Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

*****
4
12%
****
11
33%
***
14
42%
**
4
12%
*
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä: 33

Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21775
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja Roope » 06 Marras 2012, 11:04

:saksa:
Kuva
Maa: Saksan liittotasavalta
Vuosi: 1972
Kappale: Nur die Liebe läßt uns leben
Esittäjä: Mary Roos
Säveltäjä: Joachim Heider
Sanoittaja: Joachim Relin
Kapellimestari: Paul Kuhn
Sijoitus: 3./18
Pisteet: 107
Sanat: http://www.diggiloo.net/?1972de
Karsinnan tulos: http://natfinals.50webs.com/70s_80s/Germany1972.html

Ein Lied für Edinburgh järjestettiin Berliinin tv-studioilla 19. helmikuuta 1972. Iltaa emännöivät Karin Tietze-Ludwig ja Renate Bauer. Levy-yhtiöt olivat lähettäneet mukaan kahdeltatoista laulajalta tai ryhmältä mukaan kolme laulua jokaiselta, joista esiraati karsi pois kaksi huonointa. Finaalissa nähtiin siis tusinan verran esityksiä. Illan avasi Edina Pop kappaleella Meine Liebe will ich dir geben. Edina oli osallistumassa jo kaksi vuotta aiemmin Saksan karsintaan, mutta joutui terveydellisistä syistä vetäytymään viime hetkellä, joten Mary Roos pääsi tuuraamaan häntä Bei jedem kuss sävelmän tulkitsijana sijoittuen toiseksi. Meine Liebe will ich dir geben kappaleen sävellyksestä vastasi uusi kyky nimeltä Ralph Siegel, jolta oli kisassa mukana toinenkin tuotos Adrian Wolfin esittämä Mein Geschenk an dich. Edina jäi yhdessä Peter Hortonin ja Sandran kanssa jaetulle kuudennelle sijalle, mutta nähet nähtiin seitsemän vuotta myöhemmin edustustehtävissä Jerusalemissa Dschinghis Khan yhtyeen riveissä.

Edinburghin matkaa tavoittelivat myös Nachtexpress nach St. Tropez hitistä tunnettu Teddy Parker laululla Ich setze auf dich, Beatles-coverista tuttu Olivia Molina kappaleella Die größte Manege der Welt sekä uutta nousua uralleen tavoitelleet Marion Maerz ja Sven Jenssen. Kymmenen tuomaria, viisi alle 25-vuotiasta musiikista kiinnostunutta kansalaista ja viisi asiantuntijaa antoivat jokaiselle kappaleelle pisteitä Viisula-asteikolla yhdestä viiteen. Ensimmäiseltä kierrokselta pääsi neljä parasta superfinaaliin. Cindy ja Bert voittivat Geh´ die Straße kappaleella ykköskierroksen pisteellä Mary Roosin sijoittuessa toiseksi sävelmällä Nur die Liebe läßt uns leben. Kolmossijan jakoivat Inga & Wolf ikivihreäksi muodostuneella laululla Gute Nacht, Freunde ja Hair-musikaalin tähti Su Kramer Glaub´an dich selbst esityksellä. Kakkoskierroksella jokaisella tuomasilla oli yksi ääni, Mary Roos sai neljä, Cindy & Bert ja Su Kramer kolme ääntä. Cindy ja Bert pääsivät edustusmatkalle kaksi vuotta myöhemmin. Ein Lied für Edinburgh ei valitettavasti ole tällä helkellä katseltavissa YouTubesta.

Edinburghissa ensimmäisenä esiintynyt Mary Roos keräsi Nur die Liebe läßt uns leben kappaleella pisteitä tasaisesti ympäri Eurooppaa sijoittuen hienosti kolmanneksi 107 pisteellä. Joka maalla oli kaksi tuomaria jotka antoivat pisteitä Viisula-asteikolla yhdestä viiteen. Espanjalta Saksaan matkasi peräti yhdeksän pistettä, Suomesta viisi. Euroviisumenestyksen jälkeen Mary Roos nousi Saksassa suureen suosioon. Euroviisuedustusta hän tavoitteli kolmannen kerran vuonna 1975 kappaleella Eine Liebe ist wie ein Lied ja neljännen vuonna 1982 yhdessä David Hanselmannin kanssa sävelmällä Lady. Kaksi vuotta myöhemmin Mary voitti toistamiseen Saksan karsinnan laululla Aufrecht geh'n, joka on jo esitelty Viisulassa. Tuosta esittelystä voivat halukkaat saada lisätietoa Marysta. Nur die Liebe läßt uns leben nousi toissa kesänä uudelleen ajankohtaiseksi, sillä se toimi tunnusmelodiana suositussa komediassa Arschkalt Peggy Sugarhillin tulkintana 39 vuotta ensiesityksen jälkeen.

Karsinnan jaettu kakkonen: Cindy & Bert - Geh die strasse

Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben (lyhennetty karsintaesitys)

Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben (1972)

Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben (2011)

Schlagerstars der 70er Jahre - Mary Roos

Mary Roos Spotifyssa

Aiemmin Viisulassa: Saksa 1984: Mary Roos - Aufrecht geh'n
Kuva
http://www.mary-roos.de/

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja AntSa » 06 Marras 2012, 11:06

Oikein tasokas aikansa lennokaskin iskelmä. :uujee: Ja Mary Roos esiintyy hyvin. Ei aivan niin hyvä kuin solistin Euroviisupaluu 12 kevättä myöhemmin, mutta helppo NELONEN, kuitenkin. :uujee:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9305
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja romualdo » 06 Marras 2012, 12:01

mahtava festivaalikappale, uhkeimmillaan, on hiivaa käytetty niin rutosti kuten yleensäkin sakujen lauluissa... kuohkean komea mahtiballadi! ihanasti kaikua käytetty tässä a-osassa, ei tosin ehkä yhtä häiritsevästi kuin iirien laulussa Ceol an chra (äännetään siis kjuul an kraa) ja solisti on kans ihan parsaa mitä sieltä voi odotella... ja noi viulujousisto-osuudet ovat tietysti säkeistön kohdalla upeita, saksin maalla kun ollaan, preussilaisen viimeisen päälle toteutettuja, mielikuvituksellisen huikean TAIDOKKAITA! :ihana: ) ....
Vain rakkaus on elämää laulu ja Saksa sijoittuiVAT siis kolmannen kerran peräkkäin 3. tilalle, melkoinen suoritus siis... nuo kansalliset karsinnat olivat erikoisen upeat, parhaat -70 luvulta ja ehkä parhaimmat koskaan....! Sieltä nousi kuolemattomaksi suosikikseni Grenzen Los - laulu, joka onneksi löytyy You Tubestakin ... onko sen esittäjä todella norjalainen !!!?
korvia räpäyttämättä annoin tälle siis heti 5 pist. ja tosiaan, saman, tai ainakin ehkä melkein olisi saanut myös tuo 3. sijoittunut Guten Nach Freunde ... -herkkis duetto! .... siksipä olikin hämmentävää kuunnella seuraavan vuoden eli -73 Ein Lied Fur Luxemburg -karsinnat joitten taso oli mielestäni tuskin edes puoliksikaan niin hyvä kuin -72 !!!!!!! (v. -72 lauluihin olin tutustunut jo -80-luvun lopulla, äänitin kaveriltani Lepsämässä silloin ne kaikki laulujen single- eli äänilevyversiot c-kasetille, tietysti, että terkut vaan JMJ Koikkalaiselle, jos olet vielä hengissä, toivottavasti!)
jk. on vaikea sanoa kumpi on parempi, tämä vai Maryn v.-84 laulu, no se oli tunnelmaltaan tietysti pilvisempi ja haikeampi, ja voi olla että se kestää kuuntelua EHKÄ paremmin kuin tämä muutamaa astetta kevyempi mut ah niin -70-luvun alkumainen maailmoita syleilevä marimekon värinen pöllölasien takaa päästelty TYYTYVÄISYYTTÄ UHKUVA rallattelu.
alkoipas tämä Viisula-viikko hienosti....!!!!
jk.2 ai niin, toi vinaaliversio oli latistettu noilla alun bongo-rummuilla, mitä hittoa niitä ny piti vielä sinne vetää, kun äänilevyversio oli jo TIETYSTI ITSESSÄÄN täydellinen...! ! ?


"Neuvo ystäviäsi salaa mutta ylistä julkisesti." Roomalainen sananlasku.
Viimeksi muokannut romualdo, 23 Marras 2012, 09:32. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16700
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 06 Marras 2012, 12:08

Oli paljon nopeatempoisempi kuin muistelin. :shock: Tällainen ihan lennokas melodia, muttei silti mikään huippu. Kaksi ja puoli pyöristyy kahteen.
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21775
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja Roope » 06 Marras 2012, 12:34

romualdo kirjoitti:Grenzen Los - laulu, joka onneksi löytyy You Tubestakin ... onko sen esittäjä todella norjalainen !!!?
http://de.wikipedia.org/wiki/Sven_Jenssen

Olisiko linkkiä kun en löytänyt :sorivaan:

Ennen tämä loistava karsinta löytyi YouTubesta, mutta on jostain käsittämättömästä syystä poistettu :aivanmaassa:

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5002
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 06 Marras 2012, 14:43

Ihan kuuntelukelpoinen kappale, mutta ei häikäise sen suuremmin.

*** tähteä.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25753
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 06 Marras 2012, 17:54

Ei mitenkään erityisen mieleenjäävä tai tarttuva. Ainakaan minulle. Kovin keskitietä mennään ilman suurempia riskinottoja. Ihan kiva kolmonen.

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja mpappa » 06 Marras 2012, 19:02

Olen aina pitänyt Maryn myöhempää viisua parempana, mutta nyt tällä hetkellä Vain rakkaus antaa meidän elää kuulosti mahtavalta. 5/5 upealle viisulle.
Love shine a light

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja Leo » 06 Marras 2012, 21:44

Jännä yhdistelmä estradi-iskelmää, hymnimäistä kertosäettä, rytmikomppia ja julistavuutta jälkihippimainingeissa.
Minusta tämä debyyttiviisu oli kahdesta Maryn kappaleesta selkeästi parempi. Kolmossija oli hyvin ansaittu. Mary esitti kappaleensa raikkaasti ja vahvasti. Saksan viisujen joukossa keskivälin paremmalla puolella. Sehr gut, also vier Sterne :tapu:

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7875
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 06 Marras 2012, 21:52

Aika mukava tällainen perusrallatus, kolme tähteä.
Qaj.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 48754
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 06 Marras 2012, 21:52

:saksa: :saksa: :saksa:

Antamani tähdet ovat hieman heikommanpuoleisia, mutta kyllä tämä nyt ihan ok on.
"Excuse my French" :kaunis:

Zera
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2131
Liittynyt: 19 Heinä 2006, 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja Zera » 06 Marras 2012, 21:57

Ihan leppoisa kappale, mutta ei suuremmin viehättänyt. Kolme tähteä.

Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21775
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja Roope » 06 Marras 2012, 22:03

Leppoisa on myös toissakesäinen coverointi, mutta kyllä alkuperäisellekin helposti viisi irtoaa :rakkaus: Ihanat sanat <3
Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 06 Marras 2012, 22:45

Leo kirjoitti:Jännä yhdistelmä estradi-iskelmää, hymnimäistä kertosäettä, rytmikomppia ja julistavuutta jälkihippimainingeissa.
Leo tuossa jo pukikin ajatukseni sanoiksi. :hali: Kappale on rakennettu vahvan kertosäkeen varaan ja hyvin onnistuneesti, kertosäe jää soimaan päähän tehokkaasti. Kääntöpuolena on sitten se, että kertsiä toistetaan melkoisen monta kertaa. Mutta nuo yhdistelmäainekset luovat tästä erittäin raikkaan viisun, joka kuulostaa nyt hyvin nostalgiselta. Rytmikomppi oli minusta erityisen omalaatuinen osa tässä yhdistelmässä, mutta ei paha. Mary esiintyi hyvin kappaleen vaatimalla vahvuudella ja kun vielä varsin yksinkertaista lavaa hyödynnettiin valaistuksen tehokeinoilla, niin loppu oli komea. :uujee:

Neljä tähteä.

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7095
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja WildDance » 07 Marras 2012, 13:55

Vuotensa paras ja on kyllä niin ihana laulu, että :ihana: :saksa: :saksa: :saksa: :saksa: :saksa:
Just like CleopatRa

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13243
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 07 Marras 2012, 18:48

Herraisä, olen arvoinut koko vuosikerran, muistin tästä, ja biisi sijoittui minullakin kolmoseksi vuosikerrassaan. En kuitenkaan ratkea riemunkiljahduksiin, enkä silloinkaan kun arvioin. Ihan kivat bongot ja ihan kiva kappale, mutta ei nyt kuitenkaan kuin kolme irtoa.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9305
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja romualdo » 08 Marras 2012, 17:01

ja rouvaisä vaan ett mää puhuin tuolla jousistojen äärimmäisistä nautittavuuksista mutta ne siis voi kuulla äänilevyversiosta että nojoooh, ne kait löytyvät monet juuri noista YouTube-taltioinneista... !? ja järkytyinhän mää nii pal kauhiast ku Roope tos ilimoitti ettei sakujen all time top 4 luokkaan laskemani Stern... Grenzen Los löydykään... siis, ... jos näistä kuunteluklikkauksista menis aina joku ropo solistien tilille niin sitten sen ymmärtäis.... vaan jos tilanne onkin toinen, niiin .... :eeek: :shock: :jupinaa: :kups:
Viimeksi muokannut romualdo, 23 Marras 2012, 09:39. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja Mr Kite » 09 Marras 2012, 04:42

WildDance kirjoitti:Vuotensa paras
No, juu......jokaisella tietysti ja luonnollisesti oma makunsa - ja niin edelleen....
Mutta minun mielestäni tuona vuonna 1972 kaksi ensimmäistä (Luxemburg, Iso-Britannia) olivat kyllä omaa luokkaansa.
Varsinkin Luxemburgin Vicky Leandrosin esittämä Après toi, jota itse pidän yhtenä kaikkien aikojen upeimmista euroviisuista.

Kyllä tässä Saksan viisussakin oli kovasti yritystä: mahtipontinen, julistava festivaalikappale, jossa oli minusta mukana jonkin verran folk-henkisyyttäkin. Maailmaa syleilevä sanoitus oli puhutteleva - ja Mary esitti laulun varmasti ja vakuuttavasti.
Mutta, kaikesta yrityksestä huolimatta niin itse koin ettei tämä viisu kuitenkaan oikein missään vaiheessa ns. noussut lentoon vaan jää enemmänkin keskinkertaisen viisun tasolle.

Kolme vahvaa tähteä.

'

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2614
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 10 Marras 2012, 16:44

Melodinen ja miellyttävä. Taidan heltyä peräti neljään tähteen! :)

Mitä tulee vuoden 1972 parhaaseen viisuun, niin sehän on myös saksankielinen -vaan ei Saksa! :ylppis:
"Without music, life would be a mistake."

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 26968
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 22 Marras 2012, 13:44

En saanut tästä kyllä minkäänlaista otetta... Annetaan nyt kakkonen, kun ei suunnattomasti ärsyttänyt. :heh:
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10106
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja sziget » 22 Marras 2012, 22:40

Toistolla tulee pisteitä, toistolla tulee pisteitä, toistolla tulee pisteitä, toistolla tulee pisteitä, toistolla tulee pisteitä, toistolla tulee pisteitä - mutta ei minulta. ***

Kertsin jälkeen toistuva ta-tataa-ta käy hermoille. Säkeistöjen osuus viisun kestosta on vain 0.44/2.52 = 26 prosenttia, kertosäkeistöt vievät siis kolme neljännestä viisusta. Aufrecht geh'n sen sijaan kuuluu suosikkeihini. Siinä säkeistöt ja väliosa ovat noin 1.20/2.50 = 47 prosenttia, eli kertsi on vain puolet kestosta.
Viimeksi muokannut sziget, 24 Marras 2012, 00:37. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9305
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja romualdo » 23 Marras 2012, 09:45

SIIS wau, MIKÄ VERSIO tuo 2011... PARAS MAHDOLLINEN VERSIO, mahtava, TOIVOTTAvasti TEITTE ARVOSTELUNNE tuon perusteella ettekä kuunnelleet sitä suttuista Edinburgh-72 versiota... (vaikka varmaan osa erehtyikin ensin kuuntelemaan juuri sitä....!) sinfonia-orkka oli tuos... mistä tilaisuudesta oli oikein kyse!!???? tunnistin sieltä mm. Gildo Hornin taustalla paneelikeskustelijoiden osana... hikisen tuoksuisena väriläiskänä (liene sitten hennonut pestä esiintymisasuaan, eli oliko tuo se sama kolttu joka päällä hän riehui siellä böööminghamin lavan rakennustelineillä ... !? :heh: )
rakastan Nur die liebe... -laulussa varsinkin tuota "hellen sonnen schein..." -kohtaa, sekä noita soitinten juoksutuksia, esim. kohdissa 0:58, 1:08, 2:26, 2:48, 2:25, 2:36 ja varsinki noita jotka ovat tehty puhaltimilla... huiluilla, lähinnä.... 1:22 (kuoro!) ja 2:59 (ekstaasissa olevat fanit, keski-ikäiset ja sitä kovaa paalupaikkaa jo hyvvee vauhtia lähestyvät mies-(tietysti!) -puoliset fanit.... :ihana:
oonks määä ny tarpeeksi kehunut tätä yhtä kaikkien aikojen Viisu-suosikkiani (noin top 29 :een liukkaasti menevä.....)
Viimeksi muokannut romualdo, 23 Marras 2012, 10:30. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21775
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja Roope » 23 Marras 2012, 10:20

romualdo kirjoitti:sinfonia-orkka oli tuos... mistä tilaisuudesta oli oikein kyse!!????
http://www.stern.de/blogs/eurovision/eu ... /#more-362 :harppu:

Avatar
kuu-kuu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3956
Liittynyt: 01 Tammi 2013, 05:10
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja kuu-kuu » 08 Tammi 2013, 10:29

Gospelia. Mukavan napakasti takovia bongoja vai congojako ovat, en katsele esitystä. Hippiajat vielä kuuluvat. Suureellista, puuttuu vain enkelikuoro, jonka uu-uuaaminen peittää lopussa kaiken muun musiikin. Kahden ja puolen lukeman väliin jää.

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12891
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Saksa 1972: Mary Roos – Nur die Liebe läßt uns leben

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 23 Heinä 2018, 02:32

Mielenkiintoisia afrikkarytmejä, mutta vähän tylsä kokonaisuus. Kolme tähteä kuitenkin, on tässä jotain mahtipontisuutta kertosäkeessä.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Vastaa Viestiin