Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Elnur & Samir – Day after day

*****
19
29%
****
16
24%
***
12
18%
**
7
11%
*
12
18%
 
Ääniä yhteensä: 66

Avatar
kais(t)a
VIP-emäntä
VIP-emäntä
Viestit: 18243
Liittynyt: 24 Heinä 2005, 00:51
Paikkakunta: Tampere

Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja kais(t)a » 28 Loka 2011, 00:06

:azerbaidzan:
Kuva
Maa: Azerbaidžan
Vuosi: 2008
Kappale: Day after day
Esittäjä: Elnur & Samir
Säveltäjä: Goher Hesenzade
Sanoittaja: Zahra Bədəlbəyli
Sijoitus semifinaalissa: 6./19
Pisteet semifinaalissa: 96
Sijoitus finaalissa: 8./25
Pisteet finaalissa: 132
Sanat: http://www.diggiloo.net/?2008az
Karsinnan tulos: http://natfinals.webuda.com/90s_00s/Azerbaijan2008.html

Keväällä 2008 euroviisualue laajeni jälleen askeleen itään päin kun ensi kevään isäntämaa Azerbaidžan osallistui kisaan ensimmäistä kertaa. Maan ensimmäiset viisukarsinnat eivät olleet kaikista selkeimmät. Tuolloin vasta parikymppinen Elnur Hüseynov oli yksi kolmesta kilpailijasta, jotka tavoittelivat maan ensimmäisen viisuedustajan titteliä. Elnur esitti tuolloin karsinnoissa kappaleen "Day after day" yhdessä ystävänsä Samir Javadzaden kanssa. Ammattilaisraadi valitsi Elnurin voittajaksi ja myöhemmin myös päätettiin, että "Day after day" pysyy hänen kilpailukappaleenaan. Jonkinmoisen jahkailun jälkeen päätettiin myös, että Elnur saa ottaa Samirin mukaan Belgradiin, vaikka hän ei varsinaisesti ollutkaan kilpailijana maan karsinnoissa.

Goher Hesenzaden säveltämä ja Zahra Bədəlbəylin sanoittama "Day after day" yhdisteli nykyaikaiseen poprokmusiikkiin niin oopperalaulua kuin azerilaista mugham-kansanmusiikkiakin. Kappaleen tematiikka on hyvän ja pahan vuoropuhelu ja tämä oli luonnollisesti myös merkittävä osa niin kappaleen musiikkivideota kuin itse lavaesitystäkin. Elnur oli puketunut isoine siipineen enkeliksi, Samir puolestaan pahoilaiseksi.

Uutena maana Azerbaidžan joutui tietenkin hakemaan finaalipaikkaa semifinaalin kautta. "Day after day" sijoittui semifinaalissa kuudenneksi ja oli näin ollen yksi kymmenestä finaalipaikan ansainneesta kappaleesta. Finaalissa Elnur & Samir keräsivät yhteensä 132 pistettä ja tällä he saavuttivat kahdkesannen sijan. Näin Azerbaidžan oli tehnyt viisuebyyttinsä.

Reilu kuukausi sitten Elnur & Samir, tai oikeastaan vain Samir, sai kyseenalaista mediahuomiota Bakussa tapahtuneen puukotustapauken johdosta. Aluksi uutisoitiin Samirin puukottaneen Elnuria. Pian kerrottiin, että uhri olikin Elnurin veli Elvin. Elnurilla ei kuitenkaan ole tämän nimistä veljeä vaan uhri olikin Elvin Hüseynov niminen valokuvaaja, joka taas myöhemmin kertoi http://www.1news.az/ -sivustolle olleensa itse osasyyllinen tapahtumaan. Mikä sitten on totuus tässä tarinassa pysynee salaisuutena päivästä toiseen...
Kuva Kuva
Kuva Kuva
Kuva
Kuva
Послушай - у сердца голос мой.

Avatar
Aintsu
Press
Press
Viestit: 16793
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja Aintsu » 28 Loka 2011, 08:03

Azerien paras viisu tähän mennessä. :kups: Aivan upea kappale ja henkeäsalpaavan hieno esitys! Tässä on sitä tunnelatausta ja draamaa vaikka muille jaettavaksi! :draamaa: Kirkkaasti viisi tähteä!
Esiintyjän missio on tulla välittää energiaa.
-Nisa Soraya-

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 29266
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja Pete » 28 Loka 2011, 09:39

Biisille ehdottomasti viisi tähteä, mutta esitys oli mielestäni ehkä himpun verran ylikorostetun teatraalinen. Sinkun kantta en muista nähneeni ennen.

Eikös tämän pariskunnan muuten huhuttu lähteneen vihaisesti artistilämpiöstä, heti kun huomasivat, etteivät voita. Vaativamppoo azeria. :heh:
- Mihin tyä määttä?
- Kajjaanniin!
- No jo mäni pölijjään!

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16697
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 28 Loka 2011, 13:47

Todellista dramatiikkaa henkivä täydellinen sanomaa sisältävä kannanotto- ja teemaviisu ansaitsee vahvat neljä tähteä. :peukku: Tästä alkoi Azerbaidzanin mahtava viisuhistoria, joka on arveton ainakin ensimmäisen neljän kappaleen osalta.

Jos joku ei sitä vielä tiennyt, niin Azerbaidzan on suurin suosikkiviisumaani.
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja AntSa » 28 Loka 2011, 15:19

Vähempikin dramatiikka piisaisi. Levyltä ihan pidän tästä viisusta, mutta mielestäni ulospano lavalla oli melkoisen ylitseampuvaa. Annetaan nyt KOLMONEN, sitten. :surrur:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4990
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 28 Loka 2011, 16:14

Minun täytyi koota itseni, ennen kuin kykenin tulemaan tänne kirjoittamaan mitään järkevää. :sekava:

Kritisoidaanpa nyt sitten! Ensinnäkin: pelkästään sävellyksenähän tämä tekele ei ole sinänsä mitenkään erityisen kiinnostava, vaan sellaista kolmisen tähden peruskamaa. Onhan tuommoisia tasapaksuja keskitien biisejä kuultu. Lyriikoissa taas on paljonkin asiaa, mutta eivät ne pelkät sanoituksetkaan mitään laulua täydelliseksi pelasta... Niin, ja ehkäpä tuohon englannin lausumiseen olisi joissain kohdissa voinut kiinnittää enemmänkin huomiota? Tai sitten nipotan turhasta, ihan mahdollista sekin.

Ja entäpäs tuo live-esitys, voi hyvät hyssykät! En edes jaksa selittää kaikkea, minkä siinä olisi voinut tehdä paremminkin. Koreografioista lähtien kaikki vähän tökkii... Mutta jos nyt sen kaikkein pahimman mokan toisin julki, niin se on ehdottomasti Samirin vapaana liehuva letti - eihän tuossa ole MITÄÄN paholaismaista! Pikemminkin tuo näyttää nololta tässä yhteydessä. Älytöntä, ettei tuohon ole kiinnitetty enempää huomiota esitystä suunniteltaessa.

Mutta se siitä kritiikistä. Sitten varsinaiseen aiheeseen. :jari:

Musiikkivideo on törkeän hieno ja elokuvamainen, paras esikatseluvideo koskaan. Kun näitä edustuskappaleita keväällä 2008 netistä kuuntelin, niin tämän videon pariin oli pakko palata aina uudestaan ja uudestaan. Ja siitä se sitten lähti. Ei tosiaan pelkkä sävellys, eivät pelkät sanat, ei edes pelkkä video - vaan NE KAIKKI YHDESSÄ tekevät tästä azerien debyyttiviisusta näin fantastisen ainutlaatuisen! Kokonaisuus on niin herkullisen täynnä draamaa ja mielikuvitusta kiehtovia elementtejä, että järki uhkaa lähteä. Ja on tainnut jo lähteäkin.

Tuon videon ansiosta minusta taisi tulla euroviisuharrastaja. Ja tuon videon - ja tämän kappaleen - ansiosta olen muillakin tavoin nykyisin sellainen hörhö kuin olen...

Onneksi en vielä silloin asunut kerrostalossa, kun seurasin telkkarista vuoden 2008 Euroviisuja! Sen verran kuuluvasti tuli tuuletettua jokaista Azerbaidžanin saamaa pistettä. En riemuinnut edes Lordin voitosta yhtä paljon kuin Elnurin & Samirin loistavasta sijoituksesta 2008! Älkääkä edes kysykö niin itsestään selvää asiaa kuin että äänestinkö itse. Hyvä, ettei puhelin ylikuumentunut siitä puheluiden ja tekstareiden määrästä...

Tämä on kerta kaikkiaan enemmän kuin vain yksi euroviisu tuhansien muiden joukossa - tämä on ylivoimaisesti MAAILMANKAIKKEUDEN PARAS KAPPALE KOSKAAN! En pysty lähimainkaan ylistämään tätä kappaletta tässä viestissä niin paljon kuin tämä ansaitsisi, enkä edes kymmenessäkään viestissä. Voin vain toivoa, että kaikki ovat jo käsittäneet asian ytimen. :mrgreen:

Arvatkaa muuten, karisivatko unihiekat tehokkaasti silmistä eräässä seurakunnan aamunavauksessa Valkealan lukiolla keväällä 2008, kun silloinen kirkkoherra aloitti tarinointinsa: "Katselin tuossa eilen illalla Euroviisujen esikatseluita, ja suurin osa kappaleistahan käsitteli tietenkin rakkautta, mutta yksi kertoi hyvän ja pahan taistelusta..." En yhtään muista, mitä kirkkoherran varsinainen aamunavaus käsitteli, mutta aloitus oli kyllä ikimuistoisen paras!

***** tähteä.

----

P.S. Ja elämää on ollut vuoden 2008 jälkeen muutakin kuin vain tuo Samirin puukotusjupakka. Duon toinen osapuoli, Elnur, on nähty mm. "Notre Dame de Paris" -musikaalissa sekä Azerbaidžanin vuoden 2011 euroviisukarsinnoissa.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CHVdFiye ... re=related[/youtube]Ja tässä vielä edustuskappaleen azerinkielinen versio "BU DA SON", esittäjänä Samir:

Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13243
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 28 Loka 2011, 16:25

Muistan pitäneeni tästä vuonna 2008, mutta en ole kyllä kertaakaan kuunnellut sitten kisojen, mikä kertoo mielenkiinnosta. Sinänsä kirkuva, överin teatraalinen poprockooppera on hyvin viisuihin istuva ja riittävästi poikkeava ja elähdyttävä, MUTTA biisi on kyllä paitsi tylsä niin kovin hajanainen ja epädramaattinen, löysä, ja tuo tummempi kyllä mylvii etenkin livenä vastenmielisesti. Tavallaan kilpakumppani Armeinian Jan Jan toteuttaa musiikillaan sitä mikä tässä kuvataan ulkomusiikillisesti ja hajanaisin aihein. Kolme ja nekin heikohkona lähinnä niistä biisin ulkoisista ansioista: hyvällä maulla toteutettua kitschiä ja eurotrashiä :heh:
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja Leo » 28 Loka 2011, 17:24

Tämän laulun ansiona on yhdistellä eri genrejä toisiinsa ja siinä ihan onnistuukin. Eläköön erilaiset mielipiteet eli tästä laulusta diggaavat, sorry! Laidasta laitaan.
Minuun tämä ei kolahda alkuunkaan. Yliampuvaa dramatiikkaa lavalla ja esityksessä. Kappaleen melodia on aika köyhä ja enkeli-paholais -tematiikka oli jo vanha juttu. Suomalaiset olivat Jari Sillanpään ja Lordin ansiosta jo käsitelleet aihetta. Laulaminen oli paljolti huutamista ja tästä jäi ahdistava tunnelma päällimmäiseksi. Yksi tähti.

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 31504
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja Rousku » 28 Loka 2011, 17:49

ta1ja kirjoitti:biisi on kyllä paitsi tylsä niin kovin hajanainen ja epädramaattinen
Minusta tämä ei ole ollenkaan hajanainen tai epädramaattinen! Noin niinkuin musiikkina. Aihe toki loppuunkaluttu eikä tämä siihen tuo mitään uutta. Ehkä koossapitävä voima on orkesteritausta: tähän minusta sopivat nuo pitkät paksut rauhalliset (etenkin vaski-)sävelet. Siirtymät laulutyylistä toiseen toimivat ihan luontevasti nekin. Lavaliikehdintä on kyllä sievää pikku hypähtelyä esikatseluvideoon verrattuna. Olisivat saaneet plyymien sijasta satsata vauhtiin. Aika pörröisiä enkeleitä muuten. (Himmeät viisi tähteä.)
Viimeksi muokannut Rousku, 28 Loka 2011, 18:21. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18612
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja Toni » 28 Loka 2011, 17:53

Minä pidän tässä biisissä etenkin siitä, että kerrankin on oltu luovia ja rohkeasti erilaisia! Sitä ei euroviisuissa oikeastaan kovin usein näe. :peukku: Mielenkiintoinen laulukikka ja vastakkainasettelu toimivat, mutta tosiaan vähemmällä draamallakin olisi pärjätty. :heh: Lopputulos on jotenkin ylityöstetty ja överi. Kuitenkin vahvat kolme tähteä - ja niistä suurin osa erilaisuuden ylistykselle!
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7875
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 28 Loka 2011, 18:06

Mahtava debyytti azereilta, viisi tähteä.
Qaj.

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja mpappa » 28 Loka 2011, 18:10

Varsin viihdyttävä viisu, viisi välkkyä.
Love shine a light

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 28 Loka 2011, 18:54

Pete kirjoitti:Sinkun kantta en muista nähneeni ennen.
Minä olen nähnyt tuollaisen tuolla viisulevykomerossani :heh:

Mutta itse viisustakin sen verran, että ei olen auennut tämä juttu minulle. Ehkä kappale itsessään on niin riipivä, ettei tee sitten edes mieli syventyä esityksen hienouksiin. Ja nyt tuli myös mieleen, että vuosikertaa 2008 ei ole tullut aikoihin katseltua muutenkaan. Ehkä syttyisin Samirin helvetin liekkeihin, kun tämä sieltä vuoroltaan lavalle pelmahtaisi. Kiva pylly tuolla yhdellä tytöllä tuossa kuvassa. Ympäripyöreä muistikuviin pohjautuva kolmonen.
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4990
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 28 Loka 2011, 21:37

tonywerner kirjoitti:
Pete kirjoitti:Sinkun kantta en muista nähneeni ennen.
Minä olen nähnyt tuollaisen tuolla viisulevykomerossani :heh:
:eeek:

Siis onko tästä oikeasti ollut joskus jossakin jokin singlekin jaossa? :mitvit: Miksen minä ole ollut siellä? :lohduton: Onko tuollaista mahdollista saada millään rahalla mistään? Voisin maksaa tuommoisesta vaikka aika paljonkin, jos tuollaisia singlejä siis todella liikkuu jossakin. :vonkaus: Kertokaa lisää!
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 28 Loka 2011, 21:39

No niin, Azerbaidžankin sitten avasi Viisula-tilinsä. Enää kolmen maan debyytti puuttuu, hassua kyllä kaikki alkavat M-kirjaimella.

Minusta tämä debyyttiviisu on Azerbaidžanin vielä lyhyen, mutta jo maineikkaan viisuhistorian heikoin lenkki. Kappaleen melodia on kyllä vahva ja mukaansa tempaavakin, mutta kaikki muu meneekin sitten aika lailla ohi minun makuni. Kummankin laulu on aika kauheata kuunneltavaa, riipii ja repii, ja esitys on monella tavalla yliampuva, ylidramattinen ja osin vastenmielinenkin. Kokonaisuus on sekava, kun siihen on haalittu niin musiikillisesti kuin esityksellisesti aivan liikaa erilaisia elementtejä. Onneksi se Azerbaidžanin voitto tuli vasta tänä vuonna eikä tällä viritelmällä... :hiips:

Kaksi tähteä.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13243
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 28 Loka 2011, 21:55

Rousku kirjoitti:
ta1ja kirjoitti:biisi on kyllä paitsi tylsä niin kovin hajanainen ja epädramaattinen
Minusta tämä ei ole ollenkaan hajanainen tai epädramaattinen! Noin niinkuin musiikkina. Aihe toki loppuunkaluttu eikä tämä siihen tuo mitään uutta. Ehkä koossapitävä voima on orkesteritausta: tähän minusta sopivat nuo pitkät paksut rauhalliset (etenkin vaski-)sävelet. Siirtymät laulutyylistä toiseen toimivat ihan luontevasti nekin..)
No eipä se kyllä minusta toimi pelkästään kuunneltuna niinkuin työpaikalla pitää tehdä (ei oikein voi tuijotella kuvaa kun pitää työskennellä). Annoin vielä monta mahdollisuutta studiolle ja livelle, kun muistelin hyväksi. Ihan parasta on alku kiljumisineen, mutta sitten latistuu - voi toki olla että tuo toinen on vaan niin huono etten pääse yli ja jaksa keskittyä kuvittelemaan potentiaalia, mutta on lauluosuutensa minusta melodisestikin tylsää junnaamista. Lisäksi on siellä taustoissa niin tavanomaista sinfonisen metallin jousiakin, että jo niistä tulee vähän ei jaksa olo - tässä mielessä voi olla että kuunteluajankohtakin on huono, näistä on tullut niin klise.

Aihe - onko se nyt sitten sen kuluneempi kuin mikä hyvänsä. Täyteläisesti ja toimivalla esteettisellä silmällä ylöspantu, ja siipiäkään ei häpeillä. Heti paranee kun katselee ja kuuntelee yhtä aikaa.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9291
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja romualdo » 28 Loka 2011, 22:45

ei aihe ole kulunut, tärkeä toki... mutta tekopyhät äärioikeistolaisporvarikonservatiivit voivat kauhistua... n. 1.8 pist. en kyllä syttynyt tälle viisujen aikaankaan, video on toki hieno... se pitää nähdä yhdessä musiikin. Mutta lauluäänet riipivät, riipivät liikaa.....
jk. 8/2017 : oikiastaan aika kauhea, 1 pistekin riittää tai 0.5 p...
Viimeksi muokannut romualdo, 22 Elo 2017, 13:35. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 31504
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja Rousku » 29 Loka 2011, 01:29

^, ^^ Ollaan me sitten niin erilaisia, minä taas tykkään enemmän pelkästään kuunneltuna. Sekä video että lavaesitys ovat liian levottomia makuuni, en musiikin ohella oikein ehdi rekisteröidä, mitä kaikkea tapahtuu.
Viimeksi muokannut Rousku, 29 Loka 2011, 11:08. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Weewa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9444
Liittynyt: 17 Marras 2003, 15:23
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja Weewa » 29 Loka 2011, 10:29

Ai niin niillä oli tällainenkin biisi. :roll: Tätä ei todellakaan tule vapaaehtoisesti koskaan kuunneltua. Vähän häiritsevää tuo kilpalaulanta. :miettii: Kaksi tähteä.
...Åh jag börjar nästan (s)Weewa I mina gyllene skor.

Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2328
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja inomu » 29 Loka 2011, 12:34

:azerbaidzan: :azerbaidzan:
Huono. En ole koskaan tykännyt, etenkin toi "kiljumiskohta" ärsyttää. Kaksi, kun kuitenkin jaksan kuunnella loppuun, jos sattuu kohdalle osumaan.
I could've been a princess, you'd be a king
Could've had a castle, and worn a ring
But no, you let me go

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 26952
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 29 Loka 2011, 22:29

Erittäin röyhkeää ja ihailtavaa asennetta! :tuuletus: Tämä biisi ei olisi mitään ilman tuota vuorolaulujuttua, sillä nuo kiekaisut tekevät tästä näin mahtavan!

Pakko antaa viisi. :hihi:
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
Dana123
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 862
Liittynyt: 23 Touko 2011, 15:13

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja Dana123 » 29 Loka 2011, 23:46

1.4 hirvitys ja maan ainoa huono biisi
Viimeksi muokannut Dana123, 30 Loka 2011, 13:06. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
No, I can't even read the news today
cause everything reminds me of yesterday

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja Mr Kite » 30 Loka 2011, 11:41

'

Tämä viisu oli kyllä suoraan helevetin esikartanosta...........no, ei vainkaan...... (hjuumorintynkää)........ :mrgreen:

Azerbaidzanin viisu on aiheuttanut harvinaisen voimakasta äänestyksen / pisteiden / mielipiteiden jakaantumista Viisulassa. On annettu paljon viittä tähteä - mutta paljon on annettu myös yhtä tähteä.
Kiinnostavaa!

No, minäpä otin tämän lähempään tarkasteluun, jotta mitä aatoksia ja fiiliksiä tämä herättäisi omassa pienessä pääkopassani.

Kaksi kertaa sekä kuuntelin että katselin.
Yhden kerran pelkästään kuuntelin.
Yhden kerran pelkästään katselin (eli laitoin äänen pois).

Kumma kyllä, tästä tuli tosiaan vaikutelma, että tämä on JOKO-TAI-viisu - ON-OFF-viisu. Joko tämä kolahtaa täysillä tai sitten ei kolahda ollenkaan.

Itselleni ei kolahtanut. Esityksestä jäi sekava vaikutelma, josta oli vaikea saada otetta. Laulajien kiljuminen riipi ja repi hermojani.

Tässä oli kilpalaulantaa kuin Kalevalassa, jossa Väinämöinen ja Joukahainen yrittivät laulaa toisiaan suohon. Tuosta tulikin mieleen, että Suomi voisi lähettää euroviisuihin jonain vuonna jonkinlaisen Kalevalaan perustuvan, pohjautuvan esityksen......modernisoidun Kalevala-jutun..........vaikkapa tuollaisen Väinämöisen ja Joukahaisen kilpalaulannan, ja esityksessä voisi olla mukana vaikkapa sähkökanteleet, vanhat perinneasut ja muut tykötarpeet. Ei muuta kuin siitä ideaa kehittelemään :joojoo:

Yksi tähti

'

Zera
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2131
Liittynyt: 19 Heinä 2006, 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja Zera » 31 Loka 2011, 10:46

Minusta tämä on aika keskitason kappale, kolme tähteä.

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25753
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 31 Loka 2011, 16:16

Kun miettii millaisella turhuudella maa meni kisat voittamaan, niin siihen verrattuna tämä on biisinä suurta taidetta. Olin hyvinkin täpinöissäni silloin kolme vuotta sitten. Ykkössuosikkini ennen Belgradiin lähtöä. Vieläkin toimii, varsinkin studioversiona. Vahva nelonen. :joojoo:

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 48725
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 01 Marras 2011, 15:36

:azerbaidzan: :azerbaidzan:

Maan ainoa huono viisu. Eipä kyllä ole enää yhden tähden arvoinen kappale toisin kuin esim. vuonna 2008.
"Excuse my French" :kaunis:

Avatar
iiiduli
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2411
Liittynyt: 30 Touko 2010, 22:11

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja iiiduli » 10 Marras 2011, 14:29

Oi, tykkäsin tästä viisusta 2008 tosi paljon. Nyt tää ei kuulosta enää niin upeelta, mutta on silti edelleen ihan hauska. Kolme tähteä.

:stara: :stara: :stara:
Kill me with killa kiss
Kill me with tempting lips
Stare at me with candy eyes
Love me with luscious thighs
Angel in disguise

Avatar
Viisuboy
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 950
Liittynyt: 10 Heinä 2011, 14:14

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja Viisuboy » 20 Marras 2011, 13:21

Ihan hyvä biisi ,äänet ihan ok 4 tähteä
"When the hopes keep on fading
All the pieces I'm saving
Remind me that I am strong enough to
Make my puzzle of dreams"

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6791
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 02 Maalis 2014, 22:12

Aintsu kirjoitti:Azerien paras viisu tähän mennessä. :kups:
Hyvi sanottu siellä perällä!
:azerbaidzan: :azerbaidzan: :azerbaidzan: :azerbaidzan: :azerbaidzan:
"Kuten huomasitte, tässä kappaleessa käytettiin tehokeinoina sekä laulua että soittoa, joten sen menestymismahdollisuuksia ei ole syytä vähätellä." ~ Simo Frangén

Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6141
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: Azerbaidžan 2008: Elnur & Samir – Day after day

Viesti Kirjoittaja Elvis » 20 Huhti 2014, 18:07

Upeat lauluäänet, henkeäsalpaava show.
Persoonallinen kappale. ****
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

Vastaa Viestiin