Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Koldun - Work your magic

*****
38
49%
****
18
23%
***
11
14%
**
6
8%
*
4
5%
 
Ääniä yhteensä: 77

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18632
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Toni » 13 Huhti 2012, 10:40

:valkovenaja:
Kuva
Maa: Valko-Venajä
Vuosi: 2007
Kappale: Work your magic
Esittäjä: Koldun
Säveltäjä: Philip Kirkorov
Sanoittaja: Karen Kavaleryan
Sijoitus semifinaalissa: 4./28
Pisteet semifinaalissa: 176
Sijoitus finaalissa: 6./24
Pisteet finaalissa: 146
Sanat: http://www.diggiloo.net/?2007by
Karsinnan tulos: http://natfinals.webuda.com/90s_00s/Belarus2007.html


Dzjmitry "Dima Koldun" Kaldun syntyi Minskissä kesän lapsena vuonna 1985. Diman äiti oli nuoruudessaan suuri Prinsessa Diana -fani sekä maansa fanikerhon puheenjohtaja. Kuinka ollakaan, lähipiiri huomasi jo lapsena Diman piirteissä hämmästyttävää yhdennäköisyyttä Walesin prinsessan piirteiden kanssa - jopa siinä määrin, että se noteerattiin myöhemmin kansainvälisesti. Kuten Dianalla, myös Dimalla auttamisen halu on ollut aina tärkeää. Lapsuudessa Diman unelmana olikin tulla lääkäriksi, mutta lahjakkaan opiskelijan tie vei lopulta Valko-Venäjän valtionyliopiston kemian laitokselle. Musiikillinen ura miehellä sai nostetta vasta vuonna 2004, kun hän osallistui television Narodnyi Artist -kykykilpailuun. Kyseisestä kilpailusta ei vielä voittoa tullut, mutta kilpailun jälkeen Dima sai solmittua tuikitärkeitä suhteita musiikin parissa työskenteleviin henkilöihin. Nopea tie tähtiin kiinnosti Dimaa kuitenkin siinä määrin, että hän osallistui Venäjän Star Factory -kilpailuun vuonna 2006, josta vihdoin irtosi voitto ja alkoi varsinainen musiikillinen menestys.

Voittoisana vuonna 2006 Dima osallistui myös ensimmäistä kertaa kotimaansa euroviisukarsintoihin. Tuolloin laulu "Maybe" sijoittui puhelinäänestyksessä vasta kahdeksannelle sijalle. Seuraava vuosi oli kuitenkin miehelle onnekkaampi. Tuolloin Valko-Venäjän karsinta käytiin kahdessa osassa: ensimmäisessä osassa valittiin kolme artistia superfinaaliin ja superfinaalivaiheessa valittiin itse edustuskappale. Semifinaalivaiheessa Dima esitti laulun "Angel mechty" ja voitti semifinaalinsa ylivoimaisesti saaden yli kaksi kertaa enemmän puhelinääniä kuin toiseksi tullut. Kaksi muuta finalistiartistia valitsi tuomaristo. Finaalissa Dima esitti laulun "Work your magic" (vapaasti suomennettuna "Tee taikasi"), jonka televisioyhtiön kokoama raati valitsi koko kilpailun parhaaksi paketiksi.

Sangen lyhyen ja alakuloisen euroviisuhistorian omannut maa lähti Helsingin Euroviisuihin valtaisalla budjetilla ja voittajan elkein, taustallaan sama tehokas mediakoneisto, joka oli esim. luotsannut euroviisuvoiton Ukrainaan vuonna 2004 ja pitänyt huolta, ettei Venäjän t.A.T.u:n tyttöjen lehdistötilaisuudessa olisi juuri tyhjiä istumapaikkoja vuonna 2003. Plagiointimyllykin pääsi jauhamaan, vaikka syytökset jäivätkin vain syytösten tasalle. Valko-Venäjän delegaatiossa nähtiin säveltäjän ominaisuudessa itse Philip Kirkorov (Venäjä 1995), joka tunnetaan musiikillisten kykyjensä lisäksi varsinaisena musiikkiviihteen mogulina Venäjällä. Sanoituksesta oli huolehtinut armenialainen Karen Kavaleryan, jonka sanansäilä on tehnyt taikojaan euroviisuissakin jo seitsemästi! Kavaleryan huolehti myös saman vuoden Armenian euroviisun sanoituksesta. Lisäksi lisäpontta sovitukseen ja ideoita esitykseen oli haettu Ruotsista saakka.

Tehokas ja näyttävä lavashow seinillä kiipeilevine siihteerikköineen tehosi sen verran mainiosti eurooppalaiseen yleisöön, että Valko-Venäjälle irtosi maan viisuhistorian ensimmäinen finaalipaikka. Lavallakin nähdyt taiat toimivat sen verran tehokkaasti, että sijoituksena oli finaalin kuudes sija. Valko-Venäjälle menestys oli sikälikin merkittävä, että tällä kertaa pisteitä ei ropissut ainoastaan entisen Neuvostoliiton mailta, vaan melko tasaisesti ympäri Eurooppaa finaalissakin. Suomalaisia puhelinäänestäjiä esitys ei kuitenkaan vakuuttanut riittämiin. Mikäli arpaonni olisi suonut finaaliin paremman esiintymisnumeron, kuka tietää, ehkä Valko-Venäjä olisi pärjännyt paremminkin. Euroviisumatkan jälkeen Diman matkasta tähtiin tehtiin dokumentti, joka on ollut nähtävissä myös Youtubessa. Koldun on pitänyt yhä euroviisuoptiota avoinna, mutta on painottanut myös, että lähtee kilpailemaan uudestaan ainoastaan kappaleella, jolla on realistiset menestymismahdollisuudet. Sittemmin Dima on nähty rock-oopperamusikaalissa ja on aikaa vietetty levytysstudioissakin. Albumeita on ilmestynyt toistaiseksi kolme.

Aiemmin Viisulassa:

Venäjä 1995: Philip Kirkorov – Kolibjeljnaja dlja vulkana
Ukraina 2008: Ani Lorak - Shady lady
Kuva Kuva
Kuva
Koldun – Work you magic (semifinaali)
Kuva
http://www.koldun.name/ru/
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
mariah
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6186
Liittynyt: 13 Helmi 2005, 15:22
Paikkakunta: Helsinki

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja mariah » 13 Huhti 2012, 10:53

taitaa olla melkosen tykätty viisu täällä..ite en oo oikein ikinä jaxanu tykätä,valko-venäjän huonoimpia. semiin ois saanu jäädä. hikiset kax!

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13612
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 13 Huhti 2012, 12:04

Yäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääk!

- harvoin, tuskin koskaan yllän näin viltävän terävään analyysiin, niin että ei tarvii lisätä, kuinka tympeältä kuulostaa kun laulaja määkii läpi melodisesti umpitylsää ja toisteista kappaletta. Yksi piste.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18744
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 13 Huhti 2012, 13:13

:kups:

Nyt päästiin tähän. Oma elämäni euroviisu koitti nyt. Täydellinen popkappale, jo valloittava intro saa odottamaan jotakin suurta, mitä tulee mystisissä säkeistöissä. Kertosäe on sitten todella valloittava ja sen kuultuaan ei jaksa odottaa, että kertosäe tulisi uudestaan. Myös sanoitukset ovat hyvät ja taianomaiset. Muistan, että kun vuonna 2007 kuulin tämän ensimmäistä kertaa, tämä oli pakko saada kuulla uudestaan. Sittemmin on kestänyt todella kovaa kuuntelua ja pidän erittäin paljon vieläkin.

Viisi tähteä ei riitä tälle mestariteokselle. :kups:

Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2605
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja inomu » 13 Huhti 2012, 13:24

Joka kerta kun kuuntelen tämän, tulee yllätyksenä kuinka hyvä kappale tää on. Jotenkin aina odotan jotain todella ärsyttävää kuuntelekokemusta, mutta eipä tämä olekaan sellainen. Valko-Venäjän toiseksi paras viisu tähän mennessä. 5 tähteä!
Dancing to electropop like a robot from 1984

Avatar
ESC93
Siivooja
Siivooja
Viestit: 15312
Liittynyt: 26 Maalis 2010, 15:35
Paikkakunta: Järvenpää / ex-Nastola
Viesti:

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja ESC93 » 13 Huhti 2012, 13:35

Tästä on tullut minulle yhdessä Espanjan kanssa jotenkin ikoninen kappa vuodesta 2007 puhuttaessa. Ilman muuta Helsingin parhaimmistoa (viides) ja löytyypä tämä kaikkien aikojen listaltanikin sijalta 14.
🚜

Unna
Vielä yhdet
Vielä yhdet
Viestit: 677
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 19:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Unna » 13 Huhti 2012, 13:55

Yritystä on, vähän liikaakin, mutta keskinkertaiseksi jää. Koldun on lisäksi aika karismaton kloppi. Kolme tähteä.

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 37932
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Rousku » 13 Huhti 2012, 14:06

Taitavasti tehty kappale&esitys, joka ei mitenkään henkilökohtaisesti kolahda minuun, on juuri ja juuri neljän tähden arvoinen.
ta1ja kirjoitti:Yksi piste.
Jota sitäkään et ole käynyt äänestykseen antamassa :heh: ; ei siellä ainakaan tällä hetkellä yhtään ykköstä näy.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
wulfila
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1673
Liittynyt: 25 Maalis 2012, 23:46
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja wulfila » 13 Huhti 2012, 14:21

Tää oli yks tuona vuonna mieleen jääneistä biiseistä, Valko-Venäjän luultavasti toiseksi paras viisu ikinä (ja se paras oli viime vuoden I Love Belarus, saa haukkua et mul on huono maku lol )

Tässä melodiassa vain on jotain koukuttavaa, vaikka esitys sinänsä oli ehkä hieman yliyrittämistä mun makuuni.
Na svakom prstu jedan niko me nije vrijedan
Dosta sam ljubila, gubila, sebe ubila

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13612
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 13 Huhti 2012, 14:56

Rousku kirjoitti:
ta1ja kirjoitti:Yksi piste.
Jota sitäkään et ole käynyt äänestykseen antamassa :heh: ; ei siellä ainakaan tällä hetkellä yhtään ykköstä näy.
No nyt on. :heh:

Entajua teitä :eiei:. Tämä on on eräs musiikkihistorian yhtäaikaa epämiellyttävimpiä ja muovisimpia tekeleitä ikinä. Väkinäinekin vielä. :draamaa: Muistan vieläkin sen järkyttyneen epäuskon tunteen kun tämän kuuli ensi kertaa esikatseluissa. Hihitytti, mutta ei siksi, että olisi vaikuttanut vain koomiselta vaan siksi että raiteiltaan syösty ihminen reagoi sillä tavoin ilmaistessaan epäuskoaan kammotuksen kohdetta kohtaan.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 37932
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Rousku » 13 Huhti 2012, 15:55

ta1ja kirjoitti:Tämä on on eräs musiikkihistorian yhtäaikaa epämiellyttävimpiä ja muovisimpia tekeleitä ikinä
Muovia :kuolaus: Lääh, aitoa muovia :kuolaus: maailmanhistorian nerokkaimpia keksintöjä.
ta1ja kirjoitti:raiteiltaan syösty ihminen reagoi sillä tavoin ilmaistessaan epäuskoaan kammotuksen kohdetta kohtaan.
On tämä sitten ainakin vaikuttava, jollei muuta. Ei mikään korvasta sisään toisesta ulos -hömppäpömppä, vaan aidon vastenmielinen.

Pitää nyt kyllä korjata sen verran, että nyt kun (vasta) kuuntelin niin Koldunin livelaulu oli aika paljon kamalampaa kuin muistin, ja lisäksi miksattu ihan liian kuuluvaksi suhteessa taustaan. Mikseivät valinneet kunnon laulajaa?
Viimeksi muokannut Rousku, 13 Huhti 2012, 16:05. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Rise, angel, shine, love!

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5164
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 13 Huhti 2012, 16:05

En ole koskaan ymmärtänyt tämän kappaleen suurta suosiota tietyissä piireissä (täällä). Mutta onhan se ihan kiva, että Valko-Venäjänkin viisuista joskus tykätään! Tuntuu, että niitä aika usein vain haukutaan...

Minun mielestäni tämä on aika mainio esimerkki keskinkertaisen "ihan kivasta" viisusta.

*** tähteä.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja" (Suomen viisukarsinnat -62)

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8472
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: sat poro pet

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 13 Huhti 2012, 19:43

On tämä kyllä edelleenkin niin upea. Viisi tähteä.
Qaj.

Avatar
Zera
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2915
Liittynyt: 19 Heinä 2006, 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Zera » 13 Huhti 2012, 20:13

Olen oikeastaan ihastunut tähän kappaleeseen vasta viime aikoina, nyt tulee kyllä viisi tähteä.

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13243
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja AntSa » 13 Huhti 2012, 20:53

Minäkin pidän tästä paljon. Mahtipontinen kokonaisuus, "Bond"-tyyli ja ihana "epävireinen" väliosa. Hieman tahatonta komiikkaakin mukana. :heh:

4 ja puoli tähteä pyöristyy tänään VIITEEN! :uujee:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13612
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 13 Huhti 2012, 22:07

:tajutkaa:
Ihan oikeesti nyt, mitä en tajua :heh: . Ei tästä oikeesti voi tykätä - eikä kyllä campistikaan, liian pelottava, mutta siksikö viisiä pisteitä? Vai onko tuossa alien-barbissa jotain sellaista söpöyttä jota en tajua.

En tajua. Ihan oikeasti, tämä on ihan hirveää kuraa.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
mariah
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6186
Liittynyt: 13 Helmi 2005, 15:22
Paikkakunta: Helsinki

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja mariah » 13 Huhti 2012, 22:18

^ et oo ainoo kuka ei tajuu :heh: sitä mä veikkailinki tos ekas viestis et varmaan suosittu kuppilas..sitä en muista kuinka suosittu oli täällä -07 :miettii: mut sen muistan et tää oli mun monen kamun (ei viisufaneja) suosikki sillo kotikisoissa.

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 14152
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 14 Huhti 2012, 00:11

Ihan mahtava. :kups: Vuoden 2007 selvää parhaimmistoa, pidin jo viisujen aikana tästä. :ihana: Viisi!
I will take the fight, I will stay up all night
I'm not running away
Mun jearán áddjás
Chain me to the wall, they cannot break us all
I'm not running away

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 33613
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 14 Huhti 2012, 00:15

Hiigh! :kups: Hieno, hieno on, jeejee!Tää on muuten huikea! :uujee: Pienellä budjetilla veijarit ovat saaneet aikaan hienoa jälkeä. :tapu:
oih, oih, lovin, poom, coom

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 37932
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Rousku » 14 Huhti 2012, 00:15

ta1ja kirjoitti:Ei tästä oikeesti voi tykätä
Onhan tämä sillä lailla helppo ja valmiiksi pureskeltu, miksei semmoisesta tykkäisi? Mutta Koldunin (live)määkiminen on kyllä kamalaa.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja mpappa » 14 Huhti 2012, 08:56

Harvoin käytän sanaa vastenmielinen viisujen yhteydessä. Koldunin yritys on niin vastenmielinen kuin voi vain olla. En anna pistettäkään.
Love shine a light

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 56700
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 15 Huhti 2012, 18:42

:valkovenaja: :valkovenaja: :valkovenaja: :valkovenaja: :valkovenaja:

Aivan aluksi en voinut sietää tätä, mutta muistaakseni joskus 2007 kesällä sitten rupesin tästä tykkäämään. Mysteerinen ja tosi hyvä kappale. :mrgreen:
"Huonon maun taakse ei tässä syrjivässä räkälässä voi piiloutua." (nimierkki Requel)

Avatar
Aintsu
Press
Press
Viestit: 17022
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Aintsu » 16 Huhti 2012, 15:16

Ihania muistoja kotikisoista :ihana: Tämä on yhä Valko-Venäjän paras viisu, joka sykäyttää dramaattisuudellaan. Viisi tähteä!
Esiintyjän missio on tulla välittää energiaa.
-Nisa Soraya-

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11171
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja romualdo » 16 Huhti 2012, 15:53

niimpä, voi niitä meijän kotokisoja... (:pitkä väräjävä huokasu:), ei tule enään niin tasokkaita viisukisoja, ja lauluja, niin...Huom.tämän vuosituhannen t turha odottaakaan, sen huomaa varsinkin tästä tämän vuotisesta säveltarjoilusta? 2012 :huoh:...) Huom.tään vuosituhannen tasoon verrattuna... tai otan.takasin 05 ja06olivatkowemåia!!tietysti!!!!!!


tämänkin esityksen hienouden tajusin oikeastaan vasta kotona kun sitä taltiointia veehooässältä kahtelin... (kiits nimim. Monijoelle!) plus sovitukselliset hienoudet ja ideat ja etenkin tarttuvalle kertsi sekä tuo kulissien käyttö, kaikkinensa , onkin eräs eniten katsotuimmista esityksistä... n. 3.8 pist. Unenomaiselle videollekin kunniamaininta... Valkkari-Venakkojen toiseksi paras? viisu sen Perhostelun (-10) jälkeen?
Viimeksi muokannut romualdo, 08 Maalis 2023, 02:28. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 16 Huhti 2012, 22:20

Ei sille mitään voi (enkä tiedä pitäisikö voidakaan), mutta kyllä tämä vain iskee edelleen niin täysillä minuun olkoon sitten muovinen tai väkisin tehty. :draamaa: Valko-Venäjän paras kappale tähän asti, toiseksi paras on tarjolla Bakussa. Upeaa oli silloin Helsingissä tätä kuunnella, eikä teho ole vieläkään mihinkään hävinnyt. ESC-radiossa soi aina välillä venäjänkielisenä versiona, mikä on toki vielä mukavampaa kuultavaa. Tätä tekee mieli kuunnella uudestaan ja uudestaan. Koldunilla olisi varmasti kysyntää myös hammastahnamainoksiin. :rofl:

Viisi tähteä!

Avatar
JokuESC
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1593
Liittynyt: 24 Helmi 2010, 17:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja JokuESC » 17 Huhti 2012, 21:32

Mä en osaa sano pidänkö tästä vai enkö... Vähän kiikunkaakun.. Koldun on vaan niin limanen että se häiritsee mua :niinpa: Biisi on kyllä ihan mukiinmenevä, ellei jopa hyvä!

Avatar
Paper Gangsta
Press
Press
Viestit: 1372
Liittynyt: 21 Tammi 2011, 22:45

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Paper Gangsta » 17 Huhti 2012, 21:45

Aivan ihana Koldun! :tapu: Biisissä on ytyä ja potkua! Muistan, kun esitin tämän yläasteen kevätjuhlassa. :hihi: Yleisöllä ei ollut hajuakaan, mikä biisi oli kyseessä. :rofl:
Je t'adore, here's my heart, so take it
Je t'adore, only you can break it
You got me fallen to the floor.

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Leo » 17 Huhti 2012, 23:02

Tapahtui fanikaupassa viisuviikon virallisten avajaisten maanantai-iltapäivänä: Kauppaan oli toimitettu isoja Dima Koldun-julisteita ja Valko-Venäjän delegaatio oli lähettänyt toiveen, että niitä kiinnitettäisiin kaupungille näkyviin paikkoihin, jotta avajaisiin saapuvat Itse Koldun ja Itse Kirkorov olisivat hyvällä mielellä. Ja kukapa nähtiin kiinnittämässä keväisessä sateenropinassa Koldunin julisteita Mannerheimintien varrella? No Leopa Leo :heh: . Tarina ei kerro, noteerasivatko arvon vieraat julisteita, mutta sen verran tuli Valko-Venäjän viisumenestystä autettua.

Kappale muuten on tarttuva ja esitys kiipeilyseinineen oli hieno. Kokonaisuus on kuitenkin hieman pepsodenttinen ja myös muovinen, että kolmoseen yltää tänään.

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2667
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 21 Huhti 2012, 17:43

Minä en myöskään ole koskaan tajunnut tämän kappaleen loputtomia hehkutuksia!?! :rullaati: Huomatkaahan kippolalaiset :megafoni: tämä ei ole Ruotsin viisu, joten kolmea ylimääräistä tähteä ei ole tarpeen antaa ja ei tarvitse kakkaa väittää suklaaksi! :mrgreen: No, ei tämä nyt kuitenkaan ihan toivoton poppis ole -annan kaksi tähteä.
"With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion."
Steven Weinberg

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25777
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 24 Huhti 2012, 18:29

Mielenkiintoinen kappale. Välillä tykkään kovastikin, ja nyt on taas menossa kausi, etten välttämättä jaksa kuunnella alusta loppuun. Mutta annan sille kuitenkin varmuuden vuoksi neljä tähteä.

Vastaa Viestiin