Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Bobbysocks – La det swinge

*****
11
16%
****
22
33%
***
24
36%
**
5
7%
*
5
7%
 
Ääniä yhteensä: 67

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja gentedimare » 14 Huhti 2010, 01:10

:norja:
Kuva
Maa: Norja
Vuosi: 1985
Kappale: La det swinge
Esittäjä: Bobbysocks
Säveltäjä: Rolf Løvland
Sanoittaja: Rolf Løvland
Kapellimestari: Terje Fjærn
Sijoitus: 1./19
Pisteet: 123
Sanat: http://www.diggiloo.net/?1985no
Karsinnan tulos: http://natfinals.webuda.com/70s_80s/Norway1985.html


Bobbysocks syntyi Holmenkollenin Park hotellissa kesäisenä päivänä 80-luvun alkuvuosina (Hannen kotisivut väittää 84, Elisabethin 83 ja kaiken tietävä wikipedia 83, joten go figure), kun Hanne Krogh esitti idean, joka oli pyörinyt hänen päässään jo puoli vuotta, Elisabeth Andreassenille. Hanne kaipasi uralleen uuttaa puhtia ja Bobbysocks oli juuri sitä mitä toivoa saattoi. Kaksi tunnettua artistia, jotka halusivat pitää hauskaa. Kuulostaa hauskalta, eikö? He saivat taakseen levy-yhtiön pomon siunauksen, tuottajan ja lauluntekijäksi Rolf Løvlandin. Poppoo suuntasi Ruotsiin, jossa he levyttivät ensimmäisen albuminsa Bobbysocks! Levy julkaistiin vuonna 1984 ja se oli hauskaa, se.

Rolf Løvland kutsuttiin vuoden 1985 Norjan euroviisukarsintaan mukaan ja hän sävelsi yhtyeelle kappeleen La det swinge. Hanne ja Elisabeth eivät olleet keltanokkia mitä tulee viisuiluun. Hanne edusti Norjaa teinityttönä vuonna 1971 ja oli ottanut osaa Norjan karsintaan vuosina 1972 ja 1979. Elisabeth puolestaan edusti Ruotsia yhdessä Kikki Danielssonin kanssa osana Chips-yhtyettä vuonna 1982 ja oli ottanut osaa Ruotsin karsintoihin vuosina 1981 ja 1984.
Tytöt matkasivat Lontooseen asti ostamaan esiintymisasut, jotain pinkkiä, 50-lukulaista ja tietenkin hauskaa. Kolmikolla oli alusta asti mielessä vain yksi asia; tuoda Norjalle kauan kaivattu viisuvoitto ja jos he sen julkisesti sanoivat ääneen, niin moni pitäi sitä hysteerisen hauskana haaveena, ottaen huomioon Norjan viisumenestyksen aiempina vuosina.

Porukan suunnitelmat olivat kuitenkin mennä mönkään jo Norjan omissa karsinnoissa, jotka järjestettiin Oslossa maaliskuun 30.päivä. Voittaja valittiin alueraatien ja neljän asiantuntijatuomarin voimin. Asiantuntijoihin kuuluivat Luxemburgin viisuvoittaja vuodelta 1973, Anne Marie David, Iso-Britannian legendaarinen kapellimestari Ronnie Hazelhurst, ruotsalainen Stikkan Anderson sekä amerikkalainen levytuottaja Tony Visconti. Kaikki asiantuntijat rankkasivat ykköseksi Anita Skorgan esittämän kappaleen Karma. Alueraadit eivät kuitenkaan lämmenneet samalla tavalla Anitalle ja Bobbysocks vei voiton kuuden pisteen erolla. Mutta Hanne ja Elisabeth saivat jännittää aina viimeiseen alueraatiin asti voittoaan, sillä ääniä lueteltiin vuorotellen alueraatien ja asiantuntijoiden välillä, joten joka kerta kun Bobbysocks näytti lisäävän etumatkaansa, asiantuntijat nostivat Anitan hengittämään ihan tyttöjen niskaan. Siitäkin huolimatta, että Ronnie Hazelhurst sijoitti La det swingen toiseksi, kommentoi hän karsinnan jälkeen, että valitettavasti Norjalla ei ole mahdollisuuksia voittaa Euroviisuja. Olipas hauska kommentti, eikö?

Vuoden 1985 Euroviisut järjestettiin Ruotsin Göteborgissa ja Bobbysocks ei jättänyt mitään sattuman varaan. Kaikki mitä yhtye teki kisaviikon aikana, oli osa tarkkaan harkittua suunnitelmaa, jonka oli määrä päätyä maan ensimmäiseen viisuvoittoon. Norjan delegaatio huristi paikasta toiseen pinkillä Ford Cabrioletilla, jonka molemmin puolin oli isot Bobbysocks logot. Pressitilaisuus pidettiin McDonaldsissa, sillä Hannen mukaan pienet konferenssihuoneet hotellilla olivat totaalisen väärä paikka yhtyeelle. Ja 250 toimittajaa pakkautui pieneen hampurilaisravintolaan kuulemaan mitä hauskaa sanottavaa yhtyeellä olisi. Kansainvälinen lehdistö oli innoissaan, kun Norjasta oli vihdoin osattu lähettää viisuihin jotain raikasta, tuoretta ja hauskaa. Kapellimestari Terje Fjærn lisäsi vähän tempoa kappaleeseen ja kaikilla oli niin kovin hauskaa.

Kun Bobbysocks vyöryi ensitahtien aikana lavalle, tuona toukokuisena lauantai-iltana 1985, monilla kävi kotikatsomoissa mielessä samankaltainen ajatus: Voisiko ikuinen häviäjä Norja vihdoin napata viisuvoiton? Tytöillä oli hauskaa kimaltelevissa asuissaan ja hauskuutta ei haitannut edes Elisabethin kolme numeroa liian iso takki. Taustalaulajillakin oli hauskaa, yleisöllä oli hauskaa, jopa kisojen juontaja Lill Lindforsilla oli hauskaa istuessaan orkesterin vieressä. La det swinge svengasi, rullasi, tempasi mukaansa ensitahdeista asti ja ruotsalaisella orkesterilla oli helppo tehtävä saada kappaleeseen ”se svedusoundi”.

Mutta voitto ei tälläkään kertaa ollut mitenkään selvä. Kisojen toinen, ehkä jopa Norjaakin suurempi, ennakkosuosikki Saksa nappasi johdon heti äänestyksen alussa, mutta pikkuhiljaa alkoi Norjan kiri. Lopullinen pistemäärä 123 ei päätä huimaa, mutta sillä ei ollut mitään merkitystä, sillä Norja oli tehnyt mahdottomasta totta ja voittanut Euroviisut. Yleisö Göteborgin Scandinavium-hallissa oli lähestulkoon ekstaasissa ja hurrasi kuin viimeistä päivää. Voittajien tulo lavalle on yksi ikimuistoisimmista, kun Hanne ja Elisabeth juoksivat korkokengät jalassa rappuset alas ilman huolenhäivää. Siinä oli nilkkojen nyrjähdykset lähellä, mutta ainakin tytöillä itsellään oli hauskaa. Edellisvuoden voittajilla, veljestrio Herrey’sillä oli myös hauskaa tyttöjen saapuessa lavalle ja ennen palkintojen luovuttamissa molempien vuosien voittajat viettivätkin hetken vain jammaten ja juhlien lavalla orkesterin soittaessa Norjan voittokappaletta. Mukana menossa tietenkin myös säveltäjä Rolf Løvland ja juontaja Lill Lindfors.

Ja Norjanmaalla oli hauskaa, kun viisuvoittajat saapuivat kotiin. Tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä oli kokoontunut kaduille juhlimaan maan ensimmäistä viisuvoittoa ja sen tuoneita Hannea ja Elisabethia. Ja vaikka Bobbysocksista ei maailmalle uutta Abbaa tullutkaan, niin hetken ajan tytöillä ja faneilla oli hauskaa yhdessä. Ensimmäinen levy julkaistiin uudelleen, La Det swinge albumille lisättynä, tietenkin. Yhtye kiersi Eurooppaa kohtalaisella menestyksellä ja kävivätpä he jopa Australiassa, Singaporessa ja USAssa asti. Sen luulisi olleen hauskaa? Joten tytöt olivat saavuttaneet sen mitä halusivatkin, viisuvoiton Norjalle ja mielin määrin hauskanpitoa. He julkaisivat vielä kaksi albumia vuosin 1986 ja 1987, mutta pian tämän jälkeen molemmat siirtyivät jälleen sooloprojektiensa pariin. Joten, it was fun while it lasted! Hanne edusti Norjaa vielä vuonna 1991 osana ”Just 4 Fun” kokoonpanoa. Ja Elisabeth edusti Norjaa vuonna 1994 yhdessä Jan Werner Danielsenin kanssa ja vuonna 1996 soolona.

Norjan karsinta 1985

Pastel - Ring ring ring
Bjørn Eidsvåg - Gammel drøm
Zaz - Oh-là-là
Kai Eide - Love, amour og kjærlighet
Rolf Graf - II & II
Anita Skorgan - Karma
Bobbysocks - La det swinge
Mia Gundersen & Olav Stedje - Nattergal
Hilde Heltberg - Livet har en sjanse
Silje Nergård - Si det, si det
Kuva Kuva
Kuva
Kuva
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16697
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 14 Huhti 2010, 07:10

Neljän tähden pirteä ja tanssittava viisu. En tajua, miksi jotkut väittävät tätä yhdeksi viime vuosikymmenien huonoimmista voittajista. Paljoa muita vuoden viisuja en ole kuullut, mutta hyvähän tämä on ja varmasti yksi parhaiten voiton ansainneista. :joojoo:
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja AntSa » 14 Huhti 2010, 07:18

Hauska ja harmiton 3 TÄHDEN viisu. Ei lukeudu suokkareihini upealta viisuvuodelta 1985. Täytynee paljastaa kuitenkin, että 12-vuotias AntSa sanoi äidilleen heti 1. Esikatseluosan nähtyään, että "Norja muuten voittaa Euroviisut". :rofl: Näinhän siinä sitten kävi. :rofl:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7875
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 14 Huhti 2010, 08:51

Kiva ja pirtsakka tanssiviisu, neljä tähteä.
Qaj.

Avatar
Weewa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9444
Liittynyt: 17 Marras 2003, 15:23
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja Weewa » 14 Huhti 2010, 08:54

Kolmen tähden hauska rallatus. :joojoo:
...Åh jag börjar nästan (s)Weewa I mina gyllene skor.

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 14 Huhti 2010, 09:19

Ihanan HAUSKA tarina Bobbysocksin viisutaipaleesta :tapu:
Itse viisu ei niin paljoa naurata. Hyvinkin perinteinen renksutus. Ei paha, mutta ei nyt niin mieltäylentäväkään... Kyllähän se silloin eräänä lauantai-iltana vuonna 1985 erottui porukasta edukseen ja oli ainakin meidän äidin suosikki... minä taisin pitää enemmän ainakin Israelista :miettii:
Napsauttaisko kolme vai neljä tähteä :miettii: Oonpa nuiva: annan kolme...
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
Conductor
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1340
Liittynyt: 22 Loka 2007, 23:39
Paikkakunta: Helsinki

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja Conductor » 14 Huhti 2010, 10:01

Viisi tähteä.

Pakkohan tälle vauhdikkaalle ja "swingaavalle" Norjan viisurallille on antaa täydet pojot. Tämä on ehdottomasti yksi hauskimmista ja mieliinpainuvimmista viisuista kautta koko viisuhistorian. Niinkuin gentedimaren mainiosta esittelystä käy ilmi, niin tähän viisuun panostettiin täysillä. Tässä on kaikki kohdallaan. Hanne ja Bettan ovat niin ihania ja hauskoja, heistä ei voi olla pitämättä. Heidän iloisuus ja positiivinen energia täyttivät koko viisulavan heti La det swingen alkutahdeista alkaen. 1985 oli hyvätasoinen viisuvuosikerta, paljon hyviä viisuja kilpailemassa. Voitto meni kuitenkin oikeaan osoitteeseen. Kiitos Norja tästä elämänmyönteisestä ja iloisesta viisusta. Elämän kuuluu olla hauskaa ja nauru pidentää ikää...

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9291
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja romualdo » 14 Huhti 2010, 11:02

neljä tähteä. Gentehän lataa oikein kunnon novelleja, kiits. Pidän kyl tosi paljon tuosta Anitan Karmastakin. Ne on nii erilaisia nämä kaksi norjanviisua... Onhan tää mainio juttu edelleenkin, ja vielä kaksinkertainen viisuvoitto säveltäjä tässä ... ja huom. Elisabethin mahtavat äänivarat!

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja gentedimare » 14 Huhti 2010, 13:04

romualdo kirjoitti:neljä tähteä. Gentehän lataa oikein kunnon novelleja, kiits.
:heh: Ei teksti näyttänyt noin pitkältä, kun tätä wordiin muotoilin, mutta kiva, jos jaksatte lukea näitä meidän rakkaudella raapustamia juttuja.

Itse annan tälle neljä norjalaista sydäntä, sillä tämä on todella h-h-h-hauska ja mukaansatempaseva.

:norja: :norja: :norja: :norja:
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4990
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 14 Huhti 2010, 14:10

Ihan siedettävä renkutus, vaikkakin tuo kirottu pirteys ja iloisuus hieman ärsyttää. Olen negatiivinen ihminen, enkä ymmärrä tuollaista.

*** tähteä.
Viimeksi muokannut Valkealalainen, 05 Touko 2013, 13:50. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 31504
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja Rousku » 14 Huhti 2010, 14:36

Tämä ei ole ollenkaan minun musaani, mutta tekniset ansiot on silti tunnustettava, joten kolme tähteä.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 48724
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 14 Huhti 2010, 16:10

:stara: :stara: :stara: :stara:

Norjan toiseksi paras voittoviisu :tapu: Hauskat bobbysukat :ihana: Kiva svengi ja kyllähän tää tanssittaa, vaikka hieman jo kulutettu onkin :heh:
"Excuse my French" :kaunis:

Avatar
Piggybank
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2213
Liittynyt: 14 Loka 2009, 18:30
Paikkakunta: Tampere

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja Piggybank » 14 Huhti 2010, 16:58

Laulan tämän kertosäettä usein tyhjentäessäni tiskikonetta, jotenkin yhdistän ne kaksi asiaa. :mrgreen: Oikein kiva ja älyttömän pirteä biisi. Iloiset neljä tähteä! :)
"Että siellä sitten ne, ne ei oo viisubileet, mutta ne on viisubileet"
- N20

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja Mr Kite » 14 Huhti 2010, 17:25

Viisuvoittaja 25 vuoden takaa. Minusta selvästi Norjan huonoin viisuvoittaja (Nocturne ja Fairytale ovat paljon parempia).

Mutta ihan iloinen, hauskan harmiton ralli. Ei huono, mutta ei suuremmin sykähdytäkään.

Kolme ***

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja mpappa » 14 Huhti 2010, 18:30

Paras Norjan viisuvoittaja. <3 <3 <3 <3 <3
Love shine a light

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2613
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 14 Huhti 2010, 20:46

mpappa kirjoitti:Paras Norjan viisuvoittaja.
:rofl: :rofl: :rofl:

Että mä inhosin tätä lällätystä 25 vuotta sitten ja että mä inhoan tätä yhä. :jupinaa: Yksi tähti.
"Without music, life would be a mistake."

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13243
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 14 Huhti 2010, 21:20

Ihme_Mies kirjoitti:Että mä inhosin tätä lällätystä 25 vuotta sitten ja että mä inhoan tätä yhä. :jupinaa: Yksi tähti.
:samaamielta:
Tämä oli silloin niin tätitanttaosastoa niin biisi kuin esittäjät ja eikä se edelleenkään kuulosta eikä näytä yhtään tuoreemmalta, vaikka vähän odotin että näin olisi.

Tuon livetuubin ääniraita oli niin heikko, että kaivoin, kun halusin antaa tälle mahdollisuuden, paremman täältä. Mutta ei auta. Voi olal että tässä on jotain ansioita, mutta ei tämä minusta erityisemmin edes svengaa ja biisin alussa laulumeloidiakin menee silleen alas että laulu ei enää kohdin soi, vaikka ne sitten hyvin laulavatkin.

Mieluummin vaikka Sienneke tätä osastoa :heh:, siihen ei liity kipeitä muistoja, siinä ei sanota rock'n roll silloin kun se ei mitenkään sitä ole (edes sitä vanhaa) vaan se on ihan rehellisesti alueensa humppaa.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 14 Huhti 2010, 22:15

Olihan se kivaa, että Norja silloin sai vihdoin ensimmäisen voittonsa, mutta kappale ei todellakaan ole mikään elämää suurempi viisu - ja Norjan voittokappaleista ehdottomasti heikoin. Pirteä rallatus - joo-o, mutta paino sanalla rallatus, joita on viisuissa kuultu tusinoittain ja tämä on vielä ärsyttävän jankkaavakin, samoja sanoja toistetaan alusta loppuun. Näistä heikkouksista huolimatta annan kuitenkin kolme tähteä, tuo hyviä vanhoja muistoja ja saa hyvälle tuulelle - pirteys peittoaa ärsytyksen. :joojoo:

Avatar
Hapa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1642
Liittynyt: 02 Tammi 2008, 23:17
Paikkakunta: Pori

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja Hapa » 14 Huhti 2010, 22:49

Ihme_Mies kirjoitti:
mpappa kirjoitti:Paras Norjan viisuvoittaja.
:rofl: :rofl: :rofl:

Että mä inhosin tätä lällätystä 25 vuotta sitten ja että mä inhoan tätä yhä. :jupinaa: Yksi tähti.
Tiedetään, mutta en voi edelleenkään ymmärtää miten voi olla sun mielestä noin huono. :niinpa: Multa sai kyllä neljä tähteä, vaikka onkin vasta vuotensa 10. mun listalla. :peukku:
"Olen huomannut nuorten naislaulajien laulavan pikkutytön äänellä. Heitä ei erota toisistaan eikä lauluista jää mitään mieleen. Minun nuoruudessani artisti ei päässyt levyttämään, jos hän ei osannut tulkita." -Anneli Sari-

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9291
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja romualdo » 14 Huhti 2010, 23:44

voi, täällä saa tuon tuostakin ihmetellä täysillä erinäisiä mielipie-eroja, Norjan kolmesta voittopiiseistä se kolmanneksi kirkkain, 1. Nocturne 2.hiinä ja hiinä Fairytale ... Karma oli muuten älyn iso hitti sekin, sitähän pienet lapsetkin lauloivat omissa laulukilpailuissakin (kts. dokumentti Norjan voitosta)

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10099
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja sziget » 15 Huhti 2010, 23:46

Yksi tähti. Olen aina inhonnut, inhoan, tulen inhoamaan. Tällaisten takia en vaivautuisi viisuja katsomaan saati fanittamaan. 80-luvulle tyypillistä, että silloin kun Norja vähiten ansaitsi voittaa, se voitti. :mulk:

Ta1jan "tätitanttaosasto" kiteytti olennaisen. Ilmankos Eläkeläisiä vihattiin, he kun eivät tee oikeaa humppaa vaan parodiaa. Kansa haluaa oikeaa eläkeläismusiikkia, josta Bobbysocks onkin oiva näyte. :)
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja Leo » 19 Huhti 2010, 19:17

Todellinen yllätysvoittaja aikoinaan. - Ja vielä Norjasta! Sehän se silloin harmitti. Laulu kuulosti niin 50-lukuiselta, mikä olikin ollut muotia puoli vuosikymmentä aiemmin. Kiva verrata ruotsia ja norjaa keskenään.

Nyt: 4 tähden iloinen, svengaava mahtiviisu. Makea Norjan voitto, joka sai jatkoa. Tykkäsin aika pian yllätysvoitosta toipumisen jälkeen ja tykkään edelleen :tuuletus:

Avatar
Subculture
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3633
Liittynyt: 30 Huhti 2004, 12:47
Paikkakunta: Helsinki

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja Subculture » 19 Huhti 2010, 21:18

Jos edellisenä vuonna voitti Diggi Loo, niin ei ollut kovin vaikeaa arvailla etteikö tämä ilopilleri voisi voittaa.
Onhan tämä vähän ärsyttävä hömppä ja vanhahtava jo esitysvuonnaan. En innostu biisin ja esityksen fiftarivaikutteista. Ja jälleen voittokappaleessa mainitaan rock.
Hanne ja Bettan ovat tietysti ihania naisia. Yksi tähti kummallekin **.

Avatar
i wanna be a toy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4000
Liittynyt: 01 Helmi 2006, 15:06
Paikkakunta: Helsinki

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja i wanna be a toy » 19 Huhti 2010, 21:45

Yksi näistä hirveimmistä voittajista ikinä :yrjo: En tykännyt siloin ja nyt kun katsoin tuon esityksen vielä vähemmän. Olivat jo siis vuonna 1985 jäljessä aikaansa swingeineen :heh: Tytöt vaikuttavat mukavilta ja herttaisilta, mutta itse kappale siis :toilet: Vaatteet näyttivät kivoilta ja aikakauden mukaisilta toki :joojoo:
Ihan voitais olla ilman niitäkään siel näin.

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2613
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 20 Huhti 2010, 22:55

Hapa kirjoitti:
Ihme_Mies kirjoitti:
Että mä inhosin tätä lällätystä 25 vuotta sitten ja että mä inhoan tätä yhä. :jupinaa: Yksi tähti.
Tiedetään, mutta en voi edelleenkään ymmärtää miten voi olla sun mielestä noin huono. :niinpa:
Szigetin viestistä löytyy kaikki muut inhoamisen perusteet paitsi lisään vielä, että inhoan aina tuollaista tekopirteyttä. :grr: (Tanskalaisille ei tosin taida tekopirteydessä löytyä haastajaa pidemmällä aikajanalla :roll: )
"Without music, life would be a mistake."

Avatar
Hapa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1642
Liittynyt: 02 Tammi 2008, 23:17
Paikkakunta: Pori

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja Hapa » 26 Huhti 2010, 23:15

Tekopirteydestä ei tässä tapauksessa voi puhua. Ainakin minusta näytttää, että Hanne ja Bettan ovat aidosti iloisia.
"Olen huomannut nuorten naislaulajien laulavan pikkutytön äänellä. Heitä ei erota toisistaan eikä lauluista jää mitään mieleen. Minun nuoruudessani artisti ei päässyt levyttämään, jos hän ei osannut tulkita." -Anneli Sari-

Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21775
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja Roope » 17 Touko 2010, 01:26

Ihana juttu Norjan ensimmäisestä voitosta :uujee:


Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21775
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja Roope » 17 Touko 2010, 23:21


Avatar
The_Sipi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8764
Liittynyt: 24 Touko 2006, 22:28
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja The_Sipi » 18 Touko 2010, 08:55

Bobbysocks on myöskin viisuperjantaina Club Latterissa. :uujee:
Mahatma Gandhi walked barefoot most of the time, causing lots of calluses on his feet. He also ate very little, which made him frail and with his odd diet, he suffered from bad breath. This made him... A super calloused fragile mystic hexed by halitosis.

Avatar
Nata
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2682
Liittynyt: 24 Huhti 2004, 17:04

Re: Norja 1985: Bobbysocks – La det swinge

Viesti Kirjoittaja Nata » 18 Touko 2010, 11:11

Tämä on niin iloinen ja kiva, pakko oli antaa viisi tähteä, vaikka pirteys hipoo joissain mielentiloissa ärsyttävyyden rajaa siinä määrin että viisu on viisitähtisten viisujen alinta sakkaa.
Svet je naš
i nova deca s nama stvaraju bolji svet.

Vastaa Viestiin