Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Stelios Constantas - Feeling alive

*****
5
10%
****
12
24%
***
12
24%
**
15
31%
*
5
10%
 
Ääniä yhteensä: 49

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18612
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja Toni » 01 Huhti 2011, 00:08

:kypros:
Kuva
Maa: Kypros
Vuosi: 2003
Kappale: Feeling alive
Esittäjä: Stelios Constantas
Säveltäjä: Stelios Constantas
Sanoittaja: Stelios Constantas
Sijoitus: 20./26
Pisteet: 15
Sanat: http://www.diggiloo.net/?2003cy

Viisula antoi kaikille ilmaisen kierroksen kuravettä, mutta nyt siis totuudenmukainen tarina. Valitettavasti Kyproksen vuoden 2003 edustajasta ei löydy kronikoista tusinoittain artikkeleita, mutta jotakin on lukeville tarjota. Nimittäin larnakalainen Stylianos "Stelios" Konstantas alkoi jo lapsena opiskella laulua sekä kitaransoittoa kotikaupunkinsa musiikkikoulussa. Lahjakas jalkapalloilija aloitti varsinaisen musiikkiuransa vuonna 1992. Ensin mies teki työtä suurten kreikkalaisnimien, kuten mm. Anna Vissin taustalla, mutta ensimmäinen soololevy ilmestyi vuonna 1994. Levy "Apopse stin skopia" oli välittömästi myyntimenestys. Neljän albumin myötä hän oli vihdoin saanut nimensä ihmisten huulille, vaikka ihan helleenisen viihdebisneksen eturivin artisteihin Stelios ei kuulu vieläkään.

Kyproksen televisioyhtiö oli edellisvuotiseen tapaan sitä mieltä, että sisäinen valinta olisi taloudellisin vaihtoehto. Tuomaristo päätyi lähettämään Riikaan sävelmän "Feeling Alive" (Tunnen eläväni), joka on herra Konstantasin omaa käsialaa. Täysin tuntematon nimi Stelios ei suinkaan CyBC:n valitsijoille ollut, nimittäin Stelios oli jo sijoittunut vuoden 1999 Kyproksen karsinnassa neljänneksi ja vuonna 1997 peräti toiseksi.

Välimerellinen pop-musiikki oli saavuttanut Euroopassa juuri suurta suosiota mm. Antiquen sekä Las Ketchupin myötä. Kevyttä kesähittiä lähti tarjoamaan kansalle myös Stelios. Riian Skonto-hallin lavalle Stelios nousi yhdeksäntenä Kroatian ja Saksan esityksten välissä. Visuaalisesti esitys oli tyylikkään helleenissävyinen: lava sinisessään, mies valkoisissaan. Esityksen muista osista jäikin sitten nähtävästi puuttumaan "se jokin", sillä illan päätteeksi Stelios keräsi vain 15 pistettä eikä jakauma suuresti yllättänyt: Kreikalta 12 pistettä ja myös loput kolme pistettä Välimeren seudulta. Heikohko euroviisusijoitus ei kuitenkaan ollut uralle turmioksi, nimittäin Stelios jatkaa yhtä uraansa ja tarkoituksena on julkaista uusin albumi vielä kuluvan vuoden 2011 puolella.

Vanhoja muisteleville vielä APRILLIA:

APRILLIPÄIVÄN TARINA:

Stylianos "Stelios" Konstantas syntyi vuonna 1963 Aillirpan kaupungissa Luoteis-Kyproksella. Pienenä poikana Stelios tutustui jazz-balettiin, mutta siirtyi teini-ikäisenä musiikin, erityisesti laulamisen pariin. Nuorella iällä syvästi uskovainen Stelios haaveili jopa tulevaisuudesta munkkina, mutta hänen elämänsä muuttui, kun kreikkalaisen levy-yhtiön kykyjenetsijä noteerasi kirkkokuorossa harvinaisen kirkasäänisen pojan. Stelios levytti ensimmäisen gregoriaanisella mystiikalla sävytetyn singlensä "Illis" jo 15-vuotiaana. Singlelevyn tuoma radiosoitto ja menestys rohkaisivat nuorta miestä siirtymään musiikkiopintojen pariin. Stelios valmistuikin Pafoksen korkeammasta musiikkiakatemiasta sormisymbalistiksi vuonna 1988 loistavin arvosanoin.

Vuonna 2003 Stelios päätti osallistua Kyproksen viisukarsintaan 97-vuotiaan isoisoäitinsä toiveesta, jolle myös omisti itse säveltämänsä ja sanoittamansa kilpailukappaleen "Feeling alive". Kyproksen karsinnassa kokeiltiin tuona vuonna erilaista karsintasysteemiä. Tuttujen puhelinäänten ja asiantuntijaraatien rinnalla kokeiltiin niin sanottuja "ostoskeskusääniä", joiden osuus oli kolmasosa lopputuloksesta. Viisukarsintoja edeltäneellä viikolla kaikki karsintakappaleet soivat maan suurimmissa kauppakeskuksissa ja tavallisilla tatin tallaajilla oli mahdollisuus äänestää suosikkiaan shoppailun ohessa. Kyproksen kansa otti uudistuksen hyvin vastaan ja kauppakeskusten äänestypaikoilla kävikin kuhina. Lieneekö tällainen ilmaisäänestys vienyt tuloja puhelinääniltä, sillä kokeilu jäi kuitenkin vuoden mittaiseksi. Stelios oli sekä puhelin- että ostoskeskusäänestyksessä kansan suosikki ja voitti näin ollen itselleen kisamatkan Latviaan, vaikka ammattilasten raati jätti hänet karsintojen kakkoseksi.

Niinpä Stelios sai matkata Riikaan, mutta sitä ennen hänellä oli yksi mutka matkassa. Kyproksen yleisradioyhtiön kamreeri oli kavaltanut koko Euroviisubudjetin ja lekotteli kisojen aikaan jo Aruban auringon alla. The gay and lesbian organization of Cyprus järjesti kuitenkin Steliosin kunniaksi konsertin, jossa esiintyivät lukuisat Kyprosta aikaisempina vuosina edustaneet tunnetut artistit, kuten Giannis Savvidakis, Elpida ja Andy Paul sekä varta vasten tähän konserttiin uudelleen koottu Island-yhtye. Konsertista tuli valtava menestys ja tuotot riittivät kattamaan matkakustannukset hienosti. Lisäksi organisaatio järjesti tuloilla lukuisia saunailtoja, joissa Stelioksenkin nähtiin vierailleen. Stelios sairastaa todella harvinaista synnynnäistä sairautta nimeltään tibiafolioosi mikä tarkoittaa, että hänellä kaksi vasenta jalkaa. Pienestä vammastaan huolimatta hän esiintyi Riian lavalla vauhdikkaasti ja rennosti, mutta esitys ei kuitenkaan purrut kuin kreikkalaisiin ja Kyproksen oli tyytyminen 15 pisteeseen, joista 12 tuli Kreikasta.

Euroviisujen jälkeen Stelios musertui heikon menestyksen takia ja jätti musiikin täysin. Tällä hetkellä yhä sinkkuna pysyttelevä Stelios toimii Larnakassa panimoyrittäjänä. Miehen lanseeraama "Kuraves" -olutmerkki on helleenisen maailman suosituimpia laagereita ja se on palkittu myös vuonna 2008 Walesin Aberystwythissa "Olpa-olpa" -festivaaleilla hopeisella gepardi-palkinnolla.

Kuva Kuva
Kuva
Viimeksi muokannut Toni, 02 Huhti 2011, 00:38. Yhteensä muokattu 6 kertaa.
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 50092
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 01 Huhti 2011, 00:11

:kypros: :kypros:

Tämän biisin etelänrytmit eivät kyllä iske. :roll:
🍐 Mikä päärynä!! Miten menee!!?? EI!!!

Avatar
Hapa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1653
Liittynyt: 02 Tammi 2008, 23:17
Paikkakunta: Pori

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja Hapa » 01 Huhti 2011, 00:13

Mun mielestä tää on ihan älyttömän hyvä ja vetävä. 5 kirkasta tähteä. :surrur:
"Olen huomannut nuorten naislaulajien laulavan pikkutytön äänellä. Heitä ei erota toisistaan eikä lauluista jää mitään mieleen. Minun nuoruudessani artisti ei päässyt levyttämään, jos hän ei osannut tulkita." -Anneli Sari-

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9617
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja romualdo » 01 Huhti 2011, 08:10

oho Haba haba yllätti...! no emmmmääkään pihtaile pisteissä enkä noi muutenkaan... n. 4.1 pist. olen löytänyt tämän kappaleen uuestaan vasta viime aikoina, kiitos ESC-radion... vuoden 2003 ei niin kovin monien valopilikkujen joukosta... vai on tuo miekkonen yhä sinkku...(ja neitsyt)!? tuuppas pohojanmaalle nii et oo kauaa ... villi ja länsi.... botnisk ..... ihanan letkeä meno täsä stygessä, maistuu varmaan Sullekkin... !(?) ja lienee sanomattakin selevää että vain ja ainoastaan alkuperäiskielellä, ..iitos...

"tatin tallaajat...." heh, tuota esittelyä .... ! hmph! ei kai kukaan tallaa sieniä!? enään...
jk. onnistuipa Tonisaksovoni naruttamaan minuakin, ensimmäisellä kerralla olin malttamattomampi ja luin tuon jutun vain osittain... enkä mieltänyt /tajunnut että aprillijutut voisivat yltää ihan tänne Viisulaan asti...
Viimeksi muokannut romualdo, 29 Elo 2017, 15:47. Yhteensä muokattu 4 kertaa.

Avatar
Aintsu
Press
Press
Viestit: 16842
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja Aintsu » 01 Huhti 2011, 08:31

Mua aina huvittaa tämä esitys, kun Stelios näyttää olevan kaikkea muuta kuin "alive" :heh: Biisi on ihan kiva, mitä nyt vaan ideat loppuivat heti ekan kertsin jälkeen. Loppupuolisko menee turhan jankkaavaksi. Annetaan nyt kuitenkin kolme tähteä.

Enkä ehkä täysin kestä esittelytekstiä. :rofl: Tosi kuin vesi!
Esiintyjän missio on tulla välittää energiaa.
-Nisa Soraya-

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 01 Huhti 2011, 11:11

Tämä oli jo ärsyttävän tyhjänpäiväinen keskinkertaisuus. :jupinaa: Tylsää, vaikkakin sinänsä ihan vetävänoloista jumputusta. Kaiken huippu - siis suurin heikkous - ovat nuo sanat: ällöimelät latteudet, joita toistetaan lukemattomat kerrat. :roll: Stelioksen sanavarasto on tosiaan ollut olematon. :draamaa: Esittelyteksti oli kyllä parasta tässä viisussa :rofl:

Vain kaksi tähteä tälle viritelmälle.

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16897
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 01 Huhti 2011, 12:08

Tämä etnorytmi iski minuun kyllä varsin hienosti ja sai neljä tähteä täältä. Harmi, ettei tämä menestynyt, olisi mukavaa, jos Stelios jatkaisi vielä musiikin parissa.
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja AntSa » 01 Huhti 2011, 13:06

Ihania muistoja Latvian viisuviikolta kosolti, kyllä. :ihana:

Tämä on ollut aina omia suosikkejani tältä hienolta viisuvuodelta. Vaikka esiintyjä voisi olla hieman valovoimaisempi ja enemmän läsnä, niin tämä viisu on kaihopoppia parhaimmillaan. Pidän paljon - aivan VIIDEN TÄHDEN edestä - eikä tämä ole aprillia, sitten. :uujee:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
Naali
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8498
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 18:00
Paikkakunta: Espoo

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja Naali » 01 Huhti 2011, 13:10

En tykkää latinomusiikista. Vielä vähemmän tykkään tämän biisin monotonisesti hakkaavasta taustajumputuksesta. En pysty keskittymään kappaleessa mihinkään muuhun, kun jumpjump vie kaiken huomioni. Siksi tähtiä kaksi.
21:15 <@XXX> kuten huomaat, mulla on vähän tautologiaa.

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5058
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 01 Huhti 2011, 15:49

Aintsu kirjoitti:Enkä ehkä täysin kestä esittelytekstiä. :rofl: Tosi kuin vesi!
Uskoin esittelytekstistä AIVAN KAIKEN, kunnes luin tämän osan Aintsun viestistä ja muistin, mikä päivä tänään
on. :rofl: Tämä on ilmeisesti jo toinen kerta tänään, kun menen halpaan! Kouvolan Sanomat onnistui vedättämään minua heti aamusta. :sekava:

Mutta nyt tähän itse kappaleeseen. En muistanut ollenkaan tämän olevan näinkin hyvä! Latinorytmit - tai mitä eteläisiä rytmejä lienevätkään - kuulostavat oikein mukavilta, eikä biisi muutenkaan ole lainkaan pöllömpi. :peukku:

*** tähteä.
Viimeksi muokannut Valkealalainen, 23 Loka 2012, 14:15. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
Maarushka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3091
Liittynyt: 23 Tammi 2005, 22:53
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja Maarushka » 01 Huhti 2011, 17:42

Kyllä tälle sellaiset kolme tähteä voi suoda. Toki viisu on jankkaava ja toi taustajumputus on suorastaan raivostuttava, mutta jokin tuossa latinofiiliksessä viehättää.
I don't want more choice, I just want nicer things!

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7949
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 01 Huhti 2011, 17:57

Aneeminen esitys mutta rytmikäs kappale, neljä tähteä.

//Melkein uskoin tuon jalkajutun. :niinpa:
Qaj.

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25753
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 01 Huhti 2011, 18:55

AntSa kirjoitti:Pidän paljon - aivan VIIDEN TÄHDEN edestä - eikä tämä ole aprillia, sitten. :uujee:
Luovu jo! :draamaa: :heh:

Komea mies vailla minkäänlaista lavakarismaa. Kolme pitkästyttävää minuuttia eurovisiohistoriaan. Eipä juuri muuta. Koko biisi on kuultu jo minuutin jälkeen. LOPU JO!!!
No ei tämä nyt ihan luokattoman huono ole, mutta varsin läheltä liippaa. Kaksi tähteä.

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja Leo » 01 Huhti 2011, 21:41

Hyvänkuuloinen lattarityylinen biisi Kyprokselta. Tarttuva melodia on kipaleessa. Tekstin puolesta tässä pitäisi tuntea olevansa elossa, mutta tunnelmasta päätellen tässä ajetaan vain puolivaloilla. Kertosäe toistuu ja toistuu ilman sen kummempaa kohokohtaa tai huipennusta. Jotain olisi pitänyt olla lisää, jotta olisin antanut nelosen. Päädyn tänään kolmoseen.

Avatar
iiiduli
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2989
Liittynyt: 30 Touko 2010, 22:11

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja iiiduli » 01 Huhti 2011, 22:33

Kiva biisi, vaikkakin vähän ponneton. Esiintyjän ulkonäöstä tulee mieleen Kreikan Sakis. :D Annan kolme tähteä.
:stara: :stara: :stara:
Kill me with killa kiss
Kill me with tempting lips
Stare at me with candy eyes
Love me with luscious thighs
Angel in disguise

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18612
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja Toni » 02 Huhti 2011, 00:36

APRILLIA!!!!

Nyt luettavissa oikea historiikki! :joojoo:
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja gentedimare » 02 Huhti 2011, 01:14

Toni kirjoitti:APRILLIA!!!!

Nyt luettavissa oikea historiikki! :joojoo:
Onneks ees jotkut lukevat näitä esittelytekstejäkin :joojoo:
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
Hapa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1653
Liittynyt: 02 Tammi 2008, 23:17
Paikkakunta: Pori

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja Hapa » 02 Huhti 2011, 02:48

:tapu: Lankaan mentiin... :rofl:
"Olen huomannut nuorten naislaulajien laulavan pikkutytön äänellä. Heitä ei erota toisistaan eikä lauluista jää mitään mieleen. Minun nuoruudessani artisti ei päässyt levyttämään, jos hän ei osannut tulkita." -Anneli Sari-

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 02 Huhti 2011, 10:45

gentedimare kirjoitti:
Toni kirjoitti:APRILLIA!!!!

Nyt luettavissa oikea historiikki! :joojoo:
Onneks ees jotkut lukevat näitä esittelytekstejäkin :joojoo:
Aika harvat kylläkin :eiei:

Mutta Stelioksen discopopille annan 4 tähtöstä ja kuuntelen mieluummin ilman kuvaa, vaikka miehen pärstäkertoimessa ei mitään vikaa olekaan... :joojoo:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Zera
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2141
Liittynyt: 19 Heinä 2006, 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja Zera » 02 Huhti 2011, 20:15

Tämä on tätä 'ihan kiva' -sarjaa, kolme tähteä.

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja mpappa » 05 Huhti 2011, 20:15

Ihan letkeä, kolome tähtiä.
Love shine a light

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 28630
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 06 Huhti 2011, 21:51

Iiihan kiva. Ja kun minä sanon ihan kiva = tylsä. Kolme heikkoa tähteä..
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
Piggybank
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2213
Liittynyt: 14 Loka 2009, 18:30
Paikkakunta: Tampere

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja Piggybank » 27 Huhti 2011, 17:19

Kappale alkaa lupaavasti, mutta tunnelma latistuu täysin, kun Stelios avaa suunsa. Loppuun päästäessä totuin kappaleen hönöyteen ja aloin pitää sitä ihan mukavana viisubiisinä. Tämä kuuluu kuitenkin niihin biiseihin, joita en viisujen ulkopuolella kuuntele. Hellyn antamaan jopa kolmosen. :joojoo:
"Että siellä sitten ne, ne ei oo viisubileet, mutta ne on viisubileet"
- N20

Avatar
Viisuboy
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 950
Liittynyt: 10 Heinä 2011, 14:14

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja Viisuboy » 27 Heinä 2011, 16:38

Kyproksen tylsimpiä viisuja,mutta laulajassa on jotain... :kypros: :kypros:
"When the hopes keep on fading
All the pieces I'm saving
Remind me that I am strong enough to
Make my puzzle of dreams"

Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2455
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja inomu » 23 Loka 2012, 00:25

Aika turha välimerihumppa. 2 tähteä.
I could've been a princess, you'd be a king
Could've had a castle, and worn a ring
But no, you let me go

Avatar
kuu-kuu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3956
Liittynyt: 01 Tammi 2013, 05:10
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja kuu-kuu » 09 Tammi 2013, 21:34

Karmeen kuuloista englanninlausumista. Kyllä on keposesta dancehumppaa. Ei ole taitoja venytelty, kun on biisiä tehty. Tamputusta, moneen kertaan tavattu kertosäkeen melodia, muutama rapina kreikkalaiskyproslaistunnelmia. Alakuloista laulamista. Matonhakkausmeininki pois, tai sitten täysillä eteen ja lihakset jännittyneenä annetaan kaikki. 1 pistin.

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7275
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja WildDance » 23 Tammi 2014, 22:10

Mukava biisi. Tarttuva ja vauhdikas. Jäi kuitenkin ehkä hiukan kliseiseksi.


:kypros: :kypros: :kypros:
Yalan da mən, yanan da mən, yaman da mən

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6960
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Kypros 2003: Stelios Constantas - Feeling alive

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 27 Elo 2017, 20:25

Ehkä viisuhistorian vastenmielisempiä teoksia. :tajuton: En saa tästä muuta irti, kun myötähäpeää. Arvosana lienee täten selviö.

Ai ei ollut. No, yksi.

Vastaa Viestiin