Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

*****
18
35%
****
11
22%
***
15
29%
**
5
10%
*
2
4%
 
Ääniä yhteensä: 51

Avatar
Aintsu
Press
Press
Viestit: 16834
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja Aintsu » 07 Marras 2013, 08:46

:ruotsi:
Kuva
Maa: Ruotsi
Vuosi: 1999
Kappale: Take me to your heaven
Esittäjä: Charlotte Nilsson
Säveltäjä: Lars 'Dille' Diedricson
Sanoittaja: Marcos Ubeda
Sijoitus: 1./23
Pisteet: 163
Sanat: http://www.diggiloo.net/?1999se
Karsinnan tulos: http://natfinals.50webs.com/90s_00s/Sweden1999.html

Charlotte Perrelli (syntyjään Anna Jenny Charlotte Nilsson) on jo Viisulan seuraajille vanha tuttu. Hänet nähtiin vuonna 2008 edustamassa Ruotsia kappaleella "Hero". Vuonna 2012 Perrelli yritti jälleen euroviisuihin, mutta ei edennyt alkukarsintaa pidemmälle. Hänen suurimpana meriittinään voidaan pitää vuoden 1999 euroviisuvoittoa, joka oli Ruotsille neljäs. Tällöin Charlotte oli vielä naimaton nuori nainen, jonka ura oli vasta alussa. Hänen myöhemmistä vaiheistaan voitte lukea aikaisemmasta Viisula-esittelystä.

Charlotte Nilsson aloitti esiintymisen jo kolmentoista vanhana. Hän kartutti esiintymiskokemusta useiden tanssiyhtyeiden keulakuvana. Vuonna 1997 Charlotte liittyi Wizex-yhtyeeseen, jonka riveissä hän esiintyi aina vuoteen 1999 asti. Silloin koitti Charlotten aika kokeilla siipiään euroviisumittelöissä.

Ruotsin karsintaan 1999 otti osaa monia tunnettuja nimiä. Edustuspaikasta kilpailivat muun muassa Melodifestivalenin pääjehuna tunnettu Christer Björkman, Ruotsia kahdesti edustanut Roger Pontare, vuodelta 1993 tuttu Arvingarna-yhtye sekä Therese Grankvistin luotsaama Drömhus. Voittaja valittiin puoliksi yleisön ja alueraatien äänillä. Charlotte Nilsson purjehti ylivoimaiseen voittoon kappaleella "Tusen och en natt". Abba-vaikutteisen iskelmän olivat kirjoittaneet Lars 'Dille' Diedricson ja Gert Lengstrand. Kappale käännettiin kuitenkin Euroviisuihin englanniksi nimelle "Take me to your heaven". Englanninkieliset sanat kynäili Marcos Ubeda.

Islanti ja Ruotsi kävivät kovan taistelun euroviisuvoitosta, joka ratkesi lopulta Charlotte Nilssonin hyväksi. "Take me to your heaven" sai täydet pisteet Isosta-Britanniasta, Norjasta, Maltasta ja Bosnia-Hertsegovinasta. Kappale julkaistiin ruotsiksi vielä Wizexin albumilla sekä erillisenä singleversiona. Se kohosi parhaimmillaan toiseksi Ruotsin singlelistalla ja hätyytteli kärkisijoja myös Belgian ja Norjan listoilla.

Viisuvoiton myötä Charlotte Nilsson aloitti soolouransa. Häneltä on ilmestynyt tähän mennessä seitsemän albumia. Vuodesta 2003 saakka hän on esiintynyt nimellä Charlotte Perrelli. Avioliitto Nicola Perrelliin on tätä nykyä ohitse ja Charlotte on saanut pojan uuden miesystävänsä kanssa. Aiemmasta liitostaan hänellä on myös kaksi poikaa. Charlotte Perrelli on laulajanuransa lisäksi nähty lisäksi teatterilavalla. Päärooli Evita-musikaalissa toi hänelle loistavat arvostelut. Kuka tietää, olisiko hän saavuttanut tätä kaikkea ilman Euroviisuvoittoaan.

Ruotsin karsinta 1999

Charlotte Nilsson - Tusen och en natt
Crosstalk - Det gäller dej och mej
Janica - Jag kan se dig
Drömhus - Stjärna på himmelen
Roger Pontare - Som av is
Martin Svensson - (Du är så) yeah yeah wow wow
Christer Björkman - Välkommen hem
Ai - Bilder av dig
Arvingarna - Det svär jag på
Cleo - Natten är min vän

äänestys

Charlotte Perrelli - Tusen och en natt (2008)

Charlotte Perrelli - Tusen och en natt (2011)

Tomi Markkola - Totta mutta kummaa (Spotify)

Charlotte Perrelli Spotifyssa

Aiemmin Viisulassa: Ruotsi 2008: Charlotte Perrelli - Hero
Kuva
Kuva
http://www.charlotteperrelli.com/
Esiintyjän missio on tulla välittää energiaa.
-Nisa Soraya-

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja romualdo » 07 Marras 2013, 09:36

joo, on tää ihan mukava, pois se minusta, että jatkaisin tämänkin sävelteoksen vähättelyä. Tää on nerokas laulu, oivallinen kuin mikä... "taustat pauhaa ja svengaa...." kuten v. -82 esinahkakatseluiden juontaja Heikki terveterveolenheikki Kahila sanoi jotenkin (siis en voi tietenkään muistaa sanatarkasti, hah minullahan on muisti harva kuin pärekori, siis sellainen pitkänomainen joka käytettiin ennenvanhaan lähinnä pyykkikorina... sellainen on muuten kakkospyöräni tarakalla, tosi kätevää tavaroiden kuljetuksessa, wink vink...!) sen vuoden Chipsien esityksestä... Ja Hessuhan juonsi siis myös sen vuoden ev-karsinnatkin, kuten tarkkiksimmat muistavat... Kukaan ei tietenkään voita sydämellisen rehvakkaan älykästä Marjatta "tuon näköinen on Vexi Salmi, joka tuossa juuri suuteli Frediä!..." Leppästä (v. -79 kotofinaali ja esikatselut)
tälle ruohtin v. -99 melko masentava-tasoisten kisojen edustuskappaleelle annan noin 3.1 pist. ... ruotsin viisujen keskitasoa. Itse olisin ehkä tietysti kääntynyt balladien puoleen, ja lähettänyt toistamiseen (tai en tietenkään koska silloin oltaisiin jääty eräästä kaikkien aikojen parhaimmasta ESC-finaalista ja sen LLLOISTAVASTA Juontaja-kaksikosta, paitsi... siis v. -2000! :ihana: ) --- mut jos Roger P olisi esittänyt Silver Land -piisin niin sille olisin tietysti antanut 5 pistettä... siis jos ... ja jos se olisi nyt tässä esittelyssä ... kera shamanistisen - hopeankelmeäksi valaistun kuunkalpean lavaesityksen .... <3 :melkein kuolee ...: ...
en juurikaan muista noita muita karsinta-esityksiä joten se ei liene ollut erikoisen muistettava - hyväkään - carsinta - ... suomalaisversioita on tehty parikin, nais- ja mies-artistin voimalla... pidän miellyttävämpänä sitä Tommi Soidinmäen esitystä - tietysti - matalat miesäänet kun eivät häiritse eivät riipi eivätkä pahemmin kiusaa korvaa ja hermoja - sävelkorkeudellaan ... - Totta mutta kummaa ... sitä kuulee silloin tällöin ainakin Iskelmäradioissa, Radio Pooki .... :hiton suuri sydän: ...
mut ny en ehdi tämän pitempää rupatella... täytynee kohta lähteä Radio Keskipohjanmaan alueradion 70v. juhla-pirskeisiin Kokkolan torinlaidalle, Avoimiin Oviin, klo. 10.00 - 16.00 entisen Hotelli Vaakunan tiloihin... Sanna ja Jormakin ovat siellä - ai-ihanaaaaaaaaaa! :radio: :sydän: ...jatkakaa!
"Me odotamme Sinua..." kuului muuten juuri tuo radio-mainos...
jk. Charlotte teki itsestään kyllä erään epäsympaattisimman viisuiliijan... aikoinaan kun vähätteli kovin Lordin esitystä ja meidän selviytymismahiksia... mut oikein kiva hän oli sitten mm. yhdessä lllllllloistavan Lena Philipssonin kanssa siellä eräissä karsinnoissa missä he heiluivat samannäköisissä kikkaraperuukeissaan, juontajana taisi olla silloin meidän ihastuttava silmien siristelijä, nohh... nimi katos, nohh se kuulapäämies, Jonas Gardellin puoliso.... Mark L. näin jk:na lisäyksenä ... seur. yönä klo. 3:58.
Viimeksi muokannut romualdo, 08 Marras 2013, 03:59. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13220
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja AntSa » 07 Marras 2013, 09:47

Melodifestivalenien aikaan olin ymmälläni, että miltei finaalin vanhanaikaisin tekele laitettiin voittamaan. Mutta Jerusalemissa (tosin tv:n välityksellä) jo rakastin tätä. Todella tehokas esiintyminen ja voimallinen vauhtiviisu. Ihan parasta! Ja Charlotten ääni on ihana. VIISI! :uujee: Mielestäni paljon parempi englanniksi kuin ruotsiksi.
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
Teräsbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8068
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja Teräsbekoni » 07 Marras 2013, 11:14

Jotkut kappaleet nyt vain olisivat parempia, jos ne eivät menisi voittamaan viisuja. Tässä yksi niistä. :heh:

Ihan kiva ja tarttuvahan tämä toki on, mutta samalla myös aikamoisen vanhanaikainen ja geneerinen ruotsalaisralli. Mielestäni vuonna 1999 mukana oli paljon kivaa ajalleen tyypillistä, ihan voitonarvoista ysäripoppia (ja vielä kivempaa etnoilua), joten sikäli en kyllä voi kuin ihmetellä juuri tämän voittoa.

Annan kuitenkin kolme tähteä, koska ei tämä nyt mitenkään erityisemmin ärsytä, ja ihan hyvät pippalothan se Ruotsikin seuraavaksi vuodeksi aikaan sai. ;) Mutta kuitenkin...
Viimeksi muokannut Teräsbekoni, 09 Marras 2013, 16:54. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
ESC 2021 TOP-10: 1. Liettua 2. Suomi 3. Tanska 4. Italia 5. Venäjä 6. Belgia 7. Ukraina 8. Bulgaria 9. San Marino 10. Norja

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7190
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja WildDance » 07 Marras 2013, 11:53

Paras voittaja ikinä :ihana: :uujee: Vaikka "Hero" onkin tämän laulajattaren viisuista se parempi. On tämäkin hirmu lähellä sydäntä. Monet varmasti tietävät, että Charlotte Perrelli on lempilaulajani. "Take Me To Your Heaven" on voimakas ja iloinen kappale. Ja Charloten ääni kruunaa koko kappaleen. Charlotte esiintyi todella loistavasti. Ansaittu voitto ehdottomasti. Kappale on yksi parhaista viisusita ikinä :ihana:

:ruotsi: :ruotsi: :ruotsi: :ruotsi: :ruotsi:
Yalan da mən, yanan da mən, yaman da mən

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 32811
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja Rousku » 07 Marras 2013, 12:22

Aivan liian tasatahtinen makuuni, eikä orkestroinnissakaan ole mitään mielenkiintoista. Mutta kyllähän yksinkertaisia vaikka yhteislauluksi sopiviakin biisejä tarvitaan. Melodia on periaatteessa OK, teknisesti onnistunut. Laulusuoritus on tarpeeksi hyvä, etenkin kuorolla. Charlotte oli aika pelottavan näköinen jo tuolloin. Kolme tähteä, itse en tällaista kyllä ihan vapaaehtoisesti kuuntele.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
JedHead
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 194
Liittynyt: 07 Tammi 2013, 11:22

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja JedHead » 07 Marras 2013, 13:07

Ihana Charlotte :ihana: Selkeästi paras viisu ennen 2000-lukua, ja ehkä jopa paras voittaja ikinä. Ylivoimaisesti viisi tähteä :ruotsi: :ruotsi: :ruotsi: :ruotsi: :ruotsi:
Here I stand, no guns, no guard.
Come face me now, my soul, my heart.

#nofear2016

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 49524
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 07 Marras 2013, 16:14

:ruotsi: :ruotsi: :ruotsi: :ruotsi: :ruotsi:

Vahva melodia! Oikein hyvä homohumppa. :peukku:
🍐 Mikä päärynä!! Miten menee!!?? EI!!!

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja mpappa » 07 Marras 2013, 17:01

Juuh, mä olen aina tykännyt hyvästä homohumpasta ja Take me to your heaven on kyllä malliesimerkki sellaisesta. Ihanan perinteinen, mutta ei tunkkainen. 5/5 Ehdottomasti parempi Perrellin tädin viisuista, onneksi se laskelmoitu tekele ei sitten pärjännytkään...
Love shine a light

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7921
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Helsingin mlk

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja akuankka13 » 07 Marras 2013, 17:14

En tykkää yhtään - rasittava ja muovinen renkutus, vastenmielinen esiintyjä. Yksi tähti.
Qaj.

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 07 Marras 2013, 17:29

Serduchka kirjoitti:Vahva melodia! Oikein hyvä homohumppa. :peukku:
Tämä dansband-schlager ei ole hyvää homohumppaa nähnytkään. Ei edes homohumppaa. :roll:

Tuolloinhan levisi vitsi, että "Ruotsi on voittanut euroviisut neljä kertaa - ja aina samalla kappaleella"... Tämä onkin ehkä se kaikkien neljän ensimmäisen voittoviisun keskiarvo. Vahva esitys toki ja Charlottehan on myös loistava livelaulaja, mutta itse biisi on korkeintaan kolmen tähden arvoinen keskivertorenkutus.
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5048
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 07 Marras 2013, 18:32

Yksitoikkoinen perusrenkutus. Kuulosti tällä kuuntelukerralla vieläkin tylsemmältä kuin aiemmin.

** tähteä.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18612
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja Toni » 07 Marras 2013, 19:16

Vanhanaikainen perusiskelmä, ei siis mikään äärimmäisen seksikäs päätös edeltävälle vuosituhannelle. :heh: Kiva melodia ja kuitenkin (silloin) nykyaikainen esitys. Kolme! :joojoo:
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja Leo » 07 Marras 2013, 21:17

Ensin vähän mellomuisteluja: Olin tuona mellon finaali-iltana laivalla matkalla Helsingistä Tukholmaan ja katsoin finaalin hytti-tv:stä :hihi: Kyllä pisteet sai annettua sielläkin! Minusta kolmen kärki oli tässä järjestyksessä: 1. Arvingarna 2. Charlotte 3. Drömhus. Perillä Tukholmassa lehdet pursusivat viisuaineistoa. Charlotte oli kirjoittanut kiitoskirjeen Ruotsin kansalle sunnuntain Expresseniin. Arvingarnan viisuehdokkaasta tuli minulle muuten mieluisin mellobiisi koko kevääksi.
Jerusalemiin SVT ratsasti teemalla 25 vuotta ABBAn viisuvoitosta. Sitä sitten kyllä mainostettiin joka yhteydessä. Kieli oli valitettavasti vaihdettu englanniksi ja Tusen och en natt oli laimentunut alkuperäisestä. Vaikka Ruotsi oli itsellänikin kärkikahinoissa veikkauksessani, niin olihan se yllättävää, että dansbandsmusik tuli ja valloitti koko Euroopan! Mutta kyllä tässä kappaleessa sellainen svengi on alusta loppuun, että oksat pois. Charlottessa oli jo tuolloin sitä jotain. Mainittakoon vielä, että Wizexin kanssa tehdyllä levyllä on Tusen och en natt -kappaleen lisäksi toinenkin todella hieno kappale: Du är min morgon efter regn: todella hieno euroviisumaisen kaunis kasvava balladi.
Viisuvoittaja saa ruotsiksi viisi, mutta englanniksi neljä tähteä.

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 07 Marras 2013, 21:58

Kieltämättä aika geneerinen ja vanhanaikainenkin ruotsalaisiskelmäviisu, joka ehkä hieman yllättäen meni voittamaan - tosin mikään huippuvuosi tuo viime vuosisadan viimeinen ei ollut. Itse olisin ehkä sijoittanut Saksan ja Kroatian tämän edelle, mutta hyvinhän tämä toimii ja mielellään tätä kuuntelee - tosin paljon mieluummin kuuntelen ruotsinkielistä versiota, ja olenkin täysin samaa mieltä Leon kanssa siitä, että kovin laimeaksi tämä muuttui englanniksi laulettuna. :hali: Charlotten viisuista Hero on kyllä minusta selvästi parempi. Lopuksi vielä pari negatiivista sanaa stailauksesta: Charlotten asu oli kertakaikkiaan kammottava - tuo yläosa siis. :shock: Tätä tosiaan mieluummin kuuntelee kuin katselee. :roll:

Neljä hieman himmeästi hohtavaa tähteä.

Haukkanen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1513
Liittynyt: 16 Tammi 2011, 16:30

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja Haukkanen » 07 Marras 2013, 22:22

Kahden tähden renkutus vailla koukkua, ei näin. Yksi rasittavimpia ja käsittämättömimpiä viisuvoittajia minulle. :roll:

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja romualdo » 08 Marras 2013, 04:17

Toni kirjoitti:Vanhanaikainen perusiskelmä, ei siis mikään äärimmäisen seksikäs päätös edeltävälle vuosituhannelle. :heh: Kiva melodia ja kuitenkin (silloin) nykyaikainen esitys. Kolme! :joojoo:
yritä ny Sinäkin poikakulta eli Toni ymmärtää ett uusi vuosituhat alkaa "vasta" vuodesta -01 eli siis tarkoitit varmaankin että äärimmäisen seksikäs päätös edelt. vuosituhannelle kun komeasti harmaantuneet Olsenin veljekset toivat maalleen sen kauan kaivatun toisen voittonsa.... Nollahan ei vielä tarkoita juur mittään, se on kuin 10:n no niin, tietysti se toinen jälimmäinen toki tarpeellinen numeromerkintä mut... toki tooooooki ymmärtänet mitä yritän tässäkin juuri sopertaa... !? Ku menhään kuurupiiloon niin lapsetkin aloittavat laskentansa aina 1, 2, 3 ... ja Catherine Ferrykin äää,döööö,truuaa....

Avatar
jee euroviisut
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 16771
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut » 08 Marras 2013, 18:17

Tämä senkun jaksaa innostaa. Todella iskevä ruotsalaisviisu, 2000-luvun alun Ruotsiviisujen perikuva. Jokainen uusi kertosäe ja nimilauseen toisto innostaa uudestaan.

Täydet viisi sinikeltaista tähteä. :tuuletus:
Muuten, olen sitä mieltä, että viisujen Suomen tuotanto on vaihdettava.

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 08 Marras 2013, 18:21

Leonardo kirjoitti:Lopuksi vielä pari negatiivista sanaa stailauksesta: Charlotten asu oli kertakaikkiaan kammottava - tuo yläosa siis.
Charlotten tykit näyttävät siinä jopa vähän eriparisilta :roll:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja Leonardo » 08 Marras 2013, 18:28

^Pitää paikkansa. :heh:

Zera
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2137
Liittynyt: 19 Heinä 2006, 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja Zera » 09 Marras 2013, 16:50

Enpä ole oikein koskaan osannut sanoa, mikä minua tässä kappaleessa viehättää näinkin paljon, mutta kyllä tälle menevälle viisulle viisi tähteä voi antaa.

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja Mr Kite » 10 Marras 2013, 13:16

Viime vuosisadan viimeinen viisuvoittaja ja Ruotsin neljäs voittoviisu siis kyseessä.

Melko vahvasti ABBA-vaikutteinen viisu.
Kivan piristävän iloinen ja vauhdikas menobiisi näin harmaana marraskuisena päivänä.
Charlottelta vahva ja energinen live-esitys.

Toisaalta jonkin verran tasapaksu ja ehkä osin melko tyhjänpäiväinenkin kappale, jonka mielellään kyllä kuuntelee, mutta joka ei kuitenkaan suuremmin aiheuta merkittävämpiä musiikillisia eikä muitakaan vastaavanlaisia viboja.

Kolme vahvaa tähteä

Ps. Oma ykkössuosikkini kyseiseltä vuodelta oli / on Belgian viisu Like the wind.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja romualdo » 13 Marras 2013, 20:52

Arvingarnan esitystä katoin äsken ... ärsyttävä bändi tai ainakin toi blondi-keulasolisti--- biisi toki kymppisakin parhaimmistoa ehkä top 3:ssani. Ehkä sympaattisinja samalla suosikkini noista ehdokkaista on tuo Christer Björkmanin viisu... harmi vain että hänen laulusuorituksensa on kertakaikkisen valju, heikko, voimaton ja epävireinen. Eli hänelläkin tuntuu olevan paljon enemmän intoa ja halua esiintyä kuin ehkä SITÄ tilaisuuteen vaadittavaa lauluääntä ja taitoa... hmm....? mutta toki, SILTI eräs viisuhistorian tarpeellisimpia ja tärkeimpiä ja iki-muistoisimpia esityksiä! :hjärta:

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 27822
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 18 Marras 2013, 18:57

On jotenkin hirveän noloa tykätä tästä, mutta ei voi mitään. Kiva ja hyväntuulinen kappale, neljä tähteä. :heh:
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6939
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja klaus-12 » 27 Kesä 2014, 03:19

Tykkään tästä vieläkin :tuuletus: VIISI

Avatar
MIAU98
Siemailija
Siemailija
Viestit: 118
Liittynyt: 26 Tammi 2014, 18:00

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja MIAU98 » 27 Kesä 2014, 14:00

onks tää se sama nainen ku toi heron laulaja :shock: kylläpä näyttää erillaiselta . aika outoa ,ku tää on must aina ollu kauheen hyvä kappale ja hero huono . charloten ääni on tässä paljon vahvempi 8= ****
It´s A Miracle!!!

Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6141
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja Elvis » 27 Kesä 2014, 16:37

Mukaansatempaava ja vauhdikas hyvän mielen viisu.
Vahva ja karismaattinen laulaja. Hauska esitys. <3
*****
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

Edwina
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2834
Liittynyt: 11 Tammi 2013, 12:25
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja Edwina » 27 Kesä 2014, 20:12

Turha viisuvoittaja. Tylsä biisi. Miksi tämä voitti?
Yksi tähti.

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 15312
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja Hazard » 28 Kesä 2014, 18:11

En ole pahemmin ysäreitä vielä kuunnellut, mutta uskoisin että 1999-vuodelta löytyy parempiakin. Kiva nelonen, perusvarmaa Ruotsia.
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Avatar
Hapa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1648
Liittynyt: 02 Tammi 2008, 23:17
Paikkakunta: Pori

Re: Ruotsi 1999: Charlotte Nilsson - Take me to your heaven

Viesti Kirjoittaja Hapa » 30 Kesä 2014, 01:02

Melkoisen hyvätasoiset karsinnat tänä vuonna Ruotsissa ysärin tyyliin ja orkesterikin oli vielä mukana, päinvastoin kuin Jerusalemin loppukisoissa. Christer Björkmanin upea viisu on yksi kaikkien aikojen MF-helmiä ja mahtavaa kun uskallettiin laulaa niin avoimesti miesten rakkaudesta. Nykyäänhän se ei enää ole temppu eikä mikään.

Mutta mitä itse voittajaan tulee, niin on kyllä kiva, mutta vähän keskinkertainen. Charlottesta tykkään, mutta Arja Saijonmaan tulkinta seuraavan vuoden Melodifestareilla oli järisyttävä (niinhän Arja yleensä on). Onneksi Charlotte sitten lopulta kuitenkin voitti Selman Jerusalemissa. Olihan siellä tarjolla parempiakin, mutta annan silti himmeät neljä tähteä.
"Olen huomannut nuorten naislaulajien laulavan pikkutytön äänellä. Heitä ei erota toisistaan eikä lauluista jää mitään mieleen. Minun nuoruudessani artisti ei päässyt levyttämään, jos hän ei osannut tulkita." -Anneli Sari-

Vastaa Viestiin