Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Silvi Vrait – Nagu merelaine

*****
23
47%
****
10
20%
***
8
16%
**
5
10%
*
3
6%
 
Ääniä yhteensä: 49

Avatar
Katie Boyle
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 565
Liittynyt: 30 Kesä 2005, 19:20
Paikkakunta: London, United Kingdom
Viesti:

Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja Katie Boyle » 03 Tammi 2013, 10:46

Meren laineet toivat minulle pullopostia nimimerkiltä Toni.
:viro:
Kuva
Maa: Viro
Vuosi: 1994
Kappale: Nagu merelaine
Esittäjä: Silvi Vrait
Säveltäjä: Ivar Must
Sanoittaja: Leelo Tungal
Kapellimestari: Urmas Lattikas
Sijoitus: 24./25
Pisteet: 2
Sanat: http://www.diggiloo.net/?1994ee
Karsinnan tulos: http://natfinals.webuda.com/90s_00s/Estonia1994.html

Silvi Vrait syntyi huhtikuussa vuonna 1951 Kehran pikkukaupungissa, Viron sosialistisessa neuvostotasavallassa. 1960-luvulla nuori neito opiskeli pianistiksi lasten ja nuorten musiikkikoulussa. Nuorena aikuisena 1970- ja 1980-luvuilla Silvi oli tuttu näky tarttolaisen Vanemuise-teatterin lavalla, tosin enimmäkseen musikaaleissa. Oma laulu-ura käynnistyi vuonna 1972 lastenlaulukilpailussa nmeltään "Kaks takti ette". Vaikka Silvi tunnetaankin isänmaallisista lauluistaan Viron omana sini-musta-valkoisena äänenä, hänellä on ollut elämänsä aikana vain yksittäisiä soolokausia. Suurimman osan laulu-urastaan Vrait on työskennellyt useiden eri musiikkikokoonpanojen solistina, niin kotimaassa kuin entisen Neuvostoliiton alueella. Sooloalbumeita on kuitenkin julkaistu jopa neljä kappaletta. Varsinaiselta ensimmäiseltä koulutukseltaan Silvi on englannin kielen opettaja. Englannin kielen opettajan töitä Silvi tekee yhä tallinnalaisessa lukiossa. Artistipiireissä Silvi on levittänyt mainettaan osaavana musiikkipedagogina, jonka "talli" on luotsannut tähtiin useita virolaisia huippulaulajia. Laulunopettajan töitä Silvi on puolestaan tehnyt Georg Otsin musiikkikoulussa.

Virossa järjestettiin euroviisukarsinta jo vuonna 1993. Tuolloin tehtävään oli valittu vasta 17-vuotias Janika Sillamaa, joka esitti karsinnassa kaikki kappaleet. Janikan jäätyä lauluineen Ljubljanassa järjestetyn uusien euroviisumaiden esikarsintaan, Viron delegaation oli tyydyttävä seuraamaan Millstreetin loppukilpailua kotisohvalta käsin. Seuraavaksi vuodeksi Virolle sekä muille Ljubljanassa pudonneille ensikertalaisille oli taattu osallistumisoikeus. Tällä kertaa myös Viron euroviisukarsinta oli avoin kaikille toivorikkaille artisteille. Viron euroviisukarsinnan loppukilpailuun osallistui vuonna 1994 yhteensä 10 kappaletta. Mukana oli huikea kattaus virolaisia musiikin ammattilaisia ikään ja musiikkityyliin katsomatta. Muutamat heistä, kuten Evelin Samuel ja Ivo Linna, ansaitsivat vielä euroviisumatkan vuosia myöhemmin. Pearu Paulus puolestaan pääsi myöhemmin viisumatkalle säveltäjänä ja taustalaulajana. Tuittupäisyydestään tunnettu Janika Sillamaa kieltäytyi kunniasta jo hyvissä ajoin ja loisti tästä karsinnasta poissaolollaan edellisvuoden pettymykseen vedoten. Paikallisista musiikin asiantuntijoista koostettu raati valitsi Viron karsinnassa lähes yksimieliseen voittoon kappaleen "Nagu merelaine" (Kuin aalto). Kappale oli alun perin tarkoitettu suositulle teinitähti Hedvig Hansonille, mutta koska Hedvigillä oli kilpailussa jo toinenkin laulu, apuun kutsuttiin kokenut Silvi.

Dublinin illassa Silvi esiintyi kilpailunumerolla 10. Taustalaulajina toimi osaava kuoro miesenkeleitä, mm. Karl Madis, jota voisi pitää vaikkapa Viron vastineena Markku Arolle. Silvin purppuran ja violetin väriseen esiintymisasuun oli yhdistetty muinaisvirolaisia vaikutteita vuosisatojen takaa mm. koruin ja nyörein. Esitys sujui mallikkaasti ammattilaisen ottein eikä jännityksestä voinut ainakaan puhua. Äänestyksen edetessä jo yli puolet maista oli äänensä antanut, ennen kuin Viron pistetili aukesi. Kreikka antoi Virolle maan ainoat kaksi pistettä. Edes suomalaisilta ei riittänyt etelänaapuriin sympatiaa, vaikka Viron ensiosallistuminen huomioitiin lahden tälläkin puolella. Viron oma raati piti illan parhaana esityksenä Puolan kappaletta, mutta eipä Suomelle tullut pisteitä Virostakaan. Kahden pisteen saldo avitti Viroa juuri sen verran, ettei sen tarvinnut jakaa viimeistä sijaa Liettuan kanssa. Kaiken kaikkiaan vuoden 1994 vapunaatto tarjosi siis baltialaisittain suorastaan kylmää kyytiä.

Silvi Vrait kertoo Olavi Pihlamägin vuonna 2002 julkaisemassa historiikissa "Eurovisioon läbi aastate" viisumatkastaan vapaasti suomennettuna seuraavasti: "Minulle euroviisuesiintyminen oli ensimmäinen suuri esiintyminen Länsi-Euroopassa. Olin toki laulanut tuhansien ihmisten edessä Venäjän suurilla lavoilla, mutta Euroviisuja olin seurannut vain televisiosta. Se mikä Irlannissa odotti, ylitti kaikki odotukset. Niin lämmintä vastaanottoa, jossa jokainen pikkuasiakin oli hiottu viimeisen päälle, en ollut koskaan kokenut. Järjestäjät painottivat: olet huippulaulaja, keskity vain omaan esitykseesi, me huolehdimme kaikesta muusta." Silvi kertoo myös, kuinka ilahtunut hän oli siitä, ettei euroviisuhenki jäänyt pelkästään areenalle, vaan hyvä yhteishenki vallitsi myös takahuoneissa muusikkojen keskuudessa. Silvi uskoo, että syy heikkoon menestykseen oli yksinkertaisesti maan tuntemattomuudessa. Delegaation päällikkö Jüri Pihel ja säveltäjä Must puolestaan ottivat syyn niskoilleen ja myönsivät tutustuttuaan kanssakilpailijoiden kappaleisiin, että "Nagu merelaine" oli jo valmistuttuaan auttamattoman vanhanaikainen. Vaikka menestystäei tullutkaan, Silvi Vrait kuvaa euroviisumatkaansa artistiuran kannalta hyvin "tarpeelliseksi" kokemukseksi. Must ja Pihel ovat jopa sitä mieltä, että ensimmäinen huti oli tarpeellinen käännekohta koko Viron euroviisuhistorian kannalta. Se avasi virolaisten viisuvaikuttajien silmät sekä sen myötä tien Viron tulevalle viisumenestykselle. Säveltäjä Ivar Must ei heittänyt kirvestä kaivoon, vaan sävelsi maansa karsintaan vuonna 2001 kappaleen, joka toi lopulta Viroon ensimmäisen euroviisuvoiton.

Karsinnan kakkoseksi tullut kappale: Lenna Kuurmaa ja Pearu Paulus - Kallim kullast (2009)

Silvi Vrait – Nagu merelaine (2009)

Aiemmin Viisulassa: Viro 2001: Tanel Padar & Dave Benton - Everybody
Kuva
Kuva

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja AntSa » 03 Tammi 2013, 11:10

Ihan mukava kansainvälinen debyytti Virolta. Sävelmässä on sellaista vanhaa taikaa, joka saattoi tosiaan tuntua kuitenkin tuona iltana ripauksen liian vanhanaikaiselta.

KOLME! :uujee:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 29509
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja Pete » 03 Tammi 2013, 16:06

Rakastan, joten luonnollisesti täydet pojot! <3 Kiitos Tonille mielenkiintoisesta ja kattavasta historiikista. :hali:
- Mihin tyä määttä?
- Kajjaanniin!
- No jo mäni pölijjään!

Avatar
Hapa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1648
Liittynyt: 02 Tammi 2008, 23:17
Paikkakunta: Pori

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja Hapa » 03 Tammi 2013, 17:20

Virosta on tullut kamalan huonoja tai surkeita biisejä kaikki nämä vuodet tämän debyyttiviisun jälkeen. Ja sitten tämä ainoa hyvä saa 2 pistettä!!! Eikä tämä ole vain hyvä, vaan UPEA! Silvi on ihana artisti, yksi koko viisuhistorian parhaita. 5 tähteä tietty. <3 <3 <3 <3 <3
"Olen huomannut nuorten naislaulajien laulavan pikkutytön äänellä. Heitä ei erota toisistaan eikä lauluista jää mitään mieleen. Minun nuoruudessani artisti ei päässyt levyttämään, jos hän ei osannut tulkita." -Anneli Sari-

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2646
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 03 Tammi 2013, 17:39

"Vanhanaikaisuus" lupaa yleensä hyvää -niin tekee tämän viisun kohdallakin. Melodinen ja miellyttävä. Sovitus on hiukka tylsä. Sellaiset vahvemmanpuoleiset kolme tähteä.
Hapa kirjoitti:Virosta on tullut kamalan huonoja tai surkeita biisejä kaikki nämä vuodet tämän debyyttiviisun jälkeen.
Höpöti höpsis! :surrur: Hyviä on tullut niin paljon, että eihän niitä kaikkia jaksa edes luetella...
Ja aika hyvin, kun samasta suusta tulee pelkkiä haukkuja Viron viisuille 1995 eteenpäin ja saman ajanjakson Maltan viisut järjestään on muka "loistavia"! :repeilee:
"With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion."
Steven Weinberg

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16771
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 03 Tammi 2013, 17:46

Ihan kuunneltavaa rokkaavuuttahan tässä. Kitarat ovat parasta kappaleessa ja pidän viron kielestä. Kolme.
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja Leo » 03 Tammi 2013, 18:44

Sympadebyytti Virolta. Silvin kokemus ja varmuus saivat nauttimaan myös sävelmästä. Ei se mitenkään mahdottoman vanhanaikaiselta kuulostanut, tai jos vanhanaikaisuutena pidettiin selvää melodiaa ja sovitusta isoinen enkelikuoroineen, niin siitä vaan sitten. Suomen raadilla taisi olla vaikut korvissa, kun eivät antaneet pistettäkään Virolle. Sittemmin pisteitä onkin annettu ropisemalla. Minulla paremmassa puoliskossa vuonnaan ja annan nytkin kolme vahvaa tähteä.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 49524
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 03 Tammi 2013, 20:45

:viro: :viro: :viro: :viro: :viro:

Ihana kappale ja kaunis melodia. En ymmärrä noin huonoa sijoitusta. :lohduton:
🍐 Mikä päärynä!! Miten menee!!?? EI!!!

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 03 Tammi 2013, 22:38

Upea loppukilpailudebyytti Virolta. :rakkaus: Ihana tunnelma on tässä hyvin merihenkisessä kappaleessa: tunnelma vaihtuu hyvin nopeasti tyynen rauhallisesta melkoiseen aallokkoon ja taas takaisin tyveneen. Silvi laulaa ammattilaisen ottein ja kokonaisuus on oikein harmoninen. Kaunista! Sääli, etteivät tuomaristot arvostaneet tätä.

Neljä vahvaa tähteä.

Avatar
Hapa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1648
Liittynyt: 02 Tammi 2008, 23:17
Paikkakunta: Pori

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja Hapa » 03 Tammi 2013, 22:59

Hapa kirjoitti:[quote="Ihme_Mies]
Hapa kirjoitti:Virosta on tullut kamalan huonoja tai surkeita biisejä kaikki nämä vuodet tämän debyyttiviisun jälkeen.
Ja aika hyvin, kun samasta suusta tulee pelkkiä haukkuja Viron viisuille 1995 eteenpäin ja saman ajanjakson Maltan viisut järjestään on muka "loistavia"! :repeilee:
Eipäs liioitella. :heh: Malta on toki hyvä viisumaa, mutta on sieltäkin kaikenlaista höttöä tullut välillä.
Leo kirjoitti:Suomen raadilla taisi olla vaikut korvissa, kun eivät antaneet pistettäkään Virolle.
Juu eikös ne virolaiset ole itse yleensä äänestäneet itselleen hyvät pisteet Suomesta käsin. Tänä debyyttivuotena oli tosiaan vielä raatiäänestys... :mrgreen:
Viimeksi muokannut Hapa, 03 Tammi 2013, 23:06. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
"Olen huomannut nuorten naislaulajien laulavan pikkutytön äänellä. Heitä ei erota toisistaan eikä lauluista jää mitään mieleen. Minun nuoruudessani artisti ei päässyt levyttämään, jos hän ei osannut tulkita." -Anneli Sari-

Avatar
Hapa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1648
Liittynyt: 02 Tammi 2008, 23:17
Paikkakunta: Pori

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja Hapa » 03 Tammi 2013, 23:01

Oho, tuli vahingossa kahdesti. No muokataan tähän vaikka, että Silvin stailaus taisi mennä jo yliyrittämisen puolelle. :mrgreen: Mutta se ei himmentänyt hienoa lauluääntä ja biisiä. :tapu:
"Olen huomannut nuorten naislaulajien laulavan pikkutytön äänellä. Heitä ei erota toisistaan eikä lauluista jää mitään mieleen. Minun nuoruudessani artisti ei päässyt levyttämään, jos hän ei osannut tulkita." -Anneli Sari-

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5048
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 04 Tammi 2013, 06:30

Ei kosketa. Tylsä veisu.

** tähteä.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja romualdo » 04 Tammi 2013, 17:49

"ma sulle meripihkaa tuonnn...." :theh: ... sanoituskilpailu-suoritukseni jo paaaaljon ennen nykyisen Viisulan-sanoituskisaa.... ... "sä olet miess ja mina olennn nainennn...." äitiniäkin hymyilytti ja kommentin heitti hän : ymmärtäähän tuon suomalainenkin... silloin aikoinaan kun sairaalloisen paljon katselin ja kelasin tuon vuoden lauluja VHS-kasetiltani... lievittääkseni mm. rampautuneesta, kolmijalkaiseksi jääneestä koirastani johtuvaa surua... erityisen tummasävyisenä keväänä 1994
ja se kevätsää taisi muistini mukaan olla erityisen kolea... ! ja tunnelmiltaan muutoinkin apea, mm. presidentinvaalit... ja naapurin avittama kalliolouhoshanke ...!
jk. ja näin jälkeenpäin Tonin kirjoittamaan mainioon alustukseen voin siis minäkin yhtyä... elickä siis kylmää kyytiä sanan varsinaisesa mielesä tuli silloin monelle itämeren rantojen viisumaalle...! .... välillä räntäsateessa suoritetut luontoretket ja karpaloiden keruut... uuuhh.... erityisen rakas balladivuosi..... tuo -94...
mm. syötävän upeine Liettuan äijä-solisteineen.... ja entäs tämä Viron solisti, maan karismaattisimpiin ja suosituimpiin kuuluva "Pirkko Saision nuorempi sisar" Silvi on rrautainen niin karismaltaan kuin ääneltäänkin.... noin 4.2 pist.
jk. Viinali-ohjelman ohjaajan olis saanut viedä saunan taakse tuoretta-nokkosta-ja-paljaita-koivun-oksia-pyllylle-piiskalle kun ohjasi noin törpösti Viron esityksen, edes loppuosan pääkuoro-osuudessa ei takana myötäilleitä chorus-carpaaseja näytetty vilaukseltakaan.... ! shiis yrittiks siinä ko. Herra taas osoittaa että tässä nyt ollahannyniiniivoittopuolisestimukaheteroaettäh yksisuuntauskamerallamiehiinpäinkunsaisihetiepäilyksetheräämmmäään....

korjaan : 5 pist. tälle ... ehkä (ja mikäpä ettei.... !)
Viimeksi muokannut romualdo, 08 Tammi 2013, 14:29. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25753
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 06 Tammi 2013, 20:27

"Sa oled mees ja mina olen naine" Kylläpäs se nauratti silloin 19 vuotta sitten makeasti. Oli se niin hauskan kuuloista. En ole koskaan mitenkään hurahtanut tähän kappaleeseen tai sen esittäjään. Keskitietä mennään ja kolme tähteä napsautetaan. Eikös se mennyt niin, että tämä single viimeisteltiin ja lyötiin kansiin Suomessa.

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7921
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 06 Tammi 2013, 20:43

Ajaton ja tunnelmallinen laulelma, neljä tähteä.
Qaj.

Avatar
JukkaV
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 15673
Liittynyt: 23 Marras 2003, 15:59
Paikkakunta: Turku - Suomen viisukeskus
Viesti:

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja JukkaV » 06 Tammi 2013, 20:48

Tämä oli upea viisu, joka ansaitsee 5 tähteä. Ja lauloinkin tämän muuten Viking XPRSsillä perjantaina! :)
Rohkeutta on käytettävä voimavarana, jotta voi pyrkiä inhimillisen elämän järjestämiseen tulevaisuudessakin. :)

Bandido
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 350
Liittynyt: 28 Tammi 2012, 03:12

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja Bandido » 07 Tammi 2013, 04:11

"Olla voi niingu jää gui tulikuuma" ... " Muuttua voi nimeks ruttusuu", tuo loppu on jostain
syystä syöpynyt mieleen noin. :rofl:

Avatar
kuu-kuu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3956
Liittynyt: 01 Tammi 2013, 05:10
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja kuu-kuu » 08 Tammi 2013, 03:26

Urmas Lapikas johtaa. Suomalaisen iskelmän tunnelmia hyvässä mielessä. Maailmanparannuslaulun sävyjä. Katri-Helenalle sopisi laulettavaksi. Ihan hyvä vientiosuus, jänskäelokuvan tunnelmia siinä. Ihmeellisen huonosti sijoittui, ihan suomalaisesti. Laulajan kai olisi pitänyt olla 18 v. tyttö. 4 pistettä pakko painaa ja niin että nappi jää pohjaan.

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 08 Tammi 2013, 09:32

Ihana :ihana: Viisi :peukku:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja mpappa » 08 Tammi 2013, 20:22

Eipä juurikaan ilahduta. 2/5
Love shine a light

Zera
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2137
Liittynyt: 19 Heinä 2006, 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja Zera » 10 Tammi 2013, 12:07

Onhan tämä ihan kiva, kolme tähteä.

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 27822
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 11 Tammi 2013, 21:34

Tämä on aivan kamala! :nohyi: Silvi on harvinaisen epäkarismaattinen, hänen äänensä on rasittavan honottava eikä biisissä ole mitään muuta hyvää kuin viron kieli, josta saa etsiä yhtäläisyyksiä suomeen ja naureskella niille. Jos yhdellä sanalla tätä pitäisi kuvailla, niin tuo sana olisi nolo. Huono olisi myös varteenotettava ehdokas. :heh: Ykkönen. (Taitaa olla jo kolmas viisu, jolle annan yksin yhden tähden! :uujee: )
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18612
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja Toni » 12 Tammi 2013, 12:58

TomppaJr kirjoitti:Silvi on harvinaisen epäkarismaattinen
:shock:
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6939
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 06 Touko 2014, 13:17

Oi niitä aikoja, kun kuulimme omaa lähisukukieltämme ensimmäistä kertaa euroviisuissa :parku:
Kappale on toimiva kokonaisuus, pakko antaa viisi
:viro: :viro: :viro: :viro: :viro:

Avatar
Paper Gangsta
Press
Press
Viestit: 1372
Liittynyt: 21 Tammi 2011, 22:45

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja Paper Gangsta » 17 Loka 2017, 22:10

Upea Silvi! Ihan turhaa murehtivat kappaleen vanhanaikaisuudesta - upeasti rullaa ja jätti monta kilpakumppaniaan taakseen (omassa viisupuntarissani). Olipas herttaista lukea, kuinka Silvi löysi positiivisen puolen huonosta menestyksestä huolimatta. :ihana: Täytyyhän tälle täydet viisi antaa!
Je t'adore, here's my heart, so take it
Je t'adore, only you can break it
You got me fallen to the floor.

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12891
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Viro 1994: Silvi Vrait – Nagu merelaine

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 06 Helmi 2019, 00:51

Yrittää olla mahtipontisempi kuin mihin Silvin ääni riittää. Jotenkin aika vanhanaikainen ysärille. Kaksi tähteä.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Vastaa Viestiin