Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

*****
12
29%
****
16
38%
***
11
26%
**
3
7%
*
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä: 42

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja AntSa » 21 Tammi 2013, 09:16

:isobritannia:
Kuva
Maa: Iso-Britannia
Vuosi: 1967
Kappale: Puppet on a string
Esittäjä: Sandie Shaw
Säveltäjä: Bill Martin, Phil Coulter
Sanoittaja: Bill Martin, Phil Coulter
Kapellimestari: Kenny Woodman
Sijoitus: 1./17
Pisteet: 47
Sanat: http://www.diggiloo.net/?1967uk
Karsinnan tulos: http://natfinals.webuda.com/50s_60s/UK1967.html


Maailmanlaajuinen listahitti ja artisti, joka ei juurikaan pitänyt hitistään. Siinä ainekset alkaneen viikon ensimmäiseen Viisula-valintaan.

Sandra Ann Goodrich syntyi kalojen merkeissä 26. päivänä helmikuuta vuonna 1947 Essexissä, Englannissa. Koulunsa käytyään neitokainen elätti itsensä mm. tehdastyössä sekä osa-aikaisena mallina. Paikallisessa laulukilpailussa Sandra sijoittui mukavasti kakkoseksi, ja se tiesikin tytölle vähitellen tietä tähteyteen. Sandie Shaw-taiteilijanimi syntyi jo vuonna 1964 ja ensimmäinen ykköshittikin Britannian singlelistalla näki päivänvalonsa samaisena syksynä. Laulusta "(There's) Always Something There to Remind Me" sukeutui nimittäin suurhitti saarivaltakunnassa. Hitit seurasivat toistaan, ja Sandie oli tuttu kasvo myöskin televisio-ohjelmissa. Hittejähän piti käydä laulamassa myöskin ruutuun. Etenkin "Top of the Pops"-ohjelman myötä Sandien kasvot tulivat tutuiksi suurellekin yleisölle. Uusi pop-prinsessa tuntui löytyneen! Hän levytti menestyskappaleitaan myöskin muilla kielillä, kuten italiaksi, ranskaksi sekä saksaksi. Näin tytöstä tiedettiin muualla jo ennen kevättä 1967:kin.

Vuonna 1967 kiinnostuksen hivenen laskettua, BBC pyysi Sandietä oman Euroviisukarsintansa artistiksi. Tuohon aikaanhan Iso-Britannia valitsi laulunsa tietylle artistille, eli sama tähti sai esittää useamman kappaleen. Näistä sitten valittaisiin saarivaltakunnan edustussävelmä Wienin euroviisuihin, Itävaltaan. Sandie hieman arasteli euroviisuleimaa, mutta lähti kuitenkin laulukilpailuun mukaan. Sävelmän "Puppet on a string" kautta hänen uransa pop-prinsessana lähtikin uuteen nousuun. Vaikka solisti itse pitikin laulusta kaikista karsintaehdokkaistaan vähiten, niin silti reipas kappale lunasti postikorttiäänestäjien sydämet sekä äänet.

Iso-Britannian paljasjalkainen nykytyttö laittoikin Wienissä, Eurovision laulukilpailuissa niin sanotusti "tuulemaan". Toiseksi sijoittuneeseen Irlannin sävelmään verrattuna "Puppet on a string" sai ääniä yli tuplan verran enemmän. Iso-Britannian ensimmäisestä euroviisuvoitosta tuli siis totta! Samoin hittilistoilla ympäri mantereen alkoi näkyä Sandie Shawn nimi. Iso-Britanniassa single myi peräti 3 viikon verran kaikkein eniten. Iso-Britannian ohella suurin menestys löytyi Saksasta, sillä euroviisuhitistä tuli peräti koko vuoden myydyin singlelevy Saksassa. Sandie Shawsta sukeutui siis kansainvälinen tähti!

Euroviisumenestyksensä ohessa Sandie sai jalansijaa myöskin muotibisnekseen. Hänen nimeään kantaneet vaatteet ja kengät myivät suhteellisen mukavasti. Samalla itse musiikki alkoi vähitellen jäädä taka-alalle. Silloin tällöin syntyi kuitenkin myöskin jonkinasteisia hittilevytyksiä. Ja tätä nykyä hän puhuu jo aivan lämpimästikin Euroviisumuistoistaan. Sandie on ollut kolmesti naimisissa ja on kolmen lapsen onnellinen äiti. Viime keväänä hän otti julkisesti kantaa Azerbaidzanin ihmisoikeusasioihin ja on muutenkin toisinaan edelleenkin otsikoissa. Eräs syy siihen on varmastikin tämä Wienin kevät, 1967. Kevät jolloin pop-prinsessuus sai lisäaikaa.

Omaatko sinä muistoja tuolta illalta? Vai oletko tutustunut paljasjalkatyttöön vasta tuonnemmin? On tullut aika muistella Iso-Britannian ensimmäistä euroviisuvoittoa, "Puppet on a string".


Song for Europe 1967 (osa 1)
Song for Europe 1967 (osa 2)

Sandie Shaw Spotifyssa

Marja-Leena - Sätkynukke

Aiemmin Viisulassa: Luxemburg 1975: Geraldine - Toi
Kuva
http://www.sandieshaw.com/
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 21 Tammi 2013, 09:44

Aikakautensa tuote, ansaittu voittaja ja ikivihreä. Ja onhan kyseessä tavallaan merkkipaalu viisuhistoriassa, sillä tästä eteenpäin voittajat alkoivat selkeästi muuttua popimpaan suuntaan... (vaikka olihan vuoden 1965 voittajakin aika pop) :miettii:
En kylläkään ihmettele, että Sandie ei paljon tätä iskelmää enää tykkää lauleskella. Sen verran ärsyttäväkin renkutus on kyseessä :heh: Annan kolmosen :)
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
kuu-kuu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3956
Liittynyt: 01 Tammi 2013, 05:10
Paikkakunta: Helsinki

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja kuu-kuu » 21 Tammi 2013, 09:45

En osaa suhtautua tähän niin kuin arvioijan kuuluisi. Lapsuuden kappale ja on kuullut singleversiota niin paljon. Euroviisuhumppakappaleitten äiti. Lauletaan suu hymyssä, tuo laulaja joka vihasi tätä kappaletta. Olen pitänyt kappaleesta niin että on tehnyt mieli lähteä toikkaroimaan hoikkaroimaan pitkin maita ja ojanpohjia, poikkaroimaan päin seiniä ja puhelintolppia, ihan tööt-tööt-mielisenä. Lapsille ja lapsenmielisille tehty kappale. Neljä pistettä tässä vaiheessa. Kun taas lapseksi tulen annan viisi pistettä ja kumisaapasjalkapotkaisun pakaroihin, pikku tuuppauksen.

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja AntSa » 21 Tammi 2013, 10:02

Itse annan pirteän KOLMOSEN! :uujee: Ruotsin kappale oli oma suosikkini tuona vuonna. Ja monta muutakin parempaa olisi ollut kyllä tarjolla. Iso-Britannian karsinnan suosikkini on mainio "Tell the boys", joka olisi myöskin varmaankin voittanut Wienissä?
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja rosetta » 21 Tammi 2013, 10:11

Onhan tämäkin omalla tavallaan ikivihreä, vaikka kappaleena aika keskinkertainen (ja nähtävästi siis laulajansakin vihaama) ;) Neljä vaiko kolme tähteä - laitetaan nyt sitten neljä.

Luxemburgin ikivihreä "L'amour est bleu" olisi kyllä ansainnut voiton tuona vuonna :ihana:, mutta toki suon Britannialle myös ensimmäisen voittonsa.
Viimeksi muokannut rosetta, 21 Tammi 2013, 16:18. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9305
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja romualdo » 21 Tammi 2013, 10:21

ihanat noi peilihippalavasteet, muutenki peili on yks hienoimmista ihmisen keksinnöistä ett sille pitäis omistaa vähintään yks esc-laulu per vuosikymmen... ja tää brittien eka 1.sijalle äänestetty song on siis niin idioottivarmasti ja taiten tehty ralli että vaikeaa tälle(kään) on antaa vähempää kuin 5 points... Sandien tulkintaa jotkut kehtasivat moittia hieman epä... ...vireiseksi... ja hänen paljaat nakkinsa/varpaansa viestivät hauskaa boheemisuutta... "Minä teen juuri niinkuin minä haluan!" hänen muistetaan sanoneen tiukkailmeisten silmiensä kehystämän otsatukkansa alta... jukuripäisempää ja itsepäisemppää brittisiskooo .....
sanoinko jo että tämä on erikoisen veikeä ja hassu viisu... niin ja noista paljasjaloin esiintyvistä taiteilijoista, ehkä hänkin on sitä mieltä että kengät, jalkineet ovat aina jotenkin keinotekoista, luonnotonta... että varpaitten pitää päästä tuulettumaan ja se myös vapauttaa henkisesti ihmisen kun saapi tallustella paljailla kantapäillä ja musiikin tai laulun tulkinnassa se on käsittääkseni erityisen tärkiää... olettaen tietysti että lattia on sopivan lämmin, ettei solistin kurkkua rupia käkiämmmäään ja ipotttammmaaan.... itsekin pidän tarkasti huolen siitä että olen mahdollisimman paljon avoinjaloin sitten kun sää alkaa sen sallia .... mm. metsässä on ihana kulkea paljain jaloin... joskus männynkäpy saattaa vähän kirpaista mutta kyllä nahka paksunee ja kaikkeen tottuu...! .... max 3 kuukautta ilman jalkineita ulkona... = AHH SITÄ ONNEA!

Sandien lauluista ja tulkinnoista pidän, no jos mainitsen niistä hänen esittämistään cover-jutuista vaikkapa "Silta Yli Synkän Virran" ja "Nyrkkeilijä" -hiteistään tunnetun veljesduon Simon & Art Granfulkenin Homeward bound/Kotiinpäin ... -sen kaihoisine ja kauniine -juna-tunnelmineen ..... ohhh ..... :ihana:
suomalaisversion esittäneestä Marja-Leenasta sanoi joku toimittaja että hän oli harvinaisuus suomalaisten iskelmälaulajatattarien joukossa kun hän ei tuntunut pahemmin jännittävän eikä säästelevän riemakkaalta kuulostavia äänivarojaan.... "Jaaaaaaa tanssi sillä lailla ja vailla mä oon niinkuin sätkynukke vaaaaaan....."

jk. Tell the boys, siitäkin tuli hitti, myös meillä ja nimenomaan Anita Hirvosen, Riksun suuren tytön tulkitsemana suomalaisversiona... "Itke vaan jos helpottaa, kuitenkaan et mua saaaa, juokse vaikka sementtiiin....." ensimmäisiä vahvasti emansipaatio-henkisiä-iskelmiämme jota itsekin muistan hoilanneeni noin 5 -vuotiaana takapihallamme korkean ruohikon ja mustarouskuryhmien ym. keskellä isoon kiveen nojaten ....
Viimeksi muokannut romualdo, 21 Tammi 2013, 11:37. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25753
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 21 Tammi 2013, 10:41

Ei likimainkaan vuosikertansa parhaimmistoa. Sandien lailla en tästä innostu. Kansallisessa karsinnassa oli tosiaan parempiakin vaihtoehtoja hänelle. Onnea kuitenkin voitosta. Minulta kaksi tähteä.

Zera
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2131
Liittynyt: 19 Heinä 2006, 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja Zera » 21 Tammi 2013, 12:12

Onhan tämä ihan pirteä, mutta en ole koskaan sen kummemmin pitänyt. Kolme tähteä ja olisi tuona vuonna parempiakin kappaleita ollut.

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16700
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 21 Tammi 2013, 13:53

Ikivihreä voittaja toki, ja onhan tässä aikansa poppia. Tehoaa kyllä vielä 46 vuotta myöhemminkin. Klassikkovoittajalle neljä.
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 48754
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 21 Tammi 2013, 15:05

:isobritannia: :isobritannia: :isobritannia: :isobritannia:

Mukaansatempaava renkutus. Tykkeen! :joojoo:
"Excuse my French" :kaunis:

Avatar
Weewa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9444
Liittynyt: 17 Marras 2003, 15:23
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja Weewa » 21 Tammi 2013, 15:21

Kysyn usein vanhemmiltani heidän viisumuistoistaan ja tämä kappale on yksi äitini viisumuisto. Ilmeisesti tämä paljasjalkainen laulaja teki suuren vaikutuksen. :heh:

Itse kappale on vähän renkutus, jossa on kyllä hyvätkin hetkensä. Annan kolmosen. :joojoo:
...Åh jag börjar nästan (s)Weewa I mina gyllene skor.

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja Leo » 21 Tammi 2013, 17:15

Syntymävuoteni voittaja :ihana: . Hauska ja pirteä kappale: kiva melodia, tarttuva poljento ja muodikas Sandy. Siihen nähden, että Britannia oli tuohon mennessä ollut kerrasta toiseen kakkonen, niin johan oli aikakin voittaa (- vaikka Luxemburg olisi saanut olla Wienin kisan ykkönen.) Brittivoittajalle nelonen.

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5002
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 21 Tammi 2013, 18:05

Ihan veikeä rallatus.

*** tähteä.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 21 Tammi 2013, 22:18

Elämäni ensimmäinen euroviisuvoittaja - jota en kylläkään 8 päivän ikäisenä vielä tv:stä nähnyt. :heh: Klassikko on, mutta ei vuotensa paras viisu. Tämäkin sisältää taas sellaisia brittiaineksia, jotka ovat enemmän rasitteita kuin plussia. Jankkaava renkutus, joka tarttuu kyllä tehokkaasti ja jää soimaan päähän. Mutta ei tämä nyt huono ole, mielellään sitä edelleen silloin tällöin kuuntelee.

Kolme ihan kivaa tähteä.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9305
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja romualdo » 22 Tammi 2013, 08:04

niin ei tämäkään ehkä ihan ykkönen munkaan listalla ole vaikka monet siellä kuppilan pöydissä varmaan kuiskailivat cafe latten yllä että siellä se Rompsu taas kuolaa ja meuhkaa ja kuolaa iki-rakastamiensa-britti-humppien keskellä... tämän edelle menevät kuitenkin tietysti Ruotsi ja tuntuu että Espanja ja Irlantikin menevät kolisten ja nahkakengät narskuen ohi... ja jopa Italiakin, jonka viisuille itse lämpenen yleensä suht harvoin... ja voih hyvänen aika, olihan siellä se Itävallan Miksi on Satatuhatta Tähteä -viisukin.... erikoisen kova vuosikerta siis, siis... 60-luvun top 3:s kamaa...
voihhh kumpa meiltä olisi vielä ymmärretty lähettää kapellimestari Jorma Vaasanläänin poika Panulan Keskiyöllä / Danny niin.... olis Ilkkakin saanut ev-meriittinsä jo hyvissä ajoin ... vrt. Seikkailija -75 joka ei missään nimessä olis ollut edustuskappaleen omainen... tai tuntuinen, varsinkin kun ajattelee miten voittamaton, ylivoimainen "kilpa"kumppani hänellä oli silloin .....
Fredillehän olisi aivan hyvin riittänyt pelkästään se -76 kertakin... joka olikin sitten sitäkin upeampi, oikeastaan yksi uljaimmista (TOP 5) viisuesityksistämme...! miten sillä Haagissa pauhanneella Metropol-orcalla olikin niin hieno meno, tatsi, soundi ja tyyli, .... nohhh ei kai se muutoin olisikaan yksi maailman arvostetuimmista kokoonpanoista...! Kuunnelkaapas vain Pump Pump -irroittelun viimeiset kertaukset sen veret seisauttavan modulaation jälkeen, siinä menhään eikä himpunkaan verran meinata...! :ihana:
Viimeksi muokannut romualdo, 28 Tammi 2013, 08:06. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja Mr Kite » 23 Tammi 2013, 15:55

AntSa kirjoitti:Omaatko sinä muistoja tuolta illalta? Vai oletko tutustunut paljasjalkatyttöön vasta tuonnemmin? On tullut aika muistella Iso-Britannian ensimmäistä euroviisuvoittoa, "Puppet on a string".
En muista tuota iltaa, kun Sandie Shaw aikoinaan voitti viisut 1967. Olin silloin vielä lapsi.
Sikäli ei ole muistoja.

Mutta: Voisin kuitenkin todeta niin, että tästä vuodesta 1967 ja nimenomaan tästä Ison-Britannian voittokappaleesta Puppet on a string alkoi - tavallaan - omalla kohdallani Eurovision Song Contest. Paljolti juuri tästä kappaleesta kiinnostukseni Euroviisuja kohtaan lähti liikkeelle. Vaikka en varsinaisesti lapsena sitä niin tiedostanutkaan.

Sikäli tämä viisu tuli aikoinaan hyvin tutuksi, koska paljon tätä radiossa soitettiin 1960-luvun loppuvuosina ja 1970-luvun alkupuolella..(ja toki on myöhemminkin soitettu.)
Muistan, että pidin tästä kappaleesta jo lapsena paljon.
Tässä kappaleessa on kuitenkin jotain erityisen mieleenpainuvaa - en osaa tarkemmin sanoa mitä - joka jo lapsena herätti huomioni, mielenkiintoni.

Pirteä, veikeä, reipas ja omalla tavallaan persoonallinen lauluhan tämä on. Ja ehkä jollain tavoin lapsenomainenkin. Ehkä tämä siksi(kin) herätti lapsuudessa mielenkiintoa.

Esimerkiksi Asko Murtomäen kirjoittamassa viisukirjassa Sandie Shawn viisua kuvataan seuraavasti: Puppet on a string-kappaleen sanottiin ansainneen pisteensä ja voittonsa, koska laulun idea oli toteutettu mielenkiintoisella ja melodisesti nasevalla tavalla.

Kaiketi Sandie erottui muista esiintyjistä myös siinä mielessä, kun hän esiintyi paljain jaloin.

Pelkästään kappaleena antaisin tälle korkeintaan neljä tähteä.........mutta, koska tällä viisulla on oma erityinen asemansa omassa elämän- ja viisuhistoriassani niin napsautan tälle täydet........

VIISI TÄHTEÄ. :tapu:

.

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2614
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 23 Tammi 2013, 19:40

Erittäin näppärästi toteutettu -ja siksi paljon apinoitu- kappale, jota nähtävästi on kovin muodikasta aina vaan (mm.) suomalaisten viisufanien toimesta aliarvioida. :roll: Toimii ja tarttuu kuin häkä -sekä ansaitsee täydet tähdet.
"Without music, life would be a mistake."

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 31518
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja Rousku » 25 Tammi 2013, 10:09

kuu-kuu kirjoitti:En osaa suhtautua tähän niin kuin arvioijan kuuluisi. Lapsuuden kappale
Sama ongelma. Myös ulkoinen olemus tuo oman lapsuuden mieleen. Tuolloin stailattiin nuoret tytöt ihan tantan näköisiksi :shock:. Onhan tämä pätevä iskelmä, vaikka samalla (pidemmän päälle) rasittava renkutus. Olkoon vaikka neljä tähteä. Sandie laulaa ja muutenkin esiintyy hyvin, pidän äänen kypsästä soundista. Myös taustalla booppaileva fagotti on kiva, sopii biisiin.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7875
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 26 Tammi 2013, 21:00

Hassun kepeä hupsuttelu, neljä tähteä.
Qaj.

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja mpappa » 27 Tammi 2013, 10:53

Ei ansatise tätä ylitsepursuavaa aliarviointia. Viisi kirkkaasti tuikkivaa tähteä.
Love shine a light

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13243
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 27 Tammi 2013, 16:06

Joo, kivasti iloitteleva ralli, jonka muistaa kuulleensa lukemattomia kertoja. En kyllä viisuksi tiennyt. Sandie Shaw esittää sen vielä sillä tavoin renolla otteella, että ei uskoisi euroviisuja katsovansa. Mekkokin onnistuu juuri ja juuri yhdistymään Lontoon itämaishenkisiin popbuduaareihin. Viisi annan, klassikko.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 26968
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 01 Helmi 2013, 14:03

Aivan käsittämättömän hurmaava viisuvoittaja! :tapu: Ehdottomasti viisi tähteä.
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
Mikel
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1276
Liittynyt: 12 Maalis 2011, 20:43
Paikkakunta: Turku

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja Mikel » 08 Helmi 2013, 18:26

Rasittava renkutus, jolla mainio laulaja. Ehkä siitä sitten muodostuu keskiarvoksi noin kolme tähteä. :heh:
But may the slightest light start a fire

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6804
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 02 Maalis 2014, 21:01

Ihana renkutus, joka kuvastaa aikakauttaan
:isobritannia: :isobritannia: :isobritannia: :isobritannia:
"Kuten huomasitte, tässä kappaleessa käytettiin tehokeinoina sekä laulua että soittoa, joten sen menestymismahdollisuuksia ei ole syytä vähätellä." ~ Simo Frangén

Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2328
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja inomu » 27 Touko 2016, 20:19

Ansaittu viisuvoittaja, vaikka samana vuonna oli muitakin ihania 60-lukuhömppiä mukana, jotka sijoitan hieman korkeammalle :surrur: Kuten moni on täällä sanonut, täydellinen aikakautensa tuote, josta on kehkeytynyt ikivihreä iskelmä, joka jaksaa edelleen innostaa. 5 tähteä!
I could've been a princess, you'd be a king
Could've had a castle, and worn a ring
But no, you let me go

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12891
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Iso-Britannia 1967: Sandie Shaw - Puppet on a string

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 29 Kesä 2018, 01:01

Jälleen yksi loistava voittaja 60-luvulta ja yksi parhaita voittajia ylipäätään. Viisi tähteä.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Vastaa Viestiin