Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

*****
26
39%
****
16
24%
***
9
14%
**
11
17%
*
4
6%
 
Ääniä yhteensä: 66

Avatar
lharju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6190
Liittynyt: 27 Marras 2003, 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja lharju » 16 Syys 2011, 10:07

:armenia:
Kuva
Maa: Armenia
Vuosi: 2009
Kappale: Jan jan
Esittäjä: Inga & Anush
Säveltäjä: Mane Akopyan
Sanoittaja: Avet Barseghyan, Vardan Zadoyan
Sijoitus semifinaalissa: 5./18
Pisteet semifinaalissa: 99
Sijoitus finaalissa: 10./25
Pisteet finaalissa: 92
Sanat: http://www.diggiloo.net/?2009am
Karsinnan tulos: http://natfinals.webuda.com/90s_00s/Armenia2009.html

Arshakyanin sisarukset Inga (s. 18. maaliskuuta 1982) ja Anush (s. 24. joulukuuta 1980) ovat musisoineet koko ikänsä, mutta ammattimaisemmin heidän muusikon uransa alkoi vuonna 2000, kun he alkoivat esiintyä Armenian valtiollisessa musiikkiteatterissa. Nuorempina molemmat olivat opiskelleet ammattimuusikoiksi: Inga viulistiksi ja Anush pianistiksi. Inga pääsi soittamaan G. Achemyan viuluorkesteriin ja Anush musisoi Armenian filharmonisessa orkesterissa. 2000-luvulla laulu tuli mukaan kuvioihin, ja molemmat opiskelivat jazzlaulua Jerevanin konservatoriossa.

2000-luvun alkaessa Inga & Anush alkoivat musiikkiteatteriproduktioiden lisäksi esiintyä omissa soolokonserteissaan. Vuonna 2003 ilmestyi heidän ensimmäinen pitkäsoittonsa Menq Enq Ays Sarerệ. Suurempi menestys oli seuraavana vuonna ilmestynyt laulu Tamzara, joka voitti paikallisen armenialaisen laulukilpailun ja saavutti myöhemmin useita eri tunnustuksia. Sisarusduon musiikkityyli oli jo tässä vaiheessa vakiintunut moderneiksi etnokappaleiksi. Hittikappale sisältyi Ingan ja Anushin toiselle pitkäsoitolle, joka ilmestyi vuonna 2006.

14. helmikuuta 2009 Inga & Anush voittivat Armenian euroviisukarsinnat. He olivat sekä yleisö- että raatiäänestyksen voittajia. Karsinnan jälkeen ulkomaille levisi ristiriitaista tietoa Armenian euroviisun nimestä, sillä milloin laulun nimeksi ilmoitettiin Nor par (suom. Uusi tanssi), milloin Jan jan (suom. Rakkaani). Hetkeksi aikaa joihinkin yhteyksiin vakiintui muoto Nor par (Jan jan), mutta Euroviisujen delegaationjohtajien kokousten jälkeen laulun viralliseksi nimeksi vakinaistettiin pelkkä Jan jan. Lauluun tehtiin Armenian karsinnan jälkeen uusi menevämpi versio, ja lisäksi laadittiin laulun kertosäkeistön yhteydessä tanssittava koreografia, joka pääsi hyvin esille laulun esikatseluvideossa.

Moskovan Eurovision laulukilpailuissa Armenian delegaatio oli kuitenkin jättänyt hupaisan koreografian sikseen, vaikka lavalla nähtiin Ingan ja Anushin lisäksi neljä tanssijaa. Euroviisuesityksessä armenialaiset päättivät satsata näyttäviin esiintymisasuihin ja laservaloihin. Inga & Anush pitivät itse euroviisuedustuksessaan tärkeimpänä armenialaisen kulttuurin esittelemistä eurooppalaisille.

Armenia esiintyi ensin Moskovan viisujen ensimmäisessä semifinaalissa 12.5.2009. Laulun fanit saivat jännittää pitkään, sillä Armenian finaalipaikka selvisi vasta toiseksi viimeisenä. Finaalissa Armenia keräsi pisteitä jälleen tasaisen varmasti. Pisteidenlaskussa Armenia nähtiin parhaimmillaan jopa jaetulla toisella sijalla, mutta loppupuoliskolla vauhti hyytyi, ja lopputulokseksi kymmenes sija. Myöhemmin paljastettiin, että pelkällä yleisöäänestyksellä Jan janin sijoitus oli noussut yhdellä pykälällä yhdeksänneksi. Tuomariston äänestyksessä sijoitus oli 15.

Elokuussa 2009 Jan jan nousi uudelleen julkisuuteen, kun paljastui, että Azerbaidžanissa laulua äänestäneet olivat joutuneet maan kansallisen turvallisuuden ministeriöön selvittämään äänestysratkaisuaan. Tempauksen takia EBU muutti Euroviisujen sääntöjä, minkä seurauksena osallistuvat yleisradioyhtiöt alkoivat olla vastuussa siitä, ettei teletunnistetietoja käytetä väärin.

Ingan & Anushin kolmas pitkäsoitto Menq Enq Mer Sarerệ ilmestyi marraskuussa 2009, ja se sisälsi myös euroviisulaulun. Uudempaa materiaalia edustaa mm. laulu My name is Armenia, johon tutustuttiin Viisukuppilassa jo viime viikolla viikon videona.
KuvaKuva
Kuva
Kuva
http://www.ingaanush.am/
Jos joskus elämänsä voisi vaihtaa unelmaan.
E troco a minha vida por um dia de ilusão.

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 29509
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Pete » 16 Syys 2011, 10:35

En tykännyt vuonna 2009 enkä tykkää nytkään: Armenian ehdottomasti huonoin viisu. Anush Arshakyan saa kaksi tähteä hauskalla nimellään. :heh:
- Mihin tyä määttä?
- Kajjaanniin!
- No jo mäni pölijjään!

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13326
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 16 Syys 2011, 11:25

Pidin tästä jo 2009, mutta vasta kun se unohtui ämpäriini ja tupsahteli satunnaistoistossa milloin mihinkin ledzeppelinien mannan katebushin yms väliin joka kerran istuen mainiosti tajusin että tämähän on mitä mainion, yksi kaikkien aikojen parhaista viisuista. Inga ja Anush laulavat LOISTAVASTI, biisissä on kansallista eksotiikkaa ilman viisukitschiä, rytminvaihtelut, imevä groove, ja biisin eri osat ylläpitävät mielenkiintoa niin että se kestää kuuntelua, puhumattakaan siitä lauluarkrobatiasta. Ainoa miinus edelleen finaalin vähän tympeästä ylöspanosta, mutta en anna vaikuttaa. Huippua ja löytyy soittimestani edelleenkin. Viisi pistettä ja ne ovat paljon enemmän kuin Linnulle ja lapselle.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 15312
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Hazard » 16 Syys 2011, 11:36

En oikein välittänyt tästä, ei olisi ansainnut top-10 paikkaa. Oli siellä muitakin parempia, kuin tämä. Kuitenkin, täytyy sitä jonkunlainen tähtimäärä antaa. Alle keskitason, kaksi tähteä. Tämä on vain liian outo minulle, pahoittelut.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Zera
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2137
Liittynyt: 19 Heinä 2006, 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Zera » 16 Syys 2011, 12:03

Minä taas olen tykännyt tästä aina ja erittäin paljon, helposti viisi tähteä. Ei ehkä ihan voita tämänvuotista, mutta helposti Armenian toiseksi paras viisu.

Avatar
Weewa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9444
Liittynyt: 17 Marras 2003, 15:23
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Weewa » 16 Syys 2011, 12:46

Tykkäsin tästä aikanaan tosi paljon, mutta nyt oon kyllä jo kyllästynyt. :lohduton: Esikatseluvideo oli aivan mielettömän ihana United Colors of Benetton henkisine kuvineen, mutta itse esitys oli vähän turhan vakava. Olisin kaivannut sitä iloista ryhmätanssia mukaan. Nyt tämä ei niin paljon ihastuta, joten annan kolme tähteä. :joojoo:
...Åh jag börjar nästan (s)Weewa I mina gyllene skor.

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16771
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 16 Syys 2011, 12:56

Aika hyvä loppua kohti kasvava etnoilu, josta pidin vuonna 2009 ja pidän edelleen. Hienoa, että pärjäsi. Saattaa silti olla Armenian huonoin, mutta sehän kertonee jotain Armenian viisujen yleistasosta.
Pete kirjoitti:Anush Arshakyan saa kaksi tähteä hauskalla nimellään. :heh:
Eikö Ylen esikatseluissa Peltsi sanonut Armeniaa edustaa tänä vuonna Inga ja Anush ja tämä ei ole sitten mitään alapäähuumoria? :rofl:
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 32811
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Rousku » 16 Syys 2011, 12:59

Ei ihan sattumalta avatarbiisini :mrgreen: Vaikkei keltainen värini olekaan; ehkä videolta löytyisi näköisempikin pätkä.

Yhtä aikaa aggressiivinen ja iloinen eli yhteensä energisenä kupliva keitos oikukkaasti potkivia rytmejä ja yhä uusia sointivärejä (myös laulajien äänissä; oivasti laulettu). Paljon juuri sellaisia elementtejä joista musiikissa pidän. Ilman muuta viisi kirkasta tähteä. Vähän turhankin energinen pläjäys näin kesken työpäivää kuunneltavaksi; mitenkäs minä nyt saisin pidettyä peppuni tuolissa ja näpit näppiksellä vielä pari tuntia?

Iloisenkirjavan ja kirjaimellisen mukaansatempaavan videon (pidin erityisesti kalliomaalauksista ja jumppasalista) jälkeen live-esityksen visuaalisen puolen tummasävyisyys oli pettymys. Kuten sekin noin ajatuksellisesti että norppaavat tavikset oli korvattu säihkysäärillä ammattitanssijoilla, vaikkei sitä nimikkotanssia ehkä olisi livessä toistaa tarvinnutkaan. Lisäksi kuvaaja missaa sen joissakin harkkavedoissa näkyneen hienon detaljin, kun "alkuräjähdyksen" jälkeen usvassa alkavat jäsenet sätkähdellä rytmin mukana. Laserjuttu tuntui siltä kuin ei olisi luotettu biisin itsensä yltäkylläiseen runsauteen, vaikka kyllähän se toisti niitä videon valaistuja luikkuja. Toisaalta eipä tuota liveä niin tule enää kelailtua joten ei haittaa jos se ei ihan niin kivaa katsottavaa ollut.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 49524
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 16 Syys 2011, 16:12

:armenia: :armenia: :armenia: :armenia: :armenia:

Aluksi vihasin, sitten tykkäsin. :mrgreen: Nyt viimeisimmässä, vuoden 2009 puntari päivityksessäni, tämä kyllä putosi top 5:stä aika lailla alaspäin. Ei iske norppa enää niin vahvasti. :lohduton:
🍐 Mikä päärynä!! Miten menee!!?? EI!!!

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Leo » 16 Syys 2011, 16:44

Hui, miten pelottavia ovatkaan Inga ja Anush :shock: Enpä haluaisi olla heidän kanssaan eri mieltä.
Minuun tämä "norppatanssi" ei ole koskaan kolahtanut. Jotenkin en pääse perille tämän hienoudesta. Vaikka pidän etnokappaleista yleensä todella paljon, niin tämän etnisyys lienee itselleni vielä sen verran kaukaista ja outoa, ettei se vielä sytytä. Upea pukuloisto ja hieno tanssiesitys nähtiin Moskovan lavalla. Hienoa oli myös armeniaksi laulettu osuus. Aika kliseinen englanninkielinen sanoitus vesitti aika paljon laulun alkuperäisestä etnisyydestä.
Koitan opetella tykkäämään tästä enemmän, mutta nyt annan vain kaksi tähteä :puna: .

Avatar
Dana123
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 862
Liittynyt: 23 Touko 2011, 15:13

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Dana123 » 16 Syys 2011, 17:21

ihana,upea ja sairaan hyvä 5
No, I can't even read the news today
cause everything reminds me of yesterday

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja AntSa » 16 Syys 2011, 17:23

En ole milloinkaan pitänyt tästä. Ja se live-esiintyminen pelottavine, samannäköisine kaulasta jalkoihin saakka puettuine naisineen oli minusta luotaansatyöntävä.

Onhan tässä rytmiä joten annetaan KAKSI heikohkoa tähteä. Vuotensa limbo! :draamaa:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5048
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 16 Syys 2011, 18:03

Hieno etnokappale, vaikka onkin jo hieman kulunut runsaassa soitossa. Juuri tällaisia euroviisujen kuuluu ollakin, eikä mitään ylikansallisia radioturhakkeita!

**** tähteä.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7921
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 16 Syys 2011, 18:24

Outoa etnoilua, viisi tähteä.
Qaj.

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 27822
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 16 Syys 2011, 18:36

Heja Ripa riparin
Kaari-Ari santsaa
Haima letin Kanasen
Karia Ari santsaa.


:rofl: Viisi tietenkin! :uujee:
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
Mattokauppias
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2809
Liittynyt: 11 Huhti 2010, 10:14
Paikkakunta: Tampere

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Mattokauppias » 16 Syys 2011, 18:51

Kyllä tälle neljä tähteä irtoaa, vaikka tekisi mieli antaa kolme. :miettii:
"Mä oisin varmaan kunnon seksihurjastelija, jos mulla olis mahdollisuus siihen." - TomppaJr

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2645
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 16 Syys 2011, 20:26

Aivan kaamea. :eiei: Yksi.
"With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion."
Steven Weinberg

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25753
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 17 Syys 2011, 13:00

Moskovan huiken kovatasoisen finaalin, se ehdottomasti heikoin lenkki. Ei todellakaan olisi kuulunut koko finaaliin. Parempi kun en kirjoita enempää, ettei verenpaine nouse. Kaksi mattapintaista tähteä.

Avatar
Dana123
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 862
Liittynyt: 23 Touko 2011, 15:13

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Dana123 » 17 Syys 2011, 13:46

tässä on tyyliä :ihana: ja edelleen 5 ja siis yksi parhaista ikinä
Viimeksi muokannut Dana123, 17 Syys 2011, 13:51. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
No, I can't even read the news today
cause everything reminds me of yesterday

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 15312
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Hazard » 17 Syys 2011, 13:50

AIVAN liian yliarvostettu, ei tosiaan ole kyllä top-10 arvoinen. Vaivaiset puolitoista tähteä, ihmettelen tämän menestystä.. Nääh, ei vain ole tälläinen minun makuuni. Outo kappale, ei siinä mitään.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13326
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 17 Syys 2011, 14:00

:shock: :heh: Olen vähän äimänä, kylläpä tämä jakaa mielipiteitä. Mikä tässä niin ärsyttää, vaikea hahmottaa, kun kuitenkin vuotensa taidokkain kyseessä, tanssibiisikin ja kaikkea :heh:
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja romualdo » 17 Syys 2011, 15:17

aika iskevä ja mieleejäävä, pidin tuosta videosta, ja levyversiosta... eikä ny sittte mitään a-tappi -vitsejä tähän... n. 3.9 pist.


ÄLYTTÖMÄN KIVA VIDEO, sellaista kamoon everybody Bel-74 ... idearikkaudeltaan yksi parhaista...!
Viimeksi muokannut romualdo, 20 Syys 2011, 22:38. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2435
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja inomu » 17 Syys 2011, 17:37

Mietin aluksi, miksi olen antanut tälle vain 4 tähteä puntarissa. Mutta syy selvisi, kun kuuntelin koko kappaleen: se jää jankkaamaan liiaksi lopussa. Mutta kuitenkin hyvä kappale Armenialta, kivoja etnovaikutteita!
:armenia: :armenia: :armenia: :armenia:
I could've been a princess, you'd be a king
Could've had a castle, and worn a ring
But no, you let me go

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 17 Syys 2011, 18:33

Armeniakin avasi sitten Viisula-kautensa, enää neljä maata odottaa debyyttiään. Armenian avauskappale on kyllä maansa viisuhistorian huonoin minusta. Jankkaava, hyvin sekava kappale, joka on rasittavaa kuunneltavaa. Kuten Leo jo mainitsikin, siskokset ovat pelottavia, mikä johtuu sekä äänenkäytöstä että ulkonäöstä. :shock: Etnisyys on kiva juttu, mutta se taas pilattiin valitsemalla englanti pääasialliseksi esityskieleksi. :niinpa:

Kaksi tähteä.

Avatar
Green-Beece
Vielä yhdet
Vielä yhdet
Viestit: 678
Liittynyt: 30 Tammi 2011, 10:45
Paikkakunta: Helsinki

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Green-Beece » 17 Syys 2011, 18:40

Aivan mahtava kappale, kivoja oman kulttuurin esille tuomisia :joojoo:

:armenia: :armenia: :armenia: :armenia: :armenia:
If you have a dream, cherish it and pursue the ideals to make that dream a reality, and someday you will achieve all that you dreamed of.
~N

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 29509
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Pete » 17 Syys 2011, 19:53

Oliko tämä jo vuonna 2009 näin yliarvostettu? :shock: Meni kyllä minulta ihan ohi, jos näin oli. :roll:
- Mihin tyä määttä?
- Kajjaanniin!
- No jo mäni pölijjään!

Avatar
Aintsu
Press
Press
Viestit: 16834
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Aintsu » 18 Syys 2011, 13:59

Mäkin jäin kaipaamaan sitä esikatseluvideon värikästä ja iloista meininkiä NORPPA-tansseineen, joten siksikin tämä Armenian viisu jäi pettymykseksi. Lisäksi se ei ole sävellyksenä mielestäni mitenkään kummoinen, taitaa jopa olla maansa huonoimpia kun näin tarkemmin asiaa ajattelen. :shock: Kyllä tälle kolme tähteä voi antaa, mutta muuten meno on vähän anukshesta. :heh:
Esiintyjän missio on tulla välittää energiaa.
-Nisa Soraya-

Avatar
Ticoshay
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4911
Liittynyt: 11 Huhti 2008, 16:32

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Ticoshay » 18 Syys 2011, 20:56

:armenia: :armenia: :armenia: :armenia: :armenia: :armenia:

6 tähteä <3 Ekaksi vihasin ja sitten rakastuin.
LOBODA

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2645
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 19 Syys 2011, 17:35

^ Ensivaikutelma tuppaa oleen se oikea! ;)
"With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion."
Steven Weinberg

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13326
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Armenia 2009: Inga & Anush – Jan jan

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 19 Syys 2011, 17:45

^ höpöhöpö, viisaat eivät jää oman rajallisuutensa vangeiksi, vaan ovat valmiita valaistumaan ;)
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Vastaa Viestiin