Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Betty Missiego – Su canción

*****
7
19%
****
7
19%
***
15
41%
**
5
14%
*
3
8%
 
Ääniä yhteensä: 37

Avatar
barbarossa
Tiskijukka
Tiskijukka
Viestit: 7998
Liittynyt: 18 Marras 2003, 11:30
Paikkakunta: Helsinki

Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja barbarossa » 04 Syys 2012, 23:45

:espanja:
Kuva
Maa: Espanja
Vuosi: 1979
Kappale: Su canción
Esittäjä: Betty Missiego
Säveltäjä: Fernando Moreno
Sanoittaja: Fernando Moreno
Kapellimestari: José Luis Navarro
Sijoitus: 2./19
Pisteet: 116
Sanat: http://www.diggiloo.net/?1979es

Vuoden 1979 Eurovision laulukilpailu järjestettiin Jerusalemissa, minne Espanja oli lähettänyt maataan edustamaan perulaissyntyisen Betty Missiegon (oik. Beatriz Teresa Missiego Campos). Missiego saattoi edustaa Espanjaa, koska oli muuttanut Eurooppaan jo 60-luvun lopulla ja saanut Espanjan kansalaisuuden Perun kansalaisuuden rinnalle muutamaa vuotta myöhemmin.

Su canción ("Teidän laulunne") -kappaleen esityksessä yritettiin kaikin tavoin uida yleisön - ja tietysti eritoten tuomareiden - suosioon. Lavalle tuli ensimmäisen säkeistön jälkeen Bettyn seuraksi lapsiyhtye Caramelos (kyllä, "karkit"), joka "hauskasti" keskeytti Bettyn laulua ja istui kehässä hänen ympärillään. Lasten lauluosuudet lainailivat Espanjan voitokasta La la la -kappaletta edelliseltä vuosikymmeneltä. Ja jotta kokonaisuus olisi mahdollisimman kosiskeleva, juniorit leväyttivät lopuksi auki paperikäärönsä, joissa oli luki "kiitos" eri kielillä. Ei kuitenkaan suomeksi - eikä Suomen tuomaristolta tälle herunutkaan sitten pisteitä :mrgreen:

Muilta mailta pisteitä tuli senkin edestä, ja Espanja johti äänestystä, kun tultiin viimeisen maan kohdalle. Viimeisenä pisteensä antoi Espanjaitse, joka omilla pisteillään sitten siirsi johtoaseman ja koko kilpailun voiton isäntämaa Israelin Hallelujahille jääden itse kakkoseksi.

Betty Missiego kanssa lavalla nähty Caramelos-lapsiyhtye perustettiin vuonna 1979, jolloin vietettiin kansainvälistä lapsen vuotta sen kunniaksi, että YK:n lastenoikeuksien hyväksymisestä oli tullut kuluneeksi 20 vuotta. Caramelos pysyi kasassa vain pari vuotta ja siihenkin mahtui muutoksia kokoonpanossa. Vaikka sen levytykset koostuivat pitkälti cover-kappaleista kuten Chiquitita ja YMCA, on ryhmää luonnehdittu taidoiltaan yhdeksi Espanjan lapsimusiikin parhaista.


Juhani Markola - Jos koko maailma oppis laulun tään

Betty Missiego Spotifyssa
Kuva Kuva
Kuva Kuva
Kuva
"Laka laulaja kielsi tulemasta alas parvekkeelta ennen kuin rakkaus kestää... " -Pokušaj

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4998
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 05 Syys 2012, 06:33

Aika yhdentekevä kappale.

** tähteä.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13243
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 05 Syys 2012, 08:16

Betty kuulostaa kertakaikkiaan upealta ainakin tässä, hieno soundi. Ja näyttää kanssa, jos jätetään lurex-halatti laskuista, kampaus on ihana. Jos tämä on kosiskeleva, niin niin oli voittokappalekin, Hallelujah. Aika moni euroviisu kosiskelee sen kun kerkeää. Tässä auttaa se, että kaikista käytetyistä keinoista huolimatta ei synny imelää vaikutelmaa, Bettyllä on karismaa ja biisi on kiva rallatus. Neljä.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9305
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja romualdo » 05 Syys 2012, 09:22

"On Kalkutassa Ganges, ... ja Helsingillä on Vantaa....." se biisi jossa luetellaan eri kaupunkeja ja niiden läpi kulukevia jokia... no se iso maailman hitti -60 luvun alusta, Kai Lind taisi laulaa sen suomeksi.... "Pariisin Seine... Tonava... Lontoolaisilla Thames...." joku valopää keksi (no ainakin Raila Kinnunen/Apu-lehti...?) että tämä Su Cancion muistuttaa aikaslailla sitä(kin) ....
Ihana diiva tää laulaja... :ihana: eräs Hispaniolan ylväimmistä lauluista jonka laulun nimen siis olen tottunut kuulemaan suomennettuna käännöksenä Marjatta Leppäsen silloin juontamalta esikatselukierrokselta eli : "Sinun Laulusi" (Su Cancion) oli tietysti mun suurimpia suosikkeja sinä vuonna, ja taitaa olla edelleenkin 1. sijalla... jooh, mikäs tai kukas tätä nyt ykköspallilta pois tyrkkäisi...?! ee KAI kukkkaan! ... (!?)
"Puh pah pelistä pois... Älä töni mua! ... Varo mun hattaraa! Jani löi muaaa!!!....." (... :eh: Anteeksi tämä pieni äänekäs välikohtaus joka tuli kuulokuvana suoraan tuolta Kälviän Päiväkodista...) ... Siis, jos tuota listani kärkipaikkaa ajattelen, niin... Ranskan biisi saattaa olla ehkä hieman liian dramaattinen ja Suomen kappale taas ehkä hieman liikaa soitettu... ja Belgian kappale taas liian ratkiriemukas ja hyvä n...niin... niihh, olkoon sitten tämä (ehkä) kaikkien aikojen ESC-diiva, kaikkien kylmäkkökyllikkien ja stara-kalseuksien esiäiti sitten edelleen tuolla tavoitellulla 1. pallilla..... (ja joku toimittaja ilkeili sanomalla että hän oli aivan kuin hän ei olisi koskaan edes lapseen koskenut... (!) hmm, tai ettei se kommentoija vaan ollut SITTEN (!??) lapsi-rakas-janan toisessa päässä helistimiään heilutteleva ja paperihattu päässään hiekkalaatikolla polviensa varassa konttaava ( ja Kakarakestit- nimisen LP:nkin aikoinaan levyttänyt) meidän kaikkien oma lämpöinen sinivalakonen Kalajoen/Koistisen Katri-Helena....!?) ...
Espanjalla on muutenkin kautta aikojen upeimmat esc-kappaleet .... :ihana: (nohh tietysti yhdessä englannin,ranskan ja israelin kanssa, sanotaan nyt näin, ettei kovin monelle tule paha mieli....!!)
MAHTAVA rullaava mieleenjäävä, herkistelevä, yleismaailmallinen, he..vetin kaunis JO tuo a-osakin, tai johdanto-osa, tässähän ei ole tietenkään mitään A+B+A+B+C-kaavaa... Koska TÄMÄ ON ESPANJALAINEN KAPPALE.... eli laulu koostuu jälleen kerran lähes pelkästään tuosta kert... kertosäkeestä, tai säkeistöstä, jota toistetaan yhä uudelleen lähes maanisen intensiivisen pakkomielteenomaisesti.... uudelleen ja uudelleen....!
:tapu: "Hey mayor...." Hei Aikuinen ! kuului nuoren pojan (!?) ääni ja tervehdys myös siinä ikimuistoisessa Juhani Markolankin versiossa..... 5 pist. hmm... varmaan Antsakin antaa tälle täydet pisteet .... (!?) ja tää on varmaan mun Spain 61-12 listalla varmaankin ---joo ... siellä top 1 - 5:ssa.... lähes sydäntäsärkevän hieno esitys! ....
jk. ai hitto, Siis miten nää sormivärit saa irti ihosta !? ... ja tekis mieli kokeilla vielä tuota poniajelua ...mutta hyppäänkin täsä välilä ensin tuonne pallomereen...! Pois alta sikiät! ( = sikiöt, lapset.) (niinkö Perhonjokilaaksossa pruukathaan sanua....)
Viimeksi muokannut romualdo, 15 Joulu 2018, 22:21. Yhteensä muokattu 5 kertaa.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13243
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 05 Syys 2012, 09:54

romualdo kirjoitti:(ja joku toimittaja ilkeili sanomalla että aivan kuin hän ei olisi koskaan edes lapseen koskenut... hmm, tai ettei se vaan ollut lapsi-rakas-janan toisessa päässä helistimiään heilutteleva ja paperihattu päässään hiekkalaatikolla polvien varassa heiluva ( ja Kakarakestit- nimisen LP:nkin aikoinaan levyttänyt) meidän kaikkien oma lämpöinen sinivalakonen Kalajoen/Koistisen Katri-Helena....!?)
:shock: noinko Bettystä on sanottu? Esitystä en ainakaan kokenut noin. Kyllä, ylväs diiva, mutta minä ainakin kiinnitin huomiota kuinka meni kyykyyn laulaessaan lapselle. Tuttu lapsipedagogi sanoi kerran, että aikuisen halua kommunikoida lapsen kanssa voi tarkkailla esim. siitä että laskeutuuko kasvokkain lapsen tasolle, siis kyykkyyn vai puhuuko aina ylhäältä käsin. Iloisuus, pirteys ja lässyttäminen eivät ole ainoa mittari siis, eikä sellainen edes kaikkia lapsia miellytä. Muistan hyvin kuinka omani tuli kotiin tuohtuneena silloisen musiikkinopettajansa tunnilta ja sanoi että se nainen puhuu "aina, näin, iloisesti, voi kun ki-vaa!!!" ja tekohymyilee (matkien, niin että äidin oli pakko revetä nauruun), voiko musiikkitunneilta jäädä pois. Ymmärsin lastani erittäin hyvin, itsekin juoksin sellaista käytöstä karkuun, mutta en antanut lupaa.Toki iloinen, pirteä ja innostunut voi olla aidostikin, lapset ylipäänsä minusta etsivät vilpittömyyttä, eivät käytösmaneereja)

Anteeksi,OT.
Viimeksi muokannut ta1ja, 05 Syys 2012, 09:59. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja AntSa » 05 Syys 2012, 09:56

Sori Romualdo-dear, mutta tämä ei ole milloinkaan lukeutunut suosikkeihini. Toi nainen on jotenkin pelottava! :heh: Toi kun tulis meidän päiväkotiin duuniin, niin huhhuhhuu! :eeek: :heh:

Kolhoäänellä esitettyä mahtailevaa tunnustusta lapsille. Parasta tässä on juurikin tuo lapsiryhmä. Toinen sija hienossa viisuvuodessa oli mielestäni aivan liikaa tälle. Eikös tämä koppava madame poistunutkin vielä tuohtuneena paikalta "jäädessään" toiseksi? :mitvit:

KOLME! :uujee: Seuraava! :heh:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21775
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja Roope » 05 Syys 2012, 09:59

Bettyn OTI-edustus vuodelta 1972 on myös upea :draamaa: :viulu: :harppu:Anteeksi OTI :loppu:

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13243
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 05 Syys 2012, 10:40

:kups: :kups: :kups:

^Luoja kuinka upea. Tuolla äänellä ja tunteella kaikki pateettiset diivailut ovat luontevia.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16699
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 05 Syys 2012, 11:15

Onhan tämä ihan mukavan leppoisa kappale, mutta että kakkossijalle. Kolme tähhteä minulta. Lapset olisivat saaneet olla kiellettyjä viisulavalla jo tuolloin.
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 48751
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 05 Syys 2012, 16:55

:espanja: :espanja: :espanja:

Ihan kiva melodia laulun kertsissä. Muuten vähän pelottava acca.
"Excuse my French" :kaunis:

Zera
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2131
Liittynyt: 19 Heinä 2006, 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja Zera » 05 Syys 2012, 17:48

Hieno lallatteluhan tämä, neljä tähteä.

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 05 Syys 2012, 19:33

Kappale on yksitoikkoinen, vaikkakin ihan siedettävä, mutta tuo lapsityövoiman hyväksikäyttö tekee siitä ärsyttävän. :jupinaa: Onneksi se alaikäraja sittemmin asetettiin. Bettyllä on mielenkiintoinen ääni, mutta sävellys saisi olla monipuolisempi. Kakkossija on kyllä aivan älyttömästi liian korkea, tämäkö muka Katri-Helenaamme parempi. :shock: Hah hah.

Kaksi tähteä.

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7875
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 05 Syys 2012, 22:11

Ikivihreä klassikko, neljä tähteä.
Qaj.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9305
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja romualdo » 06 Syys 2012, 06:12

aivan upea tuo Roopen linkkaama linkkki, ihanaaa kun te hoksaatte laittaa näitä tänne, ihteltäni olisi tuokin taltiointi todennäköisesti ehkä jäänyt täysin väliin in my life....in mitt liv.... maine leben... eihän tuo jälkimmäinen Oti-taltiointi tietenkään ole kuin noin ehkä vajaa puolet Su Cancionin täydellisyydestä ja mukavuusasteesta (näin ESC-fundamentalistina...) mut siis ihan hieno, ajalleen tyypillinen voimaballadi.... Oti-festivaalit, missäs päin ne nyt sitten pidettiinkään, jäänyt noiden kisojen historia luvattoman vähäiselle huomiolle... ! Nohh onhan niistä varmaan paljon lisätietoa tuolla Muut Musiikkikilpailut -osiossa.... katsotaan sitten sieltä! .....
niin, varmaan Katri-Helena olisi sopinut 100 kertaa paremmin (noin äkkiseltään ja sinivalkosin rillien takaa ajateltuna Persujen Puolukokouksen kahvitauolla...) tämän ihanan Sinun Laulusi - humpan esittäjäksi... mutta hävetköön kun eivät tajunneet kutsua meidän Katriamme TVE:n palvelukseen tuolloin .... !

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja Leo » 11 Syys 2012, 22:30

Lapsen vuoden 1979 euroviisuissa Espanja oli hyvin ajan hermolla, kun lavalle marssitettiin Caramelos ja Betty-täti.
Laulu on tarttuva, mutta koleahko yleisvaikutelma silti jää. Betty ei kenties ole ihan luontevimmillaan tämän lapsikvartetin keskellä. Vuoden 1979 kovatasoisen kisan kakkosena olisin mielelläni nähnyt monta muuta maata, mutten sillä kertaa Espanjaa. Kolmonen, gracias :heh: Caramelos SPA-13? :uujee:

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2614
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 13 Syys 2012, 19:20

Hyvä sävellys ja sovituskin ihan jees. Sen sijaan, jos laulajatar-diivaksi haluaa, niin pitäisi olla Pastora Solerin taitotaso & karisma -tai edes lähelle. :tosion: Lasten lällätys oli hyvin rasittavaa. Kolmoseen jää tähdet.
"Without music, life would be a mistake."

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25753
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 15 Syys 2012, 14:10

Vahva ehdokas kolhoäänisten vamppien ylipapittareksi. Pitäiskin joskus pitää äänestys "Kuka on kaikkien aikojen kolhoäänisin vamppi?" :rofl: Eikös tämä diiva lähtenyt kisapaikalta oven karmit kaulassa kun jäi toiseksi. Ainakin takahuoneessa veti skumppaa suoraan pullon suusta, ja otsikot huusivat hänen hylänneen tylysti "lapsensa".
Ärsyttävä kappale, jonka toista sijaa en kerta kaikkiaan ymmärrä. Oltiin niin lasten puolesta, jotta ihan naurattaa. Kylmä, kalsa solisti ja tasapaksu humppa ärsyttävine lapsikosiskeluineen. Sori. Ei mene mulle läpi tänään. Yksi tähti.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9305
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja romualdo » 16 Syys 2012, 05:09

ai ku Sää oot kauheee Maza taas kerran ..... :heh: "Oven karmit kaulassa...." (:tikahtuu nauruun:, tuo on vissiin sitä itäsuamalaista hjuurmorriii....:) ...... jossain tosiaan (kuuluisassa ja usein lainaamassani Apu-lehdessä?) kirjoitettiin että kylmäkkö-Betty (joka nähtiin myös Espanjan v. 2000 fantastisissa, kaikkien aikojen Spain-karsinnoissa 1961-1999 väliaika-nostalgia-potpureissa, todella hillityn arvokkaan vähäeleisesti esiintymässä....muuten, kaikille Foorumimme sadoille Betty-faneille vaan tiedoksi!) jätti mitä ilmeisimmin häntä avustaneet ja valtaosan (?) noista laulun saamista huippupisteistä keränneet lapset ihan oman onnensa nojaan finaalin jälkeisessä illanvietossa, siellä kuulemma nuo esiteinit menivät , olivat ja tulivat ja pärjäsivät miten kykenivät... siellä shamppanjasuihkujen ja örveltävien nakinpalasilla, paprikoilla ym. värittyneitä laattoja heittelevien ja kyökkäilevien aikuisten keskellä... ... oi-voi, kyl sielä olis saanut olla varsinainen-emo-hahmo Katrimme tosiaan Espanjan lipun alla edustamassa ja Antsa puolestaan kaitsemassa noita tummanpuhuvia latinopilttejä aina väliajoilla .....
Viimeksi muokannut romualdo, 28 Syys 2012, 07:56. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21775
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja Roope » 16 Syys 2012, 09:55

romualdo kirjoitti:kylmäkkö-Betty
Betty on taitava kylmäkkö :kokki: <3


Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 26967
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 16 Syys 2012, 16:29

Sehän on nyt ihan yleisesti tiedossa, että jos lavalla on lapsia, niin minulta tulee paljon pisteitä. :heh: Ja kun tämä on biisinäkin niin hyvä, niin pakko antaa viisi!
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
Fabrizio
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10138
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 09:22
Paikkakunta: Vaasa

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja Fabrizio » 16 Syys 2012, 17:16

Upea artisti. Toivottavasti koko maailma oppis laulun tään... *huokaus* :ihana:

:espanja: :espanja: :espanja: :espanja: :espanja:
"Because I... I´m just a dreamer,
with no intention to change, UNTIL I FIND YOU.
Don´t ask me why, I´m just a singer,
singing my worries away, UNTIL I FIND YOU."

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10105
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja sziget » 27 Syys 2012, 23:03

Kolhoksi ja koleaksi julistettu Betty on okei, muu ei. Monet viisut ovat kosiskelevia, kuten ta1ja sanoi. Silti tämä nimenomainen kosiskelun muoto on täyttä hammassärkyä. Myös Hallelujah ärsyttää. Molemmat sävelmät jäävät kieltämättä mieleen, ja koko maailma voisi oppia ne helpostikin, mutta ei se rauhaa ja ystävyyttä takaisi saati ilmastonmuutosta pysäyttäisi. Kannatan kilpailun nykyistä alaikärajaa. ***
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6804
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 28 Marras 2014, 23:59

Kertosäe oli laulun parasta antia. Voisin antaa nelosen, mutta tuo lasten "lalalalala..." alkoi ärsyttää kun se vain jatkui ja jatkui... Annan kolmosen
"Kuten huomasitte, tässä kappaleessa käytettiin tehokeinoina sekä laulua että soittoa, joten sen menestymismahdollisuuksia ei ole syytä vähätellä." ~ Simo Frangén

Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6141
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja Elvis » 28 Kesä 2015, 13:13

:espanja: :espanja: :espanja:

Kertsi on ihan kiva, siihen se vähän jääkin..
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12891
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Espanja 1979: Betty Missiego – Su canción

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 18 Syys 2018, 23:50

En ole tätä koskaan ymmärtänyt. Ihan reipas kertosäe, mutta muuten aika turha. Kaksi tähteä.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Vastaa Viestiin