Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

*****
25
46%
****
18
33%
***
9
17%
**
2
4%
*
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä: 54

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja AntSa » 15 Kesä 2010, 06:05

:isobritannia:
Kuva
Maa: Iso-Britannia
Vuosi: 1976
Kappale: Save your kisses for me
Esittäjä: Brotherhood of Man
Säveltäjä: Tony Hiller, Lee Sheriden, Martin Lee
Sanoittaja: Martin Lee, Lee Sheriden, Tony Hiller
Kapellimestari: Alyn Ainsworth
Sijoitus: 1./18
Pisteet: 164
Sanat: http://www.diggiloo.net/?1976uk
Karsinan tulos: http://natfinals.webuda.com/70s_80s/UK1976.html

Brotherhood of Man-yhtye perustettiin alunperin jo vuonna 1969 britannialaisen lauluntekijä Tony Hillerin toimesta. Lauluyhtyeen kokoonpano vaihtui alkuvuosina useaankin otteeseen ja ennen Eurovisio-kevättään, kevättä 1976, ryhmä saavutti ensimmäisen kerran kansainvälistäkin singlemenestystä julkaisullaan United we stand heti 1970-luvun aluksi, vuonna 1970. Kyseinen kappale menestyi sangen mukavasti aina Amerikassakin saakka. Sittemmin tuosta julkaisusta on ollut moneksi: Laulu on jäänyt elämään niin jalkapallofanien, sodanvastaisen liikkeen kuin seksuaalivähemmistöjenkin eräänlaisena "anthemina". Vuonna 1972 yhtye oli jo miltei nykyisessä kokoonpanossaan: Lauluyhtyeeseen kuuluivat tuolloin jo Martin Lee (synt. 26.11.1949), Lee Sheridan (synt. 11.4.1949) sekä Nicky Stevens (synt. 3.12.1951). Yhtye julkaisi jo triona jokusen singlen, mutta miksikään menestyksekkääksi ei kokoonpanoa voinut vielä kutsua. Sandra Stevensin (synt. 23.11.1949) liityttyä kokoonpanoon loppuvuodesta 1973, siitä tulikin kvartetti ja seuraavana vuonna julkaistu single Lady löysi jo sangen mukavasti ostajiakin. Tässä muotoa levyttävän ja esiintyvän kvartetin siihen asti menestykkäin singlejulkaisu sai kuitenkin päivänvalon seuraavan vuonna, vuonna 1975, kun laulusta Kiss me kiss your baby tuli todellinen menestys etenkin Belgiassa, jossa levy nousi listan kärkeen. Samaan aikaan Hollannin listallakin kvartetti nähtiin tämän julkaisun johdosta peräti toiseksi myydyimpänä singlenä ja näin Brotherhood of Man oli tekevä jo pienimuotoisen "maailmankiertueenkin" jo ennen tuota kiireistä kevättään, kevättä 1976. Tunnettavuus oli tärkeä seikka, ja sen lisäämiseksi Tony Hiller keksi taikasanan, Eurovision Song Contest 1976!

Edelliset kaksitoista vuotta Iso-Britannian Eurovisio-karsinta oli järjestetty ns. yhdelle artistille räätälöitynä ohjelmana, jossa yksi artisti lauloi kaikki hänelle vartavasten tehdyt Eurovisio-ehdokkaat. Tuolla kaavalla, edellisten kahdentoista kisan aikana Iso-Britannia oli saavuttanut kansainvälisessä Eurovisio-finaalissa kaksi voittoa ja peräti kuusi hopeatilaa. Siltikin Iso-Britannian yleisradioyhtiö BBC oli tehnyt kansalliseen Eurovisio-karsintaansa, Song for Europeen, suuren ja ratkaisevankin muutoksen. Karsinta ei olisi tuona keväänä yhteen artistiin sidottu, vaan karsinnan finaalissa kuultiin ja nähtiin tusinan verran sekä artisteja että "lauluja Euroopalle". Kovatasoisen karsinnan kolmantena 25.2. 1976 Royal Albert Hallin juhlavissa puitteissa oman panostuksensa Eurovisio-aatteelle lauloi siis lauluyhtye ja kvartetti Brotherhood of Man. Voitto ei ollut mikään itsestäänselvyys, sillä Save your kisses for me-ehdokas voitti vain kahdella pisteellä Co-Co-yhtyeen ehdokkaan Wake up. Mutta matkalle Haagiin nuo kaksi pistettä siis riittivät ja Brotherhood of Man-yhtyettä odottivat edustustehtävät Iso-Britannian väreissä.

Haagissa, huhtikuun neljäntenä vietettiin sitten laulujuhlia kahdeksantoista kilpailevan maan ja laulun voimin. Iso-Britannia, Brotherhood of Man ja laulu kolmevuotiaalle, laulu nimeltänsä Save your kisses for me saatiin kuulla heti lähetyksen alussa, ensimmäisenä. Kvartetin vapautunut esitys ja hauska koreografia tempaisivat heti mukaansa myöskin useat kotisohvilta lähetystä seuranneet tv-katselijat; olihan laulusta tullut menestyshitti jo ennen itse kilpailujakin. Myöskin kansalliset raadit arvostivat Iso-Britannian suukkojensäästämistä, ja niin Iso-Britanniasta leivottiin kolmannen kerran Eurovision laulukilpailun armoitettu voittaja. Eikä menestys tämän hitin - saati kvartetinkaan osalta jäänyt tähän iltaan. Save your kisses for me vietti peräti kuusi viikkoa Britannian oman singlelistan ykkösenä, ollen myöskin koko vuoden myydyin single Britanniassa. Ykkössijoja ja muita huippusijoituksia tuli nopeasti myöskin ympäri Eurooppaa, sillä tästä singlestä tuntuivat pitävän kaikki. Yhdysvalloissakin laulu nousi kolmenkymmenen myydyimmän singlejulkaisun joukkoon. Unohtaa ei myöskään sovi, että Save your kisses for me on edelleenkin maailmanlaajuisesti kaikkien aikojen myydyin Eurovisio-voittaja. Singleä on myyty kaikenkaikkiaan hulppeat 6 miljoonaa kappaletta. Kööpenhaminassa, syksyllä 2005 järjestetyssä Eurovision laulukilpailuiden 50-vuotisgaalassa laulu äänestettiin viiden kaikkien aikojen parhaimman Eurovisio-sävelmän joukkoon kansainvälisessä puhelinäänestyksessä, joten laulu on jäänyt myöskin elämään ns. tavallisen väen mieliin ja sydämiin vuosien jälkeenkin. Suomeksi laulun levyttivät heti sen kansainvälisen julkaisun jälkeen sangen menestyksekkäästi ainakin Haagista tutut Fredin Ystävät sekä Tapani Kansa.

Brotherhood of Man-kvartetti saavutti Save your kisses for me-jättihitin lisäksi vielä kaksi muutakin Iso-Britannian ykköshittiä, laulut Angelo (1977) sekä Figaro (1978) saavuttivat tuon tavoitellun paikan, Iso-Britannian singlelistan kärkisijoituksen peräkkäisinä kahtena vuotena viisuvoiton jälkeen. Ja kärjen tuntumaan nousseita hittejä oli muitakin joten kvartetti jatkoi keikkailua ja levyjen laulamista hyvillä mielin jatkossakin. Lauluyhtye onkin edelleen tuttu näky etenkin seksuaalivähemmistöjen hauskoissa juhlissa Britanniassa, mutta myös muualla ja muissa foorumeissa. Ja Iso-Britanniassa kvartetti nähdään usein myöskin vuosittain keväisin televisiossa, Eurovision laulukilpailujen alla. Silloin onkin hyvä verestää vanhoja muistoja ja toivoa samankaltaista menestystä aina sille tuoreimmalle Britti-edustukselle.

Miten sinuun tenhoaa tämä voittoisa sävelmä keväältä 1976? Säästätkö suukkosi vai et? On siis tähdityksen aika, "suukkosia" yhdestä viiteen, kiitos!

Friends - Säästä suukkosi vain http://open.spotify.com/track/3PfjZxHifEKlve7S9sn1ug
Tapani Kansa - Säästä suukkosi vain http://open.spotify.com/track/7JMhx9nfo8Kf4VnVFUn6YX

Song for Europe 1976

Co-Co - Wake up
Polly Brown - Do you believe in love at first sight
Brotherhood Of Man - Save your kisses for me
Hazel Dean - I couldn't live without you for a day
Champagne - A love for all seasons
Frank Ifield - Ain't gonna take no for an answer
Sunshine - Maria
Tammy Jones - Love's a carousel
Joey Valentine - Going to the movies
Sweet Dreams - Love, kiss and run
Louise Jane White - Take the money and run
Tony Christie - Queen of the Mardi Gras
Kuva Kuva
Kuva Kuva
Kuva
http://www.brotherhoodofman.co.uk/
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Kollega
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6512
Liittynyt: 07 Tammi 2007, 10:49

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja Kollega » 15 Kesä 2010, 07:49

Tää on näitä sarjassa, nostalgiaani, jota en sitten loppupeleissä kuitenkaan muista telkkarista katsoneeni. Johtuen paljolti tuolloisesta 5 vee iästäni...

Symppis, good old days-viisu :) :) :).
Viimeksi muokannut Kollega, 15 Kesä 2010, 11:48. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
mariah
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5965
Liittynyt: 13 Helmi 2005, 15:22
Paikkakunta: Helsinki

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja mariah » 15 Kesä 2010, 10:04

musta vähä yliarvostettu tämä viisu..vanhemmista viisuista silti iha kuunneltava. mut ei silti enempää ku kax suukkoa :perspusu:

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 49513
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 15 Kesä 2010, 10:14

:stara: :stara: :stara: :stara:

Hyväntuulinen viisuvoittaja 70-luvulta :uujee: Minäpä annan siis peräti :perspusu: :perspusu: :perspusu: :perspusu: Neljä suukkoa
🍐 Mikä päärynä!! Miten menee!!?? EI!!!

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13326
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 15 Kesä 2010, 10:58

Nämä olivat on ensimmäiset euroviisut jotka sain katsoa, ja siten ensimmäinen viisu, jonka muistan. Olin ihan täpinöissä kun kuulin sen voittaneen aamulla ja aivan Brotherhood of man fani hetipaikalla ja piirustukseni täyttyivät bändin kuvista - niillä tytöillä oli niin hienot asutkin :kups: . Muistan ruinanneeni heti baskeria. Ei mitään mahdollisuutta arvioida tätä mitenkään muutoin kuin ultimaattisen nostalgian värittämänä ja sitäpaitsi rallatus on kiva ja peribrittiläinen.
:juhla: :juhla: :juhla: :juhla: :juhla:
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9397
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja romualdo » 15 Kesä 2010, 11:35

heh vai että baskeria... niin on peribrittiläinen laulu ettei voi olla ihastumatta tähän... 4 pist. Hieno kokonaisuus, sellainen josta voi arvata että tämä voittaa... (kuten Hol-75, erään Katson kriitikon mukaan) Jännä teksti, jonka kohde "honey" selviää vasta viimeiseltä riviltä että hän onkin vasta kolmen ikäinen! Näppärä kertosäe, joka ei olekaan niin helppo laulaa kuin luulisi... Kova juttu oli myös mm. tuo Co-Co joka ylsi toiseksi, Wake Up laulun levytti Tapani Kansa nimellä Pois Vaan. Ja tästä suukkolaulusta teki osuvimman version Friends, eli Irma Tapio, Aimo Jaara jne ...

Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21775
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja Roope » 15 Kesä 2010, 12:05

romualdo kirjoitti: Kova juttu oli myös mm. tuo Co-Co joka ylsi toiseksi, Wake Up laulun levytti Tapani Kansa nimellä Pois Vaan.
No niin onkin :uujee: , todella kova juttu :tapu:
Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5048
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 15 Kesä 2010, 12:26

Olen yrittänyt aktiivisesti unohtaa tuon koreografian ja nuo toisen laulajamiehen viikset. :nohyi: Mutta itse kappaleelle annan *** tähteä, onhan tämä tällainen kiva ja rento biisi. :peukku:
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja Mr Kite » 15 Kesä 2010, 13:31

HIPHURRAA!! Pitkästä aikaa taas Viisulassa viisu, joka menee listallani yli kolmen tähden!!

Muistan, kun aikoinaan silloin nuoruudessani keväällä 1976 seurasin euroviisulähetystä ja sen kuinka Brotherhood of Man vei voiton. Pidin laulusta paljon jo silloin - kuten pidän vieläkin.........vaikka ihan upea laulu oli toiseksi sijoittunut Ranskan Catherine Ferrynkin esittämä laulu Un, deux, trois. Se olikin ainoa, joka pystyi edes jotenkin kilpailemaan näiden brittien kanssa - koska niin ylivoimainen oli brittibändin voitto. Prosentuaalisesti laskettuna Brotherhood of Man on yksi kaikkien aikojen kovimpia euroviisuvoittajia.

Iki-muistettava viisu!!!!! :ihana:
AntSa kirjoitti:Ykkössijoja ja muita huippusijoituksia tuli nopeasti myöskin ympäri Eurooppaa, sillä tästä singlestä tuntuivat pitävän kaikki. Yhdysvalloissakin laulu nousi kolmenkymmenen myydyimmän singlejulkaisun joukkoon. Unohtaa ei myöskään sovi, että Save your kisses for me on edelleenkin maailmanlaajuisesti kaikkien aikojen myydyin Eurovisio-voittaja. Singleä on myyty kaikenkaikkiaan hulppeat 6 miljoonaa kappaletta.
Jossain muistaakseni mainittiin, että Save your kisses for me oli keväällä 1976 listaykkönen peräti 33 maassa! Taitaa olla ennätys omalla sarallaan euroviisujen joukossa!

Onhan tässä kappaleessa erittäin tarttuva melodia...... biisi / esitys on täynnä iloa, pirteyttä, hyväntuulisuutta, positiivisuutta ynnä kaikkea muuta vastaavaa......joskus vaikuttaa, että menee jo jonkin verran yli- iloiseksi, ylipirteäksi.........peribrittiläinen viisu......

Mutta eihän tälle voi muuta antaa kuin täydet viisi tähteä!!!! :tuuletus: ........Kolmas viisu tähän mennessä Viisulassa, jolle annan täydet viisi tähteä!!!! :tapu:

:stara: :stara: :stara: :stara: :stara:

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7920
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 15 Kesä 2010, 14:21

Neljän tähden söpöilyä.
Qaj.

Avatar
Piggybank
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2213
Liittynyt: 14 Loka 2009, 18:30
Paikkakunta: Tampere

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja Piggybank » 15 Kesä 2010, 14:38

Täydellisen herttanen laulu. :ihana: Pakko antaa täydet viisi. :)
"Että siellä sitten ne, ne ei oo viisubileet, mutta ne on viisubileet"
- N20

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9397
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja romualdo » 15 Kesä 2010, 15:10

aivan mielettömän kova juttu tuo Wake Up, tuli kylymät väreet... mitenkähän se ois pärjänny? Mut hieman "kumma" kun kukaan ei protestoinut että "ei myö ny aenakkaan teijän kanssa kilipailla..." kun tämä kappale muistutti niin paljon Nosta Lippu Salkoon/Tie a yellow...-hittipiisiä, joka tuli soittolistojen myötä rasittavan tutuksi jollotukseksi Kai Hyttisen laulamana... huomaa että noissa karsinnoissa oli mukana myös Amarillo -hitistä tutuksi tullut Tony Christy. Mielettömän hyviä viisua nämä brittilaulut, ja uusinnan tehnyt Co-Co yhtyehän oli suosikkini v. -78 viisuissa, jotka olivat -70 luvun kovatasoisimmat skabat vuosien -75, -73 , -71 ja mm. -76 ohella ...

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2640
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 15 Kesä 2010, 16:57

Täysin yhdentekevä rallatus. Kaksi tähteä.
"With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion."
Steven Weinberg

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja mpappa » 15 Kesä 2010, 17:59

Ihastuttava viisu. Tuohon aikaan britit osasivat tehdä tuoreita edustussävelmiä.
Love shine a light

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 15 Kesä 2010, 22:35

Aimo annos nostalgiaa ja viisuklassikkoa tarjolla tänään. Vaikka aika yksinkertainen rallatus onkin, on se mukavan pirteä, iloinen ja ennen kaikkea tarttuva - ja kaikki tämä positiivisessa mielessä. Harvinaisen hyvä brittiviisu. Koreografia tuki hyvin kappaletta ja hymyilyttää edelleen. :heh: Tätä voi sikäli verrata Fairytaleen, että tämä tuntui tuona iltana selvältä voittajalta jo ennen äänestystä.

Neljä tähteä.

Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21775
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja Roope » 15 Kesä 2010, 23:23

AntSa kirjoitti:Lauluyhtye onkin edelleen tuttu näky etenkin seksuaalivähemmistöjen hauskoissa juhlissa Britanniassa, mutta myös muualla ja muissa foorumeissa. Ja Iso-Britanniassa kvartetti nähdään usein myöskin vuosittain keväisin televisiossa, Eurovision laulukilpailujen alla.
Ihanasti kyllä jaksavat :tapu:


Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16768
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 16 Kesä 2010, 13:40

Neljän tähden mukava kevyt iskelmä. Ihan oikeutettu voittaja. :joojoo:
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Avatar
Hanhis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5075
Liittynyt: 30 Tammi 2010, 22:04

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja Hanhis » 16 Kesä 2010, 21:34

Tommoinen kiva pikku lauleloinen, joka ei saa isompia tunteita aikaan. Mutta voiton myötä annan kolme tähteä. :peukku:

Avatar
Aintsu
Press
Press
Viestit: 16834
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja Aintsu » 17 Kesä 2010, 10:24

Yksi herttaisimpia voittoviisuja! :ihana: Koreografia on hauska ja viiksekäs laulajasetä oikein symppis! Hellyn antamaan viisi tähteä.
Esiintyjän missio on tulla välittää energiaa.
-Nisa Soraya-

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25753
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 18 Kesä 2010, 17:36

Tästä alkoi mun viisuhulluuteni nelivuotiaana keväällä 1976. Siitäkin huolimatta ehdottomasti viisi tähteä.
Jos tämä ei ole klassikkoviisu, niin mikä sitten.

Avatar
Conductor
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1340
Liittynyt: 22 Loka 2007, 23:39
Paikkakunta: Helsinki

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja Conductor » 25 Kesä 2010, 18:41

Viisi tähteä.

Evergreen, klassikko, aivan ihana viisu. :ihana:

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10286
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja sziget » 26 Heinä 2010, 01:49

Kieltämättä söpö. On saanut hyvälle tuulelle muutamankin kerran siitä huolimatta, että viisua on täytynyt kuulla yli tarpeen. Aina mukavaa, kun sanoituksessa on jokin koukku. Tällaiseen britit pystyivät parhaimmillaan ennen kuin terrywoganilainen hybris ja Shit for Europe -asenne veivät voiton. :)
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja Leo » 15 Elo 2010, 19:31

Viiden tähden voittoviisu. Klassikko ja ikivihreä. Brittiviisu parhaimmillaan :ihana:

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9397
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja romualdo » 15 Elo 2010, 22:08

voehan dildo ku oli komea tuo Tapani Kansan versio tuosta Wake Up -piisistä... täytyy kuunnella se taas uuvestaan ja uuvestaan... sanoinko jo että mielestäni parhaimman version tästä Kisses For Meestä teki Friends -lauluyhtye... surkei..vähiten onnistuneimman jälleen kerran Danny... en kai sitte pidä täysin hänen tulkintatavoistaan...
Noista karsinnoista vielä, kyllä tää Kisses oli yhdessä kakkosen Waken ohella niin ssikaselviä suosikkeja ja huippujuttuja että muu tarjonta tahtoi jäädä varsin vaisuk... väritt.... tavanomaiseksi, no tietysti tuo Amarillo-Tonyn 3. sijoittunut esitys on myös TOOOOSI HYVÄ, MAhtava ääni kaverilla ja kuorokin pääsi siinä harvinaisen hyvin esille myös visuaalisesti.... kööri sai hommia, juu....
Viimeksi muokannut romualdo, 17 Elo 2010, 02:22. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja gentedimare » 16 Elo 2010, 19:31

Yksi viisuhistorian vakavimmista koreografioista, siis ihan oikeesti :rofl:

Neljä brittiläistä sydäntä, onhan tää ihan klassikko

:isobritannia: :isobritannia: :isobritannia: :isobritannia:
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21775
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses for me

Viesti Kirjoittaja Roope » 12 Joulu 2010, 19:47

Brotherhood of Man esiintyi eilen Railla I Migliori Anni -ohjelmassa :juhaukki: :mummeli: :mummeli: :juhaukki:http://www.imigliorianni.rai.it/

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 27703
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses fo

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 16 Heinä 2011, 10:30

Aha... :niinpa: Wöötelyyn jälkeenkö muka kuuluisin voittoviisu? Eipä kyllä minuun iskenyt, rasittava ja ärsyttävä alusta loppuun, mietin jopa ykköstä, mutta HEIKOT kaksi, eli noin (1,1) hienolla asteikollani. :heh:
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Haukkanen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1513
Liittynyt: 16 Tammi 2011, 16:30

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses fo

Viesti Kirjoittaja Haukkanen » 16 Heinä 2011, 16:40

Mahtava viisu vuosikymmenten takaa. Yksi suurimmista suosikkiviisuistani ikinä.
Täydet viisi tähteä! :peukku:

Zera
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2137
Liittynyt: 19 Heinä 2006, 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses fo

Viesti Kirjoittaja Zera » 16 Heinä 2011, 16:44

Minusta tämä taas ei ole mikään ihmeellinen, mutta kuitenkin mukava kuunneltava, vahvat kolme tähteä.

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6934
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Britannia 1976: Brotherhood of Man - Save your kisses fo

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 06 Huhti 2014, 20:59

Ihana biisi! Vuotensa paras, viisi suukkoa
:perspusu: :perspusu: :perspusu: :perspusu:

Vastaa Viestiin