Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Co-Co - The Bad old days

*****
9
19%
****
12
26%
***
16
34%
**
9
19%
*
1
2%
 
Ääniä yhteensä: 47

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 21 Syys 2010, 08:29

:isobritannia:
Kuva
Maa: Iso-Britannia
Vuosi: 1978
Kappale: Bad old days
Esittäjä: Co-co
Säveltäjä: Stephanie de Sykes, Stuart Slater
Sanoittaja: Stuart Slater, Stephanie de Sykes
Kapellimestari: Alyn Ainsworth
Sijoitus: 11./20
Pisteet: 61
Sanat: http://www.diggiloo.net/?1978uk
Karsinnan tulos: http://natfinals.webuda.com/70s_80s/UK1978.html

Laulu- ja soitinyhtye Co-Co edusti Isoa-Britanniaa Pariisin viisuissa vuonna 1978 laulaen menneistä, pahoista päivistä peribrittiläiseen iloiseen tyyliinsä. Nimestään huolimatta ”The Bad old days” on hyväntuulinen ralli, joka kertookin iloisista asioista. Pahat ajat ovat takana, kun laulaja on löytänyt rakkauden.

Vastoin 1970- ja 1980-luvuilla Britanniassa vallinnutta käytäntöä, Co-Co-yhtye oli olemassa jo ennen Eurovision laulukilpailuja. Orkesterin taival alkoi vuonna 1974 Mother’s Pride -nimisenä singlellä ”Follow the man with the music”. Vuonna 1976 yhtyeen nimi muuttui Co-Coksi ja he ottivat ensimmäistä kertaa osaa Britannian ”A Song for Europe”-karsintaan. Co-Co oli tuolloin kvartetti, jonka muodostivat Terry Bradford, Keith Hasler, Cheryl Baker ja Peter Perrera. Lisäksi lavalla nähtiin naispuolinen taustalaulaja. Perrera esiintyi karsinnassa kaljuna, sillä hän oli luvannut bändikavereilleen ajelevansa päänsä kaljuksi, jos he pääsevät Britannian karsintafinaaliin. Kappale ”Wake up” sijoittui hienosti toiseksi, mutta onneksi voitto meni Brotherhood of Manille.

Kaksi vuotta myöhemmin Co-Co oli voitokas. Kokoonpano oli kokenut hienoisia muutoksia, sillä Perrera ei enää kuulunut ryhmään ja hänen tilallaan lavalla nähtiin Josie Andrews ja Paul Rogers. Pariisin matkalle ryhmä vahvistui vielä Charlie Brennanilla, joka soitti rumpuja. Ranskassa kaikki ei mennyt kuitenkaan niin kuin Strömsössä, sillä Co-Co oli lopputuloksissa ”vasta” 11. Sijoitus oli Britannian kaikkien aikojen huonoin siihen mennessä. Single kipusi kuitenkin Brittilistan sijalle 13.

Kehnon viisumenestyksen myötä Co-Con tie tässä muodossaan päättyi ja he julkaisivat enää vain ainoaksi jääneen albuminsa ”The Bad old days”. Seuraavana vuonna Terry Bradford kirjoitti Britannian karsintaan The Nolan Sisterseille kappaleen ”Harry, my Honolulu lover”, joka sijoittui neljänneksi. Vuotta myöhemmin uudistunut Co-Co palasi viisukarsintaan nimellä The Main Event. Bradfordin säveltämä, enteikkäästi nimetty ehdokaslaulu ”Gonna do my best” sijoittui kuitenkin karsinnan viimeiseksi. Voiton vei silloin Prima Donna yhtyeen ”Love enough for two”, joka oli saman lauluntekijäpariskunnan Stephanie de Sykes/Stuart Slater käsialaa, kuin ”The Bad old days”. Kappale levytettiin myös suomeksi ”Euroviisuspecial” –kokoelma-lp:lle Dannyn & Armin toimesta.

Alkuperäisen Co-Con jäsenistöön kuulunut Cheryl Baker (oik. Rita Crudgington) palasi puolestaan viisuestradille vuotta myöhemmin Bucks Fizz -yhtyeen riveissä. Alyn Ainsworth puolestaan päätti osaltaan neljän vuoden putken Ison-Britannian kapellimestarina Co-Con esitystä orkestroidessaan. Ainsworth palasi tahtipuikon varteen kerran vielä vuonna 1990.

Ison-Britannian karsinta 1978

Christian - Shine it on
Brown Sugar - Oh no, look what you've done
Fruit-Eating Bears - Door in my face
Jacquie Sullivan - Moments
Sunshine - Too much in love
Ronnie France - Lonely nights
The Jarvis Brothers - One glance
Co-Co - The bad old days
Bob James - We got it bad
Midnight - Don't bother to knock
Babe Rainbow - Don't let me stand in your way
Labi Siffre - Solid love
Kuva Kuva
Kuva Kuva
Kuva Kuva
Kuva
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja romualdo » 21 Syys 2010, 09:38

iiiiiiIIIIIIHHHHAANA!!!!!! Minun lemmikku sävel v. -78, ihmettelin kovasti kun tämä jäi niinki kauas timanttisesta kärjestä, missä itseoikeutetusti (näin jälkeenpäin aatelllen) oli lllllllllllloistava israelin ja mmmmmmahtava belgian dunnelmointi... mutta tääää, voi hitsipippulat, karvapussejani räpäyttämättä annoin jo heti silloin 5 eli 10 pistettä, kun tään kuuli... "tälläiset Carpenters ja ABBA- lauluosuudet... ja muutenkin hittipotentiaalia löytyy..." ikävän harmaa Reijo Karvonen sanoi jotenkin tähän malliin niissä ikävän pitkäpiimäisissä juonnoissaan kun jonkun kumman kuningasajatus oli panna meidän edustuskappaleemme säveltäjä kommentoimaan muitten lauluja, *buah-huahhhaaa* juu että silleen "oma lehmä ojassa...." vähännkksoliPohjanmaanErkiltä?loistoidisss ..... en jaksanut nauhoittaa enää hänen viimeisiä juontominuuttejaan, tai loppuiko BAFS -90 nauha..en ny ihan muista... Kujakissa, Sullahan oli se loppuosa... voisitsä s...kuule voisitsä Täämeosataanmaisesti..ai niin joo tulet saamaan viel yksäriä, Eksu ... ! ... mutta tähän vielä palatakseni... edes Pariisi kökkötrökköveepeekoon puhallin ja piano-orkesterikaan ei pystynyt pilaamaan tätä versiota siel Pariisissa....niin oli yks niistä tosi harvoista onnistuneista orkestraatioista sinä vuonna... :huokaus: Armin ja Dannyn Jäi taakse päivät nuo oli ihan kelepo, nohhh eihän Armi siinäkän oikein onnistunu tai hänen varsin hento ääni on aina häirinnyt ja vähän ärsyttäny minuakin mut... nohhhh kun silloin piti tehä meleken kaikista vähänkin menestyneistä viisuista suom.versiot niiin ...... en muista/teidä miten tämä Co-Co:n esitys menestyi euroopassa... olikohan siitä mainintaa siinä O Kelly kollyn kollin kirjassa .... ? ..... 5 points... jos jollekin jäi vielä epäselväksi tuo minun tähditykseni.... 5 kirkasta pohjantähteä....

jk: ps: nua englannin karsinnat olivat ennenkuulemattoma..näkemättömät, vähän shokeeraavatkin... niimpä tämä timanttinen edustuskappale erottui sitäkin selvemmin kuin herkkutatti nummitateista...... oli varsin kokeellista (no oooli tosi kokeellista, mm. viisuhistorian ensimmäinen (?) punk-esitys... eihän siis britit osaa yleensä vetää enimmäkseen muuta ku tuota samaa lemmenlaiva- tai balladilinjaa.. laulua mukana, mm. punkahtava Door in my faces esitys... *öhh* joo no thanks.... värilliset artistit olivat tuonakin vuona aivan kirkkainta kärkeä, kuunnelkaapa vain miten komeasti ja vaivattomasti etenee kuuntelijan korvakäytävien hyväily kappaleitten Oh no look... sekä Midnight/Knock... -kohdalla...... ah! mutta tasoero oli silti mielestäni waltava kun vertaa v. -76 Uk-karsinnan tasoon, puhumattakaan ehkä -70 luvun A song for Europe huippuvuodesta 1977 .... wouh!!!!! ja tietysti vuodet 1971 - 1975 olivat järrrkyyttttävän upeita, ... ihan itkettää kun kuunteleekin esim. Olivian, The Shadowsien tai esim. Mary Hopkinin Varhain aamulla -kappaletta (1970) ***
Viimeksi muokannut romualdo, 22 Maalis 2015, 21:22. Yhteensä muokattu 9 kertaa.

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 29509
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja Pete » 21 Syys 2010, 09:59

Kertosäe on tämän viisun heikoin lenkki. Muutamat mahtipontiset kohdat olivat erittäin hyviä. Taidan kallistua jopa neljään tähteen. :joojoo:
- Mihin tyä määttä?
- Kajjaanniin!
- No jo mäni pölijjään!

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja AntSa » 21 Syys 2010, 12:04

Silmääkään räpäyttämättä täydet VIISI tähteä! Aivan ihana biisi, johon en ole myöskään ajan saatossa kyllästynyt. Tästä löytää joka kerralla haikean menneisyyden lisäksi myöskin tuoretta raikkautta.

Kivat releetkin. :heh:

Hienon viisuvuoden parhaimmistoa.
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 21 Syys 2010, 12:45

Kylläpä tästä tykätään :shock: Minusta tämä on taas näiden 1970-luvun lopun/1980-luvun alun Brittirallatusten heikoimpia ja ymmärrän täysin keskikastin sijoituksen :draamaa: Kolme tähteä kuitee, sillä onhan Britannia aina Britannia :heh:
Ronnie Francea sen olis olla ja pitäny :ylppis:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16771
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 21 Syys 2010, 13:53

Kaksi tähteä. Oli tuossakin jotain pirteyttä, mutta ei se mikään mestariteos ollut. Hoettiinpa siinä aika lailla sitä samaa.
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 49524
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 21 Syys 2010, 17:18

:stara: :stara: :stara:

Berus Birtsakka Brittiviisu :heh:
🍐 Mikä päärynä!! Miten menee!!?? EI!!!

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7921
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 21 Syys 2010, 17:39

Melko köyhä kappale ja kertosäe kauheaa kakofoniaa. Kolme tähteä.
Qaj.

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja mpappa » 21 Syys 2010, 17:49

akuankka13 kirjoitti:Melko köyhä kappale ja kertosäe kauheaa kakofoniaa.
Kuunneltiinkohan me samaa viisua? Minusta viisu on monipuolinen ja kertsi saa laulamaan mukana. Aikakautensa yksi niistä paremmista viisuista! Ilman muuta viisi isoa tähteä.
Love shine a light

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja Leo » 21 Syys 2010, 18:09

Britannian parhaita viisuja kautta aikain :tapu:
Erittäin kovatasoisen viisuvuoden 1978 aatelia :tuuletus:

Loistava kertosäe ja täysin toisenlainen suloisenhaikea säkeistö, elikkäs a-osa.
Glitterissä löytyi ja kisa-asuja oli selvästi mietitty, vaikkakaan en itse saanut siitä juonesta kiinni.
Pariisin orkesteriversio oli vaimean kuuloinen, monet hienot koukut jäivät kuulematta verrattuna levyversioon. Myös laulajien äänet kuuluivat aika hiljaa. Mutta mitäs niistä, sillä annan Co-conaista VIISI tähteä :rakkaus:

Avatar
i wanna be a toy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4000
Liittynyt: 01 Helmi 2006, 15:06
Paikkakunta: Helsinki

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja i wanna be a toy » 21 Syys 2010, 18:21

Tää on hyvä ja tykkäsin kovasti aikoinaan ja ihmettelin, kun ei sen kummemmin pärjännyt. Nyt kun katson tuota live-esitystä, niin aika pelottavan näköinen tuo punahousuinen ilmeineen ja valkoisine naamoineen :eeek: Ja live-esitys ei muutenkaan oikein toimi, semmoinen tahmainen tai jotain. Biisin eteen päin rullaaminen puuttuu täysin, vaikka ainekset siihen toki oli :joojoo: Yksi vosu tuossa rivissä tais olla Buck Fizzissä kuitenkin muutama vuosi sen jälkeen :miettii:
Neljä tähtee vaikka :draamaa:
Ihan voitais olla ilman niitäkään siel näin.

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 21 Syys 2010, 19:39

i wanna be a toy kirjoitti:Yksi vosu tuossa rivissä tais olla Buck Fizzissä kuitenkin muutama vuosi sen jälkeen :miettii:
Mitäs noita esittelytekstejä lukemaan :lohduton:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
Wilson
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6651
Liittynyt: 17 Syys 2005, 16:12
Paikkakunta: Pietarsaari

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja Wilson » 21 Syys 2010, 20:22

Tämä on minun suosikki tästä vuodesta, siis annan täydet viisi tähteä :tapu: . Pariisin-matkan olisin voinut antaa myös tälle #Babe Rainbow “Don't let me stand in your way”# :ihana:

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 21 Syys 2010, 22:23

Onpas tämä jakanut mielipiteitä ja yllättävänkin paljon tästä on pidetty. Tyypillinen brittirallatus, joka minusta on selvästi aikakautensa ja lajityyppinsä heikoimpia. Tylsähkö kappale, josta ei mieleen jää juuri muuta kuin tuo kertosäe. Esitysasut olivat säihkyvät ja värikkäät, ajalleen tyypilliset nekin. Hyvä ajankuva, mutta lattea kokonaisuutena.

Vain kaksi tähteä syttyy tuikkimaan vanhoille huonoille päiville.

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja Mr Kite » 22 Syys 2010, 02:14

mpappa kirjoitti:
akuankka13 kirjoitti:Melko köyhä kappale ja kertosäe kauheaa kakofoniaa.
Kuunneltiinkohan me samaa viisua? Minusta viisu on monipuolinen ja kertsi saa laulamaan mukana. Aikakautensa yksi niistä paremmista viisuista! Ilman muuta viisi isoa tähteä.
Leo kirjoitti:Britannian parhaita viisuja kautta aikain :tapu:
Erittäin kovatasoisen viisuvuoden 1978 aatelia
Hmphhhhhhhhh......... :miettii: ...........kuunneltiinkohan tässä nyt tosiaan samaa viisua..... :mitvit:

Jokaisella on - tietysti, tietysti, tietysti - oma makunsa ja mielipiteensä. Mutta yllättävää, hämmentävää on lukea tuollaisia mielipiteitä. - Minusta tämä on ihan tyhjänpäiväinen rallatus. - Ja tähän viisuun päättyi se Iso-Britannian pitkä, upea menestyskausi, joka alkoi vuodesta 1967, kun Sandie Shaw voitti euroviisut.

Melkein itku tässä tulee, kun ajattelee, miten hienoja, upeita lauluja Iso-Britannia lähetti viisuihin tuona ajanjaksona - siis vuosina 1967-1977 - ja vieläpä hyvin menestyksellisesti.....esimerkiksi: Sandien Puppet on a string...tai Cliff Richardin kaksi hienoa viisua Congratulations ja Power to all our friends.......tai Mary Hopkinin upea Knock Knock (Who is there?).......tai The New Seekersin iso hitti Beg, steal or borrow......tai vuoden 1976 voittoviisu Save your kisses for me....tai edellisvuoden 1977 hieno oldies-tyylinen biisi Rock bottom.....ja sitten, sitten britit menevät ja lähettävät tällaisen ihan tyhjänpäiväisen rallatuksen viisuihin.... :eiei: .... :lohduton:
Leonardo kirjoitti:Onpas tämä jakanut mielipiteitä ja yllättävänkin paljon tästä on pidetty. Tyypillinen brittirallatus, joka minusta on selvästi aikakautensa ja lajityyppinsä heikoimpia. Tylsähkö kappale, josta ei mieleen jää juuri muuta kuin tuo kertosäe.
Olen Leonardon kanssa samaa mieltä!

Kaksi tähteä.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja romualdo » 22 Syys 2010, 03:05

Kite kittaajalle vain huomautus että Brittien unenomaisen vahva timanddddinen maailmanvalloitus kausi alkoi jo heti v. - 59 ja siitä lähjtienhän niitä kakkossijoja romahti lähes vuosi toisensa perään, mm. -61 Oletko Varma?-Alisons ja -65 Tässähän mää seison Kathy Kirby .... että, Sandie -67 se vasta räjäytti koko paskan., niin tarkoititkin varmaan sitä että se voitto tuli vasta silloin jne...jne... ...ja pashalla tarkoitin siis tuota tuomaristojen estoja ja mielivaltaisuuksia, voittohan heille olisi kuulunut jo v. -60 räiskyvällä Katsopas Ylemmäs Ylemmäs... -hitillään, joka sekin hohhoijaaaakkkaaa , "tylsäääää" lukea heidän viisuhistoriaansa ... sijoittui sekin "tietysti" harmittavasti "vasta" 2. sijalle ..... v. -64 oli muutenkin erittäin hyvä ESCvuosi, siihen asti heidän paras esityksensä Rakastan Pieniä Asioita oli erittäin oivallinen ja fiksu kappale, siis aivan sikatäydelllinen viisu, mutta sen vuoden italian kappaleelle ei ehkä olisi pärjänny edes Maria S. ( -2007) .... jos se tyttö olisi ängenny sinne aika-aluksella....ejustamaan Jugoslaviaa... (?)
Viimeksi muokannut romualdo, 23 Syys 2010, 07:37. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja Leo » 22 Syys 2010, 17:12

Mr Kite kirjoitti:
Leo kirjoitti:Britannian parhaita viisuja kautta aikain :tapu:
Erittäin kovatasoisen viisuvuoden 1978 aatelia
Hmphhhhhhhhh......... :miettii: ...........kuunneltiinkohan tässä nyt tosiaan samaa viisua..... :mitvit:

Jokaisella on - tietysti, tietysti, tietysti - oma makunsa ja mielipiteensä. Mutta yllättävää, hämmentävää on lukea tuollaisia mielipiteitä. - Minusta tämä on ihan tyhjänpäiväinen rallatus. -
Miten niin "tuollaisia mielipiteitä"??????????????????? Tai "hämmentävää"??????????????????

Minusta Viisulan perusidea on tykätä tai olla tykkäämättä päivän viisusta. Jokaisella on oma makunsa ja mielipiteensä, aivan kuten kirjoitit. Mutta Viisulassa arvostellaankin päivän viisua, ei toisten Viisulalaisten mielipiteitä :jupinaa:

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja mpappa » 22 Syys 2010, 18:12

Kiva, että mielipiteet ovat erilaisia. Tarkoitukseni ei ollut pahoittaa kenenkään mieltä yllättävällä ja hämmentävällä mielipiteelläni.
Love shine a light

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja Leo » 22 Syys 2010, 18:25

Mpapalle :hali: Siteerasin MrKiten tekstiä.

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja Mr Kite » 22 Syys 2010, 23:28

mpappa kirjoitti:Kiva, että mielipiteet ovat erilaisia. Tarkoitukseni ei ollut pahoittaa kenenkään mieltä yllättävällä ja hämmentävällä mielipiteelläni.
No, tässä on tapahtunut väärinkäsitys: En pahoittanut mieltäni kenenkään mielipiteestä, kommentista. - Ja on ihan kiva, että on erilaisia mielipiteitä. Niin pitää ollakin :joojoo:
Mr Kite kirjoitti:Hmphhhhhhhhh......... :miettii: ...........kuunneltiinkohan tässä nyt tosiaan samaa viisua..... :mitvit:

Jokaisella on - tietysti, tietysti, tietysti - oma makunsa ja mielipiteensä. Mutta yllättävää, hämmentävää on lukea tuollaisia mielipiteitä. - Minusta tämä on ihan tyhjänpäiväinen rallatus. -
Leo kirjoitti:Miten niin "tuollaisia mielipiteitä"??????????????????? Tai "hämmentävää"??????????????????

Minusta Viisulan perusidea on tykätä tai olla tykkäämättä päivän viisusta. Jokaisella on oma makunsa ja mielipiteensä, aivan kuten kirjoitit. Mutta Viisulassa arvostellaankin päivän viisua, ei toisten Viisulalaisten mielipiteitä :jupinaa:

Niinhän minä kirjoitin, että jokaisella on tietysti oma makunsa ja mielipiteensä. Totta. - Tässä on yhdenlainen toisaalta ja toisaalta asetelma: toisaalta jokaisella on oma makunsa ja mielipiteensä - toisaalta se välillä hämmentää, yllättää, miten hyvinkin erilaisia makuja ja mielipiteitä ihmisillä on. (Toin tämän asian tuossa vain esiin. En sillä sen kummempaa tarkoittanut.) :)

Mitä sitten tulee makuasioihin niin toiset ovat sitä mieltä, että makuasioista ei voi kiistellä, ja toiset puolestaan ovat sitä mieltä, että makuasioista voi kiistellä (eli faktoista ei voi kiistellä - faktat ovat faktoja) :peukku:

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja romualdo » 23 Syys 2010, 07:41

ja kyllähä se on nii inhimillistä kun näkee että oma suokkari on toisen listalla vaikkapa tokavikana..... Kuppilassahan on tuo usein kuulemamme sana : "nyt kuule jätkä, kuule oikein!!! ..." ... ärsyttäähän se varsinki ns. heikkona hetkenä, kun on stressiä, hormonimyrskyä, vaihde- ja puuhavuodet, ylikierroksilla käyntiä jne... :mrgreen: :surrur: :heh:
Viimeksi muokannut romualdo, 23 Syys 2010, 20:02. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja Mr Kite » 23 Syys 2010, 15:25

romualdo kirjoitti:ja kyllähä se on nii inhimillistä kun näkee että oma suokkari on toisen listalla vaikkapa tokavikana..... Kuppilassahan on tuo usein kuulemamme sana : "nyt kuule jätkä, kuule oikein!!! ..." ... ärsyttäähän se varsinki ns. heikkona hetkenä, kun on stressiä, hormonimyrskyä, vaihde- ja puuhavuodet, ylikierroksilla käyntiä jne... :mrgreen: :surrur: :heh:
Jep. Näin se on. Välillähän täällä Viisukuppilassa tuodaan esiin ja kirjoitetaan ns. ''oikeinkuulemisesta'' ja ns. ''väärinkuulemisesta''. :joojoo:

Musiikki on taiteen alueista eniten tunteisiin vetoavaa, ja välillä tunteet voivat musiikkia kuunnellessa nousta esiin liikaakin :peukku:

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 27822
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 23 Syys 2010, 16:55

Mr Kite kirjoitti:
romualdo kirjoitti:ja kyllähä se on nii inhimillistä kun näkee että oma suokkari on toisen listalla vaikkapa tokavikana..... Kuppilassahan on tuo usein kuulemamme sana : "nyt kuule jätkä, kuule oikein!!! ..." ... ärsyttäähän se varsinki ns. heikkona hetkenä, kun on stressiä, hormonimyrskyä, vaihde- ja puuhavuodet, ylikierroksilla käyntiä jne... :mrgreen: :surrur: :heh:
Jep. Näin se on. Välillähän täällä Viisukuppilassa tuodaan esiin ja kirjoitetaan ns. ''oikeinkuulemisesta'' ja ns. ''väärinkuulemisesta''. :joojoo:

Musiikki on taiteen alueista eniten tunteisiin vetoavaa, ja välillä tunteet voivat musiikkia kuunnellessa nousta esiin liikaakin :peukku:
Pakko heittää tähän väliin ihan ilman topicia lueskelematta että toi on ihan totta kun tutkii sitä 2010-puntariketjua missä butterflies on melkein jokaisen puntarissa häntäviisikossa :rofl:

hipsii pois :hiips:
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja Leo » 23 Syys 2010, 17:51

Mr Kite kirjoitti:
romualdo kirjoitti:ja kyllähä se on nii inhimillistä kun näkee että oma suokkari on toisen listalla vaikkapa tokavikana..... Kuppilassahan on tuo usein kuulemamme sana : "nyt kuule jätkä, kuule oikein!!! ..." ... ärsyttäähän se varsinki ns. heikkona hetkenä, kun on stressiä, hormonimyrskyä, vaihde- ja puuhavuodet, ylikierroksilla käyntiä jne... :mrgreen: :surrur: :heh:
Jep. Näin se on. Välillähän täällä Viisukuppilassa tuodaan esiin ja kirjoitetaan ns. ''oikeinkuulemisesta'' ja ns. ''väärinkuulemisesta''. :joojoo:

Musiikki on taiteen alueista eniten tunteisiin vetoavaa, ja välillä tunteet voivat musiikkia kuunnellessa nousta esiin liikaakin :peukku:
Tämä oli hienosti kirjoitettu :hali:

Viisulassa arvostelemme itse kappaleita, emme Viisulalaisten mielipiteiden " oikein tai väärin kuulemisia". Toisen viitonen on toisen ykkönen, mutta silti molemmat ovat yhtä oikeassa. "Tuollaiset" ja tällaiset mielipiteet mahtukoot kaikki Viisulaan.
Nyt ymmärsin pointtisi, joten :hali:

Muuten olen edelleen sitä mieltä, että viisuvuosi 1978 oli erittäin kovatasoinen ja
Co-Con The Bad Old Days sen aatelia. Ei ole -78 puntarini ykkönen, mutta 6-7 parhaan joukossa kuitenkin :joojoo: En saa sitä mahtumaan -78 puntarissani viiden huonoimman joukkoon :heh: :eeek:

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25753
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 23 Syys 2010, 21:03

Tästä kappaleesta tulee mieleen kevät 78, ja kun makasin Joensuun keskussairaalassa silmäleikkauksessa.
Ralli soi varmaankin sillä kuuluisalla Radion rinnakkaiskanavalla moneen kertaan sairaalassaoloaikanani. Olivat siis ajatelleet... :heh: Olen aina tykännyt. Minusta tämä on oikein leppoisa ja hyväntuulinen zipale. Neljä tähteä. :peukku:

Avatar
Piggybank
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2213
Liittynyt: 14 Loka 2009, 18:30
Paikkakunta: Tampere

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja Piggybank » 24 Syys 2010, 13:47

Olipas se aikalaista sekametelisoppaa. Harmoniat eivät oikein sujuneet ja stailauskin oli lähinnä hämmentävä. Olisi ollut aineksia parempaan. Kaksi tähteä.
"Että siellä sitten ne, ne ei oo viisubileet, mutta ne on viisubileet"
- N20

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2646
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 24 Syys 2010, 21:58

Live-veto ei ihan "parasta A-luokkaa", mutta ei mitenkään kamalakaan. A-osa on hyvä, melodinen. Kertsi sen sijaan tavanomaisempaa humputusta. Kaiken kaikkiaan viisu, joka kuitenkin kestää hyvin kuuntelua, joten vahvat kolme tähteä. :peukku:
"With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion."
Steven Weinberg

Avatar
Juurovissön
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9121
Liittynyt: 18 Tammi 2006, 15:55
Paikkakunta: Turku

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja Juurovissön » 24 Syys 2010, 22:38

Olipa tylsä, vaikka olihan siinä hetkensä. Kakkonen.
Ekki líta undan það dagar alltaf – á ný. En aldrei þér ég gleymi einn í mínum heimi – er hjá þér sama hvernig fer. -Magni Ásgeirsson

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5048
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 26 Syys 2010, 19:32

Aika tylsä rallatus, vaikkakin ajoittain ihan kiva.

*** tähteä.
Viimeksi muokannut Valkealalainen, 20 Tammi 2013, 15:58. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
Dino78
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 549
Liittynyt: 04 Helmi 2007, 14:15

Re: Iso-Britannia 1978: Co-Co - The Bad old days

Viesti Kirjoittaja Dino78 » 29 Syys 2010, 07:39

tonywerner kirjoitti:
Mitäs noita esittelytekstejä lukemaan :lohduton:
kyllä niitä luetaan , niin että lisää lisää lisää vaan... :peukku: :hali:
On niiiin könni. (TomppaJr:n legendaarinen humalaviesti eräänä la-yönä)

Vastaa Viestiin