lavatoteutuksesta vastanneelta voisin kysäistä, oliko moinen valosekamelska ihan tarkoitettua?.

TANSKA Sidsel Ben Semmane - Twist of love
Tästä biisistä arvaa jo sitä kuulemalla, että kyseessä on Tanskan viisu. Näitä iloisen mielen rallatuksiahan maa on tarjonnut Euroopalle useampaakin otteeseen. Hyvinhän Sidsel osuutensa hoitaa ja biisikin on ihan ok, mutta ei tämä mikään hyvää kummempi tapaus ole.

4 VENÄJÄ Kuva Dima Bilan - Never let you go
Kieltämättä Dima ei ole T-paidassaan ihan samaa hottis-tasoa kuin on vuosimallia 2008 valkoisessa paidassaan. Tämä biisikin häviää viisut sittemmin voittaneelle ”Believing”lle 6-0. Hyvää parempi biisi ja huolitellun oloinen lavatoteutus, mutta ei tällä kyllä voittoa olisi ansaittu (vaikka pianotyttö erityishuomioinnin ansaitseekin).

3 MAKEDONIA Kuva Elena Risteska - Ninanajna
Sanoitus on just niin korni kuin viisujen yhteydessä yleensäkin on, mutta kyllä tämä viisu kympin joukkoon kuuluu.

7 ROMANIA Kuva Mihai Traistariu - Tornerò
Tämän heikkous on se, että lavalla oli ihan liikaa äksöniä. Tämä biisi olisi pärjännyt omillaan, ilman päälläänseisonta- tms. jammaustakin. Viisuvuoden kärkibiisejä, ehdottomasti.

BOSNIA-HERTSEGOVINA Hari Varešanovic - Lejla
Vähäeleisyydellään hurmaava tuotos, vau. Tämän seurassa on mukava hiljentyä kolmiminuuttiseksi…ja sitten taas jatketaan kanssakisaajien mellastamissessioiden parissa.

LIETTUA LT United - We are the winners
Tämä nostaa ärsyyntymiskertoimeni huippunsa jo pelkällä viisunimellään. Ei vaan sitten nappaa nämä tekemällä tehdyt my ass-vitsit. The Kollega Jury myöntää, ettei jaksanut seurata YouTube-näytettä kahta minuuttia kauempaa.

ISO-BRITANNIA Daz Sampson - Teenage life
Yllättävän siedettävä siihen nähden, että muistelin tämän olevan alkuperäisvuotenaan mieltymykseni häntäpäässä. Ei mikään hyvä, mutta ei tämä nyt niin älyttömän huonokaan ole.

8 KREIKKA Kuva Anna Vissi - Everything
Ai että sitten osaakin olla upean näköinen lava, biisin alkaessa. Valoja ja sinisävyinen ”kerrosväritys” on huikea näky. Mono ja kaappi-Annasta on kasvanut ammattilainen ja on lavalla kuin kotonaan. Hän ei tarvitse mitään tilpehööriä lavansa täytteeksi. Biisi ei niin kovin kummoinen voimaballadi ole, mutta kyllä tällä tulkinnalla väreet nousee ihastuksesta.

12 SUOMI Kuva Lordi - Hard rock hallelujah
No joo, en väitä, että olisin tykästyneempi biisiin kuin mitä olen yleensäkään ollut, mutta eihän tälle voi ajatellakaan muuta sijoitusta kuin selkeä ykkönen, näin on. Biisi on likimain yäk, look ei nyt niin hirveästi ihastuta, mutta ei tätä silti vaan voi olosuhteisiin nähden mitenkään dissata… Ei vaan ole tämän session voittanutta ja piste!


6 UKRAINA Kuva Tina Karol - Show me your love
Jaahas, hyppynarua kehiin. On tämä kyllä niin viimeistellyn oloinen toteutus että oksat pois, hyppynarulla tai ilman. Parempi kuin muistin, kyllä Ukraina olisi tällä voittonsa ansainnut, mutta sääli, että kisasi ylivoimaisen Lordin kanssa.

RANSKA Virgine Pouchin - Il était temps
Ihan ok balladi, mutta tulee ikävä ranskalaisklassikkoviisutapauksia.

5 KROATIA Kuva Severina - Moja štikla
Tätä katsellessa puskee voimakkaasti mieleen viime vuoden käännöskisagaalan tulosformaatti. Tämä on niitä viisuja, joiden pitämisen kokee jokseenkin nolona myöntää. On tää vaan niin käsittämättömän hassusti vetoava.

IRLANTI Brian Kennedy - Every song is a cry for love
Nätti balladi, joka imelyydestään huolimatta pitää otteeessaan. Vihreänvärinen valoitus on karseaa katsottavaa.

10 RUOTSI Kuva Carola - Invincible
Niinpä. Jos on The Kollega Jurylla puolueellisuusepisodi Lordin tapauksessa, niin mitähän se mahtaa olla tämän viisukonkarin suhteen… :draamaa: Ihan selkeä fakta, että Carolan kisaaminen toi ihan omat jännitysmomentit ohjelman seuraamiseen. Aloitus upean sininen ja lavatoteutus on niin ruotsalaisen taatusti viimeisen päälle toteutettua kuin aina ennenkin, mutta ei. En mä vaan oikein syty tälle ainakaan samassa asteikossa kuin olisin tehnyt Evighetin yhteydessä. Tämä viisu meni pilalle kielivaihdoksensa yhteydessä. Carola on kuitenkin La Carola.

2 TURKKI Kuva Sibel Tüzün - Süper star
Tässäkin osattu panostaa lavan valotussysteemeihin jo ihan ensitahdeistaan lähtien. Hienonnäköinen aloitus ja muutoinkin henkii lavatoteutukseensa panostamista. Biisi on siinä ja siinä, ettei mennä rasittavuuden puolelle, mutta tällä toteutuksella pysyy plussan puolella.

ARMENIA André - Without your love
Suhteellisen näyttävä aloitus ja näyttävä on nauhakoreografiakin. Biisi on aikaslailla keskinkertaisuus.

Avatar
Katten-Gustaf
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11843
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 17:29
Paikkakunta: Siellä sun täällä...

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Katten-Gustaf » 29 Joulu 2008, 15:34

Täytyy nyt sen verran oikaista sua, Kollega, että paikan päällä kuultuna, se ei ollut Fabrizio F. joka veti pieleen, vaan joku taustalaulajista - ja antaumuksella sittenkin. :heh: Mäkin kuuntelin ekoissa harkoissa Ateenassa, että jessus kun Fabbe vetää pieleen, mutta totuus oli, että se meni pääasiassa sen yhden taustalaulajan tiliin. Ne ei vaan keksiny heivata sitä eukkoa ulos sieltä taustalta... ja niinpä fabbe-paran laulanta myös kuulosti falskilta, vaikka oikeasti se kundi osaa laulaa livenä...
...kan inte säga nej,
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 28052
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Pete » 27 Helmi 2009, 23:47

Lordin vuosi - siksi Suomea en laita puntariin mukaan ollenkaan.

12 p Venäjä: Dima Bilan - Never let you go *****
Täydellinen popkappale. <3 Diman esittäminen oli paikoin ylienergistä. Finaalin esitys oli parempi kuin semin. Taustalaulajien äänet olivat todella oudot – liekö ollut miksauksessa vikaa.

10 p Slovenia: Anžej Dežan - Mr. Nobody *****
Upea kappale. Laulu ei mennyt ihan putkeen, mutta esitys oli ihan ok. Sitä partaa en ihan ymmärrä. Mitäköhän Anžej’lle kuuluu nykyään. :mitvit:

8 p Armenia: Andre - Without your love *****
Upea kappale rumasta introsta huolimatta. Lopun koreografia on hieno, kun tytöt roikkuvat Andren pitämissä nauhoissa. Todella hyvä debyytti. :joojoo:

7 p Bosnia-Hertsegovina: Hari Mata Hari - Lejla *****
Erittäin kaunis balladi, jossa mukana ikivanhaa heimolaisuutta. Tämä on malliesimerkki, kuinka visuaalisuus ja kappale käyvät täydellisesti yhteen. Onkohan viisulava ollut koskaan noin kaunis kuin mitä tässä. :kups:

6 p Viro: Sandra Oxenryd - Through my window *****-
Melodinen popkappale, jonka esittäjä laulaa kauniina hyvin. Erinomainen stailaus koko porukalla.

5 p Kreikka: Anna Vissi - Everything *****-
Mitä seurauksia Kreikalle tuli harjoittelemattomien pyrojen käytöstä? Ei mitään. Sairaan ärsyttävää tuollainen. :jupinaa: Kappale on hyvä. Sinänsä erikoista, etten ärsyynny everything-sanan hokemisesta. F-kirjainta pukkasi Annalta jokaikisessä th-äänteessä. :roll:

4 p Romania: Mihai Traistariu - Tornerò ****½
Yllättävän alas jäi tänään tämä. Todella hyvä biisi kuitenkin kyseessä. Harmi vaan, ettei Mihai osaa tanssia. Sen kiharatukkaisen taustatanssijattaren kiehnäys oli ärsyttävää.

3 p Ranska: Virginie Pouchain – Il était temps ****½
Herttainen hikinen tyttö laulaa todella kaunista balladia. <3 Virginie olisi voinut laulaa kappaleen vähän herkemmin, niin olisi varmaan saanut vähän enemmän pisteitä. Elän uskossa, että tämä kappale on hyvin aliarvostettu.

2 p Ruotsi: Carola - Invincible ****½
Pidän kappaleesta, ja Carolan lataus oli mahtava. C-osa varsinkin miellyttää rytminvaihdoksineen.

1 p Valko-Venäjä: Polina Smolova - Mum ****+
Tämä on minun perversioni, ja saan tästä pitää! :kuolaus: Eihän Polinan lausumisesta saa mitään selvää, mutta jokin tässä kappaleessa vaan vetää puoleensa. Nätti ja hengästynyt tyttö.

11. Belgia: Kate Ryan - Je t'adore ****+
Tämä kuuluu niihin viisuihin, joiden aikana ohjaamo mokasi. Artistilämpiössä jonkun kengät pääsivät kuvaan. :heh: Kappale on hyvä, eikä esityskään huono ole.

12. Puola: Ich Troje - Follow my heart ****+
Kaunis ja mahtipontinen kappale. Tämä on huomattavasti parempi kuin bändin aikaisempi viisu. Esitys oli kyllä sekava, kun ihmisiä oli niin paljon kuvattavana. Raskausmahan paljastus on oksettavimpia juttuja koskaan viisulavalla. :nohyi:

13. Iso-Britannia: Daz Sampson - Teenage life ****+
Tytöt lauloivat todella hyvin. Pidän tästäkin kappaleesta kovasti. Dazin liikehdintä on kyllä aika noloa. :puna:

14. Norja: Christine Guldbrandsen – Alvedansen ****+
Kerrassaan upea artisti ja esitys. Kappale on kasvanut kuuntelukertojen mukana. Huomaan jostakin oudosta syystä melko usein hyräileväni tätä. Luulen, että olen lauleskellut vain –00 Sveitsiä enemmän kuin tätä viisua.

15. Sveitsi: six4one - If we all give a little ****
Kaunis balladi, yksi Siegelin parhaista sävellyksistä. Vähän kilpalaulannaksi tämä menee, ja se sveitsiläinen tyttö vaikuttaa tylyltä ja itserakkaalta. Maltalaisella pojulla oli kyllä liian suuret olkatoppaukset, eihän tässä missään 80-luvulla olla!

16. Espanja: Las Ketchup - Bloody Mary ****
Kappale on kivan svengaava. Koreografia oli hätäinen, ja ne tuolit erittäin halvat. :puna:

17. Islanti: Silvia Night - Congratulations ****-
Kappale on ihan kiva, ja tykkään jollakin tapaa tuosta hahmostakin. Se buuaaminen saa minut raivon partaalle. :jupinaa:

18. Saksa: Texas Lightning - No no never ****-
Kappale kuulostaa nyt paremmalta kuin koskaan. Taustavaloissa on mukavasti paljon vihreää. Hyväntuulen kappale ja esitys.

19. Malta: Fabrizio Faniello - I do ***½
Kiva kappale, mutta Fabrizio on stailattu erittäin vastenmieliseksi. Taustanaisilla ihme rynttyyt päällä.

20. Kypros: Annet Artani - Why angels cry ***½
Sinänsä ihan nätti kappale, kun sen on monesti kuullut. Rusketusta oli ”vähän” liikaa. :heh: Erikoinen asetelma, että taustalaulajat ovat pääsolistia korkeammalla. Se yksi afronainen nykivine silmineen on hauska. :mrgreen: Vähän tulee Annetesta muuten Johanna Tukiainen mieleen.

21. Irlanti: Brian Kennedy - Every song is a cry for love ***+
Tämä mies ei tainnut käydä suihkussa ennen esitystään! Vai näyttääkö se tukka muuten vaan paskaselta? Kahden minuutin kohdalla mukaan tulevat taustat olivat fiksu veto. Hyvähkö kappale, mutta jonnin verran unohdettava.

22. Bulgaria: Mariana Popova – Let me cry ***+
En tykkää kyllä ollenkaan Marianan äänestä. Muutenkin olen naisesta saanut todella itserakkaan kuvan. Kappale on hyvähkö, mutta en kyllä sitä juurikaan kuuntele.

23. Latvia: Cosmos - I hear your heart ***+
Kappaleessa on monia kauniita kohtia, mutta jokin tässä välillä ärsyttää. Se lopun sydänilmapallo on sykähdyttävä. <3

24. Tanska: Sidsel Ben Semmane - Twist of love ***
Onhan tässä letkeyttä, mutta melodia ei ole kovin kummoinen. Sidselin sormet ärsyttävät hieman. Se miestanssija on kyllä taitava.

25. Turkki: Sibel Tüzun – Süper star ***
Erikoinen kappale. Englanninkielinen versio on jostakin syystä huomattavasti parempi. Sykkivä tähti oli hieno elementti koreografiassa. :joojoo:

26. Andorra: Jenny - Sense tu ***
Kohtalaisen kohtalokas kappale, jonka esittäjä on vähän pelottava. Ihan kiva kuitenkin, että tyttö sai 3 minuuttisensa huomion keskipisteessä.

27. Alankomaat: Treble - Amambanda ***
Sen yhden tytön tanssimiset ja kiemurtelut ovat aika noloa katsottavaa. :puna: Biisissä on omat hyvät kohtansa, mutta vaisu kokonaisuus.

28. Moldova: Arsenium feat. Natalia Gordienko - Loca ***-
Esitys on kivan rento. Harmi, ettei kappaleesta ole juuri mihinkään, mutta ei se onneksi ärsyttäväkään ole.

29. Makedonia: Elena Risteska - Ninanajna ***-
Elena laulaa hyvin, mutta kappale on melkeinpä jopa ärsyttävä. Vaatteet olivat liian arkiset.

30. Liettua: L.T. United - We are the winners ***-
Tässä hyvää on nopea tempo. Toki myös suomalaiselle tämä avautuu paljon paremmin.

31. Israel: Eddie Butler - Together we are one **+
Katkeralta tuntuu juuri tätä kappaletta arvostella, kun Israelin karsinnoissa oli paljon parempia kappaleita. En keksi oikein mitään sanottavaa. :eiei:

32. Portugali: Nonstop - Coisas de nada **
Omituiset asut. Se vihreäasuinen on nätein. Kappale on erittäin turha. Nonstopin kappale Maniac on muuten erittäin hyvä popkappale – suosittelen. :peukku:

33. Albania: Luiz Ejlli - Zjarr e Ftoht **
Ihan omituinen kappale. :roll: Tossu-ukkeleista plussaa.

34. Monaco: Séverine Ferrer - La coco-dance **-
Kiva idea tässä esityksessä ja kappaleessa, mutta muuten melkein kaikki meni kyllä pieleen. Tosin kyllä tästä nyt vähän aurinkoisuutta välittyi.

35. Ukraina: Tina Karol - Show me your love **-
Todella hyvä laulaja, esittäjä ja koko esitys oli hieno. Esittäjä on järkyttävän seksikäs. :kups: Kappale on kamalista kamalin (tai melkein). Se pyörimiskohta on ihan kaunis.

36. Kroatia: Severina – Moja stikla *-
Se, joka haluaa minulle pahaa, soittaa tämän minulle. :jupinaa: Todella kamala kappale, joka ei olisi missään nimessä kuulunut euroviisuihin. Tämä on ehkä jopa kaikkien aikojen kamalin rääkyle. :nohyi: Naisellakaan ei taida olla ihan kaikki kotona.

Vuonna 2006 oli sekä hyviä että huonoja.
Hetkenä minä hyvänsä sinulle voi tapahtua jotakin hyvää.

Avatar
Aancon
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9783
Liittynyt: 22 Tammi 2006, 20:41
Paikkakunta: Riika, Latvia

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Aancon » 28 Helmi 2009, 16:44

2006 päivitetty puntari! :uujee: En laita Suomea puntariin.

1. Ukraina - Tina Karol - Show me your love *****
2. Saksa - Texas Lightning - No no never *****
3. Islanti - Silvia Night - Congratulations *****
4. Bosnia Herzegovina - Hari Mata Hari - Lejla *****
5. Tanska - Sidsel Ben Semmane - Twist of love *****
6. Kroatia - Severina - Moja stikla *****
7. Venäjä - Dima Bilan - Never let you go *****
8. Puola - Ich Troje - Follow my heart *****
9. Ruotsi - Carola - Invincible
10. Makedonia - Elena Risteska - Ninanajna *****
11. Kreikka - Anna Vissi - Everything *****
12. Norja - Christine Guldbrandsen - Alvedansen *****
13. Romania - Mihai Traistariu - Tornero *****-
14. Ranska - Virginie Pouchain - Il etait temps *****-
15. Belgia - Kate Ryan - Je t'adore *****-
16. Viro - Sandra Oxenryd - Through my window ****½
17. Turkki - Sibel Tuzun - Superstar ****½
18. Alankomaat - Treble - Amambanda ****½
19. Moldova - Arsenium feat. Natalija Gordienko - Loca ****+
20. Malta - Fabrizio Faniello - I do ****
21. UK - Daz Sampson - Teenage life ****
22. Valko-Venäjä - Polina - Mum ****
23. Liettua - LT United - We are the winners ****
24. Monace - Severine Ferrer - La coco dance ****-
25. Bulgaria - Mariana Popova - Let me cry ***½
26. Albania - Luis Ejlli - Zjarr e ftohte ***½
27. Armenia - Andre - Without your love ***½
28. Sveitsi - Six4One - If we all give a little ***
29. Slovenia - Anzej Dezan - Mr. Nobody ***-
30. Espanja - Las Ketchup - Bloody mary ***-
31. Israel - Eddie Butler - Together we are one ***-
32. Irlanti - Brian Kennedy - Every song is a cry of love **½
33. Andorra - Jenny - Sense tu **½
34. Portugali - Nonstop - Coisas de nada **
35. Kypros - Annette Artani - Why angels cry **-
36. Latvia - Cosmos - I hear your heart *½
Ir laiks, viss kādreiz beidzas. Viens vārds, ej, lai tev veicas. Durvis vējš tūlīt aizraus ciet,
arī man jāaiziet.

Avatar
Sam94
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 556
Liittynyt: 10 Joulu 2008, 20:44
Paikkakunta: Kemi

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Sam94 » 02 Maalis 2009, 20:44

En ymmärrä, miten Turkki pärjäsi näissäkin kisoissa hyvin.. Kappale oli mitä hirvein :uujee:
Saltanötter och pärondryck

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 44864
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 02 Maalis 2009, 21:08

Sam94 kirjoitti:En ymmärrä, miten Turkki pärjäsi näissäkin kisoissa hyvin.. Kappale oli mitä hirvein :uujee:
Ei saa haukkua Sibeliä... Sibel ansaitsi hyvän sijoituksen :ylppis:
"Synnyin syntiseksi
Sori jos se sua haittaa"

Avatar
--evg
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1832
Liittynyt: 24 Marras 2008, 18:53
Paikkakunta: Tampere

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja --evg » 03 Maalis 2009, 10:38

Nooh Turkki pärjää viisulla kuin viisulla.Itse kannatin Suomen lisäksi Kreikkaa ja Liettuaa. Heh. Mut onneks Englanti ei pärjänny!
IB- International Bullshit

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 44864
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 26 Maalis 2009, 15:29

SERDUCHKAN VIISUPUNTARI 2006 :lashatumbai:

:tyhja: :tyhja: :tyhja: :tyhja: :tyhja:
(4,5-5,0)

1. (3.) 🇸🇪 Ruotsi: Carola - Invincible (5,0)
2. (4.) 🇹🇷 Turkki: Sibel Tüzün - Süper Star (5,0)
3. (1.) 🇷🇴 Romania: Mihai Trăistariu - Tornerò (5,0)
4. (2.) 🇳🇴 Norja: Christine Guldbrandsen - Alvedansen (5,0)
5. (5.) 🇩🇪 Saksa: Texas Lightning - No No Never (5,0)
6. (7.) 🇩🇰 Tanska: Sidsel Ben Semmane - Twist of Love (5,0)
7. (6.) 🇺🇦 Ukraina: Tina Karol - Show Me Your Love (5,0)
8. (10.) 🇮🇸 Islanti: Silvia Night - Congratulations (4,9)
9. (9.) 🇬🇷 Kreikka: Anna Vissi - Everything (4,9)
10. (11.) 🇲🇨 Monaco: Séverine Ferrer - La Coco-Dance (4,9)
11. (12.) 🇫🇮 Suomi: Lordi - Hard Rock Hallelujah (4,9)
12. (8.) 🇪🇸 Espanja: Las Ketchup - Un Blodymary (4,7)
13. (16.) 🇧🇪 Belgia: Kate Ryan - Je t'adore (4,6)
14. (14.) 🇸🇮 Slovenia: Anžej Dežan - Mr Nobody (4,6)
15. (15.) 🇬🇧 Iso-Britannia: Daz Sampson - Teenage Life (4,5)
16. (13.) 🇦🇱 Albania: Luiz Ejlli - Zjarr e ftohtë (4,5)

:tyhja: :tyhja: :tyhja: :tyhja:
(3,5-4,4)

17. (20.) 🇧🇾 Valko-Venäjä: Polina Smolova - Mum (4,3)
18. (17.) 🇦🇲 Armenia: André - Without Your Love (4,3)
19. (19.) 🇪🇪 Viro: Sandra Oxenryd - Through My Window (4,2)
20. (18.) 🇲🇹 Malta: Fabrizio Faniello - I Do (4,1)
21. (23.) 🇷🇺 Venäjä: Dima Bilan - Never Let You Go (3,7)
22. (24.) 🇱🇹 Liettua: LT United - We Are the Winners (3,7)
23. (21.) 🇧🇦 Bosnia ja Hertsegovina: Hari Mata Hari - Lejla (3,7)
24. (22.) 🇵🇹 Portugali: Nonstop - Coisas de nada (3,5)

:tyhja: :tyhja: :tyhja:
(2,5-3,4)

25. (25.) 🇲🇰 Pohjois-Makedonia: Elena Risteska - Ninanajna (3,4)
26. (26.) 🇭🇷 Kroatia: Severina - Moja štikla (3,4)
27. (27.) 🇵🇱 Puola: Ich Troje feat. Real McCoy - Follow My Heart (3,3)
28. (30.) 🇦🇩 Andorra: Jenny - Sense tu (3,3)
29. (28.) 🇳🇱 Alankomaat: Treble - Amambanda (3,2)
30. (29.) 🇨🇾 Kypros: Annet Artani - Why Angels Cry (3,2)
31. (31.) 🇲🇩 Moldova: Arsenium feat. Natalia Gordienko - Loca (2,9)
32. (32.) 🇨🇭 Sveitsi: six4one - If We All Give a Little (2,9)
33. (33.) 🇱🇻 Latvia: Vocal Group Cosmos - I Hear Your Heart (2,8)
34. (34.) 🇮🇪 Irlanti: Brian Kennedy - Every Song Is a Cry for Love (2,5)

:tyhja: :tyhja:
(1,5-2,4)

35. (35.) 🇧🇬 Bulgaria: Mariana Popova - Let Me Cry (2,4)
36. (36.) 🇫🇷 Ranska: Virginie Pouchain - Il était temps (2,3)
37. (37.) 🇮🇱 Israel: Eddie Butler - Together We Are One (2,1)

:tyhja:
(1,0-1,4)
Viimeksi muokannut Serduchka, 22 Heinä 2019, 19:34. Yhteensä muokattu 26 kertaa.
"Synnyin syntiseksi
Sori jos se sua haittaa"

Avatar
Ate
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3480
Liittynyt: 15 Marras 2004, 20:35
Paikkakunta: Tampere

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Ate » 28 Maalis 2009, 14:32

Ateenan kisat tuli katseltua tuossa jo jokin aika sitten. Taso oli hyvä, juontajat ei :mrgreen:

Meidän semifinaali: (Ate+Miik)
:voitto: UKRAINA - Tina Karol - Show me your love 1./1.
:hopea: VENÄJÄ - Dima Bilan - Never let you go 4./2.
:pronssi: EJT MAKEDONIA - Elena Risteska - Ninanajna 3./6.
4. SUOMI - Lordi - Hard rock hallelujah 2./9.
5. ISLANTI - Silvia Night - Congratulations 9./3.
6. IRLANTI - Brian Kennedy - Every song is a cry for love 8./4.
7. SLOVENIA - Anzej Dezan - Mr. Nobody 5./11.
8. VIRO - Sandra Oxenryd - Through my window 12./5.
9. TURKKI - Sibel Tüzün - Süperstar 6./13.
10. RUOTSI - Carola - Invincible 13./7.
11. KYPROS - Annet Artani - Why angels cry 10./10.
12. ANDORRA - Jenny - Sense tu 14./8.
13. BOSNIA & HERTSEGOVINA - Hari Mata Hari - Lejla 7./16.
14. BELGIA - Kate Ryan - Je t'adore 11./14.
15. MONACO - Severine - La coco-dance 17./12.
16. ARMENIA - Andre - Without your love 16./15.
17. LIETTUA - LT United - We are the winners 15./21.
18. ALBANIA - Luiz Ejlli - Zjarr e ftohtë 19./18.
19. ALANKOMAAT - Treble - Amambanda 21./17.
20. BULGARIA - Mariana Popova - Let me cry 18./22.
21. VALKO-VENÄJÄ - Polina Smolova - Mum 20./20.
22. PORTUGALI - Nonstop - Coisas de nada 22./19.
23. PUOLA - Ich Troje - Follow my heart 23./23.

Meidän finaali: (Ate+Miik)
:voitto: UKRAINA - Tina Karol - Show me your love 2./1.
:hopea: KREIKKA - Anna Vissi - Everything 1./3.
:pronssi: VENÄJÄ - Dima Bilan - Never let you go 6./2.
4. NORJA - Christine Guldbrandsen - Alvedansen 4./5.
5. SUOMI - Lordi - Hard rock hallelujah 3./10.
6. EJT MAKEDONIA - Elena Risteska - Ninanajna 5./8.
7. ROMANIA - Mihai Traistariu - Tornero 7./6.
8. IRLANTI - Brian Kennedy - Every song is a cry for love 11./4.
9. SAKSA - Texas Lightning - No no never 8./11.
10. TURKKI - Sibel Tüzün - Süperstar 9./12.
11. RUOTSI - Carola - Invincible 13./9.
12. TANSKA - Sidsel Ben Semmane - Twist of love 16./7.
13. RANSKA - Virginie Pouchain - Il était temps 12./13.
14. MALTA - Fabrizio Faniello - I do 14./15.
15. BOSNIA & HERTSEGOVINA - Hari Mata Hari - Lejla 10./20.
16. LATVIA - Cosmos - I hear your heart 15./16.
17. ISO-BRITANNIA - Daz Sampson - Teenage life 21./14.
18. SVEITSI - Six4One - If we all give a little 17./18.
19. ARMENIA - Andre - Without your love 19./17.
20. LIETTUA - LT United - We are the winners 18./22.
21. KROATIA - Severina - Moja stikla 22./19.
22. MOLDOVA - Arsenium feat. Natalia Gordienko & Connect-R - Loca 20./23.
23. ESPANJA - Las Ketchup - Un Blodymary 23./21.
24. ISRAEL - Eddie Butler - Together we are one 24./24.
"Kyllä Suomen luonto on sitten kaunis. Varsinkin, kun se palaa."
-Miik-

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja gentedimare » 06 Huhti 2009, 14:01

Ate kirjoitti::pronssi: EJT MAKEDONIA - Elena Risteska - Ninanajna 3./6.
Onneks vaan hysteerisen paljon liioiteltu sija
23. PUOLA - Ich Troje - Follow my heart 23./23.
HAISTAKAAAAAAAAAAAAAAAAAA HUILU!!!!!! :femme:
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
Ate
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3480
Liittynyt: 15 Marras 2004, 20:35
Paikkakunta: Tampere

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Ate » 06 Huhti 2009, 14:13

gentedimare kirjoitti:
Ate kirjoitti::pronssi: EJT MAKEDONIA - Elena Risteska - Ninanajna 3./6.
Onneks vaan hysteerisen paljon liioiteltu sija
Ei ole yhtään liioiteltu :ylppis: Makedonian paras koskaan :ylppis:
gentedimare kirjoitti:
23. PUOLA - Ich Troje - Follow my heart 23./23.
HAISTAKAAAAAAAAAAAAAAAAAA HUILU!!!!!! :femme:
Hyvä, raikas toi Puola. NOT!
"Kyllä Suomen luonto on sitten kaunis. Varsinkin, kun se palaa."
-Miik-

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja gentedimare » 06 Huhti 2009, 14:24

Ate kirjoitti:Makedonian paras koskaan :ylppis:
Show oli upea! Tyttö osaa esiintyä!
Tyttö osaa laulaa! :rofl:

NOT!!! :heh:
Minusta tuntuu, että teillä siellä on tapahtunut jotain todella outoa :shock:
Hyvä, raikas toi Puola.
YES!!!! :tuuletus:
Ihana, erilainen, melodinen!!
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
Ate
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3480
Liittynyt: 15 Marras 2004, 20:35
Paikkakunta: Tampere

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Ate » 06 Huhti 2009, 14:30

gentedimare kirjoitti:
Ate kirjoitti:Makedonian paras koskaan :ylppis:
Show oli upea! Tyttö osaa esiintyä!
Tyttö osaa laulaa! :rofl:

NOT!!! :heh:
Minusta tuntuu, että teillä siellä on tapahtunut jotain todella outoa :shock:
Show OLI upea! Tyttö osasi esiintyä! Tyttö osasi myös laulaa! Ainakin kohtalaisesti :heh:
gentedimare kirjoitti:
Hyvä, raikas toi Puola.
YES!!!! :tuuletus:
Ihana, erilainen, melodinen!!
Sillisalaatti :joojoo: Esityksessä ei ollut mitään mistä ottaa kiinni. Sekava.
"Kyllä Suomen luonto on sitten kaunis. Varsinkin, kun se palaa."
-Miik-

Avatar
Katten-Gustaf
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11843
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 17:29
Paikkakunta: Siellä sun täällä...

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Katten-Gustaf » 06 Huhti 2009, 15:24

Ate kirjoitti:
gentedimare kirjoitti:Hyvä, raikas toi Puola.
YES!!!! :tuuletus:
Ihana, erilainen, melodinen!!
Sillisalaatti :joojoo: Esityksessä ei ollut mitään mistä ottaa kiinni. Sekava.[/quote]
Aten ois kyllä korkea aika varata aika silmälääkäriltä korvalääkärin ja etenkin puhdistamisen lisäksi.

KUULE OIKEIN JUMALISTE! :megafoni: Follow My Heart on Puolan toisiks paras biisi IKUNA ja sinä väität sitä sekavaksi. Housuissas on sillisalaatti ja ite olet sekava! Ainakin arvosteluissasi. :heh:
...kan inte säga nej,
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...

Avatar
Miik
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4931
Liittynyt: 16 Huhti 2004, 10:46
Paikkakunta: Tampere

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Miik » 06 Huhti 2009, 20:28

Kyllä Ate tässä asiassa kuulee ja näkee mitä mainioimmin. Ich Troje vaan on jotain niiiin karseeta. :apuva: Ja vielä se säälittävä yritys kalastella ääniä: hei olen raskaana! No hei vaan! :hei:
"anna abreu ehkä kuppilan uusi Arja Saijonma"
NimiIronia Pete "Suomi 2010 artistitoiveita"-ketjussa

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja gentedimare » 06 Huhti 2009, 20:33

Miik kirjoitti:Kyllä Ate tässä asiassa kuulee ja näkee mitä mainioimmin. Ich Troje vaan on jotain niiiin karseeta. :apuva: Ja vielä se säälittävä yritys kalastella ääniä: hei olen raskaana! No hei vaan! :hei:
Hypi trampoliinilla!! :draamaa:
Ei se tollasia huudellut! :ylppis:

IHANA Follow my heart!
Tidi-tidi-ti-ti-ti-ti-ti-TI!! :ihana:
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
--evg
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1832
Liittynyt: 24 Marras 2008, 18:53
Paikkakunta: Tampere

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja --evg » 27 Huhti 2009, 12:36

gentedimare kirjoitti:
Miik kirjoitti:Kyllä Ate tässä asiassa kuulee ja näkee mitä mainioimmin. Ich Troje vaan on jotain niiiin karseeta. :apuva: Ja vielä se säälittävä yritys kalastella ääniä: hei olen raskaana! No hei vaan! :hei:
Hypi trampoliinilla!! :draamaa:
Ei se tollasia huudellut! :ylppis:

IHANA Follow my heart!
Tidi-tidi-ti-ti-ti-ti-ti-TI!! :ihana:
Follow my heart oli todella ihana eikä se mitään ääniä kalastellut! Mun mielestä se raskaus vaan sopi siihen lauluun oikein hyvin.
IB- International Bullshit

Avatar
Speed
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2019
Liittynyt: 06 Elo 2007, 22:59

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Speed » 20 Touko 2009, 21:51

Siitä on nyt tasan kolme vuotta! Viisuhistoriamme upein hetki.

Avatar
.rïošhïn.
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 910
Liittynyt: 10 Maalis 2007, 19:04
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja .rïošhïn. » 20 Touko 2009, 23:31

Aivan loistava vuosikerta oli. Pitääpä muistaa jossain vaiheessa puntaroida nämä...
Katten-Gustaf kirjoitti:KUULE OIKEIN JUMALISTE! :megafoni: Follow My Heart on Puolan toisiks paras biisi IKUNA. :heh:
Ei se nyt sentään ollut vain niitten toisiks paras biisi - vaan paras! Ehdotonta huippumateriaalia koko Euroviisuissa koskaan. <3 <3 <3
Tumumba, tumayo, gumulong dahil sa iyo
Tumawa, lumuha, nabaliw dahil sa iyo
Kinuha ang wala, nadapa dahil sa iyo
Sumulong, umurong, lumipad dahil sa iyo
Mahal ko
Hahanapin ko kahit saan pa man


Lyrics from Hahanapin Ko by AEGIS

Avatar
mariah
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5638
Liittynyt: 13 Helmi 2005, 15:22
Paikkakunta: Helsinki

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja mariah » 20 Touko 2009, 23:34

TOP-10 (finaali) :rakas:

1. kroatia - severina, moja stikla :voitto:
2. ukraina - tina karol, show me your love :hopea:
3. romania - mihai traistariu, tornero :pronssi:

4. ejt makedonia - elena risteska, ninanajna
5. ruotsi - carola, invicible
6. turkki - sibel tuzun, super star
7. kreikka - anna vissi, everything
8. bosnia-hertzegovina - hari mata hari, lejla
9. suomi - lordi, hard rock hallelujah
10. armenia - andre, without your love

semeistä ehdottomasti oisin finaaliin nostanu ihanan bulgarian mariana popovan :ihana: ja slovenian mr. nobodyn :ihana:
Viimeksi muokannut mariah, 23 Heinä 2009, 00:05. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
-kaitsu87-
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4729
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 06:09
Paikkakunta: Pori

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja -kaitsu87- » 21 Touko 2009, 02:22

Kaitsun viisupuntari 2006

<3 <3 <3 <3 <3
1. [2] :norja: Christine Guldbrandsen - Alvedansen
2. [3] :makedonia: Elena Risteska - Ninanajna
3. [1] :belgia: Kate Ryan - Je t'adore
4. [5] :alankomaat: Treble - Amambanda
5. [7] :ranska: Virginie Pouchain - Il était temps
6. [9] :bulgaria: Mariana Popova - Let me cry
7. [4] :malta: Fabrizio Faniello - I do
8. [8] :romania: Mihai Trăistariu - Tornerò
9. [6] :viro: Sandra Oxenryd - Through my window
10. [13] :espanja: Las Ketchup - Un blodymary

:surrur: :surrur: :surrur: :surrur:
11. [10] :slovenia: Anžej Dežan - Mr.Nobody
12. [12] :moldova: Arsenium feat. Natalia Gordienko & Connect-R - Loca
13. [14] :portugali: Nonstop - Coisas de nada
14. [16] :kypros: Annet Artani - Why angels cry
15. [11] :suomi: Lordi - Hard rock hallelujah
16. [23] :ruotsi: Carola - Invincible

:joojoo: :joojoo: :joojoo:
17. [20] :kreikka: Anna Vissi - Everything
18. [15] :sveitsi: six4one - If we all give a little
19. [17] :turkki: Sibel Tüzün - Süper star
20. [18] :ukraina: Tina Karol - Show me your love
21. [19] :valkovenaja: Polina Smolova - Mum
22. [21] :albania: Luiz Ejlli - Zjarr e ftohtë
23. [22] :tanska: Sidsel Ben Semmane - Twist of love
24. [30] :israel: Eddie Butler - Together we are one

:roll: :roll:
25. [24] :saksa: Texas Lightning - No no never
26. [25] :andorra: Jenny - Sense tu
27. [27] :isobritannia: Daz Sampson - Teenage life
28. [29] :venaja: Dima Bilan - Never let you go
29. [26] :armenia: André - Without your love
30. [28] :puola: Ich Troje feat. Real McCoy - Follow my heart
31. [31] :monaco: Séverine Ferrer - La coco-dance

:yrjo:
32. [32] :kroatia: Severina - Moja štikla
33. [33] :latvia: Vocal Group Cosmos - I hear your heart
34. [35] :liettua: LT United - We are the winners
35. [37] :islanti: Silvia Night - Congratulations
36. [36] :irlanti: Brian Kennedy - Every song is a cry for love
37. [34] :bosnia: Hara Mata Hari - Lejla
Viimeksi muokannut -kaitsu87-, 18 Elo 2011, 03:08. Yhteensä muokattu 11 kertaa.
Rise like a phoenix
Out of the ashes
Seeking rather than vengeance
Retribution
You were warned
Once I'm transformed
Once I’m reborn

Avatar
Haksis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1435
Liittynyt: 27 Joulu 2007, 18:04
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Haksis » 22 Touko 2009, 22:21

1. :venaja:
2. :romania:
3. :armenia:
4. :slovenia:
5. :ruotsi:
6. :suomi:
7. :turkki:
8. :kreikka:
9.:liettua:
10. :makedonia:

Avatar
--evg
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1832
Liittynyt: 24 Marras 2008, 18:53
Paikkakunta: Tampere

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja --evg » 01 Kesä 2009, 00:59

EUROVISIONGIRLIN 2006 VIISUPUNTARI:

:sateenkaarisavel: :sateenkaarisavel: :sateenkaarisavel: :sateenkaarisavel: :sateenkaarisavel:

01. Kuva Kreikka: Anna Vissi- Everything
02. Kuva Ukraina: Tina Karol- Show Me Your Love
03. Kuva Bosnia ja Hertsegovina: Hari Mata Hari- Lejla
04. Kuva Romania: Mihai Traistariu- Tornero
05. Kuva Belgia: Kate Ryan- Je t'adore
06. Kuva Liettua: LT United- We Are the Winners
07. Kuva Makedonia: Elena Risteska- Ninanajna
08. Kuva Suomi: Lordi- Hard Rock Hallelujah
09. Kuva Espanja- Las Ketchup- Bloody Mary
10. Kuva Viro: Sandra Oxenryd- Through My Window
11. Kuva Islanti: Silvía Night- Congratulations
12. Kuva Monaco: Séverine Ferrer- La Coco-Dance
13. Kuva Bulgaria: Mariana Popova- Let Me Cry
14. Kuva Puola: Ich Troje- Follow My Heart
15. Kuva Slovenia: Anžej Dežan- Mr. Nobody
16. Kuva Ruotsi: Carola- Invincible

:sateenkaarisavel: :sateenkaarisavel: :sateenkaarisavel: :sateenkaarisavel:

17. Kuva Norja: Christine Guldbrandsen- Alvedansen
18. Kuva Turkki- Sibel Tüzün Süper Star
19. Kuva Kroatia: Severina- Moja Štikla
20. Kuva Tanska: Sidsel Ben Semmane- Twist of Love
21. Kuva Saksa:Texas Lightning- No No Never
22. Kuva Latvia: Cosmos- I Hear Your Heart
23. Kuva Albania Luiz Ejlli- Zjarr e ftohtë
24. Kuva Armenia André- Without Your Love
25. Kuva Moldova: Arsenium & Natalia Gordienko- Loca

:sateenkaarisavel: :sateenkaarisavel: :sateenkaarisavel:

26. Kuva Malta: Fabrizio Faniello- I Do
27. Kuva Sveitsi: Six4one- If We All Give a Little
28. Kuva Irlanti: Brian Kennedy- Every Song Is a Cry for Love
29. Kuva Andorra: Jenny- Sense tu
30. Kuva Venäjä: Dima Bilan- Never Let You Go
31. Kuva Alankomaat: Treble- Amambanda

:sateenkaarisavel: :sateenkaarisavel:

32. Kuva Kypros: Annette Artani- Why Angels Cry
33. Kuva Portugali: Nonstop- Coisas de nada
34. Kuva[/img] Valko-Venäjä: Polina Smolova- Mum
35. Kuva Israel: Eddie Butler- Ze hazman (Together We Are One)

:sateenkaarisavel:

36. Kuva Iso-Britannia: Daz Sampson- Teenage Life
37. Kuva Ranska: Virginie Pouchain- Il était temps
IB- International Bullshit

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 44864
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 29 Kesä 2009, 17:22

Järkyttävä uutinen x :lohduton:

http://www.X/v2/index.php?f ... es&id=5980

:rip: Yasmine
"Synnyin syntiseksi
Sori jos se sua haittaa"

Avatar
Mohno
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 842
Liittynyt: 03 Elo 2005, 11:47
Paikkakunta: Stockholm, Sweden

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Mohno » 22 Heinä 2009, 14:13

Näin keskiviikon käännyttyä jo iltapäivään ja kun viikonloppukin jo häämöttää niin ei muuta kuin juhlisteta sitä tällä vuosikerralla joka jäi kyllä mieleen monestakin eri syystä (ks. kuva :tuuletus: ):

12. Suomi: Lordi - Hard rock hallelujah (paras kuin paras) :tuuletus:
10. Bosnia-Hertsegovina: Hari Varešanovic - Lejla :tapu:
8. Kreikka: Anna Vissi - Everything :kups:
7. Venäjä: Dima Bilan - Never let you go :vonkaus:
6. Romania: Mihai Traistariu - Tornerò
5. Norja: Christine Guldbrandsen - Alvedansen
4. Ukraina: Tina Karol - Show me your love
3. Turkki: Sibel Tüzün - Süper star (pojot sekä sipelille että pojille)
2. Ruotsi: Carola - Invincible
1. Sveitsi: six4one - If we all give a little

Edit: Ja nyt on jo kulunut säädetty suruaika Belgian tytön kuolemasta (Otan osaa - todella ikävää - kiva tyttö)

Avatar
Juurovissön
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9110
Liittynyt: 18 Tammi 2006, 15:55
Paikkakunta: Turku

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Juurovissön » 22 Heinä 2009, 21:18

Ateenan finaali, Juuropuntari 2006 (heinäkuussa 2009):

01. Suomi: Lordi - Hard rock hallelujah
02. Bosnia-Hertsegovina: Hari Varešanovic - Lejla
---------------------------------------------------------------
03. Turkki: Sibel Tüzün - Süper star
04. Norja: Christine Guldbrandsen - Alvedansen
05. Kroatia: Severina - Moja štikla
06. Venäjä: Dima Bilan - Never let you go
07. Romania: Mihai Traistariu - Tornerò
-----------------------------------------------------------------
08. Liettua: LT United - We are the winners
09. Tanska: Sidsel Ben Semmane - Twist of love
10. Ukraina: Tina Karol - Show me your love
11. Armenia: André - Without your love
12. EJT Makedonia: Elena Risteska - Ninanajna
-------------------------------------------------------------------
13. Iso-Britannia: Daz Sampson - Teenage life
14. Ruotsi: Carola - Invincible
15. Saksa: Texas Lightning - No no never
16. Kreikka: Anna Vissi - Everything
17. Irlanti: Brian Kennedy - Every song is a cry for love
------------------------------------------------------------------------
18. Sveitsi: six4one - If we all give a little
19. Moldova: Arsenium & Natalia Gordienko - Loca
20. Espanja: Las Ketchup - Bloody Mary
21. Latvia: Cosmos - I hear your heart
22. Israel: Eddie Butler - Ze hazman
-------------------------------------------------------------------------
23. Malta: Fabrizio Faniello - I do
24. Ranska: Virgine Pouchin - Il était temps

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 44864
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 23 Heinä 2009, 11:37

Juurovissön kirjoitti: 03. Turkki: Sibel Tüzün - Süper star
Sibel löytyy sulta top 3:sta :ihana: Ihanaa :tapu:
"Synnyin syntiseksi
Sori jos se sua haittaa"

Avatar
Juurovissön
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9110
Liittynyt: 18 Tammi 2006, 15:55
Paikkakunta: Turku

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja Juurovissön » 23 Heinä 2009, 12:56

Kyllä, mä tykkäsin Sipulista ja Tanssijapojista heidän iloisuutensa ja energisyytensä vuoksi! Se lava-live lämmitti kunnolla!

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16270
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Eurovision laulukilpailu 2006

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 27 Syys 2009, 10:04

-
Viimeksi muokannut jee euroviisut, 21 Elo 2017, 23:27. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Vastaa Viestiin