Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

*****
5
13%
****
12
31%
***
16
41%
**
4
10%
*
2
5%
 
Ääniä yhteensä: 39

Avatar
lharju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6186
Liittynyt: 27 Marras 2003, 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja lharju » 18 Loka 2011, 17:05

:isobritannia:
Kuva
Maa: Iso-Britannia
Vuosi: 1974
Kappale: Long live love
Esittäjä: Olivia Newton-John
Säveltäjä: Valerie Avon, Harold Spiro
Sanoittaja: Valerie Avon, Harold Spiro
Kapellimestari: Nick Ingman
Sijoitus: 4./17
Pisteet: 14
Sanat: http://www.diggiloo.net/?1974uk
Karsinnan tulos: http://natfinals.webuda.com/70s_80s/UK1974.html

Vuoden 1974 Eurovision laulukilpailut Brightonissa muistetaan tietenkin ensisijaisesti ABBA:n voitosta ja yhtyeen ensimmäisestä läpimurrosta maailmanmaineeseen. Kilpailuun osallistui kuitenkin myös toinen tuleva maailmantähti – nimittäin Ison-Britannian edustaja Olivia Newton-John, joka muistetaan parhaiten Grease-musikaalielokuvan (1978) naispääroolista, sekä lukuisista muista hiteistään ja elokuvarooleistaan. Olivia Newton-John on voittanut Grammy-palkinnon neljä kertaa, ja hän on ollut viidellä eri laululla Billboard-listan ykkössijalla. Yhteensä hänen levyjään on myyty noin sata miljoonaa äänitettä.

Olivia Newton-John syntyi Cambridgessa Isossa-Britanniassa 26. syyskuuta 1948. Nuoruutensa Olivia vietti kuitenkin enimmäkseen Australiassa, sillä perhe muutti Melbourneen hänen ollessaan 5-vuotias. 15-vuotiaana hän perusti ensimmäisen yhtyeensä Sol Four, ja hyvin pian tämän jälkeen hän voitti televisiossa lähetetyn kykyjenetsintäkilpailun. Pian nuoren Olivia Newton-Johnin kasvot tulivat tutuiksi australialaisissa televisio-ohjelmissa. Vuonna 1965 nähtiin Olivian ensimmäinen elokuvarooli australialaisessa musikaalifilmissä Funny things happen down under. Pian tämän jälkeen hän alkoi luoda uraa myös Isossa-Britanniassa, jossa myös purkitettiin hänen ensimmäinen levytyksensä Till you say you'll be mine (1966). 60-luvun jälkipuoliskolla hän muutti Australiasta pois.

Vuonna 1971 ilmestyi Olivian ensimmäinen pitkäsoitto If not for you, jota yritettiin Britannian ja Australian lisäksi myydä myös Yhdysvaltojen markkinoille, mutta vielä tässä vaiheessa Olivia Newton-John ei noussut suureksi tähdeksi Atlantin toisella puolella. Britanniassa Olivialla riitti hittejä, ja hänet äänestettiin mm. kahtena vuonna peräkkäin Record Mirror –lehden kyselyssä parhaaksi brittiläiseksi naisartistiksi. Näiden meriittien perusteella BBC kutsui hänet edustamaan Britanniaa Eurovision laulukilpailuun vuonna 1974.

Ison-Britannian yleisradioyhtiö BBC kutsui vuosien 1964 ja 1975 välillä suoraan artistin, joka edustaisi saarivaltiota Eurovision laulukilpailussa. Valittu artisti sai esittää kaikki laulut Britannian euroviisukarsinnassa. Olivia Newton-John esitteli briteille kuusi ehdokassävelmää 23. helmikuuta järjestetyssä viisukarsinnassa. Postikorttiäänestyksen voitti melko selkein luvuin sävellys Long live love, joka saavutti yli 27 000 ääntä, yli 9 000 ääntä enemmän kuin toiseksi tullut ehdokas. Olivia Newton-John on myöhemmin paljastanut, ettei hän itse erityisemmin pitänyt Long live lovesta, jonka väitetään kertovan enemmän tai vähemmän suoraan pelastusarmeijasta, sillä laulussa kuultu ”The Sally Annie Band” muistuttaa kovasti ”The Salvation Armya” eli pelastusarmeijaa.

Brightonin Euroviisuissa 6.4.1974 isäntämaan edustaja esiintyi kilpailukavalkadin toisena. Mainittakoon, että kapellimestarina toiminut Nick Ingman on säveltänyt hulvattoman Pokka pitää –komediasarjan tunnussävelmän. Olivia Newton-Johnin eurohumppa oli yksi suurimpia ennakkosuosikkeja, ja lieneekö siinä ollut syy, että Britannian tuomaristo jätti taktikoiden ABBA:n kokonaan ilman pisteittä? Long live lovelle pisteitä kertyi kuitenkin lopulta 14, mitkä oikeuttivat jaettuun neljänteen sijaan Monacon ja Luxemburgin kanssa. Ison-Britannian listalla laulu nousi korkeimmillaan sijalle 11 ja Irlannissa yhdeksänneksi.

Samoihin aikoihin Olivia Newton-John alkoi nauttia suuresta suosiosta Yhdysvalloissa. Kaksi hänen albumiaan nousi Billboard-listan ykkössijalle. Suursuosionsa myötä hän voitti kolme Grammy-palkintoa vuosina 1973–1975. Tästä lähtien hänen levyjään alettiin julkaista maailmanlaajuisesti. Olivia Newton-Johnin suurimpaan menestykseen noussut produktio oli kuitenkin vuonna 1978 ilmestynyt Randal Kleiserin ohjaama Grease-musikaalielokuva, jossa Olivia näytteli John Travoltan kanssa elokuvan pääosia. Greasesta tuli kassamagneetti ympäri maailmaa, ja elokuvan soundtrack nousi listaykköseksi muun muassa Yhdysvalloissa, Britanniassa, Kanadassa, Australiassa ja Japanissa. Elokuvasta poimitut laulut You’re the one I want, Hopelessy devoted to you ja Summer nights ovat edelleen Olivia Newton-Johnin menestyneimpiä levytyksiä.

Olivian suosio ei laantunut vaikka vuosikymmen vaihtui. Vuonna 1980 seurasi toinen suosittu musikaalielokuva Xanadu. Seuraavana vuonna julkaistu albumi Physical on hänen uransa kaikkien aikojen myydyin pitkäsoitto, jonka suosion seurauksena hän voitti uransa neljännen Grammy-palkinnon.

Vuosikymmenen loppupuolella Olivian tahti kuitenkin rauhoittui: pitkäsoittojen välillä alkoi olla pidempiä taukoja, eivätkä ne enää nousseet edeltäjiensä tavoin listoille. Myös suurien maailmanlaajuisten kiertueiden määrä väheni. Olivia Newton-John ei ole kuitenkaan jäänyt laakereille lepäämään, sillä uusia levytyksiä ilmestyy 2000-luvulla edelleen. Pitkäsoittoja on tähän mennessä ilmestynyt jo lähes kolmekymmentä, ja lisäksi häneltä on julkaistu lukuisia kokoelma- ja livelevyjä. Lisäksi kaikki nämä vuodet Olivia Newton-John on nähty säännöllisesti elokuvissa ja televisiosarjoissa eri rooleissa. Rintasyövästä 90-luvulla toipunut Olivia Newton-John on keskittynyt myös paljon erilaisiin hyväntekeväisyysprojekteihin.

Ison-Britannian karsinta 1974:
Olivia Newton John – Have love - will travel
Olivia Newton John – Lovin' you ain't easy
Olivia Newton John – Long live love
Olivia Newton John – Someday
Olivia Newton John – Angel eyes
Olivia Newton John – Hands across the sea

Päivi Paunu - Kun rakastaa

Olivia Newton-John Spotifyssa
Kuva Kuva
Kuva
http://www.olivianewton-john.com/
Jos joskus elämänsä voisi vaihtaa unelmaan.
E troco a minha vida por um dia de ilusão.

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja Leo » 18 Loka 2011, 17:19

70-luvun poljentoon tehty rakkauden kansallislaulu. Olivia on paljon lauluaan parempi. Helposti mieleenjäävä melodia.
Mahtipontisuudestaan huolimatta keskinkertainen, siksi kolme vahvaa tähteä.

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16699
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 18 Loka 2011, 17:25

Minusta tämä on aika turhan itseään toistava. Uudet kertosäkeet eivät oikeastaan tuokaan mitään uutta, vaikka yhdestä kertosäkeestä vielä pitääkin. Annan vahvat kaksi.
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7875
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 18 Loka 2011, 17:32

Laulaja on hyvä mutta kappale hieman ärsyttävä. Kolme tähteä.
Qaj.

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4998
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 18 Loka 2011, 18:00

Kuulosti ihan kivalta. Muistutti ajoittain ties kuinka montaa muuta kappaletta, mutta eipä tuo sinänsä häirinnyt.

*** tähteä.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Zera
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2131
Liittynyt: 19 Heinä 2006, 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja Zera » 18 Loka 2011, 18:05

Mietin jonkun aikaa kolmen ja neljän tähden välillä, ja päädyin lopulta neljään, on tämä sen verran iloinen ja mukava kappale.

Avatar
Aintsu
Press
Press
Viestit: 16796
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja Aintsu » 18 Loka 2011, 18:14

lharju kirjoitti:Mainittakoon, että kapellimestarina toiminut Nick Ingman on säveltänyt hulvattoman Pokka pitää –komediasarjan tunnussävelmän.
Oijoi, tästä pitäisi melkein jo antaa lisäpisteitä! :mrgreen: Olivian viisu ei ole kyllä ikinä ollut mitään mun suosikkeja. Sanoitus varsinkin äklöttää. Ei tämä nyt kolmea tähteä enempää ansaitse. :draamaa:
Esiintyjän missio on tulla välittää energiaa.
-Nisa Soraya-

Avatar
Wilson
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6647
Liittynyt: 17 Syys 2005, 16:12
Paikkakunta: Pietarsaari

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja Wilson » 18 Loka 2011, 18:21

En ole koskaan pitänyt tästä kappaleesta nyt kyllä artistista Olivia.. :ihana: ....kappale ”Angel Eyes” olisi ollut parempi edustuskappale. Kolme tähteä

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13243
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 18 Loka 2011, 18:57

:eeek: en tiennyt että Sandy :ihana: on osallistunut euroviisuihin - miten sitä voi arvostella :apuva:
Aintsu kirjoitti:
lharju kirjoitti:Mainittakoon, että kapellimestarina toiminut Nick Ingman on säveltänyt hulvattoman Pokka pitää –komediasarjan tunnussävelmän.
Oijoi, tästä pitäisi melkein jo antaa lisäpisteitä! :mrgreen:
:samaamielta: Kappale on kyllä aika nätisti sanottuna letkeä yhteishoilotus, mutta kyllähän tuo musichallmaisuus kuitenkin siihen kivaa väriä antaa. Ja sitten Olivia vetää oikealla asenteella, vaikka onkin puettu ihankäsittämättömään yöpaitaan. Neljä.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja mpappa » 18 Loka 2011, 19:26

En viitsinyt edes kuunnella loppuun. *
Love shine a light

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2614
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 18 Loka 2011, 21:46

Kovin tyypillistä rasittavan pirteätä britti humppaa. Voi olla että vähän pirteämmässä mielentilassa voisi saada enemmän, mutta ei heru kuin kaksi tähteä nyt.
"Without music, life would be a mistake."

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 18 Loka 2011, 22:09

Komea loppuhuipennus on parasta tässä aika tasapaksussa hoilotuksessa, joka on kyllä niin peribrittiläinen kuin vain olla voi. Laahaava sävelmä, Olivia olisi kyllä ansainnut paremman kappaleen ja ehdottomasti tyylikkäämmän koltun tuon kauhean yöpaidan sijaan. :heh: Taustakuoro oli kerrassaan puistattavan tekopirteä. Kuten Valkealainen jo mainitsikin, tästä löytyy liuta muista kappaleista tuttuja pätkiä - en tosin tiedä onko tämä ollut antava vai ottava osapuoli. :miettii:

Himmeät kolme tähteä.

Avatar
Hapa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1642
Liittynyt: 02 Tammi 2008, 23:17
Paikkakunta: Pori

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja Hapa » 18 Loka 2011, 22:39

Leonardo kirjoitti:ehdottomasti tyylikkäämmän koltun tuon kauhean yöpaidan sijaan. :heh:
Jaa mitä? Tuohan on todella kaunis puku! Upea! Puolella naislaulajista oli sinä vuonna samantyyppinen. Ja miehillä oli upeat röyhelöpaidat! Tuo muoti sais vielä tulla takaisin ja vaikka kuinka pitkäksi aikaa. :ihana:
"Olen huomannut nuorten naislaulajien laulavan pikkutytön äänellä. Heitä ei erota toisistaan eikä lauluista jää mitään mieleen. Minun nuoruudessani artisti ei päässyt levyttämään, jos hän ei osannut tulkita." -Anneli Sari-

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja Mr Kite » 18 Loka 2011, 23:39

'
Nonniin. Viisulassa on tapetilla vuoden 1974 euroviisut. Jotka ovat itselleni kaiketi ne kaikkein ikimuistoisimmat euroviisut. :joojoo:

Ja niissä viisuissa mukana ollut iki-ihastuttava Olivia Newton-John :ihana: Olisiko hän yksi kaikkien aikojen kauneimpia euroviisuedustajia :mitvit: Ihastuttava neito kaiken kaikkiaan. Olivia todennäköisesti oli siihen aikaan - 1970-luvulla - monen nuoren miehen päiväunien kohde :ihana:

Iso-Britannialla oli minusta monta upeaa kappaletta viisuissa vuosien 1967 - 1977 aikana. Mutta tämä Long live love ei kuulu kuitenkaan minusta tämän ajanjakson kaikkein parhaimpiin brittiviisuihin. Vaikkei tämä toisaalta mikään huonokaan kappale ole. Pirteä, iloinen, raikas brittiviisuhumppa. Ja ihan hyvin ja innolla Olivia kyllä viisuedustustehtävästään sinänsä suoriutuu. - Tuosta Olivian esiintymisasusta en ole koskaan pitänyt. Asuvalinta on epäonnistunut.

Neljä tähteä. (Jossa on jonkin verran nostalgialisää.)

'

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9305
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja romualdo » 19 Loka 2011, 10:08

apulehden mukaan Olivia kehuskeli lauluaan ennen finaalia mutta sen jälkeen jo moitiskeli... ja kuvaussessioonsa hän halusi mukaan nimenomaan Caritan! ja eräässä Oliviasta tehdyssä dokkarissa (-80-luvulla) ei edes mainittu mitään esc-kisoista! Yhhh... 3 p. ? kivan letkeän lotkean letkuliitinmäisen ihastuttavan antaumuksellinen kappale, huomatkaa pianon luritukset viimeisissä kertseissä äänilevyllä!
karsintakappaleista etenkin Hands across the sea on helekatin hieno... ja olisi ollut parempi valinta, esim. tämä karsintakappaleet sisältänyt Long live love oli eka LP jonka muuten hankein Fleminginkadun Levykeskuksesta, ja myös levysoittimen samoihin aikoihin, oi niitä aikoja... -70 luvulla...!
Love have will travel on muistaakseni versioitu myös ruotsiksi...
Viimeksi muokannut romualdo, 21 Maalis 2021, 22:49. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13243
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 19 Loka 2011, 10:17

Hapa kirjoitti:Jaa mitä? Tuohan on todella kaunis puku! Upea! Puolella naislaulajista oli sinä vuonna samantyyppinen. Ja miehillä oli upeat röyhelöpaidat! Tuo muoti sais vielä tulla takaisin ja vaikka kuinka pitkäksi aikaa. :ihana:
:eeek: :eeek: :eeek:
:sohva:

Pieni talo preerialla meets Stepfordin naiset meets Kuningataräiti on kyllä synkkä luku muodin historiassa. Onhan paljastavissa hudelookeissakin feminismin näkökulmasta haasteensa mutta aikuisten naisten pikkutyttöjen yöpaitarimpsut muslimihalatteihin yhdistävissä asuissa perverssiys ja sovinismi lyövät autuaasti toisilleen kättä :heh: .
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja AntSa » 19 Loka 2011, 17:50

Olen aina pitänyt Oliviasta persoonana paljon. Edustusviisunsa ei ole hänen parhaimmistoaan, mutta annetaan heikko KOLMONEN kuitenkin sillä hyvällä asiallahan tässä mennään. :uujee:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 26967
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 20 Loka 2011, 09:46

Vähän ärsyttävä ja mitäänsanomaton, kaksi. :rullaati:
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25753
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 20 Loka 2011, 21:05

Mukavan huoleton rallatus Olivialta, upealta maailmantähdeltä. Glee-sarjassakin vieraillut omana itsenään. :heh:
Kyllä tälle edustusbiisille voi vahvan kolmosen antaa. Olivialle täydet viisi.

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 21 Loka 2011, 07:21

Olivia on jumalatar - ei kahta sanaa :ihana:
Mutta viisunsa on kovin kertakäyttöinen jankutus (eihän Olivia-jumalatar tykännyt siitä itsekään) ja muutenkaan Olivia-jumalatar ei vielä uransa tässä vaiheessa ole puhjennut täyteen kukoistukseensa. Jos kappaleen esittäisi Hanna-Riikka Siitonen vaihtaisin kanavaa, mutta Olivian ansiosta annan ympäripyöreät kolme ***
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
Weewa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9444
Liittynyt: 17 Marras 2003, 15:23
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja Weewa » 21 Loka 2011, 11:50

Tää on jotenkin vaikea kappale. :miettii: Olivia vetää hyvin, mutta kappale on vaan niin turha! :draamaa: Tulee liikaa julistus- ja gospel-fiiliksiä. Taidan kuunnella sydäntäni ja antaa vain kaksi.
...Åh jag börjar nästan (s)Weewa I mina gyllene skor.

Avatar
i wanna be a toy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4000
Liittynyt: 01 Helmi 2006, 15:06
Paikkakunta: Helsinki

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja i wanna be a toy » 21 Loka 2011, 12:17

Niin kuin moni muukin sanonut, että Olivia on ihana, mutta tää viisu on niin ärsyttävä :jupinaa: Loooooooooooong, loooooooooooooong, live Looooooooooove kertsi ärsyttää suunnattomasti. Annan nyt kuitenkin heikot kaksi tähteä Olivialle, mutta itse kappaleelle en yhtään :draamaa:
Ihan voitais olla ilman niitäkään siel näin.

Avatar
Subculture
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3633
Liittynyt: 30 Huhti 2004, 12:47
Paikkakunta: Helsinki

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja Subculture » 25 Loka 2011, 17:04

Viisulavalla esiintyneistähän Olivia Newton-Johnkin kuuluu niihin todellisiin supertähtiin. Selasin levymyynniltään maailman menestyneimpien artistien listaa. Abba tietysti on ihan omaa luokkaansa 300 miljoonan myynnillään ja Celine Dion 200 miljoonan myynnillä. Mutta Britney Spearsin rinnalla n. 100 miljoonan myynnillä on Olivia Newton-John. Samoihin lukemiin yltää myös Julio Inglesias (ESP70).
Mainittakoon että Olivian levyjä on myyty enemmän kuin esim. Rihannan, Spice Girlsin, Robbie Williamsin tai Lady Gagan levyjä.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 48750
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 01 Marras 2011, 15:23

:isobritannia: :isobritannia: :isobritannia:

Tämähän on ihan kiva.
Aintsu kirjoitti:
lharju kirjoitti:Mainittakoon, että kapellimestarina toiminut Nick Ingman on säveltänyt hulvattoman Pokka pitää –komediasarjan tunnussävelmän.
Oijoi, tästä pitäisi melkein jo antaa lisäpisteitä! :mrgreen:
Onneks vaan melkein. :heh: Se on (ehkä) paras tv-sarjatunnari ikuna! :ihana:
"Excuse my French" :kaunis:

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6804
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 18 Huhti 2014, 11:09

:kuulokkeet2: Loooong loong liiv loov...
Iso-b. parhaita euroviisuja
:isobritannia: :isobritannia: :isobritannia: :isobritannia: :isobritannia:
"Kuten huomasitte, tässä kappaleessa käytettiin tehokeinoina sekä laulua että soittoa, joten sen menestymismahdollisuuksia ei ole syytä vähätellä." ~ Simo Frangén

Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2328
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja inomu » 27 Touko 2016, 20:36

Kaipa tälle vois 4 tähteä heittää, koska kyllä tämä jää hyvin päähän soimaan :kuulokkeet2: Vaikka onkin hieman junnaava ja ärsyttävähkö, mutta onnistuu jäämään mieleen ja taidan antaa hieman lisäpisteitä ihan vaan Oliviankin takia. :mrgreen:
I could've been a princess, you'd be a king
Could've had a castle, and worn a ring
But no, you let me go

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12891
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Iso-Britannia 1974: Olivia Newton John – Long live love

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 05 Elo 2018, 20:42

Vähän yksinkertainen marssimelodia ja kappaleen sanatkin ovat hieman kliseiset. Olivia laulaa ja esiintyy kuitenkin hyvin. Heikot kolme tähteä.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Vastaa Viestiin