Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

*****
3
6%
****
12
24%
***
20
40%
**
7
14%
*
8
16%
 
Ääniä yhteensä: 50

Avatar
lharju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6186
Liittynyt: 27 Marras 2003, 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja lharju » 16 Touko 2012, 13:59

:suomi:
Kuva
Maa: Suomi
Vuosi: 1988
Kappale: Nauravat silmät muistetaan
Esittäjä: Boulevard
Säveltäjä: Pepe Willberg
Sanoittaja: Kirsti Willberg
Kapellimestari: Ossi Runne
Sijoitus: 20./21
Pisteet: 3
Sanat: http://www.diggiloo.net/?1988fi
Karsinnan tulos: http://natfinals.50webs.com/70s_80s/Finland1988.html

Boulevard-yhtye perustettiin alkuvuodesta 1982. Yhtyeen perustajajäsenet olivat Kyösti Laihi ja Erkki Korhonen, jotka päättivät eräässä samassa tilaisuudessa musisoidessaan perustaa oman yhtyeen. Laihin ja Korhosen lisäksi Boulevardin alkuperäiskokoonpanoon kuuluivat myös Tuomo Tepsa ja Matti Auranen. Seuraavana vuonna Boulevard teki ensimmäisen keikkansa erään helsinkiläisen hotellin ravintolassa. Pian yhtyeen maine yhtenä Suomen ammattitaitoisimpana ja viihdyttävimpänä ravintolaorkesterina lähti kirimään.

Seuraavien vuosien aikana bändi pääsi säestämään monia suomalaisia eturivinkin artisteja. Boulevard oli tuttu näky myös estradishow'n säestäjinä. Yhtyeen historian kohokohtana voitaneen mainita estradishow Viihdeilta Savoyssa, jossa yhtye pääsi säestämään myös ulkomaisia artisteja, kuten esim. Vaya Con Diosta. Boulevardin kokoonpano on vaihdellut vuosien varrella, ja useat Suomen tunnetuimmista ammattimuusikoista ovat jossain vaiheessa uraansa soittaneet myös Boulevardin riveissä. Boulevard oli nimenomaan liveyhtye, sillä se ei tehnyt ennen euroviisuedustustaan yhtään levytystä.

Boulevard sai ensimmäisen kerran valtakunnallista – ja itse asiassa samalla myös kansainvälistä – huomiota, kun se valittiin esiintymään taustaryhmäksi Vicky Rostin viisuesitykseen Brysselin Eurovision laulukilpailuihin 1987.

Seuraavana vuonna Boulevard osallistui omillaan Suomen euroviisukarsintoihin. Yhtyeen kokoonpanoon kuuluivat tuolloin solisti Kyösti Laihi, Juha Lanu (kitara), Jari Nieminen (kitara), Tuomo Tepsa (basso), Erkki Korhonen (rummut, kv. finaalissa tamburiini) ja Jari Puhakka (koskettimet). Yhtye sai esitettäväkseen laulun Nauravat silmät muistetaan, jonka oli säveltänyt Pepe Willberg – Suomessa 60- ja 70-luvulla suurtakin suosiota nauttinut laulaja, joka näihin aikoihin lähinnä keskittyi säveltämään lauluja muille. Willberg on kertonut, että hänen tavoitteenaan oli säveltää laulu, joka muistuttaisi ABBA:n Waterloota, mutta laulun lopputulos, erityisesti Kassu Halosen tekemän sovituksen jälkeen, ei enää kuulostanut aivan siltä, mitä alun perin oli tavoiteltu. Laulun sanat oli kynäillyt Willbergin silloinen vaimo Kirsti.

13. helmikuuta 1988 järjestetty Suomen euroviisukarsinta muistetaan todellisena kompromissivuotena. Tuloksen ratkaisivat kuusi alueraatia, joiden äänet hajaantuivat niin paljon, että lopulta voiton vei laulu, joka ei ollut yhdenkään raadin suosikki. Boulevard sai kolmelta alueraadilta toiseksi suurimmat pisteet. Voitto oli myös todella täpärä, sillä Nauravat silmät muistetaan saavutti vain yhden pisteen enemmän kuin toiseksi sijoittunut Svart och vitt, joka oli ollut monen raadin ykkössuosikki, mutta Kajaanin raati jätti sen mystisestä syystä kokoaan pisteittä. Etukäteen karsinnan voittajaksi oli veikattu eniten toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneita Helena Millerin ja Ami Aspelundin esittämiä lauluja. Karsinta päättyi myös hivenen noloon tilanteeseen, sillä juontaja Sini Sovijärvi ei voittajan kertausesitystä juontaessaan muistanut kappaleen nimeä lainkaan.

Euroviisukarsintojen jälkeen äänitettiin Boulevardin ainoaksi jäänyt pitkäsoitto Nauravat silmät. Samassa yhteydessä levytettiin myös euroviisulaulun englanninkielinen versio Laughing eyes.

Suomi esiintyi Dublinin Eurovision laulukilpailuissa 30.4.1988 kilpailukavalkadin kolmantena kahden muun Pohjoismaan, Islannin ja Ruotsin jälkeen. Boulevardin esityksessä tapahtui tekninen kömmähdys, sillä ensimmäisen kertosäkeistön alkaessa esityksen taustanauha hiljeni useaksi sekunniksi. Kapellimestari Ossi Runne sanoi myöhemmin, että hän olisi keskeyttänyt esityksen, mikäli taustanauhan vaimentuminen olisi kestänyt vielä hetkenkin kauemmin. Äänestyksessä Suomen ainoaksi pistesaaliiksi jäi Israelin antamat kolme pistettä, joiden turvin Suomi pelastui jumbosijalta.

Boulevardin valtakunnallinen julkisuus ei kestänyt kevättä 1988 kauempaa. Viisujen jälkeen yhtye palasi takaisin esiintymään ravintoloiden ja estradien lavoille. Vuonna 1994 yhtyeen toinen perustajajäsen Erkki Korhonen jätti Boulevardin, ja perusti oman kokoonpanonsa Avenue 7. Vuoden 2000 jälkeen Boulevard ei ole juurikaan keikkailut, sillä yhtyeen keulahahmo, ja ainoa koko yhtyeen historian ajan mukana ollut, Kyösti Laihi jäi MS-tautinsa takia sairauseläkkeelle.
Kuva Kuva
Kuva
Kuva
Jos joskus elämänsä voisi vaihtaa unelmaan.
E troco a minha vida por um dia de ilusão.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9305
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja romualdo » 16 Touko 2012, 14:12

kyllä mää olisin Ossina keskeyttäny ja aloittanut laulun uuvestaan, sen verran iso kömmi tuo kyl oli... hmm, saihan Espanjan ryhmäkin v. -90 uusia sähäkän alkunsa. Tämä kappale on vähintään yhtä ammattitaitoinen ja nerokas kuin tuo esittelysä viivattu Waterloo. Erityisen harmoninen ja taitavasti koottu sävellys... 4.2 pist. Edesmenneesä Radio Kokkolasa oli sarja Työpaikkatoivekonsertti, ja meikäläisen ideoimana saatiin toivelista kokoon ja koko tyäporukan yhteinen toivelevy oli sitten tämä samainen Boulevardin hyvän tuulen lätkyttely. En ny muista soitettiinko se heti ohjelman alussa, ilmeisesti, ... tahi sitten viimeisenä... ? Israelissa on kyllä meitä ja meidän hyvyyttä aina tajuttu... noh, ei kumma että se on ollu munkin suosikkimaitani, yksi niistä... (ei niinkään enään, ymmärrettävistä poliittisista ym. syistä... tai no, musiikkihan se on tietysti se asia jota olen sieltä päin palvonut, aina Marionin upeista juutalaiskappaleitten esittämisisajoilta lähtien))

Avatar
Subculture
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3633
Liittynyt: 30 Huhti 2004, 12:47
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja Subculture » 16 Touko 2012, 14:32

Mun tähänastiset Viisulasijoitukset:
Kokonaissijoitus 181./619, vuosi 1988 7./14, 1980-luku 42./124, Suomi 8./21

Turhan aliarvostettu ja mollattu suomiedustaja. Tämähän on harvinaisen iloinen ja positiivinen biisi suomalaiseksi. Tässä on kauniita harmoonisia sointukulkuja. Biisin orkesterisovitus on loistava ja varsinkin tuo välisoitto on hieno. Mutta todella kriittistäkin sanottavaa tästä löytyy. Boulevard ja solisti ovat täysin karismaattittomia. Jonkun muun esittämänä tämäkin saattaisi olla ikivihreä viisubiisi. Siitä tulikin mieleen, että tämän voisi taas joskus vetää karaokessa.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 48750
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 16 Touko 2012, 14:57

:suomi: :suomi:

Yksi heikoimmista Suomen viisuista kautta aikojen. :roll:
"Excuse my French" :kaunis:

Unna
Vielä yhdet
Vielä yhdet
Viestit: 677
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 19:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja Unna » 16 Touko 2012, 14:57

Aiemmin inhosin, mutta tarkemmin kuunneltuna kappale itsessään on ihan sievä, esittäjät (etenkin juuri solisti) vain ovat niin totaalisen karismattomia, että ymmärrän häntäpään sijoituksen täysin. Kolme tähteä biisille siis.

Ossi Runne olisi kyllä tehnyt ihan oikein, jos olisi keskeyttänyt kappaleen. Suomalaiset ovat aina liian kilttejä. :draamaa:

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16699
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 16 Touko 2012, 15:04

Omaperversioni Suomen viisuhistoriassa. :surrur: Minusta oikein iloinen ja reipaspoljentoinen, ei mitenkään tekopirteä ralli ja hauskat sanat. Vahvat kolme tähteä rapsahtaa helposti. :joojoo:
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Oopperan kummitus
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 387
Liittynyt: 06 Touko 2006, 20:35

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja Oopperan kummitus » 16 Touko 2012, 15:27

.
Viimeksi muokannut Oopperan kummitus, 16 Helmi 2015, 21:22. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja mpappa » 16 Touko 2012, 18:27

Ei ollenkaan niin huono viisu kuin yleisesti väitetään. Tänään 4/5.
Love shine a light

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja Leo » 16 Touko 2012, 18:50

Eilen alkanut maineenpuhdistusten sarja jatkuu tänään :heh: .
Vuoden 1988 viisukarsintamme olivat todella korkeatasoiset :ihana: ja usean olisi voinut huoletta Dubliniin lähettää.
Boulevardilla oli tosiaan kokemusta euroviisuista jo edellisvuodelta. Jostain lehdestä luin silloin, että Boulevard -yhtyeen nimeä ihmeteltiin kovasti kisapaikalla (So? Ongelma? :mitvit: On hassumpiakin yhtyeen nimiä keksitty :joojoo: ). Taustanauhasählinki näkyy hetken epävarmuutena Kyösti Laihin kasvoilla, mutta hän pääsee siitä eteenpäin. Kappale oli iloinen duurilaulu (harvinaista Suomelta)ja ihan kelpo kappale muiden joukossa. Laulun teksti ja jäyhähkö esitys eivät olleet "samasta puusta." Eli olisin toivonut laulun tunnelman ja tekstin näkyvän myös rentona koreografiana ja oikeasti nauravina silminä. Silloin pisteitäkin olisi tullut enemmän. Jotakin loppunousua olisi myös voinut olla, sillä kappale vähän sitkistyy loppua kohti, kun orkesterisoolo ja kertosäe alkavat vuorottelemaan. Boulevard sai harmittavan vähäiset kolme pistettä, mutta minä annan neljä tähteä ja :peukku: .

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 16 Touko 2012, 20:06

Minulla tämä on aina ollut niiden vähäpätöisimpien suomalaisviisujen joukossa ja esimerkkinä tyypillisestä kompromissivalinnasta: ei sen enempää kenenkään inhokki kuin suosikkikaan eli ihan kiva ja helposti unohdettava. Mutta onhan tämä mukavan positiivinen hengeltään, hauskan letkeä ja sävellykseltään itse asiassa aika hieno. :peukku: Valitettavasti vain, kuten täällä on jo todettukin, ristiriita kappaleen ja esityksen välillä on liian suuri. Esitys on aika aneeminen, vaikka tähän tarvittaisiin reipasta otetta. Ainoa reipas ote eli helistimen soittajan irtiotto menee taas jo vähän överiksi muuhun kokonaisuuten verrattuna. :heh:

Summa summarum: sävellyksellä olisi ollut mahdollisuudet paljon pidemmälle paremmalla sovituksella ja esittäjillä. Kolme tähteä.

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7875
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 16 Touko 2012, 22:28

Mukavan letkeä hyväntuulen biisi, neljä tähteä.
Qaj.

Zera
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2131
Liittynyt: 19 Heinä 2006, 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja Zera » 16 Touko 2012, 22:30

Ihan kuunneltava, mutta ei mitenkään ihmeellisen hyvä. Kolmisen tähteä.

Avatar
shan_na
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 227
Liittynyt: 09 Huhti 2011, 20:30

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja shan_na » 17 Touko 2012, 11:12

Ei huono ollenkaan, kaikkien Suomen viisujen joukossa on mulla plussan puolella. Turhaan tätä "unholassa" pidetään. Kolme tähteä.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9305
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja romualdo » 17 Touko 2012, 12:09

:heh-heh: tosiaankin irtipäästetty "helistimen soittaja"... solistilla olisi ollut Maltan Kallen (2012) ilosta viiruiset silmät niin johan pisteitä oli ropissut ... pari kolme lisää! Karsintojemme taso oli tosiaan tuona vuonna erityisen kova, vaikken näin jälkeenpäin osaakaan kuvitella Dublinin hämylavalle enää muista kuin Petri Laaksosen Amor Amor, joka oli ja on selvästi jo liian hyvä kappale ... taviksille?! tekstikin oli harvinaisen onnistunut ja puhutteleva! huh! silti ainoat niistä karsintalauluistamme joille annan täydet 10 pist. ovat siis tämä Amor sekä sympaattisen Benny Töhnroosin esitys I november...
ai mitä mieltä videosta?, no siinähän tuo ilo ja svengi välittyi jopa paremmin ja luontevammin... jaahas, siellä postikortissa sitä vaaan poljethaan hullun lailla ilman pyöräilykypärää...

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4998
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 20 Touko 2012, 10:26

Tämä on tällainen iloinen ja positiivinen rallatus, joka saa hyvälle mielelle. :peukku:

*** tähteä.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 26967
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 23 Touko 2012, 17:20

Minulle tämä suomiviisu on jäänyt erittäin etäiseksi, eikä aiheuta tunteita mihinkään suuntaan. :eiei: Kakkonen.
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25753
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 28 Touko 2012, 17:53

Väitän, että tätä ei muista kuin viisufanit. Niin väärä voittaja kuin olla ja voi. Kolme tähteä.

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja gentedimare » 30 Touko 2012, 17:03

Unna kirjoitti: esittäjät (etenkin juuri solisti) vain ovat niin totaalisen karismattomia, että ymmärrän häntäpään sijoituksen täysin.
Olen eri mieltä. Solistissa on lämmintä karismaa. :joojoo:

Suomen karsinnan 1988 täysin oikea voittaja. :ylppis:
(kyllä mä Amistakin tykkään, toki. Mutta se Helena Millerin nolotus olisi ollut........... NOLO Dublinissa, eihän siinä ole edes säveltä)

NELJÄ suomalaista sydäntä ja oikein ylpeilen :ylppis:
:suomi: :suomi: :suomi: :suomi:
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja AntSa » 01 Kesä 2012, 14:09

Todellinen kompromissiratkaisu. Oma suosikkini karsinnasta oli ja on AMOR AMOR. Siinäkin se draaman määrä. :heh:

Tässä ei juurikaan draamaa ole. Ihan kivaa, harmitonta meininkiä, joka saa minulta KOLMOSEN. :uujee:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 15061
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja Hazard » 20 Heinä 2012, 22:46

Ei huono! Liimaletti häiritsee vähän.. Mutta olenhan minäkin sellainen! :rofl: Kolme ja puoli.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6804
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 15 Huhti 2014, 13:21

Eihän sitä taustanauhan hajoamista edes huomaa.
Ihan ok kappale
:-* Heitetään turha jännitys pois ja nauretaan...
:suomi: :suomi: :suomi: :suomi:
"Kuten huomasitte, tässä kappaleessa käytettiin tehokeinoina sekä laulua että soittoa, joten sen menestymismahdollisuuksia ei ole syytä vähätellä." ~ Simo Frangén

Edwina
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2823
Liittynyt: 11 Tammi 2013, 12:25
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja Edwina » 15 Huhti 2014, 21:17

Tämän valinnasta olin käärmeissäni. Yksi Suomen huonoimmista edustuskappaleista, josta en saa parhaalla tahdollakaan löydetyksi mitään positiivista sanottavaa. :eiei:
Fnland, one point.

Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6141
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja Elvis » 16 Huhti 2014, 12:06

:suomi: :suomi:

Tylsäke, joka jää unohduksiin.
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

ESCapade
Maistelija
Maistelija
Viestit: 20
Liittynyt: 19 Helmi 2015, 12:33

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja ESCapade » 25 Helmi 2015, 08:43

Tämä on sellainen viisu josta ei jäänyt yhtään mitään mieleen. Ei biisistä, ei esittäjien ulkonäöstä, ei mistään.

Mutta miksi ei tätä lähetetty?!? Oliko silloin joku "kerran edustanut ei voi päästä uudelleen, liian lyhyt hame jäkäjäkä"-negatiivisuuden aalto Amia vastaan? 1980-luvun Suomessa niin voi kyllä hyvin kuvitella. Muuta selitystä en keksi.

https://www.youtube.com/watch?v=rSNWEjwsumY

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12891
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Suomi 1988: Boulevard – Nauravat silmät muistetaan

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 20 Marras 2018, 18:11

Taisin joskus tätä inhota, mutta nykyään tämä on jo ihan miellyttävä. Kertosäe erityisesti toimii. Kolme tähteä.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Vastaa Viestiin