Viro 2002: Sahlene - Runaway

Sahlene - Runaway

*****
11
22%
****
14
27%
***
17
33%
**
7
14%
*
2
4%
 
Ääniä yhteensä: 51

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18612
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja Toni » 15 Kesä 2012, 08:11

:viro:
Kuva
Maa: Viro
Vuosi: 2002
Kappale: Runaway
Esittäjä: Sahlene
Säveltäjä: Alar Kotkas, Ilmar Laisaar, Pearu Paulus
Sanoittaja: Jana Hallas
Sijoitus: 3./24
Pisteet: 111
Sanat: http://www.diggiloo.net/?2002ee
Karsinnan tulos: http://natfinals.webuda.com/90s_00s/Estonia2002.html

Anna Cecilia Sahlin syntyi Söderhamnin kaupungissa 11. toukokuuta 1976. Ensimmäisen julkisen esiintymisensä Anna teki jo 10-vuotiaana esiintymällä pikkutyttönä Astrid Lindgrenin "Melukylän lapset" -tv-versiossa. Jo pian teini-ikäisenä neito muutti pikkukaupungista pääkaupunkiin aloittelemaan musiikkiuraansa. Annan ensimmäinen bändi oli nimeltään Rhythm Avenue. Vuonna 1998 Anna luopui Rhythm Avenue -yhtyeestään ja ryhtyi taustalaulajaksi tunnetuille ruotsalaisille tähdille. Elämänsä siihen asti isoimman keikan Anna sai vedettäväkseen Jerusalemissa toukokuisena lauantai-iltana vuonna 1999. Tuolloin Ruotsille irtosi maan historian neljäs euroviisuvoitto Charlotte Nilssonin luotsaamana. Seuraavana vuonna Anna esiintyi kotikisoissa Maltan taustakuorossa.

Varsinainen "Sahlene" syntyi vuonna 2000, kun Anna julkaisi ensisinglensä "The little voice". Ensisinkku ei vielä tehnyt Sahlenesta suurta tähteä, mutta itse laulusta tuli sellainen, kun Hilary Duff teki siitä cover-version neljä vuotta myöhemmin. Debyyttialbumiin panostettiin paljon ja suurella volyymilla. "Fifth element" -albumiin kuvattiin yhteensä kolme eri musiikkivideoita, jotka päätyivät soittoon MTV Nordicin soitetuimpien listalle. Sahlenen harmiksi kaikki suunnitelmat eivät vielä toteutuneet, sillä naisen edustama levy-yhtiö koki konkurssin. Onni oli kuitenkin kääntymässä ainakin hetkeksi...

Kevättalvella 2002 Sahlene sai puhelun Virosta. Langan päässä puhui tuttu mies parin vuoden takaisista Tukholman euroviisuista, säveltäjä Alar Kotkas. Alar Kotkasin, Ilmar Laisaarin ja Pearu Paulusin säveltämä ja Viron euroviisukarsintaan valittu "Runaway" oli yllättäen vailla solistia. Vielä demovaiheessa nauhalla kuultiin Inesin (Viro 2000) ääni, mutta Ines oli viime tipassa kieltäytynyt esittämästä laulua maan euroviisukarsinnassa. Sahlene hälytettiin paikkaamaan Inesiä pika-aikataululla. Säveltäjätiimi lähetti Sahlenelle laulun sanat sähköpostilla ja tyttö opetteli ne Tukholma-Tallinna-lennon aikana matkalla kohti Viron Eurolaul-kilpailun esikatseluvideoiden kuvauksia. Vielä videota filmatessa Sahlenelle näytettiin sanoja isoilta pahvikylteiltä, jotta artisti suoriutuisi simuloidusta live-esityksestä suosiolla. Ja tokihan ammattilainen suoriutuikin. Pari viikkoa myöhemmin järjestettyyn karsintakilpailuun mennessä sanat oli jo opittu.

Aiempien studiokarsintojen sijaan ETV päätti tarjota euroviisuherkkua koko kansalle ja järjestää karsintakilpailun 4000-paikkaisessa Linnahallissa, aivan Tallinnan sataman tuntumassa. Määräaikaan mennessä ETV vastaanotti 90 ehdokasta. Vaatimattomalta tuntuva kappalemäärä oli kuitenkin maan viisuhistorian suurin. Näiden joukosta finaaliin valittiin kymmenen kappaletta. Artistikatras oli suureksi osaksi melko freesiä tai voisi kai sanoa, että suorastaan "tuntematonta". Mukana esiintyjälistassa oli mm. myöhemmin menestyksekkäässä Vanilla Ninja -tyttöbändissä laulanut Maarja Kivi, euroviisuissa vuonna 2007 edustava Gerli "Tanelin sisko" Padar sekä tietokoneajan rakkaustarinoista laulanut Ivo Linna (Viro 1996). Nähtiinpä karsinnassa sentään myös virolaisen punk- ja rock-viihteen elävä legenda Jaagup Kreem. Jo 90-luvulla aloitettuun tapaan, Viron euroviisuedustajan valitsi kansainvälinen raati. 8-henkinen Raati oli tällä erää vielä tavanomaistakin euroviisuisampi. Mukana raadissa olivat mm. Nicki French (Iso-Britannia 2000), Nusa Derenda (Slovenia 2001), Bo Halldorsson (Islanti 1995), Marlain (Kypros 1999) & Moshe Datz (Israel 1991). Raadin valinta oli lähes yksimielinen. Edustamaan valittiin Sahlene.

Sahlenen voittoon suhtauduttiin virolaisessa mediassa kaksijakoisesti. Toisaalta Sahlenen laulua pidettiin ehdottomasti koko karsinnan parhaana lauluna, toisaalta taas lehdistöä korpesi artistin ulkomaalaisuus. Sahlenen mediakuvaa pyrittiinkin kiillottamaan esittelemällä tyttöä Viron kansalle parhaassa mahdollisessa valossa erilaisissa televisio-ohjelmissa ja lehtiartikkeleissa. Kun edustusilta Tallinnan Saku Suurhallissa koitti, tomu Sahlenen ympärillä oli jo laskeutunut. Sen sijaan virolainen rahvas oli saanut uuden kansalaiskeskustelun aikaan siitä, ettei Viron taustalaulajatiimistä löydy yhtäkään äidinkielenään viroa puhuvaa artistia. Taustalaulajaryhmä kun koostui pääosin ruotsalaisista ja vironvenäläisistä artisteista. Tämäkin annettiin toki anteeksi viimeistään kilpailun päätyttyä, kun Sahlenella oli tuomisinaan maan kaikkien aikoijen toiseksi paras euroviisusijoitus. Lehdistöä mietitytti myös kansainvälisen kilpailun äänitekniikka, josta oli ollut vastuussa ruotsalainen asiantuntijatiimi. Televisioäänen epäonnistunut miksaus oli kuultavissa etenkin isäntämaan esityksen kohdalla.

Eurovision laulukilpailujen kolmas sija herätti aluksi luonnollisesti suurta kiinnostusta euroviisuhulluissa virolaisissa. Sahlene kuitenkin keskittyi logistisista syistä johtuen luomaan uraansa pääosin Ruotsissa - olihan hän kotimaassaan vielä sangen tuntematon suuruus. "Runaway"-huuman mainingeissa myös ensialbumi "Little voice" julkaistiin uudelleen, mutta tällä kertaa sisältäen albumin uuden nimikkokappaleen "Runaway". Albumi ei innostanut ihmisiä ostoksille sen suuremmin Virossa kuin Ruotsissakaan. Virossa Sahlene-mania tyssäsi siis jo heti alkuunsa. Sittemmin Sahlene on nähty Ruotsin Melodifestivalen-kilpailussa kahdesti, vuonna 2006 ja vuonna 2009. Lisäksi Anna on tanssinut tähtien kanssa vuonna 2007 Ruotsin televisiossa.

Viron karsintaa 2002

:voitto: Sahlene – Runaway
:hopea: Nightlight Duo & Cowboys - Another country song
:pronssi: Gerli Padar - Need A Little Nothing
7. Maarja Kivi - A dream

Sahlene – Runaway (Kiina 2002)

Sahlene Spotifyssa

Aiemmin Viisulassa: Malta 2000: Claudette Pace – Desire (Anna kuorossa)
Kuva Kuva
Kuva
Kuva
Viimeksi muokannut Toni, 15 Kesä 2012, 15:44. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 15 Kesä 2012, 09:07

Peruspoppis. Ei huono, mutta ei niin kiinnostavakaan. Kolmonen :)
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9305
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja romualdo » 15 Kesä 2012, 09:45

ei huaaano, tosiaankaan, soittakaa mullekin esc-kipale josta voisin kerrankin sanoa että ompa huaaano....
kiva poppis tosiaankin ja nm. Antekin (täh ??) siellä parimetrisine upeine karmeineen heiluttelee innoissaan Suamen lippua .... katsomossa siis, ei lavalla ... Viron tähän mennessä toiseksi heikoin laulu, silti... ? no ei kai sentään... !???mut ilmeisesti (?) siellä maan esc-gallerian vihoviimeisessä kuudennesosassa (1/6 eli ykkösosastossa ovat luonnollisesti Nagu merelaine, Kuula, ja ne muut timanttiset merkkiteokset, -97 jne. ... ...) .....ja missä ovat siis myös v. -03 sixteens-juttu sekä se apaattisen karuhko 201.. Sireeni, syreeni luonnollisesti .... ? tai nyt tuntui melko oikealta kirjoittaa tämä tälläinen mielipideulostus.... Sahlene saanee multa noin 3.0 pist. Ei siis tosiaankaan huano pistemäärä, ollakseen -00 luvun viisu....
Viimeksi muokannut romualdo, 16 Kesä 2012, 05:32. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
Aintsu
Press
Press
Viestit: 16796
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja Aintsu » 15 Kesä 2012, 10:15

Hauska sattuma, katselin juuri pari päivää sitten Melukylän lapsia. :ihana:

Tästä laulustakin olen aina pitänyt, ehdottomasti vuotensa parhaimmistoa! Äänitekniset ongelmat tosiaan vähän häiritsivät finaaliesityksessä, mutta muuten Sahlene veti hyvin. Vahvat neljä tähteä!
Esiintyjän missio on tulla välittää energiaa.
-Nisa Soraya-

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13243
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 15 Kesä 2012, 11:09

Näääh, niin keskivertoinen ettei jaksa oikein kuunnella. Kaksi kun voi kuvitella että paremmalla nauhalla voi olla vähän nostattavakin. Toisaalta periaatteesas näin ideaton ei ansaitsisi ykköstä enempää :miettii: - ykköseen nyt päädyn.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
kwak
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9010
Liittynyt: 06 Joulu 2004, 19:09
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja kwak » 15 Kesä 2012, 12:03

Tää on kyllä ihana, mukaansatempaava hyvän mielen viisu. <3 Sahlenen ruotsalainen, suoraan kameroille laulava esiintymistyyli sopii tällaiseen kappaleeseen täydellisesti. Tällä on muhun jotenkin sellainen energisoiva ja voimaannuttava vaikutus - tekee mieli lähteä hymyssä suin heti lenkille. :heh: En 10 vuotta sitten ollut mikään suuri fani, mutta nykyään Sahlene viisuineen on selkeästi vuotensa kärkikahinoissa Ranskan ohella. Viisi tähteä! :rakkaus:

Runawayhan löytyi muuten mm. mun yhdestä vanhasta yläasteen musiikinkirjastakin. :heh: Olisko se ollut joku Musikantti? Eipä tosin taidettu koskaan laulaa sitä tunneilla, "hitti"... :mrgreen:
Keep your head high above the water

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 29268
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja Pete » 15 Kesä 2012, 12:52

Täydellinen popkappale! <3 Sahlenella on myös pari muuta mainiota kappaletta, ja toki myös Ruotsin karsintojen "Killing me tenderly" on upea. :joojoo:

Muistelen, että taustakuoron vaihtamiseen liittyi jotenkin myös se, että alkuperäiset taustalaulajat olivat "liian lihavia". Saatan kyllä muistaa väärin. :miettii:
- Mihin tyä määttä?
- Kajjaanniin!
- No jo mäni pölijjään!

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18612
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja Toni » 15 Kesä 2012, 15:45

Merkittävähkö erhe esittelytekstistä korjattu. :heh:
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
kwak
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9010
Liittynyt: 06 Joulu 2004, 19:09
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja kwak » 15 Kesä 2012, 15:47

Mielenkiintoinen ja tyhjentävä esittelyteksti onkin! :hali:
Keep your head high above the water

Zera
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2131
Liittynyt: 19 Heinä 2006, 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja Zera » 15 Kesä 2012, 19:50

Minusta tässä nyt ei ole oikein mitään, aika peruskappale, mutta tylsähkö. Heikot kolme tähteä.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 48750
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 15 Kesä 2012, 19:59

:viro: :viro: :viro:

Yliarvostettu viisu. Ihan vaan ok. :joojoo:
"Excuse my French" :kaunis:

Avatar
Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9278
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja Happy » 15 Kesä 2012, 20:19

Aivan ihana kappale, ehdottomasti vuoden 2002 paras (: Voiton olisi tämä ansainnut, mutta sai onneksi ansaitun kolmannen sijan! :ihana:
Viisi tähteä ehdottomasti, loistava kappale ja mahtava Sahlene <3
:viro: :viro: :viro: :viro: :viro:
On vain yksi velvollisuus – kauneus

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja Leo » 15 Kesä 2012, 20:20

Tallinnan nostalgiaa... Isäntämaan kappale, joka on kaikille tarkoitettu ("jokaiselle jotain), mutta josta lopputuloksena tuli vähän ympäripyöreä ja kalsea. Sahlenessa kyllä on ainesta. Harmi, että hänen uransa ei mitenkään korkealentoinen ole vielä ollut. Kyllä tälle Tallinnassa taputettiin ja siellä kuulostikin ihan kärkipään kappaleelta, mutta nyt ihan kiva kolmonen.

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 26967
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 15 Kesä 2012, 22:14

Vahva neljä, kiva biisi. :peukku: Tämä oli muuten musiikin oppikirjassamme esittelemässä euroviisuja. :tapu:
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 15 Kesä 2012, 22:28

Niin peruskeskivertopoppista kuin vain voi olla: ihan kiva, mutta hyvin hajuton ja mauton, ei mitään erityistä. Jotenkin sääli, että Viroa edusti omissa kotikisoissaan ruotsalainen laulaja, vaikka onneksi sentään kotimaisten tekijöiden kappaleella, joka tosin kuulosti ihan siltä, että sekin olisi ollut ruotsalaista tekoa. :draamaa:

Kolme tähteä.

Avatar
wulfila
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1673
Liittynyt: 25 Maalis 2012, 23:46
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja wulfila » 15 Kesä 2012, 22:37

Olipas harvinaisen muovinen ja pliisu. Taustamusiikkia, jonka olemassaoloa ei edes huomaa, ja jonka heti biisin päätyttyä unohtaa koskaan kuulleensa. zzz
Na svakom prstu jedan niko me nije vrijedan
Dosta sam ljubila, gubila, sebe ubila

Avatar
Mansikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4876
Liittynyt: 23 Helmi 2007, 10:06
Paikkakunta: Turku

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja Mansikka » 15 Kesä 2012, 23:48

Vuotensa paremmalla puoliskolla mutta silti vaan kaksi tähteä. Vähän tekemällä tehdyn oloinen ja laulaja nytki liikaa.
Ihminen rakastaa kaikkia lapsiaan. Paitsi niitä, joita ei. - Ville Myllyrinne

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9305
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja romualdo » 16 Kesä 2012, 05:49

jooo mutta katsoitteko miten upea etutakakeno haara-tyrkky-pure-..eiku..nuolaise-mua-vilauttaisinkos-jotain--asento hänellä oli... aika noloa tosiaankin että piti Ruotsista asti hakea tuo laululintunen.... ei, ... nyt mulla rupes pieni järkeilynsiemen itämään syvän umpikalloni sisältä ja lasken pistemäärääni noin 2.8:een .... mut edelleenkään, ei mitenkään huono (luonnollisesti Taiskan äänellä). ....
eikö kukaan huomannut kehua miten upea oli tuo Latvian...(miten mä sekoitan nämä ja Latvian finaalit toisiinsa, kumma kun en Vilnan viisuja....!) siis Tallinnan lava-järjestely! Ehkä paras - koskaan !!!!!!!`!!!??????????? Siis yleisö pääsi tosi lähelle seuraamaan solistien sääri- ym. karvoja, .... siis tuossaki Sahlene jumppasi heti jo noin metrin päässä vellovan fanikatsomon etummaisista kännikaloista!!! ... Todella kuuntelijaystävällistä! Upeeta katsella tuollaista menoa !!! Yleensä, muakin ärsyttää, kun solisti pannaan jonnekin 100 metrin päähän katsomon eka rivistä... niin että koe siinä sitte todellinen live-fiilis ....!!!! ja pah..!! Joo, kovin pieneltä eli etäiseltä mm. se Marijakin (-07) näytti, sielä Hartvalli-areenalla, vaikka pääsin silloin lievästi sanottuna iki-iki-iki-muistoisissa elämäni ekoissa semifinaaleissa kuitenniii penkkiriville nr 11 (tai jotain... nyt rupes taas muisti pätkimään....!) Lisäisin ESC-organisaattoreita koskeviin sääntöihin tuon että joka vuosi pitäisi olla tuollainen lavajärjestely kattwoolkki-käytävineen, tai silta kai tuo on, siis tollanen lavakoroke... rakennelma siis .... joka ujuttautuu piiitkälle keskelle yleisöööön ja näitten.. ee siis meijän hörhöjen keskelle ..... !!!

"Ei ole purtta, ei peltoa, ei apilaa. Rakkauteni on kuin lausumaton runo."
Carlos do Carmo, Portugal 1976. 12. prize./plats.

jk. no nyt vasta katsoin ehkä ekaa kertaa tuon 2. sijottuneen esityksen ja rupes vähän pännimään, siis Virokin vois joskus katsella että se tasokkain laulu tulee lähetettyä (Ruotsilta tuota samaA vähimmäis vaatimusta on ollut jo ihan turha odottaakaan ENÄÄ VUOSIIN , --- NIIN sitten ... v. 2000 Roger Pontaren LLOISTAVAN esityksen jälkeen... jaa, no tietysti 2009 Malene oli VASTA sitten se seuraava napakymppi-oikea-täysjärjellinen-valinta... naturligtvis! ... mutta tuo 2002/2 Toisenlainen Kantrilaulu, niin jonkinlaisena kantrifanina se iski... ja vaikutti siinä määrin että pudotan edelleen tuota Sahlenen äänimäärää nyt jo tuonne n. 2.6 :een, että siitäs sait, ruotsalaismuija! ehkä yritin vähän kosiskella alussa ja räpiköidä Tonin mielipiteen vanavedessä... mut huomasin että kannattaa laittaa myös ääni mukaan tuohon You-Tube-videoon... eikä elää vain niissä enempi vähempi tutuissa muistikuvissa .... !!!
Ja tuolle Kantri-laululle (EestiLaul 2/2002) annan siis vähintään 4.0 pist. että :buahhaaa...: kylläpä valitsitte taas "oikein" .... ! hei, Viron laulukansa.... mihin kadotitte kansallisen itsetuntonne tuona vuonna .... hu-huuuu !!!!?????!!! JK. tulipas Neiö-kösöä (2004) IKÄVÄ !!!

Solo - en tietenkään muista kuka miessolisti sen esitti v. 1999 viron karsinnoissa (jk. Lauri Liiv ? :hmph: Tonivoni - auta!!?) ... mut se balladi "mozart....verdi...." on sairaaaan hyvä kappale, ja turha edes lisätä että senkin olisin halunut kuulla Jerusalemissa ennemmin kuin sen sinänsä tietysti hyvin kauniin ja sympaattisen esityksen Yön Timantit - ..... :hohh-hoijakkaa: .... no, näitähän tapauksia riittää ...!!
Viimeksi muokannut romualdo, 17 Kesä 2012, 08:01. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18612
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja Toni » 16 Kesä 2012, 14:12

romualdo kirjoitti:ehkä yritin vähän kosiskella alussa ja räpiköidä Tonin mielipiteen vanavedessä...
Enhän minä ole ehtinyt kommentoida tänne vielä mitään. :heh: Itse juttu ei todellakaan ole mielipidekirjoitus, vaan perustuu faktoihin.
romualdo kirjoitti:Solo - en tietenkään muista kuka miessolisti sen esitti v. 1999 viron karsinnoissa (jk. Lauri Liiv ? :hmph: Tonivoni - auta!!?)
Jep, Lauri Liiv oli esittäjä ja laulun nimi oli "Soolo".
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
Hapa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1642
Liittynyt: 02 Tammi 2008, 23:17
Paikkakunta: Pori

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja Hapa » 16 Kesä 2012, 16:02

Minä periaatteessa inhoa tätä genreä, mutta Sahlene on niin kiva, että annetaan kaksi tähteä.
"Olen huomannut nuorten naislaulajien laulavan pikkutytön äänellä. Heitä ei erota toisistaan eikä lauluista jää mitään mieleen. Minun nuoruudessani artisti ei päässyt levyttämään, jos hän ei osannut tulkita." -Anneli Sari-

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16699
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 16 Kesä 2012, 18:22

Ikipirteä 2000-luvun alun Viron menestysviisu. Minulla tämä on kestänyt todella hyvin kuuntelua. Pakkohan tälle on neljä tähteä antaa. :peukku:
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9305
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja romualdo » 17 Kesä 2012, 07:51

..eh... niin, tonivonille viel heittäisin commentin että tarkoitin kyl tätä virolaisrytkytystä ensimmäisenä kommentoinutta Lat... Wörneriä, tonya siis mutta koska fennomaanina en siedä sitäkään että täällä käytetään noin angloamerikkalaismaisssiii etunimiä nii siksi olen tavannut kutsua tuota Iskelmien Kultaisen Kirjan loihtinutta iskelmäjumalaamme, tuota Kuppilamme yhtäräiskyvimmpiin palettivärikarttoihin kuuluvaa... ee... , tuota ...Riihimäen rivoriittaa ... Toniksi... ja Sinä sit tietysti luulet että tarkoitan Sinnuu.... toivottavasti nyt tästäkin selityksestäni tajuttiin edes se välttämättömät 45 % ....

"Muuttuuko ihminen ja mihin suuntaan... ... vie huomispäivän tie... ...onko niin paras eessä päin... vai kaikki jääkö ennalleen ... - Muuttuvat laulut - Georg Ots. Säveljumalamme Rauno Lehtisen upeimpia lauluja... ja homo/bi-kansakin kiinnostui taiteilijaa koskeneesta yhä syvällisemmästä elämänkerta tutkimuksesta. tiedättehän nämä mm. "Sinä kiiltävätähtinen sotilas..." -viittaukset.

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7875
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 17 Kesä 2012, 18:12

Pikkunätti peruspoppis, kolme tähteä.
Qaj.

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja AntSa » 17 Kesä 2012, 19:22

Todella taidokasta poppiahan, tässä.

Pidän myöskin Sahlenen tavasta olla lavalla ja kamerassa. Ja äänikin on kiva. Helppo NELONEN! :uujee:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4998
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 18 Kesä 2012, 22:10

Taas mainio esimerkki turhaakin turhemmasta euroviisumusiikista. Älkää lähettäkö tämmöisiä! :tajutkaa:

** tähteä.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2614
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 29 Kesä 2012, 22:08

Oikein vetävää ja toimivaa poppista. :riemu: Ja Sahlenen "läsnäolo" esityksessä on huippuluokkaa, vaikkakaan laulu ei sitten samaa tasoa. Paljon tätä on tullut kuunneltua, vaan ei kyllästytä yhtään. Vahvat neljä tähteä.
"Without music, life would be a mistake."

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 15061
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja Hazard » 15 Heinä 2012, 12:19

Toimiva ja kekseliäs kappa, ei oikeastaan moitittavaa. Neljä.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7095
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja WildDance » 24 Heinä 2012, 21:23

Upea Sahlene oli niin upea valinta isäntämaan esiintyjäksi. Hän hoiti homman todella hyvin :peukku: . Kappale on iloinen ja melodia on todella hyvä. Niin paljon parempi, kuin Viron voitto viisu. Sahlene kerää minulta täydet tähdet elikkä 5
Just like CleopatRa

Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6141
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja Elvis » 17 Huhti 2014, 16:45

:viro: :viro: :viro: :viro: :viro:

Karismaattinen, hyvä laulaja. Kaunis kappale ja hieno esitys.
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6804
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 17 Huhti 2014, 19:15

Perus popitus. Esitys oli kyllä hieno - seisoi puoli esitystä paikallaan :kups:
:viro: :viro: :viro:
"Kuten huomasitte, tässä kappaleessa käytettiin tehokeinoina sekä laulua että soittoa, joten sen menestymismahdollisuuksia ei ole syytä vähätellä." ~ Simo Frangén

Vastaa Viestiin