Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

*****
19
35%
****
16
30%
***
8
15%
**
5
9%
*
6
11%
 
Ääniä yhteensä: 54

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja gentedimare » 13 Kesä 2012, 16:08

:ruotsi:
Kuva
Maa: Ruotsi
Vuosi: 1984
Kappale: Diggi-loo diggi-ley
Esittäjä: Herreys
Säveltäjä: Torgny Söderberg
Sanoittaja: Britt Lindeborg
Kapellimestari: Curt-Eric Holmquist
Sijoitus: 1./19
Pisteet: 145
Sanat: http://www.diggiloo.net/?1984se
Karsinnan tulos: http://natfinals.webuda.com/70s_80s/Sweden1984.html

Willy ja Gerd Herrey saivat seitsemän lasta. Sisaruskatraan vanhin Per Herrey innostui musiikista ja alkoi opettaa nuorimmille sisaruksilleen stemmalaulantaa ja muuta. Vanhemmat huomasivat lastensa musikaalisuuden ja kannustivat heitä lämpimästi jatkamaan, mikäli musiikki heitä kiinnostaisi. Vuonna 1981 Bert Karlssonille, ruotsalaiselle levymogulille, oli lähetetty Herreysin veljesten demoja ja kokonainen albumikin oli äänitetty, vaan sitä ei koskaan julkaistu. Per, Richard ja Louis muuttivat USAhan saamaan lisäoppia. He opiskelivat maineikkaassa Dupree Dance Academy’ssa ja Richard pääsi esiintymään tanssijana tv-sarjaan Fame. Kun Torgny Söderberg sai valmiiksi kappaleen Diggi-loo Diggi-ley, tarvitsi hän sille esittäjän. Bert Karlsson muisti veljekset ja ehdotti, että he palaisivat takaisin Ruotsiin. Kun Söderberg näki poikien promovideon, tiesi hän löytäneensä kappaleelleen oikeat esittäjät.

Bert Karlsson oli luottavainen Melodifestivalenin suhteen, kunnes esikarsinnassa mukana ollut tuttava soitti hänelle ja kertoi, ettei kappale ole vielä lopullisella kymmenen kappaleen finalistilistalla. Mutta viiden kappaleen varasijalle se oli päässyt. Karlssonin mielestä tämä oli ihan pöyristyttävää, joten hän kuvautti pojista videon diskossa ja lähetti sen eteenpäin muutamille tuomariston jäsenille toivoen heidän näkevän kappaleen ja poikien potentiaalin. Video tavoitti myös kapellimestari Curt-Eric Holmquistin, jonka mielestä Herreysissä oli ainesta. Ja näin tuomaristo muutti mieltään ja Herreys ja Diggi-loo Diggi-ley oli yksi kymmenestä Melodifestivalen finalistista vuoden 1984 karsinnassa. 25. helmikuuta Herreys meni ja voitti maansa karsinnan, jossa yhdeksän eri ikäluokista koostuvaa raatia rankkasi menevän poppiskappaleen ykköseksi.

Luxemburgissa, 5. toukokuuta pidetyssä suuressa finaalissa Ruotsi esiintyi illan ensimmäisenä.
Kun mormoniveljet ilmestyivät tanssahdellen lavalle, tanssahtelivat he samalla myös pysyvästi viisuhistoriaan. Kotikatsomoissa ihasteltiin tai ihmeteltiin poikien kultaisia kenkiä. Oli se niin kovin kummallista, että kolme veljestä siellä kultaisissa kengissä tanssi. Taustakuorossa mukana ollut Lotta Engberg oli vallan spreijannut omat korkokenkänsäkin kultaisiksi. Pisteidenlaskun aikana Irlannin Linda Martin antoi Ruotsille kovan vastuksen aina loppumetreille asti. Lopulta Ruotsi kuitenkin veti pidemmän korren voittaen kilpailun kahdeksan pisteen erolla toiseksi tulleeseen Irlantiin. Diggi-loo Diggi-ley on tänä päivänäkin yksi ikimuistoisimmista euroviisuvoittajista, jota eurooppalaiset eivät helposti pysty unohtamaan.

Euroviisuvoiton myötä Herreysin veljesten elämä muuttui hetkellisesti. Muutaman vuoden ajan he olivat supersuosittuja, erityisesti kotimaassaan, mutta myös muualla Euroopassa. Vuonna 1985 he voittivat Sopotin laulufestivaalin kappaleella ”Sommarparty i stranden” ja vientiä riitti Itä-Euroopan maissakin. Kun kolmikon nuorin, Louis Herrey päätti lähteä yhtyeestä omistautuakseen enemmän kirkolle, tiesi se nopeasti yhtyeen loppua.

Tänä päivänä Louis Herrey on koulutettu opettaja ja toimii kirkon koulutustoiminnassa. Per Herrey luki itsensä lakimieheksi. Richard Herrey on ainoa, joka jäi viihdealalle. Yhdessä he esiintyvät silloin tällöin.


Ruotsin karsinta 1984

Janne Önnerud - Nu är jag tillbaks igen
Göran Folkestad & Lotta Pedersen - Sankta Cecilia
Rosa Körberg - Schack och matt
John Ballard - Rendez-vous
Herreys - Diggi-loo diggi-ley
Per-Erik Hallin - Labyrint
Elisabeth Andreasson - Kärleksmagi
Karin & Anders Glenmark - Kall som is
Thomas Lewing - Tjuvarnas natt
Vicki Benckert - Livet är som ett träd

voittohaastattelu

Svt Öppet arkiv - Herreys 1984

Herreys – Diggi-loo diggi-ley (english version)

Herreys – Diggi-loo diggi-ley (2001)

Herreys – Diggi-loo diggi-ley (2002)

Meiju Suvas - Diggi-loo diggi-ley

Herreys - Diggi-loo diggi-ley (Albumi Spotifyssa)
Kuva Kuva
Kuva
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16697
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 13 Kesä 2012, 16:23

Täydellinen kasaripopitus ja vuosikymmenensä paras viisu. Juuri tällaista aidosti tehty ei-mikään-liukuhihnatuote, johon ei turhaa mahtipontisuutta (maailman loppuunkäytetyin tehokeino) ole tuhlattu, tuon ajan viisuissa pitikin kuulla. Kyllä pojat tuntuvat olevan asialla ihan tosissaan. Mieleenjäävä sävel on kestänyt todella hyvin kuuntelua.

Täydet viisi, tietenkin. :tapu:
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 48725
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 13 Kesä 2012, 17:12

:ruotsi: :ruotsi: :ruotsi: :ruotsi:

Kiva ruotsalainen viisu. Aikansa kappale. :joojoo:
"Excuse my French" :kaunis:

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9291
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja romualdo » 13 Kesä 2012, 17:51

hyvin tarttuva tanssikappale ja eipä näin jälkeenpäin 1. sijalle osaa oikein muita kuvitellakaan... vai tottumusko on se toinen luonto...? kundit olivat selvästi kisan heikoimpia.. nohhh ...peruutetaampas taas... siis kisan ainoat selvästi heikommanpuoleiset laulajat, mut taviksetko sellasesta välittäis, hui hai ja e-hheeii, kuhan kappale on vaan tarpeeks idioottimaisen hyvin tehty ja iskevä ja danssattava niin...näin se vaan menee. Kansansuosiota rapisee, heikommillakin eväillä, tosin nämä kundit olivat siis ehkä enemmän tanssijoita kuin laulajia... ? Näille kepeän jenkkimäisille kultamunille annan n. 2.1 pist. eli luonnollisesti ja näinollen liian kaupallisia ja rahvaanomaisia pelkistettyjä arvoja vähän kaihtavana sanoisin että sitä ruohtin heikointa viidennesosaa ... hupsa mikä tason ..(?) pudotus siis eilisen jumalaisen UPEAN espanjalaisviisun jälkeen...eli ihanii konstrasteiii (valitan jälleen jokseenkin epähuomiossa käyttämääni sivistyssanaa!) voi voi, Herreysit ovat MF-84 listallani ehkä vasta noin sijalla 5 - 8. ... ?!!
Oma suosikkini noista karsinnoista oli tietysti eteenpäin mahtavasti tunnelmoiden runnova balladi Rendez-vous, John Ballard, sekä nopeammalta puolelta, tietysti tuo den-86 ja swe-85 tyyliä enteilevä wauhti piisi Livet är som ett träd, Vicky Bencker = LOISTAVA JYTKE! 5 PIST. sillekin .... aivan mahtava! MIKÄ RYTMI! mikä sävelten ilotulittelu, loisto artisti.... <3 ah mä pikkasen kuoolen jälleen .... ! KUISS RUOTSALAISET OSAA```!????????????
Viimeksi muokannut romualdo, 15 Kesä 2012, 06:50. Yhteensä muokattu 5 kertaa.

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16697
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 13 Kesä 2012, 18:17

Unohdin muuten mainita, että lisäksi tuo Meiju Suvaksen suomenkielinen levytys on yksi suurimmista suomenkielisistä viisukäännössuosikeistani, mitä olen kuullut. :peukku:
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Zera
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2131
Liittynyt: 19 Heinä 2006, 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja Zera » 13 Kesä 2012, 20:37

Hieno ja kivan hyväntuulinen kappale. Neljä tähteä.

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja Leo » 13 Kesä 2012, 21:47

Ihana kappale täynnä nuoruuden iloa, optimismia ja aurinkoisuutta :ihana: Kyllä nousi lukiolais-Leonkin jalka kepeästi kun tätä hyräili matkalla kouluun tuona keväänä. Laulu, joka saa nykyäänkin aina hyvälle tuulelle. Kaikki on kohdallaan tässä paketissa koreografiaa ja ruotsin kieltä myöten. Ensimmäistä kertaa siihen mennessä taisi olla, kun finaaliyleisö yltyi taputtamaan kilpailukappaleen tahdissa. Ruotsin kaikkien aikojen viisuhelmiä ja myös vuoden 1984 parhaiden finalistien joukossa. Femma.

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 13 Kesä 2012, 22:35

Voittajaklassikko. Kivan menevä ja tarttuva kappale, erittäin onnistuneet esiintymisasut ja hyvä koreografia. :uujee: Leon sanoin tässä paketissa on kaikki kohdallaan, muttaitse kappale ei ihan kaikkein suurimpiin suosikkeihini kuitenkaan nouse. Viisufinaalin tv-kuvaus ei kyllä ollut oikein onnistunut. Kovin oli staattinen kuvakulma näin vauhdikkaaseen kappaleeseen ja vain keskimmäistä veljestä kuvattiin lähikuvana, toiset jäivät kovin vähälle huomiolle. Minulle muuten vuosi 1984 oli ensimmäinen, josta alkaen nauhoitin kaikki viisufinaalikappaleet C-kasetille.

Vahvat neljä tähteä.

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja Mr Kite » 13 Kesä 2012, 22:36

'
Kiinnostavaa, että hiljattain Viisulassa ollutta Bucks Fizziä ja sen esittämää vuoden 1981 voittoviisua Making your mind up sanottiin tyhjänpäiväiseksi renkutukseksi, jonka ei olisi pitänyt voittaa......varsinkin kun tuona vuonna viisuissa oli (joidenkin kommentoijien mukaan) silloin mukana klassikoita, kuten esimerkiksi Saksan Johnny Blue.(Joo - ihan hyvä ja kaunis kappale sinänsä tuo Saksan viisu.)

Entäs vuonna 1984. Miten tämä Ruotsin tyhjänpäiväinen renkutus ansaitsisi sen paremmin voittoa - kuin tuo brittien voittoviisu - sellaisena vuotena, jolloin viisuissa oli mukana viisuhistorian yksi kaikkein upeimmista kappaleista, Italian iki-klassikko I treni di Tozeur... :shock: ... :mitvit:

Jos vertaa tätä viisua myyntimenestyksen suhteen vaikkapa tuohon Making your mind up-viisuun niin huonolta näyttää. Making your mind up oli suuri myyntimenestys ja oli monessa maassa jopa listaykkönen. Sen sijaan Diggi-loo diggi-ley menestyi kaupallisesti paljon huonommin - eikä noussut juuri listoillekaan.

Ruotsalaispoikien laulutaidossa ei ole suuremmin kehumista - ja esitys on huono ja mauton "kullattuine" kenkineen.

Diggi-loo Diggi-ley on toisinaan - ja useinkin - äänestetty yhdeksi kaikkien aikojen huonommista viisuvoittajista.
Mitä se eittämättä onkin.

Kaksi heikkoa tähteä.

'

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja AntSa » 13 Kesä 2012, 22:45

Aikoinaan pidin enemmänkin, mutta minusta tämä on kestänyt aikaa heikosti. Ihan hauska rallihan tässä, mutta ei oikein enää iske kipinää. Heikohko KOLMONEN! :uujee:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 13 Kesä 2012, 23:13

Onhan tämä klassikko lajissaan ja monella tapaa uraauurtavakin. Neljä :peukku:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja mpappa » 14 Kesä 2012, 10:21

Kuppila on tuuliviiri. Joku renkutus kelpaa ja joku taas ei. Johdonmukaisuus vaihtelee äänestyksissä paljon. Herreykset olivat aikanaan lukiolaisesta upea voittoporukka, nyt sangen harvoin tulee enää Diggi-loota kuunneltua. 4/5 kuitenkin.
Love shine a light

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13243
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 14 Kesä 2012, 11:12

No, minä olen ehkä toisenlainen tuuliviiri sitten: Buck's Fizz on iha ookoo, mutta tämä on aivan hirveää kuraa pimeyden ytimestä. :heh: - Tämä taisteli ansaitusti vuonna 1984 suurimman minkä lajin hyvänsä musiikki-inhokkini tittelistä ja tähän tiivistyi kaikki mikä popmusiikissa voi olla väärin ja inhottavaa ja mikä ruotsalaisuudessa kultalus ... kenkäisesssä hannuhanheislussa kornia.

Eikä tilanne oleellisesti ole muuttunut. Herreysit Ken-nukkekampauksineen näyttävät Stepfordin naisten "poika"lapsilta - paitsi että ovat siihen yli-ikäisiä ja eltaantuneita. Laulussa on hoilottava sisvusävy. Biisi on on iloiseksi popitukseksi löysä. Biisin teema ja teeman mukainen ylöspano vain hieman siloiteltu version mustan räppitähtien bling-blingille - mikä tekee siitä typerää ja sietämätöntä, toisin kuin överissä räpissä, jossa kyse on kapinasta. Campiksi tämä on aivan liian valjua.

Ainoa postiiivinen asia, jonka keksin on, että "poikien" vaatteet ovat visuaalisesti hallittu ja kivannäköinen kokonaisuus. Paitsi kengät. Yksi väkisin klikattu heikko piste.

E: ja lisäisin vielä, että vaikka pidänkin tätä näin huonona se ei kieli edes siitä että biisi olisi kontroversiaali mielipiteenjakaja. Sellaiseenkin se on aivan liian valju ja käsilämmin. :heh:
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja gentedimare » 14 Kesä 2012, 12:50

ta1ja kirjoitti:Herreysit Ken-nukkekampauksineen näyttävät Stepfordin naisten "poika"lapsilta - paitsi että ovat siihen yli-ikäisiä ja eltaantuneita.
Aijaa, no jos alle 20-vuotiaat (joita siis Louis ja Richard vuonna 1984 olivat) ovat yli-ikäisiä ja eltaantuneita, niin kai se sitten on niin :draamaa: :rofl:
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13243
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 14 Kesä 2012, 12:55

^ :ylppis: syntyessään kukaan ei ole vanha niinkuin jotku sanovat, mutta joistain tulee jo lapsena yli-ikäisiä, kasvatuksen tai ympäristön vuoksi. Herreysit selvästi kuuluvat näihin ja näyttävät myös kuvissa siltä.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
shan_na
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 227
Liittynyt: 09 Huhti 2011, 20:30

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja shan_na » 14 Kesä 2012, 16:24

Tätä on vaikea arvioida. Aikuisen korva kuulee keskitason renkutuksen ja tietää, että samana vuonna oli monia musiikillisesti laadukkaampia viisuja. Toisaalta sisältä nousee esiin kasaritenava, jonka elämän soundtrackiin tämä viisu olennaisesti kuuluu: tätä kuunneltiin vuosien ajan kasetilta kotona ja autossa ja yritettiin laulaa mukana siansaksaruotsilla. Itselleni tämä on varmaankin Europen Final Countdownin ohella ensimmäisiä ulkomaalaisia "aikuisten biisejä", joista on jäänyt jonkinlainen muistijälki. Vaikka ulkoinen aikuinen nyt vastusteleekin, niin sisäinen lapsi sanoo, että tämä on minulle se kaikkien aikojen euroviisuvoittaja ja siksipä se saa täydet viisi pistettä.

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7875
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 14 Kesä 2012, 21:14

Ihan svengaava viisu, neljä tähteä.
Qaj.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9291
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja romualdo » 15 Kesä 2012, 07:00

voi kauheeta...siis siis, ehh arvostan toki täyestä sydämestä joskin hämmentyneenä sitäkin jos joku antaa tälle jopa 5 pist. onhan tää kuten jo sanoin älyttömän hyvin tehty popkappale... mut ...sssiis, hyvä tavaton, miten paljon tasokkaampia antoisampia sävelteoksia oli sinäkin vuonna, mm. Ranska, Saksa, Sveitsi, Italia, ... ja tsit tsumankekka se Belgia (! ylläri eli mä pikkasen kuolen jälleen ! eli tää mun yks kaikkien aikojen viisut top 20-kananlihaorkkupiisi) ... mut tää on just tätä, ku tavikset ja keskivertokansa saapi aina ratkaista niin ... kaikel kunnioituksel... mut halusimpa taas kuitata.... nii, ja olihan siellä se Luxemburgin lipun alla lirkutellut laululintunenkin joka ei tosiaankaan ollu mitään MariaCallas-luokkaa, joten niputan hänet ruohtin poikien kanssa samaan "tervemenualaulukurssilletaihommatkaaNytHyvänenaikajokutasokkaampilaulaja...pittäämelekenhäveteä
Teijänpuolesta!...."-kurssille ... ai ...- että Lux-84 on vielä tulossa Viisula-esittelyyn mukaan. !?? .. noh, pitää kai sitte "kärsiä" sekin LIVE-nautinto vielä (joskus) no, .... heippa!

Avatar
Aintsu
Press
Press
Viestit: 16793
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja Aintsu » 15 Kesä 2012, 10:21

Rakastan tätä. :ihana: Tässä on tosiaan sellaista elämäniloa ja hyvää tuulta! Koreografiakin on legendaarinen, puhumattakaan noista kultaisista kengistä. Lotta Engbergiltäkin ihailtavaa omistautumista. :heh: Pitemmittä puheitta, viisi tähteä!
Esiintyjän missio on tulla välittää energiaa.
-Nisa Soraya-

Kollega
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6511
Liittynyt: 07 Tammi 2007, 10:49

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja Kollega » 15 Kesä 2012, 10:42

Viisuhistoriallisen jääviyteni nimissä nakkaan vitosen... <3 . Lieköhän tässä olisin, ellei teinikäs ois pongannut telkkarinsa ruotsalaiskanavalta jotain sinistä, jotain punaista ja jotain turkoosia, joka osui ja upposi :kups: .


Ollen silti sitä mieltä, että kappaleena "Kall som is" on parempi kuin viisuedustajuuden voittanut Diggeily.

Avatar
Mansikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4876
Liittynyt: 23 Helmi 2007, 10:06
Paikkakunta: Turku

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja Mansikka » 15 Kesä 2012, 23:44

Tykkäsin tästä silloin ja onhan tämä ihan menevä viisu vieläkin. Tuolloin 7- vuotias pikkuveljeni ihastui tähän suunnattomasti ja soitti hänelle ostamaani singleä varmaan pari vuotta putkeen :heh: . Nelkkukelkku heilahtaa.
Ihminen rakastaa kaikkia lapsiaan. Paitsi niitä, joita ei. - Ville Myllyrinne

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4990
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 18 Kesä 2012, 21:52

Jotkin renkutukset ovat vain yksinkertaisesti niin turhia - kuten tämä. Hohhoijaa.

*** tähteä (aika heikosti loistavia tähtiä).
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 26952
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 25 Kesä 2012, 23:58

Ihanaa ja hassua viisuhömppää parhaimmillaan, viisi! :ihana:
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25753
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 27 Kesä 2012, 20:06

Vähän semmosta höpöhöpömusaa. Ei ihme, että euroviisut syöksyivät alamäkeen kasarilla. Yksi syy oli varmasti tämmöisten laulujen voitto. Lapsuusmuistoille viisi, pojille myös viisi. Mutta itse zipaleelle ihan kivat kolme.

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 15060
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja Hazard » 15 Heinä 2012, 12:19

Viisuhömppää, aika turhaa sellaista. Tuntuvat vähän.. homppeleilta nuo jätkät :rofl: Kaksi
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2328
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja inomu » 21 Heinä 2012, 19:45

Mukava hassuttelukappale, ei olisi ansainnut kuitenkaan voittoa. 4 tähteä.
I could've been a princess, you'd be a king
Could've had a castle, and worn a ring
But no, you let me go

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6791
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 22 Huhti 2014, 13:56

Ikivihreä, helposti omaksuttava pohjoismaalainen poppi
:ruotsi: :ruotsi: :ruotsi: :ruotsi: :ruotsi:
"Kuten huomasitte, tässä kappaleessa käytettiin tehokeinoina sekä laulua että soittoa, joten sen menestymismahdollisuuksia ei ole syytä vähätellä." ~ Simo Frangén

Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6141
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja Elvis » 22 Huhti 2014, 14:09

:ruotsi: :ruotsi:

Ärsyttävä jankkaus. Omaa aikaansa toki.
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12891
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Ruotsi 1984: Herreys - Diggi-loo Diggi-ley

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 20 Syys 2018, 23:23

Ehdottomasti ansaitsi voittonsa, varsinkin kun vuoden taso on aika keskinkertainen. Hieno koreografia ja kappale laadukasta ruotsalaista poppia. Neljä tähteä.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Vastaa Viestiin