Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Céline Dion – Ne partez pas sans moi

*****
28
47%
****
18
31%
***
10
17%
**
3
5%
*
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä: 59

Avatar
barbarossa
Tiskijukka
Tiskijukka
Viestit: 7998
Liittynyt: 18 Marras 2003, 11:30
Paikkakunta: Helsinki

Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja barbarossa » 11 Heinä 2012, 22:01

:sveitsi:
Kuva
Maa: Sveitsi
Vuosi: 1988
Kappale: Ne partez pas sans moi
Esittäjä: Céline Dion
Säveltäjä: Atilla Şereftuğ
Sanoittaja: Nella Martinetti
Kapellimestari: Atilla Şereftuğ
Sijoitus: 1./21
Pisteet: 137
Sanat: http://www.diggiloo.net/?1988ch
Karsinnan tulos: http://natfinals.webuda.com/70s_80s/Swi ... d1988.html

Céline Dion kuuluu Euroviisujen supertähtiin. Vuonna 1988 hän oli parikymppinen nuori kanadalainen lupaus, joka oli menestynyt lähinnä ranskankielisissä maissa. Vuonna 2012 hän on yksi maailman menestyneimmistä naisartisteista, jonka levyjä on myyty yli 200 miljoonaa.

14-lapsisessa perheessä ja vaatimattomissa oloissa ranskankielisessä Kanadassa kasvanut Céline Dion oli tehnyt 12-vuotiaana perheenjäsentensä kanssa kappaleen, jonka velipoika oli lähettänyt tuottaja René Angélille. Angél piti Dionin äänestä ja jo 13-vuotiaana Céline Dion julkaisi tämän avustuksella ensilevynsä, joka teki hänestä Quebecissä suositun. Tähteys ranskankielisessä maailmassa vahvistui vuonna 1987 julkaistun levyn myötä, jolloin hänestä kiinnostuivat myös sveitsiläiset lauluntekijät Atilla Şereftuğ ja Nella Martinetti. He tekivät hänelle Sveitsin viisukarsintoihin Ne partez pas sans moi -kappaleen. Turkkilaissyntyinen lauluntekijä ja kanadalaissyntyinen laulaja herättivät pienoisia ennakkoluuloja, jotka karisivat kun Céline Dionin tulkinta kuultiin. Kolme alueellista raatia, yksi lehdistöraati sekä yksi asiantuntijaraati valitsivat Dionin voittajaksi yhdeksän kilpailukappaleen joukosta. Niin hän lähti edustamaan Sveitsiä Euroviisuihin.

Céline Dion oli jo pari vuotta aiemmin alkanut haaveilla isommasta tähteydestä ja alkanut opetella englantia sekä satsannut ulkonäköönsä oikomalla hampaansa ja leikkaamalla pitkät hiuksensa. Vuoden 1988 viisulavalla tyyli ei ehkä kuitenkaan ollut vielä ihan täydellinen. Yhdeksäntenä esiintyneen Dionin hiukset näyttivät siltä, kun hän tulisi juuri suihkusta eikä epämääräinen valkoinen jakku + tyllihame -yhdistelmä tuntunut kovin tyylikkäältä edes vuonna 1988... Koska voittokappalekaan ei ole viihdemusiikin mestariteos (eikä siitä muuten ikinä tullut mitään suurta hittiä), on todettava, että Céline Dionin voiton takasi hänen upea äänensä ja uskomaton läsnäolonsa lavalla. Esitys meni aivan nappiin tuntumatta kuitenkaan liian laskelmoidulta.

Vapunaattona Dublinissa järjestetyt Euroviisut muodostuivat tosin varsinaiseksi jännitysnäytelmäksi, jossa viimeisenä äänensä antaneen Jugoslavian viimeiset pisteet vasta ratkaisivat kilpailun. Céline Dion selvisi voittajaksi yhden pisteen erolla Ison-Britannian Scott Fitzgeraldiin, jonka Go-kappale ei saanut Jugoslavialta ainuttakaan pistettä, mikä ratkaisi kilpailun. Tämä oli toinen kerta kun kilpailussa voittajan ja toiseksi sijoittuneen välillä oli vain kaksi pistettä - ja kummallakin kerralla hopealla sijoittui Iso-Britannia.

Ne partez pas sans moi -laulun tekijöillä oli muuten jo kokemusta hopeamitalista, sillä heidän kynäilemänsä Pas pour moi oli edustanut Sveitsiä kaksi vuotta aiemmin ja sijoittunut kakkoseksi.

Euroviisuvoitto lisäsi Céline Dionin tunnettuutta toki, mutta suurempi läpimurto tapahtui vasta Disney-elokuvan Kaunotar ja hirviö alkumusiikin avulla. Menestys seurasi toistaan, Dion levytti sekä ranskaksi että englanniksi. 1990-luvun alussa paljastui myös, että hänen uransa käyntiin auttanut tuottaja ja manageri René Angél olikin myös hänen rakastajansa ja pari vihittiin vuonna 1994. Loppu alkaakin olla jo musiikkihistoriaa.


Céline Dion – Ne partez pas sans moi (karsintaesitys)

Karsinnan äänestys ja voittoesitys

ESC 1988 viimeinen jury äänestää, kulissien takana greenroomissa

Aiemmin Viisulassa: Sveitsi 1986: Daniela Simons - Pas pour moi

Céline Dion Spotifyssa
Kuva
http://www.celinedion.com/
"Laka laulaja kielsi tulemasta alas parvekkeelta ennen kuin rakkaus kestää... " -Pokušaj

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 49524
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 11 Heinä 2012, 22:44

:sveitsi: :sveitsi: :sveitsi: :sveitsi: :sveitsi:

No tää on jo legenda. Upea tulkitsija on tuo Céline, vaikken läheskään kaikista hänen biiseistään välitä. :peukku:
🍐 Mikä päärynä!! Miten menee!!?? EI!!!

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 11 Heinä 2012, 23:10

Komea viisu ja itseoikeutettu voittaja. :uujee: Yksi kaikkien aikojen parhaita viisukappaleita, joka on säilyttänyt tenhonsa mainiosti. Vahva melodia, varsinainen voimaballadi. Tarttuva kertosäe ja hieno loppuhuipennus. Célinen upea ääni kruunaa kokonaisuuden. Visuaalinen puoli ei sitten ehkä ollut yhtä onnistunut - osuvaa ajankuvaa toki. Minulle tulee Célinen asusta mieleen sellaiset lasten kortit, joissa piti yhdistää oikeat ylä- ja alaosat toisiinsa. Tämä pelaaja ei ole saanut kaikkia oikein yhdistettyä. Voin hyvin kuvitella sen toisen hahmon, jolla on sitten jakun alaosa ja tyllihameeseen sopiva yläosa. :rofl:

Täydet viisi tähteä, ilman muuta! :tapu:

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja Leo » 12 Heinä 2012, 00:13

Bravo Suisse, bravo Celine :ihana:
Kappale, joka kolahti minuun heti ensikuulemalta ja vieläpä niin, että on minun kaikkien aikojen top-5:ssä tänäänkin.
Celinen huikeaa ääntä kehuttiin jo IS:n viisuarvioinneissa 1988. Myös kappaleessa on sitä jotain: hieno melodia, upea sovitus kaikkine elektronisine kilahduksineen ja kaunis sanoitus. Ranskan kieli kruunaa tämän loistokkuuden. Celinen karisma tuli ruudun läpi jo tuolloin ja esitys oli täysosuma. Kyllä tämän voittoa tuli jännitettyä "kasarmieuroviisuissa" ja miten täpärälle se ottikaan, mutta onneksi Celine korjasi potin. Asukokonaisuudesta sanoisin nätisti, että se olisi voinut olla hmmmm..... toisenlainenkin :heh: . Celinen musiikin kuuntelemiseni ei rajoittunut vain tähän viisuhelmeen. Olen ostanut muutaman levyn, joista etenkin v.1999 ilmestynyt ranskankielinen S´il suffisait d´aimer on aivan loistolevy.
Niin, ne tähdet ovat kirkkaat :sveitsi: :sveitsi: :sveitsi: :sveitsi: :sveitsi: .

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16771
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 12 Heinä 2012, 07:33

Draamaahan heikkotasoisen vuoden voittajassa riittää ja Celine on hieno esiintyjä. Kokonaisuus on neljän tähden arvoinen.
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja romualdo » 12 Heinä 2012, 09:56

jooo tämä pompahtaa sitäkin rajummi.. selvemmin esille tuon vaatimattomahkon vuoden tarjonnassa.... israelin laulun ohella... jaa, olikos siellä muitakin? .... eee siis hyviä tai tosihyviä !!?? ..,, ... ai niin tietysti belgian videolla metronäkymin maustettu loistoangstiviisu.... tietysti ! "Älkää jättäkö minua, tahdon tulla mukaan..." tekstille tietysti myös täydet pisteet.... Celine lauloi tämän viisun vielä Sveitsin kansallisessa vinaalissa sillleen niinqu ääntä säästellen (siis tuossa kertsin hehkutteluosuuksissa...!), ihmettelin sitä, mutta jos hän ajatteli että "mie ny säästelen ääntäni ku miulla iski tää angiina... perskules mutta jos mie nämä karsinnat voitan ja pääsen sinne Tupliniin niin sitten mie annan iäneni raikua ja kaikua ja paisuttelen sitä fortissimo sataseen ja annan retonkini heilua.... asuvalintani tulee olemaan varmasti hyvin rohkea ja naisellinen....!" nii, noin määä kuvittelen Celinenen ajatelleen ..... 5 pist. Ei mene ehkä ihan tähän astiseen Viisulani Top 20:een ... mutta ei kuulkaas jää kauaksikaan siitä, siellä kun ovat jo mm. iki-ihanat Sveitsi 1973 Menen Naimisiin Marie sekä mm. Itävalta 1977 Boom Boom Boomerang .... Siellä mun kirkkaimmassa Viisulan EliittiUrheiluJoukossa on kuulkaas tunkua, tungosta !!!!

jk. ja pascat, minä tungen 45:n numeron Ruotsin Army-kumisaappaillani tämän vaikka väki... eiiih, ei tarvitse edes tunkea, tää menee kuin meneekin sjungaten liukkaasti mun Viisula-Historyn TOP 20- Eliitti-Huippu-Joukkioon .... ! kun äsken katsoin tuon vinaaliesityksen ja esikatselunauhankin (pitkästä aikaa) niin kyllä oli jotenki jännä olo, samoin kuin silloin v. -88, ei näitten laulujen lumo haihdu koskaan....! todella intensiivinen esitys! Celinen ääni on jotain sanoinkuvaamattoman hienoa.... ! Erityisen ihana on kuunnella noita laulujen saamia suosionosoituksia, tässäkin voi kuulla erityisen paljon miesten kiduksista lähteviä jämäköitä bravoo ym. huutoja. Ja olisin varmaan itsekin huutanut kitarisani pellolle jos olisin tuolloin istunut ilmeisesti hyvin pienikokoisen OGAE-ryhmän kanssa sii stuoll Lausannesss.... muistan hyvin miten 2007 Areena Hartwallissa semeissä kun seurasin koko v:sta-74 alkaen sisälleni patoutuneen ESC-intoni kanssa siellä mega-super-semifinaalia ja nousin ja pompein ylös Portugali-football--pyyhe-lakanani kanssa mm. Hollannin,Portugalin ja ennenkaikkea Serbian laulujen päätyttyä... niin... :niisk: heti Marijan lopetettua Elämää suuremman laulunsa huusin ku hyeena : "Bravooooooo!!!" vasemmalla puolellani penkkirivin päässä varsin ujon vähäeleisesti istuneet kaksi ranskalaismiestä saivat kyllä tuta, sen ett kuka oli minun suosikkiviisuni nummer en....! ..... :sniiskh: tuleee nii muistoja, lämpimiä, unohtumattomia, sellaisia miälheen.... ny ku muistelee miten se Sveitsiläisporukka ei meinannu pysyä nahoissaan siellä Lausannen ... öö Dublinin katsomossa..... !
Hartvalli-Areenassa takanani 8. penkkirivin jälkeen oli heti käytävä ja sen toisella puolelta muistan eräältä ilmeisesti kisojen vakiokävijältä hänen minuun luoman ehkä vähän huvittuneen(kin) lempeän hymyn... terkut vaan sillekin fanille, miehelle, tietenkin .... näitte ainakin miten myös pohjoisen jäyhä vähäsanainen ujo tiukasti omassa piha- ja niukassa tuttavapiirissä varttunut miehinen (:köh köh...;:) mies pystyy irrottelemaan katsomossa.... kun se eli tämä peto päästetään viimein irti ..... !
Viimeksi muokannut romualdo, 12 Heinä 2012, 10:41. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja AntSa » 12 Heinä 2012, 10:25

1988 on viisuvuotena sellainen että parhaimmisto erottuu. Kyllä tämä lukeutuu helposti edelleenkin viiden parhaan joukkoon. Iso-Britannia on nykyään oma ykkössuosikkini, mutta kyllä tällekin kokonaisuudelle aivan surutta VIISI tähteä suo. :uujee: Viisuiltana 15-vuotias AntSa oli ikionnellinen että tämä voitti. Tätä nykyä Britannian surullinen balladi puree vieläkin paremmin!
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Zera
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2137
Liittynyt: 19 Heinä 2006, 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja Zera » 12 Heinä 2012, 14:09

Tämähän olikin parempi kuin muistin, kivaa dramatiikkaa. Neljä tähteä.

Avatar
wulfila
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1673
Liittynyt: 25 Maalis 2012, 23:46
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja wulfila » 12 Heinä 2012, 15:52

On tää kyl edelleen toimiva. Viisi tähteä tälle :joojoo:
Na svakom prstu jedan niko me nije vrijedan
Dosta sam ljubila, gubila, sebe ubila

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 12 Heinä 2012, 16:24

Tämä meni multa aikoinaan ihan täysin ohi ja inhosin tätä pitkään, kun riitsi voiton Isolta-Britannialta - kerrankin, kun he olisivat sen ansainneet! Myöhemmin olen alkanut ymmärtämään tämänkin hienoutta ja tykkään ihan neljän tähden edestä. Meni pitkään siinäkin ymmärtämisessä aikoinaan että tuo komeaääninen nainen joka laulaa "Beauty and the beastia" on sama joka voitti euroviisut kolme vuotta aikaisemmin :puna:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25753
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 12 Heinä 2012, 16:24

Ihokarvamittari ei ole koskaan väräjöinnyt tämän aikana. Kylmäksi on jättänyt niin kappale kuin artistikin. Kolme tähteä hyvästä yrityksestä. Britannia olisi saanut voittaa.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13326
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 12 Heinä 2012, 16:27

Celine Dion on kyllä mielenkiintoinen - mikäli olen oikein ymmärtänyt, sitä pidetään ainakin englanninkielisessä kanadassa ja amerikassa huonon maun ruumillistumana, teknisesti taitavana toki, mutta kylmänä ja tunteettomana, tai vähintään epäaitona tulkitsijana, elämäänsä pettyneiden kotirouvien muoviruusuna. Visuaalisesta puolesta, niinkun nyt tästäkin asusta voi kyllä ymärtää, mistä moinen nousee snobismi. Mutta eiköhän kyse ole enimmäkseen, jälleen, siitä, että jossain jotkut ovat määritelleet itseään tärkeänä pitävässä piirissä miten "syvällisyys" ja "aitous" mitää oikein ilmaista, että se on "uskottavaa".

No, upea laulaja kyseessä, mutta tämä ei kyllä ole ihan terävintä kärkeä biiseissään. Neljä.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja romualdo » 12 Heinä 2012, 19:42

joooh,. jo on aika käsittämätöntä tuo Celinen alemmas painaminen... ja menkää siitä nokkosia keräämään Scott Fizgeraldeinenne, Te --- ... :krhhph: ihanath! ... ... se kun on jokseenkin tärkeimpiä hommia kesäduunilistassa... ! emme tarvi pinaattia kun meillä on nokkonen joka lyö kaikki viljellytkin kasvit monipuolisuudessaan ! .... e-eeeh, ai niin, siis.... ja täähän oli oikeastan Turkin voitto.... mitä sVEITSILÄISTÄ TÄSÄ nyt oli...? niin tuo tekstittäjä, toki, mahtava teksti tosiaan! Ja mahtava kun löytyi tuo leikkele Sveitsin karsinnoista, se Durbaz joka tuli kakkoseksi, ehti esittämään sitä kirkko-hoosiyanna-gregoriaanista-viisuiluaan toki myös vielä seuraavana vuonnakin jolloin heidät sitten viimein lähetettiin siihen kotimaansa koko Europen Grande Vinnaaliin.... heidän eka yrityksensä oli siis v. -87... ai mutta eikös hekin ole jo Viisulassa esittäytyneet ....!?
jk. ihanaaa, onko Tai1ja palannut jälleen (pitkästä aikaa) Viisulaan pirkkoliinamaana kommentoimaan,eli kesälomat takana, baby !!?? :tapu:
Viimeksi muokannut romualdo, 08 Tammi 2013, 22:56. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
UFOPOLI
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13393
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI » 12 Heinä 2012, 21:03

Kaikkien aikojen paras voittaja :voitto: Olin tätä mieltä jo 20 vuotta sitten, eikä se siitä miksikään muutu.
Exploring new adventure
The thrill is in the denture

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 32811
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja Rousku » 12 Heinä 2012, 21:33

Onhan tämä hyvä ja voittajaksi ihan kelvollinen (etenkin kun 80-luvulla oli muuten aika kuraa), mutta ei vain sitä ihan ominta musiikkiani. Neljä tähteä.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7921
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 12 Heinä 2012, 21:42

Kiva ääni, neljä tähteä.
Qaj.

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja Mr Kite » 12 Heinä 2012, 22:15

'
Celine Dion on kai ABBA:n ohella suurimmaksi staraksi viisuvoiton jälkeen noussut euroviisuvoittaja. (Vaikka ABBA nyt kaiketi jonkin verran suuremmaksi staraksi noussut.)

Itselleni Celine on jäänyt melko tuntemattomaksi artistiksi verrattuna vaikkapa ABBA-yhtyeeseen.
ABBA:n musiikki on minulle hyvin tuttua. Ihan mukiinmenevää, hyvää musiikkiahan ruotsalaisbändi aikoinaan teki. (Vaikka en koskaan ole mikään varsinainen suuri ABBA-fani ollutkaan.)
Celine Dionin kohdalla on myönnettävä, etten osaa, ainakaan näin äkkiseltään, muistaa muuta hänen kappalettaan kuin tämä viisukappale. :puna:

Taitavalta ja komeaääniseltä laulajalta hän kuulostaa - vaikkakin ehkä jonkin verran kalsealta, kylmältä.
Hyvältä kuulostava tulkinta tuossa viisuesityksessä.
Yritystä on mukavan tuntuisesti.

Kappale jää minulle kuitenkin keskinkertaiseksi.
Ei suuremmin sykähdytä, eikä kolahda.

Pyörii siinä kolmen ja neljän tähden välimailla.....?

Kolme vahvaa tähteä.

'

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13326
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 12 Heinä 2012, 23:29

romualdo kirjoitti:eli kesälomat takana, baby !!??
Kiitos romualdo :hali: - mutta ei ihan. Lomanosan lisäksi töissä on ollut kiirettä projekteissa, matkojakin ja sitä ennen oli viisukausi, jolloin ei viisulan seuraamiseen enää jäänyt aikaa.

Ja sitten on myös sellainen juttu, että populaarimusiikin yleinen tila Suomessa tuntuu juuri nyt todella masentavalta, vaikka pari vuotta olen ajatellut että tästä ei enää huonommkasi voi mennä - tänä kesänä ei ole esim. yhtään festaria joka kiinnostaisi pääasiallisesti tarjonnan vuoksi, seuran takiahan sitä nyt tietenkin motivaatiota löytyy. Sillä on viisulan kanssa sitä tekemistä, että ei huvita kuunnella tuntemattomia kun jos tulee huono sattuma niin valmiiksi kriittisenä tulee vaan oltua liian ankara.

:heh: En tiedä oliko tuossa mitään logiikkaa, mutta tunnelmia pyrin kuvaamaan rehellisesti. Pitääpä yrittää palailla säännöllisempään viisulailuun (miten tuo tuo taipuu viisut - viisuilla, viisula - ??? :heh: ) koska iloiset yllätykset ovat iloisia yllätyksiä.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja AntSa » 12 Heinä 2012, 23:43

Minäkin olen kaivannut ta1jan viestejä! <3 Kirjoittelehan enemmän, lukijoita löytynee. :hali:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
Fabrizio
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10138
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 09:22
Paikkakunta: Vaasa

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja Fabrizio » 13 Heinä 2012, 00:23

Mieletön viisu ja tästä Eurovision laulukilpailuissa on kyse. :ihana:

Pitäisi saada VHS-kasetilta siirretyksi Youtubeen Celinen "Toivotaan, toivotaan" ohjelman
vuoden 1988 esiintyminen...
"Because I... I´m just a dreamer,
with no intention to change, UNTIL I FIND YOU.
Don´t ask me why, I´m just a singer,
singing my worries away, UNTIL I FIND YOU."

Avatar
Aintsu
Press
Press
Viestit: 16834
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja Aintsu » 13 Heinä 2012, 14:23

Céline "mummo" Dion ei ole koskaan kuulunut lempilaulajiini, mutta tästä viisukappaleesta sen sijaan olen aina pitänyt. :peukku: Siinä on hieno tunnelma, eikä Célinen ääni ollut tuolloin vielä niin ärsyttävä kuin nykyisin. Muistaakseni luin joskus jostain hömppälehdestä, että nimenomaan tuolla viisuviikolla Céline ja hänen miehensä rakastuivat. :ihana: Aika suloista. Mutta ulkomusiikilliset seikat sikseen, biisi on neljän tähden arvoinen ja ehdottomasti se paras Sveitsin voittokappale. :joojoo:
Esiintyjän missio on tulla välittää energiaa.
-Nisa Soraya-

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5048
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 14 Heinä 2012, 17:03

En ole koskaan pitänyt tästä kappaleesta, ja ehkä vielä vähemmän pidän Célinen lauluäänestä. Hänen äänessään on jotakin vastenmielistä, ja erityisen paljon se häiritsee juuri tässä biisissä.

** tähteä.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13326
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 16 Heinä 2012, 12:25

AntSa kirjoitti: :hali:
Kiitos Antsa :hali: - niin heikosti aikaa nykyisellään.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Jónsì
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 22131
Liittynyt: 02 Tammi 2005, 01:59
Paikkakunta: Helsinki.

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja Jónsì » 16 Heinä 2012, 18:32

ta1ja kirjoitti:Mutta eiköhän kyse ole enimmäkseen, jälleen, siitä, että jossain jotkut ovat määritelleet itseään tärkeänä pitävässä piirissä miten "syvällisyys" ja "aitous" mitää oikein ilmaista, että se on "uskottavaa".
Varmaan sitäkin, mutta Celinen englanninkielisen ja ranskankielisen tuotannon ero on jo mullistava. Englanninkielinen on vähän sellaista kikkailua ja ulkoaopeteltuja revittelyitä ja ranskankielinen taas on herkkää ja aitoa. Eron huomaa ihan yhden konsertinkin sisällä kun englanninkielisten hittien väliin vedetään joku verrattain pieni ranskankielinen hitti kuten Pour que tu m'aimes encore. Sitä ei vedetä samalla show-meiningillä kuin Power of lovea.
Mistä tän saa poistettua? Apua!

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 27822
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 16 Heinä 2012, 22:48

Onhan tälle pakko antaa viisi. :heh: On sen verran maslakka ja muutenkin asiallinen biisi. :kaunis:
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Unna
Vielä yhdet
Vielä yhdet
Viestit: 677
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 19:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja Unna » 16 Heinä 2012, 23:04

Aintsu kirjoitti:Céline "mummo" Dion ei ole koskaan kuulunut lempilaulajiini, mutta tästä viisukappaleesta sen sijaan olen aina pitänyt. :peukku: Siinä on hieno tunnelma, eikä Célinen ääni ollut tuolloin vielä niin ärsyttävä kuin nykyisin.
Aivan samaa mieltä. Tämä on ainut Célinen biisi, josta pidän ja pidänkin sitten ihan viiden tähden verran. Upea teos. :ihana:

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 15312
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja Hazard » 29 Elo 2012, 11:56

Onhan Céline vetovoimainen ja kaunis, aina perusvarma. Tämä jäi silti hitusen ali odotusten. Jokin mättää. Liekö sitten räväkkä toppi ja balleriinahame :heh: ? Ihan semihyvä tämä on. Kolme ja puoli.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7190
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja WildDance » 30 Elo 2012, 14:08

Upea ja ihana. Tälle on pakko antaa :sveitsi: :sveitsi: :sveitsi: :sveitsi: :sveitsi: tähteä. Celine on ihana
Yalan da mən, yanan da mən, yaman da mən

kumpare+50
Happy Hour
Happy Hour
Viestit: 457
Liittynyt: 04 Syys 2012, 13:50

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja kumpare+50 » 06 Joulu 2012, 00:32

Minunkin mielestä Celine oli ihana tuona vuonna. Viisi. Se on oikea määrä nytkin.

Avatar
kuu-kuu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3956
Liittynyt: 01 Tammi 2013, 05:10
Paikkakunta: Helsinki

Re: Sveitsi 1988: Céline Dion – Ne partez pas sans moi

Viesti Kirjoittaja kuu-kuu » 08 Tammi 2013, 07:59

Oliko se jossakin lantapellolla noissa alkukuvissa. Niin, taitava on käyttämään kurkkua, mutta jääkylmä muuten. Voimaa on, muttei lämpöä. Biisihän on aika tavallinen, kailotuksentaitamisen ansiota veti pojot papiljotteihinsa. En minä tätäkään kovin muistanut noina vuosina, enkä muista kyllä muutakaan Dionin biisiä. Dion biisejä kyllä muistan. 2 pistettä, koska laulajatar pakottaa antamaan ne. Tulee muuten ruudun läpi irvistelemään.

Vastaa Viestiin