Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Carita – Keep me warm

*****
11
23%
****
10
21%
***
18
38%
**
8
17%
*
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä: 47

Avatar
barbarossa
Tiskijukka
Tiskijukka
Viestit: 7998
Liittynyt: 18 Marras 2003, 11:30
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja barbarossa » 22 Tammi 2013, 22:05

:suomi:
Kuva
Maa: Suomi
Vuosi: 1974
Kappale: Keep me warm
Esittäjä: Carita
Säveltäjä: Eero Koivistoinen
Sanoittaja: Frank Robson
Kapellimestari: Ossi Runne
Sijoitus: 13./17
Pisteet: 4
Sanat: http://www.diggiloo.net/?1974fi
Karsinnan tulos: http://natfinals.webuda.com/70s_80s/Finland1974.html

Suomen karsinnat 1974 voitti vasta 20-vuotias neitonen, Carita Holmström, joka tuolloin opiskeli Tukholmassa suorittaakseen myöhemmin Sibelius-Akatemiassa pianodiplomin. Toiselle sijalle tuli Ritva Oksasen esittämä Musta tango, mutta Caritan voitto oli kiistaton.

Vaikka hän noihin aikoihin teki runsaasti omaa musiikkiaan, oli tämän kilpailusävelmän säveltänyt Eero Koivistoinen ja suomenkielisen sanoituksen Hector. Brightonissa Carita edusti Suomea englanniksi laulamalla Frank Robsonin sanoilla 'Keep me warm'. Englannin kielen esitykseensä olivat valinneet myös muut Pohjoismaat sekä Alankomaat.

Kappaleen säveltäneen Eero Koivistoisen jazztausta kuuluu kappaleessa. Hän oli jo noihin aikoihin tunnustettu jazzmuusikko ja palkittu kautta aikain ensimmäisellä Jazzliiton Yrjö-palkinnolla v. 1967. 'Älä mene pois' on jäänyt hänen ainoaksi euroviisuedustussävelmäkseen, mutta urasta muutoin on tullut pitkä ja ansiokas. Suomenkielisestä sanoituksesta vastannut Hectorhan on sittemmin sanoittanut myös edustussävelmämme vuodelta 1992, Yamma yamman.

Carita Holmström esiintyi kansainvälisessä finaalissa ensimmäisenä ja veti kappaleensa sangen ammattitaitoisesti. Hän itse halusi säestää itseään flyygelillä, koska viihtyi sanojensa mukaan koskettimien takana paremmin kuin yksin mikrofonin kanssa lavalla. Esiintymistä hän ei tunnusta jännittäneensä lainkaan ja sangen rennolta ja lämminhenkiseltä esitys vaikuttaakin. Tyylikäs esitys, kiinnostava ja kunnianhimoinen melodia ja professionaali ote eivät kuitenkaan tuoneet Suomelle 13. sijaa parempaa. Voittohan meni naapureille Ruotsiin melko erilaisella esityksellä, 'Waterloolla'.

Carita Holmström (s. 1954) on jatkanut ammattimuusikon uraa näihin päiviin asti ja toiminut Sibelius-Akatemiassa lehtorina. Hän ei ole keikkaillut runsaasti, mutta toisinaan. Viisufanithan ovat sitkeästi kyselleet keikoilla viisuedustuskappaleen perään, mutta Holmström on todennut, ettei 'Älä mene pois' kuulu hänen keikkarepertuaariinsa, koska se ei ole hänen oma sävellyksensä eikä hän myöskään ole sitä aikoihin treenannut. Kyselyt tuottivat tulosta, sillä pari vuotta sitten pienimuotoisella ravintolakeikalla kuultiin 'Älä mene pois' encorena. Esitellessään kappaleen Carita Holmström vieläpä totesi harjoitelleensa sen nyt, kun sitä on aina sitkeästi keikoilla kysytty!

Carita Holmströmin tuon aikakauden (1973-74) omaa tuotantoa on julkaistu hienolla 'Jos tänään tuntis huomisen' -kokoelmalla.


Suomen karsinnan finaali 1974

Muska & Ykä - Senhän sanoo järkikin
Ritva Oksanen - Musta tango
Danny - Jos maailmassa vain ois kahva (audio)
Pepe Willberg - Sinä ja minä (audio)
Jukka Kuoppamäki, Mikko Kuoppamäki & Castanja - Aurinkomaa
Markku Aro - Anna kaikkien kukkien kukkia
Carita Holmström - Älä mene pois
Anneli Sari - Jäähyväiset (audio)

Carita – Keep me warm (2003)

Carita Holmström Spotifyssa
Kuva
"Laka laulaja kielsi tulemasta alas parvekkeelta ennen kuin rakkaus kestää... " -Pokušaj

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 49515
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 22 Tammi 2013, 22:11

:suomi: :suomi: :suomi:

Aelae Mene Pois. :rofl: Kyllähän tää ihan ok on.
🍐 Mikä päärynä!! Miten menee!!?? EI!!!

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 22 Tammi 2013, 22:49

Tämä englanninkielinen versio on jäänyt minulle kovin vieraaksi, kun yleensä tätä kuulee aina suomeksi. Ei ollenkaan hullumpi versio, etenkin kun Caritan suomenkielisessä laulamisessa korvaani on aina hieman särähtänyt hänen oman äidinkielensä vaikutuksesta johtuva kappaleen nimilauseen outo painotus. Carita esittää kappaleen tyylikkään rennosti ja olisi ansainnut paremman sijoituksen, onhan kappale varsin mielenkiintoinen ja positiivisesti erilainen, mukavasti vaihteleva. Ehkäpä oli kuitenkin hieman liian taiteellinen - tai ainakin jazzahtava. Viimeksi mainitusta syystä ei kuulu minunkaan suurimpiin suosikkeihini.

Kolme tähteä.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja romualdo » 23 Tammi 2013, 06:27

no siis musta kappaleesa pitää olla aina jazziiii, se tekee siis niin munaa aina tämmösille nopeammille kappaleille... tai on siis pisteenä öö:n päällä. Täsäki on mahtava svengi ja vauhti, tuo kertsi "I need you the simple..." tms. ne sanat ikinä menevätkään... "en jaksa, pian sen huomaat. Muuttuu kaikki kun sulaa maat, multa tuoksuvan sylin saat...."
aivan mahtavan herkän kaunis sävelmä (jota mm. Sveitsiläisetkin kadehtivat ja niimpä heidän oma säveltäjäkin otti ehkä ripauksen innoittavaa sävelaihiota omaansa v. -75... !? kts. Viisula / Mikado) ja Heikki Hector älykkö Harman sielukkaan itkettävän kaunis teksti... 5 pist. helepohkosti... tuolloin olikin suomi-viisuilla todella wahva putki 1971 - 1976 kaikki helposti 5 pisteen viisuja, ... ?! ... kunnes v. -77 sitten retkahti kun valitsimme oudohkon Monican sinne joikumaan ... kun olisi ollut tarjolla kunnon etnoakin kaaleitten eli romanien voimalla.... Kauan sitten ....
ihan huvitti kun joku tuolla aiemmin ketjuilussa (ilmeisesti hyvinkin teini) hehkutti -90 luvun suomiviisujen puolesta.... olikohan Mikael- 2013 -ketju tms ....
:eeeeh: jooh, hyvä on - pysyn asiassa, aina, joka rivillä .... mennäkseni vielä tähän tämän päiväiseen Viisula-viserrykseen... solisti on niin taitava ja niinii punavuorelais-sofistikoituneen sympaattinen... ettäh voi miltei kuulla vähien hankien humahtavan ja räystäiden tippuvan tämän biisin taustalla! Eräs keväisimpiä viisuja siis, mitä tiedän!

.... Joki - oli mielettömän hyvä Syksyn Sävel -kappale häneltä ja levy What we do... (tms. ei voi muistaa sanatarkkaa järjestystä koska sen kanssa sekoili myös silloisten ev-karsintojen juontaja minikokoinen söpöläinen Matti Paalosmaakin) ...- valittiin tietysti YLE:ssä kiiluvasilmäisten kommari-toimittajien vanavedessä Vuoden Levyksi .... ja pakkohan tässä on mainita myös hänen toinen Syksäri-kappaleensa, Juicen sanoittama Jos Tahtoo Aamuun, jota tavikset lähinnä ihmettelivät suu auki Costa-Rican höyrytessä nenän edessä mukissa. Teksti ei varmaan ollut ihan sieltä tavanomaisimmasta päästä, olihan sen loihtinut varsin-älykkö enemmän kuin legendaarinen Juice Leskinen "jos laiva uppoaa, on uitava maihin, päin sinne rantaa, minne lokit näyttää tien!..."
mutta, mennäkseni vielä noihin hehkuvan iki-muistoisen Brightonin kevään tunnelmiin... ikirakkaasta APU-lehdestä jäi mieleen mm. se miten Ruotsin kapellimestari kehui rautahermoista Caritaamme ja pyöritteli päätään omiensa hermostuneisuudelle "tärisevät kuin horkkatautiset!..." !
ja erityisen lämmittävää oli kun super-stara Olivia Newton-John halusi nimenomaan upean (and hieman Mennään Bussilla -sarjan äiskän Edithin mieleen tuovan) Caritamme kaverikseen mukaan siihen Apu-lehdessäkin olleeseen foto-otokseen ... siellä Brightonin linnan edustan nurmikolle kun valokuvaajat purjehtivat ja piirittävät BBC:n omaa australialaisperäistä esc-edustajaansa.... Have love will travel, Hand across the sea, ja Angel Eyes .... olivat mm. hänen esittämiään kappaleitaan Englannin omassa karsinnassaan.... valitettavasti edustuskappale ei ollut mikään noista suosikeistani vaan himpun verran keskivertoisempi tai siis varsin konservatiivinen puolihymni Long Live Love, koska tavikset ja tavistavikset haluavat yleensä jonkun tai mahdollisimman simppelin ja mausteiltaan neutraaleimman....
jk. myös Apu-lehden kotimaan karsintoja käsitelleestä n. 3 sivun (vain !?) artikkelista jäi mieleen erityisesti Heikki Hector Harma joka oli kumartanut Caritan puoleen ja puristi isoa nyrkkiään ja sanoi hämmentyneen oloiselle Caritalle että "pistä vaan lisää vauhtia niin alkaa svengaamaan...!" .... ja kylhä se svengasi kuin nuori poikamies hirvi.... jo kotomaankin karsinnoissa... niimpä upea Ritva Oksanen jäi toiseksi ja mm. vierailevan tähden Roger Whittakerin hurmannut Sinä ja Minä/Pepe Willberg ylti 3. sijalle. Anneli Sari jäi sitten vasta 4:ksi mikä itselleni oli yllätys monen monta vuotta... sillä niin vain vaalein tuota (väärää) muistikuvaani aina sieltä karsinnoista asti vielä JOPA tuonne -80 - 90 (????!!!!!) - luvulle asti että hän olisi sijoittunut toiseksi! ....:buaaahhhaaaah: ..... vaan sittenpä Asko Murtomäen kirjan ilmestyttyä tuo järkytys tai tuloksen tarkistaminen viimein selvisi ..... ! mutta nuo karsinnathan olivat toki yhdet kautta aikojen kovatasoisimmista! ..... :ihana:
Viimeksi muokannut romualdo, 23 Tammi 2013, 12:30. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja AntSa » 23 Tammi 2013, 07:07

Oikein kaunis ja ajassaan modernikin sävelmähän tässä. Caritalla on omintakeinen ääni ja se sopii tähän omanlaiseensa lauluun hyvin. Tämä toimii niin suomeksi kuin englanniksikin hyvin. VAHVA NELJÄ! :uujee:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 23 Tammi 2013, 07:37

barbarossa kirjoitti:Kyselyt tuottivat tulosta, sillä pari vuotta sitten pienimuotoisella ravintolakeikalla kuultiin 'Älä mene pois' encorena. Esitellessään kappaleen Carita Holmström vieläpä totesi harjoitelleensa sen nyt, kun sitä on aina sitkeästi keikoilla kysytty!
Sepä reilua, kun kyseessä on kuitenkin ainoa kappale, jonka 99% Suomen kansasta muistaa Carita Holmströmin tuotannosta :rofl: Itsellekään ei tule tältä istumalta mieleen mitään muuta Holmströmin laulua :puna:

Minusta tämä kappale ei ole lainkaan jazzahtava :shock: Onneksi ei, sillä inhoan jatsia :niinpa: Ihan tyylikäs biisi kuitenkin, vähän tylsä vain ja Caritakin on kovin karismaton hahmo - taitava toki. Kukaan ei varmaan enää edes muistanut tätä ensimmäistä esitystä, kun kaikki kilpailukappaleet oli kuultu :sorivaan: Oksaskaa ei olisi unohdettu :heh:

Mitään antipatioita tätä kohtaan ei kuitenkaan ole. Mikään merkkipaaluhan tämä ei Suomen viisuhistoriassa ole :hihi:
Napakka kolmonen :peukku:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja rosetta » 23 Tammi 2013, 12:14

Ihan nätti sävelmä, nimenomaan säkeistöt, kertosäe ei ole kummoinen. Mutta ei tosiaan erityisen mieleenpainuva.

Tuona vuonna Suomen olisi pitänyt ehdottomasti valita Anneli Sarin upea Jäähyväiset :draamaa: Tai edes sitten Markku Aron ikiklassikko. Tämän valintaa en näiden mukana ollen voi ymmärtää...

Kolme tähteä.

Edwina
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2834
Liittynyt: 11 Tammi 2013, 12:25
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja Edwina » 23 Tammi 2013, 12:17

Tämä ei ollut tuon vuoden ehdokkaista suosikkini, mutta Caritan kunniaksi on sanottava, että hän hoiti homman tosi hyvin ja varmasti. :tapu: Ei kappale kuitenkaan huono ole. Ihan kelpo euroviisu. Kolme tähteä sille.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja romualdo » 23 Tammi 2013, 12:33

^¨ vai ei nimim. dj-disco-king-wörneri havaitse tässä mitään jazzia... :käsi suun eteen, tirshk: ... nohhhhh sitä mistä ei pidä niin sitä ei usein myöskään halua nähdä.... (tai ymmärtää, vrt. homofobit) ... noihin aikoihin luin jostain että myöskin ulkomaalaiset kollegat siellä paikan päällä (Brightonin kylpyläkaupungissa siis) pitivät erityisesti tätä yhtenä kilpailun mielenkiintoisimpana kappaleena, toki, useimmilla kun oli jazz-muusikon tausta. Ja lähes ainahan englanti on antanut korkeimmat pisteensä juuri meidän kappaleelle... hmmm, jännittävää samankaltaisuutta ja sielujen sympatiaa siis, knallien ja tuohivirsujen välillä! .....
Ja sen havaitsi kuulemma erityisesti tuosta erikoisen svengaavasta kertosäkeestä... jossa tosiaankin on tuollaista jännää, jatsmusalle ominaista ovelaa rytmistä takautuneisuutta, tahti-iskun pienoista viivettä.... suhteessa lauluun.... jälkipotkua... ai he..vetti miten arvostankaan tätä(kin) kappaletta... okei, lopetan tämän hehkutuksen nyt tähän .....
Viimeksi muokannut romualdo, 27 Tammi 2013, 07:30. Yhteensä muokattu 5 kertaa.

Avatar
kuu-kuu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3956
Liittynyt: 01 Tammi 2013, 05:10
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja kuu-kuu » 23 Tammi 2013, 13:22

Carolekingmäinen kappale, jossa ei ole tehoavaa melodiakulkua, joka kietoisi paulaansa. Taustalla soiva orkesteri tuo muzakkimaisen vaikutelman tähän biisiin, joka on ihan kelpo kappale. Caritan lauluääni on tunteellinen ja rauhoittava ja naisellinen. Saattaa mennä nopeasti ohitse ja jäädä unohduksiin. Niin kuin on jäänytkin. Kolme pistettä. Ilman muzakkiorkesteria neljä pistettä hyvinkin.

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja Mr Kite » 23 Tammi 2013, 16:38

.

Silloin aikoinaan vuonna 1974 en pitänyt tästä Caritan kappaleesta juuri lainkaan.
Pidin tätä silloin Suomen sen vuoden viisukarsintojen yhtenä huonoimmista lauluista - joten yllätys Caritan voitto karsinnassa oli.

Myöhemmin olen alkanut jossain määrin enemmän pitämään Keep me warm-viisusta.
On tässä paikoin ihan nättiä melodiaa. Ja omalla tavallaan mielenkiintoinen ja erilainen viisu Suomelta.
Caritalla on kaunis lauluääni - ja taitavasti ja tyylikkäästi hän kappaleen esittää.

Vaikka esityksestä on jäänyt minulle aina jonkin verran etäinen ja kliininen vaikutelma.

Neljä tähteä (jossa ehkä jonkin verran nostalgialisää ja sinivalkoisuus- / kotimaisuuslisää)

.

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja Leo » 23 Tammi 2013, 17:33

Pikku-Leo (6,5 v) suorastaan rakasti v. 1974 tätä kappaletta, varsinkin kun Carita lauloi: "...annan tuuliTARHAn...", kävihän Leo juuri tuolloin tarhassa :joojoo: . Jotain muutakin siinä oli: hyvä sävel ja söpö laulaja ja kovasti olen tätä Suomen edustajaa aikoinaan kannustanut. Viisufinaalia en jaksanut katsoa, mutta aamulla ensimmäinen kysymys oli, voittiko Carita? "Joku ABBA Ruotsista" oli kuulemma vienyt voiton. "Ai jaa" ja leikit jatkuivat :joojoo: .

Erittäin tyylikäs kokonaisuus Suomelta ja kuten lähes joka vuosi, liian alas jäi tämäkin Suomen viisu. Jazz-vaikutteita ei varmaan noteerattu kovin korkealle viisuympyröissä. Myöhemmin olen laulanut tätä karaokessa. Kirkkaat viisi tähteä, eivätkä ne mene pois :heh: .

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5048
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 23 Tammi 2013, 18:47

Suomen tylsimpiä ja epäkiinnostavimpia edustusviisuja. Tässä ei ole yhtään mitään sellaista, mikä saisi minut innostumaan tästä. :eiei:

** tähteä.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16770
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 23 Tammi 2013, 19:05

Ihan kaunis kappalehan tässä, tuntuu Carita ihan tosissaan olevan. Ei kuitenkaan mitenkään ihmeellinen, joten kolmonen riittää.
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2640
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies » 23 Tammi 2013, 19:36

Mahtavia biisejä tällä viikolla Viisulassa! :uujee: Suomeksi tämä on kyllä parempi, mutta tällaisenaankin kaikista Suomen viisuista paras. Ei todellakaan ole amatöörimäistä, eikä pinnallista, vaan 70-luvun sekä kuuntelijaa että muusikoita kunnioittava ote kuuluu, kuten myös "Love-records"-tyyppinen tekotapa ja saundi. Tämän viisun kehtaisi soittaa kenelle tahansa ulkomaiselle muusikolle. Viisi kirkasta tähteä.
"With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion."
Steven Weinberg

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25753
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 23 Tammi 2013, 20:27

Ihana kappale, jossa hyvät sanat suomeksi ja lontooksi. Tykkään kummastakin versiosta. Vahva nelonen!

Avatar
Marjukka
Juomanlaskija
Juomanlaskija
Viestit: 11691
Liittynyt: 25 Marras 2003, 23:25
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja Marjukka » 23 Tammi 2013, 21:35

Kiitos hyvästä jutusta. :ihana: Caritan viisu on yksi suomviisusuosikeistani, ellei kaikkein suosikein. Annoin viisi tähteä. <3
barbarossa kirjoitti:Viisufanithan ovat sitkeästi kyselleet keikoilla viisuedustuskappaleen perään, mutta Holmström on todennut, ettei 'Älä mene pois' kuulu hänen keikkarepertuaariinsa, koska se ei ole hänen oma sävellyksensä eikä hän myöskään ole sitä aikoihin treenannut. Kyselyt tuottivat tulosta, sillä pari vuotta sitten pienimuotoisella ravintolakeikalla kuultiin 'Älä mene pois' encorena. Esitellessään kappaleen Carita Holmström vieläpä totesi harjoitelleensa sen nyt, kun sitä on aina sitkeästi keikoilla kysytty!
Sitä edeltävällä pienimuotoisella ravintolakeikalla kuultiinkin sitkeistä pyynnöistä huolimatta vain tätä mutinaa, että "ei me olla harjoiteltu sitä". . Sille keikalle, jolla tämä ihanuus olisi kuultu, en sitten päässytkään. :niinpa: Ihanaa kuitenkin, että otti taas ohjelmistoon sen!
Haluaisin mieluummin olla täällä euroviisuissa kuin kotona! -Kwak

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja romualdo » 24 Tammi 2013, 19:19

no voi harmi Marjushka! ... ... Carita kun asuu siellä pääkaupungisa niin varmaan tai toivottavasti hää mielellään tulee seuraaviin Kuppilan Pikkujouluihin luikauttamaan entistäkin jazzahtavamman versionsa tuosta... monien jumaloimasta laulusta jonka ny luulis olevan aika hyvin siellä lihasmuistissa.... ettei sitä ny tarttis nii erikseen kovasti harjoitella... ja samalla hän varmaan lauleskelee noi parit Syksyn Säveletkin... ja Aikapeili - myös, joka on meille vinyyliuskovaisille tuttu siitä Euroviisut 74 kokoelma-LP:ltä, (mm. Kun Sinä Jäät/Kisu, Shangri-La/Jukka Tolonen&Eero Raittinen, Häät/Eija Ahvo & Harri Saksala ... ) että sieltä vaan jo ehdottelemaan hänelle hyvissä ajoin että rengastaa jonkun viikonlopun ensi joulukuun alkupuolelta! .... aiku tääkin rupes jo innostumaan ajatuksesta... jospa vihdoinkin ... - ! ... pendoliinolla jne ... kulkuset heilukaa...! ....
jk. tietääkö muuten kukaan ett misä AnnaM luurailee ja pakoilee...!? ... luulis nyt ett hän olis viestittäny tästä tunnelmoinnista heti ensimmäisenä omat Viisula-tuntonsa... ! "Annan tuulitarhat...." .... Jyväskylän kesä 1997 .... <3

Zera
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2137
Liittynyt: 19 Heinä 2006, 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja Zera » 26 Tammi 2013, 11:49

Aika keskinkertainen kappale, ei herätä oikein mitään tunteita. Kolme tähteä.

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7920
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 26 Tammi 2013, 21:04

Nätti kappale, jossa on joitain mielenkiintoisiakin kohtia. Kolme tähteä.
Qaj.

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja mpappa » 27 Tammi 2013, 10:59

Viisuhistoriamme yksi mielenkiintoisimmista edustuskappaleista ansatisee reilut viisi pistettä, sinivalkoista lisää on mukana. Myönnän.
Love shine a light

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13326
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 27 Tammi 2013, 21:35

rosetta kirjoitti:Tuona vuonna Suomen olisi pitänyt ehdottomasti valita Anneli Sarin upea Jäähyväiset :draamaa: Tai edes sitten Markku Aron ikiklassikko. Tämän valintaa en näiden mukana ollen voi ymmärtää....
Sanopa muuta :draamaa: :eiei: - täysin käsittämätön valinta, Anneli Sarin väheksyntä ohittaa Nightwishin rannalle jättämisenkin, sillä biisinsä oli yksi Suomen karsintahistorian parhaimpia, ellei paras. Ja tuona vuonna oli muitakin Ritva Oksasen tango ... Mutta ilman tätä hömöyttäkin, ei ole kyllä minun suosikkimusiikkiani tämä muutenkaan lain. Carita on pikkunätti artisti ja sovitus on tungettu täyteen tavaraa ilman varsinaisesti mielenkiintoiseia jännitteitä. Kaksi.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Weewa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9444
Liittynyt: 17 Marras 2003, 15:23
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja Weewa » 28 Tammi 2013, 11:55

Nätti kappale, toimii molemmilla kielillä. Kolmonen.
...Åh jag börjar nästan (s)Weewa I mina gyllene skor.

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 27713
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 01 Helmi 2013, 14:12

Aivan ventovieras suomiviisu! :rofl: Ja olipas kertakaikkisen onneton tekele, yksi himmeä tähti.
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6935
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 19 Huhti 2014, 20:25

Rakas älä mene pois...
Ihan ooookoooo viisu Suomelta
:suomi: :suomi: :suomi:

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12891
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Suomi 1974: Carita – Keep me warm

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 05 Elo 2018, 20:57

Toimii yllättävän hyvin englanniksi ja onhan tämä ihan tarttuva kappale. Orkesterin kanssa myös aika mahtipontinen. Kolme tähteä.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Vastaa Viestiin