Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

*****
8
19%
****
13
31%
***
15
36%
**
5
12%
*
1
2%
 
Ääniä yhteensä: 42

Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21775
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja Roope » 28 Syys 2010, 00:00

:portugali:
Kuva
Maa: Portugali
Vuosi: 1979
Kappale: Sobe, sobe, balão sobe
Esittäjä: Manuela Bravo
Säveltäjä: Carlos Nóbrega e Sousa
Sanoittaja: Carlos Nóbrega e Sousa
Kapellimestari: Thilo Krassman
Sijoitus: 9./19
Pisteet: 64
Sanat: http://www.diggiloo.net/?1979pt
Karsinnan tulos: http://natfinals.webuda.com/70s_80s/Portugal1979.html

Maria Manuela de Oliveira Moreira Bravo syntyi Queluzin kaupungissa Portugalin keskiosissa 7. joulukuuta 1957. Rakkauden musiikkiin Manuela sai jo äidinmaidosta, olihan hänen isänsä kuuluisa oopperalaulaja Loubet Bravo. Ensiesiintyminen tapahtui viisivuotiaana Cinema Édenissa. 12-vuotias Manuela aloitti kitaransoiton ja viisitoistavuotiaana oli ensilevytyksen aika. 1970-luvun loppu oli Manuelalle vaikeaa aikaa. Onnettomuudessa menehtyneen isän kuoleman jälkeen Manuelalle tarjottiin mahdollisuutta osallistua maan euroviisukarsintaan kuuluisan säveltäjän Carlos Nobrega e Sousan kappaleella "Sobe, sobe, balão sobe" (Nouse, nouse, pallo nouse) Suruaikaa viettävä Manuela päätti tarttua palloon, joka veikin hänet aina Jerusalemiin asti ja osoittautui ponnahduslaudaksi uralla.

Viisi viikkoa ennen Jerusalemin finaalia 24.2.1979 oli Cinema Monumentalissa Lissabonissa Festival RTP da Cançãon aika. Finaalia oli edeltänyt kolmena helmikuisena lauantai-iltana samassa paikassa järjestetyt semifinaalit. Fialho Gouveian isännöimään ja Manuela Moura Guedesin emännöimään iltaan voitte halutessanne perehtyä linkeissä alla. Suosittelen erityisesti tutustumaan karsinnan kolmanneksi sijoittuneeseen Pedro Osório S.A.R.L. -yhtyeen hauskaan "Uma canção comercial" esitykseen. Toiseksi 22 alueraatia äänestivät Gabriela Schaafin tulkitseman kauniin tunnelmoivan kappaleen "Eu Só Quero". Portugalilaiset päätivät kuitenkin lähettää jo edellisvuodelta tuttua pirteämpää musiikkia edustamaan, mikä osoittautuikin onnistuneeksi valinnaksi.

Maaliskuun viimeisenä iltana vuonna 1979 koko Euroopan katseet kääntyivät Jerusalemiin. Yli viisitoista minuuttia kestäneiden aloitusnumeroiden jälkeen oli heti Portugalin vuoro, minkä Manuela on jälkikäteen kertonut olleen helpottavaa. Hauskan postikorttianimaation jälkeen Manuela teki taustakuoroineen entrén Binyaney Ha'ouma -kongressikeskuksen lavalle pirteän keltaisessa asussa. Esitys oli huomattavasti vapautueempi kuin karsinnassa. Ranskassa arvostettiin sävelmää kymmenen pisteen edestä, yhteensä Portugali keräsi pisteitä 64, joka riitti yhdeksänteen sijaan. Sijoitus oli tuohonastisen Portugalin viisuhistorian parhaita, vain vuosina 1971-72 maan edustajat olivat yltäneet vastaavaan.

Manuela sai ESC-menestyksen jälkeen useita kutsuja ulkomaille, esim. Ranskaan, jossa käännöksestä "Tu t'envoles mon ballon, mon ballon, mon ballon" tuli hitti. Manuela asetti kuitekin opinnot etusijalle tuolloin. 1980-luvulla Manuelalta ilmestyi albumit "Manuela Bravo" ja "Óculos de Sol" (Aurinkolasit) sekä 1990-luvun alussa "Canções Que Me fazem Feliz" (Laulut jotka tekevät minut onnelliseksi) 1990-luku meni Manuelalta tytär Anna Ritaa hoitaessa. Vuonna 1999 eronnut Manuela palasi Lissaboniin ja viisi vuotta myöhemmin ilmestyi jälleen levy. "Sobe, sobe, balão sobe" on noussut rakastetuksi klassikoksi Portugalissa, sitä on esitetty niin kyky- kuin lastenlaulukilpailussa. Sävelmä oli myös mukana vuonna 2009 Melhor Canção de Sempre -gaalassa, jossa valittiin Portugalin parasta edustuskappaletta.

Operação Triunfo - Sobe, sobe, balão sobe (2007)

Uma Canção Para Ti - Sobe, sobe, balão sobe (2008)

Melhor Canção de Sempre - Sobe, sobe, balão sobe (2009)

Portugalin karsinnan finaali 1979

Gonzaga Coutinho - Tema para um homem só
Pedro Osório S.A.R.L.- Uma canção comercial
Concha - Qualquer dia, quem diria
Gabriela Schaaf - Eu só quero
Tózé Brito - Novo canto Português
Teresa Silva Carvalho - Cantemos até ser dia
Florência - O combóio do Tua
Manuel José Soares - Quando chego a casa
Manuela Bravo - Sobe sobe balão sobe
Kuva
Kuva
http://manuelabravo44.blogspot.com/

http://manuelabravo44.bloguedemusica.com/

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja romualdo » 28 Syys 2010, 07:47

sssssssssuloinen laulu, eikö vaan tämä tempaisee Sinutkin mukaansa, leijailemaan... niinku, tuli mieleen taannoin presidentinvaalien aikaan kun vastakkain olivat Elisabeth Rehn sekä se...Ahtisaaren Mara, juu niin Elisabeth innostui jossain heidän vaalitilaisuudessa maalailemaan mielikuvia miten hän oli kuullut autoradiostaan Arja Korisevan laulaman. no sellainen kesäinen hidas valssilauluhan se oli, ja jonka itse Arja esittikin siinä samassa yhteydesä... ja Ellu päästeli vähän silleeeen yliammuskellen, eettä "tuntui kuin olisin itsekin noussut autoni kans ilmaan pyörähtelemään valssin tahdisssa...." huiiiiii..... olis se ollukki näky, Ellu fiiattinsa kans kieppumasa jossain Södermarkunn yllä.... *köh köh* ... *astmainen yskähdys...* (ja limaa irtoaa...)
siis tää uuden ajan moderneja portugalviisuja, kun takana olivat viimeinkin vakavamieliset isänmaallisuutta huokuvat paatokselliset leukapystyssäportugalnocoracaomadrugada-jylhät juhlalliset kappaleet .... toella vetävä, innostava kappale tämä, Manuela ääni nyt ei ole kovin häävi mutta intensiivinen vauhdikas eläytyminen ja näppärät, vaihtelevat melodiankulut pitävät kuuntelijan hyvin ...nohhh... lähes hypnoottisessa otteessaan... Ihastuin erityisesti tuohon kuoron osuuteen, joka ainakin kansallisessa karsinnassa päästeli varsin raikuvan reippaaseen tyyliinsä, etenkin tuossa laulun loppukertauksissa... "laa-laa-laa-laa-laaaaaaAAAHH!" ! :oih!: ... ... erään Anna-lehden (?) toimittajafriidu jokataasen oli tästä ihan eri mieltä - hän kirjoitti että Portugalin ja Sveitsin tylsät (tms. en voi ihan sanatarkasti muistaa ao. kirjoitteluja! luonnollisestikaan... ) laulut olisivat takuulla saaneet jäädä kymppikärjen ulkopuolelle. No, Sveitsin kirpputorinorkka nyt olikin aika avuton...järkyttävän tylsähkö näin jälkeenpäin ajateltuna... mutta enemmän kuin syystä hän harmitteli Hollannin upean Xandran jäämistä kauas kärjestä... h...etti kun hänellä olikin mmahtava kappale silloin ja on on on tämäkin.... tänään hellyin karistamaan sienikopastani kokonaiset 4.3 pist. mä oonkin nyt oikein soopesoope -päällä, kiitti tästä Roope....! (no tuli meleken runomitasa....) soobe roobe (^buahhhaa... kalsean tukehtunut nauru keskellä varsin jäistä ja kuuraista korpimaastoa)
jk: noi porttojen karsinnat eivät tasokkuudellaan mitenkään ehkä heittäneet minua(kaan) selälleen... valittu ejustuskappale erosi harvinaisen hyvin muista, ehkä juuri siksi että se oli käynyt jo niin pirun tutuksi... mieltäkiinnittävin esitys oli tietysti noitten karvaisten midinettien eloisa revittely, pöllölaseineen, hattuineen... *theh* silloista ajankuvaa.... ja muotia.... hidas bossanovasamba mikälie Eu so quero oli sekin käynyt jo varsin tutuksi -80 luvun singleäänityksistä lähtien... muut kappaleet ompeluseuralaulun ohella olivatkin sitte joko ennenkuulemattomia tahi... muistaa ei voi...ennää tällä iällä...kaikkia... vaikka olis joskus jossain tavattukin... heippa taas... palaan sorvin eli ritilöiden ja veitsien pariin.....
Viimeksi muokannut romualdo, 15 Syys 2014, 10:17. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16769
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 28 Syys 2010, 08:43

Kolme tähteä. Oli tuo ihan pirteää, loppuun oli toki lisätty vielä viisuille hyvin ominainen la la la-lallatus. Ajatella, että jo 9. sijoitus on koko Prtugalin viisuhistorian parhaimpia. :shock:
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Avatar
Piggybank
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2213
Liittynyt: 14 Loka 2009, 18:30
Paikkakunta: Tampere

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja Piggybank » 28 Syys 2010, 14:11

Minun oli vaikea saada otetta laulusta. Laulajakin heilui sen verta paljon että menin ihan sekaisin. :surrur: Kaksi tähteä.
"Että siellä sitten ne, ne ei oo viisubileet, mutta ne on viisubileet"
- N20

Avatar
lharju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6190
Liittynyt: 27 Marras 2003, 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja lharju » 28 Syys 2010, 14:29

Onnistunutta Portugalia. :peukku: Tykkään muutenkin tällaisista lauluista, joissa on onnistuneesti sekaisin kaihoa ja iloisuutta. Myös esityksen värimaailma miellytti silmää. Toimii levyllä jotenkin paremmin. Täysin ansaittu sijoitus kymppikärjessä. ****
Jos joskus elämänsä voisi vaihtaa unelmaan.
E troco a minha vida por um dia de ilusão.

Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21775
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja Roope » 28 Syys 2010, 16:44

Ihana melodia ja sanat :bileet: , cinco estrelas :stara: :stara: :stara: :stara: :stara:

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja AntSa » 28 Syys 2010, 17:17

Hienon viisuvuoden aloitusviisu. Taitava solisti, jota olen luullut aina paljon vanhemmaksi. Kiva, vaihteleva melodia ja ihana portugalin kieli. Minä hellyn NELJÄÄN "palloon". Tehokasta keltaistakin yllä. :peukku:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja Leo » 28 Syys 2010, 17:32

Aivan ihana kappale :ihana: Saa hyvälle tuulelle, on kesäisen kepeä "rantsukipale" :shock:
Kertosäe toistuu tosi monesti, mutta kun on näinkin onnistunut sellainen ja vähän eri tavoin sovitettu, niin sitä kuuntelee oikein mielellään. Portugalin kielikin on niin kaunista. Portugali-rankingissani edelleen tosi korkealla, samoin 1979 puntarissani. Nytkin heitän pallojen sekaan VIISI keltaista tähteä.
Ai niin, esikatselujen englantilainen gentleman juonsi :"And now sob, sob balao sob" :eeek: :rofl:

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7920
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 28 Syys 2010, 17:37

Pirtsakka renksutus, neljä tähteä.
Qaj.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 49515
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 28 Syys 2010, 17:48

:stara: :stara:

Melkein annoin kolme tähteä, mutten kyllä nähnyt tässä mitään niin erikoista, mitä moni näköjään on nähnyt :roll:
🍐 Mikä päärynä!! Miten menee!!?? EI!!!

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5048
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 28 Syys 2010, 19:19

Ihan siedettävää kuunneltavaa.

*** tähteä.
Viimeksi muokannut Valkealalainen, 18 Tammi 2013, 18:39. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 28 Syys 2010, 21:10

Kivan pirteä esitys, jota keltainen asu korosti, ja ihan kivan reipas kappale. Mutta ei minusta nyt mikään erityisen hyvä, ennemminkin sellaista keskitasoa. Laulajan liikehdintä oli vähän turhankin reipasta tai paremminkin heiluvaa, häiritsi hieman musiikkiin keskittymistä.

Kolme tähteä.

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja Mr Kite » 29 Syys 2010, 02:37

Tämä laulun nimi on siis suomeksi Nouse, nouse, pallo nouse. Laulajatar liikehti kyllä niin kovasti ja eloisasti, että hän oli kuin lentoon nousemassa. Noin kova ja hermostuneen tuntuinen liikehdintä jonkin verran häiritsi esityksessä. - Kuitenkin Portugalin viisu sieltä paremmasta päästä. Portugalista kun on minun mielestäni tullut melko paljon aika tylsiä, kuivia viisuja, mutta tämä olikin pirteä, iloinen kappale. Sävellykseltään kuitenkin melko keskinkertainen.
Manuelan asu hehkui keltaisena kuin Portugalin aurinko :aurinko:


Kolme vahvaa tähteä.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja romualdo » 29 Syys 2010, 07:30

tänään annankin tälle 5 pistettä... kun muistelen sitä parasta eli esikatseluversiota mikä taisi olla jälleen sama kuin kansallisissa karsinnoisa, siinä varsinkin loppupuolella kuoro tulee voimallisesti esiin "lal-lal-laa..lalalaaa, lalallalalalalaaaAAAA" mahtavaaa, upeaa.... eikun fantsua.... fantastista...... I love tosi paljon portuguesviisuista kuten eräät uskollisimmat lukijani ehkä muistavat... mulla menee vähän sekaisin tämän ja v. -78 repäisevän huikean iloittelun Dai-Li-Dou (Lennä Leija) sanat.... tämän tekstistä ei ole tarkempaa muistikuvaa, kun sinä vuonna oli jälleen joku LAKKO eikä tekstityksiä tullut esikatselujen aikaan ruudulle, sitä juontajana toiminut iki-ihana Marjatta Leppänenkin pahoitteli... nohh, nyttemmin voi, kiitos, WWW:n, YouTuben ym. näpsäistä tuolta ylhäältä Sanakäännös -painiketta ja ... välillä saa aikamoisia käännöskiä, juuuuhh mut käyttämällä mielikuvitusta voi juonesta saada jonkinlaisen käsityksen ...... :roll: :heh:

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25753
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 29 Syys 2010, 20:17

TENK! Tuota esikatseluvideota. Kamera käväisi siinä Manuelan mekon allakin. :heh:
Ja sytyttikö tyttönen yhdessä kohtauksessa tupakan? :uujee:
Ihanaa päätöntä hortoilua pitkin poikin pusikoita. Ja autoa ajaessa kannattaisi katsoa eteenpäin.. :heh:
Kylläpä minua nyt kovasti naurattaa. :heh: :heh:

Pirteä ralli, joka tuo niin mieleen lapsuuden viisut. Nämä olivat ne esimmäiset kisat, jotka katsoin alusta loppuun ja nauhoitin laulut c-kasetille radion rinnakaiskanavaa hyväksi käyttäen. Rakkaita olivat jo silloin. Hellyn antamaan Manulle neljä tähteä.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja romualdo » 30 Syys 2010, 06:36

:heh: juuh paikalinen esc-tiimi ei ole ehkä montaakaan nanosekunttia käyttäny tämän videon ideoimiseen.. ... pistetään hysteerisen iloinen tyttö (syystäkin, siis ooonhan piisi edelleen, vielä tänäänkin to:na 30.9 klo 6.35 minusta toella mukava ja messevä!) poukkoilemaan ympäri raittia...ja tekemään mitä hyö ikinä keksiikään..... :heh: mulle ainakin olis kelevannu oikein hyvin se taltiointi sieltä paikalliselta seurojen talolta..olis nähänyt liveorkesterinkin kaikkine harpun repijöineen ....

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 27712
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 30 Syys 2010, 09:37

No voihan kun oli pirteä :uujee: Ihanat 5 tähteä.
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10287
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja sziget » 04 Marras 2010, 22:40

Klassikkous on ansaittua. Rakenne mietityttää: intron jälkeen hätäiset A-osat, ja loppu onkin pelkkää kertsiä ensin sanojen ja lopulta la-la-laankin kanssa. Sakottaako vai eikö sakottaa toistosta. :miettii:

Sävelmä on niin valoisa ja valloittava, että tekee mieli jättää sakottamatta. Toisaalta Portugalilla on niin monta viisua, joille pitää ehdottomasti antaa viisi tähteä. Tässä neljäkin olisi mahdollinen. *****
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

Avatar
Juurovissön
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9121
Liittynyt: 18 Tammi 2006, 15:55
Paikkakunta: Turku

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja Juurovissön » 05 Marras 2010, 01:46

Dad-dad-daa-da-dadaddaa-daddad-daa-da-dadaddaa... näin minä sen kuulen. Ihanan kepeä kevään keltainen Portugalinpeipponen. Virkistävä, kepoinen ja iloinen. Slaavihermoon tämä ei istu ollenkaan. Kummallissuudesta annan sen vuoksi viisi tähteä, koska laulaja on hyvin valloittava. Kappaleen rakenne minulle vaikea. En ymmärrä rytmiä, mutta tämän on pakko olla taidokas. Okei, jos kerran epäröin, annan vain neljä. Olen vaikea kiinalainen, savolainen, eepikko, lyyrikko, dapa-dapa-dapa-dapa..

Ai kun uskaltaisi joskus käännöskisaan. Mut en uskalla...
Ekki líta undan það dagar alltaf – á ný. En aldrei þér ég gleymi einn í mínum heimi – er hjá þér sama hvernig fer. -Magni Ásgeirsson

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10287
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja sziget » 05 Marras 2010, 02:03

Juurovissön kirjoitti:Ai kun uskaltaisi joskus käännöskisaan. Mut en uskalla...
Täytyy uskaltaa. (Kirka, 1983)
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

Avatar
Juurovissön
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9121
Liittynyt: 18 Tammi 2006, 15:55
Paikkakunta: Turku

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja Juurovissön » 05 Marras 2010, 02:12

Kiitos rohkaisusta, Sziget! :hali: Katsotaan nyt sitten, oisko vai eikö ois, savolainenhan aina empii eikä useinkaan sano juuta tai eitä. Ollaan myö semmosii epeleitä, heh! :joojoo:
Ekki líta undan það dagar alltaf – á ný. En aldrei þér ég gleymi einn í mínum heimi – er hjá þér sama hvernig fer. -Magni Ásgeirsson

Avatar
Subculture
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3639
Liittynyt: 30 Huhti 2004, 12:47
Paikkakunta: Helsinki

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja Subculture » 05 Marras 2010, 21:09

Portugalin "Eläköön elämä" eli biisi, joka mielytti Eurooppalaista musiikkimakua top 10 saakka.

Avatar
kuu-kuu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3956
Liittynyt: 01 Tammi 2013, 05:10
Paikkakunta: Helsinki

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja kuu-kuu » 12 Tammi 2013, 20:31

Mukavasti rytmi sekoilee kuin huonommassakin funkkiorkesterissa, ranskalaistunnelmia papadapadapattelussa, on kohtaus jossa herkästi tuodaan tunteita, on uhmakkuutta, on leikkisyyttä, mutta ulkopuolelle jäin, ehkäpä revittelyn olisi voinut jättää vähemmäksi, niin olisi nähnyt sisäisen kynttilänvalon. 3 löysää makaroonia.

Edwina
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2834
Liittynyt: 11 Tammi 2013, 12:25
Paikkakunta: Helsinki

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja Edwina » 13 Tammi 2013, 15:54

Annan tälle kolme pojoa. Syy: erityisen hyvältä kuulostava portugalin kieli.

Lauloin tätä aina portugaliksi. Korvakuulolta. :puna:

Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21775
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja Roope » 14 Syys 2014, 16:50

Manuela Bravo eilen Setúbalin esc-konsertissa :ihana:


romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja romualdo » 15 Syys 2014, 10:50

hittolainen, kiitti Ropsu, tästäkin taltioinnista... huikea aikamatka sinne vuosikymmenten taakse! .... shiis mikä toi tilaisuus oikeeen oli !??????


Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12891
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Portugali 1979: Manuela Bravo - Sobe, sobe, balão sobe

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 19 Syys 2018, 00:03

Jännittävä kontrasti säkeistön ja kertosäkeen välillä. Ensimmäinen säkeistö on upean dramaattinen, kertosäe sitten tarttuva ja mielenkiintoinen. Lallattelu taas pilaa hieman kokonaisuutta. Kolme tähteä.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Vastaa Viestiin